İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Twitch Mod Komutları

İnsanların canlı yayın yapabildikleri sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Twitch, mod komutları ile rahatlıkla kullanılabilmektedir. Youtube, Facebook ve Instagram gibi platformlara rakip olarak ortaya çıkmıştır. İnsanların iletişim kurmalarını sağlayan bu platformda pek çok komut bulunuyor. Bu yazımızda sizlere Twitch mod komutları hakkında bilgilendirme yapacağız.

Öncelikli olarak sizlere Twitch uygulamasından biraz bahsetmek istiyoruz. Lol yayınları ile birlikte giderek ünlenen bu platformda sohbetler oldukça samimi bir havada gerçekleştirilmektedir. Uygulamanın gün içerisinde aktif ziyaretçi sayısı 30 – 40 milyon düzeylerinde olabildiği için son derece ilgi gösterildiğini söyleyebilirim. ABD merkezli olan bu uygulama Türkçe dil desteği hizmeti de verdiğinden dolayı pek çok Türk kullanıcı da platform üzerinde yayın yapmakta ve var olan yayınlara katılmaktadır. (Twitch Destek)

Twitch Mod Komutları

Twitch kullanmaya başladığınız zaman aşağıda anlatacağımız komutlarla oldukça kaliteli bir yayın yapabilirsiniz.

  • Automod: Bu yöntem twitch yayın açma esnasında potansiyel risk taşıyan yazıları engeller. Böylelikle kaliteli bir yayın küfür, argo terimlere ve nefret söylemlerine kesinlikle izin vermez. 5 tane farklı optimize seçeneği vardır. Dilerseniz bu komutla birlikte istenmeyen kelimeleri özel olarak da engelleme şansına sahipsiniz. Kısacası seçeneğiniz bol bir uygulamadır.
    • Seviye 0:  Yasaklı kelimeleri engeller.
    • Seviye 1:  Nefret söylemlerini engeller.
    • Seviye 2: Cinsel içerikli söylemleri de engeller.
    • Seviye 3: Nefret ve cinsel içerikli söylemleri de engeller.
    • Seviye 4: tüm saydıklarımıza ilave olarak hakaret ve küfürleri engeller.
  • Köprü Engelleme: Twitch mod kodları ile birlikte bu özelliği kullanırsanız mesajlarınıza verilen bağlantıları direkt olarak engelleyebilirsiniz. Böylelikle bağlantıya tıklayarak yayınınızdan ayrılması muhtemelen olan kişileri yayınızda tutmayı başarırsınız.
  • Doğrulama: Dilerseniz sohbetlerinize katılmak isteyen kullanıcıların onaylı bir profile sahip olmasını isteyebilirsiniz. Doğrulanmış e-posta adresine sahip olan kullanıcılarla birlikte harika bir yayın yapabilirsiniz.
  • Kural Koyabilme: Sohbetinizin nasıl bir ortamda ilerlemesini istediğinize göre kurallar koyabilirsiniz. Kendi kanalınızda sizlere özgürlük veren bu mod ile birlikte gerçekten harika bir deneyim yaşayabilir ve yayın yapabilirsiniz.
  • Erteleme Yapabilme: Dilerseniz kanalınızda “LAG” oluşmasını engellemek adına kullanıcıların yazılarını birkaç saniye geç göndermesini ayarlayabilirsiniz. Böylelikle daha kaliteli bir sohbet ortamı sizi bekleyebilir.
  • Banlayabilme Özelliği: Sohbetinize giren kendisinden memnun kalmadığınız herkesi banlayabilirsiniz. Böylelikle o kişi bir daha siz engeli kaldırmadığınız müddetçe yayınınıza girerek sizi rahatsız edemez.
  • Sohbet Moderasyonu: Mod komutları twitch ile birlikte gerçek zamanlı sohbetlerinize ayarlamalar yapabilir ve hatta bu ayarları yönetebilirsiniz. Böylelikle anlık olarak değişen durumlara karşı tedbir almış olursunuz.

Ünlü Twitch Yayıncıları hakkında detaylı bilgi burada!

Yukarıdaki yazdıklarımızın dışında Twitch ortamlarında aynı zamanda kanal modlarının yönetimi ve gizlilik ayarları gibi özel seçeneklerde mevcuttur. Uygulama sizin özgür ve eğlenceli bir şekilde yayın yapabilmeniz için gereken tüm özellikleri devreye sokmuştur. Bu sayede twitch hesabınızı daha güvenli ve kişisel bir şekilde kullanabileceksiniz.

Twitch ürünlerimizi kullanarak kanalınızı büyütebilir ve geliştirebilirsiniz; https://www.fenomist.com/twitch-takipci-satin-al

Sıkça Sorulan Sorular

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Twitch, kullanıcıların canlı yayın yapabildikler, izleyicilerin yayın kanallarına abone olabildiği ve bağış yapabildiği sosyal içerik platformudur.

Twitch yayınları yaparak kendi hayrna kitlenizi oluşturabilirsiniz. Ve bu sayede abone sayınızı arttırabilirsiniz. Ayrıca izleyici ve abonelerden bağışlar edinebilir ve para kazanabilirsiniz.

Twitch yayını yapmak için sizlerden herhangi bir ücret talep edilmez. Tamamen ücretsiz bir şekilde canlı yayın yapabilir ve izleyicileriniz ile kolayca paylaşabilirsiniz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Twitch Mod Komutları Hakkında 3 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 22 Ortalama: 5 )

3 yorum

  1. Gökhan
    Gökhan

    Twitch moderatör komutları

  2. İlker Sevgi
    İlker Sevgi

    Twitch mod komutları hakkında yazdığınız makale çok verimli ve faydalı bir makale. Tekrar çok teşekkür ediyorum.

  3. Sonat Onarici
    Sonat Onarici

    Twitch mod komutları hakkında bilgi sahibi olmak istiyordum. Tam aradığım yazıymış. Teşekkürler