İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Hikaye Paylaşamıyorum Sorunu Çözümü

Instagram hikaye paylaşamıyorum sorunu genellikle güncellemeler sonrası ortaya çıkar. Ancak Instagram’da pek çok sebebe bağlı olarak hikaye paylaşılmaması sorunu yaşanabilir. Hikaye paylaşılamadığı zaman bunun sebepleri farklı olabilir. Örneğin aktif internet bağlantısı olmaması bu sebeplerden yalnızca biridir. Hikaye paylaşamamanın temel nedeni internet bağlantısının eksik ya da kesik olmasıdır.

Hikaye paylaşamama sorunu genellikle kameranın siyah ekran olarak kalması şeklinde kendini gösterir. Bu sebeple story çekilemez ya da yüklenemez. Durum böyle olduğunda çeşitli sebeplerden story çekilemiyor ya da yüklenemiyor olabilir. Ekran siyah olarak kalıyor ise aşağıda yollar denenebilir. Bu şekilde hikaye sorunu veren Instagram storylerinin çözümü de oldukça kolaydır.

Özellikle de video yüklerken ortaya çıkan sorunlardan biri de hikayenin saatlerce yüklenmemesidir. Bu sorun genellikle internet bağlantısının zayıf olmasından ya da videonun uzun olmasından kaynaklanır. Nasıl paylaşılır diyenler aşağıda yer alan yöntemleri deneyebilir. (Instagram Destek)

Instagram’da Hikaye Paylaşamama Sorunu Nasıl Çözülür?

İnternet İle Alakalı Problemler

Instagram hikaye paylaşamıyorum sorunu farklı sebeplerden dolayı yaşanabilir. Bunların en temeli internet bağlantısının yeterli olmaması ya da kesik olmasıdır. Bu gibi internet ile alakalı durumlarda hikaye paylaşımı yapılamaz. İnternet bağlantısı kaliteli şekilde sağlandığı zaman hiçbir sıkıntı kalmayacaktır. İnternet bağlantısı var görünüyor ama hikaye yüklenmiyor ya da Instagram’ın geneli yüklenmiyor ise farlklıdır. Bu sorun internet değil uygulamanın sürümü ile alakalı bir hata olabilir.

instagram hikaye paylaşamıyorum

Tarih ve Saat Ayarlarındaki Uyuşmazlık

Sorun çözümü için tarih ve saat ayarlarının hikaye paylaşılmadan önce kontrol edilmesi önemlidir. Eğer tarih ve saat uyuşmazlığı yaşanıyorsa kolaylıkla akıllı telefon ve tabletlerin ayarlarından bu ayarlar normal hale getirilebilir. Bu şekilde hikaye paylaşırken yaşanılan sorunlar çözülebilir.

Tarih ve saat uyuşmazlığı olması hesabınızın güvensiz algılanmasına ve algoritmalar tarafından şüpheli bir profil olarak algılanmasına da neden olabilmektedir. 

Uygulamanın Sürümünün Eski Olması, Güncelleme Yapılmamış Olması

Uygulamanın sürümü eski ise güncelleme yapılarak kolaylıkla yeni sürüm elde edilmiş olunur. Eski sürümde kalan uygulamalar genellikle bu hatayı vermektedir. Güncelleme yapıldığı zaman bu Instagram hikaye sorunu tamamen ortadan kalkabilir.

Güncelleme yapılmayan bazı akıllı telefon ve tabletlerde bu sorun ortaya çıkmasa da kendini nadiren de olsa gösterebilmektedir ancak uygulamanın en güncel sürümünü kullanmak her zaman yeniliklerden haberdar olmak ya da uygulamanın özelliklerini eksiksiz kullanmak için en uygun çözümdür.

Uygulamayı Silip Yeniden Yüklemek

Uygulamanın sürümüne bağlı olarak yaşanabilen hikaye ekleme problemleri, uygulamanın silinip yeniden yüklenmesi ile ortadan kalkabilir. Sürüme bağlı oluşan problemlerin ortadan kalkması için yalnızca uygulamanın sürümünün güncel olup olmadığının ve sürümde herhangi bir problem olup olmadığının kontrol edilmesi yeterlidir. Genellikle güncel sürümlerde bu hata verildiği zaman en kısa sürede hata telafi edilmektedir ancak uygulama silinip tekrar yüklendiğinde de cihaz ile ilgili bir sıkıntı olduğu da anlaşılabilir.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?

Instagram'ın kapalı olduğu bir ülkede erişim sağlamak için VPN en güvenli ve etkili yöntemdir. Proxy sunucuları, Tor tarayıcısı, DNS değiştirme ve mob...

Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?
Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?

Instagram, günümüzde en popüler sosyal medya platformlarından biridir. Fotoğraf ve video paylaşımı üzerinden etkileşim imkanı sunan bu platform, ayrıc...

Sürüm kaynaklı bu sorunların çözümlenmesi için kesinlikle yazılımın güncel olması şarttır. Aksi durumda istenilen çözüme kavuşmak mümkün olmayacaktır. Bu nedenle hem cihazınız güncel olduğundan hem de uygulamanızın en son sürüm olduğundan emin olmalısınız. 

Instagram Uygulamasına Yeniden Girme

Yalnızca uygulamadan ya da hesaptan çıkıp tekrardan Instagram’a girilmesi de kullanılan çözümlerden biridir. Kolaylıkla hikaye eklenmesi bu şekilde sağlanabilir. Belli yazılımsal hatalar sonucu ınstagram hikaye yükleme sorunu verebilen Instagram, kısa sürede düzelmektedir.

Bu yazımızı beğendiyseniz Etkileşiminizi Arttıracak “Instagram Hikaye Örnekleri” Nasıl Olmalı? yazımızı da inceleyebilirsiniz!

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram üzerinden hikaye paylaşmak ile ilgili sorun yaşıyorsanız sizler için düzenlemiş olduğumuz yazıdan detaylıca tüm bilgilere ulaşıp sorununuzu kolayca çözebilirsiniz.

Instagram Hikaye Paylaşamıyorum diyorsanız, sunduğumuz çözümler tam size göre! Tamamen zararsız çözümlerimiznden gönül rahatlığı ile yararlanabilirsiniz.

Hikaye paylaşmak ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlarınız ve bunları nedenleri ile ilgili tüm bilgileri Instagram Hikaye Paylaşamıyorum Sorunu Çözümü başlıklı yazımızdan detaylıca öğrenebilirsiniz.

Instagram profiliniz ile şüpheli işlemler yapmanız, şikayetler almanız neticesinde hikaye paylaşma engeli almış olabilirsiniz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Hikaye Paylaşamıyorum Sorunu Çözümü Hakkında 164 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 31 Ortalama: 4.8 )

164 yorum

  1. Diyar
    Diyar

    İnstegram hesabımı yanlışlıkla sildim onu almak istiyorum önemli bilgilerim fotoğraflarım var dı

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, sildiğiniz hesaba 30 gün içerisinde tekrar giriş yapmanız durumunda hesabınız aktif olur.

    • Gülşah
      Gülşah

      Merhaba uzun zamandır story paylaşamıyorum güncelleme yapıldı silip yeniden yükledim ama yine olmuyor 😔ne yapabilirim

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Cihazınızın ayarlar kısmından Instagram uygulamanızın ön belleğini temizlemeyi denemelisiniz. Sorununuzun devam etmesi durumunda Instagram uygulamanızın sürümü ile cihazınızın sürümünün uyumlu olduğundan emin olmalısınız.

        • Ece
          Ece

          Son güncel sürüm bu adımların hepsini yaptım fakat kesinlikle hikaye paylaşamıyorum hikaye çekip paylaştığımda otomatik olarak instagram kapanıyor

          • Insta Takipçi
            Insta Takipçi

            Merhaba Eve Hanım, cihazınızda yer alan instagram uygulamasının ön bellek temizleme işlemlerini gerçekleştirdiniz mi?

          • Mehmet
            Mehmet

            Merhaba ayni sorun bende de var. Silip yüklüyorum oluyor , sonr yine kapanıyor hikaye paylaşırken. Deli olucam. Nasil çözdünüz.

        • Ece
          Ece

          Cihazım yeni olmasına rağmen Instagram da uzun storylerde ilk video paylaşılıyor devamı olan ikinci videom her seferinde hata veriyor bellek temizledim sildim geri yükledim aynı sorun devam ediyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin help 💙

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhabalar , uygulamanızın güncellemesinin yapıldığından emin olmalısınız.

          • Cengiz
            Cengiz

            Bende aynı sorunu yaşıyordum silin tekrar yükleyin şifrenizi değiştirin düzeliyor

    • Can
      Can

      Merhaba İnstagrama herhangi bir hikaye attığımda bir türlü yüklenmiyor.Sorunun çözümü nedir?

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Merhaba, Instagram hesabınız kısıtlanmış olabilir. Lütfen mail adresinizi kontrol ediniz.

        • Sebnem adil
          Sebnem adil

          On bellek nası siliniyor bende baskasının hıkayesını hıkayemd baylasamıyorum

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhabalar , uygulamanızı silip tekrar yüklerseniz düzelecektir.

      • Hatice
        Hatice

        Merhabalar bende hikaye paylaşamıyorum 15 saniyede sıkıntı olmuyor daha sonrasında tekrar dene yazısı geliyor aşağıda ve hiçbir şekilde paylaşım olmuyor. İnstagram belleğini de temizledim sildim geri yükledim güncelledim ama yine aynı sıkıntıyı veriyor yardım eder misiniz.

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, Hikaye paylaşımı ile ilgili engel almış mıydınız?

          • Arzu
            Arzu

            Ben engel almadigim halde oluyor. Sildim yukledim, on belligi temizledim ama yine de duzelmiyor

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhabalar Arzu hanım,
            Cihazınız ile ilgili bir problem olabilir veya güncellemelerinizi kontrol etmelisiniz.

        • Cengiz
          Cengiz

          Merhaba silip tekrar yükleyin şifrenizi değiştirin düzeliyor

  2. furkan gizlenci
    furkan gizlenci

    Instagram da hikaye ve gönderi atamıyorum tekrar dene yazısı çıkıyor düzelmiyor.Android sürümüm 4,3

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram güncellemelerini kontrol edebilirsiniz. Eğer olmuyorsa silip yeniden yükleyin uygulamayı.

      • Sharwntm
        Sharwntm

        Mrhb ben hikayemde başka arkadaşımı etiketlediğim halde etiketkediğim kişi hikeyemi kendi hikayesine ekleme yapamıyor tüm gizlilik ayarlarım açık olmasına rağmen olmuyor

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar , cihazınız ile ilgili bir problem olabilir.

  3. Sedat
    Sedat

    Istegramda durum atamıyorum internet zayıf değil saat tarih ayarlarında da sıkıntı yok sildim geri yükledim veya çıkış yapip tekrar girdim sikintiyi cozemedim yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkurler

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba bazen teknik hatalar verebiliyor. Şifrenizi değiştirin ve bir süre etkileşim yapmadan bekleyin. Birkaç gün içerisinde düzelecektir.

    • Umut
      Umut

      +1

  4. Mehmet
    Mehmet

    İnstagramda hikaye paylaşamıyorum paylaş deyince hemen instagramdan çıkıyor sildim yeniden yükledim uygulamam da güncel saat ve tarihide ayarladım olmuyor istagramla ilgili dosyalarda geçmişi sildim yine olmuyor telefonu kapatıp açtım yine olmuyor çözümü nedir

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba şifrenizi değiştirin ve belli bir süre hikaye paylaşmayın. Instagram bazen bu tür sorunlar yaratabiliyor, çok yüksek etkileşimlerde veya paylaşımlarda.

      • Rumeysa
        Rumeysa

        Bendede bu sorun var aynisini yaptim sifreyide degistim fakat paylasilmiyo. Baska telefondan paylasilabiliyo ama

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Uygulamayı tamamen telefonunuzdan silin ve tekrar yükleyin. Telefonun alanı ile alakalı da olabiliyor veya Instagram uygulamasının kameraya erişimine izin vermediğiniz için olabiliyor.

  5. Recep
    Recep

    Instagram hesabımdan video hikaye atamıyorum ilk 15 saniye yüklüyor diğer bölümleri yüklemiyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, çok fazla paylaşım yapıyorsanız bu hatayı vermiş olabilir. Şifrenizi değiştirin veya uygulamayı yeniden yükleyin.

  6. Fatih
    Fatih

    Teşekkürelr

  7. Hafize
    Hafize

    bütün adımları yaptım ama sorunum çözülmedi
    Hala hikaye paylaşamıyorum

  8. Sibel
    Sibel

    2 aydır 2 hesabimdan da story yuklemesi yapamıyorum.yukleme yaptığın anda uygulamadan da atılıyorum.yazdiginiz herseyi tek tek denedim fakat sonuç yok..sorun nedir lütfen acil çözüm..

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba sorununuz markalı içerik uyarısı ile mi başladı?
      https://business.instagram.com/a/branded-content-ads?locale=tr_TR sayfasından konu ile ilgili destek alabilirsiniz.

  9. Aslı
    Aslı

    Merhaba ben hikaye paylaşamıyorum internet kalitesi de gayet iyi hikayeye bi fotograf vs. Bir şey ekledigim zaman hemen uygulamadan çıkıyor. Uygulamayı silip tekrardan yüklememe rağmen yine aynı sorunla karşılaşıyorum yardımcı olur musunuz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba hesabınızın şifresini değiştirebilirsiniz.

  10. Leyla muhammet
    Leyla muhammet

    Hikaye paylasamiyorum

  11. İpek
    İpek

    Ben paylaşacağım hikayeyi paylaşmak istiyorum fakat bazı fotoğraflar kara falan oluyor ve paylasamiyorum saçma sapan sorunlar çıkıyor ve hata veriyor silip tekrar yükledim ama olmadi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, bazı hesaplarda bu tür teknik hatalar yaşanabiliyor. Bir süre etkileşim sağlamadan beklemeniz sorunu çözebilir.

  12. faruk
    faruk

    Mrb. İki gündür sizin bu yazılarınızla yatıp kalkıyorum. İnstagrama story atamiyorum. en güncel sürüm yuklü. Ön belleği temizledim. En son fabrika ayarlarına döndüm. Kontrol ettim ohh düzelmiş dedim. Öğlenden sonra baktım gene aynı. Storye fotoğraf yükleyip ileri diyince siyah ekran çıkıp donuyo uygulama. Kafayı yicem. Lütfen yardım edin. Mailime de mesaj atabirs z ordan yazisalim gerekirse . TSK ederim şimdiden.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, çok fazla etkileşim alan hesaplarda bu tür durumlar yaşanabiliyor. Etkileşimi bir süre azaltmayı veya uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz.

  13. Gökhan canpolat
    Gökhan canpolat

    Hikaye paylaşa tiklayinca liplip edip ınstagramdan tamamen çıkıyor.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, tarayıcıdan girip deneyebilirsiniz tekrar.

  14. Yusuf Özbey
    Yusuf Özbey

    Bu yöntemlerin hiçbiri yaramadı gönderi paylaşıyorum ama hikayes paylaşımda Uygulama kapanıyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram uygulamanızın sürümü ile cihazınızın sürümü arasında uyuşmazlık olabilir.

  15. Tekin çetin
    Tekin çetin

    Her şeyi tekrar tekrar denedim. Hikayeyi sadece uygulamadan paylaşamıyorum.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram uygulamanız ile cihazınızın sürümü arasında uyumsuzluk yaşanıyor olabilir. Sürümlerin uyumlu olduğundan emin olduktan sonra tekrar deneyiniz.

  16. Alişan Abdurahmanov
    Alişan Abdurahmanov

    Öncelikle selamın aleyküm.Ben instagramda ne hikaye paylaşamıyorum ne İGTV izleyemiyorum ne fotoğraf paylaşamıyorum.İnternette bununla ilgili bir kaç video fln izledim. Diyorlarki eski sürüm kullanıyorsanız bu hataları alacaksınız.Ama bende instagramı güncelle falan gelmiyor.İnstagram uygulamasını bir kaç kez silip yeniden yükledim hatta telefonuma format bile attım,Ama hala aynı hatayı alıyorum.Bu sorunları İnstagrama bildirdim ama 2 aydır hala cevap verecekler.Telefonumun sürümü 4.2.2. Lütfen yardımcı olun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Alişan bey, Instagram sürümünüz ile cihaz sürümünüz arasında uyumsuzluk olabilir. Instagram uygulamasının sürümünü telefonunuza uygun olacak şekilde APK olarak indirip deneyebilir misiniz?

  17. Büşra
    Büşra

    Ben de neden hikayene gönderi ekle butonu çıkmıyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız etkileşim engeline takılmış olabilir ve bu yüzden de hikaye paylaşamıyor olabilirsiniz.

  18. Aysu
    Aysu

    Merhaba, ben hiçbir şekilde hikaye paylaşamıyorum. Sorun bugün mobil verideyken hikaye atmak istememle başladı. Durduruldu hatası veriyor. Uygulamam güncelli, hesaba tekrar giriş yaptım, telefonu yeniden başlattım, uygulamayı birkaç defa silip yükledim. Wifi ve mobilden de paylaşmayı denedim, önbellekleri temizledim, bir kaç uygulama sildim her yolu denedim hatta telefonumu güncelledim ama sorun gitmedi. Ne yaparsam yapayım paylaşamıyorum. Google Play’de beta kullanıcısı olarak görüyorum. Bunun sorumlusu uygulama olduğunu düşünmeye başladım. Neden hiçbir şey paylaşamıyorum? yardımcı olursanız sevinirim.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram tarafından etkileşim engeli almış olabilirsiniz. Gün içerisinde çok sayıda işlem yapmak ya da şikayet almaktan ötürü bu tarz engeller alınabilmektedir.

  19. Nilay
    Nilay

    Merhaba, ben nisanda yeni bir hesap açtım. Bundan farklı 4 tane daha hesabım var. Sadece bu açtığım hesapta paylaştığım postlarımı HİKAYEDE paylaşmak istediğimde HİKAYEDE paylaş seçeneği çıkmıyor. Diğer sayfalarımda böyle bir sıkıntı yok. Instagram silme, yükleme, şifre değiştirme, başka telefondan açma.. Gibi şeyleri denedim. Yardımcı olabilir misiniz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, yeni açmış olduğunuz hesabınızın tüm doğrulama işlemlerini gerçekleştirdiniz mi?

  20. Yusuf Erdal
    Yusuf Erdal

    Merhaba hikayeden videou çekme tuşuna basılı tutuyorum geri biraktigimda bir sorun oluştu lütfen sonra geri deneyiniz diyor resmi niye 8 pro telefonum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, cihaz ayarlarından ön bellek temizleme yapıp tekrar deneyebilir misiniz?

  21. Mehmet
    Mehmet

    Merhaba ayni sorun bende de var. Silip yüklüyorum oluyor , sonr yine kapanıyor hikaye paylaşırken. Deli olucam. Nasil çözdünüz.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, cihazınızın sürümü ile uygulama sürümünüzün uyumluluğunu kontrol eder misiniz?

  22. Merve
    Merve

    Merhaba Instagram da story video çekemiyorum. Çektikten hemen sonra sorun bildiriyor ve daha sonra tekrar denemem gerektiğini belirtiyor fakat 1 haftadır bu şekilde ne yapmam lazım bilgi verir misiniz ?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram’da herhangi başka bir paylaşım yapabiliryor musunuz?

  23. Yusuf ali
    Yusuf ali

    Xiaomi mi 9t telefon kullanıyorum Instagram’da 50 saniyelik videoyu hikaye yapınca o video 3 4 parça oluyor ve sadece ilk parçası 15 saniye yayınlanıyor diğer kalan parçalar hata veriyor. Lütfen yardımcı olur musunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram ön bellek temizleme işlemlerini denemenizi öneririm. Cihaz ayarları > Uygulama ayarları > Instagram > Ön bellek temizle adımlarını izleyiniz.

  24. Zuhal seker
    Zuhal seker

    Merhaba yeni eklenen müzik animasyon kayboldu sildim yükleme yaptım olmadı çözemiyorum yardım lütfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, telefonunuz ile instagram sürümünüz arasında uyumsuzluk yaşanması durumunda bu tarz problemler ortaya çıkabilmektedir.

  25. rumeysa yaman
    rumeysa yaman

    Merhaba ben hesabıma 2 gün önce story atmıştım ama hala yüklenmedi. Sadece paylaşılıyor yazıyor, hem kendi internetimden hem de 2 ayrı modemden denedim ve hesaptan çıkış da yapamıyorum 🙁

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram önbelleğinizi temizleyerek tekrar deneyiniz. Cihaz ayarlarından önbellek temizleme işlemi yapabilirsiniz.

  26. Selim
    Selim

    benim de aynı mi 9 t aynı hata ön belleği temizledim yine aynı siidim yükledim yine aynı

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba , Instagram’ı en son sürüme güncelleyerek tekrar dener misiniz?

      • Elvin
        Elvin

        lütfen bana hikaye atmak için en son sürümü kullan diyor nasıl yapıcağım bilmiyorum

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, Instagram uygulamanız güncel olmayabilir. En güncel sürümü kullandığınızdan emin olunuz lütfen.

  27. Damla
    Damla

    Ben de de aynı oluyo neden acaba

  28. onur
    onur

    Dediğiniz saati tarihi duzeltme veya uygulamayi silip yukleme hepsini yaptim hikaye hala paylaşamiyorum resimde yukleyemiyorum

  29. Melis
    Melis

    Merhabalar ya yeni açılan müzik sestem Instagram hesabımdan kayboldu her şey yaptım sildim yeni açtım şifremi değiştirdim ama hala olmuyor başka hesap açmıştım onda çıktı nasıl yappabilirim

  30. Başak
    Başak

    Merhaba güncelleme yaptıktan sonra ben hikaye paylaşmıyorum ve Türkçe müzikler kullanamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler.

  31. Başak Atik
    Başak Atik

    Merhaba güncelleme yaptıktan sonra ben hikaye paylaşmıyorum ve Türkçe müzikler kullanamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler.

  32. Başak
    Başak

    Merhaba güncelleme yaptıktan sonra ben hikaye paylaşmıyorum ve Türkçe müzikler kullanamıyorum bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, telefonunuz ile Instagramın son sürümü arasında uyumsuzluk olabilir

  33. Hilal Mina
    Hilal Mina

    Arkadaşlar ne saat nede internet problemin den kaynaklanıyor, hikâyeye , müzik ya da gif +haketli emij eleyşnce paylaşmıyor, ama sadece fotoğraf ,kendi çektiğimiz video eklersek paylaşıyor, üzerine yazı yazar yada klavyedeki hareketsiz emoji eklerseniz sorun olmuyor…

  34. Bünyamin Kahraman
    Bünyamin Kahraman

    Merhabalar hocam , ben instagram story atarken video kesik kesik ses geliyor ayrica müzik ekleyince hikaye paylaşılamiyor ve yeni bi özellik olan yaziyi hareketlendirme ozelliginde de ayni hatayi alıyorum telefonu sifirladim yine düzelmedi

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram tarafından oluşturulan yeni beta özellik nedeniyle bu tarz bir problem ile karşılaşıyor olabilirsiniz.

      • Öznur
        Öznur

        İnstagramda hikayeye müzik ekleyince paylaşamama sorunu bende de var. Peki bunun için ne yapmalıyız??

  35. Taha
    Taha

    Merhabalar, instagramda hikaye paylaşmamda sorun yok ama uygulamadan çıkıp girince bazen instagram kamera açılmış oluyor bunu önlemek için ne yapmam gerek?

  36. Zühtü Üstündağ
    Zühtü Üstündağ

    Neden istegramda hikaye veya fotoğraf paylaşamıyorum

  37. Ömer
    Ömer

    Instagram hikayemde müzik video paylaşım yapamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim daha önce sıkıntı yok tu lütfen

  38. Gülden celep
    Gülden celep

    Merhaba toplu hikaye attım bir kısmı paylaşıldı ama birkaç tanesinde paylaşılıyor yazıyor ama saatler geçti paylaşmıyor çıkışta yapamıyorum ne yapabilirim

  39. Vanessa
    Vanessa

    Merhaba story atarken hata yazısı çıkıyor ve story atamıyorum ne yapabilirim?

  40. İsmet karacakaya
    İsmet karacakaya

    Instagram Hikaye Paylaşamıyorum Sorunu nasıl çözülür ?

  41. Samet halaylı
    Samet halaylı

    İnstagramda paylaştığım hikayelerin gçrünmemesini istiyorum. Ne yapmalıyım ?

  42. Enes
    Enes

    Merhabalar Ben İnstagram lige kullanıyorum ama hikaye paylaşamıyorum “Üzgünüz hikayem yüklenemedi hatası veriyor lütfen yardım edermisiniz

  43. Thteknolojimarket
    Thteknolojimarket

    Merhaba ilk 15 saniye yükleniyor ama diğer kalan kısım yüklenmiyor şöyle bir gariplik var benim telefonumda açık olan her hesapta aynı problem bütün ayarlar tarh bağlantı vs güncel hem wifi hem mobil veri aynı sıkıntı var sildim uugulamayı tekrar yükledim farklı Instagram hesapları açtım arkadaşlarımın hesabını aynı problem yine var soru. Telefonda sanırım ama nasıl çözeceğim bilemiyorum

  44. Öznur
    Öznur

    Merhaba, telefonum iphone 11 ve güncel. İnstagramımda güncel. Ancak hikayeye müzik ekleyince paylaşmıyor. Bunun için ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz??

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram uygulamasında hikaye ekleme kısmına giriş yapın. Yeni bir görüntü çekin ya da galeride var olan görüntülerden birini seçin. Paylaşım için görüntüyü seçtikten sonra ekranı yukarı doğru kaydırın. Karşınıza müzik simgesi gelecek. Müzik simgesini seçin. Buradan istediğiniz şarkıyı “arama” kısmına yazarak bulabilirsiniz

  45. Aylin
    Aylin

    Instagrama hikaye ekleme yapamıyorum yardimci olurmusinuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , öncelikle internet bağlantı ayarlarınızı kontrol ettiğinizden emin olmalısınız. Sonra güncellemenizin tam olup olmadığını kontrol edin. Ve son olarak uygulamayı silip tekrar yüklersiniz sorunun ortadan kalktığını göreceksiniz.

  46. Elif Birçek
    Elif Birçek

    Merhaba instagrama sorun olarak da yazdım kafayı yicem 4 gündür hikaye paylaşamıyorum ama bir başkasının eskiden çok sık kullandığım bir özellikdi artık mümkün değil sildim yükledim ön bellek temizledim bilgisayar dan demedim yok olmuyor olmuyor lütfen yardımcı olun

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram uygulamasını silip tekrar yükleyin. Ayrıca güncellemenizi kontrol edin. Hala aynı sorun devam ediyorsa cihazınıda bir problem olabilir.

  47. Emin Can
    Emin Can

    xiaomi redmi note 9s cihazını kullanıyorum instagram stroy atarken ilk 15 saniyesini paylaşıyor diğerlerini atmayıp hata veriyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , cihazınızla ilgili problemleri telefoncunuz daha iyi bilir. Biz uygulama konusunda merak ettiklerinizi cevaplayabilirsiz.

  48. SEMRA YEŞİL
    SEMRA YEŞİL

    Merhabalar.
    Instagram’da başka hesaplardaki gönderileri hikayemde paylaşamıyorum. Yani başka bir hesabın paylaştığı gönderiyi hikayeme ekleme yapamıyorum. “hikayene ekle” seçeneği belirmiyor.
    Farkında olmadan acaba ayarlarımda bir değişiklik mi yaptım bilemiyorum. “Bu sorun bana ait üç hesabımda da var.
    Instagram’a da “sorun bildir” başlığından yazdım ama hala bir yanıtla dönmediler.
    Lütfen destek rica ediyorum. Teşekkürler.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , bu sorun 3 hesabınızda birden varsa uygulama güncellemeniz ile ilgili bir eksiklik vardır. Ya da cihazınız ile ilgili bir problem vardır. Bu iki seçeneği iyi kontrol etmelisiniz.

  49. Ayca aslıhan karabulak
    Ayca aslıhan karabulak

    Merhaba insatgramda hikaye paylaşamıyorum?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , öncelikle uygulama güncellemenizin doğru olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Hala story paylaşımı yapamıyorsanız sorun cihazınızdadır.

  50. Ayşegül
    Ayşegül

    Merhaba instagram reels videolarımı hikayede paylaşamıyorum direk post olarak atmak zorunda bırakıyor insta güncel hic bir sorun yok 3 gün öncesine kadar vardi biranda gitti anlamadim neyi yanlış yapıyorum ?

    • Enes
      Enes

      Aynı sorun bende var nedenini çözemedim

  51. Yavuz koca
    Yavuz koca

    Merhaba ben de storye video atıyorum ilk 15 saniyeden sonraki 15 saniye deri yükleme hatası diyor ve yüklemiyor bunun sebebi nedir sadece ilk 15 saniye yükleniyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , uygulama güncellemenizi kontrol etmelisiniz veya internet ile ilgili bir probleminiz olabilir.

  52. Deniz
    Deniz

    Merhaba ınstigramda hikayede arkadaşımı etiketliyorum ama arkadaşım kendi hikayesinde paylasamiyor ne acaba

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , uygulama güncellemenizi kontrol eder misiniz?

  53. EZGİ
    EZGİ

    Merhaba. İnstagramda herkese açık gönderileri hikayeme ekleyemiyorum. Gönderiye gelip alttaki oka ya da üstteki alt alta olan üç noktaya bastığımda hikayene ekle butonu çıkmıyor. Silip yükleme yöntemini kullandım değişen yok. yardımcı olabilir misiniz?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , uygulama güncellemenizi kontrol eder misiniz?

  54. Sadri
    Sadri

    Merhaba instagramda hikayelere bakiyorum kendisi otomatik diger hikayeye gecmiyor tekrar basa sariyor ekrana dokunarak degistiriyorum ekrani n ustundeki sureyi gosteren cizgi izlenmis gibi dolu gorunuyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , cihazınızla ilgili problemler olabilir ya da uygulamanızın güncellemesi ile ilgi problemler olabilir.

  55. Aslı
    Aslı

    Merhaba instagramda 3 hesabım var sadece birinde reels ları hikayene ekle seçeceğim çıkmıyor nasıl düzelecek

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , cihazınızdaki uygulama sürümünün güncelliğini kontrol etmelisiniz , düzelmezse uygulamayı silip tekrar yüklemelesiniz.

  56. Neslihan
    Neslihan

    Merhaba instagramdaki herhangi bir postu hikayede paylaş yapamıyorum neden acaba?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , cihazınız ile ilgili bir problem olabilir ya da uygulama ayarlarınızı kontrol etmelisiniz.

  57. Muazzez
    Muazzez

    Instagram da hikayede paylaş seçeneği yok kişiler gönder var hikaye paylaş yok nasıl düzeltilir

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , uygulama güncellemenizi kontrol etmelisiniz.

  58. Deniz
    Deniz

    Merhaba ben beğeni almak istiyordum ama alamıyorum orada seçeneklerde sadece Türkiye’de olan bankalar var yurtdışı için yok mu

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , yurt dışı için almak isterseniz Instafollowers.co sitemizi ziyaret etmelisiniz.

  59. Hüseyin
    Hüseyin

    Merhaba aynı sorun bende de var bir çözüm bulabildiniz mi

  60. Sadullah
    Sadullah

    Öncelikle s.a şimdi benim bi 30 sn durum attığımda durumun 1 olan durum gidiyo yükleniyo 2 olan durum yüklenmiyo tekrar dene diyom olmuyo internet var herşey var ama gitmiyo 2. Durum asla yüklenmiyo sorun bildirdim hala olmuyo düzeltemedim uğraşıyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Sadullah, bu hatayı ne zaman almaya başladın, Instagram uygulaman güncel mi?

  61. Esma
    Esma

    Merhaba Enes Bey ben 1 aydır instagram hikayesinde fotoğraf paylaşabiliyorum ama video paylaşamıyorum. Habire dönüyor. Tüm süreçlerinizi denedim. Belleği temizledim. İnstayı silip yükledim yine aynı sıkıntı

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , cihazınız ile ilgili bir problem olabilir.

  62. Yusuf
    Yusuf

    Merhaba stori atıyorum videoyu ikiye bölüp bir bölümünü paylasıyo ikinci bölümü paylasmıyo tekrar deneyiniz diye hata veriyo

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, uygulamanızı son sürüme yükseltin, daha sonra ise uygulama önbelleğinizi temizleyin.

  63. Gürkan
    Gürkan

    Merhabalar ben sizden şunu rica ediyorum ınstgram sayfamda hikaye paylaşıyırum sonrasında dört parça videoya kırmızı halka
    ve ünlem işaretiyle karşılaşıyorum genel olarak sadece hikaye paylaşamıyorum nedeni ne olabilir?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , uygulama güncellemenizi kontrol etmelisiniz. Yine aynı sorunu yaşarsanız uygulamanızı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

  64. Canan
    Canan

    Merhaba ben uzun zamandır Instagram hikayede sorun yaşıyorum birden fazla video yada fotoğraf paylaşımında sadece 1 tane paylasiliyir sonra ünlem işareti çıkıyor hiç bir sekilde duzeltemedim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , cihazınız ile ilgili bir problem olabilir veya uygulama güncellemenizi kontrol etmelisiniz.

  65. Mehmet madur
    Mehmet madur

    Selamın aleyküm öncelikle kardeşim 1 dakkalık vidyo 4 parça yükleniyoya ilk parça yükleniyo gerisi tekrar yükle diyo ama hep aynı hatayı veriyo sildim hesabtan çıktım geri girdim yok hata devam ediyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , güncellemeniz ile ilgili bir problem yaşıyor olabilirsiniz. Uygulama güncellemenizi kontrol etmelisiniz.

  66. Buse Dağlar
    Buse Dağlar

    Merhabalar instagramda birisi beni hikayesinde eklediğinde hikayene ekle butonu çıkmıyor bu sorun nedir nasıl çözülür.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, etiketleyen kişinin yalnızca isminizi yazması yeterli değildir. İsminizi yazarken alt kısımda çıkan seçeneklerden size tıklaması gerekiyor böylece isminiz altı çizili şekilde görünür. Hikayede isminiz altı çizili olmasına rağmen hikayenize ekleyemiyorsanız Instagram Yardım Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  67. Hüseyin
    Hüseyin

    Merhaba Instagram da ilk 15 saniye paylaşım oluyor diğer saniyeler yüklenmiyor hata veriyor Instagram ibsilfim yeniden girdim ama olmuyor acaba neden olabilir yardımcı olur musunuz

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Instagram Destek Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.

  68. Doğan
    Doğan

    Selamün aleyküm öncelikle ben mesela 1 tane story atiyorum saniye sığmıyor mesela diğerine geçiyorum paylaşıyorum ama bı tanesi paylaşılıyor diğeri hatta veriyor lütfen çözün bunu

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, yukarıda anlatılan çözümleri denedikten sonra tekrar paylaşmayı deneyebilirsiniz.

  69. Seval
    Seval

    Merhaba Instagram hikaye yükledigimde sadece ilkini yüklüyor devamını yüklemiyor neden?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba,

      Hikaye yükleme süresinde internet bağlantısında problem yaşıyor olabilirsiniz. Buna ek olarak ikinci yüklemek istediğiniz hikayenin süresi uzun olabilir.

  70. eymen
    eymen

    istegramdan video cekerken 2.ve 3. 15 sn paylaşmiyo bu durumda napabilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba,

      Bu durumu ne sıklıkla yaşıyorsunuz?

  71. Ömer Şar
    Ömer Şar

    2 adet instagram hesabım var yedek hesabımda hikaye atabiliyorum ama ana hesabımda paylaşamıyorum uygulama cihaz herşey güncel ve topluluk kural ihlalleri kısmına baktığımda gayet iyi herhangi bir ihtar ve şikayette göremedim instagram yardım kısmından baktım sorunla alakalı bir makale olmadığından çözümleme yapamıyorum yardımcı olurmusunuz lütfen.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

  72. esra
    esra

    yaklaşık 15-20 gündür hesabımdan hikaye ve post atamıyorum uygulamam güncel anlattığınız işlemleride yaptım ama düzelmiyor sebep nedir.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, hesabınızda aniden gerçekleşen çoklu etkileşimler bazen hikaye ve post paylaşımlarının durdurulmasına sebep olabilir. Önerimiz, hesabınızda herhangi bir etkileşim gerçekleştirmemeniz. 7-10 gün içerisinde düzelme olacaktır.

  73. Gül tin
    Gül tin

    Merhabalar instgramda stori paylasamiyorum bu adımların hepsini yaptım sildim yükledim güncelledim vs herşeyi yaptım başka hesabi açtım oradan paylaşıyorum ama kendi heaabimdan paylasamiyorum. Hesap durumuna baktım ban vs yeme durumum yok. Zaten öyle storilerde atmadım. Sebebi ne olabilir ne yapıcam ben yardım edin lütfen ?

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Instagram Destek Merkezi ile iletişime geçerek sorununuzu bildirebilirsiniz.

  74. Özlem Doğan
    Özlem Doğan

    Merhaba hikayelere şikayet aldıysam mail gelmesi gerekmiyor mu 1 haftadır story paylaşamıyorum kısıtlanmış gibi yakın arkadaşlara gönderi paylaşabiliyorum. Herşeyi denedim güncelleme tarih saat kontrol uygulama ön belleği temizledim ama olmuyor. Eğer şikayet olduysa bunuda anlamadım kıskanan insanlar şikayet ediyor galiba gezdiğim yerleri paylaşıyorım. Kaç güne story paylaşım engeli kalkar bir hafta oldu

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, bu süre içerisinde bir etkileşimde bulunmamanız ihlalin kalkma süresini hızlandırır. Paylaşım denemesi, takipçi isteği, mesaj isteği fazla beğeni gibi durumları tekrarlamamanız gerekir. İhlalin kalkması genellikle 7-14 gün civarı sürer.

  75. anılhan
    anılhan

    merhabalar instagramda ben hikaye paylaştığımda ve bir arkadaşımdan bahsettiğimde onlar benim hikayemi paylaşamıyolar neden acaba yardımcı olabilir misiniz

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, Instagram ayarlar’a girdikten sonra Gizlilik > Hikaye kısmından “Hikayede Paylaşmaya İzin Ver” ayarını etkinleştirmek gerekir.

      • Ersin
        Ersin

        Dediğiniz gibi ama yine de video ve çok fotoğraf paylaşımı yapamıyorum

        • Cemali Batın
          Cemali Batın

          Onlarında aynı ayarları yapmış olması gerekebilir

  76. Ersin
    Ersin

    Instagram story de video paylaşımı ve çoklu fotoğraf paylaşımı yapamıyorum. Ne denediysem olmadı. Instagram ayarlarıma baktım bir sorun görmedim.
    Telefon,saat, İnternet te bir sorun olduğunu da düşünmüyorum çünkü diğer hesabımda sorun yok.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Instagram ayarlarından önbelleği temizlemeyi deneyebilirsiniz.

  77. Belgin
    Belgin

    Merhaba, herkese cevap vermişsiniz umarım beni de görürsünüz. İşletme hesabımdan hikaye paylaşımı yapıyorum yüklendi bilgisi gelmiyor, diğer işletme hesaplarımdan story atılıyor sadece birisinden olmuyor yüklendi ibaresi gelmediği için hikaye siyah olarak gözüküyor, görüntüleniyor. Mail e baktım kısıtlama maili gelmemiş. Önbellek vs temizlendi ne yapabilirim lütfen yardım edin. Yardım a mesaj yazıp bildirdim. Hiçbir ihlalim yok kontrol ettim

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Merhaba, yüklediğiniz içeriği kontrol ettiniz mi? Instagram içeriği kısıtlıyor olabilir.

  78. aytac
    aytac

    ben bilgisayardan instagrama hikaye koyamiyorum, Yani sadece fotograf koya biliyorum ama video koyamiyorum, sizce sorun nedir, bu konuda yardim edin lutfen

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Bilgisayarınızda video yüklü olmalı.