İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Tumblr Takip Etmeyenler

2007 yılında kurulan blog tarzı bir sosyal platform olan Tumblr, takip sistemi ile çalışmaktadır. Genel olarak baktığımızda Tumblr uygulamasının tam bir istikrar abidesi olduğunu görebiliriz. Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak büyüyen platform, bugün milyonları aşan kullanıcı sayısına ulaşmayı başarmıştır. Bu yazımızda sizlere Tumblr takip etmeyenler nasıl bulunur hakkında bilgiler vereceğiz.

Tumblr Nedir sorusunu bir cümle ile özetleyecek olursak kullanımı oldukça kolay olan ve resim veya video paylaşım olanağı sağlayan bir sosyal medya platformu olarak cevap verebiliriz.. Elbette burayı etkin bir şekilde kullanmak isterseniz öncelikli olarak platforma üye olmalısınız. Tumblr platformuna üye olup kendinize ait bir sayfa açtıktan sonra pek çok içerik paylaşabilirsiniz. Bunlar:

  • Görseller
  • Bağlantılar
  • Video ve Ses kayıtları

Diğer insanlarla bu bağlantılar aracılığıyla sohbet ederek mesajlaşabilirsiniz. Böylelikle büyük bir etkileşim alma potansiyeli bulunan uygulamada yavaş yavaş takipçi sayınızı arttırabilirsiniz.

tumblr takip etmeyenleri bulma

Tumblr Takipçi Kazanma

Genç jenerasyon tarafından ağırlıklı olarak kullanılan bu platformla birlikte pek çok takipçi kazanma şansınız bulunuyor. Peki, takipçiyi en etkili şekilde nasıl kazanabilirsiniz ona bakalım.

  • İlk olarak kendinizi veya yapacağınız işi anlatan kaliteli bir kanal oluşturmalısınız.
  • Bu aşamadan sonra bu kanalı resim ve videolarla donatabilirsiniz.
  • Öncelikle içeriklerin ilgi çekici, kanalınızı tanıtan kaliteli konular olması gerekiyor. Bu nedenle sizi en iyi anlatan içerikleri paylaşmayı ihmal etmeyin.
  • Bununla birlikte ara sıra değil, düzenli olarak içerik paylaşımı yapmaya özen gösterin.

Yukarıdakileri yaptıktan sonra merak etmeyin. Bir yerden sonra takipçileriniz hızlı bir şekilde artış gösterecektir. İşte bu zaman diliminde sizler de en iyi şekilde yaptığınız bu işten para dahi kazanmaya başlayabilirsiniz.

tumblr takipçi kazanma

Tumblr Takip Etmeyenleri Bulma

Platformda bir yerden sonra binlerce takipçiniz olacaktır. Ancak bu takipçilerin bazıları sizin takip ettiğiniz bazıları ise takip etmediğiniz kullanıcılardır. Bu bakımdan sizin takip ettiğiniz kullanıcılardan kaç tanesi sizi takip etmiyor bunu bulma arayışına girebilirsiniz. Tumblr takip etmeyenleri bulma ile birlikte bu arayışlara son vereceksiniz. Ayrıca sizleri unfollow etmiş olan kullanıcıların da farkına varabileceksiniz.

Öncelikle bilmenizi istediğimiz, bu durum için özel programlar ve siteler mevcut durumdadır. Bu şekilde yapılacak olan işlemlerle birlikte son derece profesyonel bir şekilde çalışma yapılabilir. Ancak Tumblr kapsamında olmayan bu durumlara karşılık olarak bu siteler üzerinden hesabınıza girmeniz gerektiğinin altını çizelim. Peki, bulduğunuz sitelerden hesabınıza giriş yaptıktan sonra ne oluyor?

  • Site/program bulduktan sonra kullanıcı adınız ve şifrenizle bu araç üzerinden hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor.
  • Sitelerin/programların özelliklerinden bir tanesi olan takip etmeyenleri görme seçeneğinden Tumblr takip etmeyenleri bulma isteğinizi yerine getirebilirsiniz.
tumblr takip etmeyenleri bul

Tumblr takip etmeyenleri bul diyerek yapacağınız bu işlemlerde dikkat etmeniz gereken en önemli şey kullandığınız aracın güvenilir olmasıdır. Aksi halde hesabınıza kısa bir süre sonra elveda diyebilirsiniz. Zorda kalmadıkça bu tür programlardan uzak durmanızı sizlere şiddetle tavsiye ediyoruz. Tumblr takip etmeyenler konusunu sizinle detaylı olarak paylaştık, bizi takipte kalmaya devam edin.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Tumblr Profil Fotoğrafı Nasıl Değiştirilir?
Tumblr Profil Fotoğrafı Nasıl Değiştirilir?

Sizde mi Tumblr profil fotoğrafı değiştirme sıkıntısı yaşıyorsunuz? İnsanların en çok kullandığı sosyal platformlardan bir tanesi olan Tumblr, profil ...

Tumblr Sözler
Tumblr Sözler

En özel Tumblr sözleri bu yazıda sizlerle. Hem sosyal hem de blog ağ denilince pek çok kişinin aklına Tumblr uygulaması gelmektedir. 2007 yılında kuru...

Bu konu ilginizi çektiyse bu yazımıza göz atabilirsiniz: Tumblr Kıyafetleri Nerede Satılır?

Tumblr sayfanızı geliştirmek ve büyütmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz; Tumblr Takipçi

Sık Sorulan Sorular

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Profilinizi kimlerin takipten çıktığını görmeniz için yapmanız gerekenleri blog yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Profilinizi takip etmeyenleri öğrenmeniz için sizlere sunduğumuz yöntemler tamamen ücretsiz yöntemlerdir. Hiçbir ücret ödemeden takip etmeyenleri kolayca öğrenebilirsiniz.

Profiliniz takip etmeyenleri öğrenerek, sizi takip etmeyen kişileri takipten çıkabilir ve profilinizin takipçi dengesini kolayca sağlayabilirsiniz.

Uygulamayı kullanabilmek adına en azından 13 yaşında olmak gerekir.

Bu uygulama ile düzenli olarak ilgi çekici paylaşımlar oluşturarak kısa süre içerisinde takipçi sayınızı arttırabilirsiniz.

Tumblr ile resim, video, metin olarak istediğiniz paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Tumblr Takip Etmeyenler Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 52 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. metin avci
    metin avci

    Tumblr takip etmeyenler makalenizi okuduktan sonra oldukça faydalı buldum. Çok teşekkürler

  2. Asil Akgun
    Asil Akgun

    Tumblr takip etmeyenlerin nasıl bulunacağı hakkında bilgilendim fakat Twitter için yapabiliyor muyuz? Eğer yapılıyorsa nasıl yapılıyor ?