İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Video İndirme Programları

Günümüzde hemen hemen her an akıllı telefon, bilgisayar ya da tablet kullanıyoruz. Hayatımızın büyük bir kısmını da ya sosyal medyadan ya da farklı platformlardan video izleyerek geçiriyoruz. Beğendiğinizde videoları indirebileceğiniz video indirme programları sayesinde, artık sevdiğiniz videoları, kullandığınız cihazınızın hafızasında saklayabilirsiniz.

Video indirme programları, çeşitli amaçlarla belirli internet sitelerindeki videoları indirmenize olanak sağlayan 3. parti uygulamalardır. Bu uygulamalarla birlikte, internette karşılaştığınız video ve müzikleri rahatlıkla indirebilmektesiniz. Bilgisiyara video indirmek ise kendi içerisinde birçok avantaj barındırsa da, illegal bir aktivite olarak nitelendirilebilmektedir. Özellikle lisanslı içerik kanallarından video indirmenin belirli yaptırımları bulunabiliyor.

Bu hatırlatmamızın ardından konumuza geri dönersek eğer; çeşitli siteler üzerinden videoları indirerek hem çevrimdışı izleyebilir hem de internet yavaşlığınızdan şikayetçiyseniz takılma ya da donma sorunu olmadan seyirinizi tamamlayabilirsiniz.

Bu alanda video indirme programını tercih ettiğiniz işletim sistemine uygun olarak tercih ederek indirmeniz gerekmektedir. Ayrıca bazı programlar ücretli hizmet sağlarken, bazıları da ücretsiz olarak kullanıma sunulmuştur. Sizlere yazımız içerisinde sunduğumuz işletim sistemine uygun olan programlar:

  • Android İçin En İyi Video İndirme (Klip İndirme) Programları
  • IOS İçin En İyi Video İndirme (Klip İndirme) Programları
  • MacOs İçin En İyi Video İndirme (Klip İndirme) Programları
  • Windows İçin En İyi Video İndirme (Klip İndirme) Programları
video indirme programları

Video İndirme Programları Ücretsiz

Video indirme programları çeşitli alanlarda kullanıcıların videoları indirerek, çevrimdışı izlemesine ve üzerlerinde işlem yapmalarına olanak sağlamaktadır. Bazı video indirme uygulamaları sadece kendi bünyesinde yer alan videoları indirmenize opsiyon sağlarken, bazıları da tarayıcı üzerinden izlediğiniz bütün videoları indirme opsiyonunu sağlayabilmektedir.

Video indirme programları arasında ücretsiz olanları, çeşitli işletim sistemlerine göre farklı opsiyonlar sağlayabilmektedir.

Android İçin Ücretsiz Video İndirme Uygulamaları

Android işletim sistemine sahip olan cihazlar (telefon ve tabletler), video indirme programlarına erişmek için genel olarak Google Play üzerinde olan ücretsiz uygulamaları tercih etmektedirler. Bu programlar 3. parti uygulama üreticiler tarafından geliştirilerek kullanıma sunulmaktadır.

Videoder

Videoder; Android kullanıcılarının cihazlarına Youtube, Facebook ve Instagram üzerinden video indirmelerine olanak sağlayan bir programdır.

Programın kullanımı oldukça kolay olup, uygulama içerisinde indirdiğiniz videoları da ufak düzenlemeler yapmanıza olanak sağlayan araçlar da bulunmaktadır. Ek olarak uygulama Google Play içerisinde yer almamaktadır. Uygulamayı resmi sitesi üzerinden indirebilirsiniz.

Bu blog yazımız ilginizi çekebilir: Vimeo’dan Video İndirme

videoder video indir

TubeMate

TubeMate; sadece YouTube içerisindeki videoları indirmenize olanak sağlayan bir programdır. Program içerisinde olan seçeneklerle birlikte videoları istediğiniz kalitede indirmenize olanak sağlamaktadır. Ayrıca videoları ses formatlarına ayırarak MP3 olarak da indirmenize olanak sağlamaktadır.

Torrent

Torrent; Windows ve MacOs işletim sisteminin ardından mobil cihazlar üzerinde de kullanıcılarına hizmet sağlamaya devam ediyor.

Torrent kısaca belirli bir dosyanın, internet üzerinde birden fazla kullanıcı tarafından paylaşılmasıyla, indirilmesine olanak sağlayan bir platformdur. Son çıkan filmler ve dizileri Torrent listelerinden bularak indirebilirsiniz.

IOS İçin Ücretsiz Video İndirme Programları

Apple mobil cihazlarında kullanılan IOS işletim sistemi, kullanıcılara çok fazla indirme ya da cihazı özelleştirme fırsatı tanımamaktadır.

Listede yer alan programlarla birlikte, IOS işletim sistemi bulunan cihazlara rahatlıkla video indirme programı indirebilecek ve videolarınızı da izleyebileceksiniz.

VidaBox

VidaBox; IOS işletim sistemi kullanan kullanıcılara, ücretsiz şekilde YouTube üzerinden video indirme, videolardaki ses dosyalarını ayrıştırarak (mp3 formatında) indirme ve videoların kalitesini ayarlama opsiyonu tanıyan bir 3. parti uygulamadır.

Ek olarak YouTube dışında, Facebook, Twitter, Vimeo ve alternatif sosyal medya sitelerinde yer alan videoları da yine linklerini kopyalamak indirme opsiyonu tanımaktadır.

Total Files

Total Files; internet sitelerinde yer alan videoları cihazınıza indirmenize olanak sağlayan bir uygulamadır. Bu uygulamadan video indirmek için, videonun yer aldığı internet sitesinin URL’sini yapıştırmalı ve indirmeyi başlatmanız yeterli olacaktır. Tamamen ücretsiz şekilde çalışmaktadır.

totalfiles video aracı

MacOs İçin Ücretsiz Video İndirme Programları

MacOs işletim sistemi, kullanıcılara tamamen işlem odaklı bir çalışma sağlamak adına “kapalı kutu” olarak nitelendirilen bir yapıda ilerlemektedir. Kapalı kutu kavramı, işletim sistemi içerisinde çok fazla opsiyon yer almadığını nitelendirmek adına kullanılmaktadır.

Kullanıcılar belirli video ya da program indirmek için bile cihaz içerisinde birçok izine ihtiyaç duymaktadır. MacOs için ücretsiz video indirme uygulamaları ile birlikte, kullanıcılar çok fazla işlem yapmaya gereksinim duymadan videoları indirebilecektir.

Torrent

Torrent; üçüncü parti yazılım olarak dünyada en çok indirme yapılan site olan Torrent, MacOs işletim sistemine de uyumlu olarak kullanıcılara çeşitli video ve alternatif uygulamaları indirme imkanı tanımaktadır.

Ummy YouTube Mac Downloader

Ummy YouTube Mac Downloader; YouTube içerisinde yer alan videoları, MacOs cihazınıza indirmenize olanak sağlayan bir programdır. Bu sayede ile birlikte YouTube içerisinde yer alan videoları ses dosyasına çevirebilecek, videoları istediğiniz görüntü kalitesinde indirebilecek ve video formatını da indirme sırasında belirleyebileceksiniz.

Windows İçin Ücretsiz Video İndirme Programları

Windows işletim sistemi, dünyada en fazla kullanıcıya sahip işletim sistemi olarak yer almaktadır. Dolayısıyla video indirme uygulamaları arasında en fazla opsiyon da bu işletim sisteminde yer almaktadır.

4K Video Downloader

4K Video Downloader; kullanıcıların 4K çözünürlüğe kadar video indirme opsiyonu sağlayan bir uygulamadır. 24 videoya kadar ücretsiz kullanılabilen uygulama sayesinde, YouTube başta olmak üzere birçok siteden video rahatlıkla indirebilirsiniz.

Free YouTube Download

Free YouTube Download; 2010’da yayınlanan ve YouTube üzerinden tekil ya da çoğul halde video indirmenize olanak sağlayan bir uygulamadır. Bu uygulamada da videolarınızı istediğiniz formatta indirme opsiyonunuz bulunmaktadır. Bu konu hakkında Youtube video indir yazımızdan kapsamlı bilgi alabilirsiniz.

Any Video Converter

Any Video Converter; YouTube başta olmak üzere birçok sosyal medya sitesi üzerinden videoları ücretsiz şekilde indirmenize olanak sağlayan bir programdır. Programın kullanımı da oldukça basittir; linki toplayarak “Download” butonuna basmanız yeterli olacaktır.

Video İndirme Programları Ücretli

Video indirme uygulamaları ücretli olarak kullanıcılarına belirli alanlarda yasal indirme olanakları sağlayabilmektedir. Ek olarak ücretli video indirme programlarının bazıları kapalı yazılım içerisinde, videoyu sadece o uygulama içerisinde izleyebilmenize olanak sağlarken, bazıları doğrudan videoyu istediğiniz format içerisinde indirebilmenize de izin vermektedir.

Internet Download Manager

Internet Download Manager; kullanıcılarına Windows ve Android cihazlarda, istedikleri video dosyasını doğrudan indirme opsiyonu sağlayan bir uygulamadır. Bu uygulama ile birlikte web tarayıcısı üzerinde gezinirken karşınıza çıkan herhangi ses, görüntü, GIF ya da videoyu indirebilir ve bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Ücretli olarak kullanılabilen program, deneme süresi de barındırmaktadır. Ayrıca hızlı indirme özelliğiyle de tercih edilmektedir.

Netflix

İzlemek istediğiniz dizileri ve filmleri, Netflix sayesinde cihazınıza indirebilir ve rahatlıkla çevrimdışı olarak da izleyebilirsiniz. Netflix içerisinde tercih edebileceğiniz onbinlerce yapım bulunmaktadır.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Para Kazanabileceğiniz En İyi Freelancer Siteleri
Para Kazanabileceğiniz En İyi Freelancer Siteleri

Para kazanabileceğiniz en iyi 10 freelancer sitesi listemizle, siz de global anlamda bilgisayardan üzerinden çalışma sistemi hakkında bilgi sahibi ola...

Age of Empires 3 Hileleri
Age of Empires 3 Hileleri

Age of Empires 3 en iyi strateji oyunlarının başında gelmektedir. Kullanıcıların bu tür oyunlardaki en temel amaçlarının başına, oyunlarda verilen gör...

Instagram izlenme satın al hizmetinden faydalanmak için bağlantıya tıklayın!

Genel kategorisi yazıları ile yaşadığınız tüm sorunlar ve güncel konular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İnternet üzerinden bir çok web sitesi aracılığıyla video indirmeniz mümkündür. Özellikle sosyal medya üzerinde paylaşılmış olan videoları indirmek için bir çok web sitesi bulunmaktadır.

Blog yazımızda size sunduğumuz web siteleri ve programları deneyerek Youtube üzerinde paylaşılmış olan videolarını indirmeniz mümkündür.

En iyi video indirme programlarını sizler için bir araya getirdik. Ücretsiz ve yüksek kaliteli programlar sayesinde istediğiniz videoyu kolaylıkla indirebileceksiniz. Detaylı bilgi için blog yazımızı okuyunuz.

İnternet üzerinde telifli olarak paylaşılmış videoların indirilmesi ve paylaşılması yasal değildir.

Film videoları indirmek için belirli programlar mevcuttur. Ayrıca bazı chrome eklentileri ile film videoları kolaylıkla indirebilirsiniz.

İnternet üzerinden video indirirken, indirdiğiniz sitelerin güvenliğinden emin olmalısınız. İndirdiğiniz videolara virüs taraması yapmayı ihmal etmeyin.

Android için ücretsiz video indirme programları; Videoder, TubeMate, Torrent’tir.

IOS için ücretsiz video indirme programları; VidaBox ve TotalFlies’tır.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Video İndirme Programları Hakkında 4 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 22 Ortalama: 5 )

4 yorum

  1. sultan
    sultan

    Instagram üzerinden en iyi video indirme programları hangileridir? Teşekkürler..

  2. fikri kıyısal
    fikri kıyısal

    En iyi video indirme programları hangileridir yazınızı okudum. Bu tarz paylaşımlarınız sayesinde çok bilgi sahibi oluyoruz. Çok teşekkürler..

  3. Şenay Atan
    Şenay Atan

    youtube video indirme programları arasından bilgisayar üzerinden kullanabşleceğim hangisi

    • İnci Kılıç
      İnci Kılıç

      Merhaba,

      Windows kullanıcısıysanız 4K Video Downloader ile kaliteli videolar indirebilirsiniz. Mac için ise Ummy YouTube Mac Downloader ile dilediğiniz YouTube videosunu rahatlıkla indirebilirsiniz.