İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

YouTube Toplu Video İndirme

YouTube video indirmek sevdiğiniz filmleri, dizileri veya klipleri izleyebilmenize olanak tanır. Yine de iyi bir video indirme programına sahip değilseniz, internetin olmadığı ortamlarda bu durum keyfinizi kaçıracaktır. Çünkü, çoğu program internetsiz erişim için sizden ek bir ücret talep eder. Bunun dışında ücretsiz ama çok uğraştırıcı programlar da var. Hatta bu programlar kimi zaman güvenli olmadığından cihazınıza virüs de bulaştırabiliyor. Bu da cihazınızda istenmeyen performans problemlerine sebep olabiliyor. Tüm bunlardan kurtulabilmek için iyi bir video programı bulmak şart. Eğer siz de kaliteli bir video programı arayışındaysanız ve çoklu videolar indirmek istiyorsanız, sizler için derlediğimiz YouTube toplu video indirme programlarına bakabilirsiniz. Hazırsanız bakalım: YouTube toplu video nasıl indirilir?

https://www.youtube.com/watch?v=CMXkcs1f7BY&ab_channel=TeknolojiKafas%C4%B1

YouTube Toplu Video İndirme’nin Faydaları

YouTube’dan video indirme işlemi gerçekleştirmek istiyorsunuz fakat bütün listeyi tek tek indirmek gözünüzü mü korkutuyor? Bu blog yazımız sayesinde zahmetsiz ve en hızlı şekilde, bütün YouTube videolarını ücretsiz indirme programları ile gerçekleştirebilirsiniz. YouTube videolarını toplu olarak indirmenin avantajları şunlardır;

  1. YouTube video indiricilerini kullanarak indirme işlemini en hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz böylece zamandan tasarruf etmiş olursunuz.
  2. İndireceğiniz YouTube videolarını birlikte göreceğiniz için aynı videoyu indirme hatasına düşmezsiniz.
  3. Bütün videoların linklerini kopyalamak yerine tek bir link girişi yaparak bütün işlemi başlatabilirsiniz.
  4. İstediğiniz takdirde YouTube video indirme araçları ile videoların formatını değiştirebilirsiniz.
  5. YouTube videosunun sadece sesi lazım ise mp3 formatında indirme işlemi yapabilirsiniz.

WinX YouTube Downloader

Winx YouTube Downloader; YouTube, Facebook, Vimeo ve DailyMotion gibi popüler sitelerden dilediğiniz videoları indirebilmenizi sağlıyor. Ayrıca, çok da rahat bir işleyişe sahip.

  • Yapmanız gereken tek şey, indirmek istediğiniz videonun URL’sini programın içerisine yapıştırmak.
  • Ardından indirmek istediğiniz formatı seçip şarkıyı hangi kalitede indirmek istediğinizi belirlemek.
  • Bu işlemlerin sonunda “Download” butonuna bastığınızda tüm dosyalar toplu bir şekilde indirilecek ve seçtiğiniz klasöre kaydedilecek. Böylece YouTube video indirme işlemini tamamlayabilirsiniz.
winx youtube downloader toplu video indirme aracı

4K Video Downloader

Başka bir YouTube video indirme programı olan 4K Video Downloader, piyasadaki birçok müzik indirme programının aksine sorunsuz bir işleyişe sahip, ücretsiz YouTube indirme araçlarından biridir. Kolay bir kullanımı var ve programı indirdiğinizde ek yazılımlar ile gelmiyor. Bu özelliği ile video izlemeyi severler tarafından oldukça dikkat çekiyor.

İndirmek istediğiniz YouTube videosunu farklı formatlarda indirebilme opsiyonu sunan bu program, içeriği aynı zamanda MP3 ses dosyası biçiminde de kaydetmenize olanak tanır. Ayrıca, bu program ile sadece bir videoyu seçebilir veya belli sayıdaki çalma listesini indirebilirsiniz. Bunun için videonun URL’sini yapıştırıp kayıt formatını, kalitesini ve kayıt konumunu seçmeniz yeterli.

Bu blog yazımız ilginizi çekebilir: Vimeo’dan Video İndirme

youtube toplu video indirme aracı

Free YouTube Download

En iyi YouTube video indirme programlarından olan Free YouTube Download, en popüler video içerik platformlarından biri olan YouTube üzerinden beğendiğiniz videoları kolayca indirmenize olanak tanır. Diğer uygulamalara kıyasla en rahat şekilde çoklu video indirebileceğiniz bu programı kullanmak çok basit. Dilediğiniz videoyu sadece birkaç tıklama ile indirebilirsiniz. Ayrıca, size bir opsiyon olarak sunulan otomatik indirme seçeneği ile tıklamanıza bile gerek kalmayacak. Böylece, aynı anda birden fazla videoyu indirebiliyor ve birkaç farklı formata dönüştürebiliyorsunuz. Buna ek olarak, dilerseniz videoyu sadece ses şeklinde bir MP3 dosyasına da dönüştürebilirsiniz.

free youtube download

Any Video Converter Free

Any Video Converter Freeware hem IOS hem de Windows işletim sistemine sahip cihazların kullanımına uygun. HD videoları farklı formatlara dönüştürmeyi sağlayan bu program diğerlerinden farklı olarak ses ve görüntü üzerinde değişiklik yapmanıza olanak tanır. Ayrıca, video birleştirme, kırpma, altyazı ekleme gibi özellikleri de mevcut.

YouTube Kapak Değiştirme işlemini gerçekleştirmek için yazımıza göz atın!

Any Video Converter Free

aTube Catcher

Adından dolayı YouTube’a özel bir yazılım sanabileceğiniz bu program, video sitelerinin çoğundan video indirebiliyor. Ancak yazılımı kurarken dikkat edilmesi gereken unsurlar var. Kurulum sırasında bir adwarein bilgisayarınıza yüklenmediğinden emin olun. Bunu için ilk uygulama teklifi geldiğinde Cancel’a, ikincisinde Decline’a basmanız gerek. Bunları atlattıktan sonra çoklu video indirme işlemlerinizi rahatlıkla yapabileceğiniz aTube Catcher’ı hiçbir sorun yaşamadan kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
YouTube’un Yeni Özelliği
YouTube’un Yeni Özelliği "Hype" Nedir?

YouTube kısa süre önce küçük çaplı video içerik üreticilerine daha fazla topluluk desteği sağlamak için YouTube Hype aldı yeni bir stratejiyi test ett...

YouTube Shorts Para Kazanma Rehberi
YouTube Shorts Para Kazanma Rehberi

Türkiye’de ve Dünyada en yaygın ücretsiz video yayınlama platformu olan YouTube, yakın zamanda bizleri YouTube Shorts ile tanıştırdı. Kelime anlamı ‘’...

Youtube Kapak Fotoğrafı Nasıl İndirilir? öğrenmek için ilgili blog yazımıza göz atın!

aTube Catcher

Android YouTube Video İndirme Uygulamaları

Android cihazınızdan YouTube videolarını indirmek için kullanabileceğiniz uygulamalar;

  • Play Tube & Video Tube
  • Tube Video Downloader
  • Video Downloader HD
  • Video İndirici, Ücretsiz Video İndirici

Programsız YouTube Video İndirme Araçları

YouTube programsız video indirme işlemini yapabileceğiniz siteler;

  • Savefrom.
  • Amoyshare.
  • CatchVideo.
  • BitDownloader Youtube Video İndirme.
  • AceThinker.
  • YoutubeMp4 Downloader.
  • SConverter.
  • Y2mate.

YouTube İzlenme Satın Al hizmetinden faydalanmak için linke tıklayın!

https://www.youtube.com/watch?v=B2l6j10ieGc

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

WinX YouTube Downloader, 4K Video Downloader, Free YouTube Download, Any Video Converter Free, aTube Catcher.

4K Video Downloader, Free YouTube Download, Any Video Converter Free.

Free YouTube Download, Free YouTube Download, Any Video Converter Free, aTube Catcher.

Çağatay Özgün

Yazılar: 31

Ben Çağatay Özgün, 2015 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünü tamamladıktan sonra Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 2 buçuk yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve pazarlama uzmanlık alanım. Dijital ortamda birçok konuda kaliteli ... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
YouTube Toplu Video İndirme Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 22 Ortalama: 5 )

Gösterilecek yorum yok.