İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Biyografiye Sonsuzluk İşareti Nasıl Eklenir?

Sonsuzluk işareti Instagram biyografisin de sıklıkla kullanılan ve tercih edilen sembollerden biridir. Fakat birçok kişi bu sembolün nasıl yapıldığını bilmediği için ekleme işlemini tamamlayamamaktadır. Aslında oldukça kolay olan bir işlem ile sonsuzluk işaretini biyografinize ekleyebilirsiniz. Biyografi kişilerin kendilerini tanıtmak amacıyla kullandığı bir bölümdür. Instagram profil ayarları kısmında yer alan biyografi ekleme bölümü profil fotoğrafının altında görüntülenmektedir. Profili inceleyen kişilerin en çok dikkat ettiği yer biyografi kısmıdır. Biyografinin ilgi çekici ve farklı olması etkileşim sayısını doğrudan arttırmaya olanak sağlamaktadır. Sonsuzluk işareti biyografiler de genellikle tarihlerin yanına koyularak kullanılmaktadır. Sonsuz olma anlamına gelen sonsuzluk işaretini Instagram biyografinize ekleyebilirsiniz. İphone kullanıcıları klavyesin ekleyerek sonsuzluk işaretini yapabilirken, android kullanıcıları kopyala yapıştır özelliğinden faydalanmalıdır.

Akıllı telefonlardan yapılması oldukça kolay olan sonsuzluk işareti bilgisayardan biyografi yazanlar için can sıkıcı olabilmektedir. Fakat oldukça kolay bir işlem ile sonsuzluk işaretini Instagram biyografinize ekleyebilirsiniz.

  1. Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarda sonsuzluk işareti yapmak için Alt + 8734 tuşlarını kullanmanız gerekmektedir. Bu şekilde anlatıldığında zor gibi görünse de aslında oldukça basit bir işlemdir.
  2. Alt tuşuna basarken aynı anda “8734” sayısını yazarak bırakmanız gerekmektedir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli unsur sayıyı yazdıktan hemen sonra tuşları bırakmanızdır. Tuşlar bırakıldıktan sonra sonsuzluk işareti yazıya aktarılmaktadır.
  3. Eğer kullandığınız bilgisayar eski ise bu yöntem ile sonsuzluk işareti yapmanız mümkün olmayacaktır. Bunun için ise Alt+ 236 tuşlarını kullanmanız gereklidir. Bu işlem Windows işletim sisteminin en eski versiyonların da geçerli olan bir uygulamadır.
Akıllı Telefonlar İle Instagram Biyografisine Sonsuzluk İmgesi Yapma

Akıllı Telefonlar İle Instagram Biyografisine Sonsuzluk İmgesi Yapma

Instagram uygulaması genel olarak akıllı telefonlarda kullanılmaktadır. Sonsuzluk simgesi Instagram biyografisin de farklı amaçlar nedeni ile Instagram takipçilerinize bir mesaj vermek anlamında kullanılabilmektedir. Oldukça zarif olan bu sembolü akıllı telefonlar üzerinden de yapmak mümkündür. Android ve iOS işletim sistemi için farklı şekillerde yapılan sonsuzluk işaretini biyografinize ekleyebilirsiniz.

İphone İçin Sonsuzluk Simgesi Yapma

  •  İlk olarak yapılması gereken png sonsuzluk işaretini kopyalamaktır.
  •  Ayarlar bölümüne girdikten sonra Genel, Klavye, Metin Değişimi seçeneklerine teker teker tıklamanız gerekmektedir.
  •  Sonsuzluk işareti yapmak için metin ayarları seçeneklerine tıkladıktan sonra sağ üst kısımda yer alan “+”işaretine tıklayarak kopyalamış olduğunuz sonsuzluk imgesi etiketlemeniz gerekmektedir.
  • Bu işlemleri tamamladıktan sonra Iphone telefonunuzun klavyesinde sonsuzluk simgesi simgesi eklenmiş olacaktır. Bu işareti Instagram biyografinize eklemek için kullanabilirsiniz.

Android Telefon İçin Sonsuzluk İşareti Yapma

Bilindiği üzere Samsung, Htc, Lg, Sony, Huawei, Xiaomi telefonlarında android işletim sistemi kullanılmaktadır. Fakat android işletim sistemi için sonsuzluk işaretini eklemek için bir kısa yol mevcut değildir. Klavyeye eklenmesi mümkün olmayan sonsuzluk simgesi kopyalanarak kullanılabilmektedir. Kopyala yapıştır seçeneklerinden faydalanarak Instagram biyografinize bu sonsuzluk işaretini ekleyebilirsiniz.

Diğer Makalelerimiz ,

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram biyografinize istediğiniz işareti ekleyebilirsiniz.

Instagram mavi tik başvurularınızı bireysel olarak ya da pr ajansları ile irtibat kurarak gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram unfollow, bir kişiyi takipten çıkarmanız olayına verilen isimdir. Takibi bırakmak anlamına gelmektedir.

Yazı tipi değiştirmek için çeşitli web sitelerini kullanabilirsiniz. Bu sitelerden beğendiğiniz yazı tipini seçip kopyaladıktan sonra biyografinizde kullanabilirsiniz.

Biyografiye kendiniz hakkında bilgi markanız hakkında bilgi, şirketinizin adresini, iletişim bilgilerini bunların yanında emoji ekleyip sevdiğiniz sözleri yazabilir bunları dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Instagram hesabınıza giriş yaptıktan sonra profilinizi açın daha sonra profil fotoğrafınızın altında bulunan profili düzenle seçeneğine dokunun ve biyografiyi seçin böylelikle biyografinizi istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Biyografiye Sonsuzluk İşareti Nasıl Eklenir? Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 22 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Nurullah ASLAN
    Nurullah ASLAN

    Bir kaç kişide daha görmüştüm bunu biyografiye sonsuzluk isareti nasıl eklenir diye merak ettim doğrusu ama merakımı giderdim çok sükür 😀

  2. Tevfik Turel
    Tevfik Turel

    Benim gibi instagram biyografiye sonsuzluk isareti eklemeyi bilmeyen nasıl eklenir diye merak edenler için faydalı bir blog yazısı olmus