İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Facebook Beğendiğim Sayfalar Nasıl Bulunur?

Uzun bir geçmişe sahip sosyal medya platformlarından ismi en bilineni, en popüleri hangisi diye düşünüldüğünde akla ilk gelecek isim Facebook olur. Uzun tarihi sebebiyle hemen herkesin bir dönem kullandığı bir platformdur. Bunun yanı sıra büyük bir kitle tarafından da hala kullanılmaya devam ediyor. Facebook oldukça geniş kullanım seçenekleriyle büyük bir paylaşım çeşitliliği sunuyor kullanıcılarına. Bu platformda kurulmuş sayfaları beğenmek de mümkün. Peki, Facebook beğendiğim sayfalar nedir? Nasıl bulurum? Bu konularda bilgi eksikliğiniz varsa inceleyerek bilgilenelim.

Facebook nedir? Facebook Beğendiğim Sayfalar Nedir? facebook begendigim sayfalari bulma

4 Şubat 2004 tarihinde Mark Zuckerberg tarafından kurulan Facebook, hemen herkese hayatında adını en az bir kere olsun duyurmuş olmayı başaran, oldukça gelişmiş bir sosyal paylaşım platformudur.  Kuruluşunun üzerinden geçen zamana rağmen popülerliğini yitirmeden gelişmeler ve ilerlemelerle her geçen gün daha büyük bir kesime hitap ederek, kullanıcı kitlesini geliştiren bu platformda yapabilecekleriniz oldukça çeşitli. Bu çeşitlilikte Facebook’un bu kadar sevilmesinin nedenlerinden biri. Facebook’un hemen birçok özelliğinin nasıl kullanıldığını bilebilirsiniz fakat bazı özellikleri bulmakta sıkıntı çekmeniz normal. Uzun bir geçmişiyle değişen özellikleri de bu sorunları yaşamanızın sebeplerinden biri.

Facebook da farklı düşünce ve fikirlerle kurulan sayfalar mevcuttur. Bu sayfaları beğenerek bir nevi aynı fikirde olduğunuzu belirtmiş olursunuz. Aynı zamanda bu sayfanın paylaşımlarını da görmeye devam edersiniz. Siz de kendi isteğiniz doğrultusunda bir sayfa açarak çeşitli kişiler tarafından beğenilmesini sağlayabilirsiniz. Sayfa oluşturmak ve çeşitli sayfaları beğenmek Facebook’un çeşitli özelliklerinden sadece biri. Uzun süreli bir Facebook kullanıcısı iseniz geçmiş zamanlarda birçok çeşitli sayfayı ziyaret etmiş ve beğenmiş olabilirsiniz. Bu beğendiğiniz sayfalar zaman içerisinde içeriğini değiştirmiş olabilir ya da artık bu sayfalar sizin ilginizi çekmiyor olabilir. Bu gibi sebeplerle beğendiğiniz sayfaları görmek ve bazı sayfaların beğenisini kaldırmak isteyebilirsiniz. Ya da başka birçok sebeple beğendiğiniz sayfaları görmek istemeniz gayet normal. Facebook beğendiğim sayfalar nasıl bulunur diyorsanız Facebook beğendiğim sayfalar kısmına nasıl ulaşılacağını inceleyelim.

Facebook Beğendiğim Sayfalar Nasıl Bulunur?

Bir Facebook kullanıcısısınız ve zaman içerisinde birçok sayfayı ziyaret ettiniz, istediklerinizi beğendiğiniz. Şimdi onları görmek ve belki içlerinden bazılarını beğenmekten vazgeçmek istiyorsunuz. Facebook beğendiğim sayfalar kısmını bulmakta sıkıntı yaşıyorsunuz aşama aşama nasıl ulaşacağınızı anlatalım.

Öncelikle yapmanız gereken ilk eylem tabi ki de Facebook üzerinden hesabınıza giriş yapmak olacaktır. Kendi hesabınıza girişinizin ardından ana sayfanıza gelmelisiniz. Ana sayfanızda sol alt kısımda bulunan “keşfet” kısmını bulmanızın ardından burada karşınıza “sayfalar” seçeneği zaten çıkacaktır. Bu seçeneğe de tıkladıktan sonra karşınıza sizin beğendiğiniz tüm sayfalar sırayla açılır. Bu aşamadan sonra zaman içerisinde içerik değişimine giden yahut artık beğenmek istemediğiniz sayfaları tespit edebilirsiniz ya da hesabınızda sayfalarla ilgili yapmak istediğiniz her ne ise bunu uygulayabilirsiniz.

Oldukça geniş kullanım seçeneklerine ve paylaşım çeşitliliğine rağmen kişilere kolay bir kullanım sunan Facebook’ta kişiler zaman içerisindeki değişim ve gelişimlerle bazı alanlara ulaşmakta sıkıntı yaşayabiliyor. Facebook’ta kurulan çeşitli fikirler doğrultusunda birçok sayfa mevcut. Zaman içerisinde siz de kendi zevkleriniz doğrultusunda birçok sayfa beğenmiş olabilirsiniz, belki siz de sayfa açmışsınız. Facebook beğendiğim sayfalar bölümünü bulmakta zorluk çekiyorsanız iki üç aşama gibi kısa bir yolla bu kısma mümkün. Gerekli tüm bilgilerle Facebook beğendiğim sayfalar nasıl bulunur incelemiş olduk.

facebookta beğendiğim sayfalar

Facebook Beğendiğim Sayfalar Bulunamıyor Sorunu

Yaptığınız aramalara rağmen Facebook beğendiğim sayfalar kısmını bulamıyorsanız, uygulamanızı güncellemeniz gerekebilir. Günümüzde birçok kullanıcı Facebook’a mobilden erişim sağlamaktadır. Bu durumda da uygulamanın sürekli güncel tutulması tüm özelliklerin faal olarak kullanılabilmesi için oldukça elzemdir. Bu işlem için uygulama marketini (İOS işletim sistemine sahip cihazlar için AppStore, Android işletim sistemine sahip cihazlar için ise Google Play Store) ziyaret edebilirsiniz. Güncelleme yaptıktan sonra sorununuz büyük ölçüde düzelecektir. Sorun devam ederse uygulamayı silerek tekrar yüklemeyi deneyin.

Facebook beğendiğim sayfalar nasıl bulunur konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki ve tüm sosyal medya platformlarında yaşadığınız sorunları yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Ekibimiz tarafından incelenen sorularınız en kısa sürede yanıtlanmaktadır. Facebook’un yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Facebook beğeni satın alma ve Facebook takipçi satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi

Sosyal medya, günümüzde işletmelerin hedef kitleleriyle etkileşim kurmasının ve markaların bilinirliğini arttırmasının en etkili yollarından biri hali...

Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi
Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi

Sosyal medya, günümüzde sadece kişisel paylaşımlar yapmanın ötesine geçerek bir gelir kaynağı haline gelmiştir. İster bir influencer olun, ister bir g...

Instagram Destek yazılarımız ile yaşadığınız tüm Instagram sorunlarını çözüme kavuşturun!

Facebook beğendiğim sayfalar nasıl bulunur konusundaki videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Facebook Beğeni Satın Al hizmeti için ilgili linke tıklayın!

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Facebook üzerinde içerikler paylaşan sayfaları beğenmeniz mümkündür.

Facebook sayfalarını beğenerek , sayfaları beğenileriniz arasında kaydedebilir ve sayfalar tarafından paylaşılan içeriklerin zaman tünelinizde görünmesini sağlayabilirsiniz.

Facebook beğendiğiniz sayfalar bazı durumlarda gözükmeyebilir. Bu sorun ile ilgili çözümü yukarıda ki yazımızdan bulabilirsiniz.

Facebook profiliniz ile en fazla 5 adet sayfa açabilirsiniz.

Facebook hesabınız eğer yeterli güvenlik önlemleri almazsanız, hesabınız kolay bir şekilde çalınabilir.

Facebook sayfalarınıza istediğiniz kadar yönetici ekleyebilirsiniz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Facebook Beğendiğim Sayfalar Nasıl Bulunur? Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 52 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. Ziya BÜYÜK
    Ziya BÜYÜK

    facebookta begendigim sayfalara erisim saglayamıyordum nasıl bulunur diye arastırırken yazınızı gordum faydası oldu sağolun iyi çalışmalar

  2. İskender Veli
    İskender Veli

    Facebookta begendigi sayfaların nasıl bulunacagını merak edenler icin faydalı bir içerik