İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Skype Hesap Açma

Skype hesap açma işlemlerine başlamak için öncelikle bu adımları izlemelisiniz. Microsoft’un bir parçası olarak karşımıza çıkan Skype uygulamasını internet üzerinden cihazlarınıza indirebilirsiniz. Hem görüntülü hem de sesli çağrılar yapmanıza yardımcı olacak olan bu uygulamayı Skype indir linkinden kolay bir şekilde indirebilirsiniz.

Hem ücretli hem de ücretsiz hizmetlerin olduğu bu uygulama hem görüntülü hem de sesli bir şekilde anlık olarak görüşmek isteyenlerin ihtiyaçlarını gidermektedir.

Skype giriş yaparak, bir an önce kullanmaya başlayabilirsiniz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi, dilerseniz bir miktar ücret ödeyerek, SMS gönderebilir telefonları direkt arayabilirsiniz. Abonelik satın alabilme hizmetini de kullanıcılarına sunan uygulama genellikle iş dünyasında tercih edilmektedir. Bu da aslında Skype Web olarak da adlandırılmaktadır.

Skype Nasıl Kullanılır?

Skype yükle işleminden sonra, nasıl kullanıldığından bahsedebiliriz. Skype, günümüzde en çok kullanılan görüntülü uygulamalar arasında yerini almaktadır. Bizler de bu doğrultuda uygulamayı nasıl kullanabileceğinizi şu şekilde açıklamak istiyoruz:

  • Cihazınıza Skype uygulamasını indirin.
  • Uygulamayı indirdiğiniz zaman, karşınıza çıkan aşamaları takip ederek, yükleme işlemini tamamlayın.
  • Dilerseniz bu sırada arama motoruyla ilgili düzenlemeler gerçekleştirebilirsiniz.
  • Sona geldiğinizde Skype uygulamasında yeni olup olmadığınızı soracaklardır. Burada yeni olduğunuzu kabul edip, ilerlerseniz, uygulamayla ilgili daha kolay ilerlemeler yapabileceksiniz.
  • Görüntülü görüşme yapmak isterseniz, ses ve görüntü kontrolü yapmanız gerekmektedir.
  • Kendinize uygun bir profil resmi ayarlamalısınız.
  • Görüntü ve ses denemesi yaparak, uygulamada herhangi bir sorun olmadığını anladıktan sonra kullanıma geçebilirsiniz.
  • Eklediğiniz profil resmini daha sonra da düzenleyebilirsiniz. (Sınırlama bulunmamaktadır)
  • Son sayfada karşınıza “Skype’i kullan” şeklinde bir seçenek çıkacak. Tıklayarak kullanıma başlayabilirsiniz.
  • Skype oturumunuzu açtığınız zaman Messenger uygulamanızda olan kişiler, buraya aktarılmış olacaktır.

Skype online uygulamasında sevdiğiniz kişileri favorilere ekleyebilirsiniz. Ya da dilerseniz farklı bir liste içerisinde sıralanmasını sağlayabilirsiniz.

Uygulamada sevdiğiniz kişilere görüntü göndermek isterseniz, fotoğrafı sürükleyerek, konuşmanın içerisine gönderebilirsiniz.

Skype Hesap Silme işlemi için ilgili yazımıza göz atın!

Skype Nasıl Açılır?

Web skype aynı zamanda Skype Kurumsal Web Uygulaması olarak da geçmektedir. Genellikle Skype, toplantılar için de oldukça fazla kullanılan bir uygulama olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu uygulama içerisinde toplantı planlayamazsınız. Ama toplantılara katılabilirsiniz. Bu şekilde iş yaşamındaki olumsuzluklar bir şekilde ortadan kalkmaktadır.

Skype oturum aç işlemi sonrasında, online olan kullanıcılarınızı görebilir, sohbet başlatabilirsiniz. Uygulamayı sadece bilgisayarda kullanmanıza gerek yok. Aynı zamanda cep telefonu ve tablet gibi Android ya da İOS işletim sistemine sahip olan cihazlarda da kullanabilirsiniz. Bu uygulamaları telefonda kullandıysanız, arama işlemini de telefon numarası üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi

Sosyal medya, günümüzde işletmelerin hedef kitleleriyle etkileşim kurmasının ve markaların bilinirliğini arttırmasının en etkili yollarından biri hali...

Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi
Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi

Sosyal medya, günümüzde sadece kişisel paylaşımlar yapmanın ötesine geçerek bir gelir kaynağı haline gelmiştir. İster bir influencer olun, ister bir g...

Geçmiş zamanlarda bu uygulamanın yerinde MSN vardı. MSN’nin kapatılması zamanla bütün hesapların Skype uygulamasında olmasına sebep oldu. skype hesap aç işlemi yukarıda da belirttiğimiz gibi hem İOS hem de Android işletim sistemi olan telefonlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Skype hesap açma işleminin tüm detaylarını paylaştık, bizi takipte kalmaya devam edin.

Skype Nasıl İndirilir? bilgi almak için tıkla!

Sosyal medya konuları hakkında detaylı bilgi için bloglarımızı okuyabilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Skype uygulamasına kaydolup, tanıdıklarınız ile mesajlaşmak için hiçbir şekilde ücret ödemeniz gerekmeyecektir. Tamamen ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Skype hesabını açmak için tek ihtiyacınız olan bir e-posta adresi olacaktır. E-posta adresiniz ile skype açabilir ve sevdiklerinizle mesajlaşabilirsiniz. İsterseniz telefon numaranız ile de kayıt olabilirsiniz.

Skype hesabı kullanarak ücretsiz bir şekilde mesajlaşmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Online ve hızlı bir şekilde mesajlaşabilir bu sayede iletişim ağınızı güçlendirebilirsiniz.

Skype ile canlı görüntülü konuşmalar gerçekleştirilebilir. Ancak yurtdışı aramalar ücrete tabi olacaktır.

Skype merkezi Amerika Birleşik Devletleri’dir.

Skype uygulamasına bilgisayar üzerinden de giriş yapmak mümkündür.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Skype Hesap Açma Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 23 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Kerim Bahadır
    Kerim Bahadır

    Skypeta nasıl hesap açılabileceği hakkında faydalı bir yazı olmuş ellerinize sağlık

  2. Cahit Erim
    Cahit Erim

    skypeta hesap açmak ücretsiz ve basit bir işlem internetten para kazanmak adlı bloğunuzuda inceledim güzel bir yazı olmuş teşekkür ederiz