İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Arama Geçmişi Temizleme Sorunu

Instagram arama geçmişi temizlemede sorun yaşayamamak için ön bellek ve çerezleri silmek sizin için bir seçenek olabilir. Bu işlemi gerçekleştirmek için telefonunuzun ayarlar bölümünde uygulama yöneticisi kısmına gelip Instagram’ı bulmanız ve ardından tüm kayıtlı çerez ve ön belleği temizlemeniz gereklidir. Instagram Arama Geçmişi Temizleme Sorunu nasıl çözülür gelin birlikte bakalım.

3.Parti Temizleme Programları Kullanabilirsiniz

Telefonlarınızın resmi uygulama marketlerinde birçok 3. Parti arama geçmişi temizleme uygulamaları mevcuttur. Bu uygulamaları deneyerek arama geçmişini temizlemeniz mümkün.

Arama Geçmişi Silme

Hala Sorununuz Devam Mı Ediyor?

Tüm bunları yapmanıza rağmen hala Instagram Arama Geçmişi Temizleme Sorunu yaşıyor ve tam anlamıyla arama geçmişini silemediyseniz bu aslında Instagram’dan da kaynaklı bir sorun diyebiliriz. Çünkü arama yaptığınız profiller gözükmemesine rağmen kişi isimlerini girerken ilk harfe tıkladığınız an karşınıza yine önceden aradığınız kişiler ilk sırada çıkıyor. Bu sorunu da aslında şöyle çözebiliriz. Örneğin aynı harfte gözükmesi sizin için uygun olmayan kişileri arama kısmında aratın. Ve o gözükmesini istemediğiniz kişinin ismini alt sıralara almaya çalışın.

Instagram’da kullanıcıların oldukça sık karşılaştığı belli başlı sorunlar bulunuyor. Instagram’ın bu sorunları kimi zaman oldukça can sıkıcı olabiliyor. Hatta sorununa çözüm bulamadığı için Instagram kullanımını bırakan birçok kullanıcı da var. İşte bu sorunlardan birisi de arama geçmişini temizleyememe sorunu. Bildiğiniz gibi Instagram’da yaptığınız profil aramaları hızlı erişim için kayıt altına alınıyor. Tekrar arama yapmak istediğiniz de aynı harflerin girilmesi durumunda otomatik profiller görüntülenmeye başlıyor. Tabi artık eski aramalarını görmek istemeyen ve başka bir kelime yazmak istediği halde yanlış tamamlamayla karşı karşıya kalan kullanıcılar bu durumdan kaçınmak istiyor.

Instagram Arama Geçmişi Silme Adımları

Bunun için Instagram’ın kullanıcılara sunduğu bazı yöntemlerde var. Bu yöntemlerden birisi arama geçmişi temizleme. Arama geçmişi temizleme işlemi için

  • Instagram’a giriş yapıp profil bölümüne geçin,
  • Ardından sağ üst köşede üst üste duran üç noktaya tıklayın,
  • Ayarlar bölümüne girin,
  • Daha sonra buradan Arama geçmişi sil sekmesini seçin.

Fakat asıl sorun bu işlemi yaptığınızda bile kimi zaman Instagram geçmişinin silinmiyor olması.

Bu sorun çok karşılaşılan bir sorun. Bunun için yapmanız gereken birkaç işlem var.

  • İlk olarak telefon ayarları uygulamalar bölümünden Instagram’ı bulmanız lazım.
  • Instagram’ı seçikten sonra ön bellek temizleme işlemi yaptırabilirsiniz.

Böylelikle sorunun çözümüne ulaşabilirsiniz. Eğer yine geçmiş silme işlemi gerçekleşmemişse ki zor bir ihtimal bu kez telefonunuzu yeniden başlatmanız gerekebilir. Telefonu tamamen kapatıp bataryasını da söktükten sonra yeniden başlatabilirsiniz. Büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir. Eğer yine sorununuzun çözülmediğine inanıyorsanız bu kez uygulama marketlerinden üçüncü parti temizleme yazılımı indirebilirsiniz. Güvenilir temizleme programları önerisi için yorum bırakabilirsiniz.

Instagram Tüm paylaşımları Silme Adımları

Özellikle yakın çevrenizin paylaşımları görmesi ciddi sıkıntılar yaşamanız anlamına gelebiliyor. Bu durumda yapabileceğiniz birçok yöntem var. Tabi ki yanlış paylaşımınızı ya da istemediğiniz bir paylaşımınızı hesabınızdan kaldırmanız mümkün. Fakat diyelim ki hayatınızın bir bölümüne ait yaptığınız geçmişte ki paylaşımları kaldırmak istiyorsunuz. Mesela iş değiştirdiniz ve eski işinizle ilgili yaptığını paylaşımları kaldırmak istiyorsunuz. İşte bu gibi durumlar için kullanmanız gereken yardımcı programlar var.

Bunlardan birisi de Clear Beta. Henüz beta sürümü yayında olan uygulama sayesinde yaptığınız tüm paylaşımları kaldırabiliyorsunuz. İstediğiniz dönemde istediğiniz paylaşımınızı kaldırma imkânı sunan programın şimdilik beta sürümü bulunuyor. Fakat uygulama geliştiricilerine göre yakın zamanda kararlı sürüm çıkışı yapılacağı belirtiliyor. Hatta uygulamanın Instagram ile görüşüldükten sonra Instagram’a entegre bir sistem olarak ele alınacağını söyleyenler bile var.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?

Instagram'ın kapalı olduğu bir ülkede erişim sağlamak için VPN en güvenli ve etkili yöntemdir. Proxy sunucuları, Tor tarayıcısı, DNS değiştirme ve mob...

Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?
Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?

Instagram, günümüzde en popüler sosyal medya platformlarından biridir. Fotoğraf ve video paylaşımı üzerinden etkileşim imkanı sunan bu platform, ayrıc...

Şuan için sadece İOS üzerinden indirilen bilen uygulamayı denemek için İOS mağazasından Clear Beta aratması yapmanız yeterli. Ayrıca Instagram toplu fotoğraf silme yazımızı inceleyerek paylaşımlarınızı temizleyebilirsiniz.

İnstagram profilimi nasıl gizleyebilirim yazımıza da göz atmak isteyebilirsiniz.

İlginizi çekebilecek sayfalar : https://www.fenomist.com/instagram-oto-begeni-satin-al

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram üzerinden yaptığınız, kullanıcı ya da etiket aramalarınız ‘Arama Geçmişi’ ne kaydedilecektir.

Aramalarınızın kaydeedildiği ‘Arama Geçmişi’nizi temizlemeniz mümkündür. Bunun için hesap ayarlarınıza girmeniz ve “Arama Geçmişini Temizle” demeniz gerekmektedir.

Arama geçmişinizi temizleme konusunda sıkıntı mı yaşıyorsunuz? Bu konu ile ilgili sorununuzu çözmek için blog yazımızı detaylıca okuyabilirsiniz.

Ön bellek temizleme işlemleri için cihazınızda yer alan uygulamalar bölümüne giriniz. Daha sonra instagram uygulamasını bulunuz ve “Ön bellek temizle” demelisiniz.

Instagram profilinizi, Profilinizin ayarlar kısmına girerek gizlilik bölümünden yapabilirsiniz.

Instagram profilinizi gizleyerek, takipçileriniz haricinde hiç bir kullanıcının paylaşımlarınızı görmemesini sağlarsınız.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Arama Geçmişi Temizleme Sorunu Hakkında 85 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 54 Ortalama: 5 )

85 yorum

  1. nurgul
    nurgul

    Ucuncu parti temizleme programi ismi verebilirmisiniz silinmiyor

    • mehtap
      mehtap

      Merhaba dediğiniz tüm yolları denememe rağmen hala arama geçmişimde bir harf yazdığımda eski kişiler çıkıyor

      • Necip_zafer@hotmail.com

        Olmuyo program da indirdim yine olmadı

      • Belirtmek istemiyorum
        Belirtmek istemiyorum

        Çözüm ü buldum istemesinin hesabı şikayet et spam deyin kendisi engelliyor engeli kaldırın böylece hem bir daha gelmiyor hemde engellemeler listesinde olmuyor

    • ahmet
      ahmet

      Ya bu geçmişi sildiyorum siliyrm istemedigim bj harf yaziorum arama motorunda gine cikiyor arama geçmişini tümünü silmek istiyrm

  2. Ezgi
    Ezgi

    Merhaba iphone kullanıyorum tek tek uygulamalardan önbelleği temizleyemitoruz ve intagramın arama kısmında her ne kadar instagramın ayarlarından arama geçmişini sil e bassamda bi müddet sonra yeniden aynı kişiler çıkıyor ne yapmam gerek lütfen yardımcı olur musunuz ?

    • Eda
      Eda

      Bilgisayardan nasıl yapılıyor iphone için?

    • tolga
      tolga

      Merhaba Bnde de ıphone 6 var aynı sorun bende de vardı arama gecmısını hep sıl art arta işe yaradı,sende dene istersen ..

      • Sultan
        Sultan

        IPhone kullanıcıları için, arama geçmişini sildikten aşağıdaki Başlıca-Önerilenler kısmında çıkan isimleri silmek için; geçmişte gizlemek istediğimiz ismin üzerine dokunun ve basılı tutun gizle ye dokunun. Gemiş olsun 🙂

        • Yasemin
          Yasemin

          Helal olsun iste bu kadar !

        • Furkan
          Furkan

          Ama uygulamayı arka plandan sildiğimizde uygulamaya yeniden girdiğimde yine çıkıyo

        • Nuray
          Nuray

          Yaaa şimdi yaptım dediğini ?????ne kadar Cahilmişiz yaa ?? Çokk çokkkk Teşekkürler ? helal olsn sana ??????? öyle şeylerle aram yoktur pek de ?

          • Cansu
            Cansu

            Yardım edebilir misiniz

        • elif
          elif

          ayy çok kolaymış kaç gündür uğraşıyorum teşekkürler

        • ipek
          ipek

          peki gizlenen arkadaş önerileri tekrar nasıl açılır?

          • Insta Takipçi
            Insta Takipçi

            Benzer Hesap Önerileri’ni aşağıdaki şekilde kontrol edebilirsiniz.

            1 – Bir bilgisayardan veya telefonunuzun tarayıcısından instagram.com adresine giriş yapın
            2 – Sağ üst kısımdaki simgesine dokunun veya tıklayın ve Profili Düzenle’yi seçin
            3 – Benzer Hesap Önerileri’nin yanına dokunun veya tıklayın ve ardından Gönder’e tıklayın

        • gözde
          gözde

          peki üçüncü şahış sitelerini siliyorum,ertesi gün baktığımda yine aynı sitelerin isimleri var.bunu nasıl halledeceğiz?

          • Insta Takipçi
            Insta Takipçi

            Şifrenizi değiştirmeniz fayda sağlayabilir.

  3. Bora Parlak
    Bora Parlak

    Merhaba verileri temizledigim halde hala aynı kişiler çıkıyor yazan her yolu denedim ne yapmalıyım?

    • Bora
      Bora

      İnanmayacaksınız ama hiç biri işe yaramadı

      • Bora
        Bora

        Onu da denememe rağmen olmuyor.

      • Murat fatih
        Murat fatih

        Selamlar alt bölümdeki arama ya girdiğimde önerilen ve daha önce arattigimiz kişi vs yönelik öneriler çıkmakta hiç ilgim olmayan ve aratmadigim öneriler açık saçık rahatsız edici resimler çıkmakta bunları nasıl silerim bir çözümü varmıdır

  4. Ipek
    Ipek

    Merhaba bende iphone 4s var bende aynı sorunu yasıyorum silip geri yükledim ama ise yaramadı .

  5. Bahar dilova
    Bahar dilova

    Arkadaslar arama kısmına aynı harfle sürekli başka isimler arayın örnek b.m bn BH. BS gibi aramalar yazıp çıkan profillere bakarsanız eğer bir süre sonra düzeliyor sadece bir kaç gün alıyor nekadar çok profile bakarsanız okadar çabuk oluyor aynı zamanda hesaptan bikere çıkış yapıp tekrar girin emin olun düzeliyor aynısı başıma geldi çünkü

  6. Eto
    Eto

    İphone dan instagram kullanıyorum ve girdiğim eski hesapları sildiğim halde hepsi çıkıyor denilen herşeyi yaptım ama gidiğim eski halen çıkmaya devam ediyor

  7. emre
    emre

    ne yaparsam yapıyım aynı bu ne sorun böyle ya hesabı kullanmayı bırakacam o derecee lütfen aciiiill düzeltiiin !!

  8. patates
    patates

    asus kullanıyorum. geçmişi sildim veriyi temizledim önbellegi temizledim uygulamayı silip tekrar yükledim ama hala baş harfi yazınca önceki aramalar geliyor

  9. yardım
    yardım

    Merhaba iphone 4 kullanıyorum arama geçmişini silmeme rağmen mesele a harfine basınca baktıklarm tekrsr çıkıyor bilgiseyara bağlayarak temizleme işlemini tam olarak nasıl yapmam gerekiyor lütfen acil yardım ??

  10. Burak kaan
    Burak kaan

    Temizleme programi, on bellek, verileri temizleme, kapatip acma, hesaptan çıkma, silip yükleme hepsini denedim. Hatta dediginiz gibi bilgisayardanda yaptim sonuc ayni. Bazilari demis baska profillere bak diye bende 3 ay oncesi duruyo o hesapta 25. Sirada. Abi lutfen bi cozum uret bana

  11. yakup
    yakup

    Her yolu denedim ancak maalesef bir işe yaramadı cihazım anroid bilgisayardan yapmaya çalıştım yine olmadı başka ne yapabilirim

  12. İrem günay
    İrem günay

    Merhaba instagramda ben silmememe rağmen arama geçmişim sürekli gözükmüyor arama yapılıyor 1 gün sonra arama yapılmamış gözüküyor çıkmıyor heryere baktım hiçbi açıklaması yok ne yapmalıyım ıphone 6 kullanıyorum

  13. Serdar
    Serdar

    Bi sorun da instagramda mesela ben bi harf yazınca alakasız şeyler cikiyo geçmişi temizlememe rağmen gene ayni şekilde çıkıyor

  14. Serdar
    Serdar

    Aşağıdakileri adım yapıldığında sorun cözülecektir.

    1-Instagram ayarlar kısmından ”arama geçmişini SİL”
    2-Telefonun ayarlar kısmından uygulamar içinden instagramı bulup ‘ÖN BELLEĞİ TEMİZLE ” arkasından VERİYİ SİL.
    3.Clean master yada 360 secrty ve benzeri programlarla gereksiz dosyaları silin taratın.

    ve tekrardan İNSTAGRAM a giriş yaptığınızda sorun cözülmüş olacaktır.

  15. ırfan
    ırfan

    telefonla alakası yok bu olayın aynı sekılde pc den gırınce de aynı olay karsımıza cıkıyor

  16. Gsgsgs
    Gsgsgs

    Harf geçmişi silinmiyor yazılan önerilerden başka bi fikir?

  17. Merve
    Merve

    Son aramalrı sildiğime rağmen ara sıra gözüküyor ara sıra gözükmüyor dediğiniz yöntemi de denedim olmadı silinmiyor ne yapmam gerekiyor @InstagramDestek

    • AHMET
      AHMET

      Olmuyor yinede dün dondurdum bugün aynı

  18. ada
    ada

    En sonki güncellemeyle birlikte arama geçmişini silince tekrar geliyor. Sildikten sonra yine bir arama yaptığımda başlıca kısmı tekrar gözüküyor.Bunun çözümü nedir.

    • esn
      esn

      Aynı sorun bende de var çözümünü bulduysaniz paylaşır misiniz ?

  19. ela
    ela

    cıkan ismin üstüne basılı tutun ve gizle secenegine tıklayın 🙂

    • ırmak
      ırmak

      böylede çıkma gibi bir ihtimal var mı acaba

    • Burhan
      Burhan

      Ela mrb
      Sizin söylemiş olduğunuz yöntemi demedim ama bu şekilde herhangi bir gizleme butonu çıkmıyor

  20. Lalala
    Lalala

    Instagramda geçmişi sildikten bir süre sonra başlıca kısmında belli başlıları çıkıyo böyle birşey var mı yani normal mi bu hatta aramadığımız bir isim çıkabilir mi bu konuda bi bilginiz var mı ayrıca bi telefonda iki hesap açıkken birinin arattığı isim diğerinin hesabında aratmış gibi gözükmesi normal mi lütfen cevap verirmisin

  21. Burak
    Burak

    Arkadaşlar bitane kız profiline girdim s harfine basınca en üstte çıkıyor ? başkası görürse rezil olurum ? son olarak hesabı 2 saat dondurucam umarım işe yarar ? sonucu yazıcam buraya?

    • AHMET
      AHMET

      Burak kardeş ne oldu senin ki düzeldimi?

  22. mustafa
    mustafa

    iphone kullanıyorum herşeyi denedim en son telefonu sıfırladım ama sonuç yine aynı……………

  23. Ömer
    Ömer

    Hangi hesapla baglaniyorsaniz o uygulamanın geçmişini şilin (otomatik arama verileri dahil) ornegin Google hesabınızla giriş yapıyorsanız chrome u açın ayarlar geçmiş geçmişi temizle yolunu izleyin ama temizlemeden önce otomatik doldurma verileri ni de isaretleyin

  24. Baran
    Baran

    Her yolu ama her yolu denedim olmadi. Sorun kesinlikle telefonla alakali degil. Cozum hesabi kalici olarak silmek..

  25. Ebru
    Ebru

    Arkadaşlar sizin dediğiniz gibi harfi girince çıkanlar değilde direk arama geçmişi listenizde aramadığım kişiler çıktı yada iki üç yıl önce arattığım yani yıllar önceki arkadaşlarım arama geçmişi listemde çıktı yeni aratmışım gibi .buna benzer bişey yaşayan varmı ?

  26. Onur
    Onur

    Merhaba istagramda aratmadığım iki isim arama kısmında yakındakiler kısmında çıkıyor ancak ben bu kişileri aratmadım aynı sorunu yaşayan var mı

  27. ahmet
    ahmet

    önerlilerde ki kişinin üzerrine basılı tutun ve gizle var 😀 sonunda oldu ,

    • Gamze
      Gamze

      Bi akıllı sensin zaten salak ??

  28. Özge
    Özge

    Önerilen kişi satırına basılı tutup gizle seçeneğini tuşlayın. Orada görünenler gidiyor bu sefer başka kişiler öneri olarak geliyor

  29. Gamze
    Gamze

    Bu yüzden 2 gündür kavga ediyorum sevgilimle

  30. Nalan
    Nalan

    Çözümü buldum! O kişiye tıklayın şikayet edin spam diye bir daha çıkmıyor aramada baş harfi yazsanız da.

    • Miss.orpeus
      Miss.orpeus

      Şikayet spam ne yaparsam yapayım olmuyor hesabım kısa bir süre çalınmıştı ve iğrenç sayfalara girilmiş ve ne zaman bir harf yazsam hemen salak salak sayfalar çıkıyor bı kaç kişi yanlış anladı yaaaa lanet olsun silemiyorumda harf sisteminden lütfen bir çözüm

      • Instagram Destek
        Instagram Destek

        Merhabalar, öncelikle bir kez Instagram ön belleğini temizleme işlemini deneyebilirsiniz. Bunun dışında tüm yöntemleri denediyeniz bu durumda bir süre hesabınzı dondurup yeniden açmayı deneyin. Hesap dondurma işleminden sonra genelde arama geçmişi de siliniyor.

        • Melike
          Melike

          Keşfette saçma sapan videolar da çıkıyo bikaç spor fitness videosu izledim ama sonrasında abartı saçma sapan fitness videoları çıktı verileri sildiğim halde instagramı silip tekrar yüklediğim halde tekrar keşfette videoları çıkıyo bunu nasıl silebilirim ?

        • Şerban
          Şerban

          Merhabalar . Benim şöyle bir sorunum var kendi hesabim da engelledigim ve görmek istemediğim biri var. Fake olarak actigim hesapta bu kişiyi aramadigim halde baş harfini yazinca direk en ustte adı çıkıyor. Tekrar bi fake hesap açıp aynısını denedim aramadim direk baş harfini yazdım arama butonuna direk en başta adı cıktı sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olur musunuz ? Aratmadigim hâlde baş harfini yazar yazmaz fake hesapta neden çıkıyor gerçek hesabim da engelli olmasına rağmen. Çok acil cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler

          • Insta Takipçi
            Insta Takipçi

            Merhaba Şerban
            Cihazınızın arama geçmişini, önbellek ve otomatik form doldurma verilerini sıfırlamanız gerekmektedir.

  31. Htcylmzerngl
    Htcylmzerngl

    Her yazılanları denedim ama olmadı. Galiba yeni bir instagram hesabı açıcam şimdiki hesabımı kapattıktan sonra.. Hiç bir şekilde arama geçmişi silinmiyor

  32. Ali
    Ali

    Arkadaşlar ben arama kısmındaki bu en çok artttığımız kişilerin üstüne tıkladım ve gizledim ancak şimdi tekrar açmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı lütfeeen

  33. rvural
    rvural

    IPhone kullanıcıları için, arama geçmişini sildikten aşağıdaki Başlıca-Önerilenler kısmında çıkan isimleri silmek için; geçmişte gizlemek istediğimiz ismin üzerine dokunun ve basılı tutun gizle ye dokunun. Gemiş olsun ?
    bu yöntem işe yaradı, teşekkürler

  34. Yaren
    Yaren

    Arama kısmında başlıca olarak cıkan kişinin üstüne uzun basın. Kişiyi gizle diye bişey gelecek. Ona basarsanız başlıca önerilenlerde görünmüyor..

  35. Mehmet Kara
    Mehmet Kara

    İşe yaradı, çok teşekkür ederim. Kaç zamandır bunu arıyordum.

    • instagram
      instagram

      Biz teşekkür ederiz işinize yaradıysa ne mutlu bize 🙂

      • buse
        buse

        Benim bi sorunum var cok onemli

        • instagram
          instagram

          Sorununuzu belirtebilirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

  36. Sansar
    Sansar

    Arkadaslar harf yazdiginiz takdirde yine de istemediginiz sayfalar çıkıyorsa sayfaya girip sayfayı yada kisiyi engelleyin bu sayede istmediginiz kisi yada sayfalar gecmisinizde cikmiyor… Saygılar

  37. river
    river

    bir fotografi dm atmak istedigimde gonder ucgen simgesine tikladigimda alıcı listemde engellemis oldugum insanlar gozukuyor
    onlar engelli nasil dm gonderme listemde cikarlar?
    nasil silebilirim dm alici listesinden onlari?

  38. Queen
    Queen

    Arama geçmişi silinsede kalan kişilerin üzerine basılı tutun gizle çıkacak o n basın gizleniyor

  39. Tugba
    Tugba

    Merhaba arama gecmisnde birini gizledim geri acamaiyorum adi syadi felan cikiyo ama aramada icine eklenmiyoo yani orda kalmio nasil yapabilirim orda kalabilmesi icin yardimci olurmusun ?

  40. Marfinli
    Marfinli

    Arkadaşlar yakındakiler kısmında yakın zamanda aramadığım bi isim eski isim yeni bakmışım gibi gözüküyor bunun nedeni ne olabilir

    • Selin
      Selin

      Benimde sorunum bu neden ? Bilen varsa acil yazin

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Lütfen yaşadığınız sorunu detaylıca anlatabilir misiniz?

  41. melehat
    melehat

    Merhaba instagramda arama bolumunde onerilenlerin disinda arama gecmisinde kimseyi aramadigim halde surekli bi kişi görünüyor. Arama gecmisini siliyorum yine ayni kisi surekli görünüyor bunun nedeni nedir bilen var mi bu iki aydir devam ediyor iki aydır hep aynı kişi duruyor ndeni bilen varsa acil bi açıklama yapsin

  42. Orhan
    Orhan

    instagram da arama geçmişini sil yazısı yok bir aydır,bilgisi olan var mı

  43. Rıfat
    Rıfat

    Merhaba ben arama geçmişini görüntülemek istiyorum. Aranan kişilere ulaşabilir miyim?

  44. kenan
    kenan

    kimisi üstüne basılı tut gizle diyor kimisi engelle kısıtla diyor ya arkadaşlar onları herkes biliyor gizlersen gizlenen kısmında gözüküyor engellersen engelle kısmında listede yine gözüküyor amaç hiç gozukmuecek diyelim bi ikiskiniz oldu kız arkadaşiniz telefonu eline aldığı zaman gizlenen yada engellenen yere bakınca o isimleri görünce onlara ne aciklama yapacaz ilk bakacaklari yer oralar uyanık olun su an tek mantık li olan hesabı dondurmak öyle silinebilir diye umuyorum o da olmazsa son çözüm biliyonuzki hesabi tümden silmek sonra kafa rahat ohh 😀

  45. Tuğçe
    Tuğçe

    Çok uzun zamandır ismini instagramda aratmadığım, hatta bir sürü başka arama yapıp arama geçmişini temizlememe rağmen. Instagram uygulamayı kaldırıp tekrar yüklediğimde daha önce bakmadığım ve baktığım ama uzun zamandır hiç bakmadığım hesaplar çıktı. Bunun nedeni nedir?

  46. Tuğçe
    Tuğçe

    Merhaba instagramda arama gecmisinde birinin profilini cikarttim hani carpi isareti var ya ust kosede o kisinin profilini orda nasil gorebilirim

  47. erdoğan korkunç
    erdoğan korkunç

    Instagram Aramalarım Kaydedilir Mi?

  48. Umut kandemir
    Umut kandemir

    Instagram Arama Geçmişi Temizleme Sorunu konusunda yazdığınız yazı oldukça faydalı. Çok teşekkürler.

  49. Sevda
    Sevda

    İnstagramda arama yeri yok knk ariyamiyom yardimci olurmusunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , uygulama güncellemesini kontrol edin ve uygulamayı silip tekrar yükleyin. Sorun hala devam ederse cihazınızın bir problemi vardır.