İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Twitter Telefon Rehberindeki Kişiler Nasıl Bulunur?

Twitter, yeni adıyla X, her geçen gün artan kullanıcısı ile birlikte büyük bir paylaşım platformu haline geldi. Sokaktaki bakkal Hasan amca, siyasi liderler, ünlüler gibi birçok kişi artık Twitterda. Bununla birlikte isimlerden tanıdıklarımızı bulmak zorlaştı. İstatistiklere göre her isimden Twitter’da yaklaşık olarak 8 bin adet bulunuyor. Bu yüzden Twitter bize, daha rahat bulunmamız için “telefon numaranı ekle” özelliğini sunuyor. Bu özellik sayesinde yakın arkadaşlarımızı daha kolay buluyoruz. Makalemizde Twitter telefon rehberindeki kişiler nasıl bulunur, Twitter hesabınıza telefon numarası nasıl eklenir? Konularını ele alacağız.

Twitter (X) Hesabınıza Telefon Numarası Eklemek

Birçok kişi Twitter’a telefon numarasını eklemekten çekiniyor. Fakat Twitter’a numaranızı eklemek hem güvenlik açısından hem de Twitter’da arkadaşlarınızı bulmanız açısından çok yararlı bir uygulama. Eğer bir gün hesabınızın şifresi kötü niyetli kişilerin eline geçerse bu durumdan telefon numaranızı kullanarak kurtulabilirsiniz. Yine aynı şekilde hesap güvenliğiniz için giriş yaptığınız sırada telefonunuza kod gelmesini sağlayabilir ve bu şekilde hacklenmeye karşı önlem alabilirisiniz. Şimdi adım adım telefon numaranızı nasıl ekleyeceğinizi anlatacağız.

Twitte Kurucusu Kimdir? öğrenmek için yazımıza tıklayın!

twitter telefon numarası ekleme adımları

Twitter Telefon Numarası Ekleme Adımları

İlk önce Twitter (X) hesabınıza giriş yapıyorsunuz. Daha sonra ana sayfanızda sağ üst tarafta bulunan profil resminize tıklayın.

Karşınıza gelen seçeneklerden “Ayarlar” sekmesine tıklıyoruz.

Burada “Mobil” bölümüne giriyoruz. Açılan sayfada ülke seçimi yaptıktan sonra başında “0” olmadan telefon numaranızı yazıyorsunuz. Twitter yani X, 1-2 dakika içinde 6 haneli bir onay kodu gönderiyor. Bu kodu girdikten sonra telefon numaranız aktifleştirilmiş oluyor. Artık Twitter telefon rehberindeki kişiler bulma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, Twitter (X) hesabınıza giriş ile ilgili problem yaşıyorsanız Twitter giriş sorunları ile ilgili yazımızı okuyabilirsiniz.

Twitter Telefon Rehberindeki Kişiler

Twitter yani X hesabınız ile telefon rehberinizi senkronize ederek, telefonunuzda kayıtlı olan numaraların tümüne ait Instagram hesaplarını görebilir, tanıdıklarınız ile Twitter hesabınız üzerinden kolayca bağlantı kurabilirsiniz. Aşağıda, telefon rehberiniz ile Twitter hesabınızı nasıl senkronize edeceğinizi aşamaları ile inceleyebilir ve uygulayabilirsiniz.

  • Twitter telefon rehberindeki kişiler çok basit bir işlemle bulunabiliyor. Öncelikle Twitter hesabınıza giriş yapın.
  • Ayarlar” kısmından “Arkadaşlarını Bul” sekmesine tıklıyoruz.
  • Açılan sayfada “Kişileri Yükle” kısmına tıklıyoruz
  • Güvenli bir şekilde giriş yapman ve Twitter’a kişileri görme yetkisi vermen için bir pencere açılacaktır. Bu işlemi onayladıktan sonra Twitter telefon rehberindeki kişiler bulma özelliğini aktifleştirmiş olacaksınız. Rehberinizdeki kişilerin yüklendiğini görmek için “Arkadaş Bul” sekmesinde açılan sayfada “Dilediğin zaman adres defterinden yüklediğin kişileri yönetebilirsin” yazısına tıklayabilirsiniz.

Sosyal Medya Siteleri hakkında detaylı bilgi almak için yazımıza göz atın!

Twitter telefon rehberindeki kişiler nasıl bulunur konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki sorunlarınızı yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Twitter’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Twitter’da Profile Bakınca Bildirim Gider Mi?
Twitter’da Profile Bakınca Bildirim Gider Mi?

Twitter, ya da yeni adıyla X, günümüzün en popüler sosyal medya platformlarından biri. Milyonlarca kullanıcının her gün aktif olarak kullandığı bu pla...

Twitter Takipçilerim Gözükmüyor?
Twitter Takipçilerim Gözükmüyor?

Twitter ya da yeni adıyla X, hepimizin hayatında fazlasıyla bir yere sahip olan bir sosyal medya platformu haline geldi. Günümüzde birçok insan Twitte...

Ayrıca Twitter takipçi satın alma ve Twitter beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Twitter’a giriş sağladıktan sonra, Ayarlar sekmesinden Hesap kısmına gelerek buradan Mobil seçeneğine telefon numaranızı girerek bağlantı sağlayabilirsiniz.

Twitter telefon bağlantınızı yaptıktan sonra yazımızı okuyarak rehberinizde ki kişileri telefon numaraları üzerinden Twitter’dan bulabilir ve arkadaş olarak ekleyebilirsiniz.

Telefon onayı sağlamadan açtığınız twitter hesabınız şüpheli hesaplar arasında yer alacaktır. Onay yapmanızı sizlere tavsiye ederiz.

Birbiri ile alakalı birden fazla tweet atmak istiyorsanız, tweet serisi kullanabilir ve bu sayede bir tweet akışı sağlayabilirsiniz.

Profilinizi gizleyerek, profilinizin gizli olmasını ve takip etmediğiniz kişiler tarafından görüntülenmemesini sağlayabilirsiniz.

Twitter ülkemizde kullanıma yasak olan bir uygulamada değildir. İstenilen kişi tarafından kullanılabilir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Twitter Telefon Rehberindeki Kişiler Nasıl Bulunur? Hakkında 9 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 55 Ortalama: 5 )

9 yorum

  1. Barış
    Barış

    Hocam ekledim herşeyi kişileri göremiyorum ve arkadaşları bul falan gibi bir seçenek te yok ayarlarda nereden gireceğim ben rehbere

  2. Şeyma
    Şeyma

    Twitterin yeni guncellemesinden sonra rehberimdeki kayitli kisilerin twitter hesaplarini bulamiyorum yerdımcı olur musunuz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Twitter hesabınız üzerinden Ayarlar>Ayarlar ve Gizlilik>Gizlilik ve Güvenlik>Bulunabilirlik ve kişiler>Adres defterindeki kişileri eşitle butonunu aktif hale getirin.

      • akın
        akın

        dediğiniz her şeyi yaptım ancak kişilerim hala çıkmıyor. çıldırmak üzereyim her şeyi denedim numaramı sildim tekrar aktive ettim. kişi listemi sil deyip tekrar açtım. kişi ekleme butonuna tıkladığım zaman sadece arkadaşlarımın takip ettiği 10 öneri kişi çıkıyor o kadar. ve hiç değişmiyor o 10 kişi. ben takip ettiğim zaman yeni öneri veriyor sadece takip etmezsem aynı kişileri (benim kişi listemdekiler değil) önüme çıkarıyor sürekli. anlayabilmiş değilim.

  3. Yildiz
    Yildiz

    Twitterda rehberdeki kişiler sadece benim rehberimde kayıtlı olduğu için mi görünür yoksa iki tarafında ekli olması mı lazım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Twitter rehber etkileşim ağı sadece sizlerin rehberinde bulunan kişiler ile alakalı bir durumdur.

  4. Ümit
    Ümit

    Bide benim takipcim 2 kisi gosteriyo sayfada ama takipck sekmesine girince bir kisinin profili gozukuyo

  5. süleyman
    süleyman

    Twitter telefon rehberindeki kişiler nasıl bulunur yazınız çok faydalı. Bu tarz içerikleriniz için teşekkürler..

  6. Uğur batı
    Uğur batı

    Twitter hesabıma telefon numaramı ekleyemiyorum. Nasıl ekleyebilirim?