İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Telegram’da Durum Paylaşma Özelliği Var Mı?

Pek çok insanın Telegram kullanmaya başladıktan sonra uygulama içerisindeki beklentileri de farklılık göstermektedir. Telegram’ın sticker özelliği ve grup konuşmaları oluşturma özelliği gibi diğer mesajlaşma uygulamalarından daha önce başlattığı özellikleri bulunmaktadır. Fakat kullanıcılar son zamanlarda trend halini alan özellikleri de Telegram’da kullanmak istemektedir. Kullanıcıların yeni merakı “Telegram durum paylaşma özelliği var mı, varsa nasıl yapılır?” üzerinedir.

Dünyanın dijitalleşmesi ve iş kollarının da bu dijitalleşmeye ayak uydurması ile beraber, insanların iletişim noktasında birbirlerine ulaşmalarını sağlayacak pek çok uygulama ortaya çıkmıştır. Bu uygulamalar arasında şüphesiz olarak en çok tercih edileni WhatsApp’tır. Ancak son zamanlarda insanlar, farklı alternatiflere yönelmeye başlamıştır.

Facebook markasının kurucusu olan Mark Zuckenberg, 2010 yılı sonrası atılımlarını çoğaltarak pek çok sosyal medya ve iletişim uygulamasını satın almıştır. WhatsApp da satın alınan uygulamalardan biridir. Zuckenberg’in satın alımı sonrası oluşan durum WhatsApp’taki konuşmalar ile ilgili gizlilik kaygısı oluşturmaya başlamıştır. Ortaya çıkan bu durum pek çok kullanıcıyı rahatsız ettiği için, kullanıcılar farklı uygulamaları tercih etmeye başlamışlardır. İnsanların bu durumla birlikte tercih etmeye başladığı alternatif uygulamalardan biri de Telegram’dır. Uygulamanın güvenilirliği ile ilgili daha detaylı bilgi almak için Telegram Güvenli Mi? yazımızı okuyabilirsiniz.

telegram uygulamada durum paylaşma özelliği

Telegram Durum Paylaşma Özelliği

Anlık yazılı ya da görüntülü durum paylaşma özelliği insanların hayatına ilk olarak Twitter uygulaması ile girmiştir. Twitter, anlık yazılı ve görsel durum atılabilen mini bir kişi blog sayfası olma özelliği taşımaktadır. Daha sonra Snapchat, Instagram ve WhatsApp gibi uygulamalar da durum paylaşma özelliğini kullanıcılarına açmış ve bu özellikler oldukça ilgi görmüştür.

2013 yılında Rus yazılımcılar tarafından geliştirilen Telegram’da da kullanıcıların memnun kalabileceği pek çok özellik bulunmaktadır. Telegram uygulaması‘nın kullanıcıları için sunduğu bazı özellikler şunlardır:

  • Sohbet amaçlı ya da takip amaçlı grup açma ve gruplara katılma özelliği,
  • Sayısız sticker özelliği. Ayrıca kullanıcılar kendi sticker’larını yapabilecekleri gibi uygulama tarafından sürekli güncellenen sticker’lara da sahip olabilirler.
  • Görüntülü ya da sesli arama özelliği,
  • Bilgisayardan kullanım imkânı sağlar.

Kullanıcılar bu özelliklerin yanında, Telegram durum paylaşma özelliğinin olup olmadığını da merak etmektedir. Uygulamada henüz durum paylaşma özelliği ise bulunmamaktadır. Kullanıcıların olası bir durum paylaşma özelliği eklemesi için bir süre daha beklemesi gerekmektedir.

telegram durum özelliği

İnternette Telegram Hizmetleri Bulma

İnsanlar sanal gizliliklerini korumak amacıyla Telegram uygulamasını kullanmaktadırlar. Telegram içerisinde durum paylaşma özelliği olmasa da kişilerin ilgilerini çekebilecek başka özellikler bulunmaktadır. Sanal gizlilik dışında da Telegram içerisinde topluluk oluşturma ya da herhangi bir topluluk ile etkileşime geçme özellikleri de bulunmaktadır. Topluluklar, uygulama içi aramalarda çıkmakta ve kişilerin ulaşımlarına açılmış bir haldedirler.

Kişiler topluluklarını büyütmek, kendilerini daha hızlı göstermek ve oluşturulan grupların güvenliklerini arttırmak amacı ile fazla kullanıcı sayısı göstermek istemektedirler. Instatakipçi firması da kişilerin bu ihtiyaçlarını karşılayacak hizmetleri ile ön plana çıkan firmalardan biridir. Firma, müşterilerine sunduğu hizmetleri ile kullanıcılarının dijital dünyada bir adım daha önde ilerlemesini amaçlamaktadır. Ayrıca Instatakipçi, sürekli açık canlı destek hizmeti ile kullanıcılarının ya da kullanıcısı olmak isteyen insanların sorularına karşılık vermektedir.

telegram grup üyesi nasıl satın alınır

Instatakipçi Telegram Hizmeti Nelerdir?

İnternet üzerindeki sosyal medya hizmetlerinde, kişilerin ya da ön plana çıkmasını ve kendi hesaplarını büyütmesine yardımcı olan ek hizmet firmalarından biri Instatakipçi markasıdır. Marka, Instagram’dan Tumblr’a kadar pek çok uygulama için hizmetler vermekte ve danışmanlık sağlamaktadır.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Telegram Güvenli mi?
Telegram Güvenli mi?

Son zamanlarda anlık mesajlaşma uygulaması Telegram, WhatsApp'ın büyük rakibi olarak ön plana çıktı ve pek çok yeni kullanıcıya ulaştı. Bunun en büyük...

Telegram Web Uygulaması Kimin? & Nasıl Kullanılır? Hangi Ülkenin?
Telegram Web Uygulaması Kimin? & Nasıl Kullanılır? Hangi Ülkenin?

Telegram, popüler mesajlaşma uygulamaları opsiyonları arasında en çok tercih edilenlerdendir. Güvenli bir veri tabanıyla sunduğu mesajlaşma ve dosya p...

Instatakipçi’nin hizmet verdiği platformlardan biri de Telegram platformudur. Anlık mesaj uygulamaları arasında son zamanlarda popüleritesi artan Telegram, pek çok farklı alan için kullanılmaktadır. Sanatçılar, yayıncılar ya da farklı meslek gruplarındaki insanlar, iş ve takvim duyurularını yapmak için Telegram uygulamalarını kullanmaktadır. Bunun yanında uygulama içerisinde topluluk sohbet kanalları da açılabilmektedir. Topluluk sohbetleri için oluşturulan kanallarda paylaşım yapmak ve bir kitle oluşturmak mümkündür. Bu paylaşımların görüntülenme sayılarını yüksek seviyelere ulaştırmak için telegram post görüntülenme hizmetlerine göz atmak gerekebilir.

Firma, kurulan topluluk ya da sohbet gruplarındaki etkileşimi arttırmak amacı ile kullanıcılarına yardımcı olmaktadır. Yüksek etkileşimli gruplar oluşturmak kişilerin Telegram içerisinde güvenilir gözükmesine katkı sağlamaktadır. Instatakipçi’nin Telegram grup üyesi arttırma hizmetlerinden yararlanmanın avantajları ise şunlardır;

  • Hizmet, grup yöneticilerine daha hızlı bir biçimde Telegram gruplarına gelebilecek potansiyel kullanıcılarla etkileşime girme fırsatı sağlar.
  • Daha çok takipçi ürün ya da hizmetlerin daha hızlı duyulmasına olanak verir.
  • Kullanıcı sayısı yüksek olan gruplar Telegram uygulaması içerisinde bilinirler ve aramalarda daha kolay bulunurlar.

Tüm bu hizmetlerin yanında Instatakipçi, uygun hizmet ücretleri ile beraber kişilere sosyal medya danışmanlığı ve 7/24 canlı destek olanağı da sağlamaktadır.

https://www.youtube.com/watch?v=HSQpQTQCyd0

Sıkça Sorulan Sorular

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Sürekli güncellenen ve kendi kullanıcı geri bildirimlerine önem veren Telegram uygulamasını geliştiricilerinin, henüz durum paylaş özelliği ile ilgili bir açıklaması bulunmamaktadır. Fakat uygulamada, kullanıcılarından gelen taleplere göre güncelleme nitelikleri değişkenlik göstermektedir.

Uygulama içerisindeki ayarlar bölümünden güncelleme görüntüleme ayarları yapılabilmektedir. Bunlara ek olarak Telegram, her hafta kullanıcılarına yeni güncellemeleri detayları ile tanıttığı bir mesaj yollamaktadır. Mesajlar İngilizce olarak gelmektedir.

Dijital dünyada iş ya da alışveriş yapma amacında olan kişilerin ilk tercihi güvenliktir. Kişilerin dijital alandaki en temel ihtiyacını anlayan Instatakipçi firması, hizmet alımı öncesi, sonrası ya da hizmet alımı sırasında insanların tüm sıkıntılarını çözmeye ve yardımcı olmaya gayret göstermektedir.

Cemali Batın

Yazılar: 38

Herkese merhaba, Ben Cemali! Sosyal medya konusunda yaklaşık 10 yıllık deneyime sahibim. İlk olarak Facebook üzerinde başlayan serüvenim git gide bir maceraya ve daha sonra tutkuya dönüştü. Sonra ise tüm platformlar hakkında elimden geldiğinde bilgi edindim. Şimdi ise 10 yıl içerisinde öğrendiğim ... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Telegram’da Durum Paylaşma Özelliği Var Mı? Hakkında İlk Yorum Yapan Sen Ol

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 40 Ortalama: 5 )

Gösterilecek yorum yok.