İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Snapchat Ödül Nasıl Kazanılır?

Snapchat ödül ne işe yarar? Bir zamanların en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Snapchat, yıllar içerisinde Instagram’ın ona benzer işlevlere sahip olması, en önemli özelliği olan 24 saat kalan hikayeler paylaştırması ve en az Snapchat kadar yaratıcı efektlere sahip olunması gibi özellikleri kullanmaya başlaması dolayısıyla popülerliğini yitirmiştir. Snapchat’te gerçekleştirilen işlevlerin tamamı Instagram’da da gerçekleşir hale gelmiştir. Bu durum Snapchat’in başta planlamadığı bir durumdur. Snapchat bu durumu ortadan kaldırmak ve eski popülerliğini tekrar kazanmak amacıyla ödül oyunu oynamaya başlamıştır. Peki ya Snapchat ödülleri neler ?

Snapchat ödül kazanma uygulaması Snapchat’ın aktif kullanıcı sayısını arttırma amaçlı uyguladığı bir oyun olarak değerlendirilebilecek uygulamadır. Snapchat ödül nasıl kazanılır sorusunun cevabı çok basittir. Snapchat uygulamasına sık sık giriş yapan ve uzun süreler boyunca uygulamasını kullanan kişilere çeşitli puanlar vermektedir. Bu puanları biriktiren kişiler, çeşitli ödüllere sahip olmaktadırlar.

Snapchat üzerinden kazanılan ödüller, öncelikle küçük hediyeler ile başlamakta ve uygulama kullanılmaya devam edildikçe ödüller artmaktadır. Ödüller kişilere özel olarak hazırlanır. Yani kişi arkadaşı ile aynı puanda olsa bile, aynı ödüle sahip olamayabilir. Bu durum ödüllerin önceden tahmin edilmesini zorlaştırmaktadır. Çünkü ödüller kilitlidir ve ancak istenilen puanlar elde edildiği takdirde açılmaktadır. Durumun böyle olması ve son aşamaya gelinince hangi ödülün alınacağının bilinmemesi, insanların sinirini bozsa da bu oyunu daha eğlenceli bir hale getirdiğinden dolayı, Snapchat’in girilme sıklığını arttırmaktadır. (Snapchat Destek)

Snapchat Ödül Kazanmak Ne İşe Yarar?

Snapchat ödül kazanma uygulaması son derece eğlenceli bir oyundur. Kişilerin kendilerini arkadaşlarıyla kıyaslamaları ve bu bağlamda birbirlerine hava atmaları amacıyla tasarlanmış bu uygulama, Snapchat’i olduğundan daha eğlenceli hale getirmektedir. Snapchat üzerinde bir ödül dolabı bulunmaktadır. Kişiler uygulamaya giriş yaptıkça ve fotoğraflar çekilip, videolar çektikçe ödüller kazanmaktadırlar. Bu ödüller birbirinden eğlenceli etiketler, gifler ve efektlerdir. Arkadaşından daha farklı bir etiket veya efekte sahip olmak, kişinin uygulamaya daha çok girmesini sağlamaktadır. İnsanları birbiri ile yarışa sokarak durumu daha eğlenceli bir hale getiren uygulama, son derece başarılı uygulamalar arasında yer almaktadır.

Snapchat Hikayeler Karşılığında Ödül Nasıl Kazanılır ?

Snapchat Hikayeler Karşılığında Ödül Nasıl Kazanılır ?

Snapchat hikayeler karışılığında ödül kazanmak az önce yukarıda belirttiğimiz gibi düzenli paylaşılan hikayeler snapleri doğrultusunda Snapchat topluluğuna yardımcı olduğunuz için ödüllendirildiğiniz bir sistemdir. Fakat bu şekilde ödül kazanabilmek için bazı şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. Bu şartlar ;

İzleyici ve Etkileşim

  • Herkese açık bir profilini olmalı ve en az 50.000 aboneye sahip olmanız gerekmektedir.
  • Son 28 gün içinde Herkese Açık Profil içerisinde 25 milyondan fazla görüntülenme veya 12.000 saat izlenmesi süredi gerekmektedir.

Tutarlılık

  • Son 28 gün içinde her gün en az 20 Snap içermek üzere Genel Hikaye’de 10 boyunca gönderi paylaşımı yapılmalıdır.

Uygunluk

  • En az 18 yaşında olmak.
  • Bu şartların geçerli olacağı uygun bir ülkeye ikamet etmek.
  • Topluluk İlkeleri ve İçerik Kuralları şartlarına uygun içerikler yayınlamak
  • Ve son olarak Snapchat’in Oluşturucu Hikayeleri şartlarına uyulması gerekmektedir.

İlgili makalemize göz atabilirsiniz : Snapchat Yakındaki Kişileri Ekleme

Snapchat Sahne Işığı'nda Ödül Nasıl Kazanılır ?

Snapchat Sahne Işığı’nda Ödül Nasıl Kazanılır ?

Snapchat Sahne Işığı dünyanın dört bir yanınki milyonlarca Snapchat kullanıcı ve ile kısa videolar çekilmesine olanak tanınan bir özelliktir. Bu noktada Snapchat içerik üreticilerinin bu kapsamda içerikler üretmesine büyük önem vermektedir. Bu nedenle Sahne Işığı içerisinde içerik üreten üreticileri paraya çevirebilecekleri şekilde ödüllendirmektedir.

Şartlar

  • Hesabınız en az 1 aylık olmak zorundadır ve profiliniz herkese açık olmalıdır.
  • En az 1.000 Snapchat takipçi sayısına sahip olmanız gerekmektedir.
  • Planlanan takvim ayı içerisinde en az 1.000 görüntülenmeyi aşmış olmanız gerekmektedir.
  • Planlanan takvim içerisinde, 10 farklı gün içinde en az 10 kez paylaşım yapmış olmanız gerekmektedir. En az paylaşımın Snapchat Yaratıcı Araçlarından birinin ( Kamera, Düzenleme veya Müzik) herhangi birini içermesi gerekmektedir.
  • İçeriğinizin tarafınızdan orijinal şekilde oluşturulmuş olması gerekir.
  • Ödül kapsamına dahil ülkelerden birinde olmanız gerekmektedir.
  • Topluluk İlkeleri ve İçerik Kuralları şartlarına uymanız gerekmektedir.

Snapchat Ödül Kazanma Uygulamasını Kullanmaya Nasıl Başlayabilirim?

Snapchat ödül uygulamasını kullanmaya başlamak için, öncelikle Snapchat’in son sürümünü kullanıyor olmanız gerekmektedir. Gereken güncellemeleri en kısa zamanda yaptıktan sonra uygulamayı açarak ödül kazanmaya başlayabilirsiniz. Tabi son sürümü destekleyecek bir cep telefonunuzun olması da şarttır. Şayet eski tip telefonlar, Snapchat’i kaldıramayabilir.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Snapchat Yakındaki Kişileri Ekleme
Snapchat Yakındaki Kişileri Ekleme

Snapchat’te ekleyeceğiniz kişinin kullanıcı adını bilmediğiniz zaman, onları ünlü sosyal medya uygulamasında arayarak bulmak oldukça zordur. Ancak Sna...

Snapchat Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?
Snapchat Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

Teknolojinin günümüzde geldiği nokta, hepimizin gözleri önünde hızı kesilemeyen muazzam bir dalga gibidir. Tabi ki bu durumda dünya üzerinde kullanıla...

Genel itibariyle özellikle 2015 yılında çok konuşulmuş olan Snapchat uygulaması, oldukça kaliteli fotoğraflar çeken fakat artık birçok kişi tarafından tercih edilmeyen uygulamalar arasında yer almaktadır. Snapchat bu sorunu çözmek ve tekrar uygulamasının konuşulmasını sağlamak amacıyla ödül uygulamasını geliştirmiştir. Birçok kullanıcı tarafından beğenilen ve severek kullanılan bu uygulama sayesinde, Snapchat eski şanını tekrar geri getirmeyi amaçlamaktadır.

Snapchat Nasıl Kullanılır? sorusunun çözümü hakkında bilgi almak için yazımıza göz atın!

Her türden sosyal medya hesaplarınız için elde edebileceğiniz InstaTakipçi hizmetlerimize göz atmayı unutmayın.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Snapchat uygulamasını daha fazla kullanmanız adına kazandığınız Snapchat puanları biriktirerek ödül dolabından istediğiniz ödülleri kazanabilirsiniz.

Snapchat üzerinde sizi bekleyen ödüller görmeniz için, puanınızın yeterli olması gerekir. Yeterli puana ulaşmadan sırada ki ödülün içeriğini göremezsiniz.

Snapchat uygulamasına her girdiğinizde ve uygulamayı her kullandığınızda belirli bir puan kazanırsınız. Bu sayede ugyulamayı daha çok kullanmanız amaçlanmıştır.

Snapchat ödüllerinizi dilediğiniz zaman dahilinde kullanabilirsiniz. Herhangi bir süre sınırı yoktur.

Snapchat ödül sisteminde var olan ödüller para ile satılmamaktadır.

Snapchat uygulaması ülkemizde halen aktif olarak kullanılmaya devam etmektedir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Snapchat Ödül Nasıl Kazanılır? Hakkında 3 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 34 Ortalama: 5 )

3 yorum

  1. sena
    sena

    selamlar enes bey snapchat hakkında bi sorum vardı, bildiğiniz gibi snapchat te uzun süre birisiyle konuşunca kankalar listesine falan ekleniyor biz bu listeye eklenen kişileri kendimiz kaldırabiliyor muyuz yoksa konuşmayınca kendi kendine mi gidiyor bilginiz varsa sevinirim

  2. Tarkan Metin
    Tarkan Metin

    Snapchat üzerinden ödül kazanmak çok garip değil mi ya? 😀

  3. Cagatay Gokay
    Cagatay Gokay

    Acaba bende bu snapchatten odul kazanabilir miyim kazanırsam nasıl kazanırım diye merak ediyordum ogrenmıs oldum sağolun