İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Linkedin Premium Üyelik Kullanılmalı mı?

Linkedin, iş bulma ve arama konusunda son derece profesyonel olarak hizmet veren bir uygulamadır. Hayatımızda en çok yer etmiş olan Facebook, Twitter gibi uygulamaların iş versiyonunu hayal ettiğinizde karşınıza çıkmaktadır. Bu uygulama sayesinde binlerce kişi iş sahibi olurken yüzlerce şirkette aradığı kaliteli personeli buradan temin etmiştir. Peki, sürekli olarak iş arama ve iş bulma faaliyetleri içerisindeyseniz Linkedin Premium almalı mısınız?

Linkedin Premium Özellikleri

İş arama alanında en yetkin uygulamalardan birisi olan Linkedin, sizlere premium özelliği ile birçok avantaj sunmaktadır. Premium özelliği satın alıp almama konusunda öncelikli olarak bu özelliğin ne işe yaradığını bilmelisiniz. O halde aşağıdaki maddelerden birisi veya birkaçı sizin işinize yarıyorsa uygulamanın ücretli versiyonunu edinebilirsiniz.

  • Sizin profilinizi gören başkaları varsa onların hangi arama sonucunda profilinizi gördüklerini öğrenme olanağı tanıyor.
  • Personel arayışlarında sizlere daha fazla filtre seçeneği sunuyor.
  • Şirket arayışlarında ekstra filtrelerle birlikte şirket büyüklüğü gibi kavramları seçebiliyorsunuz.
  • Tüm Linkedin üyelerine mesaj atma şansınız bulunuyor.

Bunun gibi pek çok özellikle birlikte Linkedin Premium ücret gibi konularda bilgi ve avantaj sahibi olabilirsiniz.

Premium üyelik aldınız ve bir müddet kullandıktan sonra çeşitli sebeplerden dolayı artık kullanmamaya karar verdiniz diyelim. O zaman bu üyeliği iptal etme şansınız var mıdır? Elbette vardır. Linkedin Premium iptal özelliği ile birlikte aldığınız üyelikleri iptal ederek kalan tutarı hesabınıza geri isteyebilirsiniz. (Linkedin Destek)

Linkedin Premuim

Linkedin Premium İptal Etme

Premium özellikleri iptal etmek için öncelikle profilinizdeki Premium üyelere özel alana gelmelisiniz. Burada kısa süre içerisinde yapacağınız bir iptal hareketi ile birlikte çok fazla uğraşmanıza gerek kalmadan hemen sizlerde bu üyeliklerinizi iptal edebilirsiniz. Üyeliklerinizi iptal etmek için söylediğimiz yerde rahatlıkla bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Linkedin insanların profesyonel iş hayatlarını arkadaşları ile paylaşabildikleri, iletişim kurabildikleri ve daha pek çok konuda yardım alabildikleri harika bir atmosfer vaat etmektedir. Belki de üniversiteden beri görüşmediğiniz arkadaşlarınızla burada etkileşim içerisine girerek onların neler yaptıklarını görebilirsiniz. Gün içerisinde iş hayatı boyunca insanların paylaştıkları şeylerden ilham alabilirsiniz. Uygulamanın en güzel özelliği sadece iş hayatına odaklanmış olmasından kaynaklıdır.

Eğer iş arayan veya işveren pozisyonunda iseniz de uygulama sizler için her şeyi düşünmüştür. Bu uygulama sayesinde Premium alarak iş bulma şansınızı arttırabilirsiniz. Hatta iş arama gibi bir durum olduğunuzu belirtirseniz sizin özelliklerinizi yazan bir kişide daha üst sıralarda gözükme şansınızda bulunmaktadır. İş bulduktan sonra ise kısa bir şekilde Linkedin Premium iptal etme seçeneği sayesinde bu özelliği artık iptal edebilirsiniz. Firmanız bir Linkedin şirket hesabı açmak istiyorsanız yazımızı inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
LinkedIn Para Kazanma Rehberi
LinkedIn Para Kazanma Rehberi

LinkedIn, iş dünyasının en güçlü ve etkili profesyonel ağıdır. Milyonlarca kullanıcı, kariyerlerini şekillendirmek, iş fırsatları yakalamak ve iş düny...

LinkedIn Yardım Merkezi 
LinkedIn Yardım Merkezi 

LinkedIn Yardım Merkezi, kullanıcıların LinkedIn'i daha etkili bir şekilde kullanmalarına yardımcı olacak birçok kaynağı içerir. İş dünyasındaki bağla...

Sosyal hayatımızdaki uygulamalar içerisinden iş konusu ile öne çıkan Linkedin hayatımıza girdiği kısa sürenin ardından hemen toparlanarak son derece başarılı bir şekilde milyonlara erişmeyi başarmıştır. Sizlerde bu uygulamadan yararlanmak isterseniz eğer hemen üye olmalısınız.

Linkedin hizmetlerimizi ziyaret ederek hesabınızı büyütebilirsiniz; https://www.fenomist.com/linkedin-begeni-satin-al

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Premium daha fazla ayrıcalıkları olan, daha kolay bağlantılar edinebildiğiniz ve özellikleri sayesinde daha konforlu bir ağ hizmeti sağlana ücretli bir Linkedin özelliğidir.

Linkedin premium üyelik ücretli bir hesap çeşididir. Aylık ücretlendirme seçeneklerinden yararlanarak premium üyelikten faydalanabilirsiniz.

Premium, bağlantılarınızın çeşitliliğini arttırır. Ayrıca profiliniz daha fazla iş veren tarafından fark edilecek ve bu sayede kariyer anlamında daha kolay adımlar atabileceksiniz.

Linkedin sertifikaları ekleyerek profillerinizi daha cazip ve profesyonel hale getirebilirsiniz. Açık pozisyonlar ile seçilme imkanınız daha da artacaktır.

Linkedin bağnlantıları, profilleriniz ile takipleşme mantığına dayanan bir sistemdir. 1,2 ve 3. derece olarak bağlantılar mevcuttur.

Linkedin üzerinden iş bulmak mümkündür. Açık iş pozisyonları ve fırsatlar sayesinde birçok iş için başvurmak mümkündür.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Linkedin Premium Üyelik Kullanılmalı mı? Hakkında 1 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 22 Ortalama: 5 )

1 Yorum

  1. Hanzade
    Hanzade

    Linkedin premiumun ayrıcalıkları nelerdir ve linkedin seo mu daha mantıklı premium satın almak mı ? Teşekkürler..