İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Beğeni Sayısı Gizleme Nasıl Yapılır?

Instagram beğeni sayısı gizleme özelliği, son günlerde uygulamayı kullanan kişilerin en merak ettiği özelliklerden birisi oldu. Sosyal medya platformlarının en bilineni Instagram, son düzenlemeler ile beğenileri gizleme imkanı sunmaya başladı. Bu sayede isteyen kullanıcılar, beğeni sayılarını takipçilerinin görmesini engelleyebilecektir. Özellikle Instagram beğenilerini görünmez konuma getirme, herkesin araştırdığı bir konu haline gelmiştir.

Başlangıçta fotoğraf paylaşım uygulaması olarak piyasaya sürülen Instagram’ın zaman içinde yapılan geliştirmeler ile hizmet alanı oldukça genişledi. Öyle ki, aldığı pek çok kararla kullanıcıları şaşırtmaya devam ediyor. Son eklenen özelliklerden biri olan beğeni gizleme ise bu değişimlerden en yenisidir. Bu karar kapsamında kullanıcıların, istekleri doğrultusunda beğeni sayısının gizlenmesi sağlanmıştır. Peki, bu özelliği kullanmanın yolları nelerdir?

instagram beğeni gizleme

Instagram Beğeni Sayısı Gizleme Ne Demektir?

Instagram’da en çok kullanılan özelliklerden biri şüphesiz beğeni yapma özelliğidir. Uygulama içinde kullanıcılar, bir günde sayısız gönderi paylaşımı yapabilir ve bu gönderilere binlerce beğeni gelebilir. Paylaşım ve beğeni ile yapılan etkileşim sonucunda da kullanıcılar, birbirlerini takip etmeye başlarlar. Genel olarak Instagram uygulamasının temelini ve amacını, bu düzen oluşturur. Ancak yapılan son düzenleme ile bu temeli değiştiren bir özellik getirildi. Artık kullanıcılar, hesaplarında istedikleri paylaşımların ya da tümünün beğenilerini gizleyebilirler. Üstelik bunun için hesaplarını gizlemelerine de gerek yok.

Instagram kullanıcılarının en sık kullandığı özelliklerin başında gelen beğeni yapma, popülerliği göstermenin de en önemli yoludur. Gönderileri ne kadar beğeni alıyorsa, o hesap o kadar popüler demektir. Ancak bu durum, beğeni sayısı az olan kullanıcılar için cazip bir özellik olmuyor. Beğeninin bu kadar önemli olması, beğeni sayısı az olan kullanıcıların beğenileri gizleme ihtiyacı duymasına yol açıyor. Bu bağlamda geliştirilen Instagram beğeni gizleme özelliği, kullanıcıların paylaşımlarının kaç beğeni aldığının gizlenmesi adına etkili bir yöntemdir. Bu noktada Instagram kullanıcıları isteklerine göre, bazı değişiklikler ile paylaşımlara gelen beğenilerin görünmesini engelleyebilirler.

Instagram Beğeni Sayısı Gizleme İşlemi Nasıl Yapılır?

Instagram beğeni gizleme oldukça yeni ancak bir o kadar basit bir işlemdir. Bu özelliği uygulamak için iki farklı yol izlenebilmektedir. İlki diğer kullanıcıların beğeni sayılarını gizlemek için, diğeri ise kullanıcının belirlediği kendi beğeni sayılarını gizlemek için uygulanabilmektedir.

Mobil Üzerinden Beğeni Sayısı Gizleme

Tüm gönderilerin beğenilerini gizlemek için izlemeniz gereken yol şöyledir:

  • Instagram hesabınıza girin ve profilde yer alan “Ayarlar” bölümünü açın.
  • Bu bölümde yer alan sekmelerden “Gizlilik” seçeneğini seçin.
  • Bu seçenek üzerinden “Gönderiler” seçeneğine geçin.
  • Burada karşınıza çıkacak “Beğenme ve Görüntüleme Sayılarını Gizle” butonunu aktif hale getirin.
  • Böylece diğer kullanıcıların tüm gönderilerindeki beğeni sayılarını göremeyeceksiniz.

Tek tek gönderilerin beğenilerini gizlemek için ise şu adımları izlemelisiniz:

  • Beğeni sayısını gizlemek istediğiniz postu açın.
  • Postun sağ üst köşesinde bulunan üç nokta simgesine tıklayın.
  • Yeni açılan menüde karşınıza çıkacak olan “Beğenme Sayısını Gizle” seçeneğini seçin.
  • Bu sayede, işlem yapılan postun beğeni sayılarını gizlemiş olacaksınız.
instagram beğeni sayısı gizleme

Beğeni sayılarını gizleyebilmeniz için Instagram uygulamasının son sürümüne sahip olmalısınız. Eğer sizin uygulamanızda bu seçenekler bulunmuyorsa, güncelleme yapmanız gerekecektir. Aynı zamanda kullanıcılar, diğer kullanıcılar için beğeni sayıları devre dışı bırakmış olsalar dahi kendi paylaşımlarına dair beğenileri görebilirler.

instagram ayarlar

Masaüstü Instagram Beğeni Sayısı Gizleme

Bilgisayar üzerinden Instagram beğeni sayısı gizleme işlem mobil uygulamaya göre daha farklıdır. Bunun için ilk olarak Instagram sayfasına girin.

instagram biyografi

Daha sonra Profili Düzenle kısmında açılan ekranda Biyografi kısmına yazı girebilirsiniz. Biyografi yazısını girdikten sonra kayıt edin ve Instagram biyografi ekleme işlemini tamamlayın.

Instagram’da Gizli Beğeniler Nasıl Çalışır?

Instagram kullanıcısı paylaşımları için gelen beğenileri gizlediğinde, beğenilerin tamamen ortadan kalkmadığı unutulmamalıdır. Beğenilerin gizlenmesi ile beğeni sayıları, kullanıcıların takipçileri için gizlenebilmektedir. Ancak hesabın sahibi, paylaştığı gönderileri kimin beğendiğini hala görebilmektedir.

Instagram’da gezinirken yeni “gizli beğeniler” bölümün şu şekilde görebilirsiniz:

  • Beğenme sayılarını gizlediğinizde, gönderi altında “X ve diğerleri beğendi” ifadesi yer alır.
  • Bu ifadeye tıkladığınızda yeni açılan sayfada, en üstte beğeni sayısı yer almaktadır.
  • Sayfanın altında ise kimlerin beğendiğini görebilirsiniz.
  • Ancak bu bilgiler sadece size görünecektir.

Instagram Beğeni Gizleme İşlemi Geri Alınabilir mi?

Instagram beğeni gizleme işleminin kalıcılığı yoktur. Beğenileri kaldırdıktan sonra kullanıcılar, yeniden beğenileri görünür hale getirebilirler. Beğeni gizleme için izlenen adımları takip ederek, beğenileri yeniden açığa çıkarmanız mümkündür.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?

Instagram'ın kapalı olduğu bir ülkede erişim sağlamak için VPN en güvenli ve etkili yöntemdir. Proxy sunucuları, Tor tarayıcısı, DNS değiştirme ve mob...

Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?
Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?

Instagram, günümüzde en popüler sosyal medya platformlarından biridir. Fotoğraf ve video paylaşımı üzerinden etkileşim imkanı sunan bu platform, ayrıc...

Bunun yanında, Instagram beğeni gizleme özelliğini kalıcı hale getirmek için çalışmalar yürütmektedir. Bu amaçla pilot ülkelerde denemeler yapılmaktadır. Eğer Instagram beğeni gizleme özelliği kalıcı olarak ayarlanırsa, kullanıcılar bir daha beğeni sayılarını hiçbir şekilde göremeyecek. Ancak bu konu hakkındaki gelişmeler, halen gizliliğini koruyor ve merak ediliyor. Ayrıca Instagram beğenileri nasıl sıralanıyor merak ediyorsanız yazımızı inceleyerek bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Instagram Neden Beğeni Gizliyor?

Günümüzün en yaygın kullanılan uygulamalarından olan Instagram, beğenileri gizleme özelliği ile yeni bir dönem başlattı. Peki, en temel özelliği olan beğeni neden gizlenmek istendi? Bunun cevabı ilk olarak kullanıcıların beğeni sayılarına değil de içeriğe odaklanmasının istenmesi için olabilir. Aynı zamanda, beğeni ile popülerlik kazanma algısının yıkılabilmesi ve toplum ruh sağlığının korunması da gerekçeler arasında gösterildi.

2019 yılında Instagram, beğenilerin insanların ruh sağlığı üzerindeki olumsuz etkiye olduğunu açıkladı. Bu sorunla mücadele etmek için de beğenileri kaldıracağını duyurdu. Bu açıklama sonucu işleme alınan Instagram beğenileri gizleme özelliği, isteyen tüm kullanıcıların ulaşabileceği bir özellik haline getirildi. Özel bir hesabınız olması ya da herhangi bir ücret ödemesi gerekmeden, beğenileri kolayca gizleyebilirsiniz.

Instagram Beğeni Hizmeti satın almak için hemen ilgili bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz: https://www.fenomist.com/instagram-begeni-satin-al

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram’da yapılan paylaşımların diğer kullanıcılar tarafından beğenildiği takdirde kalp emojisi kullanarak beğeni gönderilmesi olayına verilen isimdir.

Beğeni kaldırma işlemi dünya genelinde devam etmektedir. Instagram bazı kullanıcılardan beğeni olayını tamamen kaldırmıştır. Yakın bir tarihte Instagram tüm cihazlardan beğenileri kaldıracaktır.

Instagram’da yanlışlıkla beğendiğiniz bir gönderiden beğeni çekmeniz durumunda bildirim gitmeyecektir fakat beğeni göndermeniz durumunda giden bildirim de silinmemektedir.

Profiliniz ile gün içerisinde en fazla 350 adet beğeni yapabilirsiniz.

Spamı önlemek ve daha temiz bir kullanım sağlamak adına limitler uygulamaktadır.

Instagram profilinizde engelli olan kişilerin engelini kaldırmanız durumunda bildirim gitmez.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Beğeni Sayısı Gizleme Nasıl Yapılır? Hakkında 75 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 42 Ortalama: 5 )

75 yorum

  1. Savas su
    Savas su

    Bğenilerim takipçiler tarafından görünsün istemiyorum.yeterli bilgiye ulaiamadım
    Yardımınızı rica ederimç

    • W
      W

      Anında ileti bildirimleri kısmına gir orda var

    • Sinan
      Sinan

      Aynı kanıdayımm. Savaş Bey’le

    • Deli ali
      Deli ali

      Instagramda insanların gönderilerine kaç beğeni geldiğini ve görüntülenme sayısını göremiyorum

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Maalesef böyle bir seçenek yok. Sadece beğeni sayısını gizleyebilirsiniz.

  2. W
    W

    Anında ileti bildirimleri kısmına gir orda görürsün

    • Nehir
      Nehir

      Anında ileti bildirilerinde beğenmeler bölümünü kapadım ama hala takipçilerim fotoğrafımın kaç beğeni olduğunu görüyor

      • Burak
        Burak

        Merhabalar bi sorun hakkında yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar ben bi gönderi yapıyorum beğeni bildirimi geliyor fotoma ama bastığım zaman foto açılmıyor ve direk yorum kısmını açılıyor nasıl düzeltebilirim bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim

    • Nuri
      Nuri

      Banada yardımcı olursanız sevinirim
      Fotoğraf ima gelen begenilerin toplam sayisini kimse gorsun istemiorum yardimci olirmusinuz

  3. Pınar
    Pınar

    Beni begenenleri takipcilerim gormesin istiyorum böyle bişey varmi yani istediğim kişiler istediğim takipçileri gormesin

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Maalesef böyle bir ayar mümkün değil.

  4. Erdal
    Erdal

    Begenilerim görünmüyor ne yapabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Beğeni limitiniz dolmuş olabilir bir süre bekleyip yeniden denemenizi öneririm.

  5. Barad Dur
    Barad Dur

    Instagramda fotoğraf veya video beğenilerimi takipçilerim bile görmesin istiyorum. Böyle bir ayar var mı?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Maalesef böyle bir ayar henüz yok diye biliyorum.

      • İsim yok
        İsim yok

        Kolay gelsin bend iki hesap var ikisinde de aynı kişi takipli birinde görebiliyorum birinde göremiyorum yaptıklarını 15 dk sonra oda yok oluyo bunu nasıl yapıyo gizleme yöntemi nedir

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, sorununuzu tam olarak anlayamadım daha açık ve detaylı biçimde anlatırsanız sevinirim.

      • azeri
        azeri

        Benim sayfamda bi resimde 3begeni var 2sin gore biliyorum .3cu kisi kim bulamiyorum baa hesabtan bakiyorum yine gormuyorum3cu kisiyi.3cu kisiyi nasil gore bilirim?beni blokmu etmis yoksa hesabinmi dondurmus anlayamiyorum(( bilgisi olan boyle bi sey basina gelen varsa yazin lutfem

  6. Zere
    Zere

    Beğendiğim gonderileri ve attığım yorumları takipcilerimin gormesini istemiyorum ne yapabilirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Maalesef böyle bir ayar henüz yok.

  7. Bora
    Bora

    Merhaba, takip ettigim bir kisinin fotosunun altinda 210 begeni var ama saydigimda 209 begeni cikiyor. Bunun sebebi nedir?

    • Nidaa
      Nidaa

      Biri seni engellemis sjsjsjsjsjs

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      O kullanıcı profilini dondurmuş olabilir.

  8. Hatice
    Hatice

    Merhaba instagramda benim begeni yapmadigim fotograflar begenilmis olarak gozukuyor neden acaba

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Hesap güvenliğiniz için şifrenizi güncellemenizi öneririz.

  9. Şermin
    Şermin

    Paylaşımlarıma yapılan beğenileri takipcilerim görsün istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

  10. yavuz terzi
    yavuz terzi

    Yazı için teşekkür ederim. Bunu arıyordum

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Yorumunuz için biz teşekkür ederiz.

  11. Halil yuvalı
    Halil yuvalı

    Arkadaşlar hesabım kafayı yedi ben hiç bir hile bile yapmadım ama hesabım başkalarının gönderileri beğeniyor ve bunu durduramıyorum bu yüzden yeni hesap açtım o da aynı ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba bu durum için Instagram uygulamanızı ve şifrenizi güncellemenizi öneririz.

  12. Metin
    Metin

    Merhaba, benim sorum takip ettiğim kişinin neleri beğendiğini kimleri takip ettiğini göremiyorum herkesin görünüyor bir tek o kişinin görünmüyor. Hareket bildirim gizlemeya baktım açıktı. Başka bir ayarı varmı?

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, Instagram’ın güncel sürümünü kullandığınızdan emin olun.

  13. Hasan
    Hasan

    Takip ettiğim bazı kişilerin kimleri beğendiğini ve hareketlerini göremiyorum bütün takipçilerin kimler
    Beğenmiş görüyorum sadece belli kişilerin neden olur

    • hilal
      hilal

      Çünkü hareketler diye bir yer var orayı kapatmışlar. O özelliği kapattığı için o da kimsenin beğenilerini kimleri takip ettiğini göremiyor.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Bu kişileri Instagram Hareketler özelliğini kapattığı için göremeyebilirsiniz.

  14. Elif
    Elif

    Merhaba. Ben baska gönderilerek yaptıgım yorumları veya beğenileri takipçilerinin görmesini istemiyorum. Lutfen yardımcı olurmusunuz?

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba maalesef Instagram üzerinde henüz böyle bir seçenek yok.

  15. hatice
    hatice

    merhaba,

    benim instagramımda hareketler kısmında sadece bana ait bildirimler olan sayfa var, Takip (yani başkalarının beğeni ve takip ettiklerinin olduğu sayfa) yazan sekme yok nedeni nedir acaba. Kaldırıp tekrar yükledim ama düzelmiyor

    • Nur
      Nur

      Bende bi kaç gündür aynı problemi yaşıyorum ve bi türlü düzeltemedim kac gün öncesinde böyle bir problem yoktu çözümü nedir acaba

      • umut
        umut

        çözüm bulabildiniz mi

      • Beyza
        Beyza

        Cevap buldunuz mu ayni problemi yasiyorum

    • Cemal
      Cemal

      Aynısı bende de var son güncelemeden sonra oldu hiç bir cevapta bulamadım… konu ile ilgili yardımcı olacak biri var mı???

      • Nur
        Nur

        Acaba yeni bi güncelleme gelince düzelir mi ve benim hesabıma güncelleme gelmemiş instagram uygulamasi güncellendi başka hesaplara girdigimde güncel gorunuyor ama benimki öyle değil

        • Cemal
          Cemal

          Bu hataya bir çözüm bulundu mu bende hala aynı hata devam ediyor üstüne 2 tane güncelleme geldi telefon güncellemesi geldi ama sorun devam ediyor sorun bildire defalarca yazdım dönüş yok burayı kapatmak imkansız diyorlar ama bizler de bilmeden kapatmışız :)))

      • beyza
        beyza

        Düzeldi mi acaba ayni sorunu yasiyorum.. Bir yerde aciklama
        Yokk ??

    • Şule
      Şule

      Aynı durum bende de var ne yaptıysam düzelmiyor yardım desteğe de yaZdım cevap da gelmiyor

    • Hilal
      Hilal

      Merhaba. Bende de yaklaşık 1.5 haftadır bu şekilde. Defalarca ınstagrama yazdım, tüm ayarları kontrol ettim, bu durumdan sonra 2 defa daha güncelleme geldi ama düzelmedi. Bazı arkadaşlarımın da başına geldi ama onların ki bir kaç gün içerisinde düzeldi. Konu ile ilgili çözüm bulan birisi olursa burdan da bizimle paylaşabilir mi?

      • Beyza
        Beyza

        Halaa sorun devam ediyor lûtfen cözüm bulan varsa paylassin acaba bu bir virus olabilir mi ??

        • Cemal
          Cemal

          Merhaba bu siteye bakan yok galiba herkeste bu problem var, hiç değilse araştırıyoruz diye cevap verin.. aynı Instagram gibi oraya da sorun bildiriyoruz hiç değilse sorun geldi çözmeye çalışıyoruz yazsalar gidip gitmediğini anlarız

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba durumu Instagram Destek üzerinden iletin. Çözülene kadar alternatf uygulamaları deneyebilirsiniz.

  16. Banu aksoy
    Banu aksoy

    Merabalar bir sorunum var .Sayfamdaki paylaşımlarım masa üstünde instegram legosunun üstünde 50 beğeni var açdığım gibi 2 beğeni anca gözüküyor neden acaba bilgilendirirseniz sevinirim .

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba Instagram uygulamanızı güncelledikten sonra sorun çözüleektir.

  17. zeynep yaren
    zeynep yaren

    benim beğenilerim başka hesaplarda gözükmüyor nasıl düzeltebilirim?

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Instagram uygulamanızın günel olduğundan emin olun.

  18. B.kzr
    B.kzr

    Instagram beğenilerimi göremiyorum

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba Instagram uygulamanızın güncel olduğundan emin olun.

  19. Gamze
    Gamze

    Merhaba
    Instagram da paylaşımı beğenenleri göremiyorum ve hiç bir kısıtlama yapmadım nedendir acaba
    Teşekkürler

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba,
      Bazen Instagram güncellemeleri ile birlikte bu tür hatalar olabiliyor. Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

  20. muhhamedfetah
    muhhamedfetah

    merhaba istagram hesabımı günceledikten sonra bildirim alalmıyorum takipçi beğeni yorum vs hiç birini göremiyorum ne yapsamda olmuyor istagram hesabımın adını dahi değiştiremiyorum bana ulaşırsanız ekran resmini çekip atıcam lütfen yardımcı olun lütfen…

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Muhhammed,
      Uygulama üzerinden giriş yaptığınız bazı durumlarda bu tür sorunlar olabiliyor. Uygulamayı silip tekrar deneyin. Sorununuz devam eder ise çözüm için burada olacağım.

  21. Bade
    Bade

    Instagramda paylaştığım bir gönderinin beğenileri silinmiş, yorumlar duruyor. Birçok kişi beğenmişti ama şu anda 4-5 kişi beğenmiş olarak gözüküyor. Neden böyle oldu ? Düzelir mi ?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram beğenileriniz beğenen kişilerin geri çekmeleri nedeniyle azalmış olabilir.

  22. Neriman
    Neriman

    Sayfamdaki gönderilerin beğenilerini göremiyorum Ve bana topluluğumuzu korumak için bazı işlemleri ne sıklıkla gerçekleştirebileceğiniz sınırlıyoruz yazısı geliyor ama farklı hesabımda öyle bir sorun yok görebiliyorum acaba nedenini sorabilir miyim teşekkürler

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız etkileşim engeli almış. GÜn içerisinde çok sık takip etme veya takipten çıkarma işlemleri yapmanız ya da belirli kuralları ihlal etmeniz durumunda bu tarz bir engel almış olabilirsiniz.

      • Tülay
        Tülay

        Topluluğumuzu korumak için bazı işlemleri ne sıklıkla gerçekleştirebileceğiniz sınırlıyoruz diye beğenileri göremiyorum hata veriyor kendi kendine mi düzeliyor

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, Instagram günlük limitlere sahiptir. Gün içerisinde çok sayıda beğeni, takip etme ya da takipten çıkarma işlemleri yapmamalısınız. Almış olduğunuz etkileşim engeli belirli bir süre sonra kalkacaktır.

  23. umut
    umut

    benim Instagram hesabım da karşım daki kişinin fotoğraf beğenme sayısını göremiyorum diğer hesaplara baktığımda durum böyle değil gözüküyor beğeni sayısı düzelmesi için ne yapmalıyım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Cihaz ayarları bölümünden Instagram uygulamanızın ön bellek temizlemesini yapabilir misiniz?

  24. kaan metin
    kaan metin

    Instagram’da Beğenimi Geri Çekersem Bildirim Gider mi?

  25. leyla altın
    leyla altın

    Instagram Beğenilerini Görünmez Konuma Getirme yazınızı oldukça başarılı buldum. Teşekkürler.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Biz teşekkür ederiz.

  26. Buğra
    Buğra

    Merhaba ben postlarımın beğeni sayılarını gizlemek istiyorum ama gönderide sağ üst köşede bulunan 3 noktaya basınca yorumları gizle var ama beğeni sayılarını gizle diye bişey yok birde bunu aktif hale getirmek için ayarlar gizlilik yerinden gönderilere basıp açılıyormuş ama gizlilik yerinde gönderiler yok yardımcı olur musunuz lütfen.

  27. Buğra
    Buğra

    Merhaba ben postlarımın beğeni sayılarını gizlemek istiyorum ama gönderide sağ üst köşede bulunan 3 noktaya basınca yorumları gizle var ama beğeni sayılarını gizle diye bişey yok birde bunu aktif hale ..getirmek için ayarlar gizlilik yerinden gönderilere basıp açılıyormuş ama gizlilik yerinde gönderiler yok yardımcı olur musunuz lütfen.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , öncelikle uygulama güncellemenizi kontrol etmelisiniz.