İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Twitch Para Kazanma

Son günlerin en popüler konularından Twitch para kazanma yöntemlerini sizin için derledik. Arama motorlarında en sık aratılan konuların başında Twitch nasıl para kazanılır gelmektedir. Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcının olduğu bu uygulama sayesinde hem vakit geçirebilir hem de para kazanabilirsiniz. Twitch uygulamasından para kazanmak çok kolay! Ancak bunun için biraz sabırlı olmanız ve sizin için sıraladığımız taktikleri uygulamanız gerekecektir. Twitch uygulamasında aylık olarak para kazanabilir, güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Tamamen kendi yöntemlerinizle kazanacağınız bu paralar sayesinde hem kazanç elde edebilir hem de uygulamada popüler olabilirsiniz.

Twitch Uygulaması

Oyun oynamayı seviyorsanız, Twitch uygulaması tam da size göre olacaktır. Oynadığınız bu oyunlar sayesinde gelir elde etmek artık daha kolay olacak. Platform çok geniş ve her geçen gün kendini geliştirmeye devam eden bir platformdur. Oyun oynarken canlı yayın açabilir, bu yayınları daha sonra video olarak paylaşabilirsiniz. Siteye giren kişiler, oynamış olduğunuz oyunlar sayesinde sizleri daha yakından tanımaktadır. Nasıl oyun oynadığınızı görebilirler ve sizinle iletişime geçebilir.

twitch yayın para kazanma

Twitch Hesabı Açma

Para kazanma yolları arasında olan Twitch uygulamasını kullanmak istiyorsanız, mutlaka hesabınız olması gerekmektedir. Kendinize kanal açabilir, oynamış olduğunuz oyunları canlı olarak paylaşabilirsiniz. Ancak bunun için video oyunlarını oynayabilir, yayınlar sırasında kendi yüzünüzü gösterebilirsiniz. Twitch uygulamasının önemli olan 3 bileşeni bulunmaktadır:

  1. Oyunun kendisi
  2. Oyundaki görüntünüz
  3. Mikrofon ve kamera şeklindedir. (Twitch Destek)

Twitch Uygulamasında Nasıl Takipçi Kazanılır?

Twitch uygulamasında Twitch hesabı açma işleminden sonra artık yayın yapmaya ve para kazanmaya başlayabilirsiniz. Kanalınızda nasıl bir üslup ile konuşacaksınız? Bunlara karar vermeli ve şu kriterlere cevap bulmalısınız:

  • Ciddi bir üslup mu kullanmak istiyorsunuz?
  • Mizah açılı bir hizmet mi vereceksiniz?
  • Oyunları tanıtacak mısınız? Oyun oynayıp, yayın mı yapacaksınız?
  • İzleyici kitleniz ne olacak?
  • Savaş mı futbol mu oynayacaksınız?
  • Komik mi ciddi mi olacaksınız?
  • Hedefiniz para kazanma mı, yoksa sadece oyun oynamak mı?

Bu kriterlere cevap verirseniz, kanalınızın yolunu çizebilirsiniz

Twitch Yayın Anahtarı hakkında detaylı bilgi yazımızda!

Twitch’den Para Kazanmak

Twitch yayın açma işlemi sonrasında artık para kazanmaya başlayabilirsiniz. Kanalınızın para kazanabilmesi için belirli bir popülariteye erişmesi gerekmektedir. Kanalınız ne kadar beğenilirse, yorum alır ve oyun oynanırsa, kullanıcılar bu kanala bağış yaparlar.

Ancak hemen bu bağıştan yararlanamazsınız. Büyük bir görüntülemeye erişmeniz ve Twitch ortaklığı kurmanız gerekecektir. Ortalık kurmak için 5000 takipçiye erişmeniz yeterli. Bundan sonra kullanıcılar 4.99$ karşılığında size bağışlarda bulunabilirler.

Konu hakkında uzman olan kişiler, kullanıcıların her saat 3 veya 4 reklam tercih etmelerini önermektedirler. Reklamları, uygulamanızın ayarlarında kontrol edebilirsiniz. 100$ biriktirdiğinizde, hesabınıza hemen aktarılacaktır.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
En Çok İzlenen Twitch Türkiye Yayıncıları
En Çok İzlenen Twitch Türkiye Yayıncıları

Twitch, internet üzerinden oyun videoları yayınları yapılabilen ve aynı zamanda da E-Spor yayınlarının da yapıldığı büyük bir platformdur. Twitch Türk...

Twitch Kullanıcı Adı Değiştirme
Twitch Kullanıcı Adı Değiştirme

Twitch kullanıcı adı değiştirme nasıl yapılır sorusu yeni kullanıcıların ya da düzenli şekilde yayın açan kullanıcıların merak ettiği konuların başınd...

Ne kadar para kazanacağınızı merak ediyorsanız, bunun aslında takipçi sayınızla alakalı olduğunu söyleyebiliriz. 1000 kullanıcı eğer 3 dakikalık reklamı atlamadan izlerse, bunun için 3000$ kazanacaksınız.

Ünlü Twitch Yayıncıları hakkında detaylı bilgi burada! En çok izlenen Twitch yayıncılarını öğrenmek için blog yazımızı inceleyin.

Twitch hesaplarınızı büyütmek ve geliştirmek için Twitch takipçi ve Twitch izlenme satın al hizmetlerimizie göz atabilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Twitch üzerinden para kazanmak için yapmanız gerekenler ilk olarak kendi kitlenizi oluşturmaktır. Kendi kitlenizi oluşturduktan sonra orjinal ve eğlenceli içerikler üreterek aboneler edinmelisiniz.

Twitch canlı yayınlarız sevilir ise izleyicileriniz sizlere diledikleri tutarda bağışlar yapabilir. Bu bağışlar sayesinde ciddi anlamda maddi gelir elde edebilirsiniz.

Twitch üzerinden abone sayılarınızı arttırmak sizlere yüksek gelirler kazandıracaktır. İçeriklerinizi sevip kanalınıza abone olan kişiler sizlere aylık ücret öderler. Bu sayede kendinize aylık gelir oluşturabilirsiniz.

Twitch sistemi aboneliklerden ve bağışlardan belli bir oranda kesinti yapmaktadır.

Twitch premium tek seferlik ödemeler ile birden fazla kanala abone olmaya ve daha fazla ayrıcalıklar elde etmeye imkan tanıyan bir üyelik sistemidir.

Twitch uygulaması ülkemizde herhangi bir engel olmadan kullanılabilmektedir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Twitch Para Kazanma Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 23 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. semih urlas
    semih urlas

    Twitch Üzerinden Para Kazanmak İçin Ne Yapmalıyım ? Ve ödemelerimi ne kadar para kazanma limitine geldiğimde alabilirim ?

  2. osman ali haden
    osman ali haden

    Twitch Abonelerden Komisyon Kesiyor mu?