İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Linkedin İş İlanları

Günümüz şartlarında iş arama ve iş bulma konusunda en farklı site olan Linkedin, iş arama ve iş ilanları konusunda sizlere büyük avantajlar sunmaktadır. Linkedin, sosyal medya uygulamaların içinden en kaliteli olanlarıdır. Çünkü genellikle iş dünyasından kişilerin kullandığı bu uygulamada belirli bir seviye bulunmakta ve o seviye korunmuş durumdadır. Bu uygulama ile birlikte iş arama ve Linkedin iş ilanları kısmına göz atma şansınız mevcuttur.

Ülkemizde bir hayli popüler olan uygulama ile birlikte pek çok iş bulma şansınız bulunuyor. Bu uygulama hayatınıza girdikten sonra arkadaşlarınızın iş yaşamlarını daha iyi görebilecek ve iş arama konusunda kendinizi asla yalnız hissetmeyeceksiniz. Özellikle arkadaşlarınızın durumunuzu beğenmesi ve paylaşması ile birlikte iş arama sorununuz binlerce kişiye ulaşacak ve sonunda muhakkak bir şekilde iş bulabileceksiniz. Yakın zamandaki iş ilanlarına Linkedin Jobs linkinden ulaşabilirsiniz.

Sosyal uygulamalar arasında iş olanakları için tercih edilen Linkedin ile birlikte daha profesyonel bir yaşama girebilirsiniz. Genellikle paylaşılanların hepsi işlerle alakalıdır.  Eğer bir iş arıyorsanız bunu profilinizde belirtmeniz ve Linkedin iş ilanı oluşturmanız yeterli olacaktır. Bununla birlikte dikkat etmeniz gereken en temel unsurlardan bir tanesi de burada pek çok şirketin iş ilanı vermesi durumudur.

linked in iş arama

Linkedin İş Arama

Linkedin iş arama yapabilmek için ilk olarak uygulamaya kayıt olmanız gerekiyor. Eğer profilinizi biraz düzenlerseniz bu sizin için faydalı olacaktır. Dilerseniz maddeler halinde anlatıma geçelim.

  • Linkedine üye olun ve size gönderilen e-posta adresini doğrulayın.
  • Profilinize resim eklemeniz ve güncel birkaç bilgi girmeniz sizin yararınıza olacaktır.
  • Daha sonra ana sayfada üstte arama butonuna tıkladığınız zaman oraya hangi iş dalını aradığınızı yazmanız yeterlidir. Böylelikle kısa zaman içerisinde hemen iş ilanınız onaylanacaktır.

Gelişen teknoloji ile birlikte artık internet üzerinden iş aramaları yapılabilmektedir. Bu nedenlerden dolayı bu platformda aradığınız işi bulabilirsiniz.

Bu yazı ilginizi çekebilir: LinkedIn Profili Nasıl Olmalı?

Linkedin İş İlanı Verme

Site genelinde iş arama konuları haricinde dilerseniz Linkedin iş ilanı verme gibi özelliklerde bulunmaktadır. Eğer bir şirketiniz varsa buradan eleman temiz edebilirsiniz. Böylelikle kısa süre içerisinde sizlerde hemen kalifiye personel bulma konusunda iyi bir adım atmış olursunuz.

Linkedin gibi dev bir platforma baktığımız zaman dikkatimizi çeken en önemli şey ve onu diğer sosyal medya platformlarından ayıran şey elbette ki iş üzerine yoğunlaşmış olmasıdır. Bunun yanında her gün binlerce iş ilanı verilmesi ve eleman alımı gerçekleşmesi de burasının popülaritesini daha da arttırmaktadır.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
LinkedIn Para Kazanma Rehberi
LinkedIn Para Kazanma Rehberi

LinkedIn, iş dünyasının en güçlü ve etkili profesyonel ağıdır. Milyonlarca kullanıcı, kariyerlerini şekillendirmek, iş fırsatları yakalamak ve iş düny...

LinkedIn Yardım Merkezi 
LinkedIn Yardım Merkezi 

LinkedIn Yardım Merkezi, kullanıcıların LinkedIn'i daha etkili bir şekilde kullanmalarına yardımcı olacak birçok kaynağı içerir. İş dünyasındaki bağla...

Uygulamayı ülkemizde de kullanan bir hayli kişi bulunuyor. O nedenle sizlerde eğer bu uygulama üzerinden iş ilanı vermek ve linkedin iş bulma gibi aktiviteler yapacaksanız bence en doğru işi yapmış olursunuz. Özellikle çevrenizdeki kişiler gönderdiğiniz metni beğenirlerse bu herkesin ana sayfasında görünen harika bir çağrıya dönüşebilir.

Sosyal medya hesaplarınızı geliştirmek ve popüler listelere girmek için Instatakipçi‘de yer alan ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İş hesaplarının oluşturulduğu ve iş bağlantılarının kurulduğu bir sosyal medya platformudur. Üzerinden mesajlaşma yapılabilir ve paylaşımlarda bulunulabilir.

Profiliniz üzerinden ve şirket sayfalarınız üzerinden iş ilanları vermeniz mümkündür. Hiç bir ücret ödemeden kolay bir şekilde iş ilanı verebilirsiniz.

Uygulama üzerinden gerekli bağlantıları kurmanız ve pozisyonunuz için gerekli şirket sayfalarını takip etmeniz neticesinde iş ilanlarından faydalanabilirsiniz.

Evet, Linkedin profilinize CV eklemeniz mümkündür. Ayrıca Linkedin orjinali CV’de oluşturabilirsiniz.

Linkedin profilinize, kariyet hayatınızda kazandığınız sertifikaları ekleyebilirsiniz. Bu sertifikalar profilinizi daha profesyonel gösterecek ve ilgi çekici hale getirecektir.

Open to Network, iş imkanlarına açık anlamına gelmekte olan kişileri ifade etmektedir. Profillere yazılabilir ve iş imkanlarına açık olunduğu belli edilebilir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Linkedin İş İlanları Hakkında 4 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 52 Ortalama: 5 )

4 yorum

  1. Sevda
    Sevda

    Linkedin iş ilanları yazınızı okudum ve çok başarılı buldum. Teşekkürler..

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Çok teşekkür ederiz. Diğer yazılarımıza da göz atabilirsiniz.

  2. Kamil
    Kamil

    Linkedin sertifika nedir ve nasıl alınır? Teşekkürler..

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      LinkedIn profilinize kariyer hayatınız boyunca kazandığınız sertifikaları ekleyebilirsiniz. İşinizle ilgili alanlarda sertifika programları araştırabilirsiniz.