İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

TikTok Kimin Hangi Ülkeye Ait Ne Zaman Çıktı?

TikTok, bytedance tarafından kuruldu ve ciddi bir gelişme hızı elde etmektedir. Hızlı bir şekilde büyüyerek gelişen TikTok, yaygın bir kullanıma sahiptir. Bilindiği üzere 2016 tarihinde kurulan TikTok, 500 milyon aktif kullanıcıyla dikkat çekmektedir. Dünya genelinde bir fenomen haline gelen TikTok’un önünü kesmek uzun bir süre mümkün görülmemekle birlikte her geçen gün daha fazla büyümektedir. TikTok kimin hangi ülkeye ait ne zaman çıktı? Yakından bakalım.

TikTok’un Sahibi Kimdir?

Herkesin aklında bu soru TikTok kimin? Popüler uygulamalar arasında yer alan TikTok, Çin’de bytedance tarafından yayınlandı ve kısa sürede en çok tercih edilen uygulama haline gelmiştir. Son derece başarılı olan TikTok, birçok sosyal medya uygulamasını sollamaktadır. 15 saniyelik videolar paylaşan kullanıcılar, TikTok’u aktif bir şekilde kullanmaktadır. Gençlisinden yaşlısına kadar birçok kitleyi etkileyen TikTok, bir salgın gibi yayılmaktadır. 

Ciddi bir kitleye sahip olan TikTok, çok fazla kullanıldığından oldukça popüler bir uygulamadır. Kendisine alternatif bir sosyal medya aracı arayanlar, TikTok’ta aradıkları samimiyeti bulmaktadır. TikTok kullanıcıları çektikleri videolarda özgün olmaya çalışarak, videolarının diğer mecralarda yayınlanmasını sağlamaktadır. Kullanıcılar kolay bir şekilde içerik oluşturabildiğinden, TikTok’u tercih etmektedir.

TikTok Ne Gibi Fırsatlar Sunuyor?

İnsanların rahatlıkla hayal güçlerini harekete geçirebilecekleri TikTok, kısa sürede büyük ilerleme kaydetmiştir. Geniş bir kitleye ulaşan TikTok, insanların tutkularını videolarına yansıtmalarını sağlamaktadır. Bilgisayar ve telefona ücretsiz bir şekilde indirilebilen TikTok, kolay video yapma araçlarını sunmaktadır. TikTok kendi içinde fenomenler çıkarmakta, çeşitli akımlara imza atmaktadır.

İlk Çin’de hizmet vermeye başlamış olan TikTok, son derece büyük bir pazara sahiptir. Kısa video çeken kullanıcılar, çeşitli efekt ve müzik ekleyebilmektedir. 2017 yılında kapatılan Vine’ın yerini hızlı bir şekilde dolduran TikTok, komik veya saçma videoların özgürce paylaşılabilmesi için bir zemin sunmaktadır. Kullanıcılar başka kullanıcıların videolarına göz atabilmekte ve hatta etkileşim kurabilmektedir.

TikTok oto beğeni hizmetlerinden faydalanmak için tıkla!

bytedance

TikTok Ne Kadar Güvenli?

Herhangi bir sosyal ağı kadar riskli olan TikTok, herkese açık bir platformdur. Milyonlarca kişi TikTok’u severek kullanmakta ve güven duymaktadır. İnsan dostu bir uygulama olan TikTok, insanların hayatında önemli bir yere sahiptir. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcısı olan TikTok, güvenli bir deneyim sunmaktadır.

On binlerce video titizlikle incelenmekte, kullanıcıların güvenliği ön planda tutulmaktadır. Dünyada her geçen gün daha fazla büyüyen TikTok, mevcut güvenlik önlemlerinin hepsini almaktadır. Diğer kullanıcıların videolarını görmesini istemeyenler, videolarını kimin görebileceğini ayarlayabilmektedir. Gerçekten başarılı video çekenler TikTok’ta popüler olmakta, binlerce aboneye ulaşmaktadır. Kısa sürede yayılan TikTok, birçok sosyal medya kullanıcısının vazgeçilmezlerindendir. Özgün, neşeli ve eğlenceli videoların yer alması, TikTok’u diğer uygulamalardan ayırmaktadır. 

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
TikTok Keşfet Saatleri
TikTok Keşfet Saatleri

Büyük patlamadan bu yana genişle ve gelişen evren gibi TikTok platformu da insanoğlunun yaratıcı zekasıyla sürekli gelişerek büyüyor. Bu sebeple her g...

TikTok Yardım Merkezi 
TikTok Yardım Merkezi 

TikTok, dünyanın dört bir yanından milyonlarca kullanıcının eğlence, yaratıcılık ve paylaşım platformu haline geldi. Bu sosyal medya devi, kısa videol...

TikTok Videoları nasıl çekilir öğrenmek için tıklayın!

TikTok hizmetlerimizi kullanarak hesabınızı yükseltmek ve popüler hesaplar arasına girebilmek için sitemizi inceleyebilirsiniz; https://www.fenomist.com/tiktok-begeni-satin-al

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Tiktok daha öncede “Musically” ismi ile tanınan bir sosyal medya uygulamasıdır. Bu uygulamada kullanıcılar eğlenceli videolar çekerek bu videoları çeşitli müzikler ile kolajlamaktadırlar.

Tiktok hesabı açmak tamamen ücretsizdir. Kayıt olma sırasında veya kullanırken sizlerden herhangi bir şekilde ücret talebi olmayacaktır.

Tİktok sosyal medya platformunda popüler olmak için ilk olarak ilgi çekici videolar oluşturmanız gerekmektedir. Bu sayede takipçi ve beğeni sayılarınızı arttırabilirsiniz. Ayrıca instatakipci.com sitemizdenTiktok profiliniz için takipçi,beğeni ve izlenme hizmetlerimize ulaşabilir; %100 güvenli bir şekilde yüksek kaliteli hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Tiktok Çin merkezli ByteDance firması tarafından oluşturulmuş bir sosyal medyadır.

Tiktok uygulamasının Amerika’da yasaklanması düşünülmektedir. Tek şart olarak Amerika faaliyet haklarını satması öne sürülmüştür.

Tiktok uygulaması ülkemizde aktif olarak kullanılabilen bir uygulamadır.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
TikTok Kimin Hangi Ülkeye Ait Ne Zaman Çıktı? Hakkında 3 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 27 Ortalama: 5 )

3 yorum

  1. Enes parlak
    Enes parlak

    Hesabım keşfete düşmüyor neden?

  2. Cemal Akdag
    Cemal Akdag

    Vay be dün kafamı kurcalıyordu acaba tiktok hangi ülkeye ait ne zaman cıktı diye meğerse çinlilerinmiş 😀 bloğunuzu çok beğendim bu arada iyi çalışmalar dilerim.

  3. Veli Menderes
    Veli Menderes

    Bu gidişle tiktok bütün rakiplerini eleyecekmiş gibi duruyor. Hangi ülkeye ait olduğunu kurucusunun kim oldugunu ne zaman cıktıgını hep merak etmiştim öğrenmiş oldum. Teşekkürler