İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Hesabım Kapatıldı

Sizde “Instagram hesabım kapatıldı” diyorsanız en doğru adrestesiniz. Günümüzde en çok kullanılan uygulamaların başında Instagram gelmektedir. Instagram uygulamasını kullanırken, dikkat etmeniz gereken dikkat edilmesi gereken noktalar bulunmaktadır. Uygulamayı kullanırken, bu noktalara dikkat etmezseniz ne yazık ki Instagram hesabım kapatıldı şeklinde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Instagram uygulaması dönem dönem hesapları ve paylaşımları kontrol etmektedir. Eğer birileri sizin hesabınızı şikâyet ederse ne yazık ki hesabınız inceleme altına alınır ve kapatılabilir. Bu da uzun bir süre uğraşmanıza ve canınızın sıkılmasına sebep olabilir.

Kapatılan Instagram Hesapları Açılır Mı?

Kapatılan Instagram hesapları için herhangi bir fikriniz yoksa veya Instagram hesabımı yanlışlıkla sildim diyorsanız bizler sizlere yol gösterici olmak istiyoruz. Uygulama size hesabınızın kapatılacağına dair bir mesaj ya da mail göndermektedir. Düzenli olarak e-posta adreslerinizi kontrol etmeniz gerekmektedir. Eğer hesabınız kapatıldıysa, bununla ilgili bir mail almış olmanız gerekmektedir. Kapatılan Instagram hesaplarınızı tekrar kazanmak için, karşınıza çıkan formu inandırıcı bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Instagram yöneticilerin akıllarında herhangi bir soru işareti kalmaması gerekmektedir. Instagram hesabım silindi diyorsanız, bu noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir. Hesabınız geçici olarak kapatıldıysa, form içerisinde sizlere şu sorular sorulacaktır:

  • İlk olarak Instagram Hesabım Donduruldu başlıklı forma gidin.
  • “Kullandığınız hesap, işletme – hizmet ya da bir kişiyi mi ifade ediyor?” Evet cevabı vermeniz gerekmektedir.
  • Nüfus cüzdanınızda yazan soyadınızı ve adınızı yazmalısınız.
  • Instagram kullanıcı adınızı tam olarak yazmanız gerekmektedir.
  • E-posta adresinizi yazmalısınız.
  • Nerede olduğunuzu yazmalısınız. (Ülke – konum – şehir vb.)
instagram hesabım kapatıldı

Instagram Hesabınızın Kapatılmasındaki Sebepler Neler Olabilir?

Instagram hesabım silindi diyorsanız, hesabınızın silinme sebeplerini sıralayabiliriz. Hesabınızın silinme sebepleri şu şekilde sıralanmaktadır:

  • Telif hakkını ihlal ederseniz, Instagram hesabınız silinebilir.
  • Şiddet, ırkçılık ya da düşmancılık gibi bir davranış sergilerseniz, hesabınız kapatılabilir.
  • +18 içerikli cinsel paylaşımlar yapılırsa, hesaplarınız inceleme sonrasında silinebilir.
  • Çok fazla sayıda cins adreslerinden giriş yaparsanız, hesabınız sıkıntıya girebilir.

Instagram hesabım açılmıyor durumlarının en belirgin sebepleri bu şekilde olabilir. Bunların dışında bir sorun varsa bunlardan dolayı da hesabınız kapatılabilir. Konuyla ilgili daha önce de bahsettiğimiz gibi, Instagram tarafından bilgilendirme maili almış olmalısınız.

Instagram topluluk kuralları dahilinde birçok farklı konu başlığına ilişkin detay vardır. Bunlar arasında;

  1. İnsan ve hayvan hakları
  2. Irkçılık, din, dil ve renk ayrımı
  3. Küfür ve hakaret
  4. Spam amaçlı reklam ve gönderi
  5. Cinsellik ve pornografi
  6. Sahte hesap ve sahte ticaret
  7. Yasak olan ürünlerin ve hizmetlerin sunumu
  8. Dolandırıcılık temelindeki gönderiler

Bunlar önemli Instagram topluluk kuralları arasında yer alıyor. Haricinde geniş bir yelpazeye rastlayabilirsiniz. Dolayısıyla kuralları ihlal etmeniz sizin hesabınızın akıbeti için en önemli gerekçedir. Raporlamalar sonucunda hesabınıza süresiz olarak veda edebiliyorsunuz. Destek biriminden iletişime geçseniz dahi hesabı geri alabilmek oldukça zordur. Bu durumla instagram ihlal formu doldurarak hesabınızı kurtarmaya çalışabilirsiniz.

  • Toplu Şikâyetler

Genelde yaşanan Instagram hesap engeli konusundaki en büyük yolsuzluktur. Bir grup insanın sizi şikâyet etmesiyle beraber çoğunlukla sahte hesap sebebiyle engellemeniz sağlanır. Bu bağlamda Instagram destek ile iletişime geçip nüfus kağıdınızı sunarak gerçek kişi ve hesabın sahibi olduğunuzu beyan etmeniz gerekir.

Bir engellemeden ziyade kasıtlı bir hesap kapatma şeklidir. Hesabı siz kapatmış olabilir, tamamıyla silerek Instagram dünyasından kopabilirsiniz. Ya da Instagram hesabım çalındı sorunu yaşıyor olabilirsiniz ve hesabınız çalan kişi tarafından silinmiş olabilir. Bu aşamada yapılabilecek hiçbir şey yok iken hesabı geri alma gibi bir şansınız bulunmuyor.

  • Hesap Hırsızlıkları

Hesabınız ele geçirildikten sonra yapılan topluluk ihlalleriyle beraber sizin haberiniz olmadan engellenmiş oluyor. İstediğiniz kadar itiraz etseniz de maalesef somut bir adım atılamıyor. Instagram hesabını geri almak için sarf ettiğiniz çabaya karşılık hiçbir şekilde hesabın geri dönüşü olmuyor.

Instagram Hesabım Çalındı konusu hakkında bilgi almak için rehber yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

Kapatılan Instagram Hesapları Nasıl Açılır?

Instagram hesapları kapatıldığında, açılacağına garanti veremeyiz ancak yapılabilecekleri sizler için sıralayabiliriz. Instagram hesabım donduruldu ya da Instagram hesabım kapandı diyorsanız, aşağıdaki adımları instagram kapanan hesabı açma işlemleri olarak yapabilirsiniz:

  • Instagram uygulamasına giriş yapın.
  • Giriş yaptığınızda hesabınızın kapatıldığına dair yazılı bir mesaj alacaksınız.    
  • Eğer bir sorun olduğunu düşünüyorsanız, “Bize Bildirin” kısmına tıklayın.
  • Burada kapatılan hesabınızı kurtarmanız yardımcı olacak bir form çıkacaktır.
  • Yukarıda da belirttiğimiz gibi kapanan instagram hesabı açma formu içerisinde istenilen kısımları doldurmanız gerekmektedir.
  • Formu doldurduktan sonra Gönder yazısına basın.
  • Mail adresinize bu form için bir kod gelecektir.  Bu kodu not alarak, e-postayı yanıtlamanız gerekmektedir.

Yaptığınız işlem sonrasında en geç 1 hafta içerisinde tarafınıza geri dönüş olacaktır.

Kapatılan Instagram Hesabı Kaç Günde Açılır?

Kapatılan Instagram hesapları için nasıl bir işlem yapılması gerektiğinden bahsettik. ilgili işlemleri yaptıktan sonra beklemeniz gerekiyor. Eğer ilgili hesap telif ve ırkçılık gibi nedenlerden dolayı kapatıldıysa bekleme süresi oldukça uzun olabiliyor. Hatta hesap bir daha açılmayabiliyor. Dolayısıyla hesap kapatıldıktan sonra ne kadar hızlı bir şekilde hareket ederseniz o kadar çabuk dönüş alabilirsiniz.

Kapatılan Instagram Hesaplarının kaç günde açılacağı değişkenlik gösterebiliyor. Ancak ortalama 7 gün içerisinde hesabın açılıp açılmayacağı ile ilgili olumu ya da olumsuz bir bilgilendirme yapılıyor. Bu sürenin daha uzun ya da daha kısa da olabileceğini unutmamak gerekiyor.

Instagram Hesabın Geçici Olarak Kilitlendi Hatası

Son zamanlarda sık sık karşılaşılan hatalarından biri olan Instagram hesabının geçici olarak kilitlenmesinin sebepleri şunlar olabilmektedir:

  • Şifrenizi üst üste yanlış girmeniz
  • Kullanıcı adı ve şifrenizi vererek kullandığınız üçüncü parti Instagram programları
  • VPN ile Instagram’a giriş yapmak
  • Gün içerisinde çok fazla takip isteği göndermek
  • Instagram kurallarına uymayan gönderiler paylaşmak

Instagram Hesabın Geçici Olarak Kilitlendi Hatası Çözümü

Instagram hesabım kilitlendi nasıl açabilirim sorusu pek çok kullanıcının sorduğu bir sorudur. Bu konuda izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir:

  • Karşınıza çıkan “Hesabın Geçici Olarak Kilitlendi” ekranında “Devam Et” butonuna tıklayın.
  • Daha sonrasında telefon numaranız ya da e-posta adresinizin de gözüktüğü bir ekran sizi karşılayacaktır. Bu kısımda da “Güvenlik Kodu Gönder” butonuna tıklayın.
  • Gelen güvenlik kodunu açılan ekrana girip “Gönder” butonuna tıklayın.

Bu aşamaları tamamladıktan sonra Instagram destek hesabı uygun gördüğü takdirde hesabınıza erişebileceksiniz.

Telefonla yapılan işlemlerde her zaman güvenlik kodu gelmeyebiliyor. Bu durumda bilgisayarınızdan https://www.instagram.com/ adresine giderek aynı işlemlerini yapmanız gerekmektedir.

Instagram Hesabım Geçici Olarak Kilitlendi Ne Zaman Açılır?

Instagram hesabının kilitlenmesi sorununu yaşayan kullanıcılar bu problemin genelde 3-4 hafta içerisinde çözüldüğünü aktarmaktadırlar. Fakat bu noktada dikkat edilmesi gereken konu, bu süre içerisinde hesabınızı spam olarak algılatacak işlemlerden kaçınmanızdır. Bu süreçte sürekli Instagram Destek hesabına yazmak gibi işlemler yapmak hesabınızın açılma süresini etkilemeyecektir. Fakat 3-4 hafta bekleyip hala bir sonuç alamadıysanız Instagram Destek ekibi https://help.instagram.com/ bu link üzerinden tekrar iletişime geçebilirsiniz.

Instagram beğeni satın al” aracımız ile hesaplarınızı geliştirmek ve yükseltmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Hesabınız, instagram topluluk kurallarına uymamanız durumunda askıya alınabilir ve bu tutumları devam ettirirseniz engellenebilir. Ayrıca şikayet edilmeniz ve spam olarak bildirilmeniz de bu tarz durumlara neden olabilir.

Instagram hesabınızın kapatılması durumunda, instagram destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Böylece hesabınızın neden kapatıldığını ve nasıl açabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Instagram hesabınızın engellenmesi durumunda tekrar açmak için yapmanız gereken instagram destek ekibiyle iletişime geçmek olacaktır. Ancak yaptığınız kural ihlalleri veya aldığınız şikayetler incelenerek açılıp açılmayacağına karar verilecektir.

Instagram eylem engelleri gün içerisinde çok sayıda işlem yapmanız ve şüpheli duruma düşmeniz neticesinde ortaya çıkan bir durumdur.

Kapatılmış olan hesaplarınızı geri açmak için Instagram destek hattı ile iletişime geçmeli ve hesap kurtarma talebinde bulunmalısınız.

Instagram hesap bilgileriniz ele geçirilmiş ve şüpheli olarak kullanılmış olabilir. Bu durumlarda hesabınız kapatılacaktır.

Kapatılan hesap için gönderilen formlara ortalama 1 hafta içerisinde dönüş yapılır. Ancak bu süre daha uzun veya da kısa da olabilir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Hesabım Kapatıldı Hakkında 346 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 69 Ortalama: 5 )

346 yorum

  1. Hazal
    Hazal

    Bu koşulların hepsini yapıyorum ama sonrasında bu istekle ilgili bir sorun oluştu bu sorunu en kısa zamanda çözmeye çalışıyoruz gibi bir uyarı geliyor günlerdir deniyorum ama bir türlü olmadı ve hesabım açılmadı

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Instagram eğer bu kullanıcının siz olduğuna dair şüphe duyarsa hesabı tekrar açmayabilir. Bu nedenle belirtilen aşamaların en doğru şekilde uygulanması önem taşımaktadır.

      • Bahadir
        Bahadir

        Merhaba ben linkten form doldurdum ama gönderemedim çünkü gönder butonuna basıyorum insigram hesabına giriş yapıp sizin olduğunuz dan emin olalım diyor ben zaten hesabıma giremiyorum fecebokdan bir kod geldi insigram ekibi diye kodu elyaziyla yazıp yüzünüzü görünür şekilde çekip gönderin dedi gönderdim bakalım ama form doldurur ken neden insigram hesabınıza girin sizin olduğunuza emin olalım diyor form doldurup gönderemedim zaten giremiyorum hesaba neden böyle diyor

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, ilk gönderim işleminiz hakkında bir dönüş aldınız mı?

          • Yagiz
            Yagiz

            Benim fake hesap kapandı 10 ka nasıl adam yardım eder mısınız

        • Asker
          Asker

          Hesabın açıldı ki peki

        • Selenay
          Selenay

          Ben postegra uygulamasına şifremi girdim ve bi bildirim geldi hesabınıza şurdan giriş yapıldı sonra robot değilsen şunu seç dedi yaptım ama sonuç vermedi bende çıkıp hesaptan tekrar giriş yapıcaktım ama tekrar girdiğimde ne telefonuma kod geldi nede hesabımı alabildim napmam gerekiyor

          • Cemali Batın
            Cemali Batın

            Merhabalar, 3.parti uygulamalar hesaplarınızın kapanmasına sebep olabilir. Hesabınıza ulaşamıyorsanız forma tıklayarak yazımızdaki adımları uygulayabilirsiniz.

    • Ahmet Atilla
      Ahmet Atilla

      Aynı şekilde bende problem yaşıyorum. Kendilerine itiraz ettim mail attılar bir kodu kağıda yazıp fotoğraf çekildim gönderdim. Fakat yine olumsuz. Sonrasında bir hata olduğunu düşünüyorsanız diye bir link attılar oradan tekrar bir form doldurdum ama sonuna gelince sürekli hata veriyor. Bu son dönemde pek çok insanın hesabı da bu şekilde kapatılmış ve aynı dediğim gibi en son yapılan işlemde bir hata var uyarısı almış. Direkt olarak instagrama yazabileceğimiz bir mail adresi yok mudur? Direkt ulaşabilecek başka bir platform

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Merhaba, maalesef böyle bir link bulunmamaktadır.

        • berfin
          berfin

          Kayıt olduğum e postaya ulaşamıyorum diye değiştirmek iatedim fakat o e postaya bir kod gitmesi gerekiyormuş, ben de e postama ulaşamadığım için kodu giremedim. Destek istedim benden fotoğraf istediler onu da gönderdim fakat 1 haftadır dönüt almadım. Başka bir fotoğraf daha gönderdim yine yanıt yok. Bana geri dönecekler mi lütfen yardımcı olun

          • UGUR
            UGUR

            pardon donus yaptılar kurtarabıldızmı hesabınızı

      • Melike
        Melike

        pardon kaç gün içerisinde mailden döndüler

    • Bedri
      Bedri

      Hesabım açılmıyor

    • Merve
      Merve

      Bu dediklerinizi yapıyorum ama bana dönüş yapmıyor instagram:( nedennn?

      • Enes Bulut
        Enes Bulut

        Merhaba, Pandemi nedeniyle dönüş sürelerinde gecikme yaşanabilmektedir.

        • Hüseyin
          Hüseyin

          Selâm merhabalar kolay gelsin benim hesabım kapatıldı fakat benim dışımda yönlendirmeler sonucu oluşan ihlal bilgiler almaktayım bana hiç bir bilgi gelmeden hesabımı askıya aldılar ve sonra süresiz kapattılar tekrar açmak istiyorum bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? Teşekkürler kolay gelsin

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçtiniz mi?

  2. Selcuk
    Selcuk

    Istigram hesabim kapatildi yardimci olurmusunuZ cok zor durum da kaldim is ve sosyal arkadaslarim ile iletisime gecemiyorum yardimci olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız topluluk kurallarını ihlal ettiği için ya da şikayet edildiği için kapatılmış olabilir. Instagram destek hattı ile iletişime geçerek hesap kurtarma adımlarını izlemelisiniz.

  3. Emine
    Emine

    Bende aynı problemı yaşadım. Ustelik benden jpeg formatında fotograf ıstendı. Onu yuklemeye öalısırken sıstem kabul etmıyor. Ne yapacagımı bilmiyorum. Formu gonderebılmem için bir fikriniz var mı

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Form için sizlerden istenen fotoğrafın boyutlarına da dikkat etmelisiniz.

      • Fırat
        Fırat

        İstenilen fotoğrafın büyüklüğü orjinalini olmalı ?

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, Evet sizde istenilen fotoğrafların orjinla olması gerekir.

      • Merve
        Merve

        1 ay önce instagram benım beğenmediğim gönderileri beğeniyor diye şikatte bulundum önce hesabım kısıtşandır Dünde instagrama giriş yapacağım sıra hesabınız kapatıldı 30 gün içinde tekrar deneyin dedi yanlız benden onay kodu istedi yaptım şuan hiçbir şekilde hedabıma giriş yapamıyorum

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, hesabınız incelemeye alınmış olabilir. Destek merkezi üzerinden şikayet oluşturmanız takdirde büyük ihtimal ile hesabınız açılacaktır.

      • Sevinç uysal
        Sevinç uysal

        İnsagram hesabım kapatıldı bunun için yardımcı olmanızı istiyorum

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, Instagram hesabınızın kapatılması ile ilgili olarak herhangi bir mail aldınız mı acaba?

          • Ayşg
            Ayşg

            Merhaba hesabıma akşam girerken sabah giremiyorum silinmiş gözüküyor neyden kaynaklı olabilir

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhabalar , hesabınıza sadece sabah mı giremiyorsunuz?

  4. Ayberk
    Ayberk

    Merhaba bana giriş yaparken kapatıldığına dair mesaj gelmiyor.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, E-posta adresinizi kontrol ettiniz mi? Bilgilendirme mesajı gönderilmiş olabilir.

    • Gülçin
      Gülçin

      Benimde kullanıcı adımı onaylamıyor ne yapacağım. Yardımcı olur musun

  5. Yaren Alaca
    Yaren Alaca

    Hesabım nedensizce kapatıldı?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızın kapatılma sebepleri hakkında bilgi almak için destek merkezi ile iletişime geçmelisiniz.

      • Sevda
        Sevda

        Bana yardım edermisiniz biri hesabımı kapattirdi bana benden habersiz beğeni atmış duyunca kızdım kızdım yüz vermedim diye hesabımı kapatti zaten hesap kapama takipçi atma işi yapiyormus nüfus olsun kod olsun gonderdim acilirmi 11k olmuştum kendi emeklerimle

  6. Serpil güzhan
    Serpil güzhan

    Hesabim bugun kapatildi nasil geri alabikirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınızı geri almak için 30 gün içerisinde Instagram destek merkezi ile iletişime geçmelisiniz.

    • Betül
      Betül

      Merhaba, Instagram olumlu ya da olumsuz kesin dönüş yapıyor mu? Ayrıca söylenen tüm talimatları yaptım ve bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Merhaba, kimi durumlarda olumsuz dönüşler yapılmayabilmektedir.

  7. Melis
    Melis

    İnstagram destek hattında formu doldurup gönderdim.ama türkiye olarak işaretlemiştim.yaklaşık 6 gün oldu cevap yok. Mail ile dönüşte yapılmadı.yeniden form doldurmaya çalışıyorum ancak hesabın size ait olduğuna dair linki tıklayın uyarısı geliyor. Vpn inf free yok indiremiyorum ne yapmalıyım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, doldurmuş olduğunuz formlara cevap verilme süresi bazı durumlarda 7 günü geçebilmektedir.

  8. Zeynep
    Zeynep

    Benim hesabımı benden habersiz telefonuma girip bi akrabam sildi, hesabımın takipçi sayısı yüksekti ve aktiftim, şimdi diğer hesaplarımdan arkadaşlarıma ulaşamıyorum, bi çözüm yolu var mı

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, eğer 30 gün içerisinde hesabınızın tekrar açılması için itirazda bulunursanız , hesabınızı tekrar açma ihtimali doğabilir.

      • Merve Kılıç
        Merve Kılıç

        Bu nasıl oluyor anlatır mısınız lütfen

  9. Elif
    Elif

    Ben hesabımda gezinirken birden akış yenilenmedi sorunuyla karşılaştım kendiliğinden hata verdi ve çıkış oldu ve hesabın kapatıldı uyarısı geldi nedenini anlamadım lütfen yardımcı olur musunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız topluluk kuralları ihlali ya da şüpheli etkileşimler nedeni ile kapatılmış olabilir. Ayrıca spam ve şikayet almış olması ihtimalide bulunmaktadır. Lütfen Instagram destek hizmetleri ile iletişime geçiniz.

  10. Zeynep
    Zeynep

    Merhaba benim hesabım güya başka birini taklit ettiğim için kapatıldı itiraz gönderiyorum fakat 2 haftadır dönüş yapılmıyor instagram ekibine ulaşmanın başka bir yolu yok mu? başka bir form doldurmaya çalıştım ama siz olduğunuzu anlamamız için önce instagramdan giriş yapın diye uyarı geliyor fakat olmuyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız ile ilgili inceleme yapıldığı için süreç bu kadar uzun sürmüş olabilir. Sizlere tavsiyemiz en fazla 7 gün içerisinde tekrar hesabınızın sizlere ait olduğunu ispatlamak için başvuru yapmanız.

      • Dilan Görmez
        Dilan Görmez

        Nasıl ispatlayacağız peki? Ben de aynı sorunu yaşıyorum hiç bir şekilde instagram hesabıma giremiyorum nasıl ispatlayabilirim ki? Kullanıcı adımı da kabul etmiyor formdaki

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, Instagram sizde ispat için fotoğraf ya da kağıda yazılmış bir kod isteyebilir.

          • Melike
            Melike

            Bilgileri aynen dediğiniz gibi uyguladım fakat e posta yerine kırmızı uyarı verip “Bir Değerlendirme Talep Etmek İçin Hesabını Onayla” Diyor ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

          • Insta Takipçi
            Insta Takipçi

            Merhaba, ınstagram hesabınızı telefon numarası ile oyanlamışmıydınız acaba? Ayrıca mail adresinizi de kontrol edebilir misiniz?

          • Rabia
            Rabia

            Merhabalar kod istedi fotoğraf gönderdim ne zaman dönüş yapar?

          • Cemali Batın
            Cemali Batın

            Merhabalar, 7 gün içinde tarafınıza dönüş yapılacaktır.

  11. İlayda
    İlayda

    Merhaba, hiçbir kural ihlalinde ya da taklitte bulunmamış olmama rağmen geçen hafta ansızın ”hesabın başka birini taklit ettiğin için kapatıldı” uyarısı aldım, form gönderdim ve anında geri dönüp hesabımı açtılar. Altı gün sonra hesabım aynı şekilde tekrar kapatıldı ve göndermiş olduğum forma yanıt gelmiyor. Sürekli olarak form göndermeli miyim bu bir sıkıntı doğurur mu ne yapmalıyım yardım eder misiniz lütfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız devamlı olarak spam ve şikayet alıyor ve bu nedenle kapanıyor olabilir. Hesabınız kapanır kapanmaz destek hattı ile iletişime geçmenizde herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.

  12. Selma şen
    Selma şen

    Lütfen hesabımı açmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınızı kapatmanızın üzerinden 30 gün geçmeden destek hattı ile iletişime geçmenizi sizlere önermekteyiz.

  13. king
    king

    merhaba insta takipci ben instagrama girdigim zaman akis yenilenmadi yaziyo ne yapabilirim soylermisin yardimji olabilirmisin

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Cihaz ayarlarından instagram uygulamanızın ön belleğini temizleyebilir misiniz?

  14. Neriman
    Neriman

    Merhaba ınstagram hesabim birisi tarafından kopyalandı ve insanaları rahatsız ediyor. Ama kapatılan hesap benim hesabim oldu . Kopyalayan kişinin hesabı kapatılmıyor benimki kapatıldı . Hesabı geri alamak için herşeyi yaptım formu da doldurdum ama açılmadı

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, form doldurma sırasında hesabınızın sizlere ait olduğunu kanıtlarken başarısız olmuş olabilirsiniz. Bu durum hesap geri alma konusunda çok önemli.

      • Dilan Görmez
        Dilan Görmez

        Nasıl ispatlayacağımızı anlatabilir misiniz?

      • Kübra
        Kübra

        Instagram hesabim kapatıldı form göndermeye çalışırken kullanici adi yaz diyor yazıyorum url şeklinde ama kabul etmiyor geçersiz kullanıcı diyor hesabim kapalı çünkü bu sorunu aşıp formu göndermem gerekiyor nasıl aşacağımi bilmiyorum

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, Kullanıcı adınız hesabınız kapalı olduğu için aktif gözükmez. Kullanıcı adınızı @kullanıcıadı şeklinde girmeyi deneyiniz. Ayrıca direkt olarak link üzerinden değilde uygulama üzerinden kullanıcı adı ve şifre deneyerek girmeye çalışınız.

  15. Koray Tezcan
    Koray Tezcan

    Kullanıcı adı hatası veriyor doğru yazmama rağmen hata veriyor yardımcı olabilir misiniz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınızı kapattıktan sonra kullanıcı adınız artık işlevsiz olacaktır.

  16. Pınar
    Pınar

    Merhaba, benim de kullanıcı adımı kabul etmiyor bir türlü.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçiniz. Ayrıca kullanıcı adınızı yazarken @kullanıcıadı şeklinde deneyebilir misiniz?

  17. Ömer
    Ömer

    istigram hesabım niye kapatınız hiç bisi yapmaış ken kapatınız

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızın kapatılması ile ilgili e-posta adresinize bilgilendirme maili geldi mi?

  18. sena
    sena

    iyi günler bende aynı sorunla karşılaştım bu sabah instagramım koşul ihlalinden dolayı kapatıldı dyor ve kendi hesabım yani bu instagram destek merkezinin numarası ne

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile https://help.instagram.com/ adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

  19. Necla
    Necla

    Dün ınstagram hesabım kapatıldı itiraz ettim ama Türkiye olarak yazdım hesabımı geri almam mümkün mü acaba ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Türkiye olarak yazmanız hesabınızı geri almanız konusunda herhangi bir engel teşkil etmeyecektir.

  20. Emine
    Emine

    Bende aynı sorunu yaşıyorum bir değerlendirme talep etmek için hesabını onayla diyor ama instaya giremiyorum onaylamak için mailde gelmiyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, mail adresiniz güncel mi acaba?

  21. Yahya
    Yahya

    Instagram hesabim kapatıldı lütfen açılsın

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, kapatılmış olan hesabınızı açmak için lütfen Instagram destek merkezi ile iletişime geçiniz ve hesap kurtarma talebinde bulununuz.

  22. Yasemin Yıldız
    Yasemin Yıldız

    Merhaba, formu dediğiniz gibi doldurdum yalnız Gönder e bastığımda bana instagrama git bilgilerin sana ait olduğunu onayla diyor, instagram hesabım kayboldu nereye gideceğim bana yardimci olursanız sevinirim.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, sizlere ulaştırılacak olan bağlantı üzerinden hesap onaylama işlemleri yapmalısınız. Sizde fotoğraf ya da kimlik istenebilir.

  23. Aslı
    Aslı

    Merhabalar, instagramım sıradışı hareketler yaptığımı ifade ederek kapatıldı. Yardımcı olur musunuz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, gün içerisinde çok sayıda işlem yapmanız nedeniyle etkileşim engeli almış olabilirsiniz. Engeliniz bir kaç hafta içerisinde kalkacaktır.

      • Rana
        Rana

        Merhaba. İnstagram hesabım bugün topluluk kurallarına ihlalden kapatıldı. Halbuki birşey yapmamıştım. Bana verilen formları doldurdum. Sizce geri alma şansım var mı hiç geri alabilen olmuş mudur?

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, hesabınızı geri alma şansınız çok yüksektir.

    • Ülkər
      Ülkər

      Salam.Hesabınız açıldı mı? Bugün mən də o problemlə üzləşdim (

  24. Yasemin
    Yasemin

    Instagram hesabim kapatildi yardimci olurmusunuZ cok zor durum da kaldim is ve sosyal arkadaslarim ile iletisime gecemiyorum yardimci olurmusunuz allah askina yardimi olun lutfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınızın kapatılması ile ilgili olarak bir mail aldınız mı acaba?

  25. özlem
    özlem

    Merhaba instagram hesabım bugün kapattırıldı yönlendirmeleri izledim mail kısmını yazınca bir değerlendirme talep etmek için mail adresini onayla diyor adresim güncel hesabıma giremediğim için onay da yapamıyorum ne yapmam gerekiyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınıza kayıtlı bir telefon numarası mevcut mu?

  26. özge
    özge

    Hesap kapatıldı üstelik hiçbir açıklama yok. Sadece instagram hesabınız kapatıldı ekranı çıktı. Numaraya kod geldi kodu girdik yolladık ve bitti. Ne hesap var ortada ne gerekçe ne mail.. Şimdi nerden bileceğiz ne olduğunu?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, pandemi nedeniyle bu tarz geç kalma durumları yaşanabilmektedir.

    • Ferhat
      Ferhat

      Profilini deyistir dedi birisi birden hesabımı kaapandi

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Merhaba, hesabınız şikayet almış olabilir. Instagram destek merkezi üzerinden hesabınızı kurtarmak adına mail atabilirsiniz.

  27. Barut
    Barut

    Instagram hesabım dün bir anda kapatıldı formu gönderdim istenilen şekilde mailde attım henüz bir gelişme olmadı ne zamana netleşir acaba

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Cevap almak için 48 saat beklemenizi tavsiye ederiz.

      • Ahsen
        Ahsen

        Kağıda ismimi yazıp Fotoğraf istediler maille gönderdim 48 saat oldu bir şey gelmedi başka ülke adı girip tekrar mı forum yollasam yoksa beklesem açılır mı

    • Ece
      Ece

      Bir gelişme var mı hesabınızla alakalı açıldı mı?

  28. Melisa
    Melisa

    Merhaba dedikleriniz hepsini sırayla yaptım ama mail ime bir mail gelmedi 10 saat geçti ama geri dönüş yapılmadı bana normal mi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, pandemi döneminde olduğumuz için bu normal bir durumdur. Süreç maalesef uzamıştır.

      • Sude
        Sude

        Merhaba,
        Benim instagram hesabım 7 gün önce kapatıldı (hiçbir sebep yoktu), instagrama girdiğim anda hesabınız kapatıldı aşağıdaki doğrulamayı yapın dedi ( ben robot değilim doğrulamalarından resim bulma), yaptım itiraz ettim verileri indirmeniz için size link göndericez dediler, gönderdiler de ama link açılmıyor bunu yapanın instagram uygulamasından sen olduğunu doğrula diyor aynı uyarı itiraz formu doldurmaya çalıştığımda da sayısız kere oldu. (ben zaten hesabıma giremiyorum). Bu olayların üzerinden 2 gün geçtikten sonra facebook&instagram destekten mail geldi. Aşağıdaki numaraları, adınızı, soyadınızı, kullanıcı adınız bir kağıta yazıp fotoğrafınızı çekip bize atın diye. Dedikleri yaptım fakat hÂl geri dönüş yapılmadı. Hesabımı geri almak istiyorum. Bütün her şeyim onun içindeydi. Lütfen yardımcı olun…

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, göndermiş olduğunuz doğrulama kodu ve fotoğrafınız neticesinde Instagram sizlere en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Pandemi nedeniyle cevaplar bir süre aksamaktadır.

        • Simge
          Simge

          Hesabını geri alabildin mi 🙁

        • Bahadir
          Bahadir

          Aynı sorun bendede var anlam veremedim zaten giremiyoruz

    • Ece
      Ece

      Bir gelişme var mı hesabınızla alakalı açıldı mı?

  29. Mehmet İbrahim
    Mehmet İbrahim

    Hocam kolay gelsin bu işlemlerin hepsi yapıldı ve instagram tarafında bir kod’da geldi. Bu maile ad soyad, kullanıcı adı, ve kod olarak cevap verildi. Ancak bu işlemden sonra birde kimlik ile çekilen fotoğraf istenilen bir mail geliyordu. Onada kimlikle çekilmiş fotoğrafımızı attığımızda hesap açılıyordu. Kod maili gelip cevaplandıktan sonra bir mail gelmedi yani işlem kod mailinde tıkandı bu konu hakkında ne yapabiliriz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, pandemi nedeniyle mail aşamalarında aksaklıklar ortaya çıkmaktadır. 1-2 gün süreyle beklemenizi tavsiye ederim.

      • Birkan
        Birkan

        Merhaba,

        Ben de instagramda gezinirken birden attı beni. Onay kodu gönderme ekranı açıldı telefona. Gönder dediğimde hata veriyor ama kod telefonuma geliyor.

        Arkadaşlarım hesabımın silindiğini, göremediklerini söylüyor. İnstagrama mail attım, kağıda kod, isim, kullanıcı adı yazıp da gönderdim ama henüz bir gelişme yok. Hesabın kapatıldığına dair uyarı maili de almadım, uygulamaya girince de uyarı yok. Anlamadım.

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, hesabınız askıya alınmış olabilir. Instagram destek merkezi pandemi nedeniyle geç dönüşler sağlamaktadır. Bu nedenle 7 gün beklemenizi tavsiye ederiz.

        • Can
          Can

          Duzeldi mi ?

          Merhaba iyi günler askri personelim.
          Eski telefonumda instgram hesabim vardi.
          Uzun süredir kullanıyordum.
          Yeni telefonumda instgram acamadim.

          Sadece cep telefonum kayitlidir.
          Gmail kayitli değildi.
          Cep telefonuma baglanti adresim geliyor fakat hata veriyor.

          Benim bir sekilde o hesaba girmen gerekli calindi mi yoksa hatali sirelerden dolayi bloke mi oldu bilmiyorum yardimci olabilir misiniz

          Kisacasi numaraya sifre yenileme baglantisi geliyor fakat instgram ana sayfasina atiyor acil yardim.

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçerek “Hesap Kurtarma Talebi” oluşturmanızı size öneririz.

      • Damla
        Damla

        Merhabalar aynı durum benimde başıma geldi basıl bir yol izlemeliyim?

      • Simge
        Simge

        1 hafta oldu ama hala dönüş yok…

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, pandemi nedeniyle dönüş süreleri 2 haftayı bulabilmektedir.

          • dilan
            dilan

            Yeni açtığım hesap takip yapınca niye kapanıyor

      • Fatih
        Fatih

        Hocam benim 26 gün oldu mail atalı. Halen geri dönüş yok

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar , maalesef Instagram yardım merkezinden geri dönüşler zaman alabiliyor. Siz olabildiğince mail atma işleminizi tekrar edin.

  30. Çağla
    Çağla

    bana kimlik fotoğrafımı tutup atmamı istediler atmalı mıyım acil cevap lütfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram prosedürleri gereği bu sizden istenmektedir. Hesabınızı açmak adına başka bir seçeneğiniz yoktur. Bu durum tamamen sizlerin insiyatifindedir.

  31. Selami
    Selami

    Merhaba İnstagram yardım form linkini verirmisiniz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezine https://help.instagram.com/ adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

      • Aslı
        Aslı

        Merhaba 1 ekim de hesabımı durup dururken çıkış yaptı. Daha sonra onay için telefonuma kod gönderdi.Kodu girdikten sonra bilgilerini verdiğin için teşekkürler bilgilerini inceleyeceğiz ve onaylayabildiğimiz takdirde yaklaşık 24 saat içinde hesabına erişeceksin gönderdiler .16 gün oldu ınstagram hesabım hala açılmadı . Kaç defa mail gönderdim dönüşte yapılmadı ne yapmam lazım

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba Aslı hanım, Pandemi nedeniyle geri dönüşlerde aksamalar yaşanmaktadır. Bu süre içerisinde mail adresinizi sürekli olarak kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

  32. Damla
    Damla

    Merhaba benim hesabım hiçbirşey olmadığı halde taklitten kapatıldı iki defa kurtarma talebi gönderdim kodun adınızın yazdığı kağıt ile fotoğraf istendi gönderdim ama hala cevap gelmedi bir hafta oldu bunun nedeni nedir

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Damla hanım, Instagram ekibi pandemi nedeniyle maillere geç cevap vermektedir. Bir süre daha bekleyiniz.

  33. Kaan Hacioğlu
    Kaan Hacioğlu

    Merhaba lnstagram hesabım kendiliğinden durduk yere donduruldu bana kod gönderildi kodu bir A4 kağıt üzerinde yazdım ve elimde tutarak fotorafımı gönderdim ve bunu 15 -20 ker tekrarladım hesabımın kapatılmalı 8 hafta oldu ama geri dönüş yapılmadı yardıma ihtiyacım var mesajlarıma 8 haftadır yanıt alamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum 2015den beri ınstagram kulanıcısıyım yardımınızı bekliyorum teşekkürler

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezinde pandemi nedeniyle aksaklıklar yaşanabilmektedir. Bir süre daha beklemenizi tavsiye ederiz. Eğer herhangi bir cevap alamazsanız tekrar hesap kurtarma talebinde bulunmanız gerekebilir.

  34. Alp
    Alp

    Benimde hesabım topluluk kuralları ihlalinden kapandı ancak sadece beni kimlerin takipten çıktığını gösteren bir uygulama kullanıyordum sebebinin o olduğunu düşünüyorum.
    Form doldurdum mail geldi kod adım soyadım ve kullanıcı adım ile fotoğraf attım ancak 11 gün oldu hala dönüş yapmadılar

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, 3.parti uygulamaların kullanılması topluluk kurallarının kesin ihlali anlamına gelmektedir. Bu nedenle Instagram hesabınız ile ilgili olarak olumlu bir sonuç alamayabilirsiniz. Bir süre daha bekledikten sonra tekrar denemenizde fayda bulunmaktadır.

  35. Aslı Y
    Aslı Y

    Merhabalar,
    Benim de dün gece 00:30 gibi instagramıma girerken hesabınız kapatılmıştır diye bir uyarı geldi ben robot değilim deyip trafik ışılarını vb seçtim sonra telefonuma bir kod geldi onu girdim ve “bilgilerini verdiğin için teşekkürler bilgilerini inceleyeceğiz ve onaylayabildiğimiz taktide yaklaşık 24 saat içinde Yardım Merkezinde bir değerlendirme talep edebileceksin” yazısı çıktı. Hesabım şahsi 400 takipçisi olan gizli de bir hesap paylaşımlarım toplum huzurunu kurallarını bozan paylaşımlarda değil. Form doldurdum kodla resim istediler yaptım onlara da uzun uzun bir mail attım durumla ilgili ama bir ses seda yok. Kullanıcı adım şifremle girebiliyorum ama o yukarda yazdığım msj çıkıyor. Arkadaşlarım intagram profilime baktıklarında profil fotom kullanıcı adım varmış ama takipçi sayısı vb yokmuş ve henüz hiç gönderi yok yazıyormuş.
    Hesabım sizce geri gelir mi? 10 senedir kendi halimde intagram kullanıcısıyım. Dönüş geç mi oluyor? Yardımlarınızı rica ederim.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, pandemi nedeniyle dönüşler geç olmaktadır. Yaşadığınız durumun sebebi 3.parti bir uygulamaya giriş izni vermeniz olabilir. Ya da gün içerisinde çok sık takip işlemi gerçekleştirmek, takipten çıkarmak ya da beğenilerde bulunmak bu tarz hatalara neden olabilir.

      • Asli
        Asli

        Tekrar merhabalar,
        Ben dun yeni bir instagram hesabi actim ve arkadaslarimi ekledim onlar ekledi vb 120ye yakin takipcim oldu 160 kisiyi takip ettim bu sabah bir uyandim yine hesabınız kapatılmıştır diye bir uyarı geldi ben robot değilim deyip trafik ışılarını vb seçtim sonra telefonuma bir kod geldi onu girdim ve bir onceki hesabimda oldugu gibi “bilgilerini verdiğin için teşekkürler bilgilerini inceleyeceğiz ve onaylayabildiğimiz taktide yaklaşık 24 saat içinde Yardım Merkezinde bir değerlendirme talep edebileceksin” yazısı çıktı. Bunun sebebi gun icinde cok takipci almak takip etmek mi o zaman? Limit nedir ki? Cok ilginc yani yeni hesap aciyorum onu da daha 24 saat dolmadan kapattilar. Yardimlarinizi rica ederim.

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, Instagram hesaplarının güvenliğini korumak adına belirli limitler bulunmaktadır. Gün içerisinde çok sayıda takip isteği göndermek, takip çıkarma işlemi yapmak ya da beğeni işlemi yapmak gibi durumlarda hesabınız şüpheli duruma düşer ve engellenebilir.

  36. Mari
    Mari

    Merhaba, hiç bir kural ihlali yapmadığım halde durduk yere instagramım kapatıldı. İsmim mari ve bir tavşanım olduğu için Profil fotografımda tavşanıma aittir. Bu yapılana itiraz ediyorum. Formu doldurdum geri dönüş sağlanmadı!

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram gün içerisinde çok sık tekrar edilen eylemler oldu ise hesabınızı şipheli olarak algılamış olabilir. Bu nedenle bir engel almış olabilirsiniz. Pandemi nedeniyle maillere geç dönüş yapılmaktadır, beklemenizi tavsiye ederiz.

  37. Doğan
    Doğan

    hesabımda akış problemi olduğu için çıkış yaptım fakat daha sonra tekrar giremedim. Sürekli olarak kullanıcı bulunamadı hatası alıyorum. Hesabım kapatılmış gözüküyor ama instagramdan böyle bir bildiri almadım. Hiçbir kuralı da ihlal etmedim. Kod la beraber fotoğrafımı gönderdim. Hesabımın neden kapandığını nasıl anlarım ve hesabımı geri alabilir miyim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınızı geri almak adına Instagram destek merkezi ile iletişime geçmelisiniz.

  38. Elif nur Akbulut
    Elif nur Akbulut

    Hesabım 6 gün önce kapatıldı. İtiraz formlarını doldurdum bir kod geldi onla resim çekilip attım 6 gündür beklemedeyim daha ne kadar bekleyeceğim ne yapmam gerekiyor?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, pandemi nedeniyle destek merkezi geri dönüşleri 2 hafta gibi bir süreye varabilmektedir.

    • simge
      simge

      merhaba geri alabildin mi ?

  39. Mehmet
    Mehmet

    Acamiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, nasıl bir hata alıyorsunuz acaba?

  40. Görkem
    Görkem

    Merhaba, benim instagram ım sesebini anlamadığım bir sebeple kapatıldı E-posta adresime gelen doğrulama benim el yazım ile olan kendi fotoğrafımı kabul etmiyor. Ne yapmalıyım?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, destek merkezi ile mail olarak iletişime geçmenize rağmen olumlu bir dönüş alamadınız mı?

  41. Aylin döşoğlu
    Aylin döşoğlu

    Tum istenilenleri yaptim kac gun icinde c vap gelir . Olumlu yada olumsuz yönde cevap gelir mi 😓

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, olumsuz olarak cevap gelmemesi söz konusu olabilir. Tahmini olarak cevap 1 hafta içerisinde gelecektir.

  42. Buse
    Buse

    Merhaba, profilimi popiler yapmak için çok fazla kişiye takip isteği gönderiyorum.(gizli profillere) geri takip aldığımda oluyor isteği reddenlerde. Ortalama 100-120 kişiye istek gönderdim (gercek hesaplar) şuana kadar takipçim 305. Benim sorum ise ilerleyen zamanlarda böyle devam edersem hesabımın silinme durumu olurmu? İstagramın şikayet dışında böyle bir kısıtlaması var mı. Cevaplarsanız çok sevinirim…

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, gün içersinde çok sayıda takip isteği yollamak hesabınızın şüpheli duruma düşmesine neden olabilir. Bu durumda hesabınızın kapatılmasına neden olabilir.

  43. Tuğba
    Tuğba

    Merhaba Instagram profilim e bir fotoğraf koymuşlar telefonumdan ve bu fotoğraf sonucunda Instagramım ihlalden dolsyı kapatıldı yazısını görüyorum ve hesabıma girmeye çalışırken bu kullanıcı aktif değildir böyle bir kullanıcı yok gibi yazılarla karşılaşıyorum bir form doldurdum ve çözümlü olacağını düşünmüyorum bu durumda daha fazla ne yapabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, doldurmuş olduğunuz forum en üst seviye çözümdür. Baka bir çözüm bulunmamaktadır.

  44. Merve
    Merve

    Merhaba ben kimlikle fotograk koyuyorum ama yüklenemedi diyor selfie yapıyorum hemen çekip koyuyorum boyutu nasıl ayaralayabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, fotoğraf istemleri sırasında sizlere boyut belirtilmiş olması gerekir. Bu boyutlardan yararlanabilirsiniz.

  45. Tuğba
    Tuğba

    Hesabım kapatıldı profil resmimi değiştirdim başka bir fotoğraf yaptım ve kapandı ne yapmalıyım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız topluluk kurallarına aykırı olarak algılanmış olabilir. Mail adresinizi kontrol ettirdiniz mi acaba?

  46. İsa amaç
    İsa amaç

    Hesabım durduk yere kapnadı nedeni nedir

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, mail adresinizi kontrol ediniz lütfen.

  47. Oktay
    Oktay

    Merhaba… Benim de hesabım kapatıldı açtırmayı düşünmüyorum sadece sayfamda ki paylaşımlarımı geri nasıl alırım, cevap verirseniz birçok kişi de faydalanmış olur. Kolaylıklar diliyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızda yer alan bilgileri ve paylaşımları arşiv olarak indirmeyi talep etmelisiniz.

  48. Zehra
    Zehra

    Hesabım kapatıldı fotoğraf gönderdim dün ama hala dönüş sağlanmadı. Ne yapmalıyım ?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, pandemi nedeniyle dönüşlerde gecikme yaşanmaktadır. Bir süre beklemenizi tavsiye ederiz.

  49. sanem
    sanem

    Merhaba ben söylenilen şekilde yaptım ama bir değerlendirme talep etmeden önce ınstagrama git ve bunun yapanın sen olduğu onayla diye uyarı geliyor ne yapmam gerekli

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, mail adresinizi kontrol ettiniz mi acaba? Bu konu hakkında bir mail gelmiş olabilir.

  50. zehra
    zehra

    merhaba bnm de hesabım bi başkasını taklit ediyosun diye instagram tarafından donduruldu fotoğraflı kimlik istiyo gayet net bir şekilde çekip seçiyorum ama seçilmedi diyip duruyor instagram hesabımdaki doğum tarihiyle bnm kimliğimdeki doğum tarihleri bir değil hesabı açarken sallamıştım açılmama sebebi bu olabilir mi?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, bilgilerin uyumaması problem teşkil edebilir.

  51. Selami
    Selami

    Mavi balinadaki palyaçoyu profil yaptım hesabım kapandı nsl geri açabilirim lütfen bilen biri cvp yazsın

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı geri almak için Instagram destek merkezi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

  52. Aykut Koç
    Aykut Koç

    E postadan geri dönüş yapıldı hatayla kapandıgını özür dileyip açtıklarını ilettiler ama hala hesabım açılmadı bu sorunu nasıl çözebiliriz ?? Yardımcı olursanız sevinirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, bir süre sonra hesabınız otomatik olarak açılacaktır.

  53. Sera
    Sera

    Merhaba benim Instagram hesabum kapatılmıştı tüm dediklerimi yaptım ve iki hafta geçti ve sonunda geri dönüş yaptılar sorun ortadan kalkmıştır diye ama ben hesaba giriş yapamıyorum ne yapmalıyım

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabın aktif hale gelmesi belirli bir süreyi alabilir.

  54. Ezgi Aydan
    Ezgi Aydan

    Merhaba, instagram hesabım kapatıldı ancak hesaba bağlı bir e-posta adresim yoktu bu sebepten ötürü hesabımı geri alma şansım kaybolur mu?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, telefon numaranız ile bağlantı sağladıysanız geri alabilme ihtimaliniz vardır.

  55. gurcan
    gurcan

    selamlar benım hesabım sıkayetten kapatıldı gereklı bılgılerı attım formu doldurdum ve dun donus yaptılar hesabınızı yanlıslıkla kapamısız bunun ıcın ozur dılerız dıye tekrar aktıf hala getırıyoruz hala gırıs yapamazsanız bıze donus yapın dıyorlar maıl adresı yokkı nasıl donus yapıcam sıkayet formunu tekrar doldurdum aynı seylerı yaptım yolladıkları maılı ekledım tekrar gonderdım umarım acarlar eger kı sızın bıldıgınız yapmam gereken baska bırsey varsa soylersenız sevınırım kolay gelsın

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabın açılma süreleri biraz uzun sürebilmektedir. Beklemenizi tavsiye ederiz.

  56. Metin
    Metin

    İnstagram hesabım kapatıldı facebookda aynı anda,
    İnstagram girdiğimde akış yenilenmwfi diyor yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden teşekkğrler…!!!

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesaplarınız ile ilgili olarak sizlere mail gönderildi mi acaba?

  57. Metin Oral
    Metin Oral

    Hesabım kapatıldı…Ne zaman açılır…?
    Aynı hesaba devam edebilirmiyim…?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesap kapatılma nedeni nedir acaba?

  58. Ramazan Kurtulan
    Ramazan Kurtulan

    Kod ve fotoğraf istendi gönderdim
    Dönüş yaptılar.özür dileriz hesabınız tekrar açılacaktır diye ama 2 günoldu hala açılmadı

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, pandemi nedeniyle hesap açılma süreleri biraz geçikebilmektedir. Bir süre beklemenizi tavsiye ederiz.

  59. Feride özbay
    Feride özbay

    Neden kapatıldığını bılmıyorum
    Lütfen yardımcıolun

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, mail adresinizi kontrol eder misiniz? Sizlere herhangi bir bilgilendirme gönderilmiş olabilir.

  60. Serap
    Serap

    İnstagram hesabıma giriş yapamıyorum bütün formları doldurdum ama kullanıcı bulunamadı diyor ve 24 saat bekleyin yaziyor demediğim de ne yapmam gerekiyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Hesap kurtarma formu doldurmaya çalıştığınızda da aynı hayatı mı alıyorsunuz?

  61. Şule
    Şule

    İnstagram hesabım kapatılalı bir ayı geçti. Kullanım koşullarını ihlal ettiğim için kapatıldığı yazıyor ama kullanım koşullarını ihlal edecek bir şey yapmadım, kendi halinde bir hesaptı.4 kez falan kodla fotoğraf gönderdim. Henüz bir geri dönüş alamadım . Geçenlerde de kapanan instagram hesabım için e postama bir mesaj geldi. Mesajda: “kullanım koşullarımızı yeniledik 20 aralıktan itibaren geçerli olacaktır 20 aralıktan sonra kullanmaya devam ederseniz koşulları kabul etmiş olacaksınız” diye. Kapalı hesap için böyle bir bilgilendirme gönderilmesi mümkün müdür? Bu mesajdan ne anlamalıyım? Hesabım açılacak mı?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, bahsettiğiniz mail genel bir mail türüdür. Hesabınız ile ilgili olarak ise sunduğunuz kanıtlar kabul görmemiş olabilir.

  62. Ömer beştaş
    Ömer beştaş

    Hesabım yanlışlıkla kapandı

  63. Serkay kork
    Serkay kork

    DM deki özel konuşmalarım yüzünden hesabım kapatıldı. Aynı e posta ve numarama yeni hesabı ne zaman açabilirim ?

  64. cennet
    cennet

    bir hayran sayfası 2 gün önce taklit diyerek kapatıldı formu doldururken nüfus cüzdanınızdaki isim soyisim gibi yerleri nasıl dolduracağım?

  65. Ceylan
    Ceylan

    Merhaba yaklaşık 22 gün önce instagram hesabım durduk yere kapandı. Ekrana Robotmusunuz diye bi seçenek geldi. Değilim diye isaretleyip gönderdim ve resim geldi ekrana. Resimde kaç tane tekne var? Bende o an ki panik ile acele ettim 2 defa yanlış yaptim 3. defa doğru yapmama rağmen beni sayfadan attı ve kapandı. Yardım merkezine yazdim. Ve bi yazı geldi “”görünüse göre hesabınız kapanmış vs. Ve birkaç bilgi istedi cevap yazdım gönderdim ama dönüş yok. Hesabim tekrar acilir mi acaba lütfen yardımcı olur musunz lütfen 🙏

    • ESLİM
      ESLİM

      Merhaba aynısı kardeşimin başına geldi. Ne yapılması gerek siz de bir çözüm oldu mu ?

    • Nurgül Keleş
      Nurgül Keleş

      AÇILDI MI? AYNI SORUNU YAŞIYORUM 🙁

  66. Ahmet
    Ahmet

    Instagram hesabım kapatıldı geri açılması için bir talep gönderdim ancak talebim reddedildi. Peki hesabımda önceden takip ettiğim hesapları ve kaydedilen gönderilere tekrar ulaşmam mümkün mü?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, destek merkezi üzerinden arşiv talebinde bulunabilirsiniz.

  67. Burcin
    Burcin

    Instagramda takip etiklerimi silerken birden instagram bana ” hesabiniz baskasinin eline gecmistir “diye bir uyari gönderdi . Sifrenizi girin ve yeni sifre olusturun diyor ama ben facebook ile giris yaptigim icin sifrem yok . E post ginderiyorum olmuyor . Telefon numarami giriyorum olmuyor . Facebook adersime mail gonderiyorum yone olmuyor . 1 ay oldu yine hjc bir sekilde giris yapamiyorum. Instagrama yardim mesaji gonderecegim zman da hesabiniz aktif gözüküyor deniyor.

  68. Deniz
    Deniz

    Hesabımı doğrulanması için mail geldi. Bi kağıda 5 haneli rakamlar, kullanıcı adımın fln yazmam istendi. Hepsini yaptım kendimle beraber resmini çekip yolladım 5 gün oldu ama hala bi yanıt gelmedi??

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, yanıt süreli bazen uzun sürebilmektedir.

  69. hülya çağlar
    hülya çağlar

    Merhaba,
    İnstagram hesabım kapatıldı 4 şubat tarihinde gönderilen formları uygun bir sekilde şahsıma ait olarak ilettim fotoğraf kod gibi bilgiler isteniyor acaba ne kadar sürede dönüş yaparlar

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, tahmini 7 gün içerisinde dönüş yaparlar.

      • hülya çağlar
        hülya çağlar

        tesekkür ederim inş

  70. Zeynep
    Zeynep

    Merhaba instagram hesabım bir anda kapatıldı hesabıma giris yapmaya calısırken hesabın kapatıldı diye bir yazı geldi daha sonra değerlendirme talep edebilmek icin sıradaki adımları 30 gün icinde tamamla diye bi yazı gözüktü ve altında ben robot değilim değerlendirmesi geldi robot olmadığım onaylandı ve telefonuma bir kod gönderildi o kodu da girdim ardından ekranıma bilgilerini verdiğin için teşekkürler bilgilerini izleyeceğiz ve onaylayabildiğimiz takdirde yaklaşık 24 saat içinde yardım merkezinde bir değerlendirme talep edebileceksin yazısı geldi bu neden oldu bir anda hesabım mı calındı cünkü mailime baska bir yerden giris yapıldı ya da ihlalden dolayı kapatıldı diye bir mailde almadım lütfenn yardım edin ne yapmalıyım ?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınıza şüpheli giriş yapılmış olabilir. Bu nedenle bilgileriniz istenmiş olabilir.

  71. Sevda
    Sevda

    Merhaba bende ayni sorunu yasiyorum birden hesabim kapatildi anlatilan herseyi yaptim ama cevap gelmiyor

  72. Sümeyya
    Sümeyya

    Merhaba 👋 instagram hesabim ilk olarak 2 gün önce kapanmıştı ben ertesi günü fark ettim “hesabınız kapatılmıștır ben robot değilim butonu çıktı tıkladım tel numarası istendi verdim kod geldi girdim 24 saat içinde değerlenecek falan dedi 24 saat geçti ama hâlâ birsey olmadı baska geçen sene açtığım hesabımdan devam ettim o da kapandı dün yeni hesap açtım o da kapatıldı” lütfen yardımcı olun sebebi nedir hesabımı nasıl geri alabilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram 7 gün süresine kadar hesapları inceleyebilmektedir. Bir süre daha beklemenizi tavsiye ederiz .

      • Begüm
        Begüm

        Merhabalar instagram hesabım Kapatıldı. Hesap bilgilerimi girdiğimde daha fazla bilgi al ibaresi çıkıyor formu dolduruyorum fakat kimlik fotoğrafı istiyor çekip ekliyorum fakat hata veriyor saatlerce denedim fakat fotoğrafı kabul etmiyor bütün kriterlere uygun yolluyorum ama yok sebebi nedir acaba ?

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Instagram destek sisteminde şuan bir hata bulunmaktadır. Tekrar deneyiniz.

  73. hakan
    hakan

    hesabım incelemeye alınmış giriş yapılmıyor nasıl bu sorunu çözerim fotograflarım arkadaslarım var giriş yapamıyorum

  74. Mehmet
    Mehmet

    Telif yüzünden hesabım 2 hafta önce kapandı. İrtibata geçtiğim telif atanlardan 1 kişi telifini kaldırdı hesabım geri açılır mı ve telif kaldırıldıktan sonra form doldurmalı mıyım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim bütün bilgilerim içerisindeydi. Teşekkürler.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, telif kalkdıkdan sonra da form doldurmalısınız.

      • meryem
        meryem

        kural ihlalk nedeniyle hesabım kapatıldı. 3 kez form gönderdim ve 3 kez istenilen şeyleri yaptim bu durumda hesabımın açılma şansı kac. Lütfen yardımcı olun

    • Fatma
      Fatma

      Merhaba, hesabınız açıldı mı acaba? Lütfen cevap veriniz yardıma ihtiyacım var. 🙁

  75. Onur
    Onur

    Merhaba 9 şubatta Instagramim aniden kural ihlali denerek kapatıldı ve 30 gün adımları uygulayın yazısı geldi sonra facebook hesabiminda aynı anda kapandığını farkettim fotoğraf la kod gönderdigim halde bir cevap alamadım hesap 30 gün içinde tekrar açılırmı? Ne yapmam gerekiyor lütfen destek olurmusunuz ?

  76. Ebru
    Ebru

    Merhaba ınstagrama Facebook ıle gırış yapıodum. Artık bu e postayım kullanmıyorum. Farklı bı e posta açtım o yüzden dönüşler kayıtlına postaya gelırse ben göremem kapmalıyım

  77. Recep
    Recep

    Hesbim başkası tarazından kapatıldı gergin yapılmasını talep ve arz ederim

  78. Garip
    Garip

    Merhaba istağram hesabım kapandı resim çekip Atacam ama nerden gönderildiğini bulamadım

  79. Hakan
    Hakan

    Merhaba hesabım instagram tarafından kapatıldı sonrasında ingilizce yazılı kod geldi resmimi kullanıcı adımı kodu yazıp gönderdim 1 ay oldu ve yanıt gelmedi 3 4 defa gönderdim ama hala yanıt yok

  80. Aysun
    Aysun

    Bütün aşamaları yaptıktan sonra form doldurdum ve kapalı olan hesaptan siz olduğunuza emin olmamış icin onay istiyor kapalı olan hesaptan nasıl onay ala bilirim

  81. beyza
    beyza

    ben hesabıı sildim fakat 9 nisandan önce giriş yaprsam açılacağı mesajı geldi fakat açamıyorum

  82. Akif
    Akif

    Merhaba, hesabım geçici olarak kilitlendi spam yemekten dolayı olduğunu düşünüyorum. doğrulama istiyor e posta ve telefon eski olduğu için doğrulayamadım. Facebook ile bağlandığım zaman şifre yenileme linki geliyor, yeniliyorum ancak yine aynı sayfa yükleniyor. hesabım kendiliğinden açılır mı ya da tamamen kapanır mı yoksa hep böyle erişim sağlamadığım halde açık mı kalacak? Çok teşekkürler şimdiden.

  83. Tuğrul
    Tuğrul

    İyi günler. Hesabım geçici olarak kilitlendi devam seçeneğiyle doğrulama kodu istiyor e posta ve telefon numaram eski olduğu için doğrulayamıyorum. Pc vasıtasıyla facebook ile giriş yaptığımda yine doğrulama istiyor fakat mobilden facebook ile giriş yaptığımda şifre yenileme geliyor şifreyi değiştiriyorum ama hesaba girmiyor yine şifre yenileme sayfasını açıyor. Bu durumda geçici olarak engel kendiliğinden kalkar mı? ortalama ne kadar süre beklemeliyim?

  84. Sinem Çelebi
    Sinem Çelebi

    iyi günler ınstagram sürekli açtığım hesapları kapatıyor 7 senedir kullandığım hesabı kapattı herşeyim gitti sonra ben yine hesap açtım o da kapandı yine açtım o da kapandı tabi bu hesapları açtırmaya da cok fazla kez uğraştım son açtığım hesap kapanınca tekrar bildirip açtırdım bi kaç sonra yine kapndı sürekli hesap açıp kapatmaktan çok sıkıldım şimdi kapanan hesap için her hafta bildirme kısmından formu dolduruyorum ama herhangi bir geri dönüş yapılmıyor diğer hesaplarımda da aynı sıkıntıyı yaşadım ne yapmam gerektiği hakkında bir fikrim yok bana yardımcı olabilir misiniz

  85. selin
    selin

    merhaba lütfen yardımcı olun. Hesabımın etkinleştirildiğine dair bi mail aldim ama hala hesabima girmeye çalıştığımda ihlalden kapali diyor. Tekrar mail attim sorun giderildi dediler. Ama giremiyorum ne yapmam lazım .

  86. Bilgin
    Bilgin

    Merhaba instagram hesabım calındı ve kapatıldı şüphesindeyim kod ve fotografla maile cevap verdim fakat diger formlarıda göndermem gerekirmi kimlikli başvuru formunuda aynı zamanda göndermelimiyim yoksa digerine cevapmı beklemeliyim ve birde aynı telefonda diger iş hesaplarımın olması olumsuz etki eder mi?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, daha önceden yaptığınız itirazların geri dönüşlerini bekleyiniz.

      • selin
        selin

        merhaba dediklerinizi uyguladim ve hesabimin etkinleştirildiğine dair bir mail aldım. Ama girmeye çalıştığımda bana hala ihlalden kapanli diyor tektar mail attim sorun giderildi girebilirsiniz dendi ama hala giremiyorum ne yapmam lazim lütfen yardımcı olun

  87. selin
    selin

    merhaba dediklerinizi uyguladim ve hesabimim etkinleştirildiğine dair bi mail aldim ancak girmeye çalıştığımda hala ihlalden kapali diyor ne yapmam lazim?

  88. Zeynep
    Zeynep

    Selam integral hesabıma giremiyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Ne gibi bir hata alıyorsunuz acaba?

  89. Dilara
    Dilara

    Hesabım açık çalınmadı bir anda hesaptan çıktım gitmek için denedim güçlük için hesabınızın şifresini değiştirdik diyor ve ben giremiyorum

  90. Emre Polat
    Emre Polat

    Hesabınızın şifresi değiştirildi deyip hesaptan çıkış yapıldı hiç bi iznim olmadan

  91. İsmail
    İsmail

    Merhaba Instagram hesabım vardi aylardir giriş yapmadim suan giriş yapmak istediğimde hesap bulunamadi yaziyor hesabimin ekran görüntüsü var nasil kurtarabilirm

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınızı kurtarmak için Instagram destek merkezi üzerinden “Hesap Kurtarma” formu doldurmalısınız.

  92. Fatma
    Fatma

    Hesabım durduk yere kapatıldı. Kapatılırken herhangi bir uyarı almadım . Mail, cep telefonumdan kod ve giriş bağlantısı göndermeye çalışıyorum ama kullancı bulunmadı diyor ne yapmam gerekiyor?

  93. Samet
    Samet

    merhaba birşey sormak istiyorum, bor gönderenin altına ılımlı hakaret içermeyen bor yorum attım, ve altına cevap olarak hakaret ve küfür içeren bir yorum geldi yunan bir arkadaştan ekran fotoğrafınıda aldım ve alaylı konuşmalarö vardı, daha sonra o yoruma karşılık cevap verdim gene hakaret etmedim ama devletimi milletimi öven konuşmalar yaptım, ve onların korkak olduğumu söyledim çünkü atatürk ve türkler hakkında küfürlü ve ağır konuştu, ve 5 dakka sonra hesabımda hiç birşeye ulaşamadım hesabın içindeyim hala ama gönderiler mesajlar fotoğraflar hiç birşey görünmüyor ve uyarı mesajı gelmedi, uyarı ekranı açılmadı ne yapabilirim bu konuda geri açılamaz mi hesaba girebiliyorum ama kullanamıyorum, ve bana küfür ve hakaret içerikli yorum atan yunan arkadaşın hesabı kapatılmadı ama benimki kapatıldı neden?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, karşı taraf sizi şikayet etmiş olabilir.

  94. Sinem
    Sinem

    Merhaba! dün gece instagram hesabıma girdiğimde kapatıldı yazısıyla karşılaştım ve kod göndermesini istedim. 24 saat içinde diye başlayan bir cümle ile karşılaştım.O sırada 2 kez mail attım ve fotoğrafımı gönderdim.Bugün ise ingilizce olarak bir metin hazırlayıp mail attım.Fakat bugün bilgisayarıma girdiğimde topluluk kuralları ihlalinden dolayı kapandığını ve böyle kapatılan hesapların tekrar açılamayacağı yazıyor.Fakat telefondan girdiğimde böyle bir yazı ile karşılaşmadım sadece itiraz edebildim.Hesabım gerçekten de tamamiyle kapatıldı mı yoksa itiraz ettiğim için tekrar açılma ihtimali var mı? cevap verirseniz çok sevinirim 🙂. NOT:hesabımda tarafımdan hiçbir topluluk kuralı ihlal edilmemiştir.Ayriyetten kapatıldığına dair de şahsıma bir mail gelmemiştir.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram hesabınız ile 3.parti uygulamalara giriş yaptınız mı daha önce?

  95. Türkan
    Türkan

    Aktif olarak kullandığım hesabıma oturumum açıkken tekrar giriyordum , hesabınız kapalatıldı diye bi yazıyla karşılaştım .. telefona doğrulama kodu geldi fakat yine bi yazıyla karşılaştım ,giriş yapamıyorum 🥺🥺 durduk yere böyle birşey nasıl olabilir ? Hemde hiçbir bilgilendirme yapılmadan

  96. Orçun Ağra
    Orçun Ağra

    Dediğiniz şeyler oldu hatta benden fotoğraf istediler bende gönderdim ama 4 gündür hiçbir gelişme yok ne yapmalıyım

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, bir süre daha beklemenizi tavsiye ederiz. Covid süreci nedeniyle cevaplar gecikebilmektedir.

      • Fatmanur
        Fatmanur

        Merhabalar
        3 Mayıs tarihinde akşam saat 6 civarı instagram hesabından çıkış yaptınız olarak bir sorunla karşılaştım. Hesabıma tekrar giriş yapmayı denedim ama olmadı. Bununla ilgili instagrama şikayet talebinde bulundum.
        Bilgilerini verdiğin için teşekkürler bilgilerini inceleyeceğiz ve onaylayabildiğimiz taktirde yaklaşık 24 saat içinde yardım merkezinde bir değerlendirme talep edebileceksin olarak Bilgi geldi.
        24 saat bekledim ve bugün tekrar denedim
        Hata instagram hesabın koşullarımızı ihlal ettiğin için kapatıldı hesabını nasıl geri alabileceğini öğren dedi daha fazla Bilgi al bölümünden bilgilerimi doldurdum şikayet oluşturdum.
        Hesabımın instagram koşullarını ihlal ettiğini düşünmüyorum. Kendi şahsi hesabımdır 5 yıldan beri kullanıyorum mailime bir kod geldi bu kodu kağıda kullanıcı adımla yazıp gönderdim 2 gün önce dönüş olmadı anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

  97. cemile
    cemile

    Meraba instagram hesabım kapatıldı giriş yapamiyorum lutfen yardımcı olun instagram hesabım acım

  98. Sude
    Sude

    Instagramim guvenlik gerekçesiyle şifresi yenilenmiş ve telefon numarama bağlantı gitmiyor bunun yani sıra e posta adresim değiştirilmiş hesabımı nasıl geri alabilirim

  99. sibel yavuz
    sibel yavuz

    enes bey merhabalar sebepsiz yere hesabım kapatıldı ve bir kural ihlali yapmadım cumartesi gününden beri her gün mailime gelen kod ile resmimi çekip atıyorum fakat bir dönüş olmadı ve açılmadı nekadar beklememiz lazım bilgi veririmisiniz

  100. Musa
    Musa

    iyi günler ben formu doldurdum istedikleri fotoğrafı gönderdim fakat 1 haftadır geri dönüş sağlamadılar nedeni nedir acaba ne kadar daha beklemem gerekiyor?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Covid 19 salgını nedeniyle geri dönüşler geç olmaktadır. Bir süre beklemenizi tavsiye ederiz.

  101. Levent kırdağ
    Levent kırdağ

    Instagram Hesabım Kapatıldı isimli makaleniz oldukça faydalıydı. Teşekkürler..

  102. kaan uraslı
    kaan uraslı

    Instagram Hesabım Neden Kapatılabilir?

  103. osman pank
    osman pank

    Hesabımı Nasıl Geri Açarım?

  104. Ali
    Ali

    İnstagram da yanlışlıkla yaş degiştirdim 13 yas altına düşünce kapandı nasıl aktif yapabilirim yardımcı olurmusunuz

  105. Zozan kartal
    Zozan kartal

    Birden bire hesabim kapandı giriş yaptigimda ” bilgilerinizi onayladigimiz takdirde yaklaşık 24 saat icerisinde hesabiniza erisebileceksiniz ” yazısından baska bisey cikmiyor. Bu ne anlama geliyor hesabimi Instagram mi kapatmis çalınmış mi ?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hayır bağlı olduğunuz e-posta adresiniz üzerinden bilgilerinizi onaylamanız gerekmektedir. Bilgilerinizi onayladığınızda hesabınıza erişebilirsiniz. E-posta adresinize konuyla ilgili mail gelmesi gerekir.

  106. Welat xerib
    Welat xerib

    Istegramda kötü bir şey ollmadığını düşünüyorum eyer kötü bir şey yaptıysam sizden özür dilerim artık ollmuyacak size Söz veriyorum

  107. Pelin
    Pelin

    Merhaba 4 gun once sabah instagrama giris yaptigimda akis yenilenmedi yazisi cikti ve birdaha acilmadi e postami ve sifremi girdigimde ise bilmedigim e postalar cikiyor postergo ondirenlerde boyle oluyormus bende indirmistim fakat kullanmadim nasil nir yol izlemeliyim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , uygulamayı silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?

  108. Pelin
    Pelin

    Ayrica ben profil resmimide yolladim cevap gelmedi mail atmaya calistim mailimi kabul etmiyor e posta hatali diyor arkadaslara baktirdigimda hesabim cikiyor ama sayfami acamiyorum

  109. Funda
    Funda

    İnstram hesabım çalındı nasıl yardımcı olabilirsiniz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, mail adresinizi hatırlıyor musunuz?

  110. Rümeysa
    Rümeysa

    Merhaba formda instagrama bağlı e posta adresinizi yazın diyor da ben e postayla açmadım ki telefon numarasıyla açtım. Ne yapmam gerekiyor farklı bi e posta adresi yazsam olur mu?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , numara ile kaydolduysanız kod ile giriş yapabilirsiniz. Telefon numarasının yanında mail adresinize de bağlamalısınız.

  111. İlay
    İlay

    Merhaba instagram hesabım taklit ettiğim gerekçesiyle kapandı form doldurdum kagıda gelen kodu girip fotoğraf çekip attım kaç defa hem de herhangi bi cevap gelmedi , hesap kurtarma işlemleri yapan birini tanıyorum arkadaş ortamından bütün bilgileri verdim baktı ve bloke olduğunu söyledi çok fazla form doldurup mail attığım için . Gerçekten böyle bi durum var mı ve ya var ise blokenin kalkması ne kadar sürüyor çok emin olamadım söyleyen arkadaştan yardımcı olursanız sevinirim . Teşekkürler

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , bu işlemi fazla ölçüde yaptığınız için bloke yeme durumu söz konusudur evet. Fakat kısa süre içerisinde Instagram hesap kontrollerinizi yaptıktan sonra bloke durumunu ortadan kaldırır. Bu süreç içerisinde Instagram yardım merkezine durumunuzu mail olarak atabilirsiniz.

  112. Satılmış
    Satılmış

    Iyi gunler sevgili kardesim instagramim kapatildi bununla birlikte facebook ta kapatildi ne yapabilirim yardimci olursan sevinirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, Instagram hesabınızın bağlı olduğu mail adresinden yeni şifre oluşturup hesabınızı tekrar aktif olarak kullanabilirsiniz.

  113. Aysu
    Aysu

    Instagram hesabım kapatıldı açamıyorum hiç bilmedim bir gerekçe gösterildi formu dolduruyorum ama gönderme de hata veriyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine de rapo olarak bildirmeniz gerekmektedir. 1 hafta içerisinde geri dönüş sağlayacaklardır.

  114. Sümeyye
    Sümeyye

    Merhaba instagram adresim bi andan sebebsız yere kapandı. Kullanıcı adı,Eposta ve tlf numarasına hata verıyor. Şuan hesabımda yok ortada.Kullanıcı adı bulunamıyor dıyor. Ne yapmam lazım lütfen yardım

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram hesabınızın bağlı olduğu mail adresini bilmiyorsanız hesabınızı geri alamazsınız maalesef. Bağlı olduğunuz mail adresini biliyor olmanız gerek.

      • Fatma
        Fatma

        Merhaba hesabim bir anda ortadan.yok oldu kullanıcı bulunamadı diyor bu neden olur bir anda gitti
        Instagram.kullanicisi olarak gözüküyor

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar, hesabınızın bağlı olduğu mail adresini hatırlıyor musunuz?

  115. Fatma
    Fatma

    İnstagramim 11 gün önce kapatıldı. Kodu da fotoğraf çekip göndereli 7 gün oldu. Hala bir geri dönüş yapılmadı. Ne zaman geri dönüş alabilirim?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine konu ile ilgili durumunuzu rapor olarak iletmelisiniz.

  116. Fatma
    Fatma

    Instagram hesabim 2 hafta önce birini taklit ettigim gerekçesiyle kapatıldı. Itiraz ettim ve gelen kodu fotograf çekilerek gönderdim. 2 hafta geçmesin rağmen henüz bir geri dönüş olmadı. Tahmini olarak ne zaman geri dönüş yapılır ya da yapabileceğim farkli bir şey var mi bu konuda?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine bir kez daha rapor olarak durumu bildirmelisiniz. Yaklaşık 1 hafta içerinde geri dönüş olacaktır.

  117. afiye
    afiye

    merhaba benim hesabim calindi adima dolandiricilik yapiliyor cevremi uyardim dunden beri ugrasiyorum heryere mail attim hesabimi geri alirmiyim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın bağlı olduğu mail adresini hatırlıyorsanız bu şekilde hesabınıza erişebilirsiniz.

  118. Sultan
    Sultan

    Hesabim hata veriyor hesabıma ulasamiyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , bu tip durumlarda doğrudan Instagram destek sayfasına gidilerek yardım talebi oluşturmak gerekir.

  119. Medet
    Medet

    Topluluk kurallarının ihlali yüzünden kapatılan instagram ve Facebook hesaplarım için form gönderdim açılmayacağı söylendi fakat instagram ve Facebook uygulamalarından hiç bir şekilde yeni hesap oluşturup açamıyorum bunun sebebi nedir.

  120. Furkan cebeci
    Furkan cebeci

    Merhaba ben bu söylediklerinizin hepsini yapıyorum form gönderdi mail olarak formu dolduruyorum ama göndermiyor instagrama git bunun sen olduğunu onayla diyor zaten ben onaylayabilsem instagrama giriş yapabilsem hesab açılır ama hiç giremiyorum formuda gönderemiyorum

  121. Aygul
    Aygul

    Meraba instagram hesabim hep bloke oluyor ..acaba nede..hep yeni hesap aciyorum ama bem robot degilim gibi bir soru soldurma anket geliyor ve dolduryorum ama sonrasinda 24 saat diye bir yazik cikiyor ve asagindada bitti diye sey var ona basincada cikiyor

  122. Deniz
    Deniz

    Hesabım 20 gün önce çalındı e posta ve telefon değiştirildi ve çalındıktan 1 gün sonra da böyle bir kullanıcı bulunamadı durumuna geldi(sanırım kapatıldı) instagram desteğe yazdım fakat hiçbir geri dönüş olmadı nasıl hareket etmem gerekiyor?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine yazalı ne kadar oldu? Çünkü yazdıktan sonra biraz geri dönüşlerde gecikme yaşanabiliyor.

  123. Musa
    Musa

    Merhaba benim instagram hesapım 24 sürdü ve sonra kapandı ne kadar form yollaydıysam olmadı ve en sonunda e postaya bizimle ileşitime geçtiğiniz için tşk ederiz fln dedi neyse yüzumle beraber kodu yolladım 3 gün oldu dönüs ve hesapım 1 hafta once kapatıldı ne zmn açılabilir yardim edersmisniz

  124. Nisa
    Nisa

    Instagram hesabım kapatıldı topluluk kuralların ihlalden dolayı itiraz formunu gönderemiyorum bu özelliği şuan da kullanamazsın diyor. Bunun belli bir bekleme süresi var mı acaba ya da hesabım tamamen mi kapatıldı?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Kapatılmış olan hesabınızı geri açmak için Instagram yardım merkezi ile iletişime geçmeli ve hesap kurtarma talebinde bulunmalısınız.

  125. Gökhan erbilge
    Gökhan erbilge

    Benim Instagram hesabim 1 ay önce hacklendi geri alamadım bende yerine benzer isimde yeni hesap açtım manzara ve çizimlerimi paylaşıyorum bugün hiçbir neden yokken kapatıldı dedi telefona kod gönderdi ama mail gelmedi burda sadece manzara ve çizim fotoğrafları vardı benden Instagram kimlik bilgi veya fotoğraf isterse nasıl bir fotoğraf paylasmaliyim ?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezi haricinde herhangi bir yerde kimlik bilgilerinizi veya fotoğraflarınızı paylaşmayın. Instagram yardım merkezine güvenle gönderebilirsiniz.

  126. Tuğba
    Tuğba

    Hesabım taklit nedeniyle ve instegram kurallarını ihlal etmem gerekçesiyle kapandı lakin ihlal edecek bir paylaşımda bulunmadım mail attım bugun 3. Günüm bana dönüş yaptılar hesabınızın kapanma nedenlerinden olabilir diye madde halinde daha sonra tekrar dönüş yapmak istediğim zaman mail gonderemiyordum topluluk kurallarına aykırı diye sanırım spam yemişim nasıl kaldırabilirim ve hesabım nasıl tekrar açılır?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınız 1 ila 2 hafta süresince kapalı kalabilir. Topluluk kuralları ihlali ceza süresi hemen hemen bu zaman dilimindedir. Fakat bu süreç içerisinde siz Instagram yardım merkezine mail atmayı ihmal etmeyin. Sürekli açılması için Instagram yardım merkezine mail atın.

  127. Gülnarə Qasımova
    Gülnarə Qasımova

    Mərhəba Instagram hesabim kapatmislat nasil geri ala bilirik lütfən yardım edin bana

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın bağlı olduğu mail adresini biliyor musunuz?

  128. Melek
    Melek

    İnstagram hesabım çalındı telefon numaram ve e postam değiştirilmiş yeni bir e postayla yeni hesap açmak istedim24 saat içinde inceleyip uygun görüldüğü taktirde ulaşabileceksiniz yazıyor eski hesabımı geri istiyorum 🥲 yeni hesapta açamıyorum ne yapmalıyım

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Melek, bahsedilen süreyi beklemekten ve geri dönüş ile harekete geçmekten başka çaren maalesef bulunmuyor.

  129. Emine kartal
    Emine kartal

    Merhaba benim instagramım durduk yere kapatıldı dedi ve kapandı ne yapmalıyım

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Emine, Mail üzerinden sana herhangi bir bildirim geldi mi acaba?

  130. Özlem altıncı
    Özlem altıncı

    Merhaba instagram hesabım çalındı benim adıma dolandırıcılık ve uygunsuz içerik paylaşılıyordu bir hafta önce instagrama mail attım durumu izah ettim kanıtları sundum destek formu doldurdum fotoğraf istenmişti attım ama hala dönüş yok üstelik çalan kişi hesabımı silmiş yada dondurmuş bilmiyorum bir sürü yol denedim bu işle ilgilenen arkadaşlar da yardımcı oldu fakat duo kodları yüklemiş onu geçemiyoruz hesabın bana acil olduğuna dair bilgileri verdim ama çalan kişi mail telefon Facebook ne varsa silmiş benim olduğuna dair tüm izler yok üstelik 40 K bir hesap ve içinde bir çok fotoğraf ve videom var herşeyim orada geri alınabilir mi bilmiyorum mail de gelmiyor Bu durum çok can sıkıcı

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Özlem, help.instagram adresi üzerinden iletişim kurdunuz mu acaba?

  131. Mustafa
    Mustafa

    Merhaba, instagram hesabımız kapatıldı. Yaklaşık 1 ay oldu fakat dönüş olmadı bu yüzden işlerimizin de aksamaması adına şahsi hesap üzerinden devam edildi. Fakat oda kapatıldı ama 2 gün sonra tekrar açıldı. Açılalı bugün 5 gün olmuştu ve şimdi tekrar kapatıldı. Ama bu sefer daha fazla bilgi al kısmı bile çıkmıyor. Başka bir hesabımızda vardı oda dün kapatıldı. Sebebi sizce nedir? Karşımıza çıkan hata ‘koşul ihlali’ fakat böyle bir ihlal söz konusu bile değil. Sizce bu hesaplar kurtarılabilir mi ve nedeni nedir?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Mustafa, hesaplarınız üzerinden ürün paylaşımları mı yapıyordunuz?

  132. Aydoğan
    Aydoğan

    Merhaba,
    Ben şuan taylandda tatildeyim. Zannedersem reports programından dolayı dondurdular hesabımı. Daha sonra hemen itirazı doldurdum. Sanırım thaide olduğum için thaice geldi cevap. Kod ile fotoğrafımı çektim ve gönderdim. Yaklaşık 1.5 gün oldu ancak dönüş olmadı. Normalde ne kadar sürüyor ve ne kadar beklemem gerekli? Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim🙏

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , cihaz değişikliği yaptınız mı peki?

  133. Nihal efe
    Nihal efe

    Merhaba
    Instagran sayfami kapatti mail yolladim sikayet aldigim icin kapattiklari ile mail geldi ama ben kural ihlali yapmadim beraber calistigimiz bir sayafanin resimini kullandigim icin kapatildi ama aramizda anlasma var . Izinsiz kullanmadim sayfami geri almak icin ne gibi bir islem yapmam gerek yardimci olursaniz sevinirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalari bu gibi durumlarda görselin ait olduğu hesaplar diğer hesapları şikayet ettiğinden yaşanmaktadır. Veya görselin kime ait olduğunu bilen farklı hesaplar bu şikayetleri oluşturmaktadır. ”Kural ihlali olduğunu düşünmüyorsanız…” seçeneğine tıklayarak Instagram Destek Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.

  134. Fatma
    Fatma

    Merhaba ben hesabımı dondurmustum sonra geri açmak istediğim de topluluk kurallarını ihlal ettiğiniz için kapatılmıştır uyarısı aldım. Itiraz ettim mail attım resimli cevap gelmedi tekrar açılır mi bekliyim mi bana yardım edin 🙏

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Instagram Yardım Destek ile iletişime geçmeniz durumunda 7 gün içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır.

      • Fatma
        Fatma

        2 haftadır bekliyorum 2 defa resimli mail gönderdim ama ne olumlu ne de olumsuz bi cevap gelmiyor

        • Cemali Batın
          Cemali Batın

          Merhabalar, Instagram destek hattında yoğunluk yaşanabiliyor olabilir. Daha sonra tekrar denemenizi tavsiye ederiz.

      • anıl umut
        anıl umut

        Hesabım instagram tarafından kapatıldı. Kendilerine itiraz ettim mail attılar bir kodu kağıda yazıp fotoğraf çekildim gönderdim. Fakat yine olumsuz. Sonrasında bir hata olduğunu düşünüyorsanız diye bir link attılar oradan tekrar bir form doldurdum ama sonuna gelince sürekli hata veriyor. Bu son dönemde pek çok insanın hesabı da bu şekilde kapatılmış ve aynı dediğim gibi en son yapılan işlemde bir hata var uyarısı almış.

        • Cemali Batın
          Cemali Batın

          Merhabalar, Instagram destek hattında yoğunluk yaşanabiliyor olabilir. Daha sonra tekrar denemenizi tavsiye ederiz

  135. Asker etiker
    Asker etiker

    Instagram hesabım kapatıldı giremiyorum bundan dolayı bana yardimci olur musunuz lütfen

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Instagram Destek Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.

  136. Süheyla
    Süheyla

    Merhabalar uzun süre itibari ile takipçi programı kullanıyordum fakat bugün instagrama robotmusun diye soru geldi değilim dedim kaç tane motor var resimde secin dedi seçtim sonra benim instagrama erişim engellendi girince kod istiyor ama bana kod gelmiyor ve başka cihazdan baktığım zaman instagram kullanıcısı olarak gözüküyor ne yapmam gerekiyor nasıl açabilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, 3.parti programlar kullandığınız için hesabınızın tekrar açılması çok zordur. Instagram destek merkezi üzerinden form göndermenizi öneririz.

  137. merve
    merve

    merhabalar ;
    instagramım kendi kendine kapatıldı.sürekli kullanıcı bulunamadı hatası alıyorum .instagramım hiç bir sekilde görüntülenemiyor. formu doldurdum gönderdim fotografıda yolladım instagram ekibine ne zaman dönüş yaparlar .acaba kurtarabilirmiyim instagramamı o kadar üzgünüm ki

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Instagram genellikle 7-10 gün içerisinde dönüş yapmaktadır. Dilerseniz formu tekrarlayabilirsiniz.

  138. Dilek
    Dilek

    Yanlış doğum tarihi girdiğim için instagram hesabım engellendi itiraz etmeme rağmen 17 gündür hesabım açılmadı yardımcı olursanız sevinirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, bu linkten itirazda bulunabilirsiniz. Instagramın yeniden hesap aktifleştirme için yapmış olduğu değerlendirmeler 30 günü bulabilmektedir.

  139. Hilal özkök
    Hilal özkök

    Enes bey merhabalar , Bugün gün içerisinde hesabıma ( bilgilerini inceleyeceğiz ve onaylayabildiğimiz takdirde yaklaşık 24 saat içinde hesabına erişebileceksin olarak bir bildirim geldi ve şu anda hesabım gözükmüyor. İhlal ettiğim yanlış yaptığım hiçbir durum söz konusu değildir. Ailem arkadaşlarım dışında kimse de bulunmuyor. Giriş yapıyorum kullanıcı hatası veriyor , Kişi bulunamadı diyor 1 saat sonra 24 saatim dolacaktır.İnstagram a bildirdim mail geldi numara ile kağıda yazıp çkekip ilettim.Bu süreçten sonra yapmam gereken nedir ? teşekkür ederim.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, bir form gönderip sorun bildiriminde bulunduysanız yapmanız gereken beklemektir. Bu süreç 7-30 gün arası değişiklik gösterebilir.

  140. Ümran
    Ümran

    Merhaba benim hesabım bir anda hiçbir bilgilemdirme verilmeden kapandı hesabıma giriş yapabiliyorum İnstagram Kullanıcısı diyor sadece telefon değişikliği yaptım kod geldi yazdım fotograf attım gercek boyutta gönderdim 1 hafta oldu cevap yok jpeg nasıl oluyor açılır mı hesabım

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Instagram’ın hesapları yeniden aktif etmek için yaptığı değerlendirmeler 30 günü bulabilmektedir. Dilerseniz talebinizi yenileyip yaptığınız adımları tekrarlayabilirsiniz.

  141. Ümran
    Ümran

    Merhaba 17 nisansa hesabım bir anda kapandı hiçbir uyarı almadım yada aldım o anki panikle görmedim mail herhangi bir bildirim gelmedi hesabıma girebiliyorum İnstagram kullandık diyor iki hafta oldu hala cevap yok galiba cevap gelmeyecek instagrama güvenim her geçen gün azalıyor bütün anılarım gitti geri alabilirmiyim herkes cevap gelmiyor yazmış

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, bu forma tıklayarak bu adımları uygulayabilirsiniz:

      İlk olarak Instagram Hesabım Donduruldu başlıklı forma gidin.
      “Kullandığınız hesap, işletme – hizmet ya da bir kişiyi mi ifade ediyor?” Evet cevabı vermeniz gerekmektedir.
      Nüfus cüzdanınızda yazan soyadınızı ve adınızı yazmalısınız. Instagram kullanıcı adınızı tam olarak yazmanız gerekmektedir.
      E-posta adresinizi yazmalısınız. Nerede olduğunuzu yazmalısınız. (Ülke – konum – şehir vb.)

      Instagram’ın hesapları yeniden aktifleştirmek için yaptığı değerlendirmeler 30 günü bulabilmektedir.

  142. Yasinozturk
    Yasinozturk

    Merhabalar yardımcı Instagram’ı benim hesabım bir aydan beri kapandı nasıl açabilirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Instagram hesabım kapatıldı adlı forma tıklayarak talepte bulunabilirsiniz.

  143. Meltem
    Meltem

    Merhaba. Instagram adresim topluluk kurallarını ihlal ettiğim için kapatılmış. Daha önce de bu şekilde kapatılmıştı birileri spamladığı için kapattırmıştı ve yaptıran kişi kendisi söylemişti. Şuan yine aynı durum mu söz konusu yoksa reports programından dolayı mı kapatıldı bilmiyorum. Form doldurdum kodu da çekip yolladım bekliyorum. Hesabımın kurtarılma ihtimali var mıdır? Bir de “ Merhaba, hesabinizda yer alan
    bilgileri ve paylagimlari arsiv
    olarak indirmeyi talep etmelisiniz” şeklinde bir cevabınızı gördüm. Bunu desteği nereden talep edebilirim bir link vs. söyleyebilir misiniz? Adresimi açamasam bile en azından story, öne çıkanlar, kaydettiğim sayfalar ve postlarım vs bunları geri alabiliyor muyum böyle bir taleple? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, hesabınız aniden fazla takipçi kazanmışsa veya hesabınız üzerinden fazla takip/mesaj isteği göndermiş iseniz de bu problemler yaşanabilir. Sizin de dediğiniz gibi 3.parti uygulamalar da bu tarz sorunlara sebep olabiliyor. Talep oluşturmanızın ardından 30 gün içinde talebiniz sonuçlanacaktır. Hesabınızın açılmaması durumunda verileri indirmek için tekrar Instagram Yardım Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  144. FJOLLA
    FJOLLA

    Instagram hesabi kapatildi
    hesabınız, şartlarımızı ihlal ettiği için devre dışı bırakıldı mesaji, 2 hata ugrasiyotrum , butun form tiplerini doldurdum gonderdim ama cevap alamadim .
    Lutfen yardimci olun

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, Instagram’a bu türden çok fazla talep olduğu için sorunu çözmeleri biraz zaman alabilir.

  145. Fatma
    Fatma

    Benım instegram hesabım çalındı ama şuan aktif görünüyor.nasıl kapatıcam lütfen yardım edin arkadaşlarıma sıkayet edin dedim ama mail adresini değiştirmiş lütfen yardım edin

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Çözüm için https://help.instagram.com/368191326593075/?helpref=hc_fnav sayfasına veya https://www.instatakipci.com/blog/instagram-hesabim-calindi-ne-yapmaliyim blog yazımıza göz atabilirsiniz.

  146. Hülya
    Hülya

    Instagramım hesabım kalıcı olarak kapatıldı.

  147. umut ozcelik
    umut ozcelik

    contact bölümünde formu dolduruyorum, kullanıcı adı bölümüne link hali ile kullanıcı adımı yazmama rağmen kullanıcı bulunamadı diyor. hesabım zaten silindi diye formu dolduruyorum çok saçma bir şekilde gönderemiyorum

  148. İdris şahin
    İdris şahin

    Idris Şahin 34 hesabım askıya alındı kapandı tekrar geri alınmasını istiyorum

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Merhaba İdris Bey, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Yazımızda yer alan kapatılan hesabı açma adımlarını takip ederek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz. Aynı zamanda Instagram Destek ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

  149. kedi
    kedi

    merhaba hesabım 12 kasımda kapandı bot şikayet saldırısına uğradım itiraz formu dolduruyorum ama bu hatayı Değerlendirme Talep Edemezsin
    Hesabını kapatma kararı incelenemez. Bunun nedeni, daha önce incelememiz ve geri çevrilemeyeceğine karar vermemizdir veya hesabının kapatılmasından bu yana 30 günden fazla bir zaman geçmiş olmasıdır.
    verdiği için formu gönderemiyorum. bu konuda ne yapmalıyım dönüş yaparsanız sevinirim

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Hesabınızın kapatılmasıyla ilgili yaşadığınız sorunu çözmek için önerilerim şunlar: İlk olarak, Instagram müşteri destek ekibiyle iletişime geçmeyi deneyin. Yardım merkezini inceleyerek, hesap kapatma ve itiraz süreçleriyle ilgili daha fazla bilgi edinin. İletişiminizde saygılı bir dil kullanmaya özen gösterin ve platformun kurallarına uygun davrandığınızı vurgulayın.

  150. Ali
    Ali

    Instagram hesabım Topluluk kuralları ihlalinden dolayı kapatıldı ancak yeni hesab açmak istedim farklı isimle ve farklı e posta ve farklı numara denememe rağmen ilk kullandığım telefonda ınstagram uygulamasından giriş yapamıyorum yani daha önce giriş yaptığım uygulama bir hesabım kapandı diye yeni bir hesaba giriş yapmıyor acaba sorun ne Instagram yönetimi telefonumu mu da engele aldı ki yeni hesab ile uygulamadan giriş yapmıyor

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Instagram’ın hesabınızı topluluk kurallarını ihlal ettiği için kapatmasının ardından yeni bir hesap açamamanız, platformun cihazınızı tanıyıp engellemiş olabileceğine işaret ediyor. Bazı durumlarda, Instagram sadece hesapları değil, aynı zamanda ihlalde bulunan hesaplarla ilişkilendirilen cihazları da engelleyebilir. Bu, platformun tekrar eden ihlalleri önlemek için uyguladığı bir güvenlik önlemi olabilir. Sorunu çözmek için, farklı bir cihaz kullanmayı deneyebilir veya Instagram Destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

  151. Ali
    Ali

    Bi firmanin porofilini koymusum yasak oldugunu bilmiyordum 3 gun icinde hsp kapatildi bunun bir yolu yokmu sayfami cok seviyordum cok uzgunum 27 100 tkp cim olmustu varmi bi yol gostercek arkadasim selfi denedim olmadi😥

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Instagram’da bir firmanın profilini paylaşmanın yasak olduğunu bilmeden yaptığınız için hesabınızın kapatılması durumunda, genellikle yapılması gereken ilk adım, Instagram’ın destek ve itiraz sürecine başvurmaktır. Selfie ile kimlik doğrulama girişiminizin başarısız olması durumunda, Instagram’ın yardım merkezindeki talimatları takip ederek veya doğrudan Instagram destek ekibiyle iletişime geçerek daha fazla yardım alabilirsiniz. Her ne kadar takipçi sayınız yüksek olsa da, Instagram genellikle topluluk kuralları ihlallerini ciddiye alır ve bu süreçler zaman alabilir. Sabırlı olmak ve resmi kanallar üzerinden ilerlemek önemlidir.