İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Facebook Müşteri Hizmetlerine Nasıl Ulaşılır ?

Facebook müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek için neler yapmalısınız? En sık kullanılan sosyal medya uygulamalarının başında Facebook gelmektedir. Facebook’ta çeşitli sebeplerden ötürü kullanım sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Sorunların nasıl çözüleceğini bilmiyorsanız, bu konuda size yardımcı olmak için Facebook müşteri hizmetleri hakkında bilgi vereceğiz.

Kullanıcıların yaşamış olduğu sorunları çözmek için yardımcı olan müşteri hizmetlerine kolay bir şekilde ulaşmak ve şikâyetlerinizi dile getirmek isterler. Ancak Facebook müşteri hizmetleri numarası bulunmamaktadır. Facebook uygulaması ve sahibi şirket Meta içerisinde yer alan diğer uygulamalara telefon ile ulaşmak mümkün değil. Telefon numarası yerine internet üzerinden tüm sorunlarınıza yardımcı olan bir sistem kurmuşlar: Destek Hizmeti.

Facebook Yardım Merkezi sayfası aracılığıyla tüm sorularınıza cevap ve çözüm bulabilirsiniz. Kullanımı da oldukça kolaydır.

facebook yardım merkezi

Facebook Müşteri Hizmetlerine Ulaşma

Facebook müşteri temsilcisi olmadığından müşteri hizmetlerine ulaşma gibi bir aksiyon alamayacaksınız. Yukarıda paylaşmış olduğumuz link üzerinden Facebook takipçileri yardım merkezine ulaşabilir ve sorununuzu arama kutucuğuna yazarak çözüm aramaya başlayabilirsiniz.

Genellikle Facebook’a giriş sorunu üzerinden ulaşmak istendiğinden bizler de adım adım sorunlarınızı nasıl aktaracağınızı paylaşacağız. İşte Facebook giriş sorunu yaşıyorsanız yapmanız gerekenler:

  • Tarayıcınızda rama kısmına “https://www.facebook.com/help/283100488694834?helpref=contact_forms” kodunu girin ve daha sonra işleme başlamak için Enter tuşuna basın.
  • Karşınıza giriş sorununuzu bildirebileceğiniz bir alan çıkacaktır. Burada sizlerden istenilen bilgileri doldurmanız gerekmektedir.
  • İletişime geçilmesini istediğiniz e-posta adresini, sorununuzun açık halini yazmalısınız. Eğer ekran görüntüsü aldıysanız, burada dosya olarak paylaşabilirsiniz.
  • Sorununuz ne ise açıkça yazın. Örneğin: “Hesabım çalındı”, “Açtığım sayfa kapatıldı”, “Facebook’a giriş yapamıyorum” vb. sorunlarınızı yazın.
  • İşleminizi tamamladıktan sonra size bir bilgi mesajı gelecek. Bu bilgi mesajı içerisinde “Facebook ile kurmuş olduğunuz bağlantı için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili en kısa süre içerisinde size geri dönüş yapılacaktır” bilgi notu bulunmaktadır.
  • Facebook destek mail olarak size geri dönüş yapacaktır. Bu sebeple e-posta adresini doğru yazmanız iyi olacaktır.
facebook yardım merkezi giriş sorunu

Geri dönüşü en erken 24 saat en geç 1 hafta içerisinde alacaksınız. Facebook destek ekibi, konu ile ilgili mesajınızı inceleyerek, sizin için en doğru işlemi yapacaktır.

Facebook Destek Mail Adresleri

Facebook müşteri hizmetleri numarası olmadığından bahsetmiştik. Fakat Facebook destek ekibine direkt olarak kolaylıkla mesaj atabilirsiniz. Ülkemize ait mail adreslerini sorunlarına göre kullanabilirsiniz:

Belirtilen bu adresler ile Facebook ile direkt iletişime geçebilirsiniz.

Facebook Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi Facebook müşteri hizmetleri telefon numarası maalesef yoktur. Olası bir problemle karşılaştığınız taktirde internet üzerinden yardım merkezi veya ilgili destek mail adresleri ile iletişime geçerek ilgili sorunlarınızı dile getirebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Facebook Yardım Merkezi
Facebook Yardım Merkezi

Facebook Yardım Merkezi, kullanıcıların Facebook platformunu daha iyi anlamalarına ve kullanmalarına yardımcı olmak amacıyla sunulan bir online kaynak...

Facebook Sayfası Nasıl Geliştirilir?
Facebook Sayfası Nasıl Geliştirilir?

Her geçen gün Facebook uygulamasına üye olan insanların sayısında artış yaşanmakta ve üyelerin açtığı sayfaların oranı da benzer şekilde yükselmektedi...

İlgili yazımıza göz atabilirsiniz : Facebook Şifremi ve E-Posta / Mail Adresimi Unuttum

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Facebook ile ilgili sorunlar yaşıyorsanız, sorunlarınızı çözmek adına Facebook destek hattından yararlanabilirsiniz. Bu sayede sorunlarınıza hızlı çözümler bulabilirsiniz.

Facebook sorunlarınız ile ilgili olarak çözümlere ulaşmak adına kullanabileceğiniz herhangi bir çağrı merkezi numarası bulunmamaktadır. Yalnızca online olarak site üzerinden yardım alabilirsiniz.

Facebook müşteri merkezine ve yardımlara ulaşmak için yapmanız gereken, facebook yardım merkezine girmek olacaktır. Öncelikle buradan sıkça sorulan sorulara ve kategorilere bakıp sorunlarınıza hızlı çözümler bulabilirsiniz. Yardım merkezi ile ilgili detaylı bilgi için blog yazımızdan yararlanabilirsiniz.

Çalınan Facebook hesaplarınızı geri almak için Facebook destek merkezi ile iletişime geçmeli ve hesap kurtarma adımlarını takip etmelisiniz.

Facebook yardım hizmetleri ile canlı olarak telefondan görüşmek ücrete tabidir. Ancak mail üzerinden destek ücretsizdir.

Facebook hesabınız için şifre değiştirme işlemlerinizi kayıt sırasında kullandığınız e-posta adresiniz ile ya da telefon numaranız vasıtasıyla gerçekleştrebilirsiniz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Facebook Müşteri Hizmetlerine Nasıl Ulaşılır ? Hakkında 445 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 105 Ortalama: 4.5 )

445 yorum

  1. Haşim
    Haşim

    Feyste reklam verip sahtekarlik yapıyor lar ben şikayet ediyorum aynı reklam yine cıkıyor milleti dolandırsınlarmı istiyorsunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Facebook reklamları belirli algoritmalar ile onaylanmaktadır. Bir reklamı şikayet etmek için https://www.facebook.com/business/help/209709870331021?helpref=uf_permalink linkinden yararlanabilirsiniz.

      • Cemal erban
        Cemal erban

        Meraba benim Facebook hesabım durduk yerden kapandı giriş yapamıyorum yardımcı olabilirmisiniz

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, giriş yapmaya çalıştığınızda nasıl bir hata alıyorsunuz?

          • Solmaz
            Solmaz

            Merhaba Facebook hesabım kendiliğinden kapandı rica etsem yardım edebilirmisiniz… bütün mail lerim Facebook üzerine açıldı hiç birine giremiyorum .

          • nusret kaya
            nusret kaya

            facebook durduk yerde kapandı yardımcı olrmusunuz

          • Engin
            Engin

            Kardeşim hesabım calındı nasıl alabiliriz

          • ahmet
            ahmet

            meraba enes bey hesabım kapandı banada herhangi bir iletişimede geçilmedi ne yaptıysam hesap bulumadı diyorlar (Bilgilerini gönderdiğin için teşekkür ederiz.
            Küresel koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle değerlendirme ekibimizde daha az kişi var. Bu nedenle hesabını inceleyemeyebiliriz.) böyle bir yazı karşılıyor

            Verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz.

          • Muhammed oso
            Muhammed oso

            Bnara 05316303411

          • Sinan
            Sinan

            İyi günler bin eşimin numarası erisemedimiz için Facebook giriş yapamıyoruz ne yapmalıyiz

          • Mustafa ZENGEL
            Mustafa ZENGEL

            Hesabım başkasının eline geçti ve mail ve telefon numarası değiştirildi ben giriş sağlayamıyorum hesabıma yardım ederseniz sevinirim

          • Halil
            Halil

            hesbima giriş yapamıyorum hesap kilitlendi diye uyarı veriyor ne yapmalıyım

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhabalar , Facebook yardım merkezine durumunuzu rapor halinde bildirin. Yardımcı olacaklardır.

          • Ahmet
            Ahmet

            Merhaba iyi günler Facebook hesabım çalındı ve verdiğiniz linkten yardımcı olmaları için mesaj yazacaktım verdiğiniz hesaba dair adres bulunamadı diyor lütfen bana yardım edin

          • Ayşenur
            Ayşenur

            Merhabalar ben yıllar önce bir mail adresi açmıştım ve onun üzerinden Facebook adrei açmıştım aramalarda eski Facebook çıktığı için çok rahatsızım bu hesabımı nasıl silebilirim sildirebilirim yada bana yardımcı olurmusunuz

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhabalar , Facebook yardım merkezi üzerinden hesap kapatma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

          • Mustafa Aslan
            Mustafa Aslan

            Enes hocam 2 tane facebok hesabım açık durumda ama ben giriş yapamıyorum şifremi unuttum ama telefon numaram var hesaplarda kod gönderildi diyo ama kod gelmiyo yardımcı olur musunuz

          • Cemali Batın
            Cemali Batın

            Merhabalar, Facebook kodları iletme esnasında sorun yaşıyor. ‘Kodum çalışmıyor’ seçeneğine tıklayabilirsiniz.

          • barış ergişi
            barış ergişi

            merhaba facebookum kapatıldı nasıl aca bilirim hiç bir yere erişemiyorum

          • Cemali Batın
            Cemali Batın

            Merhaba, Facebook Destek ile iletişime geçebilirsiniz. 7 gün içinde tarafınıza dönüş sağlanacaktır.

        • Halil
          Halil

          Benim Facebook hesabım kilitlendi ne yapmalıyım giriş yapamıyorum

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhabalar , Facebook hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresi üzerinden hesabınıza erişim sağlayabilirsiniz.

        • Bünyamin Uğur
          Bünyamin Uğur

          İki faktörlü kimlik doğrulamasından kod gelmiyor.Kimlik bilgilerimi doğrulayarak giriş bağlantısı almak istiyorum..Yardımcı olurmusunuz

          • Cemali Batın
            Cemali Batın

            https://support.tiktok.com/tr/log-in-troubleshoot/log-in/log-in-with-a-passkey sayfası üzerinden bilgi alabilirsiniz. Geçiş anahtarı yöntemi sorununuzu çözebilir.

      • Şirin
        Şirin

        Hesabım çalındı ve kilitlendi nasıl açarım

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar, hesabınızın bağlı olduğu mail adresini biliyor musunuz acaba?

      • Isa
        Isa

        Enes ing hesabı çalındı yardımcı olurmusun

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar, Instagram hesabınızın bağlı olduğu mail adresini biliyorsanız hesabınızı tekrar geri alabilirsiniz.

      • Üzeyir abbasoglu
        Üzeyir abbasoglu

        Yardım edin

      • Yasin ADISLI
        Yasin ADISLI

        facebook hesabıma birçok kez giriş yaptığın için girişin geçici olarak engellendi diyo ama sadece 2 kere girdim bunun nedeni nedir

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar , fazla giriş çıkış yaptığınızda Facebook bu hareketi şüpheli hareket olarak algılar.

      • Hazar Ateş
        Hazar Ateş

        İyi gunleri hesabım çalındı yaş sınırı diyor nasıl açarım

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar, hesabınız çalındı mı ? Yaş sınırından dolayı kapatıldı mı?

    • Mustafa
      Mustafa

      Şifremi deyiştir miştim unuttum fecebok tan girdim eski şifremi girdim olmadı yardımcı olur musunuz rica etsem

    • Deniz Sümer
      Deniz Sümer

      Merhaba ben yeni tlf aldım face e posta ve şifremi unuttuğum için Facebook yeni tlf yuklenmiyor ben yıllardır kullanıyorum yani hesabımı şifreleri bilmeden nasil yükleyebilirim

    • Kaan
      Kaan

      Hesabım kitlendi nasıl acımam bana yardım edin

      • Cemali Batın
        Cemali Batın

        Merhabalar, ‘kitlendi’den kastınız nedir açar mısınız?

    • Cihat
      Cihat

      Merhaba Facebook hesabım kilitlendi açmak için e posta ya kod gidiyor fakat e posta ya kod gelmiyor hiç Bir şekilde

      • Enes Bulut
        Enes Bulut

        Merhaba, E-posta adresinizin doğru olduğundan emin misiniz?

    • Mehmet ŞAHİN
      Mehmet ŞAHİN

      Mehmet Sema Şahin olarak kullandığım Facebook hesabıma telefon numarası ve e posta adresimi güncellemeyi unutmuştum ve telefonu sıfırlamak zorunda kaldığım için şuan Facebook giriş yapamıyorum yukarıda belirttiğim hesaba nasıl girebilirim şifreyi de unuttum şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

      • Cemali Batın
        Cemali Batın

        Giriş sorununun düzeltilmesine yönelik birden fazla yol vardır. https://tr-tr.facebook.com/help/283100488694834/?helpref=hc_fnav sayfasını detaylıca incelemeniz gerekmektedir.

  2. Yusuf
    Yusuf

    Hesabım kapandı yardımcı olabilir misiniz hiçbirine giremiyorum şifresini unuttum giremiyorum yardımcı olun rica rica etsem

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesap kurtarma adımlarını izlediniz mi acaba?

      • Büşra
        Büşra

        Evet izledim fakat hic bilmedigim bir e posta var facebook heaabima bagliydi instagram ama bağlantıyı kopartmislar hic bir sekilde giremiyorum yardimci olurmusunuz

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, sizlerden bazı fotoğraf ve belgeleri istediler mi acaba?

          • Bahar
            Bahar

            Merhaba benim de instagram hesabım çalındı bahisçiler tarafından. Eposta ve telefon numarası değiştirilmiş hiç bir şekilde giriş yapamıyorum. Fotoğraf kimlik bilgilerimi atıp kimliğimi doğrulayacağım linki bulamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz 🙏🏻

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhabalar , hesabınızın bağlı olduğu mail adresini biliyor musunuz?

  3. Saadet
    Saadet

    Hesabımdan çanak okeyden 289 tllik makbuz kesilmiş benim haberim yok mesajınızı yeni gördüm gerçekmi bu makbuz nasıl iptal ettirebilirim yardımcı olur musunuz .

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, akıllı cihazınız başkasının elinde iken harcama yapılmış olabilir. https://www.facebook.com/help destek merkezinden yardım talep ediniz.

  4. Levent Acar
    Levent Acar

    Ulașacak yer bulamadıġım için burdan yaziyorum , facebook um kimlik nedenile kapandı ama bir türlü hiç bir formatta ve șekilde resim yükliyemiyorum önerinizi bekliyorum,saygılar.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Facebook destek merkezi ile iletişime geçtiniz mi? https://www.facebook.com/help/ adresi üzerinden talep oluşturmalısınız.

      • Hakan
        Hakan

        2021 yili icin silinen mesenger mesajlarini geri getiremiyorum. Bu ozllek kapali mi acaba. Dosya olusturup indiriyorum ama sadece mevcut güncel mesajlarim geliyo. Silinen msjlar yok. Yardimci olun lutfen. Veya bir yonlendirme de cok iyi olur

      • Mehmet Fidan
        Mehmet Fidan

        Bunu nasıl yapabilirim e mail mi numaramı
        Kaldırmışlar

        • Cemali Batın
          Cemali Batın

          Merhabalar, Facebook Destek Merkezi ile ileitşime geçebilirsiniz.

  5. Sedat Acıoğlu
    Sedat Acıoğlu

    hesabımı açamiyorum kayıtlı nımaramı kaybetim şifremide unutum nasıl açabilirim, nasıl yardımcı olabilirsiz lutfen rc ediyorum pırofilim resmim türk bayrağı olup bana yardımcı olun lütfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Sedat bey, Instagram destek merkezi ile iletişime geçerek kurtarma talep formu oluşturmalısınız.

  6. Erdem arslan
    Erdem arslan

    Merhaba 4 yıl önce hesabımı dondurdum şuanda açamıyorum.ismim Erdem arslan

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız kalıcı olarak silinmiş olabilir. Destek merkezine mail atmanızı tavsiye ederiz.

  7. Gökhan
    Gökhan

    Facebook market palace çıkan pubg ile alakalı reklama tıklamam sonucu facebook hesabım instagram hesabım kapandı ve pubg hesabım başka biri tarafından çalındı siz bu hırsız dolandırıcılarla birlikte mi çalışıyorsunuz facebook ve ınstagram hesaplarımda hiç bir cinsel içerik ve çıplaklıkla alakalı ne video ne fotoraf olmamasına rağmen hesaplarım kapandı bu nasıl iş açıklar mısın hesapları neden incelemeden kapatıyorsunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Facebook destek merkezi tarafından sizlere bilgilendirme mesajı geldi mi acaba?

  8. ömer Aksüt
    ömer Aksüt

    Merhaba kolay gelsin 2010 yılında bugune kullanmadığım şahsıma ait facebook hesabıma erişim sağlamak istiyorum ancak ne ozmaandan kalan telefon hattım var nede o hesabın mail adresini hatırlamıyorum .yani nokta virgül olarak bi hata var sanırım bu konuda her türlü bilgi verebilirim ancak bana nasıl yardımcı olunacak.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Facebook destek merkezi ile iletişime geçerek bilgilerinizin değiştirilmesini talep edebilirsiniz.

  9. Hakan cesur
    Hakan cesur

    Facebookuma giremiyorum şifremi de biliyorum ancak neden gire miyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, giriş esnasında ne tarz bir hata alıyorsunuz acaba?

  10. Barış
    Barış

    Merhaba benim Facebook da yani instağram da verdiğim reklam ücretim var ve ödeme 20 aralık 2020 olarak görünüyor ve instağram hesabımda reklam veremiyorum hesap kapalı deniyor bunun için ne yapmalıyım 20 aralık da ödeme aldığı zaman açılır mı yoksa hep kapalı mı kalacak bilgi verirmisiniz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabın kapalı olması devre dışı bırakıldığı anlamına gelebilir. Destek merkezi üzerinden bilgi talep etmenizi öneririz.

      • Barış
        Barış

        Peki bunu Facebook da mı yoksa instağramdamı bakmam gerekir Enes bey

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, Facebook üzerinden bakabilirsiniz.

          • Barış
            Barış

            Çok çok tşk ederim hesabımı tekrar açtım Enes bey 👋👋👋

      • İbrahim
        İbrahim

        Merhaba Enes bey Facebook’ta reklam veriyorum lakin verim alamıyorum müşteri hizmetleri varsa eğer görüşmek isterim

  11. Raşide
    Raşide

    Merhaba fesbuk hesabımı yanlış likla kilitledim nası açabilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, destek merkezi ile iletişime geçmeli ve hesap kurtarma adımlarını izlemelisiniz.

  12. Hüseyin eser
    Hüseyin eser

    Kod sms ile gönderildi diyor ama hiç birşey gelmiyor ne yapa bilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba; kod başka bir telefon numarasına gönderiliyor olabilir. Numaranın doğruluğundan emin olunuz.

      • Serdar
        Serdar

        Meraba benim facebook e posta adresimi degistirmisler giremiyorum yardimci olun lutfen sifrede degistirmisler tabi hesabima goremedigimde farkli bi e posta adresi cikio sifre icin kod o e postaya gidiyo hesabimi alip eposta adresini degistren kisiye

  13. Sinan
    Sinan

    Hesabım kapandı

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, mail adresinizi kontrol ettiniz mi acaba?

  14. Batuhan
    Batuhan

    Kişisel hesabım kapatıldı ancak telefon numarasıyla giriş yaptığım için geri itiraz mesajımı kabul etmiyor 4 gün oldu hesabım kapatıldı.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Facebook destek merkezi ile mail yoluyla iletişime geçiniz lütfen.

  15. Batuhan
    Batuhan

    Facebook telefon numarasıyla giriş yaptığım icin hesabım kapatıldı ve telefon numarasıyla geri itiraz mesajı yollayamiyorum kabul etmiyor 5 gündür kapalı hesabım ne olursunuz yardım ediniz pupg mobile 2 senelik hesabım gidecek hesabım açılmazsa.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Facebook destek merkezi ile iletişime geçtiniz mi acaba?

  16. Bengi Su Liçina
    Bengi Su Liçina

    Merhabalar ben ınstagramda reklam vermek istiyorum fakat Facebook ile bağlantısını hiç bir şekilde kuramıyorum hangi yolu denediysem bir türlü tam olarak bağlantı sağlanmadı ve reklam veremedim. Bana yardımcı olurmusunuz çünkü yılbaşından önce reklam vermem gerekiyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Facebook ve Instagram hesabınızın aynı telefon ile onayladığına emin olmanızı ve mümkünse aynı mail adresini kullanmanızı tavsiye ederiz.

  17. Beyzanur Şahingöz
    Beyzanur Şahingöz

    Merhaba benim iki instagram hesabım da kapandı. Giriş yapamıyorum. İşlemler kısıtlandı.sayfaya yönlendiriliyorum ancak hesabınız başkasının eline geçti diyor.yardımcı olur musunuz?

  18. Atakan
    Atakan

    Yeni Facebok sürümünde sayfamda ekli arkadaş bildirim alma butonu yok bildirim almak için ne yapmam gerekiyor???

  19. eylem
    eylem

    Meraba facebookta 65.000 kısılık yemek grubum spamlanarak facebook tarafından topluluk standartlarına uymadıgı gerekcesıyle kapatıldı facebook a maıl attım destek merkezıne yazdım ama henuz bır cevap gelmedı ne onerırsınız acaba

  20. İSMAİL AKGÜN
    İSMAİL AKGÜN

    flash player oyunlara izin vermiyor.mesela batak oynayamıyorum.bu ne zaman düzelecek…

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Flash player oyunlar 2021 itibarı ile artık kullanılmamaktadır.

  21. Samet çar
    Samet çar

    Insigram hesabim çalınmış ve kapatılmış nasıl geri alırım yardımcı olurmusunuz

  22. Serdar KARAKAŞ
    Serdar KARAKAŞ

    Facebook sayfami açamıyorum kimlik gönderdiğim halde kimlik doğrulama gitmiyor gitmiyor yardımcı olursanız sevinirim fecebfecebook sayfami kod koydum yanlış diyor facebook sayfami açamıyorum

  23. Ümit Başpınar
    Ümit Başpınar

    Facebook hesabından pubg mobile oynuyamiyorum ama hesaba giriş yapamıyorum neden Facebook hesabınız 30 gün içinde kapanacak diyo ne olur yardım edin oyunum boşa gidecek hesapmi çalındı ne oldu bilmiyorum

    • Azad yeşiltaş
      Azad yeşiltaş

      Benim feçebok hesabım kimlik fotoğraf ı istedi attım hesabım açılmadı kapandı
      Ve fecebok uma bağlı pubg mobile hesabım başka kişi bin eline geçti ve ben giremiyom pubg mobile hesabıma başkası giriyor

  24. Baran
    Baran

    Benim hesabım çalındı nasıl alabilirim

  25. Ziya Doğan
    Ziya Doğan

    Sifremi unuttum ve unuttuma giriyorum kot al diyor basıyorum ama kot gelmiyor

  26. Mikail Aktaş
    Mikail Aktaş

    Hesabima giriş yapamiyorum sorunu giderin lütfen giriş yapamiyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, giriş yapmaya çalışırken nasıl bir hata alıyorsunuz acaba?

  27. Nurten
    Nurten

    Benim hesabim kapatacaklar nedenide toplum kuralarina uymamisim ama ben birsey yapmadim bana yardimci olurmusunuz hatam ne

  28. Halime
    Halime

    Merhaba 7 yıl önceki facebook hesabım açıkmış şimdi onu kapatmak istiyorum ama üzerine kayıtlı telefon numarasını ve e postayı hatırlamıyorum sadece kullanıcı adını biliyorum o kadar. 30 kişi şikayet etmesine rağmen kapanmadı. Bunun başka bi yolu yok mu

  29. Fırat kaya
    Fırat kaya

    Hesabı çalındı

  30. Ramazan Günderenoğlu
    Ramazan Günderenoğlu

    Benim iki feceboks var ikisini birleştir yada eskisi için lige gönderin sevinirim téşekürler

  31. Engin Gökçe
    Engin Gökçe

    Facebook hesabım sebepsiz yere kapatıldı lütfen nasıl açabilirim yardımcı olun.

  32. Azad yeşiltaş
    Azad yeşiltaş

    Benim feçebok hesabım kimlik fotoğraf ı istedi attım hesabım açılmadı kapandı
    Ve fecebok uma bağlı pubg mobile hesabım başka kişi bin eline geçti ve ben giremiyom pubg mobile hesabıma başkası giriyor

  33. Mükremin sönmez
    Mükremin sönmez

    Meraba ben eski numaram kapandı ve şuan da erişimi yok e postam bilmiyorum ve şifremi unuttum için açamıyorum lütfen yardımcı olur musun

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, bu konuda tek yapabileceğiniz destek merkezi ile iletişime geçmek olacaktır.

  34. Tuncay
    Tuncay

    Kendi silmiş olduğum fecebokk hesabımı geri yükleyemedim.
    Defalarca meil atmama rağmen geriye dönüş yapılmadı.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, silmenizin üzerinden ne kadar süre geçti acaba?

  35. Kenan tigu
    Kenan tigu

    Merhaba bana ait facebook hesabıma VPN kullanılarak giriş yapılıp adıma bahis sayfalarına yorum yapılıyor. Facebook ta güvenli çıkış yapıp çıktım ancak şifremi hatırlamıyorum çok eski olduğu için eski e-postam ve eski telefon numaramın bilgileri isteniyor . dolayısıyla giriş yapamıyorum yardımcı olur musunuz

  36. Nurida
    Nurida

    Benda ayni durumdeyim kimden cevab alabilirizki

  37. MÜRŞİDE ÖZPOLAT
    MÜRŞİDE ÖZPOLAT

    FACEBOOK HESABIM BUGÜN ÇALINDI.YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?MAİL ŞİFREMİ UNUTTUM.çALAN KİŞİ GÜNCEL TELEFON NUMARASI OLARAK KENDİ TLF KAYDETMİŞ.şİFRE İSTİYORUM O TLF GİDİYOR

  38. Hüseyin yıldırım
    Hüseyin yıldırım

    Facebook hesabına ulasamıyorum yardımınızı bekliyorum.

  39. Zülfü
    Zülfü

    Hesabım çalındı bütün bilgilerim değiştirildi hesabımı dogruluyamiyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz

  40. Serkan
    Serkan

    Abi benim Facebook hesabım çalındı ne yapacağım herşeyi kendine bağladı

  41. Bilal
    Bilal

    Merhabalar!
    Benim facebook hesabım çalındı ve daha sonra çalan kişi tarafından kapatıldı
    hesabımın açılması ile ilgili bazı yollar denedim olmadı
    Sizden bu konuda yardım istiyorum bana yardım edebilir misiniz.

  42. Tuğçe
    Tuğçe

    Merhaba facebook hesabim yanlışlıkla yaşımı 12 ye düşürdüğüm için birden kapandı ben dışardan kimsenin mesaj atamamasi için yapmıştım hata etmişim 4 -5 gündür hesabim kapalı kimlik ve gönderdim yinede bir sonuç alamadım hâlâ kapalı duruyor yardımcı olursanız sevinirim lütfen

  43. Abdullah kaya
    Abdullah kaya

    Facebook hesabım inceleme altına alındı 2 aydır bekliyorum ama bir sonuç bulamadım. Ve 2 haftadır 1 gün kaldı diyor.facebook hesabımın açılmasını arz ederim.

  44. Ramazan yetkin
    Ramazan yetkin

    Abi bana yardımcı olur musunuz hesapim kapanacak

  45. Mehmet
    Mehmet

    Sorunum şu doğum tarihimi değiştirecektim yok yakın zamanda değiştirdiniz diyor bir kacgün sonra değiştirin yazıyor 3 ay oldu düzelmedi bı duzenleme yaparmisiniz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, bu konuda hakkında Facebook destek merkezi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

  46. Berfin akgul
    Berfin akgul

    Meraba hesabim bir senedir kilitli açılmıyor giriş oluyor ama yaziyorkine bilgilerinizi gönderdiğiniz için tesekurler gönderdiniz bilgiler bize ulaştı küresel korona virüs (covid 19)nedeniyle değerlendirme ekinimizden daha az kişi var hesabınız inceleme daha uzun süre bilir yazıyor çıkış yap dedigimdede hesabınız 1gun içinde kapanacak yazıyor 1 senedir he0 aynı içinde rahmetli annemle kaynanamın resimleri var onları almak zorundayım alah için yardım edin

  47. İsmail yıldız
    İsmail yıldız

    Ben facebookla iletişime geçemiyorum Bi türlü yardımcı olabikirmisiniz

  48. Mehmet
    Mehmet

    Facebook hesabım yaşımın küçük olması şüphesiyle kapanmış benden kimlik bilgileri istendi attım ama hala bir geri dönüş yok mail de attım yardımcı olur musunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, gönderdiğiniz bilgilere cevap gelmesi 14 günü bulabilir.

  49. Beytullah Koçaker
    Beytullah Koçaker

    Benim hesabim bir dolandiricinin elinde hesapibi geri almak istiyorum her yerden denedim ama hic bir sekilde alamiyorum 25 gun sonra tamamen kapatilacak benim ozel hayatim tum orda sevdiklerim orda bana yardim eder misiniz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Facebook destek merkezinden herhangi bir cevap alabildiniz mi?

      • Ozan Bulut
        Ozan Bulut

        Hayır Facebook hesabım bilmediğim bir nedenden dolayı kapatıldı

  50. Arda
    Arda

    Merhaba Facebook hesabın kitledi diyor nasil açılır

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Facebook destek merkezi ile iletişime geçtiniz mi acaba?

      • Serkan
        Serkan

        Mrblar benin hesabim kendiliğinden kapandi rica etsem açma şansimiz varmı başka hesapta acmiyorun bana yardimci olun lütfen

        • Cemali Batın
          Cemali Batın

          Merhabalar, linke tıklayarak Facebook Yardım Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  51. Özlem
    Özlem

    Reklam hesabım hoşgörü döneminde görünüyor,ödeme yapmak istiyorum ödeme alındı diyor ama, ödeme bankadan hesaptan olınmıyor hesabım aktif olmuyor neden olabilir bakiyem var.

  52. ali inaltekin
    ali inaltekin

    sürekli hesaplarımızı kısıtlıyorsunuz ve ya kapatıyosunuz neden topluluk standartlarına uymuyo diye yalsndan hesaplarımızı kspatıyosunuz Türkiyede hesabları kısıritlanmayan kalmadı benim hesaplarım kapatıldı sn facebook yönetimine sesleniyorum yapmayın artık telefon numarasını kabul etmiyosunuz biz sürekli numara alamayız lütfen artık hesaplarımıza dokunmayın

  53. Harun kayacı
    Harun kayacı

    Iyi akşamlar benim facebook hesabım kilitlendi yardımcı olabilirmisiniz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Facebook tarafından mail aldınız mı acaba?

  54. Yılmaz
    Yılmaz

    Merhabalar facem dün kilitlendi Facebook para kazanma sitesine girip grubu kurmaya çalıştım bitime doğru kilitlendi ve açamıyorum şifre değişiklikleri yapabiliyorum ama yine faceye giriş yapamıyorum mail yolladım cevap yok hesabımı nasıl geri alırım yardımlarınızı arz ederim.

  55. mehmet
    mehmet

    arada bir girdiğim eski hesa bımda verilerimi almak istedim güvenlik kontrolüyle karşılaştım sürekli Girişini başka bir bilgisayarda onayla seçeneği çıkıyor Windows 7 için Chrome (2 Mart, 16:31) bu şu an kullandığım bilgisayar Hesabımda kayıtlı e-postaya veya cep telefonu numarasına erişemediğim için işlemi iptal de edemiyorum tıkandım kaldım lütfen bana yarfımcı olun

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, bu durumda yapmanız gereken tek şey destek hattı ile iletişime geçmek ve bilgilerinizi değiştirme talebi oluşturmak olacaktır.

  56. Yunus
    Yunus

    merhaba size birsey sorabilirmiyim 3 ay önce hesbim çalındı ne zamam giriş yapsam diyo en kisa zamanda sizinle iletişime geçeceğiz ama hala bir cewap yok lütfen yardımcı olurmusunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınızı geri almak için istek formu doldurmuş muydunuz?

  57. Umut
    Umut

    Hesabım çalındı kanıta var elimde giriş yapıyorum yaşınız ufak diyerek incelemeye alınmış diyor kanıtım var çalındı diye

  58. Kerem Doğaner
    Kerem Doğaner

    Önceki yıllarda paylaştığım bir ilettiyi bir ay önce tekrar paylaştım, Bir ay sonra yani dün 30 gün kısıtlama geldi. Bu ne biçim bir mantıktır anlamadım. Ben de tümden dondurdum hesabı. Facebook’a yakışmadı.

  59. Ekrem Boyabatlı
    Ekrem Boyabatlı

    Bir iki gündür facebook musteri hizmetlerine ulasmaya calısıyordum sonunda ulasabildim blogunuz sayesinde teşekkürler

    • Belma
      Belma

      Nasil ulastiniz banada yatdimci olurmusunuz

  60. Kahraman Armagan
    Kahraman Armagan

    Facebook musteri hizmetlerinin ne oldugu ne nasıl ulasbılabileceği hakkında güzel bir blog yazısı olmus 🙂

  61. Özge
    Özge

    Facebook hesabımı okey için kullanıyorum. Sırf resim yok diye hesap kapatılmak isteniyor incelemeye alınıyor bu ne saçmalık ya 2 günde bir aynı haltı yapıyorsunuz yeter artık!! Ben oyun için kullanıyorum facebooku sizene resmimden ya. İnsanlarda gizlilik bırakmıyorsunuz iyice şaşırdınız kendinizi açın şu hesabımı

  62. Cansu
    Cansu

    Merhaba. Annemin eski hesabına giriş yapamıyoruz uzun zamandır. Kayıtlı e posta yada telefon numarası yok hesap üzerinde. Ve Facebook a şikayet ettik baya kapatmadı hesabı. Şifreyi de bilmiyoruz o yüzden kapatamıyoruz da. Nasıl bi yol izleriz? Desteğe yazıyorum ediyorum cevap alamıyorum hiç. Yada tam iletişime geçmek için nereye yazıcamızı bilmiyoruz. Yardımcı olur musunuz?

  63. berkay şen
    berkay şen

    benim hesabım çalındı yardımcı olurmusunuz

  64. Serhat
    Serhat

    Hesabın kilitlendi de nasıl açabilirim

  65. Kerem Doğaner
    Kerem Doğaner

    Geçen yıl paylaştığım bir metni bu yıl yine paylaştım. Hesabımı bir ay kısıtladınız. İçeriğinde de herhangi bir küfür hakaret vb. yoktu, sadece ironi vardı. Siz ne tutarsız bir taifesiniz yav! Doğru dürüst okunmadan anlamadan işlem yapıyorsunuz.
    Yazık!

  66. Elif
    Elif

    Hiçbir şekilde Facebook uygulamasına giriş yapamıyorum her yolu denedim uygulamadan girdiğimde hata veriyor

  67. Fuat
    Fuat

    Ben Fuat kavasoğlu 2010 yılında başkası tarafından acılan facebook hesabını kapatmak istiyorum hesap benim değil ama benim adıma acılmış

  68. Halıse özelçi
    Halıse özelçi

    hesabıma ulaşılan mail ve telefonum a erişimim yok hesabımı açamıyorum. şifre mi yenileyemiyorum şifremi unuttum

  69. samir
    samir

    Merhaba..Benim instagram ve Facebook hesabim toplum kurallarinin ihlali yuzunden kapanmis,.Hesabimi nasilgeri alabbilirim?tesekkurler

  70. Gülnihal Aksu
    Gülnihal Aksu

    Sbahdan beri faceme giriyorum 2 saniye sonra yeniden başlat uygulamayi kapat diye birşeyler geliyor ve 3 saattir yapmadığım şey kalmadı

  71. Sadık
    Sadık

    HESABIM 1 AY ÖNCE KİlİDE GİRDİ HESABİMİN DOĞUM TARİHİ ADİ HEPSİ BANA AYİT AMA HİC Bİ SEKİLDE BANA DÖNMÜYORLAR KİMLİK GÖNDER TEK VAR TELEFONA KOD GÖNDER YOK KİMLİK ATİYOM AMA OLMUYO ÜSTELİK FACE BENİM ÜSTÜME LÜTFEN YARDIM EDİN GÖRÜN BENİ COK DEĞERLİ OYUN HESABİM ÜSTÜNDE YARDIM 😞EDİN

  72. Cihat öden
    Cihat öden

    Facebook hesabim kilitlendi nasil acabilirim

  73. Seyhan kuzan
    Seyhan kuzan

    Enes bey facemde telefon numaram e postam eklı ama kod gelmıyor telefona gıremıyorum yardımcı olurmusunuz lutfen

  74. Engin
    Engin

    Sayfamda devamlı olur olmaz reklam veriliyor şikayet ediyorum engelliyorum yine devam ediyor bir türlü engel olamıyorum sebebi nedir

  75. hasan
    hasan

    merhaba rica etsem bana yardımcı olabilirmisiniz erişim sağlayamadığım bir facebook hesabı varda son zamanalarda aşırı sıkıntı çıkartmaya başladı ve birşey yapamıyorum

  76. Muhammed
    Muhammed

    Facebook Müşteri Hizmetlerine 1 aydan belli yazıyorum hesabım gözetim altına alındı diye Lütfen bana yardımcı olun yaşımı yanlışlıkla küçülttüm Onun için gözetim altına alındı Ben kimliğimin Fotoğrafını attım yaşım henüz 25 yaşında bana hala dönüş yapılmadı daha ne zaman yapılacak

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Facebook destek formu üzerinden talep doldurdunuz mu? Covid nedeniyle geç cevap gelebilmektedir. Bu nedenle bir süre daha beklemenizi tavsiye ederiz. Eğer form doldurmadıysanız hızlı bir şekilde doldurmanızı tavsiye ederiz.

  77. Süleyman
    Süleyman

    Facebook hesabım kilitlendi acil giriş yapmam gerekiyor ve Facebook şifresini degistirdigim halde kilid acilmiyor kimlik sorgulama yapiyom oda yanıt vermiyo acil telefon numarası üzerinden açmam lazım yardımcı olurmusunuz

  78. Muhammed oso
    Muhammed oso

    Facebook Müşteri Hizmetleri benimle dalga mı geçiyorsun bir aydan belli yazıyorum Beni gözetim altına aldınız diyorum Çünkü yanlışlıkla doğum tarihimi küçülttüm için hala yaşınız kurtarmıyor diyorsunuz Bir de bana mesaj atmışsın diyorsun ki ne telefon numaranı değiştirip Benim telefon numaram kullanım dışı Benim şimdiki kullandığım telefon numarasını eklemişim Bana lütfen hesabım için özel bilgiler verin boş bilgilerden geçin Benim mail adresim burada yazıyor [email protected]

  79. Muhammed oso
    Muhammed oso

    Lan nasıl müşteri hizmetlerini Siz benim yaşım 25’i doldurdu diyorum hala yaşınız kurtarmıyor diyor oğlum benim 2 tane çocuğum var Gelin de bakın lanFacebook Müşteri Hizmetleri benimle dalga mı geçiyorsun bir aydan belli yazıyorum Beni gözetim altına aldınız diyorum Çünkü yanlışlıkla doğum tarihimi küçülttüm için hala yaşınız kurtarmıyor diyorsunuz Bir de bana mesaj atmışsın diyorsun ki ne telefon numaranı değiştirip Benim telefon numaram kullanım dışı Benim şimdiki kullandığım telefon numarasını eklemişim Benim telefon numaram05316303411

  80. Atalay
    Atalay

    Hesabım 5 Mayıs 2021 günü kilitlendi ve kimlik bilgilerimi paylaştığım halde hesabım onaylanmadı

  81. kaan
    kaan

    ya reis ben instagramımı facebook ile açtım sonra baglı hesaplardan faceyi kaldırdım o yüzden giriş yapamıyorum yardım mail merkezi feeln yok iletişim için yukardaki maile atıyorum adres bulunamadı diyor

  82. Mustafa
    Mustafa

    Merhaba Facebook hesap şifremi unuttum eski cep telefonu numarama kod gönderiliyor yenilemek için hesabımı nasıl geri alabilirim

  83. Murat Küçük
    Murat Küçük

    Facebook hesabımı çaldılar.yaşımı küçük göstermişler değiştirmişler.bu yüzden Facebook hesabım kapandı.lütfen hesabımı açarmısınız.gerekeni yapınız.

  84. Sebahattin Yüksel
    Sebahattin Yüksel

    Merhaba, bilgilerimi güncellerken doğum tarihim 2021 olarak kalmış ve hesaba ulasamiyorum,nasıl yardımcı olursunuz

  85. Bilal sınay
    Bilal sınay

    Selamün aleyküm bundan 5 gün önce gurubumuz aktifti ne oldu bilmiyorum üyelere bildirim gitmiyor şu anda ne yorum nede fazla beğeni var lütfen yardımcı olurmusunuz

  86. Osman avcu
    Osman avcu

    hesabımda kullandığım kodmatiğe ait telefon hattını kullanmıyorum. fakat o numaraya kodmatik gittiği için hesabıma erişim sağlayamıyorum lütfen yardım

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, kodmatik bilgilerini değiştirmeniz gerekmektedir. Aksi halde giriş yapmanız zor görünüyor. Destek hattına ulaşmayı denediniz mi acaba?

  87. Ferhat Kurtuluş
    Ferhat Kurtuluş

    Benim 140 ekran tv facebook kod istiyorrr

  88. Alp
    Alp

    Merhaba ben Facebook şifremi ve mail adresimi unuttum bu yüzden giriş yapamıyorum ne yaptıysam olmadı sayfanın silinmesini istiyorum nasıl bir yol haritası izlemem gerekiyor yardımcı olur musunuz teşekkür ederim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, sayfa silinmesi için destek hattı ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

  89. Huseyin
    Huseyin

    Mrb benim cep numaramin ustune hesap acilmis surekli tlf kod geliyor buna nasil engel olabilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, destek hattı ile iletişime geçiniz ve telefon onayınızı kaldırınız.

  90. Sergen
    Sergen

    Merhaba benim ınstgram hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum doğruşama kodu geliyor giriyorum sonra hesabı doğrulamamıza yardım et diyor bir kod daha gönderiyor ama o kod çok eskiden kullandım numara artı mail adresim değişmiş destek talep ettim kağıda kod yazıp gonderdim saçma sapan cevaplar veriyorlar en son doğruladılar hesabın benim oldumu giriş için link gönderdiler ama link bozum 1 aydırda 100 kere mail atmama rağmen geri dönmüyorlar yardmcı olabilirmisin

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Covid nedeniyle dönüşlerde aksama olabiliyor. 1 hafta bekleyip tekrar denemenizi öneririm.

  91. Yiğit
    Yiğit

    Kardeşim yanlışlıkla yaşimi kucultmus ve giriş yapmamaktadır nolur bir şeyler yaparmisiniz

  92. Zehra
    Zehra

    MERHABALAR BENİM KİZİM İCİN AÇTIĞIM FACE HESABIMİ SİFRESİNİ BE ADRESİNİ UNUTTUM
    İSMİ BUYDU ME OLUR ACMAMA YARDİM EDİN İÇİN AİLEMDEN KALAN TEK FOTOĞRAFLAR VAR NE OLUR

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Facebook destek hattına mail attınız mı acaba?

      • Songül
        Songül

        Merhaba.ben kalıcı sildigim Facebook hesabıma sildikten ertesi gün tekrar giriş yapmayi denedim ama bu numaraya kayitli hesap bulunamamistir yaziyordu.e postayla cep numaramlada aradım bulamadim.yardim edin lütfen.

        • Reşit cesur
          Reşit cesur

          İyi akşamlar sayfamı çalmaya çalıştılar ama kitledi hesap ama şimdi ben de giremiyorum ne yapmam gerekiyor

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhabalar , Instagram yardım merkezine konu ile ilgili bir rapor göndermelisiniz.

  93. Büşra
    Büşra

    E posta adresimi ve şifremi defalarca yanlış girmem sonucunda Facebook hesabım kilitlendi ne yaptıysam açamadım acil yardım eder misin?

  94. Caner şanlo
    Caner şanlo

    Merhaba benim facebook hesabım çalındı ve numaram kayıtlı sadece karşı taraf kendi gmail koymuş geri almak istediğimde karşı tarafın gmail gidiyor bana ve kötü resim koymuş el hareketli kötü resim ben almak istiyorum yardim edin bana

  95. Aybike
    Aybike

    Kolay gelsin Enes Bey,
    Facebook şifremi unuttum giremiyorum telefon numarama kod gönderilmiyor e postama da erisim saglanamadi ve bu epostaya kayıtlı adres yoktur diyor ne yapmam gerekiyor bana yardimci olabilir misiniz Lütfen

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, e-posta adresi değiştirilmiş olabilir. Hesap kurtarma formu doldurdunuz mu?

      • Mustafa
        Mustafa

        Enes bey hesabım çalındı ve giriş yapamıyorum istismar fotolar paylaşıldı ve hesabım kapatılması yardım edebilir misin çok emeğin var onda lütfen yardım istiyorum 72 saat bekleyin diyor nasıl yapacam bilgi verebilir misiniz

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar, hesabınızın bağlı olduğu mail adresi üzerinden hesabınızı kurtarabilirsiniz veya Facebook yardım merkezi üzerinden arama butonuna “Başkasının eline geçen hesaplar” yazığınızda konu ile ilgili yönlendirmeler yapılacaktır. İyi günler..

  96. Burak
    Burak

    Merhaba iyi günler bu mesajı her kim okuyorsa ne olur Allah için bana yardım edin facebook hesabım çalındı gmail ve numara değiştirildi ve hiç bir şekilde ulaşamıyorum çocukluk hesabım herseyim ona bağlı çok emek verdim ne olur Allah için bana yardım edin 😭😭😭😭

  97. Necmettin vural
    Necmettin vural

    Benim Necmettin vural adlı Facebook hesabım başkalarının eline geçti nasıl geri alırım.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook’ta güvenlik ve gizlilik ile ilgili problemleriniz varsa [email protected] adresine mail atabilirsiniz. Bu adres üzerinden size yardımcı olabilirler.

  98. hamit babur
    hamit babur

    merhaba ben facebookla bi sorun yaşıyorum yanlış bişeylere bastığım için facebooka giriş yapamıyorum bana yardımcı olurmusunu benim için çok önemlidir facebook n

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, tam olarak ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz? Daha açıklayıcı olursanız yardımcı olabilirim.

  99. GÜLSÜM
    GÜLSÜM

    facebook hesabı silmem için şifre istiyor ama ben şifremi unuttum şuan kullandığım tlfon numarasına gelen kodla açılan facebook sayfa bana ait değil ben kendi hesabıma nasıl ulaşabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, kendi hesabınızın bağlı olduğu mail adresi üzerinden hesabınıza ulaşabilirsiniz.

      • gülsüm
        gülsüm

        şuan kullandığım mail adresten açmadım eski e-posta adresimin şifresini bilmiyorum ve eski e-pota adresimi kullanmıyorum sizin dediğiniz gibi facebook destek mailine ulaşmaya çalışıyorum ama onu bi türlü yapamadım bana linkini atabilirmisiniz teşekkürler

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar , Facebook hesabınız kapatıldıysa, [email protected] adresine mail atabilirsiniz. Facebook’ta güvenlik ve gizlilik ile ilgili problemleriniz varsa [email protected] adresine mail atabilirsiniz. Facebook’tan yardım istemek için ise [email protected] adresini kullanabilirsiniz.

          • Belma
            Belma

            Bu linklere mail gitmiyorki

  100. Umut Can
    Umut Can

    Selam aleyküm ıkı faktörlü kimlik doğrulama kodu vardı eski numaramda unuttum yanlışla çıkış yaptım ve şuanda giremiyorum facebookkum eski numaramın üstüne kod gelıyor ben onu ulaşamıyorum nasıl gire bılırım tekrar

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, hesabınızı yeni numaranız ile senkronize etmeniz gerekmektedir. Ya da iki faktörlü kimlik doğrulamanızı kapatmanız gerekmektedir. Android telefon veya tabletinizde cihazınızın Ayarlar uygulamasını Facebook Hesabı’nı açın.
      Üst taraftaki Güvenlik’e dokunun. “Facebook’da oturum açma” bölümünün altında 2 Adımlı Doğrulama’ya dokunun. Oturum açmanız gerekebilir.
      Kapat’a dokunun. Kapat’a dokunarak onaylayın.

  101. Eren Mehmed
    Eren Mehmed

    Size geçen günde yazdım bana bugün döndünüz ama sizin yolladınız kod hata verdi sebebini bilmiyorum bana yardım etin nolur sunuz bana yine kod yollayın. [email protected] gmaillı kaldırılmasını istiyorum nolur yardım etin mağdurum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , e-posta adresinize hesabınız ile ilgili herhangi bir mail geldi mi ?

  102. Eren Mehmed
    Eren Mehmed

    Facebook hesabımı çalındı ve gmailm da [email protected] hesabım dan kaldırılmasını istiyorum yardım etin mağdurum bütün hesaplarım hep Facebook bağlı yardım tek çarem siz siniz nolur yardım

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, Çalınan Facebook hesabını geri almak için öncelikle Facebookadresine tıklayın. Karşınıza gelen ekranda “Hesabım Başka Birinin Eline Geçti” seçeneğine tıklayın. Adımları takip ederek Facebook yardım merkezi üzerinden hesabınızı geri alabilirsiniz.

  103. Serpil atilla
    Serpil atilla

    Merhaba reklam hesabım kapatılmış ve sorunu bilmiyorum açmak için nasıl bir yol izlemeliyim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar Facebook reklam hesabınızın yeniden etkinleştirebilmesi için Facebook temsilcisi ile iletişime geçerek konuyu ve durumu anlatabilirsiniz. Eğer reklamlarınız uygun görülürse reklam hesabınız tekrar aktif edilir. Reklam hesabınızın kapatılmasının sebebi ise yüksek ihtimalle Facebook uygulamasının şüpheli gördüğü bir reklam yayınlamanız olabilir.

  104. Berat küçükkılınç
    Berat küçükkılınç

    Kız arkadaşımın telrfonundan facebooka resimli yada kare kod tarzı giriş yapılmış anlıyamadım bugun fark ettik biri yapmış olabilir Nasıl bır durum dur bu

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , kız arkadaşınız 3.parti uygulamalara girişi çıkış yaptıysa maalesef böyle durumlarla karşılaşılabiliyor. Hesabınızın şifresini değiştirip 2 faktörlü kimlik doğrulaması yapınız.

  105. Ahmet Karakuş
    Ahmet Karakuş

    Hesabım çalındı üstüne giti 2013 doğumlu yaptılar beni yaşım doldurmasın hesap kökten kapansın diye ben hesabımı nasıl geri alacam

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook’ta güvenlik ve gizlilik ile ilgili problemleriniz varsa [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

  106. Mekan
    Mekan

    Merhaba benim facebook hesabim çalindi we şifremi numaramı değiştirmiş giremiyorum çalınan facebook ismim Pirhan Sylapow şifrem MEKAN05 ama değiştirmiş ýardamji olurmusuñuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Hesabınızı Facebook hesabınızın bağlı oluğu mail adresinden kurtarabilirsiniz. Hangi hesabınıza bağlı olduğunu hatırlıyorsanız yardımcı olabiliriz.

      • Enes Gök
        Enes Gök

        Facebok adresime tarayıcıdan giriş yapabiliyorum ama uygulamadan yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar , telefonunuzun modeli nedir acaba?

  107. Deniz
    Deniz

    Ben 2020 Kasım döneminden beridir not düzenleyemiyorum ve hatta notlarımı güncelleyemiyorum, resimli ve yazılı not güncelleyemesem bile en azından notlarımı düzenleyebilmek istiyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz ?

  108. NA
    NA

    Selam Hocam, Facebook”a 2018 verdigim reklam icin 10€ civarında bir tutar ödedim, ve sonra o reklami kapattim bir 10-15 gün sonra 6 yada 8 ay sonra o reklami tamamen sildim ve konu kapandi sandim ama aradan 2.5 yil nerdeyse gecti hala ödemem gereken tutar var diye bir bildiri geldi neden geldi ve bunun ödemem gerekiyor mu ve bunu nasil kapata bilirim tamamen? Lütfen yardim edin.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook üzerinden yaptığınız reklam çalışmalarında önce reklam çalışması yapılır ödeme sonra çekilir. Yani bir sonraki yapacağınız reklam çalışmasına kadar ödeme o şekilde kalacaktır.

  109. Alev
    Alev

    Facebook yaptığım yorum gayet normal makul olmasına rağmen
    yorumlarımı kısıtlıyo 3 gün yasak koyuyo sonra tekrar yasak normal yorum yapmama rağmen yorumlarım hoşlarına gitmiyo bilinçli taraf oluyo facebook kim tarafından yönetildigi belli siyonist derin güçler tarafından yönetiliyo bilinçli yorum yapmamızı engelliyo chp’ye destek verilen msjlara engel getirmiyo reise destek veren msjları bilinçli kısıtlıyorlar Facebook’u nasıl şikayet edebilirim ücretsiz telefon nosu yokmu

  110. beyza
    beyza

    merhaba hesabımdan çıkış yaptım. tekrar giriş yapmak istediğimde bana giriş kodları bi türlü sms olarak gelmedi. fakat şifre değiştirmek için kodlar anında geliyor. giriş kodları gelmediği için hesabıma giriş yapamıyorum. sizin yukarda anlattığınız şekilde bir destek maili attım facebook a . Bunun nedeni ne olabilir ? bu konu hakkında ne yapmalıyım kafayı yiyeceğim çünkü . şuan başka sanırım hesabım da kilitlenmiş çok sık şifre degişikliği yaptığım için sanırım. başka facebook sayfalarından da göremiyorum artık hesabımı. ama şifremi unuttum dediğimde istediğim an şifre değiştirebiliyorum .

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , evet çok sık şifre değişikliği yaptığınız için Facebook uygulaması şüpheli olarak nitelendiriyor. Instagram şüpheli hareketlerde hesabı kısıtloyor bu şekilde. Muhtemelen 1 -2 hafta içersinde açılır ama bu süreç içerisinde Instagram yardım merkezine rapor gönderebilirsiniz.

  111. Bilal ucar
    Bilal ucar

    Hesabim başkası tarafından çalindi ve ve uygunsuz seyler paylasildi

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook hesabınızın bağlı olduğu mail adresinden hesabınızı kurtarabilirsiniz.

  112. Oktay
    Oktay

    Hesabima giris yapamiyorum yigenim benim telefonumdan benim numaramla fecebook hesabi acmis ve kendi sifremide unuttugum icin giris yapamiyorum hesaba giris yapildiginda otamatik onun hesabi cikiyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook hesabınızın bağlı olduğu mail adresinizden yeni şifre oluşturabilirsiniz.

  113. Ömer gözel
    Ömer gözel

    Hesabım çalınmıştır şikayet edelim çalan arkadaş ismi İlyas turan olarak değiştirmiş tır hesabın kapatılmasını talep ediyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın kapanması için Facebook yardım merkezine konu ile ilgili mail atmanız gerekmektedir.

  114. İnan uruçlu
    İnan uruçlu

    Acil yardıma ihtiyacım var hesabım çalındı şifrem ve e-posta adresim değiştirildi Enes bey lütfen yardımcı olun

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , maalesef e-posta adresinizi geri almadan hesabınızı kurtarmamız mümkün değil.

  115. Belma
    Belma

    Acildimi hesabiniz

  116. Serkan Tekebogan
    Serkan Tekebogan

    Hesabıma giremiyorum

  117. Belma
    Belma

    Merhaba
    Hasarli arac adı altinda 101.000 kişiye ulaşan bir grubumuz vardi. 11.07.2021 tarihinde sabah facebook hesabımıza girmek istediğimizde facebook eşim ve benden kimlik doğrulaması istedi. İkimizde kimliklerimizi gönderdik hesabımız hemen açıldı. Aynı gün akşamı bu olayı tekrar yaşadık tekrar kimlik gönderdik eşimin hesabı açıldı fakat benim hesabım hala incelemede gözüküyor. Attığım kimlik bilgilerimle facebooktaki bilgilerim birebir aynı gerçek hesabımdır. Grup sayfamızıda facebook ta bulamıyoruz. Ne yapmam lazim Enes bey facebooka mail atiyorum iletilmiyor. Yardimci olursaniz sevimirim.

  118. Nur
    Nur

    Merhaba Enes bey benim hesabım sürekli olarak bir ay kısıtlanıyor 5,aydır sürekli olarak bu kasıtlı olarak yapılıyor bugün yorum yapmadım paylaşım yapmadım ortada bir hata yok yine kısıtlamışlar bunu nasıl şikayet edebilirim lütfen yardımcı olun artık bu durumdan çok rahatsız olurum stres yapıyor ciddi anlamda. Teşekkür ederim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın ıd ve şifresini verdiğiniz 3. parti uygulamalar kullanıyor musunuz acaba? Eğer kullanıyorsanız sürekli olarak bu duruma maruz kalmanız normal. Hesap hareketlerinizi iyice gözden geçirin ve süpheli hareketlerde bulunmayın.

      • Belma
        Belma

        Ben Belma Bektas bi ustteki yazi bana ait sorunumu dile getirdim bana niye cvp vermediniz Enes Bey ?

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar , sorunuz gözümden kaçmış. Buyrun tekrar sorun isterseniz yardımcı olabilirim.

  119. Ben zekiye uslu
    Ben zekiye uslu

    Merhabalar ben oky plas oynuyorum ama birsey yapmadigim halde ban attilar acilmasini istiyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Sosyal medya konusunda sizlere yardımcı olabilirim. Okey plus oyunu hakkında bilgiye sahip değilim.

  120. Ayşe
    Ayşe

    Merhabalar. Instagram hesabım Facebook’a bağlıydı. Hesabım çalındı, e-posta ve telefon numaram kaldırıldı. Facebook bağlantısı kesildi. Hesaba hiçbir şekilde giriş yapamıyorum üç gündür. Bir dolandırıcı tarafından çalındı ve arkadaşlarımı, tanıdıklarımi dolandirarak TC ve banka hesap bilgilerini alıyor. İtibar sarsan bir durumdan daha başka olarak kendi özel fotoğraflarim da var. Hesabımı Facebook destek hattı tarafından gönderilen bir kod ve selfie ile alabileceğim söylendi. Ancak bağlantıyı bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

  121. Zaur Mustafayev
    Zaur Mustafayev

    Hesabım 10 ay öönce benle alakadar olmadan spam gönerimi sebebiyle kapatıldı.Kapatılmanın ardından Yardım merkezinden 3 kimlik belgemi ve sorunumu y\zdım ama 10 ay geçmesine rağmen hala açlmadı ne [email protected]

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, Facebook yardım merkezine tekrar mail gönderiniz. Mailinizi görmemiş olma ihtimalleri yüksektir.

  122. Bekir Dinçer
    Bekir Dinçer

    Hesabım kitlendi açamıyorum yardımcı olurmusunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınıza giriş yaparken nasıl bir ibare ile karşılaşıyorsunuz?

  123. Bekir
    Bekir

    Merhaba Enes bey iyi çalışmalar tekrar tekrar yazıyorum Facebook hesabıma bir süredir giriş yapmıyordum girmeye çalıştığımda bütün hesap bilgilerimin değiştirilmiş olduğunu gördüm ana e posta adresime mesaj gelmiş bunu siz yapmadıysanız hesabınızı güvene alın linkine tıkladığımda bağlantı bozuk veya süresi dolmuş hatası alıyorum aklınıza gelebilecek her yolu denedim lütfen hesabımı kurtarmama yardımcı olunuz

  124. Tuğçe
    Tuğçe

    Merhaba bizim hazırda facebook business hesabımız mevcut instagramda mağazada yayınlanması için gerekli tüm bilgiler yüklendi fakat facebook hesap kısıtlı-kimlik onayı başarasız gibi cevaplar almaktayız bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba teşekkürler

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , bu sorunu çözüme kavuşturmak için Facebook yardım merkezine rapor olarak detaylı şekilde durumunuzu bildirmelisiniz.

  125. Nasır Akgül
    Nasır Akgül

    Fecbook hesabımı acamoyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , facebook hesabınızın bağı olduğu mail adresini hatırlıyorsanız mail adresi ile erişim sağlayabilirsiniz.

  126. merve
    merve

    Merhaba,
    Çalıştığımın kurumun instagram hesabı(32k takipçi) topluluk kurallarını ihlal ettiği gerekçesi ile kapatıldı, hesabı geri alabilmek adına instagramın belirtmiş olduğu gerekli adımları yerine getirip itirazda bulunduk. (2015 yılında açıldı, kimin adına açıldığı vs gibi bilgiler bilinmiyor.) 5 ağustostan beri herhangi bir gelişme yok. konunun çok acil çözüme kavuşması gerekmekte, yardım edebilir misiniz?

  127. Üzeyir abbasoglu
    Üzeyir abbasoglu

    Hesabımı çaldılar ve yasak olan şeyler paylaşıyor ve beni enngelletdiriyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine maruzatınızı rapor olarak bildirmeniz gerekiyor. Hesabınızın şu an sizin elinizde olmadığına yönelik bir rapor oluşturmalısınız.

  128. Sinan
    Sinan

    Benim facebook hesabım kapatıldı ve ben bu oyuna 35 bin tl para yatırdım ve hasabım facebokk baglanyılıydı yardımm help meee

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook yardım merkezine maruzatınızı rapor halinde iletmelisiniz.

  129. Alev gunal
    Alev gunal

    Facebook hesabım çalındı mail adresim de değiştirilmiş ismimde değiştirildi fakat dogum tarihimi değiştirmemiş ben bu hesabı geri nasıl alabilirim acaba yardımcı olurmusun

  130. Yaprak
    Yaprak

    Instegram hesabim 5 agustos gecesi dolandiricilar tarafindan calindi. Facebooka instegrama mailler atiyorum ama hala donus alamadim. Yardimci olursaniz seviniri.

  131. yaşar
    yaşar

    İlettiğiniz belgeleri inceleyip size dönüş yapacağız. Adınızı onaylama konusunda daha fazla yardıma ihtiyacımız olursa, başka belgeler istemek üzere size ulaşacağız.Şeklinde mesaj alıyoruz ama 1 yılı aştı bunun için ne yapmam lazım

  132. Cio
    Cio

    Merhabalar iyi çalışmalar hesabım bilinmeyen bir nedenle kapatıldı ve giriş yapamıyorum gir yaparken hep hata veriyor üç boyunca hiç birşey yapamazsiniz uyarısı alıyorum ve üç gün oldu ve hala giriş yapamıyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook yardım merkezine durumunuzu rapor olarak iletmelisiniz. Hesabınıza bağlı mail adresinizi kaybetmediğiniz sürece mutlaka tekrar hesabınıza erişirsiniz.

  133. Cio
    Cio

    Merhabalar iyi çalışmalar hesabım bilinmeyen bir nedenle kapatıldı ve giriş yapamıyorum gir yaparken hep hata veriyor üç boyunca hiç birşey yapamazsiniz uyarısı alıyorum ve üç gün oldu ve hala giriş yapamıyorum
    Yardım lazım

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızda en son yaptığınız paylaşımlar nelerdi acaba. Facebook uygun görmediği paylaşımlar sebebiyle hesabınızı kısıtlamış olabilir.

  134. Mehmet
    Mehmet

    Burdaki e posta adreslerine mesaj atamıyorum böle bir alıcı yok deniliyor doğru yazıyorum hesapları

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , tam olarak sorun nedir?

  135. Idris özer
    Idris özer

    Meraba aylardır hesabıma erismeye çalışıyorum bir türlü saglayamiyorum e posta adresime hotmail olarak ama hesap bulunamadı diyor bu konuda yardımcı olurmusunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook yardım merkezine durumunuzu rapor olarak iletirseniz size yardımcı olacaklardır.

  136. Oguz Kaan ÖZYÜKSEL
    Oguz Kaan ÖZYÜKSEL

    Merhaba

    2018 Yılında kapatmış olduğum [email protected] bağlı hesabımı tekrar aktif etmek istiyorum. Yardımcı olabilirmisiniz?
    Saygılarımla

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook yardım merkezine konu ile ilgili bir rapor göndermelisiniz.

  137. Taşkın
    Taşkın

    Hesabım kilitlendi açamıyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook müşteri hizmetlerine durumunuzu rapor halinde iletmelisiniz.

  138. Taşkın
    Taşkın

    Hesabım kilitlendi açamıyorum yardımcı olun lütfen açın artık şu hesabımı

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınız ile en son ne gibi aktivitelerde bulundunuz?

  139. cavida
    cavida

    hesabim kapatldi benim bilmiyorum neden

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızda en son ne tür bir aktivitede bulundunuz?

  140. Fırat
    Fırat

    Merhaba Instagram hesabım çalındı. Kanıtlarsak hesabı geri alabilir miyim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , gerekli kanıt ve dökümanları toplayıp Instagram yardım merkezine göndermelisiniz. Bu şekilde hesabınızı geri alabilirsiniz.

  141. Sezer
    Sezer

    Benim Facebook hesabımdan pubgci hesapıma giriş yaptım ve hesapı mı patlattılar Facebook hespım dan uygunsuz videolar paylaştılar ne kadar mail hesabı kursam da kabul etmiyorlar ne olursunuz durumun bu yardımcı konu ile ilgilenmenizi istiyorum arz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook yardım merkezine durumunuzu iletmelisiniz. Onlar yardımcı olacaklardır.

  142. Feyaz kaymak
    Feyaz kaymak

    Bana yardimci olabilir misiniz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , ne konuda yardımcı olmamızı istiyorsunuz.

  143. Feyaz kaymak
    Feyaz kaymak

    İyi aksamlar enes bey ben bir hafta once sifremi unutum ve bana facenin gonderdigini sifreyle girdim hesabima bir kac gun devam ettim. Hesabimda cikis yaptim bir daha da giremedim tum yollari denedim ama hesabima ulasamadim kod da verilmedi bana yardimci olabilir misiniz ?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın bağlı olduğu mail adresini biliyor musunuz?

  144. Hasan ipek
    Hasan ipek

    Benim faceme başkaları tarafından şifrem patlatilarak giriş yapılmış ve benim adıma çok çirkin bı video paylaşılmış lütfen bana yardımcı olun lütfen

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook hesabınızın mail bilgilerini hatırlıyor musunuz? Hangi e-posta hesabınız ile bağlantılı

  145. Samira
    Samira

    Benim eski hesabım var giriş yapamıyorum o telefon numaram ve mail im yok artık ama sayfanın kapanmasını istiyorud

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook yardım merkezinden hesabınızı kapatabilirsiniz.

  146. Halil
    Halil

    İyi çalışmalar Facebook a telefon numaram ile kayıt oldum ve e posta eklemedim şu an şifremi unuttum e-posta posta olmadığı için ve çift faktörlü giriş güvenliğini açtığım için şifremi yeniliyemiyorum hiç bir türlü şifre yenileme İşlemi yapamıyorum yardımcı olurmusunuz lutfen ve sizin solediginiz bütün e postalar e posta göndermeye posta göndermeye çalıştım hata veriyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Halil, help.instagram adresi üzerinden sadece telefon numaranı kullanarak form gönderemiyor musun?

  147. Fırat A.
    Fırat A.

    Merhaba cafe adına kullanmış olduğum hesabimda isim değişikliği yaparken doğum tarihi kısmına yanlışlıkla sirket kuruluş tarihini girdim. 13 yas alti uyarisi verdi tekrar duzelttim. Fakat yas sınırı nedeniyle facebook ve instagram hesaplarimiz kapatıldı. Bu sorunu nasil çözebilirim? Hesaplarımı tekrar nasil açabilirim. Yardımcı olursanız cok sevinirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , durumunuzu ayrıntılı bir şekilde Facebook yardım merkezine yazmalısınız. Geri mutlaka bir dönüş olacaktır.

  148. Murat
    Murat

    Merhaba adıma olan Facebook sayfama yönetici olarak erişemiyorum. Sayfa duruyor ama ben sahibi olarak işlem yapamıyorum. Facebookta Birçok yere mail attım ama. Cevap gelmedi. Nasıl yapabilirim.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook yardım merkezine mail attınız mı?

  149. ASAF
    ASAF

    Hesabım kısıtlandı nefret söylemi diyerek halbuki öyle bişey olmadı vatanımıza bayrağımıza devletimize milletimize zeval vermesin rabbim dedim diye hesabım otuz gün kısıtlandı Facebook niyetimi yanlış anladı seçeneğini işaretleyerek karara katılmıyorumu işaretledim ne zaman sonuç alırım beğeni yorum ve paylaşım yapamıyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , aynı yorum içerisinde Facebook algoritmasının kötü niyetli yorum şeklinde algılamasına sebep olacak anahtar kelimeler kullanmışsınız. Bu sebeple Facebook hesabınıza kısıtlama getirmiş. Yaklaşık 1 hafta kısıtlama sürebilir. Ama mutlaka açılacaktır.

  150. Yel
    Yel

    Merhaba enes bey ben adima acilmis sahte hesabi sikayet ediyorum fakat bir turlu kapatilmiyor.Mail gonderme islemim surekli olarak adtes bulunamadi ile sonuclaniyor.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , adınıza açılmış sahte hesapları şikayet etmekten başka maalesef başka kapatma yöntemi yok. Periyodik olarak şikayet ederseniz mutlaka kapatılacaktır.

  151. Müşerref akgümüş
    Müşerref akgümüş

    Son günlerde hesabım sık sık kısıtlanıyor o Sen hiçbir yanlış yapmıyorum bunun nedenini öğrenmek istiyorum,.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızda paylaştığınız gönderilerin bazı kelimelerinde anahtar kelime olarak uygunsuz algılanabilecek kelimeler olabilir. Örneğin siz uygunsuz bir içerik yazmasanız bile , uygunsuz durumlara sürüklenecek içerikler paylaşıyorsanız ihlal yiyebilirsiniz.

  152. Osman
    Osman

    Merhaba, ben çocuklarımın facebook gibi sosyal medayada paylaşılmasına karşıyımdır anca özellikle kayınpeder bizi dinlememekte ve cocuklarımın fotoğraflarını paylaşıyor. O fotoğrafların kaldırılmasını rica ediyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , fotoğrafları ancak yükleyen kişi kaldırabilir.

  153. Nuri şener
    Nuri şener

    Uzun yıllar kullandığım facebook hesabımın kapatıldığı bilgisine ulaştım bilgi kültür paylaşımları yaptığım halde ve dünya ülkelerinde birçok kişiye ülke tanıtımını yaptığım halde hesabımın kapatılmasını anlamsız buluyorum lütfen hesabımın aktif hale gelmesi konusunda yardım edermisiniz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook yardım merkezine durumunuzu mail olarak iletebilirsiniz.

  154. Muhsin karahanlı
    Muhsin karahanlı

    Merhaba 4 yıldır hesabımı açamıyorum açmaya çalışsamda hesabınız şuan izlenmektedir en kısa sürede size dönüş yapacağız deniyor 4 yıl oldu herhaldebir yirmi yıl beklemem gerekiyor neden bilgi verilmeden hesabım kilitlendi anlayamadım bu konu İÇİN bana yardımcı olabilirsin

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, hesabınız çalınmış veya kural ihlali dolayısıyla kapanmış olabilir. 4 sene içerisinde sorun çözülmediyse yeni bir hesap açmanızı öneririz.

  155. Gülfer
    Gülfer

    Merhaba.Telefon numarama 2 tane facebook kayıtlı.birini silmek istiyorum ama silecegim hesabın şifresini unuttum. Şifreyi unuttum seçenegine tıklayınca aktif kullandıgım hesap açılıyor.silmek istediğim hesap gözükmüyor

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Facebook Destek Merkezi’nden yardım alabilirsiniz.

  156. Aynur
    Aynur

    Merhabalar 2017 de kurduğum bir hesap var e posta şifresini unutmuşum kapatmak istedim kaç yıldır ama olmadı lütfen yardim edin banaaa artikkk :((( hesap yüzünden başım dertte artık ne yapacağımı bilmiyorum

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, varsa kurtarma epostası ile mailinize giriş yapabilir ardından tekrar hesap kapatma işlemlerini deneyebilirsiniz.

  157. Mehmet Özdemir
    Mehmet Özdemir

    Facebook hesabımın şifresini bilmiyorum ve kodu gönderiyorum kot gelmiyor yardımcı olabilir misiniz

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Facebook Destek Merkezi ile ileitşime geçmenizi öneririz.

  158. Fatih uyanık
    Fatih uyanık

    Facebookda canlı yayn yapamıyırum yardım istiyorum

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, Facebook destek merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  159. Kemal
    Kemal

    Merhaba ben facebook hesabimi dondurdum ve 1 hafta sonra tekrar aktif ettim fakat hesabim acildi ama facebook sayfam menude gozukmuyor sayfamdan bahsediyom normal hesabim paylasim yapabiliyom fakat sayfama gecis yapmiyor ve bu sayfam facebook grubumun yoneticisi bu yuzden grubumu aktif edemiyom facebooka bu teknik sorunu bildirdim ilgilenmiyorlar

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, sayfanız bir business hesabı ise business manager/business suite üzerinden görüntülemeyi deneyebilirsiniz.

  160. Recep coguplugil
    Recep coguplugil

    Merhaba enes bey. Bnm sıkıntım iki gün öncesine kadar facebook hesabimda rahatlıkla CANLI yayın yapıyordum sıkıntı yoktu âmâ iki gün dür canlı yayın açmak istediğimde veri kullanımın gösteriyor komple yayın esasından cikiyor bu konuda yardımcı olursanız memnun olursanız sevinirim iyi akşamlar

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Recep bey,

      Probleminizi tam olarak anlayamadım. Biraz daha detaylandırmanız mümkün mü acaba?

  161. Mehmet Fidan
    Mehmet Fidan

    Facebook çalındı giremiyorum

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Facebook Destek Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  162. Hashmat ullah Rasoli
    Hashmat ullah Rasoli

    Ben telefonumu değiştirdim şimdi Facebook hesabıma giriş yapamıyorum

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, ne gibi bir sorunla karşılaşıyorsunuz biraz daha detay verebilir misiniz? Eğer onay istiyorsa, herhangi bir cihazda açık olan hesabınıza girerek diğer cihazı onaylayabilirsiniz.

  163. Nihal özdemir
    Nihal özdemir

    2 FAKTÖRLÜ DOĞRULAMA KODU GELMİYOR SAYFAMA ERİŞEMİYORUM LÜTFEN DESTEK OLURMUSUNUZ

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Google Authenticator uygulaması ile 2 faktörlü doğrulama kodu alabilirsiniz.

  164. Necdet Şahan
    Necdet Şahan

    Adım, soyadım, fotom kullanılarak hesap açıyorlar, tanıdık insanları zaman içinde mağdur ediyorlar, Face toplum standartlarına uygundur, deyip geçiyor. O ad ve foto ile nice insanlar maalesef zorda kalıyorlar.Aynı kişi değişik adlarla hep devam ediyor.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, hesabın taklit olduğunu belirterek hesabı şikayet etmenizi öneririz. Spam sayısı fazla olmalıdır.

  165. Volkan Ateş
    Volkan Ateş

    Efendimm kişisel hesabım kapanmış tıramıyorum yardımcı olurmusunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram destek merkezi tarafından sizlere bir mail iletildi mi?

  166. Ayka
    Ayka

    Merhaba Instagram’da reklam hesabım kapatıldı nasıl çözüm bulabilirim buna lütfen bana yardımcı olun

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Instagram Destek merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Çözüm olmazsa yeni bir hesap açıp yalnızca reklamlar için kullanabilir, asıl hesabınıza yönlendirme yapabilirsiniz.

  167. Zafer
    Zafer

    Uzun süre önce Facebook hesabımı geçici olarak dondurdum ve tekrar açmak istediğimde silinmis hesap diye yazı çıkıyor ne yapmam gerekiyor tekrar açmam için

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, dondurulmuş hesaplar 6 ay ardından kalıcı olarak silinir. Facebook Yardım Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  168. Derya
    Derya

    Hesabım kilitlendi ve benim bu hesaba ulaşmam gerek yardım ederseniz sevinirim

  169. Nihat kapu
    Nihat kapu

    facebook hesabımı açamıyorum yeni facebook alıyorum onuda açamıyorum hesabım çalınmışmı bilemiyorum. yardımcı olmanızı istiyorum.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, ne gibi bir sorun veya bildirimle karşılaştığınızı söyleyebilir misiniz?

  170. Murat
    Murat

    Merhaba iyi günler ben hesabimdan çıkış yaptim e-posta aderim ve telefon numaram kayıtlı degil şifremi unuttum hesabi geri kurtarma imkanim varmi

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, bu linke tıklayarak adımları uygulayabilirsiniz.

  171. DELİL hogır yetişgi
    DELİL hogır yetişgi

    Hesabımı şifresi ni unutum ve şifre değişikliği yapmiyorum

  172. Arasçakır
    Arasçakır

    Merhaba enes bey hesabim bilmedigim nedenlerden dolayi çalindi ve kilitlendi kimlik istendi fotoğrafini cekip attim ama hala hesabim açilmadi naapabilirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Instagram’ın hesabınızı yeniden aktif hale getirmesi için yaptığı değerlendirmeler 30 günü bulabilmektedir.

  173. Sadık efe
    Sadık efe

    Merhaba ben Facebook şifremi unuttum şifre yenilemek için kod gönderiyorum gelmiyor

  174. Mehmet picak
    Mehmet picak

    Selamin aleyküm kusura bakmayın rasiz ediyorum ama benim hesabim calindi lütfen yardım ci olun

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, bu linke tıklayarak sorununuzu bildirebilirsiniz.

  175. Mehmet
    Mehmet

    Facebook hesabımda para olduğu halde gönderimi öne çıkarma işlemini tamamlamıyor

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, yaşadığınız sorunu daha detaylı anlatabilir misiniz? Ne gibi bir uyarı ile karşılaşıyorsunuz, gönderinizi nereden öne çıkarmaya çalışıyorsunuz vs?

  176. Raeys Amir
    Raeys Amir

    Merhaba iyi günler benim facebook’um kapatıldı lütfen yardımcı olabilir misiniz

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, bu linkte tıklayarak adımları izleyebilirsiniz.

  177. Tariyel
    Tariyel

    Merbalar bana lütfen yardımcı olurmusun,benim facebook hesabım kilitlendi ve hiç bir şekilde giriş yapamıyorum. Lütfen bana geri dönüş sağlayın ve yardımcı olun lütfennnnn <3

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, bu linkte tıklayarak adımları izleyebilirsiniz.

  178. Ramazan Kocabaş
    Ramazan Kocabaş

    Lütfen yardımcı olun benim Facebook hesabım kapandı açtırmak ıstıyırum herşeyim onunla giriyordum Instagram hesabım ve pubg ve bazı hesapları onunla giriş yapıyordum lütfen yardım edin

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Facebook üzerinden kapatılan hesaplar adlı yardım sayfasından inceleme talebinde bulunabilirsiniz.

  179. lemam
    lemam

    benim bütün bilgilerim evdeki diyer telefonuna gidiyor vassap mesincir feyis normal mesaj karım bene yazarsam karşı telefona gidiyor yardım istiyorum sizden sagilarimla

  180. Mahmut Akdoğan
    Mahmut Akdoğan

    Facebook hesabım bilmediğim Kişiler tarafından çalındı yaptığı paylaşımlar nedeni ile cinsel istismar ile bildirim alıyorum ve hesabıma ulaşamıyorum kimlik doğrulama gönderiyorum ama kimliğimi onaylamıyor

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, linke tıklayarak Facebook Yardım Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  181. Serkan
    Serkan

    Mrblar yanlışlıkla mesenger silindi ve tekrar açmak isdedim ama facebook hesabim kapandi acilmiyor hic bir şekilde ve ben Google üzeri hesabami gire biliom bu konuda yardim edin lütfen

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, linke tıklayarak Facebook Yardım Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  182. Nehir
    Nehir

    Paylaştığınız e posta adresleri kullanılmıyor? Mail atamıyorum facebooka

  183. Muhammet Akyüz
    Muhammet Akyüz

    Merhaba dostum silindiğim bir facebook hesabı var onu nasl tekrar aktif hale getire bilirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, Facebook’a hesap bilgileriniz ile giriş yaparak hesabınızı tekrardan aktif hale getirebilirsiniz.

  184. Mehmet Şen
    Mehmet Şen

    Facebook hesabım çalındı nasıl geri alabiliriz

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, blog yazımızdan Facebook & Meta Müşteri Hizmetlerine ulaşmanız için gerekli adımları anlattık.

  185. Salih çiftçi
    Salih çiftçi

    Ben cep numarası üzerinden kurduğum hesabın şifre işlemleri için kod goder diyorum ama gelmiyor bana yardımcı olursanız sevinirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Tam olarak bu sorun için Facebook’un https://tr-tr.facebook.com/help/427064200647221 sayfasını ziyaret edin. Detaylı açıklamalara ulaşabilirsiniz.

  186. ALİ Karadavut
    ALİ Karadavut

    Teşekkürler yardımcı olduğunuz için şu an kapalı değilmi mesaj gönderiliyor arkadaşlar dan para isteniyor tamamen kapatın sonra acıyim şu anda açık gözüküyor arkadaşlar ariyor

  187. Ceyhun Mirzaliyev
    Ceyhun Mirzaliyev

    facebook benim hesabımı blok etdi. 30 gün içinde pasaport istiyor. Pasaportu gönderiyorum, kabul etmiyor. Profilin silindiğini yazıyorlar

  188. Kenan güven
    Kenan güven

    Hesabıma ne oldu?

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://www.facebook.com/help/283100488694834/?helpref=hc_fnav ilgili link üzerinden sorununuz dair yönlendirmeler alabilirsiniz.

      • banu derin
        banu derin

        [email protected] bu hesapla benim hesabım değiştirilmiş çalındı hesabım geri alamıyorum ve giriş yapamıyorum hesabım [email protected] olmuş ltf bana hesabımı geri alınınız sizden tica ediyor vede yalvarıyorum hesabımı geri istiyorum ve o çalan kişiyi şikayet ediyorum ltf bana hesabımı geri alın ve şifreyi aldığınızda mailime yazarsanız sevinirim saygılarımla

        Source: Facebook Müşteri Hizmetleri (https://www.instatakipci.com/blog/facebook-musteri-hizmetleri)

        • Cemali Batın
          Cemali Batın

          https://www.facebook.com/help/283100488694834/?helpref=hc_fnav sayfasından destek alabilirsiniz. Kimlik doğrulama ile hesabınızı geri alabilir ya da şikayet ederek kapattırabilirsiniz.

  189. muhammet
    muhammet

    Hesabıma 1 yıldır giremiyorum, girince aşağıdaki hatayı veriyor. Nasıl çözerim.
    İlettiğiniz belgeleri inceleyip size dönüş yapacağız. Adınızı onaylama konusunda daha fazla yardıma ihtiyacımız olursa, başka belgeler istemek üzere size ulaşacağız.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      İnceleme süreci uzun sürebiliyor. Bu konuda ne yazık ki yapılabilecek pek bir şey yok.

      • Mert kılıç keser
        Mert kılıç keser

        Merhaba ben Facebook hesabıma giriş yapamıyorum, şifrem doğru kabul ediyor lakin telefonuma kod gelmiyor 5 aydır uğraşıyorum lütfen bana yardımcı olun 🙏

        • Ezgi Tunç
          Ezgi Tunç

          Facebook hesabınıza giriş yaparken yaşadığınız sorun için öncelikle Facebook’un “Giriş Yapamıyorum” veya “Hesap Kurtarma” bölümünü ziyaret etmenizi öneririm. Telefonunuza kod gelmiyorsa, alternatif olarak kayıtlı e-posta adresinizi kullanmayı deneyebilir veya telefon numaranızı güncellemeyi deneyebilirsiniz. Eğer bu adımlar işe yaramazsa, Facebook Yardım Merkezi’ndeki daha detaylı kurtarma seçeneklerine başvurabilir ve destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

  190. Ayhan
    Ayhan

    Maalesef bu facebook mailları çalışmıyor. Benim facebook adresim haclendi. Bunu fark ettiğimde çok hızlı bir şekilde geri alma yaptım. Facebook sayfamı geri aldım ama olayı heycanı ile şifreyi ne girdiğimi hatırlamıyorum. Şifremi değiştirmek istediğimde bana hackker mail adresine şifre sıfırlama gönderiyor. Adam benim mail adresimi silip kendi mai adresini girmiş adamın mail adresini silmeye çalışsam şifre soruyor. Yeni mail girmek istesem şifre soruyor. Cep telefonuma giriş mesajı göndermiyor. Cep telefonu numarası benim ama mail hacker’a ait. Bu sorunu çözecek bir yer bulamadım. Yukarıda yazılan maillerin heprsine mail attım ama onlarda çalışmıyor.

  191. İbrahim
    İbrahim

    Teşekkür ederim kisitlamami haklı bulduğunuz için Facebook demek her yerde adalet var sizde güzel karar vermisiniz teşekkürler

  192. Adem
    Adem

    Merhaba 7 yıl önce kullandığım facebook hesabıma giriş yapmak istiyorum ama e postam ve numaram değişti nasıl giriş sağlayabilirim lütfen yardımcı olur musunuz teşekkürler

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://www.facebook.com/help/1058033620955509/?helpref=hc_fnav sayfası üzerinden “Facebook hesabım hala duruyor mu” seçeneği ile önce hesabınızın aktif olup olmadığını kontrol etmelisiniz.

  193. İzzet kılıç
    İzzet kılıç

    https://www.facebook.com/cgs.izzet?mibextid=LQQJ4d Bu hsabıma giriş yapamıyorum telfon numaram değişti lütfen yardımçi olursunuz

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Eğer hesabınızın başka birisi tarafından ele geçirildiğini düşünüyorsanız https://support.tiktok.com/tr/log-in-troubleshoot/log-in/my-account-has-been-hacked sayfasındaki talimatları deneyebilirsiniz.

  194. Sevda Serdar Lale
    Sevda Serdar Lale

    Her gün bana 24saat yorum kısıtlama veriyor bunun kaldırılmasını istiyoruz

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://www.facebook.com/business/help/422289316306981 sayfasından kapsamlı bilgi alabilirsiniz.

  195. oğuz
    oğuz

    merhabalar eski facebook hesabımın telefon numarasınada g mail ede ulaşamıyorum lütfen bana yardımcı olun

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://tr-tr.facebook.com/help/909243165853369?helpref=hc_fnav sayfasını inceleyip sorununuz dair detaylı bilgi alabilirsiniz.

  196. Recep
    Recep

    Facebook hesabım çalındı e postası değişmiş giriş yapamıyorum lütfen yardımcı olun

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://tr-tr.facebook.com/help/582999911881572/?helpref=hc_fnav ilgili yazıdan kimlik doğrulaması hakkında bilgi alabilirsiniz.

  197. ali rıza korulsan
    ali rıza korulsan

    teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
    reklam vermem kısıtlandı üç senedir
    bunun için uğraşıyorum ,galiba biri
    benimle uğraştı ,,iyi akşamlar

  198. Şükrü
    Şükrü

    Merhaba
    Hesabım çalındı yardımcı olurmusunuz.

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Merhaba, “Facebook Hesap Kurtarma” adlı blog postumuzdan yardım alabilirsiniz. Ayrıca Facebook Destek ile görüşmelisiniz.

  199. Adem Altındağ
    Adem Altındağ

    Merhabalar benim facebook market placem açılmıyor onu açabilirmisiniz hesapım 3 4 yıllık hiçbir zman açılmad

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Facebook Marketplace’inizin açılmamasıyla ilgili sorunu çözmek için şu adımları deneyebilirsiniz: Öncelikle, Facebook uygulamasını güncellediğinizden ve internet bağlantınızın sağlıklı olduğundan emin olun. Eğer sorun devam ederse, Facebook Destek ekibi ile iletişime geçebilir ve durumu detaylı bir şekilde açıklayarak yardım talebinde bulunabilirsiniz.

  200. Serkan
    Serkan

    Ben Facebook hesabıma giriş yapamıyorum şifremi e posta adresi numaram kayıtlı değil nasıl açarım acaba

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Facebook hesabınıza giriş yapamamanız ve kayıtlı e-posta veya telefon numarasınızın olmaması durumunda hesabınızı kurtarmak için Facebook’un hesap kurtarma işlemlerini takip etmeniz gerekmektedir. Genellikle, tanıdık arkadaşlarınızın yardımını isteyerek veya ek güvenlik sorularını yanıtlayarak hesabınıza erişim sağlama şansınız olabilir. Eğer bu yöntemler işe yaramazsa, Facebook Destek sayfasına başvurarak yardım almanız önerilir.

  201. Hande akın
    Hande akın

    Ben yıllar önce bir Face açmıştım ama giriş bilgilerimi unuttum bunu nasıl kapatabilirim üzerinde telefon numarası ve fotoğrafım var rahatsız oluyorum ismim de var ne yapmam gerekiyor

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Facebook hesabınızın giriş bilgilerini unuttuysanız ve hesabı kapatmak istiyorsanız, ilk adım olarak Facebook’un “Hesap Kurtarma” işlemini deneyebilirsiniz. Eğer bu işlemle hesabınıza erişemezseniz, hesabınızı “kendinizin olmadığını” belirterek Facebook’a bildirebilirsiniz. Bu süreçte, hesabın sizin olduğuna dair kanıt sağlamanız istenebilir. Facebook Yardım Merkezi’nde “Sahte Hesap Bildirme” bölümünü kullanarak, adınızı, fotoğrafınızı veya telefon numaranızı izinsiz kullanan hesapları rapor edebilirsiniz. Bu işlemler sırasında detaylı bilgi ve belge sunmak, sürecin hızlanmasına yardımcı olabilir.

  202. Ramazan
    Ramazan

    Diğer hesabım beni taklit ediyor başka bir numara üzerine açılmış beni taklit ediyor kapatılmasını istiyorum

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Bir hesabın sizi taklit etmesi durumunda, sosyal medya platformunun sahte veya taklit hesapları bildirme özelliğini kullanarak durumu rapor etmeniz gerekmektedir. Facebook destek sayfasına giderek “sahte hesap bildirme” bölümünü bulun ve gerekli adımları takip edin. Ayrıca, taklit hesabın kapatılması için gereken bilgileri ve kanıtları sağlamak önemlidir. Bu süreç, platformun incelemesi ve gerekli işlemleri yapması için biraz zaman alabilir.

  203. Ayşe yüksel sarp
    Ayşe yüksel sarp

    Sayfamdaki kolleksiyonlar birgün aniden çifter çifter oldular. Ve uzun zamandır eskisi gibi teker teker yani birer tane olmuyorlar. Bu çok rahatsız edici sinir bozucu tuhaf bir durum. Bir an önce düzeltilebilirse çok rahatlayacağım. Ne yapacağımı şaşırdım. Teşekkür ederim.

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Sayfanızdaki koleksiyonların birden fazla gözükmesi, teknik bir sorundan kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle tarayıcı önbelleğinizi temizlemeyi ve sayfayı farklı bir tarayıcıda açmayı deneyin. Sorun devam ederse, Facebook destek bölümünden yardım isteyerek sorunu detaylı bir şekilde bildirin. Böylece teknik ekip sorunu inceleyip çözüme kavuşturabilir.

  204. Hüseyin yedipınar
    Hüseyin yedipınar

    Hesabım çalındı telefon numarası değişti hesabımı nasıl geri alırım

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Facebook Destek ile iletişime geçerek hesabınızın size ait olduğunu kanıtlayabilirsiniz.

  205. Mustafa Deveci
    Mustafa Deveci

    Merhaba,
    5 mart 2024 tarihinde global arızadan dolayı Facebook’um kapandı bende bunu bireysel sanıp defalarca Facebook’uma giriş çıkış yaptım ve defalarca telefon numarama ve e-Mail adresime kod istedim.
    Çünkü gelen kodlar ile açılmayınca hep yenisini istedim ve şuan Facebook’umdan ne kod gönderebiliyorum nede açılıyor.
    Hesabımı kurtarmak için bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.
    Çünkü Facebook’umu iş üzeride kullanıyorum benim için çok önemli.
    Saygılarımla..

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Merhaba, acaba Facebook Yardım üzerinden bir talep ilettiniz mi? Hesabınızın kapanmaması adına iletişime geçmeniz daha sağlıklı olabilir.

  206. Nimetullah topcu
    Nimetullah topcu

    Fecebook hesabımı çaldılar benim adıma başkalarına msj yollayıp kandırmaya çalışıyorlar 4 aydır devam ediyor artık çok oldu ALLAH rızası için yardımcı olun 05384673154

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Merhaba, bu konuda Facebook’a hesabım çalındı diyerek başvurabilirsiniz.

  207. HASAN YATMAN
    HASAN YATMAN

    merhaba facebook cep telefonundan açtığım sayfayı masa üstü bilgisyarda yönete biliyorum ama cep telefonundan sayfaya ulaşamıyorum
    sayfayı 10 gün cep telefonundan yönet tim.Şuan sadece yöneticisi olduğum sayfayı görüyorum ama yönetemiyorum sayfalar arası geçiş olmuyor yardımcı olabilirmisiniz ?

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Merhaba, Facebook uygulamasına sayfa için tekrardan giriş yapmayı denediniz mi?

  208. Ertuğrul
    Ertuğrul

    Facebook hesabım sildim ama emin değilim silinip silinmedğindem giriş sağlamaya çalışıyorum şifre yanlış diyor yardım eder misiniz

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Hesabınızı başka bir hesap üzerinden Facebook’ta aratabilirsiniz.

  209. Hüseyin Koçoğlu
    Hüseyin Koçoğlu

    Fecebok ta kumar reklamlarını görmek istemiyorum reklamı şikayet ettiğim halde yine tekrarlanıyor fecebok müşteri hizmetlerine arz ederim.

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Meta sayfasından şikayette bulunabilirsiniz.

  210. İlkay
    İlkay

    Slm Facebook hesabım başkasını eline geçti nasıl geri alabilirim

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Facebook ile iletişime geçmeniz lazım

  211. ömer cihan
    ömer cihan

    https://www.facebook.com/omer.cihan.73700/about?locale=tr_TR hesabım çalındı hesabımın geçici olarak kapatılması ve tarafıma iadesimi arz ederim

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Facebook Yardım linkinden iletmeniz lazım.

  212. Nurcan seda
    Nurcan seda

    Facebook hesabıma erişimim yok çalındı herşeyi değiştirilmiş kapatmak istiyorum olmuyor

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Facebook Yardım ile görüşüp hesabın size olduğunu kanıtlarsanız kapatırlar.

  213. Ömer geçit
    Ömer geçit

    Diğer facem şifresini unutum tüm fotolarım içinde yardımcı olabilirseniz sevinirim

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Şifre sıfırlamak için yardım aldınız mı?

  214. Nesrin yılmaz
    Nesrin yılmaz

    Reklam verdim surekli sacma sapan kesintiler oluyor musteri hizmetlerine ulaşamıyorum lutfen acil dönüş sağlansın 🙏

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Kart ve ödeme bilgilerinizi kontrol ettiniz mi? Reklamınız gösterim detaylarını da kontrol ediniz.

  215. Emel
    Emel

    Merhaba 3/5/2024 tarihinde hesabımdan 3000 TL Facebook çekmiş ne yaptıysam iade alamadım yardımcı olun lütfen 3 gündür yazmadihim yer kalmadi

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Facebook Yardım hattına mail attıysanız beklemeniz lazım ve ödemenin ne için alındığını kontrol edin.

  216. Kayhan
    Kayhan

    Merhaba
    Önceki gün Facebook hesabım askıya alındı.
    Giriş yapmaya çalıştığımda şu uyarıyı alıyorum:
    “Bağlı Instagram hesabın (uaut1lf4u9dsqw) bağlantılı Instagram hesabınız kurallarımıza uymadığı için hesabınız askıya alındı.kurallarımıza uymadığı için hesabın askıya alındı.”
    Hesabımda iki faktörlü kimlik doğrulaması var ve başkasının eline geçmediğine eminim. SMS ve google authenticator kullanıyorum.
    Facebook’a Meta üzerinden bağlı olan instagram hesabım halen çalışıyor. Instagram hesabımla ilgili bir sorun yok. Fakat Facebook hesabımla ilgisi olmayan başka bir instagram hesabı nedeniyle hesabım askıya alındı.
    Yardım merkezinde bu konuda bir yardım alamadım. Yardım istemek adına bir mail adresi bulamadım. Destek alacağım bir mail adresi var mı?
    Ne yapmalıyım? Neredeyse bütün yardım merkezini dolaştım ama bir çözüm bulamadım.

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Buradan https://tr-tr.facebook.com/business/help/372703956148310 kontrol edebilirsiniz.

  217. Yaşar BOZKURT
    Yaşar BOZKURT

    Selam
    Ben fecebook mağduruyum fecebook sürekli olarak hesabımı engelliyorlar 30 gün engel yaptı kınıyorum protesto ediyorum suç yok itiraz ediyorum engellimi kaldırın

  218. Oğuzhan gulenoglu
    Oğuzhan gulenoglu

    Market satışında benim bilgim olmadan başkaları ilan paylasiyor bunu nasıl engelleyebilirim açık saçık seyler paylasiloyor bunların hiç birini ben ilana koymuyorum hergun siliyorum yine geliyor bana yardımcı olurmusunuz

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Facebook reklam ayarlarınızı kontrol ettiniz mi?

  219. Cemil
    Cemil

    Eski hesabım calındı kapatmak istiyorum

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Facebook üzerinden hesap çalındı bildirimi yapabilirsiniz.

  220. Fethi
    Fethi

    Şifremi unutum ancak Hotmail e kot gelmiyor farklı şifresini bilmediğim Hotmailim değiştirilmiş.

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Hem Facebook hem mail hesabınızın şifresini unuttuysanız ve telefon numarası girmediyseniz açmanız pek mümkün değil.

  221. Ali Pazarlık
    Ali Pazarlık

    Ben yaklaşık bir ay süre zarfında Facebook hesabıma erişim yapamıyorum beni sürekli vaassaptan kod almaya yönlendiriyor ve maalesef kod bir türlü benim vassap hesabima malesef kod gelmiyor bana bu konu hakkında yardımcı olursanız çok memnun kalırım ben hesabım çok eski bütün herseyim o hesabın içinde ben çok çok teşekkür ederim

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Kayıtlı WhatsApp numarasını kontrol ettiniz mi?

  222. Zayna
    Zayna

    Merhaba ben Facebook hesabımı sildim fakat sayfam duruyor ama yönetemiyorum bi yardımcı olur musunuz

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Merhaba, hesaba tekrar giriş yapma şansınız var ise öncelikle sayfayı silebilirsiniz.

  223. Gizem
    Gizem

    Eski telefon numaramla Facebook’a giriş yapamıyorum

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Telefon numaranız hala aktif mi?

  224. Ceylan Gökalp
    Ceylan Gökalp

    Meil adresimi facebook sifremi biliyorum ama giriş yapamiyorum kisa msj gonderildi diye kod gonderiyor kod da gelmiyor lutfen yardımcı olursanız sevinirim lutfen

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Şifre sıfırlayabilirsiniz.

  225. İhsan
    İhsan

    Benim Facebook hesabımı çaldılar. Arkadaşlarımdan yardım parası diye para istiyorlar. Şifremi mail adresimi değiştirmişler. Giriş yapamıyorum. Kimlikle telefon numaramla sayfamı tekrar nasıl kurtarabilirim

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Facebook üzerinden hesap çalındı bildirimi yaparsanız doğrulama ister.

  226. Şeyma uğurlu
    Şeyma uğurlu

    Merhaba eski hesabım kaç yıldır ki giriş yapamıyorum ve silinmesini istiyorum yardımcı olur musunuz https://www.facebook.com/seyma.ugurlu.16

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Merhaba, Facebook üzerinden hesabı şikayet edebilirsiniz ancak giriş bilgileriniz yoksa doğrulama yapamazsınız.

  227. Çetin seven
    Çetin seven

    Kişisel facebook hesabım askıya alındı lütfen yardım edebilirmisiniz

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Merhaba, Google da bu aramayı yaparak Facebook itiraz linkine ulaşabilirsiniz.