İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Swarm Hesabını Tamamen Silme

Swarm uygulaması insanlara çok büyük bir kolaylık sağlasa dahi bazı kişiler bu uygulamayı bir süre sonra kaldırmak isteyebilir. Swarm hesap silme işlemi son derece basit olmasına rağmen bilinmesi gereken bazı hususlar vardır. Kullanıcılar bunlara dikkat ederek hesaplarını tamamen silebilirler.

Swarm Nedir?swarm hesabini tamamen silme

İnternet teknolojisinin gelişmesi ve ardından da akıllı telefonların kullanıma sokulması adeta insanların çağ atlamasına neden oldu. Bu hızlı gelişim telefonlarda kullanılan uygulamaların da hızla artmasına neden oldu. Bunlardan bir tanesi olan Swarm, insanların bulundukları yerleri gösteren bir uygulamadır.

Swarm başlarda sadece insanların bulundukları yerleri gösteren bir uygulama olmasına rağmen zaman içinde ciddi şekilde gelişim göstermiş ve insanlara sağladığı kolaylıklar daha da artmıştır. Bu kolaylıkların arasında belli bir noktaya olan uzaklığı gösterme, iki arkadaşın arasındaki mesafeyi gösterme ve benzerleri sayılabilir. Bu gelişim süreci halen de devam ediyor ve Swarm sürekli olarak kendini yeniliyor.

Swarm Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Swarm hesabını silmek isteyenlerin izlemesi gereken adımlar var. Bu adımlar sırası ile izlendiğinde hesap tamamen Swarm hesap silme işlemi başarı ile tamamlanmış olacaktır. Fakat bilinmesi gereken hususların başında bu işlemin geri alınamadığı geliyor. Yani insanlar hesaplarını sildikten sonra bunu geri alamıyorlar. Bundan dolayı kesin olarak karar verdikten sonra bu işleme başlanması gerekiyor.

Hesap silmek için aşağıda belirtilen adımların sırasıyla izlenmesi gerekiyor:

  • Bilgisayardaki herhangi bir internet tarayıcısı açılarak buradan Foursquare adresine giriş yapılmalıdır.
  • Daha sonra ise buradan hesap silme bölümüne geçilmelidir. Bu kısmı bulamayan kişiler https://tr.foursquare.com/delete_me bağlantı adresine tıklayabilirler.
  • Bu adrese gidildikten sonra hesap bilgileri istenirse Swarm kullanıcı adı ve şifresi buraya girilmelidir.
  • Bu aşamadan sonra neden hesabı silmek istediğiniz sorulacaktır. Burada uygun olan seçeneği seçtikten sonra altta bulunan “Delete Account” yazan butona basılması gerekiyor.
  • Böylece hesap tamamen silinmiş olacaktır.

Swarm Hesap Silme İşlemi Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Yukarıda da belirtildiği gibi bu işlemlerin sırasıyla yapılması son derece önemlidir. Kullanıcıların buna özen göstermesi gerekiyor. Ayrıca bu işlem Swarm uygulamasının yüklü olduğu tablet ya da telefonlardan yapılamıyor. Kullanıcıların mutlaka bilgisayardaki internet tarayıcılarından giriş yapması gerekiyor.

Dikkat edilmesi gereken hususlardan bir tanesi de Facebook hesabıyla bu uygulamaya giriş yapanlarla ilgilidir. Bu uygulama ile giriş yapan kullanıcılar hesaplarını silmek istediğinde bazen “Delete Account” tuşu görünmeyebiliyor. Bunun temel nedeni ise hesapların çakışmasıdır. Bu durumda olan kullanıcıların yeni şifre belirlemesi ve daha sonra o şifre ile hesaplarını silmesi gerekiyor.

Swarm uygulaması ilk olarak kullanılmaya başlanırken bir hesap oluşturulması gereklidir. Fakat uygulamada hesap açmadan Facebook hesabıyla buranın da kullanılması mümkündür. Başlangıçta önemli bir kolaylık olmasına karşın hesap silinmek istendiğinde bu durum ciddi bir dezavantaj oluşturabiliyor. Bundan dolayı da kullanıcıların bu tür uygulamalarda yeni hesap açması uzmanlar tarafından öneriliyor.

Swarm Hesabı Nasıl Dondurulur?

Swarm hesap silme işlemi yapıldığında bunun geriye alınması mümkün değildir. Yani o hesap tamamen silinmektedir. Bundan dolayı bazı kullanıcılar hesaplarını kaybetmek istememekte fakat bu uygulamayı kullanmaya da bir süre ara vermek istemektedir. Bu da hesap dondurma isteği anlamına gelmektedir.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi

Sosyal medya, günümüzde işletmelerin hedef kitleleriyle etkileşim kurmasının ve markaların bilinirliğini arttırmasının en etkili yollarından biri hali...

Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi
Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi

Sosyal medya, günümüzde sadece kişisel paylaşımlar yapmanın ötesine geçerek bir gelir kaynağı haline gelmiştir. İster bir influencer olun, ister bir g...

Swarm uygulaması şuanda kullanıcılarına maalesef hesap dondurma imkanı vermiyor. Bundan dolayı kullanıcıların ya hesaplarını tamamen silmeleri ya da kullanmaya devam etmeleri gerekiyor. Hesaplar silindiğinde buradaki bilgilerin de tamamen silinmesi insanları bu konuda düşündürüyor. Eğer bu bilgiler kaybedilmek istenmiyorsa kesinlikle hesaplar silinmemelidir. Bunun geri dönüşü maalesef yok.

Swarm Hesap Silme Sorunu

Swarm hesabınızı silerken sorun yaşıyorsanız öncelikle veri bağlantınızı kontrol edin. İnternete erişiminiz yoksa ya da çok yavaşsa silme adımlarını izlemeniz oldukça güçleşir. Mobil veri kullanıyorsanız wi-fi ye bağlanarak deneme yapabilirsiniz.

Swarm hesabını tamamen silme konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız bu yazının sonuna geldik. Konu hakkındaki ve tüm sosyal medya platformlarında yaşadığınız sorunları yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Ekibimiz tarafından incelenen sorularınız en kısa sürede yanıtlanmaktadır. Swarm’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca birçok sosyal medya platformu için takipçi, beğeni ve video görüntüleme hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Hizmetlerimizi incelemeyi unutmayın.

Swarm hesabını tamamen silme konusundaki videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Swarm kullanımı Dünya genelinde hızla azalmaya devam etmektedir. Sizde Swarm hesabınızı silmek istiyorsanız bloğumuzu okuyabilirsiniz.

Swarm hesap dondurma işlemi uygulamanın yapısı gereği yapılamamaktadır. Swarm uygulamasında hesap dondurma özelliği mevcut değildir.

Silinen swarm hesabı tekrar açılamayacaktır.

Swarm kullanmak için en azından +13 yaşında olmak gerekmektedir.?

Swarm uygulaması ile arkadaş ekleme ve takip etme yapılabilir.

Swarm kullanımı herhangi bir ücrete tabi değildir. Tamamen ücretsiz kullanabilir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Swarm Hesabını Tamamen Silme Hakkında 3 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 52 Ortalama: 5 )

3 yorum

  1. burak
    burak

    ben bu seye giris yapmak istiyorum

  2. Ahmet Koç
    Ahmet Koç

    Bir kaç aydır swarm hesabımı kullanmıyordum nasıl tamamen sileceğim hakkında bilgi almak istiyordum böylelikle rahatça hesabımı sildim

  3. Cagrı Gokay
    Cagrı Gokay

    swarm hesabını silemeyenlerin nasıl hesaplarını tamamen silecekleri ile alakalı bilgilendirici bir yazı tavsiye ederim