İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Takip Etmeyenler & Takibi Bırakanları Bulma

Instagram, diğer sosyal medya uygulamaları gibi takipten çıkanları, geri takip etmeyenleri kendi uygulaması üzerinden göstermiyor. Bu yüzden takibi bırakanları öğrenmek istiyorsanız veya geri takip etmeyi öğrenmek istiyorsanız bu yazıda örneklendireceğiz. Ayrıca instagram takip etmeyenler tespiti için hem mobil uygulamaları hem de web sitelerini sizinle paylaşacağız.

Instagram’da takip etmeyi bırakanları öğrenmek için Android ve IOS için belirli uygulamalar mevcut. Bu uygulamaları Google Play Store ve Apple Store içinde bulabilirsiniz. Eğer siz de instagram takip etmeyenleri bulma hizmetinden faydalanmak istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin.

ÖNEMLİ UYARI: Bu tarz programları kullanmak hesap güvenliğiniz açısından risk doğurabilmektedir. Hesap bilgilerinizi paylaşırken lütfen dikkatli olun! İşleminizi tamamladıktan sonra şifrenizi mutlaka güncelleyin.

Instagram Takip Etmeyenler Tespit Etme

Instagram geri takip etmeyenleri bulmak için sizlerle hem mobil uygulamaları hem de internet sitelerini paylaşacağız. Aynı şekilde 3.parti uygulamalar dışında siz de instagram takipten çıkanları veya geri takip etmeyenleri tespit edebilirsiniz.

Masaüstü instagram takip etmeyenler

Masaüstü İçin Takip Etmeyenler Tespit Etmek

Masaüstü için Instagram analizi yapılan bir web sitesi bulunmaktadır. Bu web sitesi içinde instagram takipten çıkanları görmek için Instagram giriş bilgilerinizi girmeniz gerekir. Masaüstü için Instagram geri takip yapmayanları bulmak için https://takipetmeyenler.web.tr/ web sitesini deneyebilirsiniz.

Android İçin Takipten Çıkanları Bulma

Çoğunu Google Play Store’dan bulabileceğiniz uygulamaları sizin için seçtik.

Instagram Reporters Pro

Reporters Pro

Instagram analizi uygulaması olan Reporters Pro size kimin sizi takipten çıkardığı, engellediğinin yanı sıra kimin sizin profilinizi gizlice görüntülediği ile ilgili detaylı raporlar sunar. Böylece siz de bu uygulama sayesinde tüm bu bilgileri öğrenebilirsiniz.

Uygulamanın Ana Özellikleri
  • Hesap Analizi
  • Sizin Gizli Hayranlarınızı Gösterme
  • Hikayenizi Kimler Görüntüledi?
  • Detaylı Hikaye Analizi
  • Sizi Kimlerin Engellediği
Insmaster takip bırakanlar

InsMaster

InsMaster Uygulaması size takipçi ve takipten çıkanlar hakkında analiz yapar ve rapor sunar. Kimlerin sizin Instagram profilinizi görüntülediğini veya kimin sizi geri takip etmediğini öğrenmek istiyorsanız bu uygulamayı deneyebilirsiniz. Böylece bu uygulama sayesinde bunları öğrenebilirsiniz:

  • En çok kimin postlarınıza beğeni attığını
  • Kimin sizin hikayelerinizi ve postlarınıza hiç görüntülemediğini
  • Sizi takipten çıkanları
  • Sizi geri takip etmeyenleri
  • Kimin sizin hesabınızı engellediğini

Ayrıca InsMaster uygulaması araçları size bu hizmetleri de sunar:

  • Instagram hikayelerini anonim olarak izlemenizi
  • IG hikayelerini indirebilmenizi
  • Profil izleyicisi ile takipçi kazanımlarınız ve kayıplarınızı
Followmeter Uygulaması

Followmeter

Bu uygulama sayesinde takipçilerinizi, takipten çıkanlara ek olarak hayalet takipçilerinizi izleyebilirsiniz. Followmeter, böylece Instagram hesabınızı yönetmeniz için birçok kolaylık sağlar. Followmeter aracılığı ile Instagram hesabınızda takipten kimlerin çıktığını, en çok kimlerin hikayelerinizi izlediğini size raporlar. Böylece bu uygulama sayesinde ücretsiz olarak hangi gönderilerinizin en çok etkileşim aldığını öğrenebilir ve daha birçok özellik sayesinde hesabınızı büyütebilirsiniz.

Followers & Unfollowers

Followers & Unfollowers

Instagram takip etmeyenler tespiti için en yaygın kullanılan uygulamalardan biri olan Followers & Unfollowers uygulaması sayesinde Instagram profiliniz hakkında önemli bilgileri kolayca öğrenebilirsiniz. Bunun yanısıra Followmeter uygulaması, instagram takip etmeyenleri çıkarma konusunda çoklu olarak çıkarmanıza imkan sağlar. Aynı zamanda ortak takipçilerinizi ve son zamanlarda sizi takipten çıkanları bu uygulama aracılığı ile görebilirsiniz.

Unfollow For instagram takip etmeyenler

Unfollow For

Instagram Yönetimi uygulamaları arasında en başarılı uygulamalardan biri Unfollow For uygulamasıdır. Bu sayede çoklu olarak takipte çıkarma ve takip etme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda instagramda takip etmeyenleri görme özelliği ile kişilerin listesini çıkarabilirsiniz. Buna ek olarak, bu uygulamanın Instagram ile direkt bir ilişkisi olmadığını belirtelim.

Follower Analyzer

Follower Analyzer

Her Instagram kullanıcısı için gerekli olan Follower Analyzer uygulaması kullanıcılara birçok imkan sunar. Yeni takipçileri tespit etmek, hayranlarınızı bulabilmenin yanı sıra takipten çıkanları görmek ve daha fazlası için bu uygulama tam size göre. Bu uygulama aynı zamanda size bunları da sunar:

  • Sizin hiçbir gönderinizi beğenmemiş olan takipçileri görüntülemeyi
  • Sizin hiçbir gönderinize yorum bırakmamış olan takipçileri tespit etmenizi
  • En çok izlenilen gönderilerinizin tespiti
  • Etiketlenmesi en çok olan kişileri görmenizi
  • Arkadaşınızın veya takip ettiğiniz hesabın istatistiklerini görmenizi
Followers Plus

Followers+ Follower Analysis

Instagram hesabınızın analiz ve istatistik raporları için Followers Plus uygulamasını deneyebilirsiniz. Bu uygulama kimin profilinizi görüntülediğini, hikaye analizinin yanısıra takipten çıkanları görmenizi sağlar. Buna ek olarak takipçileriniz tarafından paylaşılan hikayeleri gizlice görüntüleme imkanınız olacaktır. Sizi geri takip etmeyen, sizi engelleyen veya kendi hesabını kapatma durumlarında anlık bildirim alacaksınız. Bu uygulama aracılığı ile Instagram hesabınızı izlemeniz kolaylaşıcak.

iPhone İçin Takipten Çıkanları Bulma

Apple Store da en çok kullanılan uygulamalar arasında Instagram Yönetimi uygulamaları yer almaktadır. Bu yüzden sizlere Apple Store içinde Instagram takipten çıkanları tespit etmek için en yaygın kullanılan uygulamanın detaylarını vereceğiz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?

Instagram'ın kapalı olduğu bir ülkede erişim sağlamak için VPN en güvenli ve etkili yöntemdir. Proxy sunucuları, Tor tarayıcısı, DNS değiştirme ve mob...

Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?
Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?

Instagram, günümüzde en popüler sosyal medya platformlarından biridir. Fotoğraf ve video paylaşımı üzerinden etkileşim imkanı sunan bu platform, ayrıc...

Bu yazı ilginizi çekebilir: Instagram Video Yükleme Sorunu Çözümü

Twitly Takipçi Analiz

Twitly

iPhone için tasarlanmış Twitly uygulaması 2.000.000’dan fazla üyesi bulunmakla birlikte dokuz yıl boyunca aktif bulunmaktadır. Instagram yönetimi uygulamaları arasında oldukça popüler olan Twitly uygulaması aynı zamanda yaklaşık 130,1 Bin Oy ve 4,6/5 rating ile birçok iPhone kullanıcısına hizmet verir. Ek olarak uygulama içi satın alımlar da sunan Twitly uygulamasını siz de Instagram hesabınız için deneyebilirsiniz. Apple Store’da yer alan bu uygulama size aşağı listelenen birçok avantaj sunar:

  • Twitly uygulaması ile gizli olarak kullanıcıların hikayelerini izleyebilme
  • Sizi takip etmeyen kullanıcıları bulabilme
  • Birçok Instagram ve Twitter hesabı ekleme işlemi
  • Tüm işlemleri aynı cihaz üzerinde gerçekleştirme
  • Takibi bırakanları anında öğrenebilme
  • Sizi takip eden ancak sizin geri takipte bulunmadığınız kişileri bulma

Bütün bu işlemlerden sonra takipçi kaybı yaşadıysanız Instagram Takipçi Sayısı Arttırma sayfamızı incelemek isteyebilirsiniz.

Instagram Takipçi analizi aracımız ile saniyeler içerisinde dilediğiniz profilin takipçi istatistiklerine ulaşın!

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Takipten çıkanları veya geri takip etmeyenleri bulmak hiçte zor değil. Yazımızda anlatılan uygulamaları deneyebilirsiniz

Sosyal medya platformlarında geri takip etmeyen kullanıcıları gösteren uygulamalar hesap güvenliği açısından ciddi risk oluşturabilir. Bu yüzden bu tarz uygulamaları kullanırken dikkatli olunuz.

Google Play Store ve Apple Store gibi platformlarda Instagram takip etmeyenler tespiti yapan uygulamaları bulabilirsiniz.

Tamamen ücretli veya sınırlı kullanım hakkı veren uygulamaların yanında ücretsiz olanları da bulunmaktadır. Bu süreçte tek yapmanız instagram takip etmeyenleri ücretsiz bulma özelliği bulunan uygulamalardan birisini seçmenizdir.

Evet, çıkarabilirsiniz. Yukarıda bahsettiğimiz birçok uygulama aynı zamanda bu konuda da hizmet vermektedir.

Sizi takipten çıkanları, Sizi geri takip etmeyenleri ve Kimin sizin hesabınızı engellediği gibi özellikler başta olmak üzere birçok program farklı farklı hizmetleri kullanıcılarına sağlamaktadır. İhtiyacınız olan hizmetler özelinde sizin için en doğru tercih olacak uygulamayı seçebilirsiniz.

Cemali Batın

Yazılar: 38

Herkese merhaba, Ben Cemali! Sosyal medya konusunda yaklaşık 10 yıllık deneyime sahibim. İlk olarak Facebook üzerinde başlayan serüvenim git gide bir maceraya ve daha sonra tutkuya dönüştü. Sonra ise tüm platformlar hakkında elimden geldiğinde bilgi edindim. Şimdi ise 10 yıl içerisinde öğrendiğim ... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Takip Etmeyenler & Takibi Bırakanları Bulma Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 40 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Buse Çağlar
    Buse Çağlar

    Followmeter uygulamasını denedim takipten çıkanları görebiliyorum. Yine de güvenlik açısından sorun çıkar mı diye merak ediyorum. Bu konuda bilginiz var mı?

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Yazımızda uyardığımız gibi bu tür uygulamalar güvenlik sorunları çıkarabilir. Bu yüzden işlemlerinizi tamamladıktan sonra şifrenizi güncelleyebilirsiniz.