İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Otomatik Mesaj Nasıl Atılır?

Her gün milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılan en popüler sosyal medya yayın araçlarından bir tanesi olan Instagram, otomatik mesaj özelliği ile sizlere büyük avantajlar sunmaktadır. Bu program özelinde yapacağınız tüm işlemlerde sizlere özgü olarak pek çok özellik sunar. Eğer Instagram’da bir kanalınız varsa ve size mesaj gönderen kullanıcılara Instagram otomatik mesaj atma istiyorsanız bu yazımızı okumaya devam etmelisiniz.

Dünyada ve ülkemizde bir hayli popüler olan bu uygulama ile birlikte pek çok özellikli şeyler yapabilirsiniz. Eğer bir işletme hesabınız varsa ve mesaj kutunuza her gün pek çok mesaj geliyorsa bunları otomatik olarak cevaplamak isteyeceksiniz. İşte burada önemli olan nokta bunu nasıl yapacağınızdır? Daha önce uygulamada böyle bir şey olduğunun farkında değilseniz, yazımızdan sonra sizi çok rahatlatacak bu özelliği aktif hale getirebilirsiniz.

Instagram Otomatik Mesaj Atma Nedir?

Bunun için pek çok uygulama var. Bu uygulama özelliklerinden biraz bahsetmek gerekirse eğer şunları söylemek doğrudur;

  • Öncelikli olarak bir tane program edinmeniz gerekiyor. Bu programları her yerde bulabilirsiniz.
  • Burada bilgisayarınıza hiçbir program kurmaya gerek kalmadığını söylemek isterim. Çünkü bu işlemler web adreslerinde otomatik olarak yapılmaktadır. Yani günün her saati erişim yapabilirsiniz.
  • Kullanıcılara 1 saatte ortalama 10 mesaja kadar bu uygulamalarla mesaj atabilirsiniz. Elbette sizleri takip eden kullanıcılara bu kadar çok mesaj atmak karşı tarafı sıkacağından, bunu önermiyoruz.
  • Bu uygulamalarla birlikte tüm kullanıcılarınıza belirlediğiniz zaman dilimlerinde mesaj atma şansı elde edeceksiniz.

Instagram otomatik mesaj özelliği ile birlikte önceden sisteme kayıt ettiğiniz mesaj tüm kullanıcılara hızlı yanıt şekilde otomatik olarak iletebileceksiniz. Bununla birlikte sizlere her daim kaliteli bir hizmet verir. Uygulamaları kullanmak için hesabınızın şifresini girmenize gerek yok. Bu sayede tamamen güvenilir bir şekilde kullanım sağlamış olacaksınız. Tek yapmanız gereken bu platformlar üzerinden Instagram’a giriş yapmak ve hesabınızı doğrulamak olacaktır. Bu işlemlerden sonra ayarlar kısmından yapacağınız değişikliklerin ardından göndermek istediğiniz mesajları tek tek sisteme bildirmeniz yeterlidir.

instagram otomatik mesaj

Instagram Oto Mesaj Dönemi

On binlerce kullanıcıya otomatik zamanlama yöntemi ile mesaj atmak sizin için çok rahat bir kullanım olacak. Çünkü bunu manuel olarak yapmaya kalktığınız zaman çok vaktinizi alacağı kesindir. Bununla birlikte sizlerde bu platformların artılarından yararlanabilirsiniz. Bundan dolayı hiçbir şeyi kaçırmamak istiyorsanız otomatik mesaj özelliğini hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Instagram mesaj atma programı ile birlikte sizleri şu avantajlar bekliyor.

  • Zamandan kazanacaksınız.
  • Düzenli olarak her gün ve her zaman mesaj atabileceksiniz.
  • Farklı işlerinize odaklanabilirsiniz ve Instagram’da her şeyin düzenli yapıldığından emin olabilirsiniz.

Yukarıdaki gibi hem madden hem de ruhen büyük avantajlar yakalamak istiyorsanız eğer hemen bu özellikleri kullanmaya başlayabilirsiniz. Eğer Instagram’da satış yapan bir işletme hesabı sahibiyseniz mükemmel bir fırsat olan bu özellik sayesinde kendinizi daha iyi bir konuma taşıyabilirsiniz.

Instagram Otomatik Takip Etme hakkında bilgi almak için ilgili blog yazımıza göz atın!

Instagram Otomatik Mesaj Atma Uygulamaları

Yukarıda bahsettiğimiz gibi Instagram otomatik mesaj gönderme işlemini uygulamalar vasıtası ile gerçekleştirebiliyoruz. Bu başlığımızda kullanabileceğiniz otomatik mesaj gönderme uygulamalarını sizlere sunacağız.

Instagram otomatik mesaj göndermek için kullanabileceğiniz uygulamalar;

Bume

Bu uygulama aracılığıyla sizi takip edenlere hoş geldin mesajı veya kendi sitenizin linkini otomatik bir şekilde gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

bume instagram

Perforgram

Kullanıcılara, profillere ve hashtag kullanımına göre otomatik etkileşim sağlayarak profilinizin etkileşim oranlarını arttırır. Bununla beraber otomatik mesaj gönderme işlemlerini de gerçekleştirebileceğiniz bir uygulama.

instagram otomatik mesaj perforgram

SimpleGram

En kullanışlı ve en dolu uygulamalardan olan SimpleGram, Instagram’da otomatik mesaj gönderme işlemini gerçekleştiriyor. Öyküleri zamanlayabilirsiniz ve yalnızca ayarlarını izleyerek, bağımsız olarak beğenerek veya yorum yaparak otomatik etkileşimler ayarlayabilirsiniz.

instagram otomatik mesaj gönderme

Sosyal Roket

Uygulama sayesinde otomatik mesajlarınızı ayarlayabilirsiniz. Hoş geldin içerikli mesajlar veya ürün tanıtımları ile ilgili otomatik mesajlar ile takipçileriniz ile anında etkileşime geçmenize yardımcı olur.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?

Instagram'ın kapalı olduğu bir ülkede erişim sağlamak için VPN en güvenli ve etkili yöntemdir. Proxy sunucuları, Tor tarayıcısı, DNS değiştirme ve mob...

Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?
Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?

Instagram, günümüzde en popüler sosyal medya platformlarından biridir. Fotoğraf ve video paylaşımı üzerinden etkileşim imkanı sunan bu platform, ayrıc...

Instagram hesabınızı daha profesyonel olarak yönetmek için Instagram Destek yazılarımızdan destek alabilirsiniz.

Instagram hesabınızı geliştirmek ve yükseltmek için Instatakipçi web sitemizi ziyaret edin!

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram üzerinde hesap açmak için tek yapmanız gereken telefon veya e-posta adresinizle kayıt olmaktadır. Kayıt olma esnasında veya sonrasında sizlerden herhangi bir ücret talebinde bulunulmaz.

Instagram’a her gün yeni özellikler eklenmektedir. Bu özellikle sayesinde kullanıcı daha büyük kolaylıklara erişmekte ve daha keyifli bir kullanım yaşamaktadır. Otomatik mesaj hakkında bilgi edinmek için blog yazımızdan yararlanabilirsiniz.

Instagram DM, Instagram’ın mesajlaşma özelliğidir. Bu özellik sayesinde instagram kullanıcıları ile mesajlaşabilir, fotoğraf paylaşabilir, ses kaydı yollayabilirsiniz. Ayrıca tanımadığınız kişilerden gelen sohbetlere de katılmayı reddedebilirsiniz.

Instagram DM ile ses kaydı gönderimleri yapabilirsiniz.

Instagram Direct mesajlaşma sistemi ile grup sohbetleri oluşturulabilir. Grup sohbetlerine en fazla 32 kişi dahil ekleyebilirsiniz.

Instagram uygulaması üzerinden tüm kullanıcılar sizlere mesaj isteği yollayabilirler.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Otomatik Mesaj Nasıl Atılır? Hakkında 9 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 53 Ortalama: 5 )

9 yorum

  1. Ahmet sert
    Ahmet sert

    Merhaba Sizden bir istegim var. Instagram da toplu mesaj atma programı ariyorum.kendi takipcilerime olmayacak yardimci olabilirmisiniz ACiL SAGOLUN

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, bu tarz programlar mevcut ancak güvenilir değildir. Kullanmanızı tavsiye etmiyoruz.

  2. savaş yıldız
    savaş yıldız

    Instagram dm yoluyla ses kaydı gönderebilirmiyim? teşekkürler

  3. sevim yılmaz
    sevim yılmaz

    Merhabalar , İnstagram otomatik mesaj yoluyla beni takip etmeyen insanlarada otomatik mesaj atabilir miyim?

  4. ismail balacan
    ismail balacan

    Instagram otomatik mesaj nasıl atılır yazınızı okudum ve çok beğendim. Teşekkürler 🙂

  5. Hilal şahin
    Hilal şahin

    Merhaba instagramda verdiğim reklamı gören kişi tıkladığında ondan bana otomatik mesaj gelmesi ve benim tarafımdan ona otomatik mesaj iletilmesini istiyorum bun businessmanager ile yapamıyorum nasıl yapabilirim ?

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, öncelikle reklamlarınızı oluştururken bir hedef seç alanında ‘daha fazla mesaj’ seçeneğini seçmelisiniz. Bu otomatik olarak size mesaj göndermesini sağlamaz fakat reklama tıkladığında bir mesaj kutusunun görünmesine sebep olarak iletişime yönlendirir. Otomatik yanıt için ise business manager üzerinden gelen kutusuna giriş yapın ardından gelen kutusunun sağ üst kısmında bulunan otomatik yanıtlar’ı seçin. Burada açılan seçenekler arasında hızlı yanıtı seçin ve düzenle diyerek dilediğiniz ayarlamayı yapabilirsiniz.

  6. Erdem Tok
    Erdem Tok

    Söyle benim işletmem ile ilgili bir instagram hesabım var buraya gelen ekmek siparişi veya fiyat VS bilgisi için sorular oluyor ben bu sorulara
    Otomatik soru cevap oluşturdum ordan sevip cevap veriyorum ancak
    Bu işlemi ben değil de sistem otomatik Yapamıyor mu yani ben elime telefonu almadan biri Mesaj attığında ona iletmek istediğim bilgilerin yer aldığı bir metni otomatik göndermem mümkün mü

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Maalesef, Instagram üzerinde böyle bir otomasyon uygulaması yok.