İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Snapchat Takipçi Arttırma Nasıl Yapılır?

Ünlü sosyal medya platformu Snapchat’in kullanıcı sayısı gün geçtikçe artıyor. Snapchat takipçi arttırma yöntemiyle kullanıcılar takipçi sayılarını arttırabiliyorlar ve böylece yapılan paylaşımlar kısa sürede çok daha fazla kişiye ulaşabiliyor. Bu yazımızda sizler için Snapchat Nedir ? ve Snapchat uygulamasında takipçi sayınızı nasıl arttırabilirsiniz birlikte inceleyeceğiz.

Snapchat Nedir ?

Diğer sosyal medya uygulamalarına göre çok daha farklı bir yapıda olan Snapchat, kaybolan mesajlarıyla bilinmektedir. Bu noktada kendinize Snapchat Nasıl Kullanılır ? sorusunu sormuş olabilirsiniz. Kısaca,kullanıcıların arkadaşlarına yolladıkları mesajlar, istenen süre içerisinde kendini otomatik olarak silmektedir. Böylece karşıdaki kişiler istese dahi bu mesajları tekrar getiremiyorlar ve diğer sosyal medya uygulamalarına göre daha “anlık” bir kullanımı olduğunu söyleyebiliriz.

Silinen mesajları saklamanın tek bir yolu vardır ve bu da ekran resmi alarak yapılabiliyor. Fakat böyle bir işlem yapıldığında, karşı tarafa bildirim gitmektedir. Dolayısıyla da kullanıcıların bu yöntemi çok fazla tercih etmiyorlar.

Snapchat Takipçi Arttırma Yöntemleri Nelerdir ?

Snapchat ve diğer sosyal medya kullanıcıları, yaptıkları paylaşımların daha fazla insana ulaşması için takipçi sayılarının fazla olmasını isterler. Bunun için ise farklı yöntemlere başvurarak bazen bunu daha kısa yollardan yapmak isteyebilirler.

Snapchat takipçi arttırma yöntemleri arasında çok sayıda seçenek vardır ve kullanıcılar bunlardan istediklerini tercih edebilirler. Fakat bu işlemleri yaparken kişisel bilgilerin korunmasına ve farklı bir site ile bunların paylaşılmamasına çok fazla özen gösterilmelidir.

Rehber Senkronizasyonu

Snapchat’in rehberlerle senkronizasyonu yapıldığında oradaki kişilerden bazılarını buraya da eklendiği görülecektir. Snapchat takipçi görme işleminin hemen ardından ise Snapchat uygulamasına giriş yapılarak, rehbere geçiş yapılmalı ve buradaki kişilere davet gönderilmelidir.

Bu yöntemde, rehberinizde kayıtlı olup, uygulamayı kullanan kişiler direkt olarak gözükmekte ve geri dönüşü çok hızlı olmaktadır. Dolayısıyla da kullanıcıların en hızlı takipçi arttırma yöntemlerinden bir tanesi budur. Kişilerin rehberleri ne kadar kalabalık olursa Snapchat’e eklenen takipçi sayısı da o kadar fazla olacaktır.

Snapchat Takipçi Arttırma Hızlı Ekle Seçeneği QR kodu

Snapchat Takipçi Arttırma Hızlı Ekle Seçeneği (QR Kodu)

Bu takipçi arttırma seçeneği QR kodu kullanarak hesabınıza takipçi eklemenize yardımcı olan bir yöntemdir. Hızlı ekleme ile Snapchat yakındaki kişileri ekleme olanağı sunmaktadır. QR kodu Snapchat profilinizde yer almaktadır ve profil sayfanızda “Hızlı Arkadaş Ekle” seçeneği ile sağlanmaktadır. Bunun için yapmanız gereken adımlar :

  • Eklemek istediğiniz kişini kendi hesabında bir QR kodu oluşturmalıdır.
  • QR kodu oluşturulduktan sonra Snapchat kameranızı açın ve QR koduna tutun.
  • Tarama işlemi tamamlandığında Snapchat otomatik olarak size takipçi kazandıracaktır.

Bu seçenek yanınızdaki arkadaşlarınızı hızlı bir şekilde eklemeye yaradığı için, etrafınızda Snapchat kullanan herkesi gerçek zamanlı olarak kısa sürede eklemek ve takipçilerinizi arttırmak için önemli bir yöntemdir.

Sosyal Medya Hesapları Üzerinden Tanıtım

Snapchat kullanıcıları için takipçi sayılarını arttırmanın bir diğer yolu ise tanıtımdır. Bunun için farklı sosyal medya platformlarının etkin olarak kullanılması gerekir. Kullanıcıların ne kadar sosyal medya hesabı varsa oralardan periyodik olarak Snapchat adresini paylaşması, zaman içinde takipçi sayısının artmasını sağlayacaktır.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Snapchat Yakındaki Kişileri Ekleme
Snapchat Yakındaki Kişileri Ekleme

Snapchat’te ekleyeceğiniz kişinin kullanıcı adını bilmediğiniz zaman, onları ünlü sosyal medya uygulamasında arayarak bulmak oldukça zordur. Ancak Sna...

Snapchat Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?
Snapchat Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

Teknolojinin günümüzde geldiği nokta, hepimizin gözleri önünde hızı kesilemeyen muazzam bir dalga gibidir. Tabi ki bu durumda dünya üzerinde kullanıla...

Snapchat takipçi arttırma yöntemleri arasında yer alan bu işlem biraz daha farklı şekilde yapılabilir. Bilindiği gibi Twitter, Instagram gibi uygulamaların profil kısmına açıklamalar eklenebiliyor. Bu açıklamalar arasında Snapchat adresi eklenebilir. Böylece profile giren herkes bu adresi görecek ve dolayısıyla da takipçi sayısı artacaktır.

Snapchat Takipçi Arttırma

Takipçi Satın Almak

Snapchat kullanıcıları için takipçi arttırmanın farklı yolları da vardır. Bunlardan kolay ve hızlı olanları da bazen kullanıcılar tarafından çok fazla tercih ediliyor. Snapchat takipçi arttırmak için kolay ve hızlı bir yöntem isteyen kişiler, takipçi satın alabilirler. Bu şekilde hizmet veren çok sayıda yer vardır ve insanlar bunlardan güvenilir olanları tercih ettiğinde, kısa sürede istedikleri kadar takipçi sayılarını arttırabilirler. Bu durum çok ciddi bir avantaj sağlamaktadır.

Sosyal Medya Grupları

Snapchat takipçi arttırma yöntemlerinden sonuncusu ise sosyal medya gruplardır. Sosyal medya platformlarındaki takipçi ya da arkadaş sayısını arttırmak için farklı gruplar kurulmuştur ve kullanıcılar buraya katılarak takipçi sayısını arttırabilir. Fakat bunun için mutlaka geri takip yapılması gerekiyor.

Snapchat Takipçi Arttırma için Genel Değerlendirme

Snapchat takipçi nasıl arttırılır konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız bu yazının sonuna geldik. Konu hakkındaki ve tüm sosyal medya platformlarında yaşadığınız sorunları yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Ekibimiz tarafından incelenen sorularınız en kısa sürede yanıtlanmaktadır. Sosyal medya uygulamalarının yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca birçok sosyal medya platformu için takipçi, beğeni ve video görüntüleme hizmetlerimizden InstaTakipçi güvencesi ile yararlanabilirsiniz. Hizmetlerimizi incelemeyi unutmayın.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Snapchat takipçi arttırmanın birçok yöntemi bulunmaktadır. Bunlardan en yaygını Snapchat hesabınızı diğer sosyal medya uygulamalarında paylaşmaktır. Yazımızın tamamını okuyarak tüm yöntemlere erişim sağlayabilirsiniz.

Snapchat kullanıcıların en büyük hayali popüler bir Snapchat kullanıcı olmaktır. Uygulamada popülaritenizi arttırmak için izlenmelerinizi ve takipçi kitlenizi hızla büyütmeniz gerekmektedir.

Snapchat uygulaması üzerinden paylaşımlar yaparak ve etkileşim toplayarak popüler olabilirsiniz ve fenomen olma yolunda hızlı adımlar atabilirsiniz.

Snapchat Instagram ve Facebook tarafından satın alınmaya çalışılmıştır ancak hiçbir şekilde satış işlemi gerçekleşmemiştir.

Snapchat uygulamasını kullanmak herhangi bir şekilde ücrete tabii değildir. Tamamen ücretsiz olarak kullanılabilir.

Snapchat kullanmak için 13 yaş ve üzerinde olmak gerekir. 13 yaş altında kişiler tarafından kullanılamaz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Snapchat Takipçi Arttırma Nasıl Yapılır? Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 53 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. senem
    senem

    snapchat hesabımın takipcisi nasıl arttilir diye merak ediyordum merakımı gidermiş oldum sağolun

  2. Doruk Erim
    Doruk Erim

    Snapchat takipci nasıl arttırılır sorusuna net ve bilgilendirici bir cevap vermissiniz elinize sağlık