İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

WhatsApp Grup Linkleri

WhatsApp grup linkleri nasıl bulunur işte tüm detaylar. Ülkemizde binlerce kişiye hitap eden WhatsApp ile birlikte sizlerde pek çok farklı şey yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla sohbet, resim gönderme, iletişim kurma, sesli veya görüntülü konuşma gibi pek çok çeşitli konuda onlarla iletişim kurarsınız. WhatsApp tarafından yapılabileceklerden bir tanesi de WhatsApp gruba katıl özelliğidir. Böylelikle arkadaşlarınızın oluşturduğu gruplara hemen katılabilirsiniz.

Arkadaşlarınız çoklu bir sohbet yapmak istediğinde grup oluşturabilirler. Sizlere ise bu grubun linkini göndermek suretiyle hemen sizlerinde buraya katılmanızı isteyebilirler. İşte böyle zamanlarda bu linklere tıklamanız yeterlidir. Kimi zamanlarda ise gruplar herkese açık olup aynı görüşü paylaşan kişiler tarafından oluşturulur ve paylaşım yapılır. İşte böyle gruplara sizlerde katılım sağlayabilirsiniz.

WhatsApp Grup Kuralları Nelerdir?

Gruplara katıldığınızda WhatsApp tarafından konulan grup kurallarını iyi bir şekilde bilmeniz gerekir. Aksi takdirde uygulama kullanımından süresiz olarak banlanabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken bu WhatsApp grup kuralları:

  • WhatsApp gruplarında +18 paylaşımı yapılması yasaktır.
  • Saygısızlık yasaktır.
  • Grup resmini, adını değiştirerek farklı emellere alet etmek yasaktır.
  • Reklam paylaşımları yapmak yasaktır.
  • İlgisiz ve boş konularda mesaj atmak, spam yapmak yasak.
  • Grup kurallarını okuyarak grup hakkında daha fazla detay öğrenebilirsiniz.

WhatsApp gruplarının linkleri ile birlikte sizlerde bu uygulamada bulunan gruplara rahatlık katılarak yukarıdaki kurallar çerçevesinde istediğinizi yapabilirsiniz.

Instagrama WhatsApp Linki Ekleme hakkında bilgi almak için ilgili blog yazımıza tıklayın!

whatsapp grup linkleri nedir

WhatsApp Grup Linkleri Nasıl Bulunur?

Türkiye’de ve dünya üzerinde pek çok yaygın bir şekilde kullanılan grup bulunur. Bu gruplardan istediğiniz paylaşımları yapamazsınız. Grup kuralları çerçevesinde sık bir şekilde paylaşım yapmak spam olarak algılanır ve gruptan atılırsınız. İşte bu sebeplerden dolayı sizlerde kısa sürede arkadaşlarınızın, meslektaşlarınızın kurduğu bu gruplara katılım sağlayabilirsiniz.

Peki, WhatsApp grup linki nasıl bulacaksınız? İşte esas sorun burada başlıyor. Öncelikli olarak hangi gruba katılmak istediğinizi seçmeniz lazım. Ancak WhatsApp sizlere böyle bir liste sunmuyor. Yani benim bünyemde şu gruplar var gel katıl demiyor. Peki, o zaman ne yapmak lazım? WhatsApp grup linki bulmak için öncelikli olarak öyle bir grup varlığından emin olmalısınız. Bu genellikle internetten gördüğünüz, bir arkadaşınızın girdiği gruplar olabilmektedir. İşte böyle zamanlarda yapılan en önemli şeyler o grubun linkini arkadaşınızdan istemektir. Grup bilgisi kısmına geldiğiniz zaman grup linki hemen karşınıza çıkacaktır. O linki arkadaşınıza göndererek onu da gruba davet edebilirsiniz. (WhatsApp Destek)

WhatsApp Türkiye grup bul diye Google arama motorunda arattığınız zaman karşınıza pek çok grup ve linki çıkacaktır. Çünkü bazı kişiler, gruptaki kişi sayısını çoğaltmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Böylelikle bu yollardan para dahi kazanmanın peşindedirler. Evet, yanlış duymadınız WhatsApp grupları ile para dahi kazanabilirsiniz. Sadece reklam verecek kişiyi bulmak ve gruptaki kişilerin hepsinin bir ortak özelliğini bilmeniz yeterlidir. Böylelikle sizlerde kısa süre içerisinde WhatsApp gruplara katılarak para kazanmanız mümkündür.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
WhatsApp Görüntülü Arama Kaydetme Nasıl Yapılır?
WhatsApp Görüntülü Arama Kaydetme Nasıl Yapılır?

WhatsApp görüntülü arama kaydetme, son zamanlarda WhatsApp kullanıcıları tarafından sıklıkla araştırılan bir konu haline geldi. Nitekim kullanıcıların...

WhatsApp Duruma Müzik Ekleme Nasıl Yapılır?
WhatsApp Duruma Müzik Ekleme Nasıl Yapılır?

2009 yılında eski Yahoo çalışanı Jan Koum’un aklına gelen bir fikirle doğan WhatsApp. Uygulama bugün telefonlarımızda en çok kullandığımız uygulamalar...

Whatsapp Parmak İzi Kilidi Aktif Etme işlemi için ilgili yazımıza göz atmanızı öneririz!

Sosyal medya konuları hakkında detaylı bilgi için bloglarımızı okuyabilirsiniz. Instatakipçi’de yer alan Whatsapp Link Oluşturma hizmeti ile kolayca Whatsapp linkler oluşturup paylaşabilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Uygulama üzerinden çoklu sohbet oluşturmanız mümkündür. Sohbetlerinize onlarca kişiyi ekleyebilir ve bu sayede toplu bir konuşma ortamı yaratabilirsiniz.

Grup linkini oluşturmak için yapmanız gerekenler çok basit. Bu konuda sizlere verdiğimiz bilgilere ulaşmak için blog yazımızdan kolayca yararlanabilirsiniz.

Grup sohbetler sayesinde, birden fazla sohbeti tek bir ayrı ayrı yürütmek yerine, tek sohbet üzerinden arkadaşlarınızla konuşabilir ve daha eğlenceli, konforlu bir sohbet ortamı oluşturabilirsiniz.

Gruplara en fazla 256 kişi katılabilmektedir.

Grup yöneticisi, gruba kişi ekleme, kişi çıkarma gibi işlemleri yapma yetkinliği olan hesaplardır.

Whatsapp linkleri sadece sizler tarafından paylaşıldığı zaman görüntülenebilecektir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
WhatsApp Grup Linkleri Hakkında 8 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 26 Ortalama: 5 )

8 yorum

  1. Selin
    Selin

    Çok güzel içerik teşekkürler

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Çok teşekkür ederiz. Diğer yazılarımıza da göz atabilirsiniz.

  2. Derya
    Derya

    Merhabalar ben grup yönetimiz yapıyorum
    İnstagram etkileşim için ve orada eksik yorumlar ve beğeniler olmaması için hepsini tek tek bakamıyorum bazen yoğun olunca bunu kontrol eden bi uygulama varmış diğer gruplar yapıyor nedir acaba ?

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Merhabalar, WhatsApp grup yönetimi için farklı uygulamalar kullanmak kişisel verileri korumak adına sakıncalı olabilir. Teker teker kontrol etmek güvenli olacaktır.

  3. seyhan
    seyhan

    Whatsapp Linkleri Kimler Tarafından Görüntülenebilir?

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      WhatsApp linklerini sadece kullanıcının paylaştığı kişiler görüntüleyebilir.

  4. Olcay ovalı
    Olcay ovalı

    Whatsapp Grupları linklerine tam olarak nereden ulaşabilirim ? Teşekkürler..

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Arama motorlarından “WhatsApp grup bul” gibi aramalar yaparak kendinize uygun WhatsApp grupları bulabilirsiniz.