İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Linkedin Derece Nedir?

Linkedin, sosyal ağlar üzerinde etkileşimi oldukça fazla olan ve insanlara iş arama ve bulma konusunda yardımcı olan bir platformdur. Uzun yıllardır yayın hayatını sürdüren platform 2003 yılında yayın hayatına başlamış ve şuanda milyonlarca kullanıcıya aynı anda hizmet vermektedir. Bu yazımızda sizlere Linkedin derece nedir ? sorusunun cevabını vereceğiz.

Öncelikle Linkedin platformu hangi amaçlarla kullanılmaktadır ona bakacağız. Böylece yapılacak olan işlemlerle birlikte son derece profesyonel bir şekilde hizmet alma şansınız bulunmaktadır.

Linkedin Üzerinden Yapılabilecekler

Aşağıda sizlere bu platform genelinde neler yapabileceğinizi birkaç farklı madde olarak belirtmek istiyoruz.

  • İş arayan kişi iseniz bu platformda işverenlerle birebir iletişim haline geçebilirsiniz. Başka bir deyişle kendinizi anlatarak iş bulma konusunda büyük bir avantaja sahip olabilirsiniz.
  • İşveren iseniz bu platform sayesinde belki de hiç edinemeyeceğiniz kadar vasıflı bir kişi işe alabilirsiniz. Böylelikle şirketinizin geleceği konusunda garantili bir adım atmış olursunuz.
  • İş hayatında gelişmeleri takip etmek istiyorsanız yine bu platformu kullanabilirsiniz. Çünkü pek çok şirketin burada profili bulunmakta ve kendi haklarındaki güncel bilgileri Linkedin üzerinden paylaşmaktadırlar.
  • Bunun haricinde arkadaşlarınızla etkileşim kurarak onların iş hayatları konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Böylelikle uzun yıllardır konuşmadığınız kişilerin dahi ne işle meşgul olduklarını ve nasıl bir çalışma ortamları olduğunu hemen anlayabilirsiniz.

Yukarıdaki maddelere baktığımızda genel anlamda iş konusu çerçevesindedir. Çünkü sosyal platformun insanlara verdiği en büyük hizmet iş konusundadır. Tamamıyla iş amaçlı açılmış bir platformdur. Şimdi dilerseniz Linkedin derece ne demek ona bakalım.

linkedin derece

Linkedin Derece

Linkedin profilinizde pek çok kısım bulunmaktadır. Bu kısımlarda sizlerin bir konu hakkında profesyonelliği gibi kavramları gösteren derece kısmı bulunur. İşte bu noktalara uzmanlık alanınızla ilgili karşı tarafa göstermek istediğiniz şeyleri yazabilirsiniz. Özellikle iş arayışı içerisinde iseniz sizin profilinize bakan kişilerin ilk dikkat edecekleri nokta burasıdır. Bu nedenle özenle doldurmanız gerekir ve yanlış bilgi vermemeniz son derece önemlidir.

Linkedin’de derece kısmına ne yazılır? sorusunun cevabını da yukarıda sizlerle paylaşmış olduk. Eğer iş arayışı içerisindeyseniz sizlerde bu kısma kendi yeteneklerinizi karşı tarafa en iyi şekilde ifade edecek cümleleri yazabilirsiniz.

Diğer taraftan şirket sayfanız varsa bu kısma ne yazmalısınız sorusu da ayrı bir gündem maddesidir. O halde buraya yazacağınız şey şirketinizle ilgili insanların gözüne çarpmasını istediğiniz ilk bilgilerin yazılması olacaktır. Böylelikle insanlar göz attıklarında şirketinizle ilgili alakalı bilgileri görecek ve sonuçta akılda kalıcı bilgilerle sizin hakkınızda bir fikre sahip olacaklardır.

linkedin derece kısmına ne yazılır

Linkedin derece nedir sorusunu bu şekilde cevaplamış bulunuyoruz. Sonuç olarak; Linkedin herkesin iş hayatı ile ilgili bir şeyler paylaştığı ve bu konuda arkadaşları ile etkileşime girdikleri harika bir yerdir. Sizlerde bu platformu kullanarak iş bulma şansınızı arttırabilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
LinkedIn Para Kazanma Rehberi
LinkedIn Para Kazanma Rehberi

LinkedIn, iş dünyasının en güçlü ve etkili profesyonel ağıdır. Milyonlarca kullanıcı, kariyerlerini şekillendirmek, iş fırsatları yakalamak ve iş düny...

LinkedIn Yardım Merkezi 
LinkedIn Yardım Merkezi 

LinkedIn Yardım Merkezi, kullanıcıların LinkedIn'i daha etkili bir şekilde kullanmalarına yardımcı olacak birçok kaynağı içerir. İş dünyasındaki bağla...

LinkedIn Profili Nasıl Olmalı öğrenmek için blog yazımıza göz atın!

Linkedin Takipçi Satın Al hizmetimiz ile Linkedin hesaplarınıza takipçi satın alabilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Linkedin derece, Linkedin üzerinden bağlantı kurduğunuz kişiler ve bağlantı kurma yöntemlerinize bağlı olarak ayrıca yakınlık düzeyinize bağlı olarak belirlenen bir Linkedin durumudur.

Linkedin 1. 2. ve 3. Dereceden bağlantılar içermektedir. Bu üç derecenin de kendine özgü anlamları bulunmaktadır. Bu konu hakkında detaylı bilgi için blog yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Linkedin dereceleri bağlantı durumlarınıza göre belirlenir. Karşılıklı bağlantı kurduğunuz kişiler 1. derece, 1. Dereceli bağlantılarınızın bağlantıda olduğu kişiler ise 2. derecedir. 3. Derece ise 2. Derece bağlantılarınızın bağlantıda olduğu kişilerdir.

Linkedin premium çok çeşitli özellikler sunan, iş hayatını daha kolaylaştıran ve network genişletme fırsatı tanıyan bir ücretli profil türüdür.

Linkedin iş hayatı için büyük öneme sahip bir sosyal medyadır. Bu nedenle sektörel gelişmeleri takip etmenizi, yeni bağlantılar kurmanızı ve fikirler edinmenizi, iş imkanları ile karşılaşmanızı sağlar.

Linkedin profilinize sahip olduğunuz sertifikaları eklemeniz sizlerin yararına olacaktır. Tüm sertifikalarınızı eksiksiz olarak ekleyin ve profilinizi profesyonel hale getirin.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Linkedin Derece Nedir? Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 45 Ortalama: 5 )

Gösterilecek yorum yok.