İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Yeni Güncelleme’nin Tüm Detayları

Instagram yeni güncelleme yayınladı! Uygulama için yeni sürüm dönemi başlatan Instagram özellikle son dönemde ardı ardına yeni güncellemeler de yayınlamaya başlamıştı. Tasarımda yaşanan değişimler daha sonra mesajlaşma ve paylaşım alanın da gelen yenilikler derken şimdilerde ise Instagram yepyeni bir güncellemeyle gündeme gelmeye başladı.

Aslında söz konusu güncelleme yaklaşık 2 ay öncesinden duyurulmuştu. Fakat güncelleştirme üzerinde yapılan değişiklikler nedeniyle güncelleme bu zamana kadar bekletilmişti. Beklenen güncelleme ise sonunda hayata geçirildi.

Şuan Sadece iOS İçin Yayınlandı

Yeni güncelleme şimdilik sadece iOS platformu için yayınlandı. Yayınlanan yeni güncellemeyle beraber değişen en büyük özelliğin ise “İletişime geç” butonu olduğunu da belirtelim. Profil sekmesinin yanında yer alacak olan yeni buton sayesinde takipçiler kullanıcıyla doğrudan iletişime geçebilecek. Bunun için ekstra bir menüye girmeye de gerek kalmayacak. Sadece butona basarak kullanıcı ile iletişime geçmek mümkün hale getirildi.

Bunun dışında veri ve analiz sistemlerini de Instagram’a ekleyecek olan güncellemenin hala belli bölgeler için yayınlanmadığını da belirtelim. Şuan için belli bölgelere yayını yapılmayan güncellemenin sadece birkaç gün içerisinde tüm bölgeler için yayınlanacağının da haberi verildi. Android sistemler için söz konusu güncellemenin gelip gelmeyeceği konusunda da şuan için net bir açıklama olmadığını belirtelim. İnstagram güncelleme nasıl yapılır yazımız ile her gelen güncelleme için nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Instagram Taslak Olarak Kaydet

Snapchat uygulamasıyla beraber girdiği yarışta öne geçmek ve yerini korumak için sürekli olarak yeni güncellemeler yayınlamaya başlayan Instagram, tüm bu güncellemelerinde son dönemde artık kullanıcıların istekleri üzerine çalışmalar yapmaya başladı. Kullanıcılardan gelen isteklere göre yeni ınstagram güncelleme yayınlayarak kullanıcıların ilgisini de canlı tutmak isteyen Instagram son olarak ise taslak olarak kaydet güncellemesini duyurmuştu.

Ağustos ayında yapılan duyuru ile beraber kullanıcıların artık resimlerini düzenledikleri an yayınlamalarına gerek kalmayacağı da belirtilmişti. Zira söz konusu güncelleme ile beraber artık paylaşım için hazırlanan resimlerin taslak olarak kayıt altına alınıp daha sonra yayına geçirilebileceği de belirtilmişti.

Instagram güncelleme

Instagram güncelleme hakkında tüm bu açıklamalardan sonra beklenen güncellemenin bir türlü yayınlanmaması ise kafaları karıştırdı. Yaz aylarında duyurulmasına karşın sonrasında taslak özelliği için her hangi bir açıklama yapmayan Instagram’ın söz konusu güncellemeyi ise sonunda tüm kullanıcılar için yayınlandığı belirtildi. Yayınlanan instagram yeni güncelleme ile beraber artık kullanıcıların paylaşımlarını taslak olarak kayıt altına alıp paylaşmadan uygulamadan çıkabilecekleri de açıklandı. Daha sonra hazırlanan fotoğrafların paylaşılması için ise kullanıcıların hesabına girmesi ise yeterli olacak. Söz konusu güncelleme ile beraber taslak olarak kaydet özelliğinin ne derece beğeni toplayacağı ise merak konusu oldu. Zira şuan için instagram son güncelleme yayınlandığı için Instagram’ın bu güncelleme ile nasıl tepki alacağı da bilinmiyor.

Snapchat ve Instagram Yarışı

Ayrıca sitemiz üzerinden Instagram beğeni satın alabilirsiniz.

Instagram Son Dönemde çok parlak günler geçiriyor. Sosyal medya uygulamalarının ana amacı daha fazla kullanıcı kazanmak. Facebook, Twitter ve hatta Instagram’ın da en büyük amacının bu olduğunu söylemek gerekiyor. Son dönemde de sırf kullanıcı sayılarını arttırmak için uygulamaların bir dizi güncellemeler yayınladığını da söylemek gerekiyor. Özellikle Facebook desteği ile beraber Instagram Son Dönemde bu konuda en başarılı sosyal medya uygulamalarından biri. Sadece yayınlanan son güncellemeler bile Instagram’ın epey bir değiştirilmesine de neden olmuştu. Snapchat uygulamasını geride bırakmak ve fotoğraf paylaşımı uygulamaları arasında en başarılı uygulama olabilmek için yayınlandığı tüm bu güncelleştirmeler ile beraber Instagram’ın yavaş yavaş istediği noktaya da gelmeye başladığını görebiliyoruz. Peki, ama Instagram Snapchat ile girdiği yarışta öne geçebilmek için ne gibi güncellemeler yayınladı ve bu güncellemeler uygulamaya ne gibi yenilikler kazandırdı daha detaylı olarak bakalım.

Resimlerin Hikayesi Özelliği

Instagram güncellemesinin aslında çok kısa bir süre önce yayınlanmasına rağmen Snapchat tarafından kullanılan bir özelliği doğrudan Instagram’ın kullanılması resimlerin hikayesi özelliğinin de epey konuşulmasına neden oldu. Epey bir süredir konuşulan resimlerin hikayesi özelliği güncellemesi ise açık ara Instagram’ın son dönemde yayınladığı en büyük güncellemelerden de biri olmayı başardı. Haliyle şuan için en çok konuşulan güncellemenin de bu güncelleme olduğunu da belirtelim.

Hikaye Önerileri Güncellemesi

Resimlerin hikayesi özelliği Instagram’ın en çok konuşulan özelliklerinden biri oldu. Instagram’ın bu şekilde en çok dikkat çeken özelliklerinden biri olması resimlerin hikayesi özelliğinin de ardı ardına güncelleme almasına neden oldu. Zira Instagram hikayeler özelliğini de güncelleyerek çok daha fazla gündeme gelmeye başladı.

Bu alanda yayınlanan yeni instagram güncellemesi ise hikayeler için öneriler güncellemesi olduğunu da belirtelim. Söz konusu güncelleme ile beraber kullanıcıların artık Instagram üzerinden paylaşılmış olan hikayeler için önerilerde alabildiğini de belirtelim.

Zoom Güncellemesi

Resimlerin hikayesi özelliği bir yan dursun Instagram’ın uzun süredir beklenen özelliklerinden birisinin de geçtiğimiz günlerde uygulamaya dahil edildiğini de söylemek gerekiyor. Zoom adı verilen ınstagram’a gelen yeni güncelleme ile beraber kullanıcıların artık Instagram paylaşımlarını yaklaştırmasına da olanak sağlandı.

Adından da anlaşılacağı gibi resimlere Zoom yapabilme amacıyla yayınlanan instagrama gelen yenilikler kapsamında Instagram’ın profil resimleri değil tüm paylaşımlarının da yakınlaştırılabildiğini de belirtelim. Fakat bu güncellemenin ilk olarak iOS için yayınlanması ve Android için güncellemenin gecikmesi Instagram’ın biraz eleştirilmesine de neden oldu. Fakat Instagram eleştiriler karşısında her hangi bir açıklama yapmayarak da dikkatleri üzerinde toplamıştı.

Yorum Engeli Özelliği

Yine Instagram’ın son dönemde yayınladığı ve yine en çok konuşulan güncellemelerinden birisi de yorum engeli güncellemesi oldu. İlk olarak sadece Instagram paylaşımlarında yorum yapılmasının önüne geçeceği açıklanan güncellemenin bu şekilde yayınlandığını da gördük. İlk versiyonun da sadece Instagram paylaşımlarına yorum yapılıp yapılmayacağının kontrolünün yapılabildiği güncelleme birkaç gün önce ise yenilendi.

Yenilenmesinden sonra ise güncellemenin artık kelime filtreleme şeklinde yorum engeline dönüştüğünü de belirtelim. Yani artık bu güncelleme ile beraber kullanıcıların hesaplarına girerek doğrudan belli kelimeleri yorum bölümünde engellemeleri de mümkün kılındı. Söz konusu güncellemenin epey beğenildiğini de belirtelim.

Yayınlanan Diğer Güncelleştirmeler

Instagram’daki tüm bu yeni özelliklerin yanı sıra kullanıcılara ufak tefek birçok ınstagram’a yeni gelen özellikler daha sunulduğunu da belirtelim. Bunlar arasında ise Instagram hikayeler yazılarının renklendirilmesi, güvenlik güncelleştirmeleri gibi birçok küçük güncellemede yayınlandı.

Tüm bu güncellemelerle beraber Instagram Son Dönemde birçok instagram güncelleme yayınlayabilir de. Zira şimdiden instagram son sürüm güncelleme için yavaş yavaş testlerinde yapılmaya başlandığı haberleri gelmeye başladı. Instagram’ın da bu konuda belli başlı bazı resmi açıklamaları da yok değil.

En sık güncellemeler yapan uygulamalardan iri olan Instagram yayınladığı güncellemelerle beraber artık yeni bir yüze de kavuşmaya başladı. Instagram’ın çok daha işlevsel hale gelmesini ve çok daha fazla özellik kazanmasını sağlayan güncellemelerin tam tersi kimi durumlarda sorunlara da neden olduğunu söylemek gerek. Özellikle güncellemelerle beraber sürekli sistemsel yeniliklerin yapılması Instagram’da kullanıcılarında sorunlar yaşamasına neden olabiliyor. Benzeri bir durum son güncellemeden sonrada yaşandı. Yayınlanan 9.7.5 sürümünden sonrada birçok sorun mesajı gelmeye başladı. Instagram Güncellemesi Yaşanan Sorunlar nelerdir bunlara bakalım.

Resimlerin Paylaşım Sorunu

Son Insta güncellemesinden sonra bazı kullanıcılardan gelen mesajlara göre resim paylaşımı sırasında donma ve çalıştırmayı durdurma hataları yaşanıyor. Bu sorunu çözebilmek için ise mutlaka güncellemeyi doğru bir şekilde yaptığınızdan emin olmanız gerek. Güncelleme bölümünde oluşan bir hata sorunun neden olabilir. En iyi çözüm uygulamayı silip bir daha güncellemek olacaktır.

Boomerang Uygulamasının Kullanılmaması

Instagram Güncellemesi Yaşanan Sorunlar dan bir diğeri ise Boomerang uygulamasının kullanılamaması sorunu. Resimlerin hikayesi bölümünde kullanılan özelliğin hata vermesi ya da bu bölümde Boomerang bölümünün yer almaması sorunu ile karşı karşıya kaldığınızda ise mutlaka güncelleme sürümünüzü kontrol edin.

Güncel sürümünüz 9.7.5 değilse güncelleme tamamlanmamış demektir. Bu durumda güncellemeyi tamamlamanız için uygulama mağazanız üzerinden güncellemeyi kaldırıp yeniden yüklemeyi tercih edebilirsiniz.

Donma Sorunları

Güncellemenin henüz yeni ınstagram güncelleme yayınlanmasından mı yoksa güncellemenin stabil olmamasından mı bilinmez ama özellikle Android kullanıcılarında güncelleme sonrasında donma sorunları yaşanabiliyor. Bu sorunların ise mini güncellemelerle çözüleceği düşünülmekte.

Instagram-Boomerang

Sürekli güncellemeler yayınlayarak sosyal medya uygulamaları arasında kalıcı bir yer edinmeyi başaran Instagram, son günlerde artık çok daha kapsamlı güncellemeler yayınlamaya başladı.

Resimlerin hikayesi, zoom özelliği, yorum engeli özelliği gibi özelliklerle beraber son günlerde çok kapsamlı güncellemeler yayınlayan Instagram’ın tüm bu güncellemelerini almak için ise tek yapılması gereken resmi uygulama mağazası üzerinden uygulamayı güncellemek olacaktır. Android işletim sistemi üzerinden Google Play ile iOS işletim sistemleri üzerinden ise App Store ile güncelleme yapmanız gerekiyor.

Fakat özellikle App Store üzerinden yapılan güncellemelerde kimi durumlarda hata mesajlarıyla da karşılaşmaya başladığını da söylemek gerekiyor. Bu noktada iOS işletim sistemlerinde en çok yaşanan sorunlardan birisi de güncelleme sırasında kuruluyor olarak güncellemenin takılması. Peki, bu sorun nasıl çözülür? Daha detaylı bakalım.

  • Bu işlem için güncelleme kuruluyor kısmındayken telefonunuzu kapatmanız gerekiyor. Bu noktada telefonunuzdan kapatma tuşuna basılı tutmanız gerekiyor. Ardından kapatma bölümünü kullanarak telefonunuzu kapatmanız gerekiyor.
  • Telefonu kapattıktan sonra ise 30 saniye süre boyunca bekleyip telefonunuzu yeniden açmanız gerekiyor.
  • Telefon yeniden başlatıldıktan sonra güncelleme işlemini bir kez daha denemeniz gerekli. Benzer bir sorun yaşarsanız telefonunuzu sıfırlama işlemini de deneyebilirsiniz.

Instagram 7.5

Instagram Güncellemesi Yaşanan Sorunlar için en büyük adım geçtiğimiz günlerde atıldı. Uzun süredir yapılan çalışmalardan sonra Instagram için 7.5 sürümü yayınlandı. Yayınlanan bu sürüm neredeyse tüm Instagram işleyişinde değişiklikler yaptı. Özellikle kullanıcıların kare fotoğraf paylaşım zorunluluğu ortadan kaldırılınca 7.5 sürüm en dikkat çeken güncelleme sürümü oldu.

Tüm bunlarla beraber arka planı yani işleyişi de değiştiren Instagram verdiği bu haberin yanı sıra bazı sorunları da beraberinde getirdi. İnstagram yenilikler ile ortaya çıkan bu sorunlar ise kullanıcıların epey bir canını sıkmaya başladı. Söz konusu sorunların başında ise güncelleme sorunu geliyor.

Daha önce 7.3 sürümü bulunan Instagram’ın 7.5 sürümüne geçiş aşamasında sorunlar yaşanıyor. Kullanıcıların gönderdikleri mesajlara göre uygulama marketlerde güncel gözükse dahi sürüm notlarında güncelleme gözükmüyor. Hatta yeni özelliklerde kullanılamıyor. Bu sorunun çözümü için ise birkaç farklı yöntem olduğunu söyleyebiliriz. İlk olarak kullanıcıların Instagram’ı silip yeniden yüklemesini gerekiyor. Silme işleminden sonra telefonunun yeniden başlatılması da önemli.

Bunun yanında Instagram’a ait ön belleğin de temizlenmiş olması gerekiyor. Uygulamalar sekmesinden bu işlemi yapabiliyorsunuz. Eğer ki uygulama mağazasından da uygulamaya güncelleme yetkisi verdiyseniz sorununuz bu adımlar sonrasında çözülecektir. Yine en sağlam çözüm için baştan Instagram kurmakta yarar var. Zira artık son indireceğiniz Instagram uygulaması otomatik olarak en güncel sürüm olacaktır. Yani sorun kendiliğinden çözülecek.

Yeni Güncelleme

Instagram’a giriş yapan kullanıcılar yepyeni bir haberle karşılaştı. Zira Instagram’ın uzun süredir üzerinden çalışılan güncellemesi geldi. Genel olarak kullanıcıların Instagram hesapları otomatik olarak güncelleme işlemine tabi tutuldu. Fakat özellikle Android sürüm kullanıcıları için bazı arıza sorunları gelmeye başladı. Birçok kullanıcı bu yönde Instagram’a mesajlarda göndermeye başladı.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Seviye Özelliği Nedir?
Instagram Seviye Özelliği Nedir?

Instagram ilk kez yayınlandığından bugüne en hızlı şekilde kullanıcı sayısını artırmış mobil uygulamalardan birisi. Yaklaşık 11 yıldır hayatımızda ola...

Yaşanan sorunun nedeni ise kesin olarak bilinmiyor. Ama kesin olarak bilinen bir şey varsa o da özellikle Android kullanıcıların instagram yeni sürüm de bazı sorunlar yaşadığı kesin. Peki, bu sorun neden kaynaklanıyor?

Genel düşünceye göre sorun Room kullanımından kaynaklanıyor. Yani telefonunuzda harici bir işletim sistemi sürümü kullanıyorsanız instagram guncelleme ile bazı sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz. Öncelikle Room’un ne demek olduğunu açıklayalım. Bildiğiniz gibi tüm Android telefonlar belli bir Android sürümleriyle geliyor. Örnek vermek gerekirse Samsung S3 mini 4.1 sürümüyle geliyor.

Room

Yayıncılar yeni telefonlar için eski telefonların sistem güncellemesini de kapatabiliyor. Yani S3 mini için artık Android Kitkat ya da 5.0 Lolipop beklememek gerekiyor. Kullanıcıların bu sorunu çözmesi için bir yöntem de var. İşte bu yöntem Room. Yani kullanıcı harici olarak başka gruplar tarafından geliştirilmiş yeni Android sürümlerini telefonlarına yükleyebiliyor. Bu durumda da Instagram ve benzeri uygulamalar için uyum sorunları yaşanabiliyor.

İşte yeni güncelleme için de bu şekilde Room kullanımı bazı sorunlar doğurdu. Ortaya çıkan bu sorunlar genelde resim görüntüleyememe ve sayfa açamama gibi olabiliyor. Sorunun çözümü içinse ya da kararlı başka bir Room sürümü kullanılması ya da ana işletim sistemine geri dönülmesi gerekiyor. Bu sayede güncellemeyi başarılı bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Şuan için ise başka bir nedenden dolayı güncelleme sorunu yaşanmadığı da verilen bilgiler arasında.

Instagram güncelleme

Sosyal medya uygulamaları arasında en çok dikkat çeken uygulamalardan birisi de Instagram yeni güncellemesi yayınlandı. Görsel yönünün ön planda olmasından mı yoksa görselliğinin yanında popüler bir sosyal medya uygulaması olmasından mı bilinmez ama son dönemin en çok konuşulan uygulamalarının başında Instagram geliyor.

Zaten hali hazırda kullanıcı sayısını da 500 milyon gibi dev bir rakamın üzerine çıkarmayı başaran Instagram, bu başarısının ardından da sürekli olarak kullanıcılara yeni özellikler sunarak kullanıcıların da ilgisini canlı tutmaya da çalışıyor.

Snapchat Üzerinden Instagram

Bu noktada son olarak Instagram geçtiğimiz günlerde Snapchat üzerinde kullanılan yeni bir özelliği de kullanıcılara sunmuştu. Kullanıcılara sunulan yeni özellikle beraber artık resimlerin hikayesi özelliğinin de aktif hale gelmişti. Henüz son güncelleme hakkında yeni yeni kullanımlar başlarken Instagram’ın bir güncelleme daha yapacağı haberi geldi.

Dev sosyal medya uygulaması bu güncellemede ise taslak özelliğini kullanıcılara sunacak. Artık Instagram kullanıcılarının doğrudan paylaşım yapmalarına gerek kalmadan düzenledikleri fotoğrafları taslak olarak kaydetmelerine de izin verilecek. Instagram’ın yeni güncelleme için denemelere de başladığının haberleri yapılmaya başlandı.

Bir nevi artık kullanıcıların uygulamayı çevrim dışı da kısmen kullanmalarına izin verecek olan yeni güncellemenin ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu. Zira Instagram henüz yeni güncelleme için her hangi bir açıklamada yapmadı.

Instagram’ın Yeni Kararları

Instagram bir süre önce yeni bazı kararlar aldığını açıkladı. Daha önce 7 sürümüne geçerken köklü bazı değişiklikler yapan uygulama şimdilerde bir kez daha birçok işleyişte köklü değişikliklere gitmeye hazırlanıyor. Hatta uygulamanın hazırlık aşamasını geçtiğini artık değişimlere başladığını da söylemek gerekiyor.

Bu bağlamda ilk hamle ise web sürümü üzerinden gelmişti. Web sürümünde daha fazla etkileşim ortamı oluşturacağını açıklayan uygulama yöneticileri önce web sürümüne bildirim özelliği eklemişti. Bu özellikle beraber web sürümüne yeni bir boyut kazandıran Instagram bu haberin ardından da uygulama sürümü için güncellemelere başladı.

Fakat başta da dediğimiz gibi Instagram artık işlevsel bazı değişiklikler yapmaya başladı. Bu noktada ilk adım ise biraz şaşırtıcı oldu. İlk tercih olarak çıkış butonunu iptal eden uygulama yöneticileri bu kararın hemen ardından ise Instagram’ın video sürülerini uzatmaya karar verdi ve bugün itibariyle Instagram’da paylaşılan videoların süresi 1 dakikaya çıkartıldı.

Video süresinin değiştirilmesi zaten beklenen bir gelişmeydi fakat çıkış butonunun neden kaldırıldığı konusunda hala net bir açıklama yapılmadı. Zira çıkış butonunun kaldırılması tamamen uygulamanın yapısını değiştirmeye yetti. Bundan sonra ise güncellemelerin kısa aralıklarla devam edeceği bilgisi de verildi. İşleyişte neden bu şekilde köklü değişikliklerin yapıldığı ise her hangi bir açıklama gelmediği hala merak konusu.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram zoom, Instagram’da paylaşılan fotoğraflara yakınlaştırma yapabileceğiniz güncelleme ve özelliktir.

Instagram hikayeler özelliğini kullanmak için Instagram’a giriş yapın daha sonra sol üstte bulunan kamera seçeneğine tıklayarak hikaye paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.

iOS ya da Google Play Store’da Instagram uygulamasını bularak uygulamayı güncelle seçeneği ile güncelleme işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Instagram üzerinden paylaştığınız hikayeler en fazla 1 gün süre ile kalıcı olacaktır.

Instagram sürümünüzün güncel olmaması sonrasında tüm özelliklerden yararlanamazsınız.

Instagram uygulamasının biriktirmiş olduğu çerezleri ve verileri temizleme işlemidir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Yeni Güncelleme’nin Tüm Detayları Hakkında 17 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 52 Ortalama: 5 )

17 yorum

  1. Batuhan
    Batuhan

    Son günlerde çıkan tüm instagram uygulamaları hep istatistik üzerine oluyor. Artık yaptığımız herşey kayıt altında millet haberiniz olsun 🙂

  2. Havva
    Havva

    Instagram guncellemesi olmadan hikayelerime link ekleyip kaydirma yapabiliyordum 10 bin takipcinin uzerinededir takipci sayim suan yapamiyorum cunku link ekleme butonu cikmiyor sebebini bilen varsa yardim edebilir mi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Link ekleme özelliği sadece işletme hesaplarına sunulmuştur. Bireysel profillerde geçerli değildir.

  3. Fatih
    Fatih

    İnstada son guncelleme yaptim fakat hic bir degisiklik olmadi. Etrafa sordum herkesin instasi degismis yenilikler gelmis ama benim guncel olmasina ragmen yenilikler yok. Surum 167.0. Yardim edin lutfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, yeni özellikler beta olarak yansıyabilmektedir. Bu nedenle tüm hesaplara aynı anda sunulmazlar.

  4. Sevgi
    Sevgi

    İnstagram telefonumda güncelliydi ama telefonumu sıfırlayıp tekrar uygulamayı yükledikten sonra eski sürümüne dõndü facebook güncelleniyor fakat instagram güncellenmiyor yardım edin lütfen.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram uygulaması ile Cihaz sürümünüz arasında uyumsuzluk yaşanıyor olabilir.

  5. UĞUR
    UĞUR

    Merhabalar; yeni güncelleme ile post’a geniş açı video yükleyemiyorum. Bilgisi olan varmı acaba ???

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram uygulamanız ile cihaz sürümünüz arasında uyumsuzluk yaşanıyor olaiblir.

  6. Merve
    Merve

    Telefonum iPhone 7 ve daha yeni instagramım 2 ay önce açtım güncelleme gelmiyor düzelmiyor da ne yaptıysam olmadı yani lütfen yardımcı olun reels video geldi bildirimler üste taşındı o güncellemeler geldi fakat dm kutum güncellenmiyor

  7. Pınar
    Pınar

    Merhabalar 2019 sonu gibi olan beğeni sayısı kapatma olayı bildiğiniz üzere geri alındı ve şuan herkes herkesin beğenisini görebiliyor fakat bende hala sadece kendiminkini görebileceğim şekilde açık. Ne yapmalıyım ?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram güncellemenizi yaptınız mı acaba?

  8. Ecrin
    Ecrin

    Merhabalar,instangramdan mesajlarımin bir çoğu durduk yere silindi?
    Üstelik kaybolan mesaj modunu açmamıştım?

    Mesajlarım neden silindi?
    Nasıl geri getirebilirim?

  9. fatih kale
    fatih kale

    Instagram Yeni Güncelleme Daha Geldi isimli makalenizi çok beğendim. Çok teşekkürler.

  10. Ünal kaya
    Ünal kaya

    Instagram Hikayeler Özelliği Nasıl Kullanılır?

  11. qokyuzu.qibi
    qokyuzu.qibi

    instağram bildirim bölümünün üst tarafında filtre var ne işe yarıyor bilen var mı yanlış bişe yapmak istemiyorm

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , merak etmeyin hesabınıza zarar verecek bir durum söz konusu değil.