İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Müşteri Hizmetleri ile Nasıl İletişime Geçebilirim?

Instagram son zamanların en fazla popülerleşen ve en fazla kullanıcılarına sahip olan uygulamalarından birisidir. Instagram bu kadar yaygınlaşırken elbette yanında belli başlı problemler de getirmektedir.  Bu anlamda kullanıcıların Instagram üzerinde yaşadığı problemleri bildirebileceği bir Instagram Müşteri hizmetleri desteği aradığı çok aşikardır. Biz de sizlere Instagram’ın Müşteri hizmetleri var mıdır, var ise nasıl iletişime geçilir bu gibi sorulara cevap vereceğiz.

Instagram Müşteri Hizmetleri İle İletişim

Öncelikle belirtilmesi gerekir ki Instagram’ın sorunları bildirebilme anlamında bir Instagram destek hattı yani telefon numarası mevcut değil. Yani kullanıcılar Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek istedikleri zaman ne yazık ki bir telefon numarası alamamaktadırlar. Peki, hangi yollar izlenmeli bu adımları kısaca belirteceğiz.

Instagram’da Yaşadığım Sorunu Müşteri Hizmetlerine Nasıl İletebilirim?

Öncelikle Instagram hesabımıza giriş yapmamız gerekmektedir. Ardından hesabımızın sağ üst kısmında yer alan üç nokta işaretine tıklayarak yeni bir sayfaya geleceğiz. Destek başlığı altında yer alan Sorun Bildir seçeneğini göreceksiniz. Sorun Bildirme butonuna tıklayarak Instagram’da yaşadığınız problemi belirtin. Bu şekilde Instagram Müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Sorun Bildir seçeneğine bastıktan hemen sonra karşınıza belli başlı başlıklar ve seçenekler gelecektir. Bu seçenekler arasında kendinize en uygun seçeneği seçeceksiniz ve probleminizi detaylandırarak anlatmanız gerekmektedir. Instagram yardım sayfasını inceleyerek üye olma, hesap çalınması, İnstagram şifresini unutmak, giriş sorunu ve şikayet adresleri gibi çok fazla konuda yardım alabilmektesiniz.

Instagram Mail Adresi

Instagram’ın genel destek için kullanılan e-posta adresi [email protected] olarak bilinir. Bu adres, kullanıcıların çeşitli konular hakkında Instagram destek ekibiyle iletişime geçmeleri için kullanılır. Instagram genellikle kullanıcı destek taleplerini uygulama içi raporlama araçları ve yardım merkezi aracılığıyla yönetir. Bu e-posta adresi üzerinden hızlı bir yanıt alamayabilirsiniz. Kullanıcıların teknik sorunlar, hesap güvenliği ve benzeri konularda daha hızlı yardım alabilmeleri için Instagram uygulamasının ‘Yardım’ bölümünü kullanmaları veya doğrudan uygulama üzerinden bir sorun bildirmeleri genellikle daha etkili olur. Bununla birlikte önemli konularda bu e-posta adresi üzerinden Instagram’a ulaşmak uygun bir yöntem olabilir.

Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

Instagram için canlı bir müşteri hizmetleri telefon desteği bulunmuyor. +1-650-543-4800 numarası ile Instagram destek hattına ulaşabilirsiniz. Ve +1 650-308-7300 numarası ile Facebook hattına ulaşabilirsiniz. Ancak dediğimiz gibi bu hattan bir insan karşılığı almanız pek mümkün olmayacaktır. Çünkü telefon desteği aslında bulunmuyor. Instagram WhatsApp iletişim gibi bir durum söz konusu değil. Kısacası müşteri hizmetleri size sağlıklı olarak ancak uygulama üzerinden destek verebilecektir.

Instagram müşteri hizmetleri ile nasıl iletişime geçilir konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki ve tüm sosyal medya platformlarında yaşadığınız sorunları kısmından bizlere iletebilirsiniz. Ekibimiz tarafından incelenen sorularınız en kısa sürede yanıtlanmaktadır. Ayrıca Instagram Türk takipçi satın alma konusunda yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Popüler Site Instagram Hakkında

  • Instagram, Mike Krieger ve Kevin Systrom tarafından 2010 yılında geliştirilen bir sosyal medya platformudur.
  • Kullanıcılarına fotoğraf ve video paylaşım imkânı sunan Instagram en sık kullanılan sosyal medya platformları arasında yerini almaktadır.
  • Kuruluşundan çok kısa bir zaman sonra popüler hale gelen uygulama, kişilerin kendi yarattıklarını dünyayı sürdürebilmelerini sağlıyor.
  • Şu an da uygulama üzerinden günde 80 milyon fotoğraf paylaşımı ve 3 milyar beğeni yapılıyor.
  • Dijital dünyanın değişmez unsuru olan instagram’ı, hem kişisel bir hesap olarak hem de şirket hesabı olarak kullanabilirsiniz.
  • Instagram’ın hem şirket hem de kişisel hesap olarak kullanılabiliyor olması instagramı çok daha önemli bir hale getiriyor.

Instagram Müşteri Hizmetleri

  • Ancak her sosyal medya platformunda olduğu gibi bazen instagramda da çeşitli sorunlar meydana gelebiliyor.
  • Bu meydana gelen sorunları ise instagram kullanıcıları genellikle müşteri hizmetleri ile çözmek istiyor.
  • Ancak instagram iletişim merkezi ile birebir muhatap olacağınız bir telefon numarası ya da mail adresi bulunmuyor.
  • Bunların olmaması ise kişilerin yaşayacakları soruna çözüm bulamayacakları düşüncesine kapılmasına yol açıyor.
  • Instagram’da herhangi bir sorun ile karşılaşmanız durumunda telaşlanmanıza gerek yok.
  • Her ne kadar instagram yetkililerine direkt ulaşabileceğiniz bir telefon numarası bulunmasa da bir destek merkezi vardır.
  • Destek merkezinden yaşadığınız sorunu bildirmeniz durumunda bir bilgilendirme ve çözüm öneri alabilirsiniz.
  • Instagram Müşteri Hizmetler iletişim için destek merkezine uygulama üzerinde yer alan Sorun Bildir butonundan ulaşabilirsiniz.

Instagram Web Üyelik Sayfaları

Daha önce Instagram’a girmemiş ya da hesap açmamış nadir kişilerden misiniz? Ne kadar şey kaçırdığınızın farkında bile değilsiniz. Instagram çılgınlığında yer almak için ihtiyacınız olan tüm linkler burada!

  • Instagram Giriş Linki: https://www.instagram.com/accounts/login/
  • Üyelik Linki: https://www.instagram.com/accounts/emailsignup/
  • Şifremi Unuttum: https://www.instagram.com/accounts/password/reset/

Instagram Sosyal Medya Hesapları

Peki, bir sosyal medyanın kendi sosyal medya hesaplarına ulaşmak istiyorsanız? İşte ihtiyacınız olan linkler;

  • Twitter: https://twitter.com/instagram
  • Instagram: https://www.instagram.com/instagram/
  • Facebook: https://www.facebook.com/InstagramTurkiye
  • YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCJC3o63vaSj-2xDEIO4ujGQ

Instagram Posta Adresi

Instagram’a mektup yazmak veya bir şey postalamak gibi çılgın bir fikriniz varsa kesenin ağzını açmanız lazım. Çünkü merkezi Kaliforniya, Amerikadadır. Meta, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025 adresi olarak geçer.

Sonuç

Instagram Müşteri Hizmetleri ile nasıl iletişime geçilir yazımızın sonuna geldik. Umuyoruz ki bu yazı sayesinde Instagram Destek Hattı ile iletişim kurabilmek için yapmanız gerekenleri size aktarabilmişizdir. Instagram müşteri desteği ile ilgili sorularınızı yorum bırakabilirsiniz!

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İnstagram ile iletişime geçebileceğiniz herhangi bir telefon numarası bulunmamaktadır.

Instagram uzun yıllardır Türkiye’de internet üzerinden hizmet veren bir platformdur. Pek çok insanın yoğun bir şekilde kullandığı instagramda birbirinden farklı çeşitli hatalar meydana gelmektedir. Kişiler bu sorunlara çözüm bulabilmek için pek çok araştırma yapmakta ve Instagram müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışmaktadır. İnstagramda karşılaştığınız sorunu instagrama nasıl bildireceğinizi ve müşteri hizmetleri ile nasıl iletişime geçeceğinizi anlatmadan önce instagramda karşılaşılan bazı sorunlara değinmek gerekir.

Instagram müşteri hizmetleri ile direk iletişime geçmek mümkün değildir. Yani internetteki farklı platform ya da web sitelerindeki gibi belirli bir telefon numarası ile instagram müşteri hizmetlerine ulaşma gibi bir durum söz konusu değildir. Ancak instagram kullanıcıları instagramdaki karşılaştıkları sorunlar ile ilgili instagram ile iletişime geçebilmektedir. Bu da instagram üzerinde yer alan Sorun Bildir butonu ile mümkündür.

Instagram müşteri hizmetleri kullanıcıların sorularını yanıtlar. Uygulama hakkında merak edilenlere cevap verir ve uygulama üzerinden yaşanan bir sorun hakkında bilgi verip çözüm bulur.

Instagramın kullanıcıların şikayet ve bilgi almalarını sağlayan iki adet mail adresi var. Bunlardan biri [email protected] bir diğeri ise [email protected] bu mail adreslerinden instagrama ulaşabilirsiniz.

Uygulamayı açıp profilinize girin daha sonra ayarlara giriş yapın. İlk önce yardıma ardından sorun bildir seçeneğine tıklayarak Instagrama sorununuzu bildirebilirsiniz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Müşteri Hizmetleri ile Nasıl İletişime Geçebilirim? Hakkında 1047 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 77 Ortalama: 5 )

1.047 yorum

  1. Ogün
    Ogün

    İstagram Hesamımın şifresini e postasini ve telefon numarasını unuttum hesabımı geri almamda yardımcı olun

    • Aylin
      Aylin

      Merhaba instagram a giris yaptigim butun sifrelerimi unuttum telefon numaramda degisti lutfen yardimci olun

      • Mehmet
        Mehmet

        Benimde çalındı ama arayabileceyimiz bi müşteri biz yoki arayalım haledsin 😡

        • Bahattin
          Bahattin

          Instagram adresimin şifresini unuttum giriş yapamıyorum gmail adresimi soruyor onuda bilmiyorum telefon değişti bana yardımcı olun lütfen

          • Maya
            Maya

            Bende aynı durumdayım nasıl alıcaz hesabi

        • Alişan Özdemir
          Alişan Özdemir

          Iyi gunler instagram profesyonel hesabıma geçmek istiyorum ama Bir Turlu Olmuyo Ve size Defalarca Sorun bildirdim de ilettim ilgilenmiyorsusunuz Lütfen bu sorunu Giderin

          • Insta Takipçi
            Insta Takipçi

            Merhaba Alişan Bey,
            Konu ile alakalı olarak Instagram Destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

          • Emine
            Emine

            Bende aynı sorunu yaşıyorum siz bu sorunu çözebildinizmi?

          • Ahmet
            Ahmet

            Instagram hesabı ayarlarınızdan giriş yaparak en alt kısımda profesyonel hesaba geçiş tıkla olur

        • Berat
          Berat

          İçerik iiçin teşekkürler. Faydalı oldu

        • Nurten konak
          Nurten konak

          İnstegram hesabım çalındı dolandırıcılar caldi ,resimlerim var çok endişeliyim yalvarırım yardım edin.

        • Mehmet
          Mehmet

          Bende hesabıma.bicbir şekilde giremiyorum nasıl kapatabilirim

        • Mehmet
          Mehmet

          Haletilermi

        • Emin
          Emin

          Ayn öyle nasıl olacak

      • l
        l

        Adım adıma uygun olmayan şekilde baska bir hesap açılmıştır kapanmasını rica ediyorum nasıl olacak

        • Oktay
          Oktay

          Merhabalar ben takip kısmında olan gereksiz kişileri takipten çıkardım ve 4 ayin 14 dune kadar engelleme verdi neden bole bi sorun yaşadım ne küfür var ne tacizci yaptım afedersiniz ama neden engellendim.insgrama girmek engellendim

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhaba, gün içerisinde çok sayıda takipten çıkarma işlemi yapmak hesabınızın şüpheli olarak algılanmasına sebep olabilmektedir.

          • Tugba
            Tugba

            Bende aynısını yaptım bıgun kısıtlama verdıler gun gectı hala kısıtlandın dıyolar cok sacma degıl öı

      • HÜSOCAN
        HÜSOCAN

        Benim hesabım çalındı

      • Hünkar
        Hünkar

        Teşekkürler

      • Sadettin
        Sadettin

        Kişilere mesaj gönderme sorunu Var Neden Yetkili Bilgi Verecekler Varmı

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba,
          bazen internetle alakalı mesaj gönderememe sorunu olabiliyor. 1-2 saat veya 1 gün sonra tekrar düzeliyor. Düzelmediği takdirde uygulamayı silip tekrar yükleyebilirsiniz.

          • Hazal Sevinç
            Hazal Sevinç

            Hesabım insgram tarafından kapatıldı ne yapmam gerek

          • Hüseyin
            Hüseyin

            Merhaba arama geçmişini siliyorum yalnız daha önce isimlerine dokunduklarım sildiğimde dahil a harfine bastığım zmn daha önce a harfiyle girdiğim isimler çıkıyor onlarında çıkmaması için ne yapabilirim

      • Özay ün
        Özay ün

        Merhaba bana istigram sayfasından mesai atıyorlar bu kişiyi bulma şansımız varmı

      • Celal
        Celal

        Benimki de aynı başıma geldi yardımcı olan birisi yok mu @celal_ctnkya_072

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      maalesef hesabı almak için gerekli olan hiçbir bilgiye sahip değilsiniz.

      • Melior
        Melior

        Merhaba, instagram reklam ödeme sorunu var. Nasıl yardımcı ola bulirsiniz?

      • murat yıldız
        murat yıldız

        Takip etiklerimi takipte cikatttamiyorum

      • Faik
        Faik

        S aleyküm abi beğeni engelli var nasıl kalkar

      • Resul Emin Akdaş
        Resul Emin Akdaş

        Çok faydalı oldu teşekkürler

      • Eda
        Eda

        Merhaba intangram sayfam durduk yere geçici olarak hesabınız kitlenmiştir dio ve e-posta adresim değişmiş. Telefonum kayıtlı degil hesabımı nasıl düzeltebiliri geri alabilirim bi yardımcı olabilirsiniz lütfen 🙏

      • Emine
        Emine

        Mrb instgram hesabım çalndı dolandırıcılar tarafından tüm email numara değişmiş alabilirmsnz yada hesabı kapatabilme şansımız varmıdr

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar, Instagram yardım merkezine sorununuzu rapor halinde iletmelisiniz. Hesabınızın size ait olduğunu kanıttayabilirseniz geri alabilirsiniz.

          • burcu
            burcu

            bu işlemi nasıl yapıyoruz, ben de aynı sıkıntıyı yasadım,

          • Feride
            Feride

            Benim instegram hesabim calinmistir bugun itibari ile yapilan paylasim bana ait degildir acil yardima ihtiyacim var

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhabalar , Instagram yardım merkezine konu hakkında rapor iletmelisiniz. Sizlere yardımcı olacaklardır.

      • Hüsran
        Hüsran

        Merhaba benim Perşembe günü Instagram hesabım kapatıldı selfie videosu istendi çekip gönderdim 48 saat inceleme süreci veridi ve bugün oldu açılmadı tekrar selfie videosu çekip gönderdim açılır mı hesabım ?

        • İclal Bozdemir
          İclal Bozdemir

          Merhaba, size mutlaka bir dönüş yapacaklardır.

    • Kemal
      Kemal

      Selam instagram ekibi telefonumu sıfırladım ve instagram şifremi e-posta adresimi unuttum lütfen yardımcı olurmusunuz.

      • Deniz
        Deniz

        Benim hesabim birini takip etmek istiyorum ikidebir erisim engeli diyor bu nee yaw

        • ÖMER
          ÖMER

          Mrb ben istagramda profesyonel hesaba geçiş yapamiyorum

    • Ahmet
      Ahmet

      Kardes bende ayni sorun yasiyorum ya bir yardim ci olur musunuz?

    • Bt
      Bt

      Çözüm bulabıldınız mı bende unuttum hepsını

    • Muhammed
      Muhammed

      Merhaba

      Instagram hesabıma giriş yapamıyorum eski numarama kod gönderiyor güncel numarama gönderilmesini istiyorum

    • dogukan
      dogukan

      Hesabıma giriş yapamıyorum geçici olarak kitlenmiştir diyor

      • Yıldız
        Yıldız

        Bende ayni durumdayım lütfen yardımci olurmusunuz

    • Leyla
      Leyla

      Hesabımın şifresini bulamıyorum e posta adresim de şifresini bulamıyorum satış yaptığım yüksek takipçi bir hesaptı yardım eder misiniz

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Eğer Instagram hesabınızda numaranız güncel ise numaranıza kod gönderilmesini talep edebilirsiniz. Ancak hiçbir şekilde ulaşamazsanız, e-posta adresinizin şifresini bulmanız gerekmektedir. Bunun için de yine e-posta adresiniz için şifremi unuttum aşamalarını uygulamanız gerekmektedir.

        • Güler Günal
          Güler Günal

          İyi geceler,Sayın Şebnem hanımın astroloji sayfasının çalındığını, kendisinin youtube sayfasında duydum.Son derece faydalı bilgiler veriyor ,emek ve zaman harcayarak uğraşıyor.Lütfen bu konuyla ilgilenin,emeğine mi üzülsün,tekrar yüklemesi için zamanına mı;sizlerden rica ediyorum .

          • Insta Takipçi
            Insta Takipçi

            Merhaba, Instagram hesaplarının çalınması gibi durumlarda, hesap sahibinin Instagram destek hattı ile iletişime geçerek hesap kurtarma adımlarını izlemesi gerekmektedir.

        • Eren
          Eren

          İnstagram hesabım çalındı yardımcı olur musunuz?

          • Insta Takipçi
            Insta Takipçi

            Merhaba, lütfen vakit kaybetmeden Instagram destek merkezi ile iletişime geçiniz.

        • Oğuzhan çukur
          Oğuzhan çukur

          İnstegram adresim dolandırıcılar tarafından hele geçirildi sizin yardımcı olmanız gerekiyor lütfen yardım edin insanlara zarar vermesinler

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

        • Berat doğan
          Berat doğan

          Bana yardım eder misiniz hesabımı açamıyorum telefon numaram degisti ama yindede açamıyorum

    • ismail aykın
      ismail aykın

      hesabımın şifresini unutum rica ederim hesabımı silermisiniz çok fazla rahatsız oluyorum lütfen hesabımı silin başka bir hesap kuracağım
      **

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Merhaba, hesabınızın silinmesi için şifrenizi yenilemeniz gerekmektedir. Giriş ekranından şifremi unuttum diyerek önce şifrenizi tekrar yenileyip daha sonra silebilirsiniz.

        • Hüseyin İnan
          Hüseyin İnan

          Lütfen baba yardım edin lütfen hesabım saçma bir profil yüzünden kapandı ne yapmalıyım saygılarımla

          • Insta Takipçi
            Insta Takipçi

            Merhaba, Isntagram destek merkezi ile iletişime geçerek hesap kurtarma adımlarını takip etmelisiniz.

    • Zehra Doğan
      Zehra Doğan

      Hesabıma Olağandışı Giriş Saptandı Sorunundan Dolayı Giremiyorum ve 1 Haftadır Bekliyorum Her Şekilde İletişime Geçmeyi Denedim Fakat Geri Dönüş Yapmıyorlar Bu Konuda Yardımcı Olabilir misiniz

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Merhaba, Instagram destek hattı ile https://help.instagram.com/ adresinden tekrar iletişime geçerek süreci hızlandırmanızı tavsiye ederiz.

    • Doğukan
      Doğukan

      Bi program vardı benı takıp etdıkleırm benı etmeyenleri gosteren 2 kere fılan gırdım, sonra hesabınız kıtlenmıstır dedı hesabıma giremiyorum güvenlik kodu yolluyor ama eskı numaram oldugu ıcın kodu alamıyorum hesaba goremıyorum yardımcı olurmusunuz lutfenn

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Merhaba, 3.parti uygulamalara giriş yaptığınız tespit edilmiş olabilir. Hesabınız şüpheli hesap olarak algılandığı için engellenmiş olabilirsiniz. Mail adresinizi kontrol ettiniz mi acaba?

      • Melek
        Melek

        Aynı problem benim hesabımda da oldu. Nasıl düzeltilebilir yardımcı olur musunuz lütfen.

    • Ferhat Sabırlı
      Ferhat Sabırlı

      Merhaba
      İnagramın dünen kapatıldı çok mağdurum içinden çok önemli şeylerim vardı Geri açılmasını istiyorum teşekkür ederim

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Merhaba, hesabınızın kapatılması ile ilgili olarak size bir mail geldi mi acaba?

    • Kubra
      Kubra

      Eski hesabimi iptal etmek istiyorum

    • Emre
      Emre

      İnstagram hesabimi sifremi biliyorum ama iki faktorlu kimlik dogrulamasini etkinlestirdim ama kodlari almayi unuttum ve hesabimdan cikis yaptim tekrar girince kurtarma kodu istedi ve duo mobildende denedim olmadi lutfen instagram ekibi hesabimi bulmama yardimci olurmusunuz.

    • Hazal Sevinç
      Hazal Sevinç

      Hesabım insgram tarafından kapatıldı ne yapmam gerek

    • Ömer erdem
      Ömer erdem

      Instagram’a girdim Instagram’dan çıkış yapıldı şifrem değiştirildi hesabım kapatıldı galiba bunu nasıl açabiliriz ve sizden yardım istiyorum

    • Baran
      Baran

      Telif hakı şikayetinden dolayı hesabım kapatıldı telif hakkı sahibiyle yaptığım görüşmede müzakere edip telifi kaldırdı
      Ama 1 hafta oldu hesabım açılmadı
      Öneriniz ve bilgilerinizi alabilirmiyim bu konuda

    • Figen
      Figen

      hesabım çalındı ve şuanda ulaşamıyorum..yardımcı olurmusunuz

    • Oktay Gömlek
      Oktay Gömlek

      Hesabım dolandırıcılar tarafından çalındı Oktay_gmlk kapatmak istiyorum yardım edin lütfen kimse magdur olmasın benim yüzümden lütfen hesabı kaldırın

    • Sinan akay
      Sinan akay

      Instagram hesabım Instagram tarafından dolduruldu sorunun giderilmesini istiyorum

      • Enes Bulut
        Enes Bulut

        Merhabalar , Instagram yardım merkezine durumunuzu iletebilirsiniz. 1 ila 2 hafta içerisinde geri açılacaktır.

    • Yunus
      Yunus

      Benim instegram hesabım çalındı e postamı telefon numaramı değiştirmişler geri alamıyorum yardımcı olurmusunuz

  2. Metin
    Metin

    Instagram hesabımı yanlışlıkla kapattım yeni bir sayfa açtım eski hesabımı nasıl bulabilirim? Eski hesabım (şaşkınım1905

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      şifremi unuttum bölümünden mail adresinize kurtarma e-postası gönderebilirsiniz.

      • Çiğdem
        Çiğdem

        Merhaba ben hesabımı kim gördü uygulamasını indirmek istedim fakat hesabim gitti güvene almam gerekir dedi ama e posta ve numara ykk nasıl geri alıcam yardımcı olur musunuz

      • Bediha
        Bediha

        Bir hafta olucak nerdeyse mesajlarıma giremiyorum beyaz ekran olarak duruyor mesajlara girince yardımcı olabilir misiniz

      • kadir yildiz
        kadir yildiz

        kurtarma e postasi geliyor ama numaraya kurtarma kodu geliyor ama eski numarama

  3. Onur yurt
    Onur yurt

    İyi günler instagrama giremiyorum şifremi unuttum gmail hesabımı hiçbir şekilde erişimim yok bana geçici süreligine gmail hesabı gönderirmisiniz

  4. Burcuhan karadağ
    Burcuhan karadağ

    Instagrama sayfamda silinen yazışmaları tekrar nasıl getirebilirim görebilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Maalesef şu an için Instagram böyle bir hizmet sağlamıyor ve öngörülebilir bir süreçte de sağlayacağını düşünmüyoruz.

  5. SERAP
    SERAP

    SERAP SAHINSOY 167 KULLANICI ADIM ACAMIYORUM YARDIMCI OLUN INSTEGRAM.HESABIMI.ACAMIYORUM
    YARDIMCI OLUN E POS TA ADRESIM GIZLENMI Ş

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Aynı kişiye ait ok sayıda hesap olduğunu fark ettik büyük ihtimal fotoğrafların asıl sahibi şikayet ettiği için hesabınız kapanmıştır. Eğer fotoğrafların size ait olduğunu düşünüyorsanız iletişim kısmından destek ve sorun bildir sekmelerini kullanarak iletişime geçin lütfen

      • Gönül
        Gönül

        Merhabalar gnul67 kullanıcı adım arkadaşlarıma yorum yapamıyorum arada oluyo sonra engelle karşılaşıyorum yardımcı olurmusunuz acaba bana

        • Veysel Aralan
          Veysel Aralan

          Aynı sıkıntı bendede var bir türlü çözüm bulamadım ne yapacağımı bilmiyorum

      • Göktug
        Göktug

        Benim cihaz değişti hesabıma giremiyorum şüpheli giriş diyor kod istiyorum gelen kodu da kabul etmiyor

        • CANER
          CANER

          Hesabım başkasının eline geçti

          • dogukan
            dogukan

            Hesabıma giriş yapamıyorum

      • murat salman
        murat salman

        merhabalar *** hesabıma giriş yapamıyorum epostamı ve sifremi unuttum instagrama ait telefon numaram da kullanılamaz iptalettim yardım edinnnn diger hesabımdan ulasırsanız sevinirimm**

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, bu durumda hesabınızın bağlı olduğu bir Facebook hesabı yoksa e posta adresinize bir şekilde erişmeniz gerekmektedir. Bunun için e-posta adresinize giriş ekranından şifremi unuttum diyerek gerekli aşamaları takip edin.

      • Mila
        Mila

        Merhaba instagramda dunden beri tekrar birkaç dakika sonra deneyin hatası alıyorum ve adresime giremiyorum lutfen yardımcı olur musunuz

      • Musenem
        Musenem

        Merhaba ınstagrama erişim engeli yerim iki haftadır bu durumdayım. Fakat kod eski numarama gidiyor. Güncellediğim numarama sadece şifremi yenilemek için kod geliyor. Günlerdir durumumu mail ile izah etmeme rağmen Facebook ve ınstagram ekibi erişim engelini kaldırmıyor. Oysaki hesabın gerçek sahibi olduğumu he şekilde izah edip açıklamama rağmen. Lütfen yardımcı olun. Hesabımı kurtarmak istiyorum

  6. İlkan
    İlkan

    Instagram şifremi unuttum ama mail üzerinden sıfırladım ama yine giriş yapamıyorum kayıtlı olan telefonuma kod gönderiyolar bende o hattı değiştirdim alamıyorum kodu şifremi sıfırladım ama yine o kod olmadığı için giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

  7. Esra
    Esra

    Instgramda akış yenilenmiyor napmam gerek

    • Ramazan
      Ramazan

      Internetim olduğu halde sayfam yenilenmiyor çıkış yaptim tekrar giriş yaparken bu sefer bilinmeyen bir ağ hatası oldu deniliyor ınstagramdan baska herşeye girebiliyorum yardımcı olurmusunuz

      • Memo
        Memo

        Instagramda numaranı onayla dedi bende çıkış yaptım bu sefer giriş yapamıyorum nasıl düzeltebilirim

    • Samet Karataş
      Samet Karataş

      Kullandığım hesap çok eski mail adresine bağlıydı . Şifre de telefonumda otomatik giriliyordu . Telefonum bozuldu yeni telefon aldım şifreyi de unuttum . Yardımcı olabilir misiniz . sametkrts78

      • Ecem Gülcan Deliduman
        Ecem Gülcan Deliduman

        Alabilidiniz mi hesabınızı benim de aynı sorun var hesabımda giriş yapamıyorum

        • Sarpyilmazx0
          Sarpyilmazx0

          Benimde aynı şekilde oldu

      • Songül
        Songül

        Yardımcı oldularmı

    • Nazlı
      Nazlı

      Müşteri hizmetleri ile nasıliletişime geçebiliriz. Numara hiçbir sitedeyok
      Numara konusunda destek olurmusunuz

  8. ali
    ali

    Merhabalar ınstgram üzerinden bir bayan ile tanıstım bazı aramızda uygunsuz konuşmalar geçti sonra bana istediklerini yapmamam durumunda eşime söyleyeceği ile tehdid etti onun hesabıyla olan ilişiği kesebilirmiyiz .

  9. Takipci_gulu01
    Takipci_gulu01

    İstikramım bugün kapatıldı
    Bn kuralları bozacak bişey yapmadım
    İstikramımı
    Geri verin 14k
    Olunca nicin kapattınız
    Kardeşim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhabalar hesabınızda sıradışı bir aktivite olmuşsa veya kural dışı hareketler hesabınız güvenlik amaçlı dondurulur, şifernizin çalındığını düşünüyorsanız mail adresinize şifre sıfırlama talebi gönderebilir veya uygulama içinde destek kısmından yardım isteyebilirsiniz.

      • Ramazan
        Ramazan

        Instagram şifremi unuttum tlfon üzerine kurulu ama o numarada iptal olmuş bana yardım edermisiniz lütfen

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba Ramazan Bey,
          Instagram müşteri hizmetleri ile irtibata geçer iseniz size yardımcı olacaklardır.

          • Mustafa
            Mustafa

            Benim adıma iki hesabım vardı
            Üçüncü hesabımıda açtım vuralmustafa63 olarak ilk iki hesabımın da şifrelerini unuttugum için ve iki hesabımın da gizli olmamasından rahatsız oldum şikayet yoluyla kapatmak istedim ve üç hesabım birden kapandı.
            Şimdi sorun şu benim son ve aktif olarak kullandıgım vuralmustafa63 hesabımı geri istiyorum lütfen bana yardımcı olun

      • Mert
        Mert

        Benm de hesabım dondurulmuş olabilir mi acaba hata alıyorum giriş yaparken giriş yapamıyorum neden acaba ve nezaman bu dondurulma kaldırılır lütfen yardımcı olur musunuz

      • Gamze Nur bakıcı
        Gamze Nur bakıcı

        Merhaba ben instagram hesabıma giriş yapamıyorum şifre yenile diyorum mail adresime kod gidiyor kodu yazıyorum ama yine olmuyor hata veriyor yardımcı olur musunuz lütfen 🙁

  10. Takipci_gulu01
    Takipci_gulu01

    Merhaba
    Bugu İstikramımı kapadınız Bn kurallara aykırı bir iş
    Yapmadım geri verirseniz sevinirim
    Rica ediypm

  11. Mehmet Avni Kunt
    Mehmet Avni Kunt

    Instagram hesabıma Facebook la bağlandım ama nedense yaklaşık 10 gündür ekli olan kişilerin aktif olup olmadığını göremiyorum bütün ayarlarım olması gerektiği gibi
    Yardımcı olursanız sevinirim

  12. fatma
    fatma

    Selamunaleykum hesabimi dondurmustum sifremi unuttum suan hesabimi acmak istiyorum sifremi yenileyemiyorum kullanici bulunamadi yaziyor fakat facebooka giris yap dedigimde hesap var diyor nasil acabilirim hesabimi

  13. Salih yılmaz
    Salih yılmaz

    Merhaba benim instgram ve Mail’ adresim çalındı ama her ikisine de giremiyorum kayıtlı olan hattım kapandı nasıl bi yardımcı olabilir siniz

  14. nasuh
    nasuh

    merhaba instagram hesabımı dondurdum sonra şifremi unuttum tekrar nasıl açabilirim acaba yardımcı olabilcek olan var mi?

    • Senem
      Senem

      Merhaba arkadsim instagramda bir haftadir aktif gozukmiyor ama neler beğendikleri bölümune bakinca x kişiyi 30 dk önce takip etti yaziyordur ,acaba önceden x kişiye istek attiği icin ve x kisı yeni onayladigi icin 30 dk once takip etti yazmis olabilir mi .

  15. Şeyda
    Şeyda

    Instegram uygulamasından giriş yapamıyorum telefonunumdan ama bir baska telefondan giriş yapıyorum kendi telefonumdan hata veriyor

    • muzaffer
      muzaffer

      istigrama giris yapamiyorum sifreyi unutum baska arkadasim istigramini girerken hada veriyr giris saglamiyom yardmci olsaniz sevinirm yardmci olursaniz sevinirim saygilarimla

      • muzaffer
        muzaffer

        istigrama giris yapamiyorum hada veriyor arkadasimin istigrami girerken hada veriyor giris yapamiyrum yardmci olursanz sevinirim saygilarimla

  16. Osman Tabak
    Osman Tabak

    Son Zaman'larda hesabıma hemen giremiyorum donma oluyor

  17. Merve
    Merve

    Merhabalar instagramima virüs bulaştı saçma sapan sayfaları beğeniyor yardımcı olur musunuz

  18. Ahmet deniz
    Ahmet deniz

    E postam ve numaram değişti hesabımı alamıyorum lutfen yardımcı olun
    46denizxx kullanıcı adim

  19. ömer
    ömer

    merhba hesabımı dondurdum 40 gün oldu şimdi açmak istedim açamadım şifreyi unutmuşum eposta kullanıcı adı ve faceboklada giriş yapınca böyle bir kullanıcı yok diyor fakat başka bir hesap açmak istediğimde bu kullanıcı adıyla açamıyorum demekki hayla ulaşabilirim lütfen yardım edin bu nasıl iş ya yani hesap çok acil lazım işlerim vardı baya

    • Zeynep
      Zeynep

      Bende aynı durumdayım. Acamiyorum

  20. Eda
    Eda

    Instagram hesabımi dondurmam gerek acilen haftada 1 kez diyor acildi bir daha dondurmam gerek cok acil instagrama ulasmma lazm yardimci olun

  21. Leyla
    Leyla

    Merhaba instagrama girmek istedigimde baglanamadim.yuklemeyi kaldirip tekrar instegram yukledim.kullanici adimi yazip sifre yenileme istedim.mailime gelen linke tikladim iki ayri satira yeni sifre yazdim kabul etmiyor.defalarca sorgu gonderdim halde yeni sifre olusturamadim.hesabimi kullanamiyorum ne yapmaliyim

    • Naz
      Naz

      Merhaba sorunu asıl çözdünüz? aynı şey şuan bende var

  22. Zeynep
    Zeynep

    Instagrami doldurdum şifreyi unuttum nasıl eski hesabını acabilirim

  23. bmb_aksesuar
    bmb_aksesuar

    ısletme hesabımdan ınstegram reklamlarımı onaylamıyor lutfen bı cozum bulun.

  24. Eşref Kadir İlter
    Eşref Kadir İlter

    İyi günler Ben Instagram şifremi unuttum bu e-postaya gönderir misiniz lütfen hemen

  25. Ebruismak
    Ebruismak

    Iyi calismalar benim eski hesabim baskasinin elinde hala da kullaniliyor eski hesap kapatilmasini istiyorum

  26. Hümmet
    Hümmet

    Merhaba biri beni sahte hesapla rahatsız ediyordu şimdi ise hesabını silmiş o kişiyi nasıl bulabilirim savcılığa versem siz ıp adresini yada bilgilerini veriyormusunuz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba,
      Konu ile ilgili instagram müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. instatakipci.com olarak kimsenin bilgilerine erişemeyiz veya bilgi paylaşamında bulunmasını istememekteyiz.

  27. Işıl
    Işıl

    Merhaba,
    Instagramda yeni açtığım hesabım kurallara uymadığım gerekçesiyle instagram tarafından kapatıldı.
    Hiçbir açıklama yok, hacklenmiş olabilirim, birisi birşeyi şikayet etmiş olabilir, hiçbir neden bilmiyorum.
    Bana facebook yardım ekibinden bir mail geldi, kod gönderilmiş, bu kodu el yazımla bir kağıda yazıp 2 elimin ve yüzümün gözüktüğü bir resim atmam istenilmiş. Problem nasıl çözülebilir?
    Teşekkürler.

  28. Ahmet
    Ahmet

    Yavaş

  29. Cüneyt deniz
    Cüneyt deniz

    Ben instagramıma giremiyorum girişe bastığımda bana şunu diyor üzgünüz,istediğinizle ilgili bir sorun oluştu diyor bana yardımcı olurmusunuz teşekkürler

  30. Dogukan
    Dogukan

    İyi günler hesabıma giriş şüpheli bir hareket teepit ettik yazısıyla karşılaştım ve hesabıma kaydettiğim e posta adresimi de unuttum . Acaba hesabımı başka kurtarma şansım yok mu lütfen yardımcı olun .

    • Ecem Gülcan
      Ecem Gülcan

      Hesabınıza ulaşabildiniz mi bende aynı sorunla karşı karşıyayım da 🙁

  31. Nurcan
    Nurcan

    merhaba onceden acilmis insatagram hesabim var onun tamamen silinmesinj istiyorum ama hic birsekikde sifremi bile hatirlamiyorum

  32. velat
    velat

    hesabim çalindi kapatirmak istiyom lütfen yardim edin

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Velat
      Instagram müşteri hizmetleri ile irtibata geçerek hesabınız ile ilgili işlemleri sağlayabilirsiniz.

  33. Hakan
    Hakan

    Instagram hesabımdan artık reklam tanıtımı veremiyorum kart bilgilerim kapatılmış.

  34. Gizem
    Gizem

    IP numaramdaki engelin kaldırılması için yardımcı olurmusunuz hesabıma telefondan giremiyorum sürekli hata veriyor

  35. Fatih
    Fatih

    Instagram şifresini unuttum mail şifremize nasıl.acacagim tekrar yardımcı olursanız sevinirim

  36. Mert
    Mert

    Benm de hesabım dondurulmuş olabilir mi acaba hata alıyorum giriş yaparken giriş yapamıyorum neden acaba ve nezaman bu dondurulma kaldırılır lütfen yardımcı olur musunuz

  37. Şeyda
    Şeyda

    Merhaba instagramımı dondurmustum açılmıyor. Şifremi kabul etmiyor. Normalde hesabım tel numaradan ve faceden bağlıydı ama faceden bağladığım zaman yeni hesap acti. E posta da yok diyo

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Şeyda Hanım,
      Yaşamış olduğunuz durum ile ilgili instagram müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.

  38. Mehmet emin
    Mehmet emin

    Selam benim hesabı silmişler herşeyi biliyorum ama açamıyorum ne yapman gerek?

  39. kazim
    kazim

    nezaketk4 hesabim .alinmistir kapatir veya bloke ederseniz sevinirim

  40. Yasemin
    Yasemin

    Merhabalar. 6 şubat akşamı hesabımı geçici olarak dondurdum. Hesabımı birdaha açamıyorum Mail adresimi kabul etmiyor. Form dolduruyorum site çalışmıyor hata veriyor istegimin gerçekleşmedigini sorun olduğunu kısa zamanda düzelmesi için üzerinde çalışıldığını söylüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

  41. Rabia_officiallx
    Rabia_officiallx

    Ben instagrama girdiğim zaman hata oluştu diyor hiç bir hesaba giremiyorum lütfen yardm edin arkadaşlar

  42. Erdi
    Erdi

    Merhabalar hesabım sürekli kendiliğinden donduruluyor ve telefonuma güvenlik kodu geliyor. Ben o kodu girmeden sayfam yokmuş gibi görünmüyor. Bunu gün içerisinde defalarca yaşıyorum. Hatta bazen kullandığım sırada beni atıp yeni kod gönderiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim yardım eder misiniz

  43. mikail
    mikail

    meraba ben hesapımı dondurdum ama şifresini unuttum bunu nasıl aca bilirim mikailofficial__

  44. Selda
    Selda

    Hesabim donduruldu şifremi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz lütfen

  45. oflu_senol61
    oflu_senol61

    Şifremi unuttum sadece kullanıcı adını biliyorum e-posta veya hangi numara üzerine açtım unuttum nasıl kurtara bilirim veya kapattırabilirim yardımcı olur musunuz ?

  46. Bedia
    Bedia

    Ben bir kullanıcıyı engelledim fakat engeli kaldırmak istiyorum herkesin engeli kalkıyor bir tek o kişinin engeli kalkmıyor nasıl kaldırabilirim normal engel kaldırmayı biliyorum bu normal değil kalkmıyor engel

  47. İsa
    İsa

    Merhabalar
    Instagram müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim. Hesabım yaklaşık 1 ay önce yanlışlıkla kapattım. Bir aydır uğraşıyorum ama açılmadı. Lütfen yardımcı olur musunuz?

  48. Zehra Demir
    Zehra Demir

    Merhabalar Instagram hesabını döndürdüm ama şifremi unuttum . Tekrar nasıl açabilirim ?

  49. Ömer cengiz
    Ömer cengiz

    Merhaba ınstagram hesabim çalındı ve eski telefonla kaydolmustum ve eposta eski telefonla beraber kayboldu ve şuan hesabima erişimemiyorum lütfen yardım edin bana

  50. Ömer cengiz
    Ömer cengiz

    @efkarli.sair04 Hesabim çalındı şuan ulaşamıyorum hesabima erişimim engellendi lütfen yardım edin özel arşivlerden fotoğraf videolarım onların elinde hesabımı geri alın eğer alamıyorsaniz hesabı kapatın eski hesap şuan e posta başkasının eline geçmiş

  51. Mehtap
    Mehtap

    Merhaba instgramimi dondurdum ama şifremi unuttum geri açmak için telefon numaramla yenileme yapıyorum ama hata veriyor yardım edin 😿

  52. rare
    rare

    Merhaba, 5 ay önce instagram hesabımı dondurdum. Şimdi açmak istediğimde kullanıcı bulunamadı uyarısı veriyor. Kendime şifre yenileme maili gönderemiyorum. Hesabıma giriş yapabilmek için tüm bilgilere sahibim fakat hesabım açılmıyor. Dondurulan hesabı açmak için form doldurup gönderdim. Resim ve kod istedi çekip yazıp gönderdim. sonrasında galiba yardıma ihtiyacınız var diyip yardım sayfasına yönlendirdi. defalarca mail göndermeme rağmen hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. aynı mail adresi ve aynı kullanıcı adıyla yeni bir kullanıcı açmayı denedim aynı kullanıcı var diyor. başka bir instagramdan sorguladığımda kullanıcım yok. ne yapabilirim aylardır uğraşıyorum. yardımcı olabilir misiniz?

    • Fatma
      Fatma

      Nerden doldurdunuz formu

  53. Kafiye Anahtaroğlu
    Kafiye Anahtaroğlu

    Merhabalar. İnst hesabımı 1 ay önce kapatmıştım. Şimdi geri dönmek istiyorum ama şifremi unuttum. Bu yüzden hiç bir şekilde giriş yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

  54. Ümit ÖKMEN
    Ümit ÖKMEN

    instagramdan birisi mesaj attığı zaman o kişinin mesajı geliyor ama bildirimi gelmiyor lütfen bu soruna çözüm bulur musunuz?

  55. Sezer
    Sezer

    Istegramınız geçici olarak engellendi diye haber aldım kişilerin paylaştikları hikayeleri durumları göremiyorum bana yardımcı olurmusunuz vede hesabım ne zaman açılır bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

  56. hakan
    hakan

    instagram hesabımı sildim yanlışlıklı hemen geri nasıl alabilirim acil geri almam gerek yardımcı olurmusunuz

  57. Mahmut nilifırka
    Mahmut nilifırka

    Benim instagram içinde dolaşırken birden kapandı sonra giriş yaptığında eski şifre diye giriş yapmadım yani çalınmış oldu bana nasıl yardımçı olursunuz nasıl geri ala bilirim email adresi mide değiştirmiş bu almak mümkünmü

  58. Münir
    Münir

    Mrb kolay gelsin instagram hesabimi yanlışlıkla sildim ve tekrar o hesabımı alma şansım var mı ?

  59. Fevzi
    Fevzi

    Instagram hesabıma giriş yapamıyorum şifre yenilemek için göndermiş olduğunuz eposta çalındığı için ona da giriş yapamıyorum başka kurtarma şekli var mıdır

  60. Emre
    Emre

    Instagram hesabım gün geçtikçe takip ettiğim ve dm’lerim gidiyor

  61. Orxan
    Orxan

    Instaqram hesabimi yanlislikla sildim simdi geri almak icin tum deyilenleri yaptim ama benim hesabimda kdndi fotoqrafim yok.pasta yapma hesabimdir.pastalarimin resmini cekib gondereyimmi?.benim hesabim googlda aradigimda cikiyor resimler.ben ne yapayim hesabimi geri slmak icin

  62. Levent
    Levent

    Merhaba , Instagram hesabımi dondurmustum şimdi açamıyorum.Kullanici adı ile kayıtlı hesap yok diyor.Yardim rica ediyorum.
    Teşekkürler

  63. ahmet doğru
    ahmet doğru

    merhaba ben ınstagrama geçerken olan dışı bir giriş saptandı yazıyor güvenlik için mail adresi veya telefon istiyor ama hesaplarımı unuttum geçiş yapamıyorum yardmcı olurmusunuz

  64. Naci
    Naci

    Slm. Benim 30 k lık bir. Satış sayfam var son 1 aydır gönderilerime beğeni sayısı çok ama çok azaldı, 1 ay önce Paylaşım yaptığımda bir çok müşterim fiyat sorardı şimdi o bile çok azaldı, instagram da paylaşımlarımın daha az kişiye ulaştığını tahmin ediyorum. Bir kısıtlama sorunumu yaşıyorum onu da bilmiyorum. Böyle bir sıkıntı olabilir mi? İşletme hesabı DEĞİL hesabım.

  65. İpek
    İpek

    Merhaba, birkaç gün önce instagramımı dondurdum. Şimdi açmak istiyorum fakat şifresini unuttum. Lütfen yardımcı olun. Teşekkürler

  66. Kudret
    Kudret

    Merhaba ben instagram hesabımı dondurmak istedim ve hesabımın ekranına instagram kurallarını ihlal ettiğiniz için hesabınız kapatılmıştır dedi ne yapmam lazım lütfen yardım edin

  67. Utku
    Utku

    Hesabım kural ihlalindan kapandıktan sonra itiraz ettim gmail hesabima bildirim geldi ellerim kullanici adim ve gonderdikleri kod gözükecek şekilde foto çekip attim daha sonra 2 gün sonra bana form doldurmak için yolladılar form’u doldurdum fakat 5 gün haber yok yardimcı olur musunuz ?

    • Ekin
      Ekin

      Aynısı bende de oldu 2 kere itiraz formu doldurdum. Sadece gecici kapata basmıștım. 1 hafta oldu geri dönüș yokne yapmak lazım?

  68. Merve
    Merve

    Instagram da fotoğraf paylastigim esnada konum ekliyorum fakat paylastikdan sonra konum ortadan kayboluyor bunun sebebi nedir ?

  69. Mahmut
    Mahmut

    şiddet veya şiddet uygulanacağı yönünde tehdit ile ilgili Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiği için gönderini kaldırdık. Kurallarımızı tekrar ihlal edersen, hesabın kısıtlanabilir veya kapatılabilir.

    Giriş yaparken bunu diyor aşağıda tamam tuşuma bastığımda da girmiyor acil yardım lazım ne yapmam lazım

  70. ömer aslan
    ömer aslan

    Merhabalar Lütfen bana yardım edin Instagram hesabımda sürekli benden numara doğrulaması istiyor Her defasında numara doğrulaması yapmama rağmen Günde en az 2-3 kez hesabım doğrulamaya düşüyor Bunun nedeni nedir Lütfen bana yardım edin

  71. İrem
    İrem

    Instagram hesabıma dün gece erişim sağlandıktan sonra telefonuma Facebook üzerinden doğrulama kodu geldi. Gönderilen kod eror veriyor. Instagrama giriş sağlayamıyorum. Çözüm ararken yanlışıkla mail hesabımı instagram üzerinden sildim. Şuan şifre değişikliği de isteyemiyorum . Hiçbir şekilde erişim sağlanamıyor. Facebook üzerinden gelen kod Bugun 0850 540 06 61 üzerinden gelmeye başladı hesabımın çalındığı ile ilgili şüphelerim var sorunu nereden nasıl düzeltilebilirim artık geri dönüş sağlansın

  72. Ecem Gülcan
    Ecem Gülcan

    Telefon değişikliğinden dolayı eski e postama kullanmıyorum Instagram şifremi ve kullanıcı adımı biliyorum yalnız instagramda kayıtlı olan e postama güvenlik şifresi gönderiyor lar ama benim o e posta ile hiç bir iletişimim yok. Bu yüzden giriş yapamıyorum yardımcı olur musunuz hesabıma giriş yapmak gerek

  73. Rabia
    Rabia

    Merhabalar ben hesabımı dondurdum ama açmak istediğimde silinmiş neden iznim olmadan siliniyor instagramım ve herseyi denedim geri açamıyorum artık

  74. Şeydanur
    Şeydanur

    Merhaba instegramıma giriş yapamıyorum olağan dışı bir giriş denemesi saptadık sorunu ile karşıyayım acil yardım bekliyorum.profilime giriş yapamadığım için kimlik doğrulaması yapamıyorum

  75. Zeynep
    Zeynep

    Lütfen yardım edin yaa
    Hiç bir instagram hesabına girşş yapamıyorum uygulamayı sildim tekrar yükledim nafile ne yapabilşrşm acaba

  76. Zehra
    Zehra

    Iyi günler bnm instigram hesabıma giriş yapamıyorum cep telefonu ve meil adresim e ulaşamıyorum hesabım çalındı
    Yardımcı olabilirmisiniz

  77. Ceren
    Ceren

    Merhaba. 2 gündür kendi kullandığım @crn.ozsk hesabıma giriş yapamıyorum. Başka bir cihazdan girmedigim halde şüpheli giriş denemesi sorunu ile karşılaşıyorum. Lütfen 2 gundur mağdurum benim gibi onlarca insan var artık düzeltin şunu yalvaririm hesabima birdaha girememekten korkuyorum…

  78. Ayşe nur
    Ayşe nur

    Instagramdan tanıtım yaptım ve ödemeyi cekmediler tekrar tanıtım yapmak istiyorum ama izin vermiyor lütfen yardımcı olurmusunuz

  79. Zeynep Efe
    Zeynep Efe

    LÜTFEN ACİLLL YARDIM
    Instagram güvenlik kodu sorunu. Şifremi unuttum sonra yeniledim fakat güvenlik kodu aşamasını bir türlü geçirtmiyor mailime kod gönderiyor giriyorum yanlış deyip kabul etmiyor. Hesabıma giremiyorum.

  80. Yasin
    Yasin

    Telefon numarami değişmek istiyorum

  81. Murat karataş
    Murat karataş

    İyı gunler benim sıkıntım ben arkadaşımın telefonundan facebook a girmiştim ve arkadasimda kendi telefonundan kendi iatgramina giriliydi ve ne olduysa onun istgrami benm faceme kayıtlı oldu ve benim kendi kullandigim istgram hesabim yok oldu ve kendi facebook um uzerinden istgrama girmeye calisiyorum lakin arkadasimin istgrami aciliyor telefonumda kendi hesabimi nasil geri alabilirim yardimci olabilirseniz sevinirim saygilar

  82. Dilek
    Dilek

    Instagrama giriş yapamiyorum şifremi yanlış girdim bikac kere şimdi de güvenlik için e posta kodu gönderildi diyor ve ben bu e postayı hiç bir şekilde hatırlamıyorum luften yardımcı olun

  83. Duygu
    Duygu

    Biri hacker’a hesabimi kirdirmis .ve bni tehdit ediyor mesajlarim icin .napmaliyim ?bu nasil bir guvenlik?

  84. Sevim
    Sevim

    Instegram şifremi ve mail adresimi unuttum kullanıcı adım sevim5680 ama giriş yapamıyorum yardımcı olur musunuz

  85. basak
    basak

    meraba ben ınstagram hesabımı dondurdum 5 ay falan acmadım sifremi unuttum kullanıcı adım tel e-posta adresim degişmedi ama yenıleyemedım hesap kapatılmıs sanırım hesaba ulasamıyorum

  86. Onur
    Onur

    Onur_altuntop adresimin kullanıcı adı ama instegramım silindi ve e postamı bulamıyorum numarama da başka biri için hesap açtım telefonuma doğrulama kodu da gelmiyor e postamı da bulamıyorum lütfen yardımcı olun

  87. özgül öznur
    özgül öznur

    merhaba yaklaşık 5 gündür instegram hesabıma.giriş yapamıyorum hiçbir yazı falan çıkmıyor uygulamaya tikladigim anda beyaz bir da çıkıyor ve geri çıkıyor yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba; yaşadığınız sorun telefon ayarlarınız ya da operatörünüz ile alakalı olabilir. Instagram ile ilgili yaşadığnız sorunları Instagram Help aracılığıyla aşabilirsiniz.

  88. Aslı
    Aslı

    Instagram hesabimda takip ettiklerimin beğendiklerini ve kimleri takibe aldıklarını göremiyorumne yapmalıyım?

  89. Ümit
    Ümit

    Merhaba herhangi bir kural ihlali yapmama rağmen begeni yorum engeli yedim takip isteği de atamıyorum 3.gune geldik 3 ay bekleyen de var ayarlardan ekran gorseli de attim sorun bildir diyerek alternatif öneri nedir

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba; hesabınız Instagram Topluluk Kuralları’nı ihlal etmiş olabilir, Instagram ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

  90. Yağmurr
    Yağmurr

    Instagram hesabimin şifresini unuttum ve E-MAİL YADA TELEFON NUMARASİ İLE BAĞLANTİLİ DEĞİL HESABİMİ GERİ NASİL ALABİLİRİM LUTFEN YARDİMCİ OLUN ÖNEMLİ ŞEYLER VAR HESABİMDA ERİŞMEM GEREKEN !!!!!!!!!!

  91. İbrahim
    İbrahim

    Merhaba instagramda son 3 ay içinde 4 kere kendi adıma farklı hesap açtım ve hepsi taklitten kapatıldı instagram kullanamıyorum. Birileri şikayet ediyor olmalı ama Hesaplar benim resimler benim ama e-maillere cevap alamıyorum 1 aydır ne yapmam gerek ? Bütün formları doldurdum kod ile selfie kimlik bilgisi ama yine de olmadı bütün emeklerim gitti lutfen yardımcı olun.

  92. Esmanur
    Esmanur

    Instagmram hesabim yanlışlıkla silindi lütfen yardımcı olun geri açılmasını istiyorum yardım edin bana

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba; yaşadığınız problem ile ilgili link üzerinden çözüm yollarını deneyebilirsiniz; https://help.instagram.com/1068717813216421/?helpref=hc_fnav&bc%5B0%5D=368390626577968&bc%5B1%5D=1640354582954730

  93. sHaKHaN
    sHaKHaN

    Merhabalar instagram sayfamda dm mesaj kısmında sorun var gönderdiğim mesajlar gitmiyor gelen mesajları okuyorum veya okundu yapıyorum ama hala yeni mesaj gibi okudu olarak işaretlenmiyor sohbeti siliyorum siliniyor 5 sn sonra geri geliyor bug var diyenler oldu ne yapabilirim?

  94. Elif
    Elif

    Arkadaşlarımın beğenilerini göremiyorum hareketler kısmının yanındaki takip sekmesi çıkmıyor kalp ikonunu tıkladığımda sadece hareketler var

    • Saadet
      Saadet

      Aynı şey bende de oldu maalesef ve 2 haftadır düzelmedi

  95. Saadet
    Saadet

    Instagram takip ve sen bölümü kayboldu ve yerine hareketler diye bir yazı geldi ve ben instagram arkadaşlarımın beğenisini ve kimi takip ettiğini göremiyorum benim için önemli bir konu ve 2 haftadır bu şekilde düzelmedi herşeyi denedim lakin elde var 0

  96. FATMA NUR
    FATMA NUR

    fatmanur.arslan.80 hesabı adıma açılmış bir sahte hesap. benim şahsi sayfamı engellediği için şikayet-spam yapamıyorum nasıl kapattırabilirim bu sayfayı

  97. Servet
    Servet

    Merhaba
    Instagramım da sorun var genel olarak telefonda mı var bilmiyorum hangi hesaba girsem instagram hesaplara engel veriyor gerekçesi de hesabını takipçi beğeni arttırması için bir uygulamaya vermek ihtilali diyip 1 hafta engel veriyor az da değil yani beğeni ve post yorum takip etme takip bırakma yani sadece story atıyorum hesaba başka bir şey yapamıyorum 3 kez böyle yani 3 hafta hesabım engel yedi başka fake hesaplarıma engeli yedirtti destek şeyine tonca yazı yazmama rağmen dönüş yapılmadı arkadaşım programdan demişti bende programı sildim başka instagram versiyonlarını indirdim onlarda da bir kaç gün sorun olmadı şimdi o versiyonda sorunlar çıktı bunlar gibi. Lütfen yardım eder misiniz? Kaç gündür çileden çıktım

  98. Vedat
    Vedat

    Hesabimi dondurdum uzun süre girmedim suan girince hesap bulunamadi diyo sifre istiyorum esemes ile ama sifre kismi acilinca hesap bulunamadi diyor ayni sekilde ne yapabilirim

    • Deniz Özmeriç
      Deniz Özmeriç

      Aynı sorunu yaşıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi acaba?

  99. Talha
    Talha

    Instagram hesabım onay kodu istiyor ama telefon numaram ve e posta adresim eski olduğu için verdikleri koda ulaşamıyorum bu yüzden de instagrama giriş yapamıyorum yardım edebilirmisiniz

  100. Neco
    Neco

    instagram da ikinci bir hesabım hiç olmadı..Ancak durduk yere profil ekranında uyarı işareti yandı..sebebi ne olabilir? ikici bir hesabı hiç açmadığımı görebileceğim bi yer var mı ? ya da uygulamayı belli bir gün ya da saate geri döndürme gibi bi özellik var mı ??

  101. Deniz Özmeriç
    Deniz Özmeriç

    Merhaba,

    16.09.2019 tarihinde instagram hesabımı dondurdum. Bugün geri açmak istediğimde hata verdi. Telefon numaramı girdiğimde “isteğinizi gerçekleştiremiyoruz, tekrar deneyin.” gibi bir hata alıyorum. Kayıt oldugum mail adresimi, şifremi, kullanıcı adımı hepsini biliyorum. Ama bir türlü giriş yapamıyorum. Lütfen yardımcı olun.

  102. Eren
    Eren

    İos ve instagram içi ayarlarda bütün bildirimlerim açık olmasına rağmen bildirimlerimi alamıyorum. Hesabımı farklı bir cihazda da denedim aynı şekilde bildirimler gelmiyor. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz ?

  103. İbrahim
    İbrahim

    Bende istagrama giremiyorum şifremi debiliyorum şifremi unuttum diyip telefonuma kod geliyor kodu giriyorum gene hata veriyor ne yapabilirim

  104. Omer sepetcı
    Omer sepetcı

    Merhaba herhangi bir kural ihlali yapmama rağmen begeni yorum engeli yedim takip isteği de atamıyorum 3.gune geldik 3 ay bekleyen de var ayarlardan ekran gorseli de attim sorun bildir diyerek alternatif öneri nedir

  105. Sumeyye
    Sumeyye

    Eski instagram hesabım, kapalı olan numaramın üstünde kod istiyor yardımcı olabilirmisiniz.

  106. Ferhat
    Ferhat

    Son 2 aydır instagram tarafından hesabınız başkasının eline geçti ve hesabınızı begeni ve takipçi kazandıran bir program ile paylaştığınız için diye engel veriyor hemde bir hafta süre ile. Hesabını o tür programlar ile paylaşmıyorum vee ŞİFREMİ onlarca kez değiştim artık çileden çıkıcam muhatap bulamıyorum

  107. Ömer Galip
    Ömer Galip

    Benim instagramım kapatıldı. Eski kız arkadaşım tarafından hesabımda uygunsuz ad vb. Şeyler bulunmuyordu. Hesabı geri almam için ne yapmam lazım. (Dondurma değil, direk kapatıldı.) Bunun için size soruyorum ve yapan kişi hakkında da gerekli işlemi başlatmaya çalışacağım. Hesabım bana geri gelir mi? Hesabımda uygunsuz hiçbir şey yoktu.

  108. SERDAR
    SERDAR

    Telefon değişikliğinden dolayı eski e postama kullanmıyorum Instagram şifremi ve kullanıcı adımı biliyorum yalnız instagramda kayıtlı olan e postama güvenlik şifresi gönderiyor lar ama benim o e posta ile hiç bir iletişimim yok. Bu yüzden giriş yapamıyorum yardımcı olur musunuz hesabıma giriş yapmak gerek

  109. Emrullah
    Emrullah

    Instagram hesabımı yanlışlıkla sildim ve geri açmak istiyorum ama o zaman açtığım e posta adresimi unuttum o yüzden açamıyorum yardımcı olurmusunuz.

    • Instatakipci Editör
      Instatakipci Editör

      Merhaba; hesabınızı kapatmanız üzerinden 30 gün geçmiş bulunmaktaysa hesabınız kalıcı olarak silinmektedir.

      • Burcu
        Burcu

        Merhaba benim hesabi silme surem 30 gunu gecti bir daha asla geti alamayacakmiyim ? 😔 Yapabileceğimiz bir sey yok mu ?

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Eğer hesabınızı kalıcı olarak sildiyseniz, silinen hesapları yeniden etkinleştirmemiz mümkün değildir. Ancak hesap dondurma işlemi yaptıysanız kullanıcı adı ve şifrenizle tekrar giriş yapabilirsiniz.

          • Sabriye
            Sabriye

            Merhaba benim instigram hesabım çalındı ve benim adımı kullanarak tanıdıklarım dan para alıyorlar hesabımı nasıl geri ala bilirim

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhabalar , Kapatılmış olan hesabınızı geri açmak için Instagram yardım merkezi ile iletişime geçmeli ve hesap kurtarma talebinde bulunmalısınız.

  110. Orhan
    Orhan

    Mrba bildirim ayarlarında hiç bir sorun olmamasına rağmen insagramdan bildirim alamıyorum ne yapmak lazım

  111. Gül
    Gül

    Numaramı değiştirdin ve hesabıma giriş yaşamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

    • Instatakipci Editör
      Instatakipci Editör

      Merhaba; Instagram’a giriş yapamama sebebiniz hakkında detaylı bilgi verir misiniz?

      • Güneş
        Güneş

        Merhaba bende instagram hesabımı sildim. Mailden geri almak için şifreyle birlikte foto istedi doğru bir yolmudır. Bu şekilde yaparsam hesabımı geri alabilirmiyim.

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba Güneş Bey,
          Instagram destekten gelen mail doğrultusunda hesabınızı geri alabilirsiniz. Tüm adımları doğru bir şekilde uyguladığınızdan emin olunuz.

  112. Cansu
    Cansu

    Hesabımımın iki faktörlü kimlik dogrulama kodunu unuttum giremiyorum ne yapmam lazım

  113. Tolga
    Tolga

    İNSTAGRAMDA TAKİP ETMEYENLERİ VEYA TAKİPTEN ÇIKANLARI BİLDİRİ OLARAK VEYA UYGULAMA YAPICAK MISINIZ…

  114. nam_0o0o
    nam_0o0o

    sorun yaşıyorum. e posta kod göndermeme rağmen kod gelmiyor .. Bu Hesabın Sahibi Olduğunu Onaylamamıza Yardımcı Ol.. sorunu ile alakalı olarak yardımcı olmanızı acilen bekliyorum

  115. Muhammed
    Muhammed

    Benim devamlı fotoğraf ve videolarımı çalıyorlar ben bunlardan nasıl şikayetçi olabilirim

  116. Nur
    Nur

    Merhaba. Ben ınstagram hesabımı dondurdum tekrar açmak istedim kullanıcı adımı hatırlıyorum lakin şifremi hatırlayamadığım için açamıyorum. Kod gönder vs. çıkıyor ama benim öyle bir mail hesabım yok lütfen yardımcı olun.

  117. Sırrı
    Sırrı

    2 tane maıl adresı acıyorum herhangı bır amac gutmek yok 2 tane maıl adresımde kapatılıyor yardımcı olur musunuz onceden boyle bısey yoktu suan neden maıller kapatılıyor

  118. Cevahir
    Cevahir

    Eşimin hesabı calindi yardımcı olabilirmisiniz

  119. Didemaoner6
    Didemaoner6

    İstigram da takip ettiklerimi silecem ama engelliyorsunuz bu ne saçmalıktır arkadaş istediğimi silerim size mi sormam gerekiyor ozaman benim özel lim nerede kalıyor saçma sapan bir sistem bir zahmet içlerini ben yöneticem siz değil silmek istiyorum takip ettiklerimi okadar bu konuyla ilgil nin lütfen

  120. kcan
    kcan

    hesabım çalındı mı anlamadım bilgisayardan giriyorum hesabımı açtığımda dili japoncaya dönmüş değiştiremiyorum

  121. Tuba Menekşe
    Tuba Menekşe

    Yaklaşık 3 ay önce hesabımı dondurdum. Şimdi hesabımı açmaya çalıştığımda doğrulama kodu istiyor. Doğrulama kodu bana mesaj olarak gelmiyor . Başka iş için açtığım hesaba da aynı numarayı tanımlamış olduğum için sms in gelmediğini düşünüyorum.Kişisel resimlerimin olduğu şahsi hesabımdır .

  122. Berkan minaz
    Berkan minaz

    Ben instegramda hiçbirşey beğenemiyorum beğenince önüme izin verilmeyen bağlantı diye yazı çıkıyo

  123. Kader
    Kader

    İyi günler, Instegram adresim başkasının eline geçti gerekli tüm adımları uyguladım, en Son resim istedikleri gönderdim, bugün 2.gün oldu ne zaman cevap verirler? Kesin cevap verirlermi?

  124. Arash chalipa
    Arash chalipa

    İnstgram da işletme hesabından reklam verıyorum , istedğım bütçe de reklam veriyorum hesaba para yatırıp reklam oluşturdukdan sonra hiç bir şekilde hesaba para giriş çikişı yapmiyorum ama 300 tl reklam verdğım de mesela 300 hesabdakı paranın ustune birde 102 lira ve ya daha fazla para çekmek istiyo hesabda da 300 oldunda çekemiyo nasıl çözelım bu sikıntıyı nasıl hal ede bilirız resmen hırsızlık bu

  125. Muhammed sinan ayaş
    Muhammed sinan ayaş

    İyi gunler diliyorum adima 10 dan fazla fake hesap açılıp saçma sapan şeyler yapiyorlar.kullandiğim hesaplarda çaliniyor.hesabimi doğrulamak istiyorum ama takipci sayim çok az hesabimi nasil doğrulanmış hesap yapabilirim. Benim adima hesap acip kotu kotu kullaniyorlar.

  126. Özlem
    Özlem

    Iznim olmadan fotoğraflarım kullanılarak adıma sahte hesap açılmıştır. Sitematik olarak fotoğraflar yüklenip bu hesap üzerinden taciz ediliyorum. Iftiraya uğruyorum. Tehdit ediliyorum. Kendi arkadaşlarıma velilerime öğrencilerime bu hesaptan takip isteği gönderiliyor. Kaç kere şikayet edilmesine rağmen hesap kapatılmadı. Hiçbir şey yapılmayacak ve bu tehdit böylece devam mı edecek? Bilgilendirirseniz çok sevinecegim. Teşekkürler.

  127. Gulum
    Gulum

    Kardeşimi adına instagram açmış birisi kardeşimi fotaraflarini paylaşıyor instagrama şikayet ediyoruz neden engellemiyorsunuz lütfen

  128. ahmetancbjk
    ahmetancbjk

    İstagram Hesamımın şifresini e postasini ve telefon numarasını unuttum hesabımı geri almamda yardımcı olun

  129. Nermin Taşkaya
    Nermin Taşkaya

    Merhaba kolay gelsin birşey sorabilirmiyim ben instegram hesabımda kaç gönderi begenebilirim sınırı kaç kaç saat içinde begenebilirim yardımcı olur musunuz

  130. Ergün oruç
    Ergün oruç

    Instagram hesabımda son zamanlarda özel reklam yayınları çoğaldı bu konuda yönetici arkadaşların yardımını talep ediyorum sayfamda arkadaşların paylaşımlarını görmek istiyorum sadece teşekkürler

  131. Ruken
    Ruken

    Instagram hesabım çalındı ve hiçbir şekilde kapanmıyor bu nasıl iş üstünde dolandırıcılık yapıyor her şikayete instagram yinede kapatmyo

  132. Ruken
    Ruken

    Merhaba benim hesabım birden hata verdi kullanıcı adımı biliyorum hesap gözüküyor ama şifremi unuttum açamıyorum kod yolla yapıyorum kod geliyor ama tekrar hata veriyor

  133. ismail
    ismail

    istegram sitemi güvenceye aldım sandım. yinede sitemi çaldılar. ben başka biryerdeyim konum başka bir ili gösteriyor sitemi çalıyorlar

  134. Dilara
    Dilara

    Hesabım çalındı benim üstümden insanları dolandırıyolar yardım edin bana ulaşın lütfen

  135. Samiye lemlioglu
    Samiye lemlioglu

    Hesabım çalındı kapanmasını istiyorum

  136. Wala
    Wala

    İyi günler Halil bey ben bir sıkıntı yaşıyorum Instagram ile ilgili
    Benim Instagram’daki hesabım giriş yapamıyorum bi kaç gündür
    Benden eski şifremi istiyor yalnız şifremi unuttum hiç bir şekilde hatırlayamıyorum telefon numaramı yazıyorum ama kabul etmiyor benim eski mail adresini şifreyi gönderiyor yalnız benim bu mail adresine birkaç ay önce kaybettim onu ulaşamıyorum acaba bana yardımcı olabilecek misiniz ben birkaç gündür giriş yapamıyorum olmuyor acaba ne yapmalıyım.

  137. Lara
    Lara

    Merhabalar.Hesabım hicbir kural ihlali olmamasına rağmen 4.seferdir kural ihlali hatası vererek kapatılıyor.Bunun nedenini bilmediğim için her açtığımda kapanmasından korkarak tedirgin oluyorum.Nedeni ile ilgili beni aydınlatırsanız çok çok sevinirim

  138. Zehra şenel
    Zehra şenel

    Merhaba telefonum 2 gun once çalındı ve butun herseyim gitti ve ınstagramımada e-mail üzerinden ve numara üzerinden kod gondererek gıriş yapmamı istıyor cunku ınstagramım numaram ve e mail uzerıne baglı ben e mailimin şifresini bilsem bile kod gonderıyor ve ben hıc bı sekılde gırıs yapamıyorum o baglantıları kaldırabılırmısınız bayadır ınstagramımı kullanıyorum yenı bıle açmıstım ınstsgramımı almak ıcın her turlu yolu denedim olmadı bu konu hakkında yardımcı olursanız sevınırım :(((

  139. Gulcin
    Gulcin

    Merhaba hesabım silindi nasıl geri alabilirim hesabımı acil yardımcı olabilirsiniz lütfen kullanıcı adım gulcinakgull

  140. Yusuf çuhadar
    Yusuf çuhadar

    Merhaba instagram şifremi biliyorum ama sürekli şüpheli giriş denemesi diyo kod istiyorum kod gelmiyo telefonuma lütfen yardımcı olun

  141. sevda
    sevda

    merhaba ben dün instagram hesabımı dondurdum. Bugün açmak istedim ama açamıyorum. üzgünüz yaptığınız işlemle ilgili bi sorun oluştu hatasını veriyor. Ne yapmam gerek. aynı telefondan başka hesaplara girebiliyorum ama kendi hesabıma giremiyorum. yardım edin lütfen.

  142. Maruf
    Maruf

    Ben yurt dışındayım ve turkiyede ki telefonum kapandı e posta adresimi bilmiyorum veya unuttum instigram hesabım her hangi bir facebook ile bağlantılı değildir instigram hesabım benim ve ailemin olduğu fotoğraflar içerir instigram hesabımın şifresini unuttum yada hesabım başkasının eline geçti bana yardımcı olmanızı dilerim(kul.mrf)

  143. Melek sahin
    Melek sahin

    Hesabim çalındı sizden ricam kapatılsın ya adıma herkese msj atıyor lütfen kapatılsın

  144. berke türker
    berke türker

    merhaba 27 şubat perşembe günü yanlışlıkla instagram hesabımı kapattım.Dediğiniz formu doldurdum. Instagram ekibi bana bir kod gönderdi. Kod ile birlikte adımı soyadımı mailimi ve kullanıcı adımı a4 kağıdına yazdım. Ve ellerim görünecek şekilde fotoğrafımı çekip gönderdim. 48 saat içinde dönüş yapılacağı deniliyor ama 5 gün oldu ve hala dönüş olmadı. sizce durum nedir? Ne yapmalıyım. Çünkü fotoğraflarım anılarım arkadaşlarım hepsi gitti..ve çok üzgünüm

  145. Hatice
    Hatice

    Merhaba,instagram hesabımda tüm bilgilerim gunceldi.
    Ama çıkış yapmamla beraber bilgilerim eski numaram ve e posta adresim olarak değişti. Ikisine de erışim sağlayamıyorum.
    Hesabımın şifresini de bulamıyorum yardımcı olur musunuz?

  146. Esra
    Esra

    Hesabım eski hattımin uzerineydi sifremi biliyordum rahatlıkla girebiliyordum gonderilerimi birden silmek icin allahin cezasi istag clean mi ne onu yukledim giris yapmak istedim olmadi ve kendi hesabima da giriş yapamadim😥😥nolur yardim edin benim için cok önemli o hesap

  147. Taceddin DEMİR
    Taceddin DEMİR

    Instagram hesabımı dondurmuştum ve ardından tekrar açmak istedim fakat açamıyorum. Şifre sıfırla dediğimde Kullanıcı bulunamadı diye uyarı veriyor. Yeni kayıt yapmak istediğimde ise kullanıcı adını alamıyorum. Arada kalmış gibi. Hesabımda herhangi bir fotoğraf da bulunmuyordu fakat mesajlar bölümünde arkadaşımla ilgili mesajlarımız kalmıştı ve bunlar benim için çok önemli varmıdır bir yolu. E-posta adreslerini hatırladıklarımı yazıyorum yine aynı şekilde hata veriyor. Elimde gönderdikleri kodu da yolladım salak saçma cevaplar gönderip insanı delirtiyorlar. Bi yolu varmıdır yokmudur. Yardım edin.

  148. Ömer Can Tümer
    Ömer Can Tümer

    İstek atma engeli yedim ve beğeni yorum istek atamıyorum bunun kalkmasını istiyorum sizden çok uzun süre oldu halla engel kalkmadı yardım edin engel kalksın lütfen

  149. tuğçe
    tuğçe

    instagram da fotoğraflarımı beğenleri göremiyorum bu konud bir yardımcı olun lütfen ve birçok kişi farklı illerden ve bulunduğum il den hesabıma girmiş bu konuda da yardımcı olun lütfen

  150. gülşah özlük
    gülşah özlük

    instagramda sadece 1 kişinin hikayelerinin göremiyorum engelli değilim hikaye gizleme yapılmamış hesabıma kişiyi çıkarttım uygulamayı baştan yükledim ama hala aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musunuz

  151. Kerem
    Kerem

    Insagram hesapımi kalıcı olarak kendim 5 gun once sildim , geri almam mumkun mudur acaba ?

  152. Fatma Özarslan
    Fatma Özarslan

    instagram hesabım eski numaramdan kullanıyordum numaram kapalı yeni numara aldım ama eski hesabıma giriş yapamıyorum yeni numaramı nasıl güncelleyip eskihesabıma girebilirim

  153. Selin
    Selin

    Olağandışı giriş saptanması oluyor ve eski telefon numarasına kod gidiyor.
    Hesap öyle açık kaldı. Ne yapmam gerekiyor?

  154. tuğçe
    tuğçe

    merhaba yaklaşık 2 aydır falan bu sorunla uğraşmaya çalışıyorum her yolu denedim lütfen siz yardım edin…
    hesabimda profili düzenle kısmı hiçbir şekilde çalışmıyor. Ne internet sitesi ekleyebiliyorum ne biyogrofi ya da profil fotoğrafımı değiştiremiyorum. lütfen yardım edin kendi çapımda düzelmeye çalıştım ama hala aynı hesabımı dondurdum açtım başka telefondan girdim hiçbir şekilde profilini düzenle kısmı istediğim şekilde düzeltemiyorum.

    • tuğçe
      tuğçe

      gerekirse hesabımın kullanici adi ve sifremi de veririm yeter ki düzeltin sorunu bi gun hesabima baktim ve en basta koydugum web sitesi silinmis kendiliginden, hesap calinmistir falan dedim ama profilini düzenle kismini daha da duzeltemedim gerçekten her şeyi denedim sadece buraya yazmadim bi tek lütfen bi şeyler yapın…

  155. Ali
    Ali

    Hesabım çalındı herşeyi degiştirmiş çalan kişi heykır mış kullanıcı adını buldum yapmış nasıl alabilirim

  156. Cagla
    Cagla

    Instagramda hiç bir şekilde video oynatamiyorum kendi hesabimdan kendi telefonundan başka hesaba girdiğimde oynuyo napabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Çağla Hanım,
      Uygulamadan dolayı bazı durumlarda video oynatmama gibi sorunlar olabiliyor. Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

  157. Aisha
    Aisha

    Begenı yorum takıp engelım var 2 gun oldu iletişim engellendı yazıyor . Yardımcı olur musun . Bırde gercek turk takıpcı almak istıyorum parasıyla varmı boyle bırsey bır kere kandırıldım bu konuda .

  158. Ber
    Ber

    Merhaba bende instagram hesabımı sildim. Mailden geri almak için şifreyle birlikte foto istedi doğru bir yolmudır. Bu şekilde yaparsam hesabımı geri alabilirmiyim.

  159. Myfavorite
    Myfavorite

    Merhaba benim hesabım 10 kisiyi takip edince 5 beğeni yapınca engel verdi ve kimseyi takip edemiyorum ondan sonra ayrca yemek tarifi paylaşmak için açtığım hesapta da 3 dm attım ve engel verdi ve yemek tarifi paylaştığım hesap çok önemli cünkü çok fazla dm geliyor ama cevap yazamıyorum ayrica begeni ve takip yapmaya korkuyorum o da engel verecek diye ve begeni ve takip yapmayinca takipçi sayım azalıyor yardim edebilir misiniz yemek hesabım

  160. erkan güneri
    erkan güneri

    merhabalar kurumsal instagram sayfamıza giriş yapamıyoruz .tasarım ajansı açmıştı şimdi kendilerinede ulaşamıyorum hesaba nasıl giriş yapmalıyız.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Erkan Bey,
      Yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgünüz. Sorununuzu Instagram Destek ekibine ilettiğiniz takdirde size yardımcı olacaklardır.

  161. Hilal
    Hilal

    Hesabımı yanlislikla dondur yerine sile basmisim şifresini mail adresini hesap ismini biliyorum nasıl geri alabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Hilal Hanım,
      Hesap silmeniz için email adresinize onay gelmesi gerekmektedir. Onaylama yapmadığınız sürece hesabınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Bunun dışında yaşadığınız farklı bir sorun olur ise Instagram Destek ile iletişime geçebilirsiniz.

  162. inas soran
    inas soran

    ino._.97 hesabim şifresini unutum ve hangi gemaile bağli olduğunu bilmiyorum Lüfen hesabimi geri istiyorum

  163. Gökay
    Gökay

    Temmuz 2019”da şahsi kullanmış olduğum hesabımı dondurmuştum şimdi tekrar geri almak istiyorum ama şifresini unuttum şifrenizi mi unuttunuz bölümünde sadece Facebook ile giriş yap yazısı çıktı halbuki hesabim numara ve e posta üzerineydi dondurdugum hesabıma hiçbir şekilde tekrar geri giriş yapamiyorum yardımcı olursanız sevinirim

  164. Sevgi
    Sevgi

    Birisi beni engellemis çabuk kaldırın engelimi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Hesabınızda işlem engeli yaşamanız, çok fazla üst üste kullanımdan dolayı oluşmaktadır. Bu durumda bir süre takip ve beğeni yapmadan beklemeniz gerekmektedir.

  165. Bahar Çakır
    Bahar Çakır

    instagram hesabımı yanlışlıkla sildim dondurmak yerine hesabımı tekrar nasıl geri alabilirim ?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, giriş yapmayı denediğinizde hiçbir şekilde giriş yapamıyorsanız, hesabınız kalıcı olarak silinmiştir ve geri getirilemez.

  166. Abdullah Kocabacak
    Abdullah Kocabacak

    Merhaba ben Abdullah Instagram kullanıcı adım “ **** “ ve “ “ xxx “ adlı kullanıcı biyografisinde benim numaramı koymuş ve insanlar beni arayıp duruyor rahatsız oluyor o hesabın kapanmasını istiyorum aksi takdirde savcılığa işlem başlatacağım.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, sizin izniniz olmadan özel bilgilerinizi paylaşması büyük bir suçtur. Bu nedenle savcılığa başvurmanızı öneririz.

  167. Emrah
    Emrah

    Ben telefonumu değiştirdim daha doğrusu telefonum çalınmıştı emailini hatırlıyorum ama şifremi hatırlayamıyorummiş bir şekilde hesabımı açamıyorum daha doğrusu Şifremi unuttum emaile adresini de doğru olup olmadığından şüpheliyim ama resimdeki kişi benim yani her şey benim yani bir müşteriz metleri olsa ne bilim herhangi bir şey olsa gerçekten iki yıldır Instagram hesabımı kullanamıyorum yardımcı olmanızı diliyorum eğer beni aramanızı istiyorum gerçek mi ulaşmanız istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Şifremi unuttum diyerek mail adresinize kod talep edebilirsiniz.

  168. Tuncay Baruğ
    Tuncay Baruğ

    Hesabım kısıtlı halde takipçiler profilimi göremiyor neden hesabım kısıtlı oldu

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Bunun birçok nedeni olabilir. Çıkış yapıp tekrar girebilirsiniz.

  169. Kadir Alper KESKİN
    Kadir Alper KESKİN

    Merhaba
    Instagrama giriş için gerekli şifremi unuttum ayrıca yönlendirdiği mail adresimin şifresini de unuttum
    nw yapmam gerekli. lütfen yardımcı olurmusun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Telefon numaranıza kod gönderilmesini talep edebilirsiniz.

  170. İsmail hakan
    İsmail hakan

    Hesabımda paylaştığım gönderiyelen yorum hiçbir yorumu göremiyorum 2 gündür bu sorunla uğraşıyorum sorun bildirden devamlı bildirdim lakin bakılmadı bu sorunu nasıl halledebilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, şifrenizi değiştirebilirsiniz. Düzelmezse uygulamayı silip tekrar yükleyin.

  171. Emre
    Emre

    Eski hesabıma nasıl erişim sağlarım?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      giriş ekranında şifremi unuttum diyerek doğrulama kodu alabilir ve giriş sağlayabilirsiniz.

  172. Ceren
    Ceren

    Kardesim yanlislikla videomu whatsapp uzerinden size atti videomun yayinlanmasi istemiyorum geregini yaparmasiniz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba biz video yayınlamıyoruz.

  173. Cumali
    Cumali

    Merhaba Instagram ben hesabımı telifonum numarama kayıtlı dı ama ben numaram kapandı giriş yapamıyorum yardımcı olmanızı rica ederim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      e-postanıza kod gönderilmesini talep edebilirsiniz

  174. Asuman
    Asuman

    Merhaba, içerik çok faydalıydı. Teşekkürler.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      🙂 Rica ederiz yardımcı olabildiysek ne mutlu bize

  175. Zeynep
    Zeynep

    Merhaba instagram da hem konum atamıyorum hem de hesabım da bir fotoğraf paylaştığımda veya istek kabul ettiğinde görünmüyor hareketler kısmında başka telefon dan da denedim aynı sorun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, öncelikli olarak şifrenizi değiştirip daha sonra Instagram hesabınızdan çıkış yapıp tekrar girebilirsiniz.

      • Mervan gümüş
        Mervan gümüş

        Meraba benim ismime Instagram açıldı ve fotoğraflarım paylaşılıyor nasıl e mail üzerinden şikayet edebilirim

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba Instagram hesabınız varsa oradan sipariş edebilirsiniz. Yoksa eğer Instagram destek üzerinden şikayet işlemi yapabilirsiniz. Veya bu kişiyi mahkemeye verebilirsiniz.

  176. Beyzanur
    Beyzanur

    Eski heplarımı kapatmak istiyorum ama hiç hatırlamıyorum

  177. esma
    esma

    ek hesabımın şifresini bilmiyorum beni direkt asıl hesabıma yönlendiriyor. aynı e posta da kayıtlı oldukları için şifre değiştirme talebimi asıl ıstagram hesabım olarak algılıyor. nasıl değişiklik yapabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, asıl Instagram hesabınızdan çıkış yaparak diğer hesabın şifresini değiştirebilir sonra tekrar asıl hesabınızı açabilirsiniz.

  178. Mustafa kasım
    Mustafa kasım

    Merhaba iyi günler instagram şifremi unutum telefonumu kaybettim şifremi hatırlamıyorum bana yardımcı olun lütfen.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram giriş ekranından şifremi unuttum diyerek e-posta adresinize kod gönderilmesini talep edebilirsiniz.

  179. Ahmet
    Ahmet

    Merhaba içerik çok faydalı, teşekkürler.

  180. Duran
    Duran

    Bir paylaşımda tartıştığım kişi,benim resmim ve kullanıcı adım ile Fake hesap açmıştır. Ne yapabilirim.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, bu kişiyi tanıyorsanız mahkemeye verebilirsiniz. Hesabı şikayet ederek kapanmasını sağlayabilirsiniz.

  181. Rümeysa dilan
    Rümeysa dilan

    Merhaba. Instagram’da kayıtlı olan numaramı kapattım e postamada kod gitmiyor hiç bir şekilde giriş yapamıyorum kapanan numarama kod gitti diyip duruyor lütfen yardımcı olurmusunuz.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba kod gönderme talebinde bulunurken e-posta seçeneğini tılayın.

  182. Resul Emin Akdaş
    Resul Emin Akdaş

    Yardım edin hesabım nedensiz bir şekilde kapatıldı geri alamıyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, birileri şikayet etmiş olabilir. Ancak hesabın kapatılması için gerçekten önemli ve kaydadeğer sebepler olmalıdır. Topluluk kurallarını ihlal eden sebepler. Geri alamazsınız hesabınızı giriş yapamıyorsanız.

  183. Özgür Güven
    Özgür Güven

    İnstegram a gıremıyorım eskı maıl adresım ve telefon numarası cıkıyor onları kullanmıyorum hatırlamıyorum hesabımı kurtarmada yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba mail adresi ve telefon numaralarından en az birinin güncel olması gerekmektedir. Bu nedenle mail adresinize şifremi unuttum diyerek erişebilirsiniz.

  184. aydın
    aydın

    eski e postama ıstagram açtım ve yeni e postama taşıdım onayaldim numarama da kayıtlı ama eski e postayi onay ver diyor yardimci olur musunuz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      hesabı eski bir e-posta adresine açtıysanız mutlaka onay ver der. giriş alanından şifremi unuttum diyerek numaranıza kod gönderilmesini talep edebilir ve bu şekilde kullanabilirsiniz.

  185. Canberk
    Canberk

    Instagramda baska kisilerin fotograflarini veya kendi gonderilerimi kendi storyimde paylasamiyorum. Acik olan hesaplarda dahil.
    “Add post to your story” olarak cikmasi gereken sey cikmiyor. Nasil cozebilirim bu sorunu?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, uygulama güncellemelerini kontrol edin. Olmazsa şifrenizi değiştirip tekrar deneyin.

  186. Sinem
    Sinem

    Adıma fake bi hesap açıldı.Herkese şikayet ettirmeme rağmen hala kapanmadı.Kapatilmasini talep ediyorum.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, şikayet oluşturmada adınıza sahte hesap oluşturulduğunu bildirmeniz gerekir. bu aşamaları doğru uyguladığınızda kapatılacaktır. Ancak hala kapatılmıyor ise mahkemeye verebilirsiniz.

  187. Adem yılmazsoy
    Adem yılmazsoy

    Numaram değişti şifreyi unuttum yardımcı olursanız sevinirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, e-posta adresinize kod gönderilmesini talep edebilirsiniz.

  188. Fatih yunus
    Fatih yunus

    Ben hesabıma giriş yapamıyorum ve başka e postaya şifre gidiyor lütfen yardımcı olun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Numaranıza kod gönderilmesini talep edin.

  189. Musa
    Musa

    Hesap giriş yapamıyorum. Şifre değiştirecek ama lakin kod benim eski telefon numaraya. Gidiyor lütfen yardımcı olırmusunuz e posta gelsin

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, e-posta adresiniz güncel mi? veya e-posta adresinize kod istediğinizde gelmiyor mu?

  190. MEHMET KURT
    MEHMET KURT

    Mehmet*** hesabımı sildim sizden ricam.hesabımın geri açılmasını istiyorum.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınıza Instagram giriş ekranından kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapamıyorsanız, hesabınız kalıcı olarak silinmiştir ve geri almanız mümkün değildir.

  191. Soner
    Soner

    Merhabalar ben instgram şifresini unuttum sürekli Facebook ile giriş yapıyordum ve telefonum da baglı idi ancak şuan kullanıcı adımdan saçma sapan bi mail oluşturup bana yenilme kodunun oraya gittiğini söylüyor ve benim kayıtlı mailim o degil telefonumu da kabul etmiyor yardımcı olabilir misiniz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız bir şekilde çalınmış olabilir. Maillerinizi önemsiz kutusu da dahil olmak üzere kontrol edip Instagram üzerinden farklı bir girişe dair mail gelip gelmediğini kontrol edin.

  192. DERYA KÖSTEKÇİ
    DERYA KÖSTEKÇİ

    merhaba kolay gelsin insagram hesabımı telefon numrası uzerine kurmuştum telefonum suya düstü hattımda benim adıma olmadığı için geri alamadım şifremi unuttum.
    bu hesabımı nasıl aktif hale getirebilirim grekli büttün bilgireimi paylaşabilirim sizinle lütfen hesabımı geri almam için bana yardımcı olmanızı önemle rica ediyorum
    saygılarımla.

    DERYA KÖSTEKÇİ

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba,
      öncelikle hiçbir sosyal medya hesabınızın bilgisini kimseyle paylaşmamanızı öneririz. Bu hesabınızın güvenliği açısından daha tehlikeli durumlara yol açabiilir. Bu nedenle şifreniz gibi önemli bilgilerin biz dahil hiç kimseyle paylaşılmaması gerekmektedir. Hesabınızı tekrar aktif hale getirmek için şifremi unuttum diyerek e-posta adresinize kod gönderlmesini talep edebilirsiniz.

  193. Seçkin
    Seçkin

    Hiç bir şekilde hesabına ulaşamıyorum. Tif değişti ve e postam yok. Hesabı tekrar nasıl aktif yaparim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, bu durumda hesabınıza erişim sağlamanız mümkün olmayacaktır.

  194. Murat
    Murat

    Instrgamda muzik ekleme bende cikmiyo napmam lazim herseyi denedim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, uygulamayı silip tekrar yükleyin ve güncellemeleri kontrol edin. Bazı durumlarda güncellemeler için telefonun hafızası yetmiyor bu nedenle belirttiğiniz sorunlar oluşabiliyor.

  195. Sibel
    Sibel

    Selamlar,
    Profil kısmına bastığımda ekran simsiyah çıkıyor ve öylece kalıyor. Yardım rica ediyorum.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba,
      uygulama güncellemelerini kontrol edin. Olmazsa uygulamayı silip tekrar yüklerseniz düzelecektir.

  196. Ramazan
    Ramazan

    Hesabimi sildim geri almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba silinen hesaplar geri getirilememektedir. Konu ile ilgili https://help.instagram.com/370452623149242/?helpref=hc_fnav&bc[0]=Instagram%20Yard%C4%B1m&bc[1]=Hesab%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1%20Y%C3%B6netme adresinden de destek alabilirsiniz.

  197. Mehmet kot
    Mehmet kot

    İstagram Hesamımın şifresini e postasini ve telefon numarasını unuttum hesabımı geri almamda yardımcı olun 3 istagram var adıma hepsini kapatilmasini istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, numara ve e-posta olmadan şifrenizi yenilemeniz mümkün değildir. Hesaplarınızı şikayet ederek kapatabilirsiniz.

  198. ismail aykın
    ismail aykın

    Teşekkürler

  199. Ülvi Rzazadə
    Ülvi Rzazadə

    Merhaba insteqramda (işlem engellendi) diyip duruyor hiçbişey yapamıyorum lütfen bunu lözmeme yardımcı olun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, şifrenizi değiştirin, çıkış yapıp tekrar girin sorun düzelecektir.

  200. Gül
    Gül

    Faydalı oldu teşekkürler

  201. Hüseyin
    Hüseyin

    Faydalı oldu

  202. Dilan
    Dilan

    Merhaba

    Bundan 2 gün önce size bildirmiş olduğumuz hesap kapanmamıştır Adımıza başka kişilere taciz etmektedir konu İçin dönüş hapmazsanız Sizide savcılığa şikayet edeceğim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, https://help.instagram.com/446663175382270/?helpref=hc_fnav&bc[0]=Instagram%20Yard%C4%B1m&bc[1]=Gizlilik%20ve%20Emniyet%20Merkezi&bc[2]=Bir%20%C5%9Eeyi%20%C5%9Eikayet%20Edin bu adresten hesabı doğru bir şekilde şikayet ettiğinizde hesap kapanacaktır.

  203. Emre Demiral
    Emre Demiral

    İyi günler uzun zamandır hesabıma farlı bir yerden birisi tarafından giriş yapılmaya çalışılıyor. Bunu bana sms olarak gelen instagram kodundan yola çıkarak yazıyorum. İki farklı doğrulama güvenliğim var bu süreçte bu durumdan dolayı endişelenmem gerekir mi bu güvenlik sistemim olduğu sürece tarafımca yetki verilmeden hesabıma giriş sağlayabilir mi bir başkası yardımcı olursanız sevinirim.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, şüpheli girişleri, Ayarlar>Güvenlik>Giriş Hareketleri kısmından kontrol edebilirsiniz. İki faktörlü doğrulama varsa endişelenmeyin. Ancak, bu aralar şifre yenileme bilgisi birçok kullanıcıya gitmiş. Bu tür mesajlara itibar etmeyin ve gelen bağlantıya tıklamayın. Kötü niyetli kullanıcılar bu şekilde hesapları çalıyorlar.

  204. Sezgin
    Sezgin

    Mrb ,instagram hesabımı yanlışlıkla sildim form doldurdum kod geldi kodu ve resmi gonderdim fakat dönüş saglanmadi .lutfen ama lutfen yardımcı olurmusunuz önemli bir hesab.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba,
      Konu ile ilgili bir mail gelip gelmediğini kontrol etmek için maillerinizi kontrol edebilir misiniz?

  205. İsmail
    İsmail

    Bilgi için teşekkürler

  206. Mert Karaaslan
    Mert Karaaslan

    Benim hesabım çalındı

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınıza yapılan şüpheli girişler mail adresinizine gelir. ‘Bu siz misiniz?’ şeklinde. Mail adresinizden kontrolünü sağlayarak hesabınızı geri alabilirsiniz. Veya şifremi unuttum diyerek hesabınızı geri alabilir ve güvenlik önlemlerini arttırabilirsiniz.

  207. Bengül Özbay
    Bengül Özbay

    Instagram hesabımı çaldılar benim adıma arkadaşlarıma msj atıp dolandırıyorlar.Şifremi unuttum hesabımı nasıl kurtarabilirim.Teşekkürler

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba,
      şifremi unuttum diyerek mail adresinizle tekrar hesabınıza erişebilirsiniz.

  208. aybuke
    aybuke

    merhabalar instagramım eski bir arkadaşım tarafından kapatıldı tamamen. nasıl açabilirim her ücrete tamamım geri dönüş sağlarsanız sevinirim.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, eğer hesap kalıcı olarak silindiyse tekrar geri getirilemez. Instagram’da giriş yapmakla ilgili asla bir ücret ödeme söz konusu değildir ve olamaz. Bu nedenle kötü niyetli kişilere dikkat etmenizi öneririz.

      • Ahmet Demirtaş
        Ahmet Demirtaş

        Ben telefon numarası değiştirdim şifrem gitti hesabımı geri alamıyorum lütfen bana yardımcı olun

  209. ceylan
    ceylan

    Teşekkürler

  210. Müzeyyen
    Müzeyyen

    Merhaba , hesabim çalındı, 5saattir çözmeye uğraşıyorum olmuyor.email adresimi değiştirmiş, ismi değiştirmiş.
    Bir türlü geri alamıyorum uzun süredir kullanıyordum.nasil geri alacam.
    Talimatları uyguladım yararı olması.lutfen yardımcı olun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, e-posta adresinizin değiştirilmesi için mevcut e-posta adresinize mail gelmiş olması lazım. Mail adresinizi kontrol edin. Önemsiz kutusunu da kontrol etmenizi öneririz.

  211. Rubar KAPLAN
    Rubar KAPLAN

    Merhaba ben hesabımı dondurdum şifremi unuttuğum için numara üzerinden açtım hesabımı bir sorun çıkmadı ama hesabim sıfırlanmış durumda hiçbirşey yok düzelir mi bununla ilgili bir bilginiz var mı lütfen yardım edin!!😔

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, ayarlardan verileri indirmek istediğinizde erişebiliyor musunuz bilgilerinize?

  212. Mehmet bulut
    Mehmet bulut

    Merhaba instagram da kayıtlı olan telefon numaramın değişmesi e postam da hatırlamadığım için bilgi güncellemesi yapamıyorum lutfen yardimci olun hesabıma giremiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, şifreyi yenilemek için, e-posta adresinize erişmeniz gerekmektedir.

  213. Hüseyin önel
    Hüseyin önel

    Bir süre önce hesabımı dondurdum ama şuan açamıyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba hesabınızı dondurduktan sonra uzun bir süre geçtiyse hesabınızdaki bilgiler güvenlik nedeniyle silinir, daha sonra hesabınız kalıcı olarak silinir.

  214. rabia
    rabia

    instagram uygulamam durduluyo hatasi veriyo giriş yapamiyorum neden ve oyle bir ag yok deniliyo

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram uygulamasını silip tekrar yüklemenizi öneririz.

  215. Deniz
    Deniz

    Aylar öncesinde silinen mesajlar bir kaç gün önce tekrar dm kutusunda ve silinmiyor. Hicbir sekilde silinmiyor. Napabilirim?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, bazı durumlarda bu şekilde teknik sorunlar yaşanabiliyor. Hesabınıza tarayıcı üzerinden girip mesajlarınızı kontrol ettiğinizde de aynı mesajlarla karşılaşıyorsanız oradan da silmeyi deneyin.

  216. Mutlu
    Mutlu

    Lütfen bana yardım edin mahremiyetimi yayınlıyorlar ve resimlerimi paylaşıyorlar çıplak resimler atıyorlar benim adımı ve soyadımı kullaniyorlar

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, bu bir suçtur ve bu durumu polise şikayet edebilirsiniz. Hesabın kapatılması için de haklarınızı ihlal ettiğine dair hesabı şikayet etmenizi ve kapattırmanızı öneririz. https://help.instagram.com/527320407282978/?helpref=hc_fnav&bc[0]=Instagram%20Yard%C4%B1m&bc[1]=Gizlilik%20ve%20Emniyet%20Merkezi detayları verilen linkten inceleyebilirsiniz.

  217. Alper koramaz
    Alper koramaz

    Kişilere mesaj gönderemiyorum düzelmesi için ne yapmalıyız

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, şifrenizi değiştirin ve çıkış yapıp tekrar hesabınıza girin.

  218. Mustafa
    Mustafa

    Bulabldnzmi banada yrdmci olrmsnz

  219. Altuğ
    Altuğ

    Merhaba instagram hesabıma girdiğimde akış yenilenemedi hatası alıyorum yardımlarınız ricasoyla

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba bazen Instagram’da bu tür teknik hatalar yaşanabiliyor. Güncellemeleri takip etmenizi öneririz.

  220. Büşra
    Büşra

    Çok eski telden gmail açmıştım ve şuan istagrami çaldılar lütfen yardımcı olurmsz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, telefon numaranıza kod gönderilmesini talep edebilirsiniz.

  221. MahsumElbir
    MahsumElbir

    Istagramim calindi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, e-posta adresiniz aracılığı ile hesabınızı tekrar alabilirsiniz.

  222. alp
    alp

    Merhabalar, biriri benden izinsiz olarak instagram hikayelerinin öne çıkanlar bölümünde isim etiketim olmadan resmimi kullandı. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim yardımcı olurmusunuz şikayet etmemem rağmen geri dönüş alamadım. Lütfen acil bir şekilde yardımcı olurmusunuz.

  223. Ayse
    Ayse

    2 gündür hareket yüklenemedi yaziyor yorum ve begenileri gordugumuz yerde. Herseyi denedim nasil duzelir

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, şifrenizi değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

  224. Nimet Ünsal
    Nimet Ünsal

    Instagram hesabım çalındı yardimcı olurmusunuz,şifrem değişmiş,giremiyorum ,degistiremiyirum,hesabın bir başkasının eline geçtiğine dair not çıkıysor.lütfen yardımcı olurmusunuz.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, https://help.instagram.com/1068717813216421 adresinden destek alabilirsiniz.

  225. Esra
    Esra

    İnstgram adresim bi anda kapandı güvenlik kodu istiyor kod eski kullanmadığım numaraya gidiyor güvenlik koduna ihtiyacım var Nası yapabilirim tekrar açmak için yardımcı olun lütfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı geri almak için Instagram destek hattı ile iletişime geçmelisiniz. Hesabınızın size ait olduğunu ispatladıktan sonra geri alma işlemleriniz başlayacaktır.

  226. Koray Kesikci
    Koray Kesikci

    Şahsi instagram hesabında hikayeye müzik ekleyebiliyorum ancak işletme hesabına geçiş yapınca hikayede müzik ekleme simgesi görülmüyor. yanlış ne olabilir?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram işletme hesabınız etkileşimde bulunmak için yeterli kriterleri sağlamıyor olabilir. Kayıt esnasında tüm bilgileri eksiksiz doldurduğunuzdan ve onaylamaları yaptığınızdan eminseniz Instagram destek hattı ile iletişime geçebilirsiniz.

  227. Gulhan
    Gulhan

    Ben e postami ve istegram numaramı unuttum yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınıza ait kurtarma bilgilerinizi unuttuysanız Instagram destek hattı ile iletişime geçmeli ve hesap kurtarma adımlarını takip etmelisiniz.

  228. Mustafa
    Mustafa

    Instagram hesapım çalındı ve calınan taraf tan takipcilerden para calınıyor bana açil yardim etmenisi istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı geri almak için hızlı bir şekilde https://help.instagram.com/ adresinden Instagram destek hattı ile iletişime geçmelisiniz.

  229. Terki viran
    Terki viran

    Merhaba ınstagram hesabımda canlı yayın yasağı geldi ancak hesabimda herhangi bir toplum kurallarını ihlal edici unsur bulunmamakta

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram profiliniz şikayet edilmiş olabilir. Bu nedenle etkileşim engeli almış olmanız muhtemeldir.

  230. Mehmet
    Mehmet

    Hesabımı 4 yıl önce çalmışlardı çok uğraşmadm ama aile bireylerime uygunsuz şeyler atıyor epostamı ve şifremi çaldıkları için bilmiyorum hesabımın kapatılmasını istiyorum hala fotoğraflarım var ve benim adımı kullanıyor bana yardımcı olabilir misiniz lütfen iletişim kurabileceğim bi yer var mı lütfen benimle paylaşın

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızın çalındığını acil olarak https://help.instagram.com/ adresinden Instagram destek hattına bildirmenizi tavsiye ederiz.

  231. Kadriye Ağırbaş
    Kadriye Ağırbaş

    Merhaba instagram hesabıma giris yapamıyorum lütfen yaşımı doğrularmisiniz yaşım küçük değil hesabıma yaşınızın küçük olduğundan dolayı giremedigim uyarısı geliyor 28 yaşındayım lütfen yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram yaş kısıtlamaları konusunda sıkı önlemler almaktadır. Bu önlemleri alırken bu tarz teknik problemler ortaya çıkabilmektedir. Instagram destek hattı ile iletişime geçerek hesabınızı kurtarmayı denemelisiniz.

    • GÖNÜL
      GÖNÜL

      Merhaba benim hesabımda aynı şey oldu. 25 yaşındayım. hesabınız geri açıldı mı acaba? Rica etsem bilgi verebilir misiniz?

  232. Merve
    Merve

    Merhaba tam 5 kere instagram hesabı açtım hepsinde kullanım ihlali deyip kapandı ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızın telefon ve mail bilgilerini eksiksiz olarak doldurmalısınız. Aksi durumda hesaplar inceleme altına girebilecektir.

  233. Aydın
    Aydın

    Benim adıma hesao acilmiş kufur hakaret içerikli snra hesap siliniyor bu nasıl kişi veri kanunun koruması kşm oldugunu bulmanızı istyorum geregin yspılmsı bana geri donus saglanmasını istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek hattı ile iletişime geçerek bu konuda daha detaylı bilgiler öğrenebilirsiniz.

  234. burcu demirden
    burcu demirden

    merhaba
    İnstagram hesabımda 7 gündür akış yenilenmiyor. Nasıl çözebilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhabalar, Instagram hesabınız etkileşim engeli almış olabilir. Bu durumda Instagram destek hattı ile iletişime geçmelisiniz.

  235. Ali
    Ali

    Merhaba ben instagramdan hiç bir bildirim alamıyorum yardım edebilir misiniz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhabalar, Cihazınızın ayarlar kısmında bulunan bildirimler bölümünden Instagram uygulamanızın bildirimlere açık olup olmadığını kontrol ediniz.

  236. Muhammed ali tahtalı
    Muhammed ali tahtalı

    Merhabalar sayın intagram yetkilileri instagram hesabımı sildim yardımcı olmanızı talep ederim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı yanlışlıkla sildiyseniz Instagram yardım merkezi üzerinden hesap kurtarma adımlarını izleyebilirsiniz.

  237. Rumeysa Nur
    Rumeysa Nur

    Ben kendi isteğim ile instagramı mı sildim ama şuna kurtarmak istiyorum ben daha bir hafta olmadı geri gelmesi mümkün mü aslında instagram destek Ekibine gmail attım onların talimatlarını da yaptım ama dönüş sağlanmadı tekrar

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı belli bir süre içerisinde kurtarma ihtimali bulunmaktadır. Instagram yardım merkezi ile hızlı bir şekilde iletişime geçerek hesap kurtarma adımlarını gerçekleştirebilirsiniz. Hesap kurtarma adımları için tüm hesap bilgilerinizi eksiksiz olarak hatırlamalı ve hesabın sizlere ait olduğunu ispatlayabilmelisiniz.

  238. Mesut
    Mesut

    Instagramda sürekli ponsorları görmekten bıktım sürekli ilgimi çekmeyen şeylerle karşılaşmaya başladım alakam olmayan vidyolar sayfamdan hiç bitmiyo nasıl son verebilirim teşekürler

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram yayın akışınızda ya da keşfet bölümünde çıkan ve hoşunuza gitmeyen gönderilerin üstüne tıklayarak, sağ üst köşelerinde yer alan “3 nokta” işaretini tıklayınız. Ardından karşınıza çıkan seçeneklerden “İlgilenmiyorum.” kısmını işaretleyiniz.

  239. Canan Beyaz
    Canan Beyaz

    Instagram hesabimi dondurdum açamiyorum ne olur yardimci olun bana

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınıza ait olan bilgilerinizi yanlış hatırlamanız durumunda bu tarz problemler yaşanabilir. Instagram yardım merkezi ile iletişime geçerek hesap kurtarma yöntemlerini deneyiniz.

  240. Mehmet alyaz
    Mehmet alyaz

    Merhaba ınstigram ekibi.
    Hesabımı yanlışlıkla sildim
    Bana yardımcı olabilirmisiniz
    Hesabıma nasıl geri alabilirim
    Yardımlarınız için teşekkür ederim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı yanlışlıkla silmeniz durumunda Instagram yardım merkezi ile iletişime geçerek hesap kurtarma adımlarını izlemelisiniz.

  241. Sami
    Sami

    Merhaba istegramdan iki mesaj atım mesajı silemiyorum internetiniyok diyor mesaj kaldı beyapmam gerekiyor tütfen yardım edin

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram sürümünüz ile cihaz sürümünüzün olası uyumsuzluk durumlarında bu tarz problemler çıkabilmektedir.

  242. Ayşe
    Ayşe

    Instagram galeriden hikaye paylaşim yapamıyorum galerim gözükmüyor
    Normal paylaşim yaparkende galerideki resimler gözükmüyor neden yardım istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram sürümünüz ile cihaz sürümünüzün uyuştuğundan emin olunuz. Sürümlerin uyuşmaması durumunda bu tarz teknik problemler çıkabilmektedir.

  243. Uras
    Uras

    İnstigramı silip yeniden yükledim hata kodu veriyor nasıl düzeltebilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Cihazının Instagram uygulamasının son sürümünü desteklemiyor olabilir.

  244. Ceyda
    Ceyda

    Merhaba ıstegrama girebileceğim bütün şifrelerim e posta olsun numara olsun hepsini unuttum bunlar olmadan nasıl girebilirim bana yardımcı olun lütfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Tüm bilgilerinizi unutmanız durumunda giriş yapmanız mümkün değildir. Instagram destek hattından hesap kurtarma adımları ile hesabınızı geri almaya çalışmalısınız.

      • Ebru
        Ebru

        İnstgram mesaj bildrim gelmiyo bildirimlerde açık ama yok

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, Instagram uygulamanızda çoklu hesap kullanıyorsanız bildirim problemi bu nedenle yaşanıyor olabilir. Ayrıca cihaz ayarları kısmında Instagram önbellek temizleme işlemlerini denemenizi tavsiye ederiz.

  245. Cansel
    Cansel

    Mrb instagram bildirim ve mesajlar gelmiyo başka hesaba girince geliyo ama benim hesabıma gelenler gelmiyo napablirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram uygulamanız ile çoklu hesap kullanmanız durumunda bu tarz teknik problemler yaşanabilmektedir.

  246. Kübra
    Kübra

    Merhaba benim sorunum takip etmediğim daha öncesinde dahi görmediğim hesapların gönderilerini beğendiğim yazıyor ve gösteriliyor ama halbuki ben ne o hesabı biliyorum ne de o gönderileri beğendim binlerce gönderi beğenilmiş ama haberim yok lütfen yardımcı olur musunuz. Şimdiden teşekkür ederim.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız ile 3.parti güvenilmez uygulamalara giriş yapmışsınız. Bu nedenle hesabınız otomatik olarak takip ve beğeni işlemi gerçekleştiriyor. Lütfen şifre ve e-posta bilgilerinizi güncelleyiniz.

  247. Sultan
    Sultan

    Mrblr istagram hesabımı silmiştim geri açamıyorum şifre ıstiyriyorum e posta adrsi istiyor.fakat e postam fcebok hesabi idi onuda kapatmistim iptal ettim açılmıyor nasıl yapabilirim yardımcı Olursanız sevinirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız kalıcı olarak silinmiş olabilir. Hesabınıza ulaşmak adına kurtarma bilgilerinden herhangi birine sahip değilseniz hesap kurtarma adımlarınız takip edemezsiniz.

  248. Ezgi Erdoğan
    Ezgi Erdoğan

    Merhaba instagramdan reklam yapma yasagim iznim neden kaldirdir. Itiraz etmek istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Daha önce yapmış olduğunuz reklamlarınızın topluluk kurallarına uymaması ya da şikayet edilmesi nedeniyle reklam engeli almış olabilirsiniz.

  249. Çağrı
    Çağrı

    Hesabım fake hesaplar üzerine kapatıldı herseferinde aynı problemi yaşıyorum kimlik fotoğraf ve uygunsuz hicbirsey olmadığına dair incelenmeye alındı acil bir şekilde yardımcı olmanizi rica ediyorum ! Askerim ve tüm ailem şuanda kayitli hesabimda hesabım kapatıldı olarak gözüküyor yanlış anlaşılma olasiligi çok yüksek yardım ederseniz sevinirim .

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek hattı ile iletişime geçerek inceleme süresini hızlandırabilirsiniz.

  250. Ecrin
    Ecrin

    Profil resmi kaldırılmıyo neden

  251. Barış
    Barış

    Instagrama resimli yorum özelliği eklensin lütfen saygılar iyi çalışmalar

  252. Filiz karacamuz
    Filiz karacamuz

    Instamgrami i silmek istiyorum takipçileri ve takip ettiğim herkesi sildim ama hala takip ettiğim görünüyor kabil etmediğim halde su anda takip ediyorum bu nasıl olabilir eşim ile sorunlar yaşıyorum acil dönüş yapmanızı istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı kalıcı olarak silmelisiniz.

  253. Olgar
    Olgar

    merhaba mbenim hesabim calindi baskasi tarafindan yaziliyor..

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı geri almak için yapmanız gereken; Instagram destek hattı ile iletişime geçmek ve hesap kurtarma formu doldurmak olacaktır.

  254. Tanju
    Tanju

    Merhaba İnstagram Hesabımın şifresiniUnuttum ve kayıtlı email hesabımı da hatırlamıyorum telefon numaramda kayıtlı değildi hesabıma nasıl giriş yapabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, bu durumda yapmanız gereken Instagram destek merkezi ile iletişime geçmek ve hesabınızın sizlere ait olduğunu ispatlayarak kurtarma talebinde bulunmak olacaktır.

  255. Kadriye kaya
    Kadriye kaya

    Merhaba Hata veriyor Reklam veremiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram reklamları ile sorun yaşıyor iseniz Facebook Business Manager hesabınızın ayarlarının doğruluğundan emin olunuz.

  256. Mert
    Mert

    Merhaba instagram hesabım şikayet üzerine kapatıldı birini taklit ediyormuşum diye oysa kendi şahsi hesabım bize bildir kısmında her şeyi doldurdum hatta kimliğimin resmini atmama dair hala bir e posta ve ya hesabımla ilgili bir işlem olmadı yardımcı olur musunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezinden gelecek olan cevap için en az 1 hafta süre beklemenizi tavsiye ederiz.

  257. Orhan
    Orhan

    Ben tanmiş bir kişiyem amma instagram tərəfindən mavi tik ala bilmirem nedendi bu ?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Mavi tik işlemlerinizi Instagram destek hattı ile iletişime geçebilirsiniz.

  258. İsmail
    İsmail

    İnstegram hesabıma girerken durduk yere çıkış yapılıyor dedi ve tekrar giremedim facebokk üzerinden açmıştım eski bı hesap kendi şahsi hesabimdir.baska bı hesaptan baktimda ismim yerine Instagram kullanıcısı yazıyo gönderim falan görünmüyor sadece gönderi sayıları takipçi ve takip ettiğim kişilerin sayıları gorunuyo kendileri yine görünmüyor. Ne yapabilirim tekrar açmak için yardımcı olurmusunuz lutfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız şüpheli olarak algılanıp kapatılmış olabilir. Lütfen Instagram destek merkezi ile iletişime geçiniz.

  259. Derya
    Derya

    Benim instagram sayfam bir çiplaklik paylaşim bulunmamakdadir benimle sorunu olan biri sayfami şikayet atdirib suçum olmadan kapandi sayfami geri açin rica ediyorum yardim edin

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızın durumu hakkında detaylı bilgilere Instagram destek merkezi üzerinden ulaşabilirsiniz.

  260. Ayberk
    Ayberk

    Selam benim hesabim 10 gundur engelde
    Takib atamiyorum takibden cikaramiyorum
    Like yorum yapmiuorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız etkileşim engeline takılmış. Gün içerisinde çok sayıda etkileşimde bulunmanız durumunda engel almış olabilirsiniz. Engeliniz belirli bir süre sonra kalkacaktır.

  261. Barış
    Barış

    Onay kodu gönderildi diyor ama ayseki onay kodu bile gönderilmiyor lütfen soruna bir çözüm bu Bulun o kadar insan mağdur ki

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızın e-mail adresinin ve telefon numarasının doğru olduğundan emin olunuz. Ardından Instagram destek merkezi ile iletişime geçerek form doldurmalısınız.

  262. Emre
    Emre

    Hesabım çalındı acilen yardım eder misiniz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı geri alabilmek için lütfen Instagram destek merkezi ile iletişime geçin ve hesap kurtarma adımlarınız izleyin.

  263. Emir
    Emir

    Kendi telefonumdan kendi instagram hesabıma giriş yapamıyorum lütfen çözülsün bu bana gelen e mail
    Yeni Bir Giriş Yapıldığını Fark Ettik, emiradsaz

    Genellikle kullanmadığınız bir cihazdan giriş yapıldığını fark ettik. Lütfen bunu çözün

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınızın şifresi başka kişiler tarafından tespit edilmiş olabilir. Lütfen şifrenizi sıfırlamayı deneyiniz.

  264. Emine
    Emine

    Instagram şifrelerini hatırlamıyorum e postalarinida telefon numaramida değiştirdim..Nasil bi yol izlenemem gerekir bu şekilde lütfen bana acil yardımcı olur musunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhabalar, Instagram hesap bilgilerinizden herhangi birini hatırlamamanız durumunda hızlı bir şekilde Instagram destek merkezi ile iletişime geçmelisiniz.

  265. Filiz Uçar
    Filiz Uçar

    Merhaba son iki aydır mevcut hesabımda çok engel alıyorum engellerimin birisi bitiyor birisi başlıyor nasıl bir yol izlemeliyim hesabımı büyütemiyorum gerekli kitleye ulaşamıyorum yardım rica ediyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesaplarınız düzenli olarak belirli kişilerde şikayet ve spam alıyor olabilir.

  266. Gökçe Şahingöz
    Gökçe Şahingöz

    2 ınstagram kullanıyordum birini kapatacaktım onu kapatırken En çok aktif kullandığım İnstagram kapandı ve içindeki resim ve videolar benim için çok önemli Ve maalesef kalıcı olarak kapata tıkladım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı geri almak için en geç 30 gün içerisinde destek merkezi ile iletişime geçiniz.

  267. Resul
    Resul

    İnstergam hesabım dolandırıcıların eline geçti arkadaşlarımı dolandırdılar bir cok biran önce kapatılmasını istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba resul bey, lütfen https://help.instagram.com/ bu adres üzerinden instagram destek merkezi ile iletişime geçiniz.

  268. Aslıhan
    Aslıhan

    Instagramda geçmişteki arama geçmişime verileri indir butonuna basıp verilerin bana gönderilmesinden sonra da ulaşamadım. Yani son zamanlardaki kayıtlar var daha öncesi yok. Arama geçmişinin tamamına nasıl ulaşabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, arama geçmişi temizleme işlemleri gerçekleştirdiyseniz verileri alamazsınız.

  269. Tugba
    Tugba

    Merhaba benim hesabımı şikayet etmişler herhangi bir uygunsuz içerik paylaşmadığım halde ve hala spam kalkmamış inceleyip yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız ile ilgili olarak destek hattı ile iletişime geçebilirsiniz.

  270. Bekir
    Bekir

    Dun girdigim hesabima bugum giris yapamiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız spma veya şikayetler nediyle engellenmiş olabilir. Mail adresinizi kontrol etmelisiniz. Bilgilendirme mesajı almış olabilirsiniz.

  271. Derya
    Derya

    Merhabalar instagram hesabim kimlik bilgilerim baskasinin eline geçtiği için bilgilerim kullanilarak hesaplarim kapatıldı ve defalarca güncel bilgilerimi ekiplerinizce paylaşmama rağmen hiç bi şekilde yardimci olunmadı bu konuda ne yapmam lazım teşekkürler

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesap kapatılma süresinden sonra 30 gün içerisinde iletişime geçtiyseniz hesabınızı tekrar alabilme ihtimaliniz bulunmaktadır.

  272. Burcu
    Burcu

    Merhabalar. İnstegramda kişisel olarak adıma açılmış iki hesap mevcuttur. Bu iki hesabın kapatılması talebini instegramın yardım merkezinden yönlendirdiği üzere ‘Şikayet ve form’ talebinde bulundum. Yaklaşık 5 aydır bu problemle karşı karşıyayım. Bu yöntem sonuç vermemekle beraber özel hayatım eklilenmiş durumda. Lütfen bana yardımcı olurmusunuz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Burcu hanım; https://help.instagram.com/contact/636276399721841 adresi üzerinden form doldurmayı tekrar deneyiniz. Cevap vermeleri uzun sürelir. Form doldurmanız neticesinde sizleri taklit eden hesap incelenecektir.

  273. Ali
    Ali

    Hesabım çalınmış e posta ve diğer bilgilerim değişmiş arkadaslarima hediye çeki kazandım vb. Diyor arkadaslarimin. Bazilari engelledi veya şikayet etti ama 2 aydır
    Hala devam devam ediyor.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Ali bey, hesabınızı geri almak ya da kapattırmak için destek hattı ile hızlı bir şekilde iletişime geçmenizi öneririz.

  274. Güngör
    Güngör

    Merhaba ben hesabımı yanlışlıkla sildim ama geri alamıyorum kimlikteki İsmim yazmıyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesap oluştururken vermiş olduğunuz bilgilerin doğru olması sizlere avantaj sağlar. Lütfen e-mail ve telefon numaranızı eksiksiz olarak sunarak yeniden deneyiniz.

  275. Baha tarakçı
    Baha tarakçı

    Spam imi kaldırmak istiyorum çok daraldim lütfen yardımcı olun kaç kere geri bildirdim herşey yaptım lütfen yardımcı olun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız etkileşim engeli almış olabilir. Bu engel durumunun kalkması için belirli bir süre beklemeniz şarttır.

  276. Rojin
    Rojin

    Benim üzerime açılan çeken hesap beni tehtih ediyor ve bu hesabın sahibi kim kullandığını öğrenmek istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, sizleri rahatsız eden hesabı şikayet edebilirsiniz ancak kimin tarafından kullanıldığını öğrenemezsiniz

  277. Mustafa
    Mustafa

    merhaba instagram hesabım geçici olarak kitlendi diyo ama e-posta adresimi arattım zaman aynı benim e-postam gibi ama sonunda b*********5.com olmasıı yerine b*********5.xyz var hesabımı nasıl geri alabilirim lütfen yardımcı olursanız sevinirim,

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram e-posta adresinizi bilmiyorsanız destek hattıyle iletişime geçmeli ve bilgilerinizi düzenlemelisiniz. Ayrıca sizlere belirtilen şekilde e-posta açmayı deneyebilirsiniz.

  278. Beste
    Beste

    Bana bir kişi cinselik ile mesaj atıp duryor şikayet ediyorum olmuyor lütfen yardımcı olunuz küfürlü sözler kullanıyorlar

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagramda sizleri rahatsız eden kişileri destek hattına da şikayet edebilirsiniz. Ayrıca engelleme yaparak bu kişilerin sizlere ulaşma imkanını ortadan kaldırabilirsiniz.

  279. Melike Atalay
    Melike Atalay

    Merhaba,
    Instagram hesabım maalesef kötü kullanıcıların eline geçtiğinden kilitlendi ve e posta adresi de sanırım değiştirildiğinden hesabımı geri alamıyorum. Resimlerin vs kötü niyetle kullanılmasından (bilhassa çocuklarla olan resimlerin) endişe ettiğimden ivedi şekilde yardımlarınızı rica ederim. Peşinen teşekkürlerimi sunarım.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Melike hanım, lütfen hızlı bir şekilde https://help.instagram.com/ adresi üzerinden destek talebinden bulunun.

  280. Yusuf kokşa
    Yusuf kokşa

    Bana yardımcı olun lütfen 3 4 gün oldu kalıcı olar silmişler hesapımı her yer başvuruyorum kimse cevap vermiyor benimle derdini bilen varsa yardımcı olun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçip hesap kurtarma adımlarını takip ettiniz mi

  281. Sultan ayhan
    Sultan ayhan

    Hesabınız geçici olarak kitlendi yazıyor. Ve yazan hesap bana ait değil numaram da kayıtlı olmadığı için giriş yapamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz ??

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, teknik bir problem olabilir. E-posta adresinizi kontrol ettiniz mi?

  282. Recep Göktaş
    Recep Göktaş

    Benim instegram ım sürekli engelleniyor (beğenme yorum)

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram profiliniz ile gün içerisinde çok sayıda etkileşimde bulunmanız, takip etme, takipten çıkma, beğenme veya yorum yapma durumlarında hesabınız şüpheli olarak görünebilir ve engellenirsiniz.

  283. Arif
    Arif

    Instagram giriş yapamıyorum AG baylatıyı kontrul et diyor ama ne yayım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Cihazınız ile Instagram uygulamasının sürümlerinin birbirine uyumlu olduğundan emin olunuz.

  284. Seyit
    Seyit

    Ben instagrama az ara vermek icin sildim geri hesabima girmek isteiyorum ama eski telefon numarami istiyo bende giremiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, e-posta adresinizi de hatırlamıyor musunuz?

  285. Hatice arkalı
    Hatice arkalı

    İnstagramım çalındı geri almak istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçerek kurtarma talebinde bulunmalısınız.

  286. Aynur
    Aynur

    Merhaba hesabım silindi lütfen almama yardımcı olur musunuz. Teşekkür ederim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı silmeniz durumunda 30 gün içerisinde Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeli ve hesap kurtarma adımlarını takip etmelisiniz.

  287. Ahmet Erdoğan
    Ahmet Erdoğan

    Facebook hesabımda çocukların yaptığı bir hatadan dolayı instagram hesabıma giriş yapamıyorum. Facebook kimlik doğrulama için kimlik fotosu istiyor. Bunu atmak istemiyorum. Ne yapabilirim?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, doğrulama için istenilen belgeleri atmadan doğrulama yapmanız maalesef imkansız hale gelebilir.

  288. Hakan
    Hakan

    Instagram’a giriş yapamıyorum 24 saat içinde farklı olacak diye mesaj geldi 5 ağustos’tan beri giremiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, bu konu hakkında sizlere bilgilendirme maili yollandı mı acaba?

  289. Kenan
    Kenan

    Hesabım kapandi kimlik bilgillerimi size gönderdim 1 haftadir cevap alamıyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, bazı durumlarda cevap süresi uzun sürebilmektedir.

  290. Betül
    Betül

    Merhabalar. Instagram hesabım herhangi bir telefon numarasına bağlı değil. Maili hatırlıyorum ancak mailimin şifresini hatırlamıyorum. Şifremi unuttum bastım. Ama o maili küçükken açmıştım ve kafadan sallama cevaplar vermiştim. Bu yüzden şifreyi sıfırlayamıyorum. Yıllardır hesabı kurtarmaya çalıştım. Nasıl halledebilirim.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçerek bilgilerinizde değişiklik yapmak sureti ile hesap kurtarma adımlarını izleyebilirsiniz.

  291. Dilara
    Dilara

    Hesabım ‘başka birini taklit ediyor’ gerekçesiyle bugün kapatıldı. Kayıtlı e posta adresim şu anda geçersiz fakat kayıtlı olarak telefon numaram var. İnstagrama form göndermeye çalışıyorum fakat kullanıcı adı geçersiz uyarısı ile karşılaşıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Kullanıcı adınızı kullanmadan telefon numaranız ya da kayıtlı e-posta adresiniz ile form doldurmaya çalışmalısınız.

  292. Fadime
    Fadime

    İnsgram hesaplarımın şifresini unuttum ve telefon degiçince
    Giremiyorum ya geri almamı saglayın yada tamamen kapanmasını istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Fadime hanım, lütfen Instagram destek merkezi ile iletişime geçiniz ve “Hesap silme işlemleri” gerçekleştiriniz.

  293. Recep
    Recep

    Meraba instagram ekibi ben instagramimi giremiyom ağ hatasi diyo sorunun çözülmesine arz edrim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Recep bey, cihaz ayarlarınızdan “Instagram” uygulamanızın ön belleğini temizleyiniz ve uygulamanın güncel olduğundan emin olunuz.

  294. Hüseyin İnan
    Hüseyin İnan

    Hesabım kapandı profil yüzünden bu çok saçma bir şey hesabımı geri almak istiyorum ve alma şansım varmı lütfen yardım edin lütfen

  295. Şevval ERTÜRK
    Şevval ERTÜRK

    Instagram da story atarken müzik ekleme butonu önceden vardı bende fakat şuan yok bu neden ve ben bunu nasıl yaparım yardım ederseniz sevinirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram’a gelen yeni güncellemeler neticesinde telefonun sürümünüz ile uygulama sürümü arasında uyumsuzluk ortaya çıkmış olabilir.

  296. hasan
    hasan

    istagram Hesamımın şifresini e postasini ve telefon numarasını unuttum hesabımı geri almamda yardımcı olun

  297. Sinan uysal
    Sinan uysal

    Kiredi kartı hesabımdan izinsiz para çekikdi neden acıl dönuş yapmanızı istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, https://help.instagram.com/ bu link üzerinden yardım talebi oluşturabilirsiniz.

  298. Larin
    Larin

    Hesabım ele geçirildi şifreyi unuttum ne yapabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı tekrar kullanabilmek için lütfen Instagram destek merkezi ile iletişime geçiniz.

  299. Emine
    Emine

    Merhabalar ben Instagram şifremi unuttum Gmail hesabıma ve numarama şifre yenileme linki gönderiyorum ama hepsi error veriyor yardımcı olursanız sevinirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınıza gelen kodları başka tarayıcı ile açmayı denediniz mi?

  300. Musa sönmez
    Musa sönmez

    Benim istagram hesabim bir gün durup dururken kapandi sebebide baska birbhesaba benzetme faln istagtam tarafindan kapandi geri nasil alabilirim.isletisimede gectm

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden sizlere sunulan yönergeleri takip ettiniz mi acaba?

  301. Ayşe
    Ayşe

    İnstagram hesabımı 6-7 ay önce do durdum şimdi açılmıyor e postama gelen link eror veriyor yardımcı olur musunuz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezine başvurdunuz mu?

  302. Aydın
    Aydın

    Mavi tik isareti istiyorum sahsi hesap olduguma dair ve benim hesabim uzerinden 18 tane hesap açılmış sy. instagram musteri hizmetleri gmail ile donuş yapin sahte hesaplar aciliyor artik yardimci olun Ios android den mavi tik icin etmedigim basvuru kalmadi hala donuş yapmadiniz lütfen ayricalik tanimayin lütfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Mavi tık başvurularınızı https://help.instagram.com/ adresi üzerinden yapabilirsiniz.

  303. sıla
    sıla

    İnstagram hesabım geçiçi süre donduruldu ve güvenlik kodunu kullanmadığım mail adresime gönderiyor. Telefonuma kod yollanması için ne yapabilirim çok acil yardım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeli ve hesap bilgisi düzenleme talebi oluşturmalısınız.

  304. Buğra
    Buğra

    Hesabım kapatıldı ve giris yapamiyorum ne yapabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız ile ilgili bir bildirim maili geldi mi acaba?

  305. Oktam
    Oktam

    Sahte hesap açılanlari nasil kapatıyor lar

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, sahte hesaplar şikayetler sonucunda ya da yapay zekalar ile tespit edilerek kapatılmaktadır.

  306. Burak DOĞAN
    Burak DOĞAN

    Instagram hesabım çalındı yardım edebilir misiniz. Help me

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden iletişime geçmeli ve “Hesap kurtarma talebi” oluşturulmalısınız.

  307. Yiğit
    Yiğit

    Hesabım çalındı ne yapabilirim e posta ve telefonla yeni hesap kuramıyorum çalınan hesabımı binası kapatabilirim.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçtiniz mi?

  308. Emre
    Emre

    Istegram hesabimi 3 ay önce sınavdan dolayı dondurdum ve şimdi hesabima giriş yapamiyorum sifremi unutdum ve hesabimi açarken telefon numarasi ustune acmistim şimdi ise hiç bi şekilde erisemiyorum hesabima lütfen yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden “Hesap kurtarma talebi” oluşturdunuz mu ?

  309. Şükrü köse
    Şükrü köse

    İnstagram şifremi unuttum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabı oluştururken mail adresi ya da telefon ile onaylama yaptınız mı acaba?

  310. Hilal
    Hilal

    Lütfen yardım edin.hesabımı sildiler

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram tarafından mail adresinize herhangi bir bildirim geldi mi acaba?

  311. Kezban
    Kezban

    Meraba istegramı kaldırdım geri giriş yapamıyorum lütfen ardım edin

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı yanlışlıkla mı sildiniz acaba?

  312. Mikail
    Mikail

    1 haftaya önce yine sorunumu bildirdim ama bi cevap dahi alamadım ben 3 aya yakin önce istegram hesabimi dondurdum şimdi ise giriş yapamiyorum ve benim hesabım benim için çok önemli bilgilerin anılarım var ve bana yardımcı olmanızı rica ediyorum aksi taktirde savciliga başvuracam artık çünkü artık demedigim yol kalmadi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma talebi oluşturmalısınız. https://help.instagram.com/ bu adres üzerinden Instagram destek merkezine ulaşabilirsiniz.

  313. Harun şahin
    Harun şahin

    Mrb benim 2 tane istigram hesabim var bitanesini unuttum 2 side ayni telefon numarasına bagli ve şifremi unuttum ve sifremi unuttum da girdiğimde ise kod geliyor ne yazikki sifresini bildigim heabima geliyor desteginize iytiyacim va teşekürler

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Şifresini bildiğiniz hesabınızı başka bir telefon numarası ile eşleştirerek deneyiniz.

  314. Buket
    Buket

    İstagram Hesamımın şifresini e postasini ve telefon numarasını unuttum hesabımı geri almamda yardımcı olun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı geri almak için “Instagram Destek Merkezi” ile iletişime geçmelisiniz. Başak bir seçenek bulunmamaktadır.

  315. Bahar
    Bahar

    İnstegramımı yanlışlıkla sildim nasıl geri alabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezine giriş yaparak hesap kurtarma formu oluşturunuz.

  316. erhan
    erhan

    İstigram hesebima giriş yapamıyorum onay kodu istiyor onay kodu gelmiyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, telefon numaranız ya da e-posta adresinizin doğru olduğundan emin misiniz?

  317. Azranur
    Azranur

    Merhaba instegrama çalındı ve benim adıma takipçi lerim den para talep ediyor lütfen yardımcı olun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma talebi oluşturmanız gerekmektedir.

  318. Muhammet
    Muhammet

    Süpersiniz teşekkürlerrrrr

  319. Okan
    Okan

    Merhaba ben işitme engelliyim
    İnstagram problem hep şifre değiş neden?iyi anlamadım
    Hasepbina sıradışı hareketleri fark ettiğimiz için çıkınşı yaptı??????
    Bana yardım lütfen
    Teşekkürler ederim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınıza 3.parti uygulamalardan giriş yaptınız mı acaba?

  320. Yasemen Nida
    Yasemen Nida

    Hesabım kapatıldı 2 gündür uğraşıyorum kural ihlali yaptığım söyleniyor ama ki öyle bir mevzu yok ne yapmam gerekiyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız şikayet ya da spam almış olabilir. E-posta adresinizi kontrol ettiniz mi acaba?

      • canan
        canan

        merhabalar benim iki instagram hesabım var birincisi eski ve kişisel hesap ikincisini çektiğim fotoğraflar ve yaptığım resimler için açtım bir diğerinden çıkış yaptıktan sonra diğerin açtım ve yeni açtığım hesaba tekrar girmek istediğimde otomatik olarak tekrar girmedi ve şifresini mail adresini bir kağıda yazmıştım bulamadım uzun süredir giremiyorum o hesabıma ulaşmayı çok istiyorum ,hiç bir şekilde yardımcı olacak bir kaynak yok çok fazla yazılar var bu konuda ama bir sonuca götürmedi direk destek ekibi benim olduğumu ispatlamamı isterse ispatlarım ikinci instagramda fotoğrafım var….lütfen artık buna bir çözüm bulsunlar

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, ilk hesabınız ile giriş yapmayı deneyerek, çoklu hesap özelliğinden ikinci hesabınıza ulaşmayı denediniz mi acaba?

  321. Umit
    Umit

    Şifremi unutum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram şifrenizi telefon numaranız ya da e-posta adresiniz ile birlikte sıfırlayabilirsiniz.

  322. Cihangir
    Cihangir

    merhaba ben istigram mı sildim aradan uzun zaman geçti istigramımı sildime pişman oldum okadar özel eşyalarım vardı suan açmak istiyorum sildigim hesapı ama açamıyorum yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, eğer hesabınızı kalıcı olarak sildiyseniz 30 gün geçtikten sonra tekrar açamazsınız.

  323. melis
    melis

    ınstagramda dolandırıcı sayfayı şikayet ediyorum ama hala dolandırmaya devam ediyor. Bu sayfayı nasıl kapattırabiliriz. Başka insanlar mağdur olmasın

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Melis hanım, Instagram destek merkezi ile iletişime geçerek şikayet işlemlerinde bulunmalısınız.

  324. melahat
    melahat

    ınstagramda bir sayfa milleti dolandırıyor ınstagram bu sayfayı derhal kapatmalı. Ben yandım başkaları yanmasın

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Melahat hanım, Instagram sayfasını şikayet ederek gerekli işlemlerin önünü açabilirsiniz.

      • melahat
        melahat

        şikayet ettim ama hala açık ve milleti dolandırmaya devam ediyor. Bu arada bende ınstagrama sabahtan beri giriş yapamıyorum güvenlik kodu soruyor güvenlik kodum yok. Her şeyi denedim maille kurtarmayı, telefona msj göndererek kurtarmayı ve facebooktan hiç biri olmadı. hesabımı nasıl açabilirim.

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba melahat hanım, Instagram destek merkezi üzerinden “Hesap kurtarma talep formu” oluşturmanız gerekmektedir.

  325. Hasan
    Hasan

    İnstagram hesabım başkasının eline geçti diyor eski şifremi giriyorum yanlış diyor e posta gönderiyor saçma sapan başka bir e postaya gönderiyor telefonuma gönderiyor yine aynı sayfa çıkıyor eski şifre istiyor yardımcı olun lütfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınıza ait bilgiler değiştirilip ele geçirilmiş olabilir. Hızlı bir şekilde Instagram destek merkezi ile iletişime geçmelisiniz.

  326. Mavi
    Mavi

    Actigim hesabın ismini degistirdim. Bu sebeple mi anlayamadım ama hesabim kapatıldı. Nedenini anlamam icin yardımcı olursanız sevinirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, yeni ismininiz nedeniyle taklit şikayeti almış olabilirsiniz. Mail adresinizi kontrol ettiniz mi acaba?

  327. Vedat
    Vedat

    Meraba istagram ekibi benim telefonum onay kodu gelmiyor bu sorun çözme bilirmisinz lütfen 🙏

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Vedat, Instagram destek merkezi üzerinden talep formu oluşturarak hesabını kurtarabilirsin.

  328. Mehmet
    Mehmet

    Şifremi Çaldılar Nasıl Alacağım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızda yer alan mail adresiniz ya da telefon numaranız ile şifre sıfırlama işlemleri yapmayı denediniz mi?

  329. Kadir Altan
    Kadir Altan

    Hesabım kitlendi ve hesabıma giriş yapamıyorum numara üzerine giriş yapacam ama eski numaram kod gidiyo ve giremiyorum lütfen acil yardımcı olun 2 ay oldu

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhab, Instagram destek merkezi üzerinden iletişime geçmeli ve hesap sıfırlama talebi oluşturmalısınız.

  330. Birsen
    Birsen

    Spam olarak elimden alınan hesabımı
    tekrar geri alabilmek için gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Birsen hanım, Instagram destek merkezi ile iletişime geçtiniz mi acaba?

  331. Ömer
    Ömer

    istigram hesabım hiç bisi yapmadan kapanmış benim hiç bisiden haberim yoktu niye hesabımı kapatiniz. Hic bi sucum yok ken kapatiniz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram profiliniz ile gün içerisinde çok sayıda işlem gerçekleştirmeniz durumunda engel almış olabilirsiniz.

  332. Beyza elmacı
    Beyza elmacı

    merhaba iyi günler hasabım çalındı ve insanlardan para istiyorlar lütfen acil dönüş yapın

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçebilir ve hesap kurtarma talebinde bulunabilirsiniz.

  333. Seda
    Seda

    İnstagramım sürekli beğenilere engelleniyor hiç bir şey yapmadığım halde saçma sapan bir durum sürekli başka bir yerden giriş yapıldı diye mesaj geliyor buna bi çare bulun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız ile 3.parti uygulamalara giriş yapmış olabilirsiniz. Şifre ve güvenlik bilgilerinizi değiştirmenizi tavsiye ederiz.

  334. Ibrahim
    Ibrahim

    Ag bahlantilarimda hic bir sıkıntı yok
    DM den GELEN VIDYO MESAJ ACILMIYO OYNATILMIYO

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, DM üzerinden gelen mesaj gönderen tarafından silinmiş olabilir, ya da mesajın iletimi sırasında bir teknik problem yaşanmış olabilir.

  335. Mira
    Mira

    Dün akşam saatlerinde Instagram beni birden bire attı ve bu mesaj geldi ounume topluluk kurallarına uymadığını, için hesabınız kapatıldı diye itiraz etmek istedim kullanıcı adımı kabul etmedi gerekli yerlere mail attım ve geri dönüş saglanmadı ve ben hiç bir zaman böyle bi davranista bulunmadım ne yapmam gerekiyo almak için mail atıyorum sürekli ama kim bilir kaç kişi mail atiyo benimki fark etmezler belkide bana yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Pandemi dönemi nedeniyle Instagram destek ekibi maillere geç cevap verebilmektedir. E-posta adresinizi sürekli kontrol etmenizi ve cevap almak adına bir süre beklemenizi tavsiye ederiz.

    • Muratcan
      Muratcan

      Maili nereye atıyoruz aynı sorunu demin ben yaşadım mira

  336. Sema Şen
    Sema Şen

    Hesabım kapandı yada çalındı çıkış yapıldı yazısından sonra ulaşamıyorum daha öncede olmuştu tel no sms ile şifre değiştirme ile bir kaç kez getirdim ama şimdi yapamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezine mail attınız mı acaba?

  337. yasemin
    yasemin

    Instagram hesabim birinin eline geçti konuştum müşteri hizmetleriyle bildirim yaptım gönderdim e postayı yazdım ama baş harfi buyuk yazdim yardımcı olurmusunuz tekrardan napmam gerek bilgi verirmisiniz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, e-postanın iletimi açısından herhangi bir sıkıntı olmadı ise ekstradan bir şey yapmanıza gerek yoktur.

  338. Damla
    Damla

    Adıma hesap açılıp uygunsuz mesajlar atılıyo lütfen şikayet edermisiniz lütfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Damla, Instagram destek merkezini kullanarak hesap kurtarma talebi oluşturdunuz mu acaba?

  339. Cennet
    Cennet

    benim hesabım çalındı ve bütün arkadaşlarıma mesaj yolladı epostasını şifresini değiştirdiği için giriş yapamıyorum hesabın nasıl kapanabilir acaba ?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma talebi oluşturmanız gerekmektedir.

      • Emrah
        Emrah

        Merhaba benim İnstagram hesabım dolandırıcıların eline geçmiş şifre, TLF no ve e-postası ni değiştirmişler herkese mesaj yolluyorlar. Hesabı nasıl kapatırım.

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba Emrah, Instagram destek merkezi üzerinden talep oluşturarak hesabının kapatılmasını sağlayabilirsin.

  340. Yusuf
    Yusuf

    Merhabalar biri benim hesabıma girmiş bana yazıyor bunu nasıl çözebiliriz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Destek merkezine mail atmalısınız. Konu hakkında detaylı bilgiler sunmalı ve hesabın sizlere ait olduğunu ispatlamalısınız.

  341. Nedim
    Nedim

    Hesabın Geçici Olarak Kilitlendi
    LÜTFEN YARDIMCI OLUN
    TEKRAR AYNI HESABI NASIL ALABİLİRİM
    HESABIMA KAYITLI OLAN MAİL ADRESiNE HİÇBİR ŞEKİLDE ULAŞAMIYORUM..

    Instagram hesabında şüpheli hareketler saptadık ve güvenlik önlemi olarak hesabını geçici olarak kilitledik.

    Görünüşe göre Instagram’a benzetilerek tasarlanmış bir internet sitesine şifreni girdiğin için hesabın ele geçirilmiş. Bu tür saldırılara şifre tuzağı deniliyor.

    Sonraki birkaç adımda, hesabını güvene alıp tekrar giriş yapman için kimliğini doğrulamanı isteyeceğiz.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Nedim, geçici olarak kilitlenme durumları 1-2 hafta kadar sürebilmektedir. Bu süreyi beklemenizi önermekteyiz.

  342. Alattin çiçek
    Alattin çiçek

    instagram şifremi değiştim, yeni şifreyle girerken iki aşamalı doğrulama kodu istiyor giriş yapabilsem zaten koda ihtiyacım yok, şifre tekrar değiştim güvenlik kodu istiyor onlara da erişimim yok instagrama giriş yapabilmeliyim ki onlara ulaşabileyim, lütfen yardımcı olun tekrar nasıl açacağım hesabımı

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, https://help.instagram.com/ adresi üzerinden Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeli ve hesap kurtarma talebinde bulunmalısınız.

  343. Aylin kaya
    Aylin kaya

    Hesabım başkasının elinde yani çalındı

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Çalınan hesabınız ile ilgili olarak hızlı bir şekilde Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

  344. Alaz
    Alaz

    Selamlar. Kullanmış olduğum instagram hesabım çalındı. Şifremi ve kullanıcı adımı giremiyorum. Acil yardım istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, https://help.instagram.com/ adresi üzerinden hesap kurtarma talep formu oluşturunuz.

  345. Hanifi
    Hanifi

    Hesabım çalındı lütfen yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarmar formu oluşturmanız gerekmektedir. Hesap kurtarma formu oluştururken hesabınızın sizlere ait olduğunu ispatlamanız gerekir.

  346. Ali
    Ali

    Hesabım calındı e postada calındi bana yardımcı olurmusunuz lütfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçtiniz mi acaba?

  347. Muratcan
    Muratcan

    Ben bir tane fotoğrafı profil yaptığım için anında ınstegram benim hesabımı kapattı nasıl duzeltebilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Fotoğraf topluluk kurallarına uygun değil ise engellenmenize neden olmuş olabilir.

  348. Ramazan acar
    Ramazan acar

    Instagram kullanıcı adım değiştirildi bulamıyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, kullanıcı adı değişilkiğiniz sizin haricinizde kimse tarafından yapılamaz. Değişiklik ile ilgili olarak mail adresinizi kontrol etmelisiniz.

  349. Şuayip Ali
    Şuayip Ali

    İyi günler işletme hesabı olarak kullandığım sayfamın bildirimler panelini kullanamıyorum bazı kısıtlamalar getirilmiştir yazıyor var mı çözüm öneriniz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız ile topluluk kuralı ihlaliniz neticesinde bu tarz bir hata alabilirsiniz. Mail adresinizi kontrol ederek bilgilendirme gelip gelmediğinden emin olunuz.

    • Nazlı
      Nazlı

      Merhabalar 6 gün önce instagramım kapatıldı giriş yapamadım koşullarımızı ihlal ettiği için kapatılmıştır yazısıyla karşılaştım bütün resimler şahsıma aittir hiçbir uygunsuz içerikte bulunmuyor muhtemelen engel yedim form doldurdum ama galiba yanıt olumsuz görünüşe göre diye başlayan bir metın cvp olarak geldi lütfen yardımcı olurmusunuz bu hesap benim için önemli açılımı geri 15 güne açılır diyen var hiç açılmaz diyende rica ediyorum dönüş yapın

      • Insta Takipçi
        Insta Takipçi

        Merhaba, Instagram tarafından olumsuz dönüş alındı ise hesabınızın açılması zor görünüyor.

  350. Sevgi
    Sevgi

    Uygulamamın güncel olmasına rağmen
    Yeni hesap açtım fakat reels video bölümü ve mağza bölümü yok
    İnsagramıneski sürümü şeklinde açılmış
    Bunun düzeltilmesini istiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, telefon modeliniz, yazılım sürümünüz ile Instagram sürümünüz arasında uyuşmazlık ve desteklenmeme durumları olabilmektedir. Lütfen sürümlerinizi kontrol ediniz.

  351. Murat
    Murat

    İyi günler ınstgram dan gelen bildirimler gelmiyor ayarladan hepsi acık ama gelmiyor yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Cihazınızın uygulama ayarları bölümünden Instagram ön bellek temizlemesini yapabilirsiniz.

  352. Sacide
    Sacide

    Hesabıma giremiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınıza girerken ne tarz bir hata alıyorsunuz acaba?

  353. Burcu Ercan Mum
    Burcu Ercan Mum

    Merhaba Ticari olarak satış amaçlı kullandığım sayfama bugün bir engel aldım . Hesabınız bır başkası tarafından ele geçirildi diye sifre yenileyemiyorum. Eskı şifremi hatalı gösteriyor. Lütfen yardımcı olun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınıza bağlanmaya çalıştığınız internet IP adresiniz spam ve güvenilmeyen olarak algılanmış olabilir. Mobil veri üzerinden ya da IP değiştirerek deneyebilir misiniz?

  354. kenan
    kenan

    merhaba instagram a giriş yaptığım bütün şifrelerimi unuttum telofon numaramda değişti hesabımı geri almamda yardımcı olun lütfen.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı geri almanın tek yolu Instagram destek merkezi ile iletişime geçmek olacaktır.

  355. büşra
    büşra

    merhaba ben instagrama giriş yapıyorum ama akış yenilenmiyor ve benı başka bır sayfaya atıyor vıdeo selfıesi istiyor gönderiyorum kabul etmiyor yardımcı olur musunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, mail adresinizi kontrol ettiniz mi acaba?

  356. Mahmut
    Mahmut

    Hesabım çalındı lütfen bana yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, çalınan hesabınızı geri alabilmek için Instagram destek merkezi ile iletişim kurmanız gerekir. Destek merkezi üzerinden hesap kurtarma talebi oluşturmalısınız.

  357. Ahmet Gümüş
    Ahmet Gümüş

    Canlı yayın açamıyorum nedendir

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızı tüm güvenlik bilgileri ile onaylamanız gerekir?

  358. Ebru Dahın
    Ebru Dahın

    Hesabım kısıtlandı telefon numarama onay kodu gönderiyorum fakat kod gelmiyor ne yapmam gerekiyor? Hesabımı yeniden nasıl aktifleştirebilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, ehsabınızı yeniden aktif etmek için Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeyi denyebilirsiniz.

  359. Yusuf
    Yusuf

    Benim instagram sayfam çalınıp kapatıldı bilgim dışında kaptışmıştır buna hemen bir çözüm bulunup en kısa zamanda tekrar hesabımın aktif edilmesini arz ederim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

  360. Emin öcal ÖTER
    Emin öcal ÖTER

    Instagram hesabim bugün yeniden topluluk kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 2.kez kapatıldı.Ayni durumu 12 13 gün once tekrar yaşadım,karara itiraz ettim gerekli adımları izledim aradan 7 gün geçtikten sonra instagram hesabımı yeniden etkinleştirildi ve yanlışlık ve kaynaklanan sorun icin özür diledi. Aynı sorun hesabi yeniden kullanmaya başladıktan 6 7 gün sonra yeniden meydana geldi ve hesabim yeniden kapatıldı. Herhangi bi küfür kötü yazi siyasi dini vs içerikli herhangi bir paylaşım veya yorum da bulunmadım.Ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun…hesap beş buçuk yılı aşkın süredir kullanmış olduğum bi hesaptır…

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınıza erişimi olan tüm 3.parti uygulamaları deaktive ediniz. Tüm giriş bilgilerinizi değiştiriniz. Hesabınız başkalarının eline geçmiş olabilir.

  361. Emin ozdemir
    Emin ozdemir

    Instagram hesabim calindi yardimci olursaniz sevinirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma formu doldurunuz.

  362. Meryem
    Meryem

    Az önce arkadaşım benden habersiz profil fotoğrafıma saçma sapan bi fotoğraf koymuş ve ben hiç bir şekilde hesabıma giriş yapamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz mavi balina sanırım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, bu fotoğraf nedeniyle bir sürü profil kapatılmıştır. Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma formu doldurmanız gerekmektedir.

  363. ramzazn kastas
    ramzazn kastas

    merhaba benim instagram hesabım çalındı lütfen yardımcı olun hesabım çalındı lütfen yardıncı olun.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma talep formunu doldurnuz mu acaba?

  364. Dilara
    Dilara

    Yıllardır aynı İnstagramı kullanıyorum ve hesabı açtığım e postamı artık kullanmıyorum hesabım kilitlendi ve ben giriş yapamıyorum kod yolluyor kod yolladığı e postayla benim kinin bi alakası yok çok saçma İnstagram şifremi kabul edip farklı bi e postaya kod yollamak

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap bilgilerinizi değiştirmeyi deneyiniz.

  365. Enes
    Enes

    Arkadaşlar ben yanlışlıkla instagram ın yasakladığı bir gönderiyi profil fotoğrafım yaptım hesabım kapatıldı nasıl açtırabilirim geri lütfen bilen varsa söyleyebilir mi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma formu doldurmanız gerekmektedir.

  366. MEHMET YASİN
    MEHMET YASİN

    İnstagram şifremi mail adresimi ve telefon numaramı değiştirdim yardımcı olurmusunuz lütfen yardım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma formu doldunuz mu acaba?

  367. Mustafa keskin
    Mustafa keskin

    Hesap silme işlemini nasıl iptal edebilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, 30 gün geçmeden Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeniz gerekir.

  368. irfan
    irfan

    instagram hesabınmda bazı gönderimlerimi sponsorlu reklam vermek istiyorum ancak bizden kaynaklı sorun var daha sonra tekrar deneyiniz. uyarısı veriyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, reklam hesabınızda yer alan tüm güvenlik bilgilerinizi onayladınız mı acaba?

  369. Cuma kurt
    Cuma kurt

    Hesabıma giremiyorum yardımcı olun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınıza girerken ne tarz bir hata alıyorsunuz açaba?

  370. Türkan
    Türkan

    Merhaba 27 Kasım’da durduk yere Instagram hesabım kapatıldı topluluk kuralları ihlali diye oysa hiç bir şey paylaşmamıştım bile. Form da doldurdum e postama mail geldi geri cevap da verdim ama hiç bir şey olmadı. Ne yapmam gerekiyor? :(((

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram tarafından cevap almanız pandemi nedeniyle uzun sürebilmektedir.

  371. Celal
    Celal

    Benimki çalındı adama kendi numarasını koymuş şifre değiştirmiş nasıl geri alabilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınızı geri alabilmek için yapabileceğiniz tek şey Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma formu doldurmak olacaktır.

  372. beren
    beren

    instagram hesabım geçiçi olarak bir uygulama yüzünden kitlendi hesabıma kayıtlı e posta adresim yok ve telefon numaram değşti kod göndermem gerekiyo açmam için ama kod eski telefon numarama gidiyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma formu doldurmanız gerekmektedir.

  373. Fatoş
    Fatoş

    İşletme hesabıma birşey oldu anlamadım kişisel hesabımdaki arkadaşlarıma istek gönderirken ban yediğimi düşünüyorum çözüm arayışı içinde iken kişisel hesap yapıp sonra tekrar işletme hesabına geçin diye bir çözüme denk geldim fakat tekrar işletme hesabına geçiş sağlayamıyorum defalarca yazdım bir dönüş olmadı 1 aydır bu şekilde acil yardım edermisiniz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, İşletme hesabınız kapatılmış olabilir. Destek merkezi ile iletişime geçmeyi denemelisiniz.

  374. Ezgi varlı
    Ezgi varlı

    Yaşım 21 13 yaş uyarısından hesabıma erişimim sağlanmıyor hesabımda bir e posta olmadığı için kurtarma linki gönderilmiyor bağlantılı olan Facebook hesabımda yok sadece telefon numaram var yardımcı olabilirmisniz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap kurtarma formu doldurdunuz mu?

  375. Filiz
    Filiz

    Slm 05 12 2020 tarihinden beri Instagram hesabim çalındı o kadar şikayet etmeme rağmen neden kapatılmadı lütfen yardım edin hakim la alakasız şeyler paylaşılıyor lar kolay gelsin en kısa süre de hesabim kapansın lütfen 😪😪😪 e posta kullanıcı adı hepsi değiştirilmiş

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, başvurularınız karşısında herhangi bir cevap alamadınız mı?

      • Filiz
        Filiz

        Yok alamadım ve biran önce kapatılmasını istiyorum lütfen yardımcı olun

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, Instagram destek merkezine bu adres üzerinden ulaşarak ; https://help.instagram.com/ hesap kurtama ve şikayet formları doldurmayı deneyiniz lütfen.

          • Filiz
            Filiz

            Enes bey tüm bilgilerim karşı taraf tarafından çalındığı için hiçbirşey yapamıyorum o kadar şikayet ediyorum ettiriyorum yok 😪😪

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhaba, hesabınız çalındığında; destek merkezi ile iletişime geçerken, hesabınızın sizlere ait olduğunu ispatlayacak bilgileri sunmanız fayda sağlayabilir.

  376. Gizem
    Gizem

    İnstagramdan istek bölümüne girdiğimde daha sonra tekrar dene toplumumuzu korumak için instagramda bazı işlemleri kısıtlamakta gibi ifadeler yazıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, mail adresinizi kontrol eder misiniz? Hesabınız kısıtlama almış olabilir.

  377. Mertcan
    Mertcan

    Instagram hesabımın kullanıcı adını biliyorum ama şifremi unuttum hesaba bağlı olan telefon numarasını artık kullanamıyorum geri almama yardım eder misiniz lütfen

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınızı geri almak için yapmanız gereken Instagram destek merkezi ile iletişime geçmek ve bilgilerinizin yenilenmesini talep etmek olacaktır.

  378. Anıl Karakurt
    Anıl Karakurt

    Merhaba Instagram’da 2 yıl önce oltalama mail ile malasef hesabımı ve ismimi kaptırdım. Tekrardan farklı bı isimle hesabımı aldım. Mavi tık alabilecek takipçim var mavi tiki nasıl alabilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, mavi tık almak için destek merkezi üzerinden başvuru yapmanız gerekir.

  379. Fatma
    Fatma

    Adıma hesap açıldı nasıl kapatabilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, adınıza açılmış olan kullanıcı adını da belirterek destek merkezi ile iletişime geçiniz lütfen.

  380. Onur
    Onur

    Instagram bilgilerimi komple silmek istiyorum dondurdum lakin hala gözüküyor silinmesini istiyorum yardımcı olur musunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, kalıcı olarak hesap silme adımlarını gerçekleştirirken ne tür bir hata alıyorsunuz acaba?

  381. Sinem
    Sinem

    İnstagram hesabım çalındı çalan kişinin tüm bilgilerine ulaşmama rağmen hiç birşey yapamıyorum instagram sorumluları ile iletişime geçemiyorum çok sınır bozucu bir durum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, https://help.instagram.com/ adresi üzerinden destek talebi oluşturabilir misiniz?

  382. isma
    isma

    ınstegram hesabıma ve şifre, eposta erisemiyorum yardımcı olurmusunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, telefon numaranız ile onaylama yaptı iseniz lütfen telefon numaranızı kullanarak sıfırlama yoluna gidiniz.

  383. Kenan
    Kenan

    Telefon numarası utune 5 tane hesapvar ama iç birine giremiyom şifre leri unutum bana. Bir yardımcı olun hesapları kapatamiyorumda napacam bilmiyorum hesaplarını kapatmama yardımcı olun

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesaplarınızı kapatmak için destek merkezine mail atmanız yeterli olacaktır.

  384. Mustafa
    Mustafa

    Merhaba iyi akşamlar. Arkadaşlar hesabımı neden ihlali ettiğini kapanmıştır ve bununla ilgili bilenler var mı?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınız topluluk kurallarına aykırı eylemde bulunmuş olabilir. Mail adresinizi kontrol ettiniz mi acaba?

  385. Ferhat
    Ferhat

    Hesabım calındı geri nası alabilirimm

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınızı geri açmak için destek merkezi üzerinden hesap kurtarma talebi oluşturmanız gerekmektedir.

  386. Hasan
    Hasan

    Story de paylaşımlarımda müzik seçeneği yok nedeni nedir

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, cihazınız sürüm olarak güncel mi?

  387. Melek Naz
    Melek Naz

    Merhaba ben instgram verilerimi nasıl silebilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Ayarlar kısmından Gizlilik > verilerimi sil işlemi yapabilirsiniz.

  388. Mehmet Yusma
    Mehmet Yusma

    İstegram hesabım icloud üzerine bağlı telefonum bozuldu icloud umu unutmuşum istegram şifre de doğru ama icloud kod gidiyor icloud umu bilmiyorum giriş yapamıyorum kaç aydır

  389. Yaşar
    Yaşar

    instagram reklam hesbım kısıtlandı

  390. Meliha
    Meliha

    Instagram hesabını dondurup açtıktan sonra tekrar dondurabilmek için 1 hafta sonra deneyin deniyor o gün içinde dondurmak istiyorum tekrar bununla ilgili çalışma yapilabilirmi

  391. Doğukan Akyasan
    Doğukan Akyasan

    Instagram hesabım link gönderilerek çalındı ne epostami ne telefon numaramı kabul ediyor geri almak için ne yapmam lazım

  392. Hanife akyıldız
    Hanife akyıldız

    Merhaba istegramda silinen mesajları getirmek istiyorum güvenlik ayarlarından veri indir re girdim 2 gun bekledim fakat mail gelmedi yardomci olurmusunuz o mj onemli hayat meselesi mahkemei bir durum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, verileri indirmek istediğiniz mail adresi ile hesabınızın onaylı olduğu mail adresi aynı mı?

  393. Sabiha
    Sabiha

    6.1.2021 tarihine kadar hesabim doldurulmuştu. Bugün işlem yapmak isterimm hala müsaade etmiyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınızın açılması için bir süre daha beklemenizi tavsiye ederiz.

  394. Batuhan
    Batuhan

    Merhaba İşletme hesabımın şifresini değiştirmek zorunda kaldım değiştirdim, ancak Duo Mobile programından iki faktörlü doğrula kodu ile giriş yapıyorduk, şimdi ise kodlar programda yok ve hesabıma giriş yapamıyorum, şifreyi istediğim gibi değiştiriyorum şifreyi giriyorum ancak şifreden sonra bana Duo dan alınan kodu soruyor yanlış diyor ve ortada bir kod yok nasıl yapabiliriz

  395. Gönül
    Gönül

    Merhaba hesabım 13 yaş sınırı ile kısıtlandı. Ben yanlışlıkla doğum tarihimi yanlış girdim. 1996 doğumluyum. İtiraz etim, mail geldi mailde istenilen şekilde cevap verdim. Fakat daha sonra dönüş olmadı bana. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? 14 gün içerisinde kapatılacaktır yazıyor. Kapanmasını istemiyorum :((

    • Cansu
      Cansu

      Ben de aynı durumdayım… Cevap verseler artık en azından neler yapabileceğimizi öğrensek. Bir çok yere mail attım kimliğim ile ama yanıt vermiyorlar!

  396. Cansu
    Cansu

    İyi günler. İnstagram hesabım instagram tarafından kilitlendi. 21 yalından olmama rağmen 13 yaş altın kullanıcı olarak kilitlendi itiraz ettim ama hâlâ sonuç yok. Lütfen yardımcı olur musunuz?

  397. Özge
    Özge

    Merhaba
    Telefonumu değiştirdikten sonra Instagram story music uygulamam kayboldu.
    Rica etsem yardımcı olur musunuz ?

  398. Selahattin
    Selahattin

    Benimde aynısı yemin ederim ya lütfen yardımcı olun lütfen

  399. Selahattin
    Selahattin

    Instagram kişisel hesabıma giriş yapamıyorum telefon numaram değişti şifremi hatırlamıyorum lütfen yardımcı olun

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, destek merkezi üzerinden şifre sıfırlama talebi oluşturmalısınız.

  400. Cansu
    Cansu

    Merhaba. İnstagram hesabımda yaşımı anlamadan değiştirdim. 13 yaş sınırlaması yüzünden hesabım kilitlendi. Sorun bildir alanından da kimliğimi mail attım instagram help ve press olan e postalara da kimliğimin resmini mail attım ama dönüş sağlanmadı. Lütfen yardımcı olun

  401. Furkan ayrancı
    Furkan ayrancı

    İstagram Hesamımın şifresini biliyorum ama e postasini ve telefon numarasını unuttum hesabımı geri almamda yardımcı olun

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Furkan bey, Instagram destek merkezi ile iletişime geçtiniz mi?

  402. Nilüfer
    Nilüfer

    Merhaba Ben 8 9 yıl önce instagram hesabımı dondurdum nasıl oluyor bana sormadan hesabı geri açıyor yada şifreyi mi kırdılar şikayet ediyorım kapanması için kapanmıyor ne yapabilirim

  403. Nilüfer
    Nilüfer

    İnstagram hesabı donduğu halde nasıl açıldı bilmiyorum instagram şikayet formu dolduruyorum hata veriyor ne yapmam gerekiyor

  404. İhsan Aytemiş
    İhsan Aytemiş

    Merhaba
    Çok acil bir sorun yaşadım. Kötü niyetli biri hem intstagram ve facbook hesablarıma cinsel içerikli videolar ile yükleyerek beni şantaj ediyor acil olarak önlem alınması için yardım istiyorum. Hesaplarımı acilen dondurulmasını istiyorum. Hiçbir kimsenin erişilmesin istemiyorum.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Facebook destek merkezi ile iletişime geçmenizi size şiddetle tavsiye ederiz.

  405. mehmet
    mehmet

    hesabım çalındı numara ve mail değişmiş şifreyi buldum numara veya mail gönderiyor değiştirdiği için 6 haneli numara gelmiyor çalana düşüyor ne yapabilirim

  406. Nazlı
    Nazlı

    Hesabım başka biri tarafından çalınmıştır giriş bilgilerimi girdiğimden kullanıcıya ait değildir diyor lütfen bir çözüm bulun

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, sizlere tavsiyemiz hızlı bir şekilde Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeniz olacaktır.

  407. Ahmet
    Ahmet

    Merhaba hesabimda milletin fotoğraf beğeni sayısını göremiyorum nasil hallederim lütfen bana yardimci olumursun beğeni sayısı gözükmüyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınız kısıtlama almış olabilir. Bu konuda sizlere herhangi bir mail geldi mi acaba?

  408. Kader
    Kader

    Merhaba kuzenimin hesabını 2 gündür çevrimiçi göremiyorum Başka bir hesaptan baktım çevrimiçi açık sonrasında kendimi kontrol ettim açık değişiklik yok aramızda nahoş bir olay olmuştu beni mi kısıtladın dedim yapmadım diyor sizce nasıl bir teknik problem olabilir yoksa yalan mı söylüyor benzer durum yaşayan var mı lütfen yardımcı olun

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, sizleri kısıtlamış olabilir.

  409. Seyfettin
    Seyfettin

    Instegram hesabım kapatıldı lütfen bana yardımcı olun

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınızın kapatılma nedeni nedir acaba?

  410. Ömer Candemir
    Ömer Candemir

    Merhaba abi hesabım herhalde çalındı hesabıma giremiyorum bana yardımcı olabilir misiniz abi

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeyi denediniz mi acaba?

  411. Elif
    Elif

    İnstagramda hesabimdan e posta degistirilmis ve o e postaya giris yapılmıyor yardimci olun lutfen

  412. FEYZA KAVCI
    FEYZA KAVCI

    Merhaba, instagramıma giriş yapıyorum fakat şifremi birden çok denediğim için e-postama kod gönderiyor. Kayıtlı e-postaya ulaşamıyorum yardım eder misiniz?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Destek merkezi üzerinden bilgilerinizi değiştirme talebi oluşturmalısınız.

  413. Bilge
    Bilge

    hesabıma girdiğimde hesabınız kapatılmıştır diye yazık çıkıyor bunun sebebi ne

  414. Nazgül
    Nazgül

    Hesabim çalındı lütfen yardımcı olun çalan kişi hesabim adında milleti dolandırıyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçerek hesap kurtarma adımlarını izlemelisiniz.

  415. İzzet
    İzzet

    Merhaba instagram yetkilisi
    Instagram gizlilik kurallari ihlali söz konusudur daha önce engellediğim instagram kullanıcısı Medmasisoz rumuzlu kisi gizli program gorme programı ile instagram hesabimda ki giz li olan hesabıma girip bakabiliyor sırf bu yüzden paylaşım yapamıyorum bu kisi aynı zamanda aile hesaplarima da ulaşıyor takipcilerim takip ettiklerimi yapılan yorumları Dm de ki mesajlarima kadar ulaşabiliyor konuyla ilgilenmenizi önemle arz ediyorum yoksa instagram hesabımı devre dışı birakmak zorunda kalacağım
    Sorunla ilgili instagrama defalarca mail attim dönüş yapılmadi lütfen yardımcı olurmusunu

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, mail atmanızın üzerinden ne kadar süre geçti acaba?

  416. Seda
    Seda

    Merhaba takip engeli yedim ve ne yaptıysam düzelmiyor. Napmam gerekiyor ???? Acil donus yapin lütfen geri takip yapamıyorum kimseye

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, takip engelleri genellikle 1-2 hafta kadar sürebilmektedir.

  417. Dilan koç
    Dilan koç

    Hesabımı iki aylığına dondurdum şimdi hesabımı bulamıyorum bana lütfen yardım edin

  418. Nur şen
    Nur şen

    Numarama kod geliyor ama doğrulama yaptığım İçin giriş yapamıyorum hesabıma bu 1 değil kaç oldu ya artık dava açıcam bütün fotoğraflarım orda herşeyim nasıl giricm ya ulaşıp hesabımı kapattıracağım bir iletişim numarası dahi yok

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçmeyi denediniz mi?

  419. Melek
    Melek

    Insdaqram hesabim gecici olarK kitelndi diyo aclirimi? Ve guvenlik kodu isdyo o nunarada cakwmadi icin ne yapacami bilmyorum

  420. Orçun
    Orçun

    İnstagram Profil Fotoğrafımı Değiştiremiyorum Hata Veriyor Yardımcı Olun.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, son zamanlarda çok sık profil resmi değiştirdiyseniz bu tarz bir problem olmuş olabilir.

  421. Özlem
    Özlem

    Iyi gunler adima ait olmayan 4 hesap var resimlerimi ve adimi kullanarak tlf numarami dagitiyor bu hesaplarin kapatilmasini ve hic bir sekilde ne adima nede resimlerimi baska hesapta gormek istemiyorum ltf yardimci olun

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, bu durumda instagram destek merkezi ile iletişime geçebilir hatta ve hatta cimer üzerinden bu hesapları şikayet edebilirsiniz.

  422. Türker demir
    Türker demir

    Enes bey merhabalar ben instagram kullanıcısıyım ve her sorun var instagramın da bildirim merkezlerimiz hepsi açık bir çok kez yaptım ama hala bildirim alamıyorum gelmiyor şimdi. İse mesaj atıyorum gönderiliyor gözüküyor sonra instagramı siliyorum yüklüyorum sonradan anca görüyorum yardımcı olurmusunuzz

  423. Tuğçe
    Tuğçe

    Merhaba yıllardan beri kullandıgım tek hesabım olan instegram hesabım bianda kapatıldı ve nedenini bilmiyorum geri açılmasını istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

  424. Zeynep
    Zeynep

    İlk defa bildirim sorunu yaşıyorum ayarlarda ve uygulama da da bildirimler açık ancak uygulamaya kendim girdiğimde görüyorum çözüm nedir?

  425. Serpil taner
    Serpil taner

    Ben önceden reklam yapabiliyordum ınstagramda şimdi yapamıyorum sorunu bulamadım bir türlü yardımcı olurmusunuz

  426. Mükremin Kılıç
    Mükremin Kılıç

    İnstagram hesapım çalındı e posta telefon numaram değiştirildi benim hakkımda durumlar paylaşılıyor bana acil yardımcı olur musunuz

  427. Yasemin
    Yasemin

    Merhaba ben istagrama giriş yapamıyorum hata olusyu bir kaç dakika bekleyin diyo ne yapmam gerekiyor telefoncular anlarmi

  428. volkan
    volkan

    insta hesapım geçici olarak kilitlendi tel no sms gönderiyorum ama gelmi hesapıma nasıl girebilirim

  429. Abdullah topcu
    Abdullah topcu

    İnstagram hesabım çalındı ve geri alamıyorum lütfen benle iletişime geçin

  430. Büşra
    Büşra

    Merhaba benim hesabımda giriş yap dediğim anda giriş için yardım al diye bir yazı çıkmaya başladı. Giriş için e posta adresimi ve telefon numaramı kullanabiliyorum fakat kod göndermek için başka bir e posta adresi gözüküyor ve o e posta ile bağlantım yok. Instagram ile e posta üzerinden iletişime geçtim şifre yenileme bağlantısı gönderdiler fakat bunları yaptığım halde hala değişen bir şey Yok lütfen yardımcı olun.

  431. Gözde
    Gözde

    Mesajlarımı kısıtla dıktan sonra engelleri kaldıramıyorum ne eski mesajlarımı silemiyorum kısıklığında a bağlantınızda bir sorun yaşıyorsunuz deyip yetiştiriyorlar kneeskin sistemi kurun bir çözüm bulunuz

  432. Rabia
    Rabia

    Merhaba üç gündür şifre yenilememe rağmen hesabım hata veriyor bir kaç dakika bekle diyo napmam gerekiyor lütfen yardımcı olun

  433. Mehmet
    Mehmet

    İnstagram hesabımı şifre doğru girmeme rağmen giremiyorum hata veriyor , ama masaüstü bilgisayardan girdiğimde giriliyor , cihazım iPhone 12 pro max , android telefonlarda da denedim orda da girilmiyor ne yapabilirim yardımcı olursaniz çok iyi olur lütfen ne yapabilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, masaüstü cihaz üzerinden giriş yaparak tüm bilgilerinizi tazeleyiniz. Şifrelerinizi ve posta adreslerini. Daha sonra tüm cihazlardan çıkıp yap diyiniz. Ve en son olarak mobil cihazlardan önbellek temizliği yapınız. Sorun çözülecektir.

  434. Nuri
    Nuri

    Isdegram hesabim calindi

  435. Gülnihal
    Gülnihal

    İnstaheamımı tamamen kapatmiştim ama şimdi SMS geliyor tekrar açmak için şifre falan, biri açmaya mı çalışıyor acaba

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, evet bir kişi yeniden açmaya çalışıyor olabilir.

  436. Nesrin
    Nesrin

    Hesabım başkasının eline geçti ve takipçilerim dolandırılıyor. Şifremi değiştiriyorum ama kod dolandırıcının telefonuna gidiyor. Benim mailime gelmesi lazım. Çok acil yardım gerek insanların parası gidiyor.

  437. Abdurrahim
    Abdurrahim

    Abi kolay gelsin benim İnstagram hesabımı çaldılar gmail hesabı ile telefon numarasını değiştirdiler yardımcı olursanız sevinirim

  438. Neslihan
    Neslihan

    Merhaba reklam tanıtım için ödeme yapıyorum ödeme alındı diyor ama reklamım aktif olmuyor hala ödeme yapın diyor hesaptan da çekilmemiş defalarca denedim olmuyor lütfen yardımcı olurmusunz

  439. Menekşe
    Menekşe

    İnstagram hesabımız çalındı lütfen yardım edin bize

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, destek hattına başvurdunuz mu acaba?

  440. Ayşegül
    Ayşegül

    İnstagram hesabım bir anda silindi hiç bir şekilde ulaşamıyorum öyle bir hesap yok yani nasıl ulaşabilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınız başka kişilerin eline geçmiş ve bu kişiler kullanıcı adınızı değiştirmiş olabilir.

  441. Mehmet Akif
    Mehmet Akif

    Merhaba, instagram hesabımı dondurmuştum ve şimdi açmaya çalıştığımda ‘ Hesabın askıya alındı ‘ gibi bir durumla karşılaştım. İnstagramdaki kayıtlı e-postama kod gönderiliyor ama ben bu hesabı kullanmıyorum ve herhangi bir bilgiyi de hatırlamıyorum. Şimdiki kullandığım e postayı tanımlatabilme şansım var mı? Lütfen yadımcı olun…

  442. Veli
    Veli

    Hesabımı aktiflenmesini istiyorum yardımcı olacaksanız sevinirim.

  443. Busenur ŞENTÜRK
    Busenur ŞENTÜRK

    Enes bey dün gece hesabım çalındı bana yardımcı olabilirmisiniz kısaca nasıl çalındığınıda anlatiyim benim 1.300 takipçim var 1.500 tanede takip ettiklerim var takip ettiklerimi takipten çıkarıyodum tek tek uğraşamadım sonra bi uygulama indirdim telefonuma toplu silmk için o uygulamadan sonra hesabıma birdaha giremedim lütfen yardımcı olurmusunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınıza farklı bir sistem üzerinden giriş yaptığınız için bilgileriniz ele geçirilmiş. Instagram destek merkezi üzerinden yardım istemekten başka çareniz görünmüyor.

  444. Sura
    Sura

    Merhaba ikili doğrulama kodunu yanlışlıkla sildigimden instag. Giriş yapamıyorum 8-6 haneli kod istiyor. Gmail adresimi intsa şifremi telefon numaramı bildiğim halde giremiyorum. Gmail attım sorun bildirdim kullanıcı adimi ve gönderdikleri şifreyle fotoğraf çekip attım ama hala cevap gelmedi

  445. Serap Yıldırım
    Serap Yıldırım

    Hesabımı açamıyorum ve şifremi unuttum mesaj geliyor telefon numarama onu da açamıyorum lütfen yardım edin

  446. pelin
    pelin

    merhaba instgaram hesabıma giriş yapamıyorum. şifremi unuttum ayrıca 2 faktörlü doğrulama var hesabımda ancak telefonuma güvenlik kodu gelmiyor doğrulama kodu maile düşüyor ancak telefona gelen güvenlik kodu bana gelmiyor yardımcı olur musunuz

  447. SİBEL
    SİBEL

    HESABIM ÇALINDI BANA BU KONUDA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ.

  448. Tufan
    Tufan

    Yeni açtığım instagram hesabım geçici kilitlendi herhangi bşr hatam yoktu yardım edin

  449. Emrullah
    Emrullah

    İyi günler istegramim çalındı kullanıcı adı yazıyorum çıkmıyor e postami yazıyorum çıkmıyor ama hesap daha duruyor

  450. Nazlı Dilan Çelik
    Nazlı Dilan Çelik

    Merhaba,
    Hesabımdan durup dururken çıkış yapıldı numarama kod yollayamıyorum ayarlardan kapatmıştım çalınmaması için e postaylada giriş yapmamıştım aynı şekilde Facebookdanda şimdi napıcam bana yardımcı olabilir misiniz? Çok zor durumdayım

  451. __ask_i__kiyamet
    __ask_i__kiyamet

    instegram hesabimda sıradışı hareketler farkedildi için hesabım kapatıldı hesabimi nasıl geri alırım lütfen yardımcı olun bana

  452. Aylin
    Aylin

    Dün akşam İnstagram hesabımdan çıkış yapıldı numaram ve Facebook hesabım kayıtlı olduğu halde giriş yapamıyorum güvenliğiniz için şifrenizi güvene aldık giriş için yardım ala tıklayın vs yazıyo ama açılmıyo

  453. Kübra
    Kübra

    E postama kod gelmiyor telefon numarası kabul etmiyor

  454. Seda
    Seda

    İntgram hesabımda e posta ve telefon numarası ben işlem yapmadan değiştirilmiş ve işlem yapıp girmeye çalıştığım da hesabı güvene almak İçin şifreyi yenilendiğini söylüyor ama e posta adresi de telefon numarası da bana ait değil. Bu sorun nasıl giderilir ????

  455. Esma
    Esma

    Merhaba Instagram bugün şifremi değiştirmiş ama benim bundan haberim yok ve e posta ve Facebook a bağlandığım için ınstagramima giremiyorum lütfen yardımcı olun

  456. Ayça Yıldırım
    Ayça Yıldırım

    Merhabalar instagram şifrem değiştirdi e posta adresimde hata veriyor
    Telefon numaram güvenlik ayarlarıyla nedeniyle bu numaraya bağlantı gönderemiyoruz diyor
    Nasıl bir adım izlemeliyim

  457. Tolga Akpınar
    Tolga Akpınar

    Instagram hesabıma giremiyorum telefon numaram kayıtlı kod gönder diyorum daha sora hesabınızın şifresini yeniledik diyor hata veriyor ben ne yapıcam şimdi

  458. Rahime
    Rahime

    Giriş yapamıyorum numaranıza gönderilen kodu girin diyor fakat numarama kod gelmiyor

  459. Mertiniz13x
    Mertiniz13x

    Merhabalar iyi günler Benim hesabımda akış yenilenmedi sorunu var Ve bunun en kısa zamanda hal edinmesine önemle rica ederim

  460. Fatma
    Fatma

    Merhaba benim hesabım instagram tarafından şifre değiştirilmiş bende kullanıcı adı yazıp ilerliyorum ama numara üzerinde fakat güvenlik nedeniyle bana kod gelmiyor yardımcı olursanız çok sevinirim

  461. Leyla
    Leyla

    Lütfen yardımcı olun istegramama giriş yapamıyorum kot gelıyo ama sorun olmusdu dıyo

  462. gülbende
    gülbende

    instagram güvenlik nedeni ile şifremi değiştirdiğini söylüyor bunun üzerine şifre yenilemek için bağlantı istediğimde geçersiz bağlantı diyor bunun için ne yapmam gerekiyor lütfwn yardımcı olurmusunuz

  463. Özge
    Özge

    Iyi günler. Instagrama 2 gündür giriş sağlayamıyorum. Güvenlik ayarları nedeni ile bu numaraya bağlantı gönderemiyoruz hatası veriyor. Sadece telefon numaram ile hesabı açmıştım. Destek ekibine de bağlanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

  464. Kübra
    Kübra

    Merhaba benim işletme hesabım Instagram tarafından şifresi değiştirilmiş ve hiçbir şekilde giriş yapamıyorum mailimi de hatirlamadigim için mail de alamıyorum telefon numaramı ise güvenlik sebebiyle Instagram kod yollamiyor yardımcı olur musunuz lütfen 🙏🏻

  465. Pelin
    Pelin

    Merhaba ben instagram hesabima giris yapamiyorum. E mail ve telefon numarasiyla kayit yaptığım mail hesabımı ve numaramida şuan kullanmiyorum bu yüzden şifreyi alamiyorum. Baska ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz?

  466. Mehmet yalçın
    Mehmet yalçın

    Hesabım çalındı nasıl geri alıcam

  467. Nur
    Nur

    İnstagram hesabımda meilime giremiyorum. Fotoğraflarım var profilim herkese açık. Hesabıma giriş yapıp silmek istiyorum yardımcı olur musunuz

  468. Zeynep zuhal
    Zeynep zuhal

    Merhaba hesabımı doldurmuştum ama şifresini unuttum açamıyorum ve bunun için size defalarca sorun bildirdim yardım merkezinede bildirdim ama ilgilenmiyorsunuz 2 haftadır bekliyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

  469. ayşe
    ayşe

    dm lerim yüklenemiyor yardımcı olurmusunuz

  470. Yaşar
    Yaşar

    Bana uzun zamandır takip isteği geliyor ve kabul edemiyorum kabul et diyorum kabul etmiyor bunun sebebini öğrenmek istiyorum

  471. Melahat
    Melahat

    Instgram hesabım çalındı e-posta ve telefon numaram değiştirildi benim fotoğraflarımin olduğu kişisel hesabım olduğu için endişeleniyorum lütfen hesabımı geri almam için yardımcı olun

  472. Gürsel mutlu
    Gürsel mutlu

    İş adresim olan instagram adresinde tanıtım yapamıyorum daha önce düzenli her hafta yapıyordum kod gönder yapıyorum hiç birşey yapmıyor kodda yok lütfen yardımcı olurmusunuz

  473. Nursena
    Nursena

    Merhaba ben hesabımı dondurmuştum ama instgram şifremi değiştirmiş şimdide kullanıcı bulunamadı diyor ne yapmam lazm çözüm bulanlar yardım edebilirmi

  474. Emirhan
    Emirhan

    İnstagrama giriş yaparken tekrar denemeden önce birkaç dakika bekleyin diyor nasıl düzelir

  475. Cem Tas
    Cem Tas

    instagram müsteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyordum iletişime geçmek için teşekkürler

  476. Veli Atalay
    Veli Atalay

    instagramdan müsteri hizmetleriyle iletisime geçmeye çalışıyordum bi süredir tesekkürler faydalı bir blog yazısı olmus

  477. Bekir
    Bekir

    Ben şifremi unuttum tel numaram ekli değil herhangi bi facebooka da bağlı değil hesabım instagram kendi saçma bi e posta koymuş ona bi erişimim yok gereğinin yapılmasını arz ederim

  478. Süleyman kılıç
    Süleyman kılıç

    İnstegram hesabım çalındı çalan kişide benim adıma takipçilerime mesaj atarak ve hikaye paylaşarak para istiyormuş bu hesabı nasıl kapatabilirim bana bir yardımcı olurmusunuz

  479. Murat
    Murat

    Merhaba 3 gün önce
    Geri takip etmeyen ler uygulama sında bazıları nı sıldım şuan giriş yapamıyorum şifre istiyor yeniliyor um kod istiyor onuda yapıyorum tekrar istiyor ve giriş yapamıyorum ne yapabilirim hesabı m açılır mı

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, 3.parti bir uygulamaya şifreniz ile giriş yaptıysanız hesabınız çalınmış olabilir.

  480. Nazmiye kavak
    Nazmiye kavak

    Merhaba benim istegramda sorun var 15 gündür engelliyim

  481. Köksal
    Köksal

    Instagram şifremi unuttum ve bağlı olduğu hot mailimi de kullanmıyorum aktif değil. Dolayısı ile mail adresime şifrede gönderemiyorum için instagramıma giriş yapamıyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz

  482. Ahmet inci
    Ahmet inci

    Bugün intagramim çalındı girmeye çalışıyorum e postam ve numarayı değiştirmiş dolandırıcıların elinde hesabım yardımcı olur musunuz lütfen

  483. Serap
    Serap

    Merhaba instagramdan herkese açık hesap açtık ama açtığımız e posta adresi kızıma ait olduğu için profesyonel hesaba geçtiğimde facebookla eşleşmiyor ve takip etmediğim kişilerden mesaj alamıyorum. Şimdi ise tamamen kilitlendi hiç açılmıyor ne yapmam gerekiyor.

  484. ecem akay
    ecem akay

    instagrama giriş yapamıyorum epostam ve şifrimi girdikten sonra giriş yap tıkladığımda hiçbir şey olmuyor açılmıyor sürekli denediğimde tekrar denemeden birkaç dakida bekle uyarısı alıyorum 2 gündür bu şekilde bloklanma yada engel vb. şeyler hesabıma hiçbir şekilde bilgilendirilmedi ne yapmalıyım??

  485. Turan
    Turan

    İnstagram hesabımı çaldılar size zahmet bana yardımcı olur musunuz lütfen 🙏

  486. Cem Sargın
    Cem Sargın

    Benim Instagram hesabinda reklam kısıtlaması var onu nasıl kaldracam tanıtımlar devre dışı diyor hesap kısıtlı diyor ama hic bisekilde çözüme ulaşamadım bana yardımcı olurmusunuz

  487. metehanaydinli
    metehanaydinli

    İnştagram’a facebook hesabı ile giriş yapıyordum. Facebook hesabımı sildim. Ve ınstagram hesabına bağlı telefon numarasını kapattım.
    İnştagram hesabından çıkış yapınca şifremi unuttum ve hiç bir şekilde hesabıma ulaşamadım. Ve hesabım ihlal nedeniyle kapatıldığını söylediler. Hiç bir şekilde ihlalin yoktur.

  488. Fatma
    Fatma

    Giris yapmaya çalışırken Hesabinizi güvene almak için yeniledik diyi giriş yapamıyorum neden talimatları da deniyorum olmuyo ne yapmam gerek

  489. Aysel demir
    Aysel demir

    Hesabimdan fazla gereksi takipcileri cikariyordum birden hesabimda akis yenilemiyor yazisi cikti ve 5 gun olmasi ragmen hala calismiyor istagramim hicbir sekilde ne anasayfaya nede msjlara giremiyorum

  490. Işıl
    Işıl

    İnstgaramda bir sayfa tarafından videom izinsiz bı şekilde yayinlanmistir ve ben rahatsız olduğum halde silmiyorlar

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, şikayet ederseniz sayfa kapatılabilir. Siz direkt olarak Instagram’a şikayet ediniz.

  491. Burak Can
    Burak Can

    Instagram hesabım çalındı ve hesabımda benim adıma dolandırıcılık yapılıyor ve hesabımı geri alamıyorum Lütfen yardımcı olur musunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçip, hesap kurtarma adımlarını takip ettiniz mi acaba?

  492. Mehmet
    Mehmet

    Hesabim calindi ve hesabim uzerinden dolandiriclik yapiliyo lutfen yardim istiyorum

  493. Eren S.
    Eren S.

    Merhaba ben kullanıcı ismimi yan hesabıma aktarmak için değiştirdim yan hesabıma geçtiğimde o kullanıcı ismini kullanamdım ve o kulluanıcı isimini kullanan başka biri yok bunun süresi varmı veya nası yapabilirim?

  494. cahit
    cahit

    merhaba ınstagram hesabım dolandırıcılar tarafından çalındı. Bunun için yardımcı olursanız sevinirim.

  495. Enes Bulut
    Enes Bulut

    Merhaba, mesajları geri getiremezsiniz.

  496. Esra
    Esra

    İntegram satış sayfam var ve sayfamdakı ürünlere reklam veremıyorım talepte bulunulduğu zamana hesabımın tamamen kısıtlandığı bilgisini aldım ,başka sayfa açmama rağmen yine de ürünlerimi reklama veremiyorum onaylanmıyor lütfen yrdımcı olabılır mısınız

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, sattığınız ürünler Facebook reklam politikalarını ihlal etmiyor değil mi? Eğer ediyor ise engel almanız normal.

  497. Murat
    Murat

    Yeter kardeşim bu dolandırıcılardan bıktık hesabım çalındı geri bile alamadım onca emeğimiz boşa gidiyor yazık günah bir abimin daha çalınmış buna bir çare bulun bıktık artık ya lanet editörün artık böyle şerefsizlerin emek hırsızlarının hesap çalmasından buna bir çözüm üretin daha kaç kişinin hesabı çalınacak yazık değil mi

  498. Tuğçe çakır
    Tuğçe çakır

    Iyi gunler ikili faktöde yaptim hesabımı ama o gunden beri giris yapamiyorum gelen kodu yaziyorum ama heabima giris yapamigorum meil veya sifre hatasi almiyorum herseyi dogru yapmam ramen giriş sıkıntım var ve bunu çözemiyorum

  499. gül
    gül

    Hesabım kapatıldı nasıl açabilirim

  500. Mehmet
    Mehmet

    Instegram hesabım çalındı bana geri verilmesini rica ederim

  501. Ruçhan
    Ruçhan

    Ben insagram şifremi unutmuştum şifreyi değiştirdim fakat yeni insagram açılmış facebookle kendi insagram nasıl alabilirim lütfen rica ediyorum bana yardimci olabilirmisiniz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , eski Instagram hesabınızın bağlı olduğu maili kontrol etmeniz gerekmektedir. Bu mail üzerinden eski hesabınıza ulaşabilirsiniz.

  502. Ruçhan
    Ruçhan

    Ben akşam şifremi unutmuştum maile link geldi değiştirdim fakat facebook ile yeni insagram açılmış eski normal insagrami nasıl kullanabilirim yardimci olabilirmisin lütfen rica ediyorum profilim var

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , eski Instagram adresinize bağlı olan mail adresinizin doğru olduğundan emin olmanız gerek. Bağlı olduğunuz mail adresinizi bildiğiniz taktirde hesabınıza ulaşabilirsiniz.

  503. Mehmet
    Mehmet

    Merhabalar enes bey ben instagrama giris yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim instagram hesabimi dondurdum ve tekrar acmak istediğim zaman bende iki faktörlü doğrulama istedi bilmedigim icin giriş yapamıyorum yardimci alabilir misiniz teşekkür ederim şimdiden.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , iki faktörlü kimlik doğrulaması yaptığınız zaman size gönderilen 6 adet kod olması gerekmektedir. Bu kodlar ile giriş sağlayabilirsiniz.

  504. tatlı bela
    tatlı bela

    İnstgram hesabım az önce çalındı ve e postama bilgiler geldi yeni e posta ile tlf numarası o kişiyi.ordan bulup gereken yapılabilir mi

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , yeni e-posta ve telefon numarası geldiyse bu bilgileri elinizde tutun. Dilerseniz hesabınızın çalındığına dair Instagram yardım merkezine yazabilirsiniz.

  505. Nazli
    Nazli

    İnstagram hesabimdan yaptığım özel görüşmeler i sildim yinede mahkeme karariyla cikartabilirlermi lutfen cikmasin

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , konuyla ilgili hukuki bilgilere hakim değiliz. Sosyal medya konusu içerisinde sorduğunuz tüm soruları yanıtlayabiliriz.

  506. Abdullah onur
    Abdullah onur

    Videolarım açılmıyor lütfen yardımcı olur musunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , videolarınız hangi uygulama içinde açılmıyor ?

      • Elif Naz Dilbaz
        Elif Naz Dilbaz

        İnstagram adresim çalındı lütfen yardımcı olur musunuz

  507. Vedat
    Vedat

    Numara benim üstüme kayıtlı ve iki faktörluk kimlik doğrulamasina girdim kod geldi bana ekran fotoğraf i aldım ve telefon değiştirdim bilgilerim içinde kaldı ve ve hesabima erisemiyorum yardımcı olan kimse yokmu

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Çift faktörlü kimlik doğrulamasını ne yazık ki kod olmadan aşamazsınız. Instagram yardım merkezine durumunuzu gerekçeleriyle beraber rapor etmeniz gerekir.

  508. Betul
    Betul

    Merhaba Hesabım sebepsiz yere kural ihlalinden kapatıldı oysaki sayfamda bit takipçi bile yok her paylaşım kendime ait doğa ve kendi resimlerimi paylasiyorum ınstagramdan yardım istedim 4gun oldu dönüş yok ne yapabilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, Instagram yardım merkezi 1 ila 2 hafta içerisinde sorununuza dönüş yapacaktır. iyi günler..

  509. EMİN
    EMİN

    Merhaba iyi günler ya ben Instagram’da herhangi bir video beğenemiyorum veya fotoğraf takip de yapamıyorum bunu bir açma imkanınız var mı???

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, yüksek ihtimalle hesabınız geçici olarak kilitlenmiş. 1 – 2 hafta sürmektedir. Bu süreçte Instagram yardım merkezine rapor gönderebilirseniz açılma işlemini hızlandırırsınız.

  510. hediye
    hediye

    hesabıma iki gündür giriş yapamıyorum iki kere şifremi değiştirdim ama giriş butonuna tıkladıktan sonra bi kaç dakika bekledikten sonra tekrar deneyin yazıyor lütfen yardımcı olun!!!

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın bağlı olduğu mail adresini hatırlıyorsunuz değil mi?

  511. pınar simsek
    pınar simsek

    meraba bisey soracm sise.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba , buyrun sorun tabi

  512. Serap
    Serap

    Arkadaşımın İnstagram hesabından dolandırıldım. Kendisi deil başkaları ele geçirmiş

  513. Gülhan
    Gülhan

    Benim hesabım çalındı ve şimdi benim hesabım üzerinden dolandırıcılık yapılıyor ve e posta ma değil başka bir e-posta adresine kayıtlı olmuş ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun çok zor durumda dayım

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine rapor halinde hesabınızın çalındığını ve hesabınız üzerinden dolandırıcılık işlemlerinin yapıldığını bildirin.

  514. Betül
    Betül

    Ben instagrami daha önceden de birçok kez sildim fakat sonrasında instagrami açtım facebook u da aynı vaziyette açtım fakat bu sefer instagram imi sildigimde acamadim 11 mayis Tan buyana acamiyorum şifre yanlış diyor ama ben sifremi degistirmedim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram hesabınıza bağlı olduğu e-posta adresinden yeni şifre oluşturabilirsiniz.

  515. Özlem
    Özlem

    Instagram hesabım çalındı dolandırıcılıkla ilgili paylaşımlar yapıyoşar kapatılmasını istiyorum lütfen yardımcı olun

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın çalındığına dair instagram yardım merkezine şikayet de bulunmanız gerekiyor. Bu sayede hesabınızın kapanmasını sağlayabilirsiniz.

  516. ibrahim
    ibrahim

    İnstegram hesabımı yaklaşık 20 gün önce dondurdum 10 gündür açmakla uğraşıyorum açılmıyor şifremi giriyorum isteğiniz ile ilgili sorun oluştu hatası veriyor desteklerinizi bekliyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , uygulamanızı güncelleyip tekrar açmayı dener misiniz?

  517. Salih
    Salih

    İstegram hesabımın şifresini unuttum yardımcı olurmusunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, Instagram hesabınızın bağlı olduğu mail adresinizden yeni şifre oluşturabilirsiniz.

  518. Serif
    Serif

    Merhaba instagram hesabim calindi epostasini değiştirmisler kod alamıyorum hesabima giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , e-posta adresinizi kurtarmazsanız Instagram hesabınızı kurtaramazsınız.

  519. Yunus
    Yunus

    Hesabım çalındı ve dolandırıcıların elinde telefon numaramı eposta değiştirmiş hiçbir şekilde geri alamıyorum yardıma ihtiyacım var kimsenin canı yanmasin

  520. Serkan
    Serkan

    İnstagramda hikaye paylaşırken hata veriyor video paylaşamıyorum internetim var saat ayarlarıda tamam uygulamayı sildim yükledim yine aynı hatayı veriyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram güncellemenizde veya cihazınızda bir problem olabilir.

  521. Muhammed Ali çiçek
    Muhammed Ali çiçek

    Selamın aleyküm iyi günler kolay gelsin benim hesabım çalındı busines isimli diye profil ismi de @İnstagrmbusineslfroonl bu kişi hesabı aldı butün bilgilerim gitti bu hesabı tekrar nasıl alabilirim yardımcı olur musunuz lütfen 😞😞😞

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, Instagram hesabınızın bağlı olduğu mail adresini biliyorsanız hesabınızı tekrar geri alabilirsiniz.

  522. Enes Bulut
    Enes Bulut

    Merhabalar , Instagram yardım merkezine durumunuzu rapor halinde göndermelisiniz.

  523. Ayça Çamur
    Ayça Çamur

    İnstagram hesabım çalındı. E posta ve şifremi değiştirdiler. Hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. İnstagrama mail attım. Kaç gün içerisinde dönüş sağlanabilir ?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , e-posta adresinize erişim sağlamadığınız taktirde yardımcı olamayız maalesef.

  524. Fatma
    Fatma

    Instagram hesabına giriyorum sayfa yükleniyor diyor ardindan Akış yenilenemedi diyor 50 sefer sifremide değiştirdim olmuyor napabilirim yardmci olurmusunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , cihazınızla ilgili bir problem olabilir veya uygulama güncellemeniz ile ilgili bir sorun var.

  525. Yagmur
    Yagmur

    HESABİM CALİNDİ YOKMU YRDİMCİ OLAN Bİ VATANDAS PATLASİMLAR YAPİLİYOR

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın bağlı olduğu mail adresi ile şifrenizi değiştirip hesabınıza erişebilirsiniz.

  526. Gizem kaya
    Gizem kaya

    Merhabalar bir kaç gün önce hesabım çalındı Instagram yardım yerine mail attım ama cevaplanmadı ,hesabımi çalıp insanları dolandıran bir sahtekâr var hesabımda artık bu olaya bir el atılsın hesabımı almayı geçtim bari kapatilsin daha fazla insanın canı yanmasın

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine konu ile ilgili detaylı bir rapor iletmeniz gerekmektedir. Geri dönüş süreci 1 ila 2 hafta sürebilir.

  527. Sedat gedik
    Sedat gedik

    Ben sedat gedik mütahitbey diye bir ınstagram hesabım var onu başkası çalmış yanlış yerede yanlış kullanım yapmışlar ve uzerime engel koymuşlar hesabıma giremiyorum yardımdı olmanızı isterim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , durumunuzu Instagram yardım merkezine rapor olarak iletmelisiniz.

  528. Aytul
    Aytul

    Hesabım çalındı bana yardımcı olabilirmisiniz

  529. Aytul aydin
    Aytul aydin

    Hesabım çalındı bana yardımcı olabilirmisiniz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın bağlı olduğu mail adresini biliyor musunuz?

  530. Hatice
    Hatice

    Instagram hesabım çalındı nasıl kurtarabiliriz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram adresinizin bağlı olduğu mail adresini biliyor musunuz?

  531. Cennet
    Cennet

    Fotoğrafım ile fake hesaptan tehdit ediliyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , bu konuda size yardımcı olamıyorum maalesef

  532. Sabriye
    Sabriye

    Merhaba benim instigram hesabım çalındı ve benim adımı kullanarak tanıdıklarım dan para alıyorlar hesabımı nasıl geri ala bilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Kapatılmış olan hesabınızı geri açmak için Instagram yardım merkezi ile iletişime geçmeli ve hesap kurtarma talebinde bulunmalısınız.

  533. İlknur GÖMMEK
    İlknur GÖMMEK

    Benimde aynı şekilde hesabım çalındı ve mail adresim değiştirildi giriş yapamıyorum ve benim adıma paylaşım yapıp tanımadığım insanları ekliyor geri nasıl alabilirim yardımcı olursanız sevinirim

  534. Furkan
    Furkan

    İstagramdan hikaye paylaşamıyorum ve istagramdaki ayarlar bölümünden bitün seçenekler yok gözükmüyor ve müzik indirmede sıkıntı yaşıyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, uygulama güncellemeniz ile ilgili bir problem olabilir. Uygulama güncellemenizi kontrol eder misiniz

  535. Bahar
    Bahar

    Merhaba hesabim çalındı giriş yapamıyorum hiç bir şekilde lütfen yardımcı olur musunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine durumunuzu rapor olarak iletmelisiniz.

  536. Buğracan Kalender
    Buğracan Kalender

    Mervebugra17 isimli hesabım çalındı bugün saat 4 civarında. Gmail hesabıma gelen onay mesajı ile ele geçirildi . Ve herkese Vodafone turkcell veya Türk Telekom adına faturalı hat mı kullanıyorsunuz eğer öyleyse size bakanlık tarafından 100 ile 1100 TL gönderilecek şartsız koşulsuz .. tamamen dolandırıcılık yapıyor şahsıma ait bilgiler yok ellerinde fakat fotoğraflar var onlar i kullanarak herkese yazmış . Herkese bilgi verdim Allah’a şükür ama hesabın acil kalanmasi gerek (mervebugra17)
    şuan icinnEkli hesap sayısı 1370 takip edeni 68

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine hesabınızın çalınıp dolandırıcılık işlemleri yapıldığı konusunda mail atmanız gerekiyor. Böylelikle hesabınız kapatılır.

  537. Tulin
    Tulin

    Istegram hesabımı sebebsiz yere sikayet etmişler geri açılmasını istiyorum şikayetin geri alınmasını istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , durumunuzu detaylı bir şekilde Instagram yardım merkezine mail olarak atmalısınız.

  538. Doğukan
    Doğukan

    Merhabalar,
    Geçtiğimiz hafta perşembe günü üçüncü parti uygulaması nedeniyle hesabım geçici olarak kilitlendi. O günden beri ne yaparsam yapayım hesabımı tekrardan aktifleştiremedim. Internet ortamında bu konuyla ilgili yazılanların hepsini defalarca denedim ( uygulamayı silip yükleme, tarayıcıdan deneme, ön bellek ve çerezleri temizleme, üçüncü parti uygulamasını silme) ancak sonuç hala aynı.
    Instagram’a kendi kullanıcı adım ve şifremle giriş yapmayı denediğim zaman karşıma çıkan hesabınız geçici olarak kilitlenmiştir uyarısından sonra tarif ettiği adımları da denedim. Defalarca hem mail adresime hem de telefon numarama kod talep ettim. Ancak ya girdiğim kod doğru olmasına rağmen yanlış kod uyarısı verdi ya da kodu kabul ettikten sonra yeni şifre belirleme alanında üzgünüz bir sorun oluştu daha sonra tekrar deneyiniz uyarısıyla karşılaştım. 8 yıllık hesabımın bu şekilde kilitlenmesi beni çok üzdü. Elimden gelen herşeyi defalarca yaptım ama sonuç alamadım. Bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.
    Teşekkür ederim.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, Instagram yardım merkezine durumunuzu mail olarak iletmeyi denediniz mi?

      • Doğukan
        Doğukan

        Merhabalar,
        Evet yorumda atlamışım yazmayı, dört defa mail attım ancak herhangi bir dönüş olmadı henüz maalesef

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar , maalesef biraz gecikme yaşanabiliyor.

          • Doğukan
            Doğukan

            Merhaba,
            Geçtiğimiz gün 5. maili de gönderdim, yaşadıklarımı ve sonrasında yaptıklarımı her mailimde detaylı olarak anlattım, hala bir dönüş yok, gerçekten çok ilginç kullanıcılarının yaşadıkları problemlere çözüm oluşturmamaları.. 1 ay olacak neredeyse hesabım kilitleneli yapabileceğim başa bir konu var mı acaba?
            Teşekkür ederim,

      • Doğukan
        Doğukan

        Yorumlarım mı onaylanmıyor anlamadım bu 3. ya da 4. cevaplayışım 🙂 yorumumda atlamışım yazmayı evet 4 defa mail attım ancak hiç bir dönüş olmadı maalesef

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, Pandemi sürecinden dolayı geç cevap veriliyor, ya da hiç cevap alamıyor olabilirsiniz. https://help.instagram.com/ adresi üzerinden farklı formlar göndermeyi denediniz mi acaba?

  539. İnanç
    İnanç

    Instegrama girdiğimde akış yenilenmedi diyor ve ekranda yükleniyor yazıyor daha sonra beyaz ekran veriyor ve googleden girdim bana uygulamadan bilgilerinizi kabul edin dedi ama instegram beyaz ekran verdikçe yapamıyorum ve nasıl yapıcığımı da bilmiyorum yardım edin lütfen

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba İnanç, uygulamanızı en son sürüme güncelleyiniz. Ardından uygulama ayarları üzerinden ön bellek temizliği yapınız.

  540. Gülfidan Harmankaya
    Gülfidan Harmankaya

    Merhaba iyi çalışmalar instegram hesabım çalındı bütün iletişim bilgilerim değiştirilmiş ve bunun üzerine yeni hesap açıp mesaj yoluyla çalınan hesabımdan geri vermelerini rica ettim üzerine benden 3000 lira para istediler kabul etmeyince tehdit mesajları geliyor ve bu durumu instegram çözemiyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabına bağlantı sağladığın 3.parti uygulamaları telefonundan kaldır. Daha sonra hesabının sana ait olduğunu gösteren bilgiler ile Instagram’a mail at. Daha sonra çalınan hesabını şikayet et.

  541. Meral
    Meral

    Hesabım dolandırıcı larin eline geçmiştir bu sebeple hesabımın tamamen silinmesini istiyorum nasıl yardım ala bilirim geri alamıyorum bari silinsin 😭😭😭😭

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Meral, Instagram destek merkezi üzerinden form doldurdun mu acaba?

  542. GÜL
    GÜL

    Instagram hesabım çalındı. O süreçten beri Instagram formlarında doldurmadığım şikayet alanı ve form kalmadı. Videolarındaki yönlendirmelerden tutun da geri alan hemen hemen herkesten engellerim şikayet ettim hesabımı geri almak için hala uğraşıyorum e postam değiştirilmiş. Dolandırıcılık paylaşımları yapılıyor lütfen geri almama ya da aktifleştirebilmeme yardım etsinler. Eski kullanıcı adım ve mail adresimi paylaşabilirim.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Gül, attığın maillere hiç dönüş olmadı mı? Hesabını kullandığın telefonun da 3.parti uygulamalar ve Instagram’a erişim verdiğin güvenilmez web siteleri var mıydı? Eğer bunlar var ise kesinlikle kaldırmanız tavsiye ederim.

  543. Doğukan
    Doğukan

    Arkadaşlar merhaba,

    Boşuna uğraşmayın bence, ne yaparsanız yapın 30 gün geçtikten sonra alacağınız mesaj benim aldığımla aynı olacaktır. Topluluk kurallarına uymadığımızı bahane edip hesaplarımızı kapatıyor instagram.
    Eğer instagram kullanmaya devam etmek istiyorsanız yeni hesap açın gitsin. 8 yıllık hesabım çöpe gitti ve instagram a bu konuda çok sinirliyim ben, her yolu defalarca denedim ve sonuç ortada, bu nedenle sanırım bir daha açmayacağım hesap..

    Bana gelen mesaj aşağıdaki gibi

    Hesabın, Topluluk Kurallarımıza uymadığı için kalıcı olarak kapatıldı. Hesabını zaten değerlendirdiğimiz veya hesabının kapatılmasının üzerinden 30 gün geçtiği için bu karar geri alınamaz. Topluluk Kurallarımızda hesapları neden kapattığımızla ilgili daha fazla bilgi al.

  544. Turkan
    Turkan

    Hesap callndl lutfen yardlm edin dolandlrlcllar taraflndan

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın bağlı olduğu mail adresini veya Facebook hesabınızı biliyor musunuz? Ayrıca durumu hızlı bir şekilde Instagram yardım merkezine iletmelisiniz.

  545. Yasemin Küçük
    Yasemin Küçük

    Instagram hesabim çalındı yardımcı olursanız sevinirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın bağlı olduğu mail adresini biliyor musunuz?

  546. G
    G

    Instagram hesabım çalındı adıma yazılar yazmış ilgilenin o şahıs bir daha Instagram açmasın lütfen Instagram grublari hakkında gozetirsin küfür lu konuşmalar var incelensin yardım edin

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın bağlı olduğu mail adresini biliyor musunuz?

  547. Selcuk
    Selcuk

    Benim Instagram hesabımı çaldılar bunu nasıl geri alabilirim
    Instagram hesabımın şifresini e-postasını değiştirmişler

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine durumunuz rapor olarak iletmelisiniz.

  548. Nagihan akargecer
    Nagihan akargecer

    Merhaba bana Instagram yardım merkezinden link geldi hesap çalmak icinmi emin olamadım. Yalnız içerik kullanmışım haberim yok sorunu öğrenmek için linke tıklamaya cesaret edemiyorum. Biliyorsunuz ki! Tehlikeli hesap çalan hırsızlıklar oluyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , link gerçekten Instagram yardım merkezinden geldiyse herhangi bir problem yaşamazsınız. Fakat şüpheli bir siteden geldiyse kesinlikle tıklamayın.

  549. Suat keskin
    Suat keskin

    Hesabın çalındı keskinn 1978 kurtarmam için yardımcı olurmusunuz dolandırıcılar herkese kandıp mesaj atıyorlar

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine iletirseniz size yardımcı olacaklardır.

  550. Hüseyin
    Hüseyin

    Hrsabımı çaldılar e posda ve tel degişmiş geri alamıyorum desdek kısmıda yardımcı olamadı bi cözüm lütfen

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Instagram yardım merkezine detaylı konu hakkında mail atabilir misiniz?

  551. emrah dok
    emrah dok

    nasil iletisim kurabilirim inst hesabima giri yapamiyorum 13 yas olgumu ispatlamasi gerek yalnis basark hesabim durdurldu enes bey sifre degisiyor ama sayfaya giris yapamiyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , tam olarak sorun nedir?

  552. Abdullah topcu
    Abdullah topcu

    Merhabalar abd********** kullanıcı adına sahip hesabım başkalarının eline geçti telefon doğrulamasındaki numarayı, hesabımın şifresini ve mailini değiştirdiler. Hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Giriş için geçerli kimlik bilgilerini doğrulayarak yeni bir giriş bağlantısı edinmek istiyorum.
    iPhone’umdan gönderildi

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, Instagram Destek Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  553. Derya
    Derya

    Bugün benim de hesabımı çaldılar mail adresi ve telefon numarasını da değiştirmiş kurtarmama yardım eder misiniz

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhablar , Instagram yardım merkezine hesabınızın çalınması konusunda mesaj atmanız gerekmektedir.

  554. tuğba çalışkan
    tuğba çalışkan

    merhaba.benim sahşıma iat instagram hesabım çalındı ve 1 dk içinde eposta ve irtibatım değişritildi.bu videodaki adımların hiçbirini yapamıyorum.destek msjı atamıyorum.tüm doğrulamalar için hazırım fakat maillerime dönüş olmuyor.bana yardımcı olablrmisniz?

  555. Azra
    Azra

    Instagram hesabin güvenlik koduna girdir ve eski nunarama şifre gidiyor nasıl düzeltebiliriz açamıyorum hesabimi

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Azra,

      Bu hesap için kayıtlı telefon numarası var ise hesabı alabilirsiniz. Eğer yok ise destek merkezine mail atmalısınız.

  556. Ömer
    Ömer

    Merhabalar hesabım durduk yere kendiliğinden kapatıldı ve açmaya kalktığımda kod numarama geldiğini söylüyor ama kod yok yardımcı olun lütfen

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, Ayarlar – Uygulamalar – Instagram sekmesine ulaşıp Ön Belleği silip tekrar dener misiniz.

  557. MELIKE arslan
    MELIKE arslan

    Meraba lutfen yardim edin bana giris odu isteniliyo benden ama bilmiyorum ve defalar size yazdim ama Hic bisey yok lutfen yardin edin ve görün.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, Ayarlar – Uygulamalar – Instagram sekmesine ulaşıp Ön Belleği silip tekrar dener misiniz.

  558. Hawanur
    Hawanur

    Telefon numaram degisti integram kodumu eski numarama yolluyo instegrama giris yapamiyorum sifremi bilmiyorum e mail adresiimde

  559. EFSUN
    EFSUN

    İNSTAGRAM HESABIM ÇALINDI E POSTA VE TELEFON NUMARA BİLGİSİ DEĞİŞTİRİLMİŞ YARDIMCI OLURMUSUNUZ NE YAPMAM GEREKİYOR

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhavalar, Instagram Destek Merkezi üzerinden form göndermenizi öneririz.

  560. berna
    berna

    ınstgram hesabım kendiliğinden kapandı kullanıcı bulunamadı diyor geri dönüşü yokmu

  561. Elif
    Elif

    Acil yardım ihtiyacım var. Hesabima giremiyorum bütün aşamaları denedim sadece mail atmadım mil hesabımı hatırlamıyorum Telefon numaram kayıtlı onuda su anda yurt disinda olduğumdan kullanmıyorum
    Hesap kendini kilitledi tahminim yurt dışından giriş yaptığım için lütfen yardım edebilir mısınız

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, ilk olarak durumu instagrama bildirmek için hesabınızın mail adresiyle [email protected] ve [email protected] adreslerine mail atmalısınız. Daha sonra instagram uygulamasından yardım butonuna basıp onay kodunun eski telefonuna geldiğini belirtin ve yardım isteyin. Bu işlemleri yaptıktan sonra 1 hafta içerisinde geri dönüş alamazsanız https://www.facebook.com/help/contact/357439354283890 adresine girin ve ilgili formu doldurun ve en alt kısma sorunun ekran görüntüsünü yükleyin.

  562. Gönül
    Gönül

    Yanıt vermiyor ,yazısı çıkıyor açamıyorum (Tckuzeydoğu)herkese açık hesabım ne yapabilirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, https://www.instatakipci.com/blog/instagram-onbellek-temizleme yazımızdaki adımları uygulayarak Instagram önbellek temizleyebilirsiniz. Bununla birlikte uygulamanızın güncel olduğundan da emin olmalısınız.

  563. Cihan Gözdereliler
    Cihan Gözdereliler

    papidensiklezzetler adıyla 5 yıl önce tanımladığım pastalarımı paylaştığım hesabıma girdiğimde doğum tarihi sordu.Hesabımın açılış tarihini yazdığımda yaşınız küçük diyerek hesabımı sildi. 5 yıllık emeğim gelen yorumlar uçtu gitti. Yardımınızı rica ediyorum

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Instagram destek merkezi ile iletişime geçerek kimliğinizi doğrulatabilirsiniz. Genellikle çözümler 30 günü bulabilir.

  564. Serkan
    Serkan

    Instagram hesabım çalındı e postam değiştirildi ve numaram devre dışı bırakıldı nasıl geri alabilirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, [email protected]’dan e-posta adresinizin değiştiğini bildiren bir e-posta aldıysanız mesajda bu değişikliği geri alın’ı işaretleyerek değişikliği geri alabilirsiniz. Başka bilgiler de değiştirildiyse (ör. şifreniz) ve e-posta adresinizi eskisiyle değiştiremiyorsanız Instagram’dan bir giriş bağlantısı veya güvenlik kodu talep edin.

  565. özge
    özge

    Merhaba gelen yaş seçiminde yanlışlıkla 13 yaş altını seçtim hesabım askıya alındı itiraz formunu gönderemiyorum şu anda bu işlemi gerçekleştiremezsiniz(spamla ilgili açıklama var) yazısı çıkıyor nasıl hesabıma ulaşabilirim yardım rica ediyorum

  566. Meyem
    Meyem

    Hesabım çalındı banalutfen yardım edermisiniz

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, bu forma tıklayarak bu adımları uygulayabilirsiniz:

      İlk olarak Instagram Hesabım Donduruldu başlıklı forma gidin.
      “Kullandığınız hesap, işletme – hizmet ya da bir kişiyi mi ifade ediyor?” Evet cevabı vermeniz gerekmektedir.
      Nüfus cüzdanınızda yazan soyadınızı ve adınızı yazmalısınız. Instagram kullanıcı adınızı tam olarak yazmanız gerekmektedir.
      E-posta adresinizi yazmalısınız. Nerede olduğunuzu yazmalısınız. (Ülke – konum – şehir vb.)

  567. Nuri cengiz
    Nuri cengiz

    C***** ba**** ınstagram hesabım şikayet edildi ve kapatıldı bi türlü açamadım yardımcı olur musunuz

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Instagram Yardım Merkezi’nin bu formuna tıklayarak adımları izleyebilirsiniz.

  568. Nurten
    Nurten

    Instagram hesabım yok fakat uyarı iletisi aldım. Hem de uygunsuz ve hesap kurallarına aykırı davranmakla suçlanmışım. Destek hesap kimliği olarak 73582436 yazılmış. Böyle bir kimlikten ve hesaptan haberim yok. Bilgilendirirseniz sevinirim

  569. Sebahat Onbaşı
    Sebahat Onbaşı

    İnstagram hesabım başkasının eline geçti. Lütfen yardımcı olur musunuz

  570. Serap Erbil
    Serap Erbil

    Merhabalar, instegram hesabım çalındı. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Çocuklarımın anıları gitti, çok üzgünüm

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, öncelikle hesap kapanma durumuna itiraz edebilmek için bu forma giderek Instagram Hesabım Kapatıldı başlıklı yazımızdaki adımları uygulayabilirsiniz. Kapatılmış hesabınızdaki verilere ulaşmak için ise bu linke tıklayarak şu adımları izleyin:

      – veri erişimi (data access) seçeneğine tıklayın.
      – ardından bir instagram hesabım yok ama verilerime erişmek istiyorum (I don’t have an Instagram account and I want to access my data) seçeneğini seçin.
      – ve karşınıza çıkan isim soyisim ülke ve kapatılan instagram hesabınızın kayıtlı olduğu e-posta adresini girin.
      – son olarak kabul ediyorum diyerek gönder seçeneğine tıklayın.

  571. Jasur
    Jasur

    Öncelikle herkese selamünaleyküm Ben Instagram hesabımı 2 sene önce kaybettim bu hesabımın içinde özel bir fotoğrafım var onu silmem gerekiyor giremiyorum şifreyi ya da e-mail boşta hiçbirini bilmiyorum bana sizinle ulaşabilecek Bir şey gönderin çok çok rica ederim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba Instagram Destek formunu doldurarak durumunuzu bildirebilirsiniz.

  572. Emin ray
    Emin ray

    İnstagram hesabım Petek hanım tarafından donduruldu ve açılmasını istiyorum Haziran ayının 30 bana kadar beklememi yazmıştı bana gelen bilgide acaba açılırmı kendiliğinden açılırsa facebook da açılırmı her şeyi denedim bir türlü açamadım işallah açılır

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Instagram Destek Formunu doldurarak durumunuzu bildirebilirsiniz.

  573. st
    st

    ınstagram hesabım “başka bir hesabı taklit ettiğin” gerekçesiyle kapatıldı. sadece kendi fotoğraflarımı ve pinterest fotoğraflarlarını paylaşıyordum. 2.defa aynı sebepten hesabım kapatılıyor ve bir kural ihlali yaptığımı düşünmüyorum . mailden kimlik bilgilerimi ve benden istenen formları gönderdim , yeterli süre geçti ancak bir geri dönüş yapılmadı. hesabımı en kısa sürede açmak istiyorum ne yapabilirim lütfen yardımcı olun??

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Şikayete itiraz edebilirsiniz.

  574. Samet söğüt
    Samet söğüt

    E postamı unutum ıstegrama gırıs yapamıyor şifremide unutum

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Bu tarz durumlarda kimliğinizi onaylatmanız gerekmektedir. https://tr-tr.facebook.com/help/instagram/374546259294234/?helpref=hc_fnav sayfası üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

  575. Şeyma
    Şeyma

    İnistegrama giriş yapamıyorum ne yapmam lazım

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://www.facebook.com/help/instagram/374546259294234/?helpref=hc_fnav İlgili sayfadan sorununuza yönelik bilgi alabiliriniz.

  576. Sıla kurnaz
    Sıla kurnaz

    Merhaba ben sıla isregram şifremi unutum ve e pata numara ya da ulaşamıyorum hiç bir şekil de yardımcı olursanız çok sevinirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://www.facebook.com/help/instagram/374546259294234/?helpref=hc_fnav İlgili sayfadan sorunlarınıza yönelik doğru yönlendirmeler bulabilirsiniz.

  577. B. Unal
    B. Unal

    Merhabalar istegram da ikifaktörlü kimlik doğrulama kodumu yanlışlıkla sildim geri alamıyorum yardımcı olabilir isiniz hesabımın ismi. B. Unal01

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://help.instagram.com/374546259294234/?helpref=hc_fnav sayfasını inceleyerek sorununuza dair detaylı bilgi alabilirsiniz.

  578. Büşra
    Büşra

    Instagram müşteri hizmetleri ile iletişim kurma konusunda oldukça açıklayıcı bir makale olmuş. Adım adım anlatılan yöntemler ve verilen pratik ipuçları, kullanıcıların yaşadığı sorunları çözmede büyük yardımcı olacak. Her Instagram kullanıcısının bilmesi gereken önemli bilgiler.

  579. Ata
    Ata

    Çok faydalı bir yazı! Instagram’da karşılaşılan sorunlarla ilgili doğru destek kanallarını bulma konusunda net ve kullanıcı dostu bilgiler sunuyor. İletişim yöntemlerinin detaylı açıklaması, bu süreci çok daha kolay hale getiriyor. Instagram kullanıcıları için vazgeçilmez bir rehber.

  580. Özgür
    Özgür

    Yeni hesap oluşturdum ama önceki hesabımı bulamıyorum onu nasıl kurtarabilirim hiç bir şekilde bulamıyorum Yeni hesabımdan eski hesabımı görebiliyorum eğer eski hesabımı kurtaramiyorsam silinmesi için ne yapılmalı tabiki öncelikli olarak eski hesabımı kurtarmak lütfen yardımcı olurmusunuz

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Eski hesabınıza giriş yaparak kapatmanız lazım.