İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Linkedin Profil Linki Nasıl Bulunur?

İş arama ve iş bulma anlamında hizmet veren Linkedin, giderek hayatımızda daha fazla yer işgal etmeye devam etmektedir. Özellik iş arama ve bulma konusunda profesyonel destekleri ile birlikte Türkiye’de de hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesi edinmeyi başarmıştır. Bu yazımızda sizlere olurda bir arkadaşınıza göndermek istersiniz diye Linkedin profil linki nasıl elde edersiniz onu anlatacağız.

Linkedin Profil Linki Ne İşe Yarar?

Nereden elde edeceğinizden ziyada öncelikli olarak profil linki ile neler yapabilirsiniz ona değinmek istiyoruz. Zira yapabileceklerinizi bildikten sonra belki sizlerde bu amaç çerçevesinde kullanabilirsiniz.

  • Profil linkinizi bir arkadaşınızla paylaşarak onunla bu platform üzerinden bağlantı kurabilirsiniz. Arkadaşınız linke tıkladığı anda sizin profilinizi görecektir. Linkedin bağlantı artırma profilinizin bulunma ihtimalini artıran etkenlerden biridir.
  • Olası bir iş başvurusunda sizlerden bu linki talep edebilirler ve sizin profilinizi incelemek isteyebilirler.
  • Herhangi bir platformda profil sayfanıza Linkedin hesabınızın adresini eklemek isteyebilirsiniz. Böylelikle iletişim kısmında bu bilgilerinizde gözükür.
  • Bunun haricinde link paylaşımı yaparak belki burada olan sayfanıza bağlantı çekebilirsiniz. Sayfanızı daha tanınmış bir yer olarak kullanabilirsiniz.

Yukarıdaki amaçlar doğrultusunda sizlerde bu linke ihtiyaç duyabilirsiniz. Giriş adresini elde etmek aslında çok basittir. Önemli olan doğru ellerde kullanılmasıdır. Gerçi bunu siz vermeseniz ve karşı taraf sizin isim ve soy isim bilgilerinizi bilse dahi yine de ulaşabilir ama kimi zaman ihtiyaç duyulabilmektedir. (Linkedin Destek)

linkedin profil

Linkedin Profil Linki Nasıl Bulunur?

Linkedin profil kısmına nasıl gireceğinizi biliyorsunuz değil mi? O zaman linki elde etmeniz için 2 tane yol bulunmaktadır.

  • Masaüstü Cihazlar: Bilgisayarınızdan bu platforma giriş yapmayı deneyebilirsiniz. Buradan girdiğinizde adres profil sekmesine geldiğiniz anda artık linke ulaşabilirsiniz demektir. Çünkü link artık adres satırında karşınızda durmaktadır. Bu linki istediğiniz kişiye göndererek size ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
  • Mobil Cihazlar: Mobil cihazlarınızın tarayıcıları ile birlikte profilinize girebilirsiniz. Bunu yaptığınız anda karşınıza çıkan bölümde artık linki elde edebilirsiniz. Çünkü internet tarayıcınızın adres satırında sizin profil linkiniz bulunmaktadır.
  • Diğer: Bunların haricinde sayfa isminizi biliyorsanız eğer Linkedin ana sayfa adresine “/” işareti koyarak yanına yazdığınız sayfa isminizle birlikte bu sizin artık profilinizin adresi olacaktır.

Yukarıdaki yollarla birlikte elde edeceğiniz linkleri istediğiniz kişiye gönderme konusunda özgürsünüz. Çünkü Linkedin insanların iletişim ve etkileşim içerisinde olmasını isteyen, bunu destekleyen önemli bir uygulamadır. Sizlerde bu uygulama ile birlikte son derece profesyonel bir şekilde hizmet alabilir, iş bulabilirsiniz. Ayrıca Linkedin hesap silme ve dondurma hakkında bilgi almak için yazımızı okuyabilirsiniz.

Sonuç olarak; bu yazımızda sizlere profil linkinizi nasıl bulacağınızı gösterdik. Linkedin link değiştirme özelliklerinin de bulunduğunu ve bununda profildeki ayarlar sekmesi alından yapıldığını hatırlatarak yazımızın sonuna doğru geliyoruz. Ülkemizde ve dünyada hızlı bir şekilde yaygınlaşmaya başlayan bu uygulamayı halen kullanmıyorsanız eğer artık çok şey kaçırdığınızı belirtebiliriz. Sizlerde kısa zamanda bu uygulamaya üye olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
LinkedIn Para Kazanma Rehberi
LinkedIn Para Kazanma Rehberi

LinkedIn, iş dünyasının en güçlü ve etkili profesyonel ağıdır. Milyonlarca kullanıcı, kariyerlerini şekillendirmek, iş fırsatları yakalamak ve iş düny...

LinkedIn Yardım Merkezi 
LinkedIn Yardım Merkezi 

LinkedIn Yardım Merkezi, kullanıcıların LinkedIn'i daha etkili bir şekilde kullanmalarına yardımcı olacak birçok kaynağı içerir. İş dünyasındaki bağla...

LinkedIn Profilinizi Kim Görüntüledi öğrenmek için ilgili yazımıza tıklayın!

Linkedin hizmetlerimizi ziyaret ederek hesabınızı büyütebilirsiniz;  https://www.fenomist.com/linkedin-sirket-takipci-satin-al

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İş hesaplarının oluşturulduğu ve iş bağlantılarının kurulduğu bir sosyal medya platformudur. Üzerinden mesajlaşma yapılabilir ve paylaşımlarda bulunulabilir.

Profil linkinizi, profilinizi daha farklı kişiler ile paylaşabilir ve bu sayede profilinizi daha fazla kişiye ulaştırabilirsiniz.

Profil linkinizi bulmak için uygulamanız gereken bir kaç yöntem bulunmaktadır. Daha detaylı bilgiye blog yazımızdan kolayca ulaşabilirsiniz.

Linkedin premium, özel ayrıcalıklara sahip olan bir üyelik sistemidir. Daha çok fırsatı ve kolay ulaşım imkanları sunar.

Profilinize sertifikalar eklemek sizlere büyük avantaj sağlayacaktır. Açık iş pozisyonlarına uygunluğunu belli etmeniz için şansınızı arttıracaktır.

Profilleriniz için en fazla 30,000 bağlantıya sahip olabilirsiniz. Ancak takip sistemi kullanırsanız daha fazla kişi sizleri takip edebilir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Linkedin Profil Linki Nasıl Bulunur? Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 52 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. eser ayyıldız
    eser ayyıldız

    Linkedin Profil Linkimi bulamadım. Nasıl bulabilirim ?

  2. Esma yıldan
    Esma yıldan

    Linkedin SEO nedir acaba ? Ve profilime çok katkısı olur mu ?