İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Beğeni Sayısını Arttırmanın Yolları

Instagram’da takipçi sayısını arttırmak kadar önemli olan bir nokta daha var. Instagram beğeni sayısını arttırmanın yolları takipçi sayınıza bağlı olarak artmaktadır. Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise beğeni rakamları. Zira Instagram hesabınızın beğeni oranlarının da yüksek olması fenomen olmak ya da en azından Instagram’da popüler olmak için oldukça önemli. Çünkü takipçi sayınız her ne kadar hesabınızın potansiyelini gösteriyordur. Gözükse de aslında hesabınızın ne kadar aktif olduğunu gösteren en önemli nokta beğeni rakamları.

Bu nedenle Instagram’da fenomen olmak isteyen kullanıcıların mutlaka beğeni oranlarına da dikkat etmesi gerekiyor. Aksi halde ilgi çeken ya da takipçi toplayan bir kullanıcı haline gelemezsiniz. Olaya diğer bir açıdan bakacak olursak hesabınıza gelen takipçilerin kalıcılığı için de beğeni toplayacaktır. Paylaşımların bulunması ve beğeni rakamının yüksek olması önemli. Bu bağlamda ise kullanıcıların yapabilecekleri birkaç yöntem var. Instagram beğeni sayısını arttırmanın yolları daha detaylı bir şekilde maddeler haline inceleyelim.

Instagram Beğeni Sayısını Arttırmanın Yolları

  1. Etiket Kullanmanın Önemi

Instagram takipçi kazanmada da Instagram beğeni kazanma işleminde de etiketin önemi oldukça fazladır. Yaptığınız paylaşımlara ilgili etiketleri eklemek kullanıcıların sizin sayfanızı daha fazla ziyaret etmesi anlamına geliyor. Zira daha fazla ziyaret demek hem daha fazla takipçi kazanmak hem de paylaşıma daha fazla beğeni eklemek anlamına geliyor. Sadece bu nedenle bile mutlaka etiket kullanmalısınız. Etiketsiz paylaşımların daha az beğeni aldığı daha az kişiye ulaştığı da bilinen bir gerçek. Tabi etiket kullanımını da gelişi güzel gerçekleştirmemek gerekiyor. Birçok kullanıcı aynı hataya düşüyor. Aynı paylaşım içerisinde çok fazla etiket kullanmak, bunun yanında paylaşımla alakasız etiketlerin kullanılmasıdır. Son olarak da yanlış etiket kullanımı etiketin etkisinin ters tepmesine neden olacaktır. Bu durumda beğeni kazanmak yerine var olan takipçilerinizi bile kaybedebilirsiniz. Bu nedenle beğeni toplayan popüler etiketlerden makul ölçüde kullanmak önemli.

  1. Paylaşılan Resimlerin Görüntü Kalitesine Dikkat Edin

Instagram eskiden bu konuda oldukça eksik kalıyordu. Çünkü fotoğraf paylaşımları belli bir çerçeve içerisinde sınırlı tutuluyordu ve kullanıcıların çok kaliteli yüksek boyutlu paylaşımlar yapması engelleniyordu. Bu durum birçok kullanıcıdan şikayet mesajı almaya başlayınca Instagram’da yeni tasarımıyla beraber artık kare tip fotoğraf paylaşma zorunluluğunu da ortadan kaldırmıştı. Bu sayede artık kullanıcıların çok daha kaliteli paylaşımlar yapmasına imkan sağlanmış oldu. Sadece bu düzenlemeden sonra bile birçok kaliteli paylaşım yapılmaya başlandı. Daha çok beğeni kazanmak istiyorsanız da mutlaka bu şekilde etkili paylaşımlar yapmanız gerekiyor. Paylaşımlarınıza filtreler eklemek ve belki efektlerle güçlendirmek çok daha fazla beğeni kazanmanızı sağlayabilir.

Instagramm hd resim
Instagram fotoğraf
  1. Diğer Sosyal Medya Uygulamalarına Bağlanma

Sosyal medya adeta örümcek ağı gibi bir yapı. Sadece bir uygulama üzerinden değerlendirmek yerine genel olarak baktığımız zaman sosyal medya uygulamalarının hemen her bölgeye ulaşabildiğini biliyoruz. Tabi bu sınırlardan yararlanmak kullandığınız hesabında çok daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacaktır. Bu nedenle daha fazla beğeni alabilmek için mutlaka Instagram hesabınız ile Facebook gibi diğer sosyal medya hesaplarınızı ilişkilendirin. Bu sayede bir paylaşım yaptığınız da Facebook hesabınızda ki kullanıcılarda beğeni rakamınızı artırabilir. Ayrıca oyun, uygulama gibi programlara da Instagram hesabınızla bağlanarak ilgi alanlarınızı da göstermeniz beğeni almanızda etkili olacaktır.

Instagram facebook
Instagram bağlantı

Instagram Beğeni Satın Alarak Takipçi Sayınızı Yükseltmek

Her ne kadar Instagram beğenisi kazanmak için birçok hile olsa da tüm hilelere karşı Instagram’ın ciddi önlemler aldığını biliyoruz. Yani ilk etapta beğeni hileleriyle fark edilmeseniz bile ilerleyen aşamalarda Instagram illa ki kullandığınız hileleri tespit edebiliyor. Bu durumda da topluluk kuralları gereği uzun süreler ceza alabiliyorsunuz. Hatta bazen direk olarak Instagram hesabınızda da olabiliyorsunuz. Bu gibi durumlarla karşılaşmadan beğeni artışı sağlamakta mümkün. Yapmanız gereken gerçek beğeni satışı yapan siteleri tercih etmek. Çok küçük ücretler karşılığı paylaşımlarınızın beğeni rakamlarını arttırarak paylaşımlarınızı ön plana çıkarmanız mümkün. Instagram beğeni satın alarak beğeni oranlarınızın daha fazla artış göstermesini de sağlayabilirsiniz. Zira yüksek beğeni oranında olan paylaşımlar diğer kullanıcılarında ilgilisini çekmeye yetiyor.

Instagram beğeni satın al
Instagram beğeni

Güncel Konularda Aktif Paylaşımlar Yapın

Sosyal medya kullanıcılarının bildiği gibi sosyal medyada güncel konular üzerine konuşmak oldukça önemli. Hem aktif bir kullanıcı olmanız açısından hem de hesabınızın önem kazanması açısından bu oldukça önemli. Nasıl ki güncel konular hakkında Twitter hesabından yazılar paylaşılıyorsa Instagram hesabından da bu tarz bir paylaşım yolunun izlenmesi gerekiyor. Bu sayede güncel konuları takip eden kullanıcıları da hesabınıza çekmiş olursunuz. Ayrıca bu durum paylaşımlarınızın daha fazla beğeni almasını sağlayacaktır. Tüm bunlarla beraber aktif paylaşımlar yapmaya da özen gösterin. En azından günde bir iki paylaşım yapmak oldukça önemli. Bu durum kullanıcılarında hesabınıza daha fazla ilgi göstermesini de sağlayacaktır.

Konunuzla ilgili etiketleri takip edin

Konunuz ile ilgili etiketleri takip edin ve bunların altına yorumlar bırakın. Bu yorumlar “beni takip et ve sayfamı ziyaret et” tarzında kesinlikle olmasın. Daha doğal olsun ve sayfa sahibi yorumunuzu silmesin. Yani bir yemek tarifinden örnek vermek gerekirse ilgili yemeğin altına gidip “harika bende bu yemeği fırında denedim gerçekten güzel oldu” gibi bir yorum bırakabilirsiniz. İlgili kişiler profilinizi mutlaka ziyaret edeceklerdir.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi

Sosyal medya, günümüzde işletmelerin hedef kitleleriyle etkileşim kurmasının ve markaların bilinirliğini arttırmasının en etkili yollarından biri hali...

Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi
Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi

Sosyal medya, günümüzde sadece kişisel paylaşımlar yapmanın ötesine geçerek bir gelir kaynağı haline gelmiştir. İster bir influencer olun, ister bir g...

Eğer sizin de yorum sayınızı arttırma ihtiyacınız olursa instagram yorum satın al hizmetimizi kullanabilirsiniz.

Instagram gündem
Instagram beğeni rakamları

İlginizi çekebilecek sayfalar: https://www.fenomist.com/instagram-video-goruntuleme-satin-al

https://www.youtube.com/watch?v=Y3-KnQTVSak

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram paylaşımlarınıza gelen beğenilerin sayısı, etkileşim oranlarınızı göstermesi açısından çok önemlidir. Beğeni sayınız ne kadar fazla ise, diğer kullanıcılar tarafından daha fazla dikkat çekebilirsiniz.

Instagram Beğeni sayılarınızı arttırmak için, içeriklerinizin kalitesini yükseltmelisiniz. Eğer daha güvenli ve zahmetsiz bir yol isterseniz sitemiz üzerinden %100 güvenli bir şekilde instagram beğeni satın alabilirsiniz.

Etiketleri paylaşımlarınızda aktif olarak kullanırsanız, paylaşımlarınız daha dikkat çekici bir hal alır. Etkileşim oranınız hızlıca artar ve daha fazla beğeni elde etme şansı yakalarsınız.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Beğeni Sayısını Arttırmanın Yolları Hakkında 11 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 52 Ortalama: 5 )

11 yorum

  1. Enes
    Enes

    Harikasınız

  2. Mazlum
    Mazlum

    İçerik çok faydalı teşekkürler

  3. Karizmatik
    Karizmatik

    Super❤️

  4. Filiz akbulut
    Filiz akbulut

    Enes bey bana yardımcı olurmusunuz ama bütçem az miktarda ancak profosyonel yardıma ihtiyacım var,duruma açıkca belirtmek istedim.

  5. ramiz aydın
    ramiz aydın

    Instagram Beğeni Sayısını Arttırmanın Yolları adlı yazınızı okudum ve çok faydalı buldum. Çok teşekkürler..

  6. samet yayla
    samet yayla

    Enes bey instagramda beğeni arttırmak için en önemli etken nedir ? Beğeni satın almanın dışında. Organik bir beğeni istiyorum. Nasıl yapbilirim?

  7. Kadir budak
    Kadir budak

    Instagram Beğeni Sayısı Neden Önemlidir?

  8. seher talyan
    seher talyan

    Etiket Kullanırsam Beğenilerim Yükselir Mi?

  9. İpek
    İpek

    İnstagram beğeni arttırma satın almaya dair bilgi alabilirmiyim?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram hesabınızda yer alan fotoğraflarınız için istediğiniz sayıda yabancı ya da türk beğenisini güvenilir bir şekilde sitemiz üzerinden temin edebilirsiniz.

  10. Aylaraa
    Aylaraa

    Çok iyimis