İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Uygulamadan Atıyor

Instagram’ın sürümlerine güncelleme geldikçe her zaman farklı hatalar ve sorunlar meydana gelebilmektedir. Bu sorunlardan Instagram kullanıcılarının başına en çok geleni de Instagram’ın uygulamadan atması yani kendi kendine kapanmasıdır. Instagram uygulamadan atma sorununu yaşayanlar uygulamada içinde bunu çözmeye çalışsa da sürüm ile ilgili bir hata olduğunu düşünerek çözümü için uğraşmıyor. Bu yazı ile Instagram uygulaması kapandığı zaman ya da uygulamadan attığı zaman çözümüne ulaşmak oldukça basit hale geliyor.

Instagram Uygulamadan Atıyor Sorunu Nedir ve Nasıl Olur?

Instagram’a girildiği zaman yaşanan problemlerin başında girince uygulamadan sürekli olarak atıyor olması gelir. Instagram kendi kapanıyor ve hesaptan atıyor ise müşteri hizmetleri de bu konuda pek yardımcı olamıyor ancak yaşanan sorunun çözümü oldukça basit. Özellikle de iPhone üzerinden giriş yapan kullanıcılar bu problemi yaşıyor olsa da Android işletim sisteminde de bu problemler yaşanabilir. Başka telefondan giriş yapıldığı zaman Instagram bu hatayı göstermeyebilir. Bunun sebepleri şunlardır:

  • Cihazın Instagram uygulamasının sürümü için gereken yeterlilikte olmaması
  • Cihazda yüklü olan Instagram uygulamasının son sürümde olmaması
  • Cihaza bağlı problemler
  • Uygulamanın sürümüne dair problemler . (Instagram Destek)

Instagram Uygulamadan Atıyor Sorunu Çözümü Nedir?

Bu belirtilen sebepler ile Instagram uygulamadan atma ya da uygulamanın kendi kendine kapanması gibi problemleri gösterebilmektedir. Hepsine dair çözümler oldukça basittir:

  • Cihazda kullanılması gereken yeterli sürüm güncellenebilir
  • Instagram uygulaması en güncel sürüme güncellenebilir
  • Cihaz teknik servise götürülerek teknik sıkıntısı olup olmadığı öğrenilebilir
  • Uygulamaya yeni güncellemenin gelmesi ve problemin çözülmesi için destek ekibine mesaj gönderilebilir
  • Hesaptan çıkış yapılarak tekrar giriş sağlanabilir
  • Uygulama silinip yeniden yüklenebilir

Bu problemin neden olduğuna dair detayları almak ve çözüm hakkında bilgi edinmek için yapılması gereken ise destek ekibine mesaj atmaktır. Bu şekilde kolaylıkla işlem gerçekleştirmek ve detaylı bilgi öğrenerek çözüme ulaşmak mümkündür. Özellikle de son zamanlarda bu problemlerin yaşanıyor oluşundan sonra uygulamadan memnun olmayan ve sürüme güncelleme gelmesini isteyen çok kişi olduğundan dolayı hatalar giderildi. Bu problemi hala yaşayanların güncel sürümü kullanıp kullanmadığını kontrol etmesi ve cihazının bu sürüm için yeterli olup olmadığını da öğrenmesi gerekir.

Instagram Hikayeler Gözükmüyor sorunu çözümü için blog yazımıza göz atın!

instagram uygulamadan atma sorunu

Instagram’da Genel Olarak Yaşanan Problemler

Instagram üzerinde pek çok problem yaşanabilir ancak bunlardan bazıları hemen hemen her hesapta ve kullanıcıda meydana gelmektedir. Nedir bu problemler?

  • Uygulamadan atması
  • Instagram’ın hesaptan kendi kendine çıkış yapması
  • Instagram uygulamasının ana sayfasına giriş yapılamaması
  • Ana sayfanın güncellenmemesi
  • Hesaba giriş yaparken yaşanan sorunlar

Bu problemler hemen hemen her hesapta ve her cihazda görülebilir. Çözümleri oldukça basittir. Bunların çözümü için öncelikle uygulama silinebilir ya da uygulamanın güncel sürümde olup olmadığı kontrol edilebilir. Güncel sürümde olan uygulamalarda yaşanan problemler için destek ekibine mesaj atılabilir ancak cihazla ilgili problemler için teknik destek alınması gerekir. Instagram kapanma sorununu sizler için çözümlemeye çalıştık, bizi takipte kalmaya devam edin. Ayrıca sitemiz üzerinden Instagram beyaz ekran sorunu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram uygulamasını iOS ve Android yazılmlarıan sahip tüm akıllı telefonlarınıza ve tabletlerinize indirebilirsiniz.

Instagram’a girememe nedenlerinizin başında internet ağınızla ilgili bir problem gelebilir. Ayrıca yeni gelen Instagram güncellemeleri nedeniyle telefonunuzun sürümüyle bir uyuşmazlık yaşanıyor olabilir. Bunun haricinde Instagram kaynaklı genel bir sunucu sorunu yaşanıyor olabilir.

Instagram’a girerken sorunlur yaşıyorsanız ve bu sorunlarınız adıan çözüm bulamıyorsanız sizlere sunduğumuz yukarıda ki blog yazımızdan tüm detaylı çözümlere ulaşabilirsiniz.

Instagram etkileşim engelleri, profilleriniz ile gün içerisinde çok sayıda etkileşim yapmanız ve şüphe çekmeniz neticesinde ortaya çıkan bir durumdur.

Instagram profilleriniz engel aldıysa bu konuda hakkında sizlere mail olarak bilgilendirme yapılır. Eylem engelleri genellikle 1 hafta sürmektedir.

Instagram yorum sabitleme, paylaşımlarınıza gelen yorumları istediğiniz gibi sabitlemenizi ve ön plana çıkarmanızı sağlar.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Uygulamadan Atıyor Hakkında 46 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 109 Ortalama: 5 )

46 yorum

  1. gizem
    gizem

    instagram uygulamasında dmlerime bakamıyorum bakmak istediğimde beni uygulamadan atıyor ve hikayelerime de video atmak istediğimde de atıyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız erişim engeline takılmış olabilir. Lütfen Instagram destek hattı ile iletişime geçiniz.

      • Feride
        Feride

        İnstagram sürekli duruyor ve beni uygulamadan atıyor. dm’e giriş yapamıyorum, soruny bildirmek istediğimde de atıyor. kaç defa olmuştu. silip yeniden yüklüyorum ama yine aynı sorunla karşılaşıyorum. biraz önce google’a giriş yapmak istediğimde de kapandı. sorun telefonda mı?

      • Merve
        Merve

        Merhaba. İnstagramda işletme hesabım var 2 kez reklam verdim. Tekrar vermek istiyorum. Ama hedef bölümüne gelince beni atıyor. 3 gündür aynı sorun. Yardımcı olurmusunuz. Reklamda vermem gerek. Oradan iş yapıyorm ben.

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar , reklam engeli yemiş olabilirsiniz. Facebook business manager panelinden reklam vermelisiniz.

    • Sena
      Sena

      Merhaba ben pazartesinden beri instagrama giremiyorum beni sürekli atıyor. Kac kere silip tekrar yukledim olmuyor. Telefonum güncel ve yerim var. İOS kullanıyorum. Telefoncuya goturdugumde telefondan kaynaklı olmadıgını ve benim instagramın yeni güncellemesini beklemem gerektiğini soylediler. Ama bunun hic mi cozumu yok neden sadece ben de günlerdir böyle oluyor. Bir öneriniz var mı ?

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Merhaba, Instagram hesabınızın bilgileri başka bir kişi tarafından ele geçirilmiş olabilir. Bilgilerinizi değiştiriniz. Şfire, mail ve telefon numaralarınızı değiştirdiğinizden emin olunuz.

  2. Mustafa
    Mustafa

    Hesabımda video hikaye ve 1 den fazla fotoğraf paylasamiyorum hikayeyi hazirlayip göndere bastigimda uygulamadan cikiyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram uygulama sürümünüz ile Cihaz sürümünüz arasında bir uyumsuzluk yaşanabilir. Lütfen sürümlerinizi kontrol ediniz.

  3. Defne
    Defne

    Merhaba lütfen yardim edin insta hikaye atıyorum kim gördü diye bakmak istediğimde uygulama siyah veya beyaz ekran verip kapaniyor anlamadim ki

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram uygulamanızın güncel olduğundan emin olunuz.

      • Defne
        Defne

        Uygulama güncel. Acaba hesap spam falan yiyor da ondan mi oluyor sizce

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, Hesabınız belirli oranda şikayet alıyor olabilir. Ancak bu durum uygulamadan atmasına sebep olmaz. Uygulamanızın ön bellek temizleme işlemlerini gerçekleştiriniz.

  4. Ayşe
    Ayşe

    i phone 7 plus kullanıcısıyım, icloud sıfırlama hariç tüm yöntemleri denedim, buna rağmen uygulamaya girdiğimde saniyesinde atıyor beni uygulamadan. tüm güncellemeleri yaptım fakat olmuyor. nasıl düzeltebilirim. şimdiden teşekkürler

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram önbelleğini cihazınızdan temizlemeyi denediniz mi?

      • Mehtap
        Mehtap

        Merhaba hesabıma girerken akış yenilenmedi kullanıcı şifreyi değiştirmiş olabilir yazısını alıyorum acil yardım

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, Instagram profilinize başka bir uygulama üzerinden giriş yaptınız mı acaba?

  5. Hilal
    Hilal

    Hikaye atarken bir anda instagrami kapattı sildim yeri yükledim ama bir türlü düzelmedi arada atıp sürekli olarak durduruluyor dedi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, instagram uygulamanızın önbelleğini temizlemenizi tavsiye ederiz.

      • Arife
        Arife

        Merhabalar instgramda 1gunde çok kişiyi takip etttim sonra hesabıma giremez oldum peki bu gecicimi

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, geçiçi bir engel yemişsiniz. Kalkacaktır.

  6. Suzan
    Suzan

    Merhaba bende instagramda şuan giremiyorum daha sayfayı yenileyemeden maalesef benide atıyor. Erkek arkadaşım da şifrem var o giriş yapabiliyor fakat ben yapamıyorum. Depolama alanımda sorun yok telefonumda da öyle silip 4 kere indirdim uygulamayı sebebi nedir yardımcı olursanız çok sevinirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram uygulaması ile Cihaz uygulamanız arasında bir uyumsuzluk yaşanıyor olabilir.

  7. kerem ulubaba
    kerem ulubaba

    Ne zaman instagrama girmeye çalışsam instagram uygulamadan atıyor Enes Bey. Ne yapmalıyım ? Yardımcı olur musunuz ?

  8. Eslem yayın
    Eslem yayın

    Instagram Uygulamadan Atıyor.

  9. gözde kayalar
    gözde kayalar

    Instagram’a Giremiyoum. Neden?

  10. semih çağan
    semih çağan

    Instagram Uygulamadan Atıyor konusunda yazdığınız içeriğinizi çok faydalı buldum. Çok teşekkürler..

  11. Selma aydıner
    Selma aydıner

    Instagram uygulamasında dmlerime bakamıyorum. Her seferinde hata veriyor ne yapmam gerekiyor. Teşekkürler..

  12. Fatma
    Fatma

    İnstagram hesabıma giriş yapamıyorum. Şifremi değiştirdim gene de giriş yapamıyoum cahllenge requied diye sürekli çıkıyor ve giriş yapamıyorum yardımcı olur musunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram mobilden bağlanmak yerine bilgisayardan hesabınıza giriş yapın. Daha sonra Profil> Ayarlar> İzinli Uygulamalar yolunu izleyerek menüye gidin. Bu menü içerisinde izin verilen üçüncü parti yazılımların tamamını iptal edin ve işlemi kaydedin. Daha sonra Instagram hesabınızın şifre değişikliğini sağlayın. İşlem adımlarını tamamladıktan sonra Instagram mobil uygulamasından hesabınıza giriş yapın. Bütün işlemler doğru şekilde gerçekleştirilmişse, Instagram Challenge Required hatası kısa bir süre sonra düzelecektir

  13. Mürvet
    Mürvet

    İstegrama girme me rağmen beni hesap sahibi şifreyi degsitmir olabilir diyerem atiyor ama şifre mi değiştirdim ve tekrar girmeye çalıştım genede atti surekli ayni hatayı veriyor ne yapmam lazım

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , öncelikle uygulamanızın güncellemesini yenileyin , yine aynı sorunu yaşıyorsanız uygulamayı silip tekrar yüklemeyi denemelisiniz.

  14. Rana
    Rana

    Merhaba bir süredir instagram da video gönderi paylaşırken direkt olarak reels e atıyor. Bunun sebebi nedir acaba ?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , gönderi olarak paylaşmak isterseniz gönderi olarak da paylaşabilirsiniz.

  15. Ezgi
    Ezgi

    Merhaba Instagram hesabıma giriyorum ve anında hesabınızdan çıkış yapıldı diyerek beni atıyor fakat chromeden açtığımda giriyor uygulamayı sildim yükledim önbelleğini temizledim ama bir şey değişmedi neden olabilir?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , şifrenizi değiştirdiniz mi? Ya da birisi şifrenizi değiştirmiş olabilir. Hesabınızın bağlı olduğu mail adresi üzerinden şifrenizi yenileyebilirsiniz.

  16. Tuğba
    Tuğba

    Merhaba esim redmi 8 kullanıyor 4 gündür herzman kullandığı instagrama giriş yapamiyor uygulama logosuna tikladigi an huc uygulamaya girmeden atıyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , uygulama güncellemenizi kontrol edebilir misiniz?

  17. Gullu
    Gullu

    İos kullanıyorum ve instagramım kapandı tekear başka bir hesap açtım o da kapandı bir daha açtım oda kapndı instagram ben ne açarsam kapatıyor kurucıya mu düştü ben kara listeye mi alındım instagramsız kaldım resmen açtırmıyor bana ne yapabilirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, bu forma giderek probleminizi belirtebilir, talep oluşturabilirsiniz.

  18. Nurgül
    Nurgül

    Merhaba önce insatgrama giriyordu mesajlara girince attı sürekli attı sildim uygulamayı yeniden yükledim simdi hiç giremiyorum giriş yapamıyorum istagram destek hattına nerden giriliyor

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://help.instagram.com/ instagram destek hattına buradan ulaşabilirsiniz.

  19. Ahmet demir
    Ahmet demir

    Instagram uygulamasında reells videolarına girince hata bildiriyor ve uygulamadan atıyor nasıl düzelir

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Ahmet bey, telefonda yer alan uygulamanızın önbelleğini silmeyi deneyebilir misiniz?

  20. Ümit
    Ümit

    İstegram hesabıma giriş yapabiliyorum ama guncelenmiyor yenilenmiyor direk atıyor biseye bakamiyor atıyor hemen ama telefonumdan başka istegram hesabına giriş yapabiliyorum

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Instagram hesabınız güncellenmiyor ve sürekli olarak uygulamadan atıyorsa, ilk olarak uygulamanızın güncel olduğundan emin olun; eski sürümler bazen bu tür sorunlara neden olabilir. Sorun devam ediyorsa, telefonunuzu yeniden başlatmayı deneyin, bu basit yöntem çoğu zaman geçici yazılım hatalarını düzeltebilir. Eğer bu işe yaramazsa, Instagram’ın önbelleğini temizlemek veya uygulamayı cihazınızdan kaldırıp tekrar yüklemek iyi bir çözüm olabilir. Bu adımların hiçbiri işe yaramazsa ve başka bir hesapla sorunsuz giriş yapabiliyorsanız, sorunun hesabınızla ilgili olabileceğini düşünerek Instagram’ın teknik destek ekibine başvurabilirsiniz.