İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Tumblr Video Nasıl İndirilir?

Üye sayısını kısa zamanda arttıran ve genellikle Z kuşağı ile gelişmiş bir blog uygulaması olan Tumblr video indir soruları sıklıkla dile getirilmektedir. Kullanıcılar üyelik açarak kendi hesaplarını oluştururken içerik paylaşımlarında bulunur. Paylaşımların büyük bir kısmı fotoğraf, video ve GIF’lerden oluşan bu pano tipi sosyal medya platformunda sizler için, görmüş olduğunuz ve kaydetmek istediğiniz videoları nasıl indirebilirsiniz birlikte değineceğiz.

Tumblr Video İndirme İşlemleri Nelerdir ?

Video sekmesi üzerinden kolaylıkla hemen Tumblr paylaşımları yapılabilmektedir. Tumblr‘ın kendisi kullanıcılara video indirme seçeneği ne yazık ki sunmamıştır. Bunun için üçüncü parti uygulamalara göz gezdirmeniz gerekmektedir. Hangi uygulama veya web sitesi üzerinden indirme işlemi gerçekleştireceğinizi bulduktan sonra yapmanız gerekenler

  • İlgili Tumblr videosununun URL sini kopyalayın.
  • Ardından üçüncü parti video indirme aracına kopyalayarak video indirme işlemlerini tamamlayın.
Tumblr video indirme işlemleri nelerdir ?

Mikroblog web siteleri arasında en popüleri olan Tumblr özelindeki indirmeler kullanıcı odaklı yapılır. Çevrimiçi video indirme araçlarını kullanılarak hemen istenilen videoların indirilmesi sorunsuz gerçekleştirilebilir.

Tumblr Videoları Nereye İndirilir?

Kalıcı olarak indirmek istediğiniz videolar, Tumblr downloader tarafından indirildiğinde kullanmış olduğunu aygıta göre farklılık gösterecektir.

Bilgisayar

Eğer PC kullanıyor iseniz videonun nereye indirilmesini istiyorsanız bir seçim gerçekleştirebilirsiniz. Kolay bulunması açısından “Masaüstü” tercih edilir. Eğer seçim yapmaz iseniz video “İndirilenler” klasörüne veya son indirme işleminde kayıtlı kalan klasör içerisinde olacaktır.

Telefon iOS / Android

İndirme işlemi için kullandığınız her türden web sitesi veya uygulamayı mobil cihazlarınız içinde kullanabilirsiniz. Telefonlarda işletim sistemi türü ve markası fark edilmeksizin içerikler genelde “İndirilenler” veya “Dosyalarım” klasörü içerisinde indirilmektedir.

Mobil cihazlarda video indirme nasıl yapılır ?

Mobil Cihazlarda Tumblr Video İndirme Nasıl Yapılır ?

Iphone ya da Ipad modellerinde de Tumblr video indirme yapılabileceği gibi aynı şekilde işlemlerde belirli depolama alanları istenir. Ücretsiz uygulama videoları farklı platformlarda paylaşılabilir, reblog ile içeriklerin kendinize ait blogda yayınlanmasını da sağlayabilirsiniz. Gönderilerin beğenilmesi ve paylaşılması durumlarına ilişkin diğerleriyle benzer olan Tumblr özelinde video oluşturma, paylaşma ve indirme işlemlerinin hepsi tüm cihazlarda olmaktadır. Cihazlar arasında işlemler açısından belirli bir fark bulunmazken kalite standartları da değişmez. Ancak yapılacak işleyiş özelinde pc ya da Android destekli cihazların tercihi çok daha fazladır. İndirme işlemleri için mobil tarayıcınızdan erişim sağladığınız web sitelerini kullanabildiğiniz gibi eğer varsa AppStore üzerinden bu işlem için bir uygulama indirebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Tumblr Takip Etmeyenler
Tumblr Takip Etmeyenler

2007 yılında kurulan blog tarzı bir sosyal platform olan Tumblr, takip sistemi ile çalışmaktadır. Genel olarak baktığımızda Tumblr uygulamasının tam b...

Tumblr Profil Fotoğrafı Nasıl Değiştirilir?
Tumblr Profil Fotoğrafı Nasıl Değiştirilir?

Sizde mi Tumblr profil fotoğrafı değiştirme sıkıntısı yaşıyorsunuz? İnsanların en çok kullandığı sosyal platformlardan bir tanesi olan Tumblr, profil ...

İlginizi çektiyse blog yazımıza göz atabilirsiniz : Tumblr Nedir, Nasıl Kullanılır ?

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Tumblr üzerinden video indirmek için bir araç mevcut değildir. Tumblr videolarını indirmek için aracı bir araç ya da uygulama kullanmanız gereklidir.

Videonun uzunluğuna ve kalitesine göre harcadığınız internet değişkenlik göstermektedir, ama diğer sosyal medya uygulamarından daha fazla harcaması uygulamanın yapısı gereği mümkün değildir.

Tumblr üyesi olabilmeniz için en azından 13 yaşına girmiş olmanız şartı mevcuttur.

Tumblr popülerlik kazanmak için çok etkili bir sosyal medyadır. Kısa sürede etkileşim elde edilebilir.

Tumblr herhangi bir ücret ödenmesini gerektirmeden kullanılabilen bir sosyal medyadır.

Tumblr ülkemizde aktif olarak kullanılmakta olan yasal bir uygulamadır. Kapanma durumu olmamıştır.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Tumblr Video Nasıl İndirilir? Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 23 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Emrah Gülen
    Emrah Gülen

    Tumblr video nasil indirilir diye ugrasıyorum 2 gündür neyseki halledebildim

  2. Ege Toraman
    Ege Toraman

    Tumblr nedir ve nasıl kolayca video indirilir sorusuna net ve acıklayıcı bir cevap vermıssınız guzel bir blog yazısı tesekkurler