İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Spotify Müzik & Şarkı İndirme Nasıl Yapılır?

Spotify müzik indirme işlemi artık çok kolay! Dünyanın tartışmasız en popüler çevrimiçi müzik dinleme aplikasyonu olan Spotify her geçen sene özelliklerine bir yenisini daha ekliyor. Spotify, lisanlı ve yasal bir müzik dinleme ve aynı zamanda da indirme platformudur. Burada sanatçılara ait albümler, resmi olarak kendine yer bulur. Spotify gerekli telif ücretlerini ödediği için ortada gayriresmi bir durum söz konusu değildir. Pek çok sanatçı için Spotify’de yer almak artık bir referanstır. Spotify yüksek kaliteli bir şekilde A’dan Z’ye tüm müzik opsiyonlarını kolayca bulabileceğiniz özel bir platform. Spotify çok geniş bir müzik arşivine sahiptir ve kapasitesini gittikçe de artırmaktadır. Spotify’e ilk üç ay ücretsiz deneme ayrıcalığı ile üye olabilir ve sonrasında da özgürce müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Premium üyelik sonrasında dilediğiniz kadar müzik ve podcasti yüksek kalite ile dinleyebilir, daha da önemlisi bilgisayarınıza, tabletinize ya da akıllı telefonlarınıza indirebilirsiniz. Özellikle öğrenci kitlesinin büyük ilgi gösterdiği Spotify, 2008 yılından bu yana hizmet veriyor. Bu içeriğimizde Spotify’i farklı kılan özelliklerinden birine değinmeye çalışacağız. Spotify üzerinden şarkı indirmeyi size adım adım anlatmaya çalışacağız, haydi başlayalım.

https://www.youtube.com/watch?v=7fwCN7qfwQs&ab_channel=BlaBla

Spotify Üzerinden Müzik İndirmek Kolay mı?

Müzik indirmek adına genellikle ne idüğü belirsiz sitelerde yıllarca vakit kaybettik. Özellikle indirme aşamalarında karşımıza çıkan gereksiz reklamlar, virüsler, çoğumuz için yıldırıcı olmaktadır. Spotify herkes için mp3 indirme sorununa gerçek anlamda el attı. Güvenli ve pratik bir şekilde podcast ya da mp3 indirmek artık Spotify ayrıcalığı ile mümkün. Bedava müzik indirme şansı sunan Spotify, menü itibari ile kimilerine karışık görünebilir; ancak alıştıktan sonra aslında sitenin ne kadar sade bir yapıya sahip olduğunu fark edeceksiniz.

Spotify üzerinden download yapmak düşündüğünüzden çok daha basittir. Spotify üzerinden müzik indirmek için mutlak suretle ücretli üyeliğe sahip olmanız gerekiyor. Ücretli olarak Spotify kullanan kişilerin aynı zamanda internet kullanımına ihtiyaçları yok. Bu sayede internetin olmadığı zamanlarda da müzik dinlemeye devam edebilirler. Spotify üzerinden müzik indirmek için farklı seçenekler söz konusu. Bunlardan bir tanesi de çeşitli programları kullanmak. Spotydl programı bu konuda örnek olarak gösterilebilir. Bu programın diğer programlara göre çok daha kolay ve kullanışlı olduğu söylenebilir. Spotify üzerinde indirmek istediğiniz herhangi bir şarkıyı programın içine sürükleyin, indir seçeneği otomatik olarak aktif hale gelecektir.

Spotify Müşteri Temsilcisi İletişim Numarası‘na ulaşmak için ilgili yazımıza göz atın!

spotify müzik indirme

Çalma Listelerini Kitaplığa Eklemek

Program seçeneğinin dışında cep telefonunuzu kullanarak da basit bir şekilde şarkılarınızı indirmeniz mümkündür. Bunun için Spotify apk kurulumunun sorunsuz şekilde yapılmış olması ve ücretli üyeliğin aktif olması gerekir. Spotify üstünden indirme yapabilmek için mobil veriyi kullanmayın, hücresel veri indirme işlemini başlatmaz. Bu noktada mutlaka suretle bir WİFİ’ye ihtiyacınız olacaktır. Spotify’den şarkı indirmek istiyorsanız içinde belli şarkıların yer aldığı bir listeye ihtiyacınız var. İndirmeler bu tip çalma listeleri üzerinden entegre ediliyor. Site içinde indirme konusunda ihlaller yaparsanız, telifle alakalı bazı kuralları çiğnemiş olursunuz. Yasal şekilde indirme işlemi yapmanın temel amacı şarkıları telefona indirmek değil, internetin olmadığı zamanlarda da kolayca müzik dinlemektir. Giriş yaptıktan sonra “Çalma Listeleri” adı verilen bölüme giriniz. Bunun yerine alternatif olarak “Albümler” yazan yere de giriş yapabilirsiniz. Bu aşamadan sonra indirmeyi planladığınız listeye ya da albüme dokunmanız gerekir. Çalma listesine ya da albüme dokunduğunuzda gri renkli bir indir butonu karşınıza çıkacaktır. Bu butonu tıkladığınızda ilgili çalma listesi ya da albüm hemen kitaplığınıza kaydedilecektir. Artık metroda dahi Spotify’den müzik dinleyebileceksiniz. Spotify’a Müzik Nasıl Yüklenir? konusunu ise farklı bir yazımızda sizlere anlattık. Keyifli dinlemeler.

Spotify Kullanıcı Adı Değiştirme işlemi hakkında bilgi almak için yazımıza göz atın!

Sitemizi ziyaret ederek Spotify ürünlerimizi inceleyebilir ve satın alabilirsiniz; https://www.fenomist.com/spotify-takipci-satin-al

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Spotify indirme limitlerini ayarlar üzerinden değiştirebilir ve konu hakkında daha detaylı bilgi için bloğumuzu okuyabilirsiniz.

Spotify üzerinden indiridiğiniz şarkılar uygulama üzerinden telefonuza inmektedir.

Spotify şarkı kodunu alarak paylaşım yapabilir ya da şarkı/çalma listesi bağlantısını kopyalayarak paylaşım yapabilirsiniz.

Spotify reklamlarını kaldırmak için ücretli üyelik hesabına sahip olmak gerekir.

Spotify ücretsiz olarak kullanılabilir ama reklamlara tabiidir.

Spotify üzerinde oluşturduğunuz çalma listelerini çok basit bir link sistemi ile paylaşabilirsiniz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Spotify Müzik & Şarkı İndirme Nasıl Yapılır? Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 24 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Mehmet Emin Altan
    Mehmet Emin Altan

    spotify üzerinden muzik sarki indirme nasil yapilir merak ediyordum ogrenmis oldum sagolun guzel icerik

  2. Haluk Erbakan
    Haluk Erbakan

    spotify müzik ve sarkılarını nasıl indirecegini nasıl yapılacagını merak edenler icin başarılı bir yazı olmus