İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

YouTube Yorum Geçmişi Görüntüleme Nasıl Yapılır?

YouTube, dünyada on milyonlarca izleyicinin ve birçok içerik üreticisinin bir arada olduğu çok büyük ve oldukça sık kullanılan bir platformdur. Bu platformda gerçekleşen etkileşimler için yorumlar oldukça önemli bir yer tutar. YouTube yorumları kullanıcıların görüşlerini paylaştığı, içerik üreticileriyle iletişim kurduğu ve topluluklar oluşturduğu önemli bir alanıdır. YouTube yorum geçmişi görüntüleme, bu etkileşimlerin kişinin kendi dijital izlerini anlaması ve kontrol etmesi açısından çok önemlidir. Bu yazıda kişisel dijital güvenliğiniz, geçmişteki duygu ve düşüncelerinizi daha iyi anlamanız ve içerik izleme alışkanlıklarınızı daha iyi saptayabilmeniz için YouTube yorum geçmişi görüntüleme işlemini nasıl görüntüleyebileceğinizden ayrıntılı olarak bahsedeceğiz.

YouTube Yorum Geçmişi Görüntüleme Adımları

YouTube yorum geçmişinizi öğrenmek oldukça kolaydır. Bunun için izlemeniz gereken adımları aşağıda ayrıntılı olarak açıklıyoruz.

  • Öncelikle YouTube’a Giriş Yapın: İlk adım olarak, tarayıcınızdan YouTube’a gidip ve Google hesabınızla giriş yapmanız gerekmektedir.
  • Kendi Profilinizin bulunduğu kısma ilerleyin: Sağ üst köşede bulunan kendi profil simgenize tıklayarak kendi profil sayfanıza açın.
  • Yorumlar Sekmesine Tıklayın: Profil sayfanızda, “Yorumlar” veya “Comment History” gibi bir sekmeyi bulun ve üzerine gelip tıklayın.
  • Yorum Geçmişinizi İnceleyin.

İşte hepsi bu kadar kolay. Yorumlar sekmesine girdikten sonra, kendi geçmişinizde yaptığınız yorumları görüntüleyebilir ve üzerlerine tıklayarak daha detaylı incelemelerde bulunabilirsiniz. Ayrıca yorumlarınızı tarih, popülerlik veya kendi yaptığınız aramalar gibi kriterlere göre filtreleyebiliceğinizi de unutmayın.

YouTube Studio’yu kullanın 

Hesap geçmişinizdeki yorumları görüntülemek için farklı altarnatifler de mevcuttur. YouTube Studio’nun içinde bulunan “Yorumlar” bölümü sayesinde yorum geçmişinizi kolaylıkla görüntüleyebilirsiniz. İşte YouTube yorumlarınızı YouTube Studio kullanarak görüntülemenin adımları:

YouTube Studio yorum görüntüleme
  • YouTube Studio’ya Giriş Yapın: YouTube hesabınıza giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede bulunan profil simgenize tıklayarak açılan menüyü görüntüleyin. Daha sonra, “YouTube Studio” seçeneğine tıklayarak YouTube Studio’yu başlatmalısınız.
  • Sol Menüden “Yorumlar” Sekmesine Gidin: YouTube Studio’ya giriş yaptıkdan sonra, sol taraftaki menüde çeşitli sekmeler bulunduğunu göreceksiniz. Bu sekmelerden “Yorumlar” seçeneğine tıklarsanız geçmiş yorumlarınıza doğru yönlendirilirsiniz.
  • Yorumlarınızı İnceleyin ve Yönetin: “Yorumlar” sekmesine tıkladığınızda, mevcut ve geçmişte yaptığınız yorumları görebileceksiniz. Bu bölümde, yorumları zaman sırasına göre düzenleyebilir, yanıtlara bakabilir ve gerekirse düzenleme veya silme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Ayırca yaptığınız yorumları rahatlıkla filtreleyebilir ve bu sayede öncelik sıranıza göre yaptığınız yorumları denetleyebilirsiniz.

Üçüncü Taraf YouTube Yorum Bulucu Kullanın

YouTube’un kendi ara yüzünü kullanarak yorum geçmişinizi yönetmekte bazen yeterli olmayabilir. Bu durumda, üçüncü taraf YouTube yorum bulucu araçları kullanmak mantıklı olabilir, geçmişte yaptığınız yorumları çok daha etkili bir şekilde kontrol edebilmek ve yönetebilmek için üçüncü taraf araçlarını kullanabilirsiniz. Kullanmak istediğiniz bu üçüncü taraf uygulmasını halihazırda kullanmış olduğunuz cihaz ve işletim sistemine göre belirleyip tarayıcınıza dahil etmelisiniz, bunu yapmak için genellikle kullandığınız tarayıcınızın eklenti mağazasında “Eklentiyi Ekle” veya benzer bir seçeneğin olduğu kısmı kullanabilirsiniz. Daha sonra tarayıcınıza dahil ettiğiniz eklentiyi kullanarak YouTube yorum geçmişi görüntüleme özelliğini kullanarak geçmişte yapmış olduğunuz yorumları inceleyip çeşitli düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Tüm bunları yaparken mutlaka güvenilir eklentiler kullanmaya da olabildiği kadar özen göstermelisiniz. Ayrıca, YouTube Para Kazanma makelemize de göz atabilirsiniz!

YCF YouTube geçmiş yorum bulucu

YCF – YouTube Yorum Bulucu 

YouTube platformunda yapmış olduğunuz yorumları zaman içerisinde yönetmek karmaşık bir hal alabilir, bu noktada YCF – YouTube Yorum Bulucu gibi üçüncü parti uygulamaları, bu süreci yönetmeniz için sizlere büyük kolaylıklar sağlar. YCF – YouTube Yorum Bulucu’yu kullanmaya başlamak ve YouTube yorum geçmişi görüntüleme işlemlerinizi etkili bir şekilde sürdürebilmek için yapmanız gereken ilk adım bu uzantıyı kullandığınız tarayıcınıza eklemektir. Bu uzantıyı tarayıcınıza ekledikten sonra etkinleştirin daha sonra YouTube’a Gidin ve Video Seçin. Bu sayede yorumları inceleyip yönetebilirsiniz, 

YCF – YouTube Yorum Bulucu sayesinde yorum filtreleme işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Tüm bunlarla birlikte YCF – YouTube Yorum Bulucu içerik üreticileri içinde geniş kullanım özellikleri sağlayarak yapılan yorumların kolayca düzenlenmesine olanak tanır. 

YT – Yorum Bulucu 

Aynı şekilde YT – Yorum Bulucu eklentisi sayesinde YouTube platformundaki yorumları kolaylıkla yönetebilir ve düzenleyebilirsiniz. Fakat kullandığınız eklenti ya da üçüncü taraf uygulamaları ne olursa olsun mutlaka güvenilir olduğuna emin olun ve kullandığınız aracın tadını çıkarın. 

Chrome Uzantısı Kullanın

YouTube, izleyicilerle içerik üreticilerinin bir arada olduğu çok büyük bir video paylaşım platformudur. Fakat, zaman içinde yapılan yorumları bulmak ve yönetmek bazen zorlayıcı olabiliyor. Bu sebeple kullanmış olduğunuz tarayıcıya uygun bir yorum bulma ve düzenleme eklentisi ekleyerek seçtiğiniz videolardaki yorumları kolaylıkla filtreleyebilir ve kendi yorumlarınızı düzenleyebilirsiniz. Ayrıca içerik üreticilerinin yapılan yorumları kolayca tespit edebilmesine hatta kolayca kaldırabilmesine olanak sağlayan ve YouTube Yorum Geçmişi Görüntüleme eklentileri de kullandığınız tarayıcılar için mevcuttur. Özellikle Chrome tarayıcısı için pek çok alternatif mevcuttur. 

İzlerken YouTube Yorumlarını Göster 

Kullandığınız platform ya da cihaz ne olursa olsun YouTube platformunda yapmış olduğunuz yorumları düzenlerken diğer taraftan da kesintisiz bir şekilde video izlemeye devam edebilirsiniz. YouTube yorum bulma eklentisi kullanın ya da kullanmayın YouTube platformunda yapmış olduğunuz yorumları YouTube videosu izlerken düzenleyebilirsiniz. Ancak şunu unutmayın ki güvenliğinden emin olduğunuz bir YouTube yorum bulma eklentisi kullanırsanız hem zamandan tasarruf edersiniz hem de işlemlerinizi çok daha hızlı bir şekilde yerine getirebilirsiniz. YouTube oto beğeni satın al hizmetimiz ile videolarınızı daha çok kişiye ulaştırmayı deneyebilirsiniz!

Tarayıcının Arama İşlevini Kullanın

Kullandığınız web tarayıcınızla google.com adresine giderek “ YouTube Yorum Geçmişi Görüntüleme Nasıl Yapılır?” ve benzeri şekilde arama yaptıktan sonra karşınıza çıkan en üst kısımdaki siteye giriş yapın. Bu sayede doğrudan YouTube yorum geçmişi görüntüleme kısmına ulaşabilir ve sitenin kolay arayüzü sayesinde yorumlarınızı ayrıntılı ve istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Giriş yapmış olduğunuz YouTube yardım sitesi sizlere YouTube yorumları hakkında hem ayrıntılı bilgiler verecek hemde YouTube yorum geçmişi görüntüleme adına yapabileceğiniz tüm imkanları size sunacaktır.

YouTube Yorum Geçmişinde Arama Yapın

Yorum geçmişinde arama yaparak, aramak istediğiniz yorumu dilediğiniz gibi filtreleyebilirsiniz. YouTube yorum geçmişi özelliği hem içerik oluşturucuları için hem de izleyiciler için YouTube’un sağladığı oldukça faydalı bir özelliktir. Bu özelliği kullanabilmek için öncelikle YouTube hesabınıza giriş yapmalısınız ardından YouTube Studio’yu açın. Daha sonra sol kısımda görülen ve profil simgenizin alt kısımlarında yer alan yorumlar sekmesine tıkladığınızca açılan pencerede YouTube yorum geçmişi görüntüleme işlemlerinizin tamamını istediğiniz gibi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca şunu belirtmeliyiz ki açılan bu pencereden tüm bahsetmeler, yayınlanan yorumlar ve bekletilen yorumların tamamını rahatlıkla görebilirsiniz. Ayrıca, bir sorun yaşarsanız YouTube Yardım sayfasına da başvurabilirsiniz.

YouTube Yorum Geçmişi Üzerine Genel Değerlendirme

Günümüzde YouTube on milyonlarca izleyicinin ve birçok içerik üreticisinin içinde bulunduğu oldukça büyük bir platform haline geldi, hal böyle olunca YouTube platformunda yapılan yorumlar ve bu yorumların düzenlenmesi de bir o kadar değerlidir. Kullanıcıların kendi dijital kimliklerini izlemeleri ve yönetmeleri ayrıca içerik üreticilerinin YouTube kanallarında yapılan yorumları kendi isteklerine göre düzenlemesini hayati bir önem arz eder. Gerek YouTube gerekse üçüncü parti uygulamaları kullanıcıların YouTube yorum geçmişi görüntüleme ihtiyaçlarına tümüyle cevap vermektedir, dolayısıyla kullanıcıların sağlanan bu özellikten istifade etmeleri tamamen kendi yararlarına olacaktır. Fakat son olarak şunu da belirtmeliyiz ki üçüncü parti uygulamalarını kullanırken mutalaka güvenilirliğinden emin olduğunuz uygulamaları tarayıcınıza eklediğinizde emin olun.

İclal Bozdemir

Yazılar: 16

Merhaba, ben İclal! 1997 yılında Ankara’da doğdum. İlköğretim, ortaokul ve lise eğitimlerimi Ankara’da tamamladım ve üniversite eğitimim için İstanbul’a geldim. İstanbul’da reklamcılık lisans eğitimimi tamamladıktan sonra küçük işler yaparak başladığım içerik editörlüğü alanına tam zamanlı olarak ... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
YouTube Yorum Geçmişi Görüntüleme Nasıl Yapılır? Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 29 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Ali U.
    Ali U.

    Bi türlü YouTube yorum geçmişi görüntüleme nasıl yapılıyo anlamamıştım ama oldukça kolaymış. Çok teşekkürler yardımınız için!

  2. Uğur A.
    Uğur A.

    YouTube yorum geçmişi görüntüleme baya faydalı bir içerik çünkü küçükken attığım yorumları nasıl silebilirim diye düşünüyordum, yardımcı oldu.