İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Spotify Öğrenci İndirimi Nasıl Yapılır?

Spotify öğrenci indirimi fırsatlarını kaçırmayın! Milyonlarca şarkını çok daha yüksek kalitede dinlemek için gerekli olan Spotify Premium özelinde birçok farklı paket seçimleri bulunmaktadır. Bireysel ya da aile paketleri tercih edilebileceği gibi kolej ya da üniversite öğrencileri için öğrenci paketiyle gelen %50 indirim fırsatı bulunmaktadır. Sizlerde hemen öğrenci indirimi yaparak çok daha uygun fiyattan Premium avantajlarına sahip olabilirsiniz. İnternete ihtiyaç duymadan tüm şarkılar dinlenebilir, hiçbir sınırlandırma olmadan çalma listeleri hazırlanabilir. Ayrıca free özelinde var olan süre kısıtlamaları ve karışık çalma zorunluluğu da yoktur. Peki, halihazırda uygulamanın çok daha iyi kullanımı için yapılabilecek Premium paketlerden olan öğrenci indirimi nasıl gerçekleşir?

Sportif Öğrenci İndirimi

Spotify öğrenci indirim durumu için kişinin mutlak surette bu durumu belgelemesi istenir. Bunun için www.spotify.com/student adresi üzerinden başvurular gerçekleştirilir. Doğrulama yapılması için kişinin devam ettiği kolej ya da üniversite portalı üzerinden oturum açılır. Ayrıca bu adres üzerinden kişiye ait kayıt belgesinin yüklenmesiyle de öğrencilik durumnu tescili yapılır. Spotify Premium için öğrenci e-mail adresi gerekli olmamakla birlikte farklı bir şirket üzerinden ödeme yapılmasına ise izin verilmemektedir. İndirimli şekilde gerçekleştirilen üyelik belirtilen süre zarfında kullanılmaktadır. Diğer Premium paketleri olan aile ve bireysel seçenekleriyle karşılaştırıldığında indirimli olmasından ötürü herhangi bir eksikliği bulunmamaktadır. Öğrencilerin çok daha yoğun tercih ettiği uygulama, kullanımı açısından da rahattır. 50 milyondan fazla şarkının yanı sıra Podcast programları da mevcuttur. Rap, Slow, Pop, Rock ya da diğer türlerdeki yabancı müziklerde her an dinlemeye hazır durumdadır. Bu sebeple Spotify öğrenci paket indirimi oldukça avantajlıdır.

Spotify Premium Ne Kadar? diye merak ediyorsan ilgili yazımıza göz atın!

Spotify Premium Öğrenci Paketi Yenileme

Diğer paketlerle birleştirilmesi de söz konusu olmayan öğrenci üyelik paketi kullanımları toplamda 3 sefer yenilenmektedir. Dört yıl boyunca öğrencilik halinin devam etmesiyle %50 indirimli olarak Premium avantajlarından faydalanılır. Halihazırda Premium öğrenci 12 aylık süreyi kapsarken sonrasında yenileme işlemleri yapılır. Üyeliğin iptali söz konusu olabileceği gibi yenileme işlemlerinin kişi tarafından yapılması lazımdır. Aksi durumda 12 aylık süre sonrasında standart fiyat üzerinden ücretlendirme yapılarak spofity bireysel paket kullanımına geçilir. Ancak kişinin öğrencilik durumunun devam etmesi halinde yine aynı adres üzerinden öğrencilik durumuna dair belge gönderimiyle işlemler tamamlanır. Bir kez daha 12 ay boyunca öğrenci paketi indirimi alınarak uygulama kullanılmış olur. Bu durum dört yıl boyunca her yıl yenileme yapılarak devam ettirilebilir.

Spotify Üyelik İptal Etme işlemi hakkında bilgi almak için yazımıza göz atın!

Spotify Öğrenci İndirimi Sorunları

Öğrenci üyeliği süreçlerinde yaşanan sorunların başında doğrulama hataları gelir. Bunlarla ilgili müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek mümkün. Ayrıca, yüksek öğrenim kurumunun listede yer almaması halinde kişi tarafından listeye eklenmesi istenir. Sonrasında doğrulama işlemi için mail gönderimi olmaktadır. Ancak işlemler 30 güne kadar devam edebilmektedir. Başka bir hesap üzerinden indirimin kullanılması için ise 12 aylık sürenin beklenmesi gerekir. Yalnızca Türkiye içi değil, yurtdışında okuyan kişilerde öğrencilikleri dolayısıyla Spotify indirim alabilmektedir.

Spotify ürünlerimizi kullanarak hesabınızı geliştirin ve büyütün! https://www.fenomist.com/spotify-takipci-satin-al

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Eğer öğrenciyseniz Spotify aboneliği satın alırken daha uygun fiyatlardan abonelik satın almanız mümkündür. İndirimden yararlanmak için yazımızdan tüm bilgileri bulabilirsiniz.

Öğrenci iseniz 4 yıl boyunca aylık 8,99 tl den spotify aboneliği satın alabilirsiniz.

Spotify Öğrenci Abonelik satın aldıktan sonra 12 ayda bir öğrenci olduğunuzu tekrar bildirmeniz gerekecektir.

Reklamsız spotify kullanımı için ücretli üyelik sistemine sahip olmak gerekir.

Ücretsiz üyelik sistemleri dahilinde spotify kullanılabilir ancak reklamlara tabiidir.

Adblock sistemi ile spotfiy reklamları kapatılamaz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Spotify Öğrenci İndirimi Nasıl Yapılır? Hakkında 10 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 22 Ortalama: 5 )

10 yorum

  1. Ahmet
    Ahmet

    Ben öğrenci premium aldım ama yanlış hesabı girmişim. Hesabı değiştirebilir miyim?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Spotify destek merkezi üzerinden iletişime geçmelisiniz.

    • buse
      buse

      buna bir çözüm bulabildin mi

  2. elif sıla
    elif sıla

    merhaba ben öğrenci indirimini edindim hatta kullanılabilir diyor fakat kullanılabilir dediği ekranda hiçbir şeye basılmıyor ve kullanamıyorum nasıl kullanacağım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, o sayfadan çıkarak normal ödeme panelinden öğrenci olarak seçmeyi deneyiniz, ve fiyatı kontrol ederek ilerleyiniz.

  3. Sanem
    Sanem

    Peki öğrenci belgesini yüklemek sizce ne kadar güvenlikli? Neredeyse tüm kimlik bilgilerimiz orada yazıyor…

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, bu durum sizlerin sosyal medya araçlarına ne kadar güvendiğiniz ile alakalı bir durumdur.

      • Sanem
        Sanem

        Evet tabii ki. Ben bir sene önce yüklemiştim ama şu an düşününce biraz tehlikeli gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

  4. Fahri aydıner
    Fahri aydıner

    Spotify Öğrenci İndirimimi Ne Zaman Yenilemeliyim?

  5. islam karasu
    islam karasu

    Spotify öğrenci indirimi aldım ama kendi kendine iptal oldu. Sizce sebebi nedir? Teşekkürler..