İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Twitter’da Beğeniler Gözükmüyor (Çözüm)

Twitter ya da yeni adıyla X günümüzün en popüler platformlarından biri. Düşüncelerinizi tweet atmak, fikirlerinizi takipçilerle paylaşmak, haberleri takip etmek ve daha birçok iş için Twitter (X) aktif olarak kullanılıyor. Bu kadar aktif olarak kullanılan bir platform da etkileşim konusuna oldukça önem veriyor. Twitter’da çeşitli etkileşim türleri olsa da beğeni en ön plana çıkan etkileşim türü. Kullanıcılar, beğendikleri tweetleri favoriye ekleyerek beğenilerini gösterebilirler. Ancak bazı kullanıcılar, Twitter’da Beğeniler Gözükmüyor diye bir sorunla karşılaşmaktadır. Twitter kullanıcıları arasında yaygın olarak karşılaşılan bir sorun, Twitter Beğeni Sorunudur.

Bu sorun genellikle teknik bir hatadan kaynaklanır ve çeşitli faktörlerden etkilenebilir. Bu yazıda, Twitter’da beğenilerin görünmemesinin nedenlerini ve bu sorunun nasıl çözülebileceğini inceleyeceğiz.

Twitter’daki Beğeniler Neden Görünmez?

Twitter hem kendi beğenilerinizi hem de başkalarının beğenilerini görebildiğimiz nadir platformlardan biridir. Ama burada bile bazen bazı teknik sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Twitter’da Beğeniler Gözükmüyor sorunun pek çok nedeni olsa da en yaygın belli başlı nedenleri mevcuttur. Ayrıca, Twitter oto beğeni hizmeti ile tweetlerinize yeni bir etkileşim katabilirsiniz. İşte, bu başlıkta Twitter Beğeni Sorununa neler sebep olur gelin beraber bakalım. 

  • Geçici Sorunlar: Bazen Twitter’ın sunucularında yaşanan geçici sorunlar, beğenilerin görünmemesine neden olabilir. Bu durumda, sorunun kendiliğinden düzelmesini beklemekten başka bir şey yapamazsınız.
  • Uygulama Sorunları: Kullanmakta olduğunuz Twitter uygulamasında bir sorun olması da beğenilerin görünmemesine neden olabilir. Bu durumda, uygulamayı güncellemeyi veya yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.
  • Bağlantı Sorunları: Yetersiz veya zayıf internet bağlantısı da beğenilerin görünmemesine neden olabilir. Bu durumda, internet bağlantınızı kontrol etmeniz ve gerekirse daha güçlü bir sinyal alan bir yere gitmeniz gerekir.
  • Hesap Gizliliği: Hesabınız gizliyse, beğenileriniz yalnızca sizi takip eden kişiler tarafından görülebilir. Bu nedenle, beğenilerinizin görünmemesinin nedeni hesabınızın gizli olması olabilir.
  • Engelleme: Beğendiğiniz tweetin sahibi sizi engellediyse, beğenileriniz görünmez.

Bu Sorunlar Nasıl Giderilebilir?

Twitter’da Beğeniler Gözükmüyor sorunu sanıldığından daha yaygın olsa da çözümü tabi ki imkânsız değil. Yazımızın bu kısmında gelin Twitter Beğeni Sorunu nasıl çözülür öğrenelim.

Telefonunuzu Güncelleyerek

Twitter’da Beğeniler Gözükmüyor sorununun telefon güncellemesinden kaynaklı olduğunu çoğu kişi düşünemeyebilir. Çoğu kişi bu ikisini alakasız görse de aslında birbiriyle bağlantılılar. Bunun sebebi de aslında çok basit. Eğer telefonunuz güncel değilse telefon, Twitter ve Google Play Store güncellemelerini de alamayabilir. Bu durumun sonucunda da beğeniler ekrana yansımayabilir.

Bu yüzden, eğer Twitter’da Beğeniler Gözükmüyor gibi bir sorunla karşı karşıyaysanız, öncelikle ilk bakmanız gereken telefonunuzun güncelliği. Çoğu kişi bu ikisini alakasız bulduğu için genellikle telefon güncellemelerini kontrol etmiyor. Ama eğer, kontrol ettikten sonra telefonunuza gelen bir güncelleme varsa hemen yapmanızı tavsiye ederiz. Yaptıktan sonra da Twitter veya Google Play Store güncellemesi varsa kontrol edebilirsiniz.

Google Play Store güncellemek

Google Play Store’u Yenileme

Google Play Store, içerisinde birçok farklı uygulamanın olduğu Android işletim sistemleri için oluşturulmuş bir markettir. Genellikle çoğu kişinin aklına gelmese de Google Play Store da güncellemeler almaktadır. Bu marketin düzgün çalışabilmesi için de bu güncellemeler düzenli şekilde yapılmalıdır. Genelde Google Play Store, çoğu uygulamayı otomatik olarak güncellemekte, ama bazı istisnalar da mevcut tabi ki. Eğer Twitter’da Beğeniler Gözükmüyor diyorsanız, telefonunuzu güncelledikten sonra Play Store’a güncelleme gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz. Eğer güncelleme varsa hemen Google Play Store’u güncelleyerek Twitter uygulamanızın da güncel olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Twitter Uygulamasını Son Sürüme Yükseltme

Eğer telefonunuz ve Google Play Store’unuz güncelse, geriye tek bir seçenek kalıyor: Twitter uygulamanız güncel olmayabilir. Hepimizin de bildiği üzere, Google Play Store güncellemeleri her zaman otomatik olarak yapamayabiliyor ve manuel güncelleme gerektirebiliyor.

Eğer Twitter uygulamanız güncel değilse Twitter Beğeni Sorunu yaşıyor olabilirsiniz. İşte bu durumu çözmek için yapmanız gereken uygulamayı güncellemek. Telefonunuz Android ise Google Play Store’dan, eğer iOS ise App Store’dan Twitter uygulamanızı güncelleyebilirsiniz. Güncelledikten sonra durumun düzelip düzelmediğine bakabilirsiniz.

İnternet Bağlantısını Yeniden Başlatma

Eğer ilk üç çözümümüz işe yaramadıysa sorun belki internetinizde olabilir. Ön planda hiçbir problem yokmuş gibi gözükse de arka planda bazı sinyal sıkıntıları yaşanıyor olabilir. Bu durum da uygulamanın yüklenme hızını ve süresini etkileyebileceği için Twitter’da Beğeniler Gözükmüyor gibi bir durumla karşılaşıyor olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken İnternet bağlantınızı yeniden başlatarak sorunu çözmeyi denemektir. Wi-Fi veya mobil veri bağlantınızı kapatın, birkaç saniye bekleyin, ardından tekrar açın.

Daha İyi Sinyal Alan Bir Alana Geçiş

Bazen sorun internetinizde olmayabilir. Bir bakmışsınız mobil veri bağlantınız ya da Wi-Fi’nız sandığınız kadar iyi çekmiyor. Eğer Wi-Fi kullanıyorsanız, sinyal alımı güçlü olmayan bir bölgedeyseniz, daha iyi sinyal alan bir alana geçmeyi deneyebilirsiniz. Daha güçlü bir Wi-Fi bağlantısı, Twitter’da Beğeniler Gözükmüyor sorununuzu çözebilir. Ayrıca Twitter arkadaş bulma yazımıza göz atarak yeni kişilerle nasıl etkileşime geçilir öğrenebilirsiniz!

Twitter uygulamasını baştan yüklemek

Twitter Uygulamasını Yeniden Kurma

Twitter’da Beğeni Sorunları ve Çözümleri adımlarının hepsini denediyseniz ve hiçbiri işe yaramadıysa problem uygulamanın kendisinde olabilir. Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmediyse, Twitter uygulamasını telefonunuzdan kaldırın ve yeniden yükleyin. Bu adım genellikle sorunların çözülmesine yardımcı olacaktır. Daha fazla çözüm için Twitter Yardım sayfasına göz atabilirsiniz.

Sonuç: Twitter Beğenilerinizi Geri Alma Rehberi

Twitter’da Beğeniler Gözükmüyor durumu can sıkıcı bir durum olabilir. Bu sorunun çeşitli nedenleri olabilir. Neyse ki, bu yazıda sorunun kaynağını teşhis etmenize ve çözüm uygulamanıza yardımcı olacak kapsamlı bir rehber sunduk. Yukarıda anlattığımız çözümlerin sizin için kısa bir adımı: 

  1. Telefonunuzu ve Twitter uygulamasını güncelleyin.
  2. İnternet bağlantınızı kontrol edin ve gerekirse daha iyi sinyal alan bir yere gidin.
  3. Hesabınızın gizliliğini kontrol edin ve gerekirse değiştirin.
  4. Beğendiğiniz tweetin sahibi sizi engellemiş olup olmadığını kontrol edin.
  5. Yukarıdaki çözümlerin hiçbiri işe yaramıyorsa Twitter Destek ile iletişime geçin.

Yukarıdaki tüm çözümleri denedikten sonra hala beğenileriniz görünmüyorsa, sorun Twitter’ın sunucularında olabilir. Bu durumda, sorunun kendiliğinden düzelmesini beklemekten başka bir şey yapamazsınız. Unutmayın, geçici sunucu problemleri veya uygulama güncellemeleri beğenilerin görünmemesine neden olabilir. Eğer hiçbir çözüm işe yaramdıysa beklemekten başka bir çareniz olmayabilir. 

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Twitter’da beğenilerin görünmemesi genellikle teknik sorunlardan kaynaklanır. Bu sorunlar uygulama güncellemeleri, internet bağlantısı, cihaz sorunları veya Twitter’ın kendi sunucularındaki aksaklıklar gibi çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir. Sorunu çözmek için Twitter uygulamanızı güncelleyin, internet bağlantınızı kontrol edin, cihazınızı güncelleyin veya bir süre bekleyerek Twitter’ın sunucu sorunlarını göz önünde bulundurun. Bu adımlar genellikle sorunu çözmeye yardımcı olur.

Twitter’da beğendiğiniz tweetleri görmek sizin için önemli olabilir. Böylece hoşunuza giden gönderileri tekrar kolaylıkla bulabilirsiniz.

İclal Bozdemir

Yazılar: 16

Merhaba, ben İclal! 1997 yılında Ankara’da doğdum. İlköğretim, ortaokul ve lise eğitimlerimi Ankara’da tamamladım ve üniversite eğitimim için İstanbul’a geldim. İstanbul’da reklamcılık lisans eğitimimi tamamladıktan sonra küçük işler yaparak başladığım içerik editörlüğü alanına tam zamanlı olarak ... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Twitter’da Beğeniler Gözükmüyor (Çözüm) Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 34 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Kayra
    Kayra

    Beğenilerimin gözükmemesi sorununu yaşamıştım ve bu yazı tam zamanında geldi. Adım adım çözüm yöntemleri gerçekten işe yaradı, artık her şey normale döndü!

  2. Ahmet S.
    Ahmet S.

    Bu makale, Twitter’da karşılaştığım beğeni sorununa pratik bir çözüm sundu. Verdiğiniz detaylı bilgiler ve ipuçları için minnettarım. Her adımı kolayca uyguladım ve sorun çözüldü.