İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Linkedin Bağlantı Arttırma Yolları Nelerdir?

Linkedin bağlantı arttırma yöntemleri sayesinde iş hayatınızda ve yaptığınız paylaşımlarda daha fazla hedef kitleye ulaşmanız mümkün kılınıyor. Linkedin bir sosyal medya platformu gibi algılansa da aslında özü bir iş arama ve işçi bulma işlevinde gizli. Zaman içerisinde aldığı güncellemelerle sosyal medya platformu olmanın bütün temel gereksinimlerini de kazandığını söylemek yanlış olmaz. Sağladığı bağlantı kurma rehberi, kişilerin hem iş alanlarıyla ilgili güncel kalmasına hem de yeni iş fikirleri konusunda doğrudan bilgi sahibi olmasına yardımcı oldu.

Linkedin’de Bağlantı Arttırma Yöntemleri ve Faydaları

Linkedin’de iş bulmak ve ağlar üzerinden etkileşim kurmak, marka bile olmadan size oldukça faydalı sonuçlar doğuracaktır. Linkedin içerisinde tercih edeceğiniz birçok yenilikçi eklenti hem iş anlayışınızı geliştirecek hem de sektörel haberleri doğrudan kaynağını alabilmenizi sağlayacaktır. Sizlere en çok tercih edilen bağlantı arttırma yöntemlerini hazırladık.

  • Her gün kendi alanınızla ilgili paylaşım yapmaya özen gösterin. Yaptığınız paylaşımlar alanınızla ilgili bilgi içermesine dikkat edin. Ayrıca anahtar kelime kullanarak # oluşturun.
  • Facebook’da yer alan gruplar benzeri Linkedin içerisinde de bulunan gruplara katılım gösterin. Bu gruplar genellikle alan isimleriyle oluşturulmaktadır. Tercih edeceğiniz gruplar arasında alanınızla ilgili başlıklar olanları özellikle seçin.
  • Sektörünüzle ilgili önem arz eden ya da ünlü statüsünde olan kişileri takip edin. Buna ek olarak paylaşımlarına yorum atmaya dikkat edin. Bu sayede soru cevap kısmından sizi takip edenler ya da alanınızla ilgili kişiler sizin deneyimli olduğunuzu düşünecektir.
  • Alanınızla ilgili kişilere her gün davet gönderin. Günde ortalama 5-10 arasında davetiye gönderin ve kişi listenizi arttırma yolunda ilerleyin.
  • Oluşturacağınız hesap içerisinde özgeçmişinizi ve fotoğraf tercihinizi olabildiğince analitik ve prezentabl oluşturun. Bunun katkısı hem işçi arayanlara hem de bağlantılarınıza sağlayacağınız kurumsal bir yüz olarak dönüşü olacaktır.
  • Linkedin profilinizi diğer sosyal medya hesaplarınızla eşgüdümlü hale getirmeye odaklanın.
  • Profilinizle eşgüdümlü bir web sitesi sahibi olmaya çalışın bu sayede paylaşım yaptığınız alternatif alanlarda da kişiler Linkedin hesabınıza yönelim gösterebilecektir.

Bu yazı ilginizi çekebilir: LinkedIn Profil Linki Bulma

Linkedin içerisinde takipçilerinizle her zaman kurumsal ilişkiler kurmaya özen göstererek paylaşım havuzunuz kadar, oluşturduğunuz kitlenin de güvenini kazanabileceğinizi unutmayın. Düzenli paylaşım alanları ve etkileşim kümeleriyle siz de kısa süre içerisinde fenomen sıfatına ulaşabilirsiniz. Diğer sosyal medya hesaplarının aksine Linkedin de bireysel çabalarınızla belirli yerlere gelmek hiç de zor değil. Linkedin kişi arama hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar bu blogda.

Linkedin’de Bağlantı Arttırmanın Faydaları Nelerdir?

Linkedin’de bağlantı arttırma doğrudan kazanımınızı etkileyecek bir küme oluşturacaktır. Bu kümeyi her gün düzenli şekilde siteyi ziyaret ettiğiniz koşulda yükseltmeniz hiç de zor değil. Artan paylaşımlarınız ve geri dönüşlerinizle, oluşturduğunuz bireysel kimlik ve paylaşım ağınız artışa geçecektir. Linkedin bağlantı arttırma yöntemleri sayesinde artacak bu kazanımlarla siz de alternatif iş ihtiyaçlarınıza çözüm üretebileceksiniz.

LinkedIn Aramada Görüntülenme nasıl yapılır öğrenmek için tıkla!

Linkedin Destek kategorimiz ile Linkedin üzerinde yaşadığınız tüm sorunları çözebilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Linkedin bağlantı diğer sosyal medya platformlarında yer almakta olan “Arkadaşlık” veya “Takipçi” ile eş anlamlıdır.

Bir linkedin profili için bağlantı sınırı 30.000’dir. Bu rakamdan fazla bağlantıda bulunmanıza imkan verilmemektedir.

Linkedin bağlantılar sizlerin sektörünüzde tanınmanıza ve sektörel bilgileri en kolay yoldan edinmenize olanak tanır.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Linkedin Bağlantı Arttırma Yolları Nelerdir? Hakkında 4 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 52 Ortalama: 5 )

4 yorum

  1. Selin canöz
    Selin canöz

    Linkedin Bağlantı Arttırma Yolları Nelerdir?

  2. Mehmet Çizgi
    Mehmet Çizgi

    Linkedin’de Bağlantı Arttırmanın bana somut olarak ne faydası olur?

  3. Fatih
    Fatih

    Linkedn de bir günde 100 kadar kişiye bağlantı isteği göndermek sıkıntılı birşeymidir eğer sıkıntılıysa bunu yapmış bir kişi ne yapmalıdır

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Bilindiği kadarıyla bu konuda bir sınırlama bulunmamaktadır.