İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Satılık Instagram Hesabı Nereden Alınır? Almak Mantıklı mı?

Sosyal medya platformlarında dijital pazarlamanın artması takipçi sayılarının önemini de artırdı. Özellikle de Instagram’da ürün satışı yapan butik hesaplar ya da influencer sayıları ciddi oranda yükseldi. Sayıların bu kadar yükselmesi nedeniyle birçok kişi Instagram takipçilerini artırmanın yollarını arıyor ve karşılarına “satılık Instagram hesapları” çıkıyor. Takipçi sayısı ve etkileşimi artırılan sonra da bir başka kişiye devredilen satılık Instagram hesabı nereden alınır, satılık Instagram hesabı kullanmanın dezavantajları nelerdir, satın almadan önce nelere dikkat etmeliyiz yakından bakalım.

Satılık Instagram Hesabı Ne işe Yarar?

Kişilerin takipçi sayısını ve etkileşim oranını artırdığı Instagram hesaplarını bir başka kişiye devretmesidir. Bu kişiler kendi isimleriyle ya da markalarıyla bu hesapları açmıyor. Yani gerçek Instagram hesapları değil. Bunu bir iş olarak yapıyorlar. Örneğin, şu anda en revaçta olan butik hesaplardan bahsedelim. Hesabı açan kişi moda ile ilgili bir hesap açıyor, bu hesabta moda ile ilgili paylaşımlar yapıyor ve takipçi kazanıyor. Takipçi sayısı belirgin şekilde arttıktan sonra bu hesabı satışa çıkarıyor. Instagram’da butik hesap açıp satış yapmak isteyen kişiler de bu hesabın ücretini ödeyerek karşı taraftan devralıyor, hesap adını kendi butiğinin ismi ile değiştirip kullanmaya başlıyor. Amaç hazır takipçilere sahip olmak.

satılık instagram hesabı

Buraya kadar anlattığımız her şey çok güzel değil mi? Teoride her şey yolunda görünüyor, hazır hedef kitle, hazır etkileşim daha ne olsun! Ama işin iç yüzüne baktığımızda her şeyin bu kadar güzel olamayacağını görüyoruz.

Instagram Hesabı Satın Almak Mantıklı mı?

Instagram hesabı satın almak mantıklı mı? sorusunun cevabı anlattığımız gibi teoride çok mantıklı ancak iş pratiğe gelince, mantıklı değildir. Neden mantıklı olmadığını satılık Instagram hesabını satın aldıktan sonra yaşayacağınız sorunlarla açıklayalım.

  • Takipçilerin büyük oranı bot hesaplardır yani gerçek kişi değildir.
  • Beğeni ve yorumlar bot hesaplardan yapılmıştır. Bu nedenle etkileşimler sahtedir.
  • Hesabın ilk mail adresinin şifresi ya yoktur ya da sorun vardır. Hesapta bir sorun yaşarsanız geri almanız mümkün olmaz.
  • Takip edilen hesap sayısı takipçi sayısından fazladır. Gereksiz yani ilgisiz hedef kitle oluşturulmaya çalışılmıştır.
  • Gelen beğeni ve yorumlar gerçek kişilerden geldiyse bile takipçilerden gelmemiştir. Herkese açık hesaplarda bu sorun yaşanır.

Diyelim ki bir Instagram hesabını satın aldınız ve kullanmaya başladınız. Takipçiler bot hesaplar olduğu için aniden düşüşler yaşayacaksınız. Gönderileriniz etkileşim almayacak, yorum ve beğeni gelmeyecek. Yani hesabı ilk siz açıp geliştirmeye çalışsaydınız durum çok daha iç açıcı olurdu. Açıkçası paranızı boşa harcamış oldunuz.

instagram hesap satın al

Satılık Instagram Hesabı Almak Yerine Ne Yapabilirim?

Evet, anlattıklarımızdan sonra hepinizin aklından bu soru geçmiştir. Sosyal medyada yer edinmek istiyorsanız öncelikle emek vermeniz gerekiyor. Hazır bir hesapla ne satış yapabilirsiniz ne de Influencer olabilirsiniz. Zaten aldığınız hesaptaki takipçi sayısı da bir işinize yaramıyor. Instagram hesabınızı geliştirmek, takipçi sayınızı artırmak için ilk zamanlarda destek almanız sağlıklı bir yoldur. Bu desteği de güvenilir kişi ve firmalardan Instagram takipçisi satın alarak sağlayabilirsiniz. Yine butik örneğinden devam edersek satın alacağınız takipçiler gerçek, Türk ve kadın kullanıcılar olmalıdır.

Instagram takipçi satın aldığınızda ani düşüşler yaşamazsınız ki bunun telafisi de mümkündür. Instagram takipçi satın almak size ne fayda sağlar bundan da bahsedelim. Bu faydaları siz hesaba emek verdiğinizde göreceksiniz, onu da belirtelim. Yeteri kadar ilgilenmediğiniz bir hesaba takipçi satın almanız bir anlam ifade etmiyor.

  • Hesabınızı ilk açtığınızda takipçi satın almanız, diğer kişilerin dikkatini çekmenizi sağlar.
  • Takipçi sayısı fazla olan bir hesap diğer kişilerin takip etme eğilimini artırır.
  • 10 bin takipçi sonrası hikayelerinize link ekleyebilirsiniz, ürün satışınızı destekler.

Kendi hesabınıza emek verip takipçi satın alarak gelişimini desteklemeniz doğru yoldur. Satılık Instagram hesapları ile hem paranızı hem de zamanınızı boşa harcamamalısınız.

Satılık Instagram Hesabı Nereden Alınır?

Evet, bu kadar anlattıktan sonra satılık Instagram hesaplarını nereden alacağınızı da söyleyelim. Satılık Instagram hesabı nereden alınır? sorgusunu yaptığınızda karşınıza yüzlerce alternatif çıkacaktır. Ancak bu konuda en güvenilir firma Instatakipci firmasıdır. Güvenle dilediğiniz ürünü satın alabilir ve hesaplarınızı büyütebilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinden Instagram’da kaliteli içerik yapma kılavuzumuzu inceleyebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?

Instagram'ın kapalı olduğu bir ülkede erişim sağlamak için VPN en güvenli ve etkili yöntemdir. Proxy sunucuları, Tor tarayıcısı, DNS değiştirme ve mob...

Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?
Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?

Instagram, günümüzde en popüler sosyal medya platformlarından biridir. Fotoğraf ve video paylaşımı üzerinden etkileşim imkanı sunan bu platform, ayrıc...

Instagram Takipçi Analizi servisimiz ile hesabınızın takipçi profili hakkında bilgi edinin!

https://www.youtube.com/watch?v=_HG0a92ZnVU

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Satılık Instagram hesabı, kişilerin takipçi sayısını ve etkileşim oranını artırdığı Instagram hesaplarını bir başka kişiye devretmesidir.

Takipçi ve etkileşim sayısına göre fiyatlar değişmektedir. Şu an piyasa da 50 liraya bile satılık Instagram hesabı bulabilirsiniz. Üst limit binli fiyatlara kadar çıkıyor.

İnternette arama yaptığınızda birçok satıcı kişiye ulaşabilirsiniz. Forum sitelerindeki kullanıcılar, Facebook sayfaları, ikinci el eşya satılan platformlardaki üyeler bile Instagram hesabı satıyor.

Aslında bu sorunun cevabının kesinliği yoktur, eğer güvenilir ve bilinir sitelerden veya kişilerden hesap satın alma işlemi gerçekleştirirseniz bir problem yaşamazsınız.

Yüksek takipçiye sahip bir hesap satın alarak veya özgün içerikler üreterek güncel ve düzenli gönderiler paylaşarak bununla birlikte hashtag kullanarak hesabınızın takipçi sayısını arttırabilirsiniz.

Hesabın takipçilerinin bot olmamasına dikkat edin satın alma işlemini yapmadan önce takipçi analizi yapmanızı tavsiye ederiz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Satılık Instagram Hesabı Nereden Alınır? Almak Mantıklı mı? Hakkında 8 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 25 Ortalama: 5 )

8 yorum

  1. Tamer
    Tamer

    Kod aldığım

  2. Hayrun nisa
    Hayrun nisa

    Merhaba
    Ben bir hesap satın aldım fakat hala kendi e-posta hesabımı onaylatamiyorum. İşleminizi şu anda gerceklestiremiyoruz diyor sebebi ne acaba

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesap ile ilgili daha önceden e-posta değiştirme talebi yapıldı ise belirli bir süre yeni talep kabul etmeyebilir.

      • kemal
        kemal

        merhabalar hesap alıyorum e posta değişikliği için talepte bulundum e posta mailime ne zamana gelir???

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, 24 saat içerisinde mail gelmesi gerekmektedir.

          • Duygu
            Duygu

            Mrhaba ben bı hesap almak istiyorum yardımcı olur musunuz ?

  3. Okan
    Okan

    2021 yılında instagram hesabi olmayan kalmadı herhalde? 😀

  4. Ahmet
    Ahmet

    Satılık instagram hesabları alan bu kadar insan oldugunu daha once bilmiyordum