İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram “Üzgünüz İsteğinizle İlgili Bir Sorun Oluştu” Hatası Çözümü

Son zamanların en sık kullanılan popüler uygulaması Instagram, zaman zaman uyarılar verebiliyor. Özellikle bu aralar daha sık karşılaşılan üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun/hata oluştu akıllarda soru oluşturuyor. Peki bu uyarının ortaya çıkma sebebi ne, neden oluyor ve bu uyarıyı ortadan kaldırmak için nasıl bir yol izlemeliyiz? Yazı içerisinde hata oluştu uyarısı ile ilgili akılda oluşan tüm sorulara, cevap bulunacak. O zaman başlayalım. Üzgünüz İsteğinizle İlgili Bir Sorun Oluştu Instagram sorununun çözümü oldukça basit.

Üzgünüz İsteğinizle İlgili Bir Sorun/Hata Oluştu Uyarısı Neden Oluyor?

Instagram, Facebook’un kendisini satın alması üzerine adını daha çok kesime duyurmayı başardı. Yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Resimlerdeki düzenlemeleri, farklı tasarımlar ve efectler, hikaye özellikleri gibi bir çok hizmet  bu uygulamayı sürekli kullanmaya elverişli hale getirmiştir. Fotoğraf paylaşma denilince, ilk akla gelen Instagram uygulaması, yoğun baskıdan kaynaklı olarak bazı zamanlarda hata oluştu uyarısı vermektedir.

Snapchat uygulamasında bulunan Stories özelliği, Instagram üzerinde de kullanılmaktadır. Aynı zamanda Facebook ve diğer popüler uygulamalarla entegre edilebilme durumu var. Tüm bunlara bakıldığında ise Instagram’ın yük durumu bir hayli artmış görünüyor. Bu nedenle sunucularının geç cevap vermesi sonucunda bazı uyarılarla karşılaşıyorsunuz. Bunlardan en çok görüleni ise üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun/hata oluştu uyarısı.

Sunucu yoğunluktan dolayı bu uyarıyı verirken, sizin internet hızınızda önemli bir etken. Eğer internet hızınız, gerektiğinden yavaşsa bu uyarıyla karşılaşmanız oldukça olasıdır. Hem internetinizin yavaş olması hem de uygulamanın geç yanıt vermesi üzerine, bir çok işlemde bu sorunla karşılaşmanız olasıdır. Instagram’a giriş yaparken, hikaye paylaşırken, fotoğrafları yayınlarken ya da birini takip edecekken bir hata oluştu uyarısı ile karşılaşma durumunuz var.

isteğinizle ilgili bir hata oluştu

“Üzgünüz Bir Hata Oluştu” Çözüm Yolları

Bu uygulama sunucu seçeneğini dağıtılmış olandan yana kullanır. Dağıtılmış uyarıcı sayesinde, kullanıcılar birbirlerinden etkilenmeden işlemlerini rahatça yapar. Burada bilinmesi gereken ise, siz bu uyarıyı alırken belki de diğer bir kullanıcı Instagram’ı hatasız bir şekilde kullanmaktadır. Bu da o anki sorunun uygulamadan değilde sizden kaynaklı olduğunu ortaya çıkarır. Instagram tarafından alınan bu hata oluştu uyarısı durumunu ortadan kaldırmanın bir çok yolu vardır. Biri olmuyorsa diğeri olabilir. Bu nedenle işe yaramaması durumunda diğer çözüm önerilerine de göz atmayı ihmal etmeyin.

İnternet bağlantınızı kontrol edin

  • İlk çözüm yöntemi VPN kullanım seçeneği. Eğer evde sabit internet kullanıyorsanız bu madde önemli. Bir çok kişinin de bildiği VPN/Proxysistemi ile sorunun çözümüne ulaşabilme ihtimaliniz var. İlk olarak VPN sistemini açmanız gerekiyor. Bunun için gerekirse internet aldığınız yerle iletişime geçebilirsiniz. Bir süre bu şekilde bekledikten sonra, kapatıp eski haline döndürebilirsiniz. Instagram uygulamasından çıkış yapıp, tekrar giriş yaptığınızda sorun bu bağlantıdan kaynaklıysa, altında başka neden yatmıyorsa, problem durumu ortadan kalkacaktır.
  • Instagram sorun çözme işleminde, o zaman ilk olarak kendi internetinizi gözden geçirmeniz gerekiyor. Belki de internet hızının çok yavaş olmasından kaynaklı olarak, istediğiniz işlemleri gerçekleştiremiyorsunuz. Kendi internetinizi kontrol ettiğinizde sorunun sizden kaynaklı mı yoksa uygulamadan kaynaklı mı olduğu konusunda kesin sonuca varırsınız.

Kendi internet hızınızı kontrol etmeniz için yapmanız gereken işlem oldukça basit. Herhangi bir tarayıcı üzerinden bir bilgi aratın. Eğer bu bilgi anında karşınıza çıkıyorsa, demek ki sorun sizin internet hızınızla alakalı değil. Gelin diğer Üzgünüz İsteğinizle İlgili Bir Sorun Oluştu Instagram hatası ile ilgili çözümlere bakalım.

Hesabı geçici olarak kapatın

Hatayı çözebilmek adına diğer bir yöntem de, hesabı dondurup tekrar açmaktır. Bu şekilde de sorunun ortadan kalkabileceği üzerine çalışmalar vardır. Sorun çok farklı nedenlerden kaynaklanabileceği için, kesin çözüme ulaşamayabilir ancak yüzde 90 olasılıkla, bu yollardan birini denediğinizde bu uyarı ortadan kalkacak ve hesabınıza giriş yapabileceksiniz. Bu çözüm yollarından hesap dondurma:

instagram kullanıcı girişi

-ilk olarak Instagram hesabınıza giriş yapın. (Bu girişi mobil uygulama üzerinden değil, internet adresi üzerinden yapmanız gerekiyor.) Mobil uygulama üzerinden girdiğimiz zaman, bu aşamalarda göreceğiniz bilgilere ulaşamazsınız.

-Girdiğinizde Hesaplar kısmına girerek, Profili düzenle deyin. Hesabı geçici olarak dondur seçeneğinden hesabı bir süreliğine kapatmış olacaksınız.. Bu aşamada hesabı geçici olarak kapat dediğinizde sizden bazı bilgiler istenecek.

hesabı geçiçi olarak dondur

Bu bilgiler:

  • İkinci bir hesap açtım
  • Ara vermek istiyorum
  • Çok zamanımı alıyor
  • Takip edecek kişiler bulamıyorum
  • Başka bir şey
  • Kullanmaya başlamakta zorlandım
  • Gizlilikle ilgili endişeler
uzgunuz hata olustu uyarisi için hesabı geçici olarak kapatın

Bu bilgilerden bir tanesini hesabı geçici olarak kapatmak için, neden olarak seçmeniz gerekiyor. Bu bilgiler arasında olan başka bir şey seçeneğini seçerseniz, nedenini belirtmekle uğraşacaksınız. Bu da sizi uğraştırır. Bu durumda özellikle ara vermek istiyorum seçeneğini seçerseniz işleminizi daha kısa yoldan halledebilirsiniz.

Bazı seçenekler, açık uçlu olduğu için sizden belli başlı bilgiler ister. Bu nedenle bu seçenek daha kullanışlı olacaktır. Bu işlemi  gerçekleştirdikten sonra, son olarak tekrardan şifrenizi girerek hesabı geçici olarak kapatmanız mümkün.

-Yaklaşık olarak bu hesap dondurma işlemi sonrasında dört beş saat beklemeniz gerekecek. Aradan dört beş saat geçtikten sonra tekrardan hesabınıza giriş yaparak, dondurma işleminin kalkmasını sağlayın. (Bu sefer giriş, mobil uygulama üzerinden yapılacak.) Çünkü internet üzerinden 24 saat geçmeden hesap dondurma işlemini kaldıramazsınız. Burada bilmeniz gereken bir nokta var. Hesabı geçici olarak kapatıp, sonrasında tekrar açtığınızda hesabınızda belli değişiklikler görebilirsiniz. Fotoğraflarınızda belli başlı değişiklikler görülebilir. Bu durumla karşılaştığınızda sakın panik yapmayın. Bu hesabı dondurmadan kaynaklı bir sorundur ve kaygılanmadan bir süre beklemeniz durumunda sorun kendi kendine çözülecektir.

-Tüm bu aşamaları sırasıyla yaptığınızda, büyük ihtimalle sorunun ortadan kaldırmış olacaksınız. Uyarıyı bundan sonra almayacağınızı umuyoruz.

Giriş kontrollerinizi tekrar yapın

  •  Üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun/hata oluştu uyarısı için gördüğünüz gibi bir çok çözüm yolu mevcut. Bunlardan bir diğeri ise, Instagram uygulamasına otomatik kayıttan ya da kullanıcı adı ile giriş yapmayın. Sorun ortaya çıktığında, e-mail adresi ve şifrenizi kullanarak giriş yapın. Belki de sorun buradan kaynaklıdır ve basit bir şekilde çözüm bulunacaktır.
instagram hatalar cozuldu
  • Facebook adresiniz, Instagram hesabınızla entegre edilmişse, birbirine bağlıysa her zamanki girişinizin aksine, Facebook ile giriş yap seçeneğini kullanabilirsiniz. Bazen bu uyarının ortaya çıkması, girişten kaynaklı olabiliyor. Bu tür sorunların nedenini az çok tespit edebilmek adına, farklı giriş yollarını denemekte fayda var. Eğer bu yollar işe yaramıyorsa, farklı çözüm yolları denenebilir.

Ancak bu süreçte şuna dikkat etmelisiniz. Birkaç kere farklı yollardan giriş denemesi yaptınız. Eğer hala aynı uyarı ile karşı karşıya kalıyor iseniz, bir süre bekleyip başka işlemleri denemeniz gerekiyor. Sürekli denemeniz durumunda, Instagram uygulaması sizin hacker gibi algılar ve hesabınızı engeller. Böyle bir durumla karşılaşmamak adına, her zaman birkaç denemeden sonra bekleyin. Bekledikten sonra tekrar denemelere devam edersiniz.

Politika ihlallerinden etkilenmediğinizden emin olun

  • Bilinmesi gereken şudur bazı durumlarda hangi uygulama ve işlem yapılırsa yapılsın sorun ortadan kalkmıyor. Üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun/hata oluştu uyarısı ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Hala sorun giderilmiyorsa, Instagram uygulamanıza kaç hesabın bağlı olduğuna bakmanız gerekiyor.
instagram politika ihlalleri

Diyelim ki birden fazla hesabınız var, sorun buradan kaynaklı olabilir. Instagram uygulaması üzerindeki bağlı hesaplardan sadece bir tanesi politika kurallarını ihlal etmiş olsun. Diğer hesaplarda hiçbir sorun ya da ihlal durumu olmamasına karşın, onlarda aynı şekilde sorun yaşar ve bu uyarıya maruz kalır. Girilen cihazdan hiçbir şekilde hesabına bağlanamaz ve sürekli aynı hata oluştu uyarısı durumunu yaşar. Bu bağlantılardan kaynaklı yaşanan sorunlar, bir çok kullanıcının başına gelmiştir. Telefon geçmişini silseniz bile sonuç alınamaz. Ancak telefona format atıldığında, bazen sorun kendiliğinden çözülmektedir.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi

Sosyal medya, günümüzde işletmelerin hedef kitleleriyle etkileşim kurmasının ve markaların bilinirliğini arttırmasının en etkili yollarından biri hali...

Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi
Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi

Sosyal medya, günümüzde sadece kişisel paylaşımlar yapmanın ötesine geçerek bir gelir kaynağı haline gelmiştir. İster bir influencer olun, ister bir g...

Instagram Hata Veriyor sorunu hakkında bilgi almak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bu durumda yapmanız gereken Instagram müşteri hizmetleri ile iletişime geçmenizdir. Müşteri hizmetleri size gereken bilgiyi verip, bu süreçte gereken yardımı yapacaktır. Ya da uygulamayı farklı bir cihazda kullanmayı deneyiniz. Eğer bağlı olan hesaplardan hangisinin politikaları ihlal ettiğini biliyorsanız, o hesap dışındaki diğer hesapları başka yerlerden girerek, aynı şekilde kullanmaya devam ediniz. Ama o cihazda açmayacaktır. Bu yolları deneyerek bu sorundan kurtulmanız mümkün.

Instagram ile ilgili yaşadığınız her türlü problem için Instagram Destek kategorimizi ziyaret ediniz. 

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Bu hatayı bir çok nedenden alabilirsiniz. Instagram’ı güncelleyerek ve hesabınıza yeniden giriş sağlayarak sorunun çözümünü sağlayabilirsiniz.

Bilgisayar üzerinden Instagram hesabınıza giriş sağlayın daha sonra hesap seçeneğine gelerek en aşağıda bulunan hesabımı geçici olarak seçeneğini seçerek dondurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Hesabınızı dondurmanız durumunda verilerinizin silinmesi gibi bir durum yaşanmamaktadır. Kalıcı hesap silme işlemi yapmadığınız sürece verilerinizin silinmesi gibi bir durum yaşanmaz.

Hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz. Kalıcı olarak silinen hesaplar bir daha kullanılamaz ve tüm bilgiler silinir.

Etkileşim engeli, gün içerisinde yapılan çok sayıda ve limit aşan eylemler neticesinde geçici olarak engellenmeniz anlamına gelmektedir.

Hesabınız gerekli kontrolleri sağlamamanız, telefon numaranız ile ve e-psota adresleriniz ile onay işlemleri gerçekleştirmemeniz neticesinde hesaplarınız her zaman tehlike altında kalabilir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram “Üzgünüz İsteğinizle İlgili Bir Sorun Oluştu” Hatası Çözümü Hakkında 62 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 25 Ortalama: 4.9 )

62 yorum

  1. Hasibe GÜNGÖR
    Hasibe GÜNGÖR

    Ben bu hatayı ilk gördüğümde hesabımı çaldılar diye aklım çıktı. Sonradan bir kaç daha başıma gelince hep şifre değiştiriyordum. Sayenizde içim rahatlatladı. Instagram uyarı mesajlarının sebebi neymiş öğrendik.

  2. Orhan CANTÜRK
    Orhan CANTÜRK

    Yazı için teşekkürler, bence bu tür bir uyarı alınca en mantıklısı uygulamayı açıp kapamak olacaktır. Diğerleri biraz uğraştırıcı ve riskli

  3. Kader UMUT
    Kader UMUT

    Benim başımada geldi bu olay bir türlü atamıyromu uyarı veriyordu. Sonradan anlaşıldı ki İnternet bağlantısındaki zayıflık buna neden oluyormuş

    • Neslihan
      Neslihan

      Ben instagramima baska telefondan da giriş yapamiyorum lütfen yardım edin 🤦🏻‍♀️

      • uzman pc
        uzman pc

        birden fazla hesap açarsan telefon üzeriden engel yemiş ola bilirisn o yüzenden uygulama izin mermiyor olabilir kendi hesabına giriş yapmana

      • Helin
        Helin

        Benimde olmuyor ne yapabilirim yardm edin lutfen sorun olsutu diyor kendi kendine hesabmda kapandı ne yapsam açılır lütfen birsey diyin yapim

  4. Cennet SALEM
    Cennet SALEM

    Son günlerde bu hatayı bende çok almaya başladım. Hesaplarımız kapanmasa bari birden. Yazı ve bilgi için ayrıca teşekkürler.

  5. Ebru
    Ebru

    Hesabım bozuldu herşeye üzgünüz isteğinizi gerçekleştiremedik diyor dondurmak istiyorum onada aynı şekilde diyor lütfen yardım edermisiniz

    • Onur bera
      Onur bera

      Bende sürekli bu hatayi alıyorum lütfen benimle iletişime geçermişsiniz (br.onur)

  6. Aysgeul
    Aysgeul

    Bende giremiyorum sinirim bozuldu ya ag hatası var diyor internet var ama giremiyrium

  7. Eda
    Eda

    Telefonum hesabımı acmıyor sorun olustu diyor farklı telefon ve bilgisayardan acabiliyorum

  8. ALPER GÜZEL
    ALPER GÜZEL

    Merhabalar;

    Ben bu sorun için günlerdir uğraşıyorum ve burada yazılı olan herşeyi yapmama rağmen hala çözüme ulaşamadım.

    Bu sorun telefonun ( iPhone ) Ayarlar>Genel>iPhone Saklama Alanı menüsün en altında Sistem bölümü yer alıyor iş burada bitiyor.

    Android alt yapılı telefonlarda uygulama üzerinden önbelleği sıfırladıktan sonra sorun çözülüyor fakat iPhone kapalı kutu olduğu için bunu yapamıyoruz. Bunu ben yapıyorum dilerseniz sizler içinde yapabilirim.

    • Talha
      Talha

      Nasıl yapılıyor yardımcı olur musun?

    • Basak
      Basak

      Bana yardımcı olun lütfen iki hesabım var ikisine de girmiyor maalesef

    • Mine
      Mine

      Bende giriş yapamıyorum yardımcı olur musun?

    • Ceylin
      Ceylin

      Instagram hesabımı dondurmus aykırı oldugu icin biri spamlamıs kendimi dogrulamak icin fotograf attım bana link yolladılar formu dolduruyorum ama gönderemiyorum üzgünüz istediginizi suan gerceklestiremedik en kısa zamanda düzelteceğiz uyarısı veriyor bunu nasıl düzeltebilirim. Instagram hata veriyor ve formu dolduramıyorum? Yapabiliyormusunuz

    • Fatos
      Fatos

      Merhaba nasıl oluyor bu bir aydıe giremiyorum kod yolluyorum olmuyo herşeyi denedim sildim yükledim, olmuyor

    • Zeynep
      Zeynep

      Merhabalar aynı sorun bendede var telefonum ıphon 7 plus.kendı telefonumun uygulamasından instsgrama giremıyorum diğer telefonlarda giris yapılabılıyor 3 hafta olcak ama düzelmedi telefonum sıfırlandı 3 kerede yazılım atıldı değişen bir sey olmadı.siz nasıl çözdünüz acaba.

    • Gurbet
      Gurbet

      Nasıl yapacaksınız ? Aynı sorunu yaşıyorum

    • Zehra
      Zehra

      Nasıl oluyor bu ben giriş yapamıyorum yardımcı olur musunuz?

    • brm
      brm

      yardım please !!!

    • Yusuf
      Yusuf

      Kardeşim ben 5 gündür uğraşıyorum telefonum iPhone ama ne yaptıysam olmuyo bana ulaşır mısın

    • Yusuf güvenç
      Yusuf güvenç

      Aynı sorunu iphone da bende yaşıyorum yardımcı olurmusunuz banada

    • Özlem Akkus
      Özlem Akkus

      ben Samsung galaxy 20g de yeni instagram hesap acmak isteyorum kayit hatasi yazyor

    • Gamze
      Gamze

      Bna da yardimci olurmusun benimkide ayni hatayi veriyor

  9. Miray
    Miray

    Merhaba, dün geceden beri sorun yaşıyorum telefonum samsung j8 prime ve önbellek temizleme gibi bir yazı önüme çıkmıyor nasıl olacak bilmiyorum malesef yardımcı olur musunuz?

    • Instatakipci Editör
      Instatakipci Editör

      Merhaba; ayarlardan uygulama ayarlarına girerek Instagram ön belleğinizi temizleyebilirsiniz.

  10. Gül
    Gül

    Merhaba deyin b gece hesabımdan çıkış yaptım ve dünden itibaren giremiyorum üzgünüz bir hata oluştu diyor internette yazılı olan herşeyi yaptım telefonu açıp kapattım uygulamayı silip tekrar indirdim vpn uygulamasını denedim fakat olmadı lütfen yardımcı olur musunuz

  11. Gül
    Gül

    Merhaba hesabımdan çıkış yaptım ve dünden itibaren giremiyorum üzgünüz bir hata oluştu diyor internette yazılı olan herşeyi yaptım telefonu açıp kapattım uygulamayı silip tekrar indirdim vpn uygulamasını denedim fakat olmadı lütfen yardımcı olur musunuz

  12. Hamza
    Hamza

    Her yolu denedim lakin hesaba her giriş yapmak istediğimde aynı hatayı veriyor hala giremedim

  13. Ibrahım
    Ibrahım

    Instagram’da beğeni ve mesaj atamıyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba,
      Muhtemelen işlem engeli oluşmuştur. Bu gibi durumlarda, şifrenizi değiştirebilir, çıkış yapıp tekrar hesabınıza girebilirsiniz.
      Eğer düzelmezse, belli bir süre tanımlamıştır Instagram, bu süre dolmadan düzelmesi zordur.

  14. SAADETTİN
    SAADETTİN

    Yeni kişi eklemek istiyorum kabul etmiyor hata veriyor kaç kişi ekleyebilirsin neden yasaklama Geldi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Saadettin Bey,
      Hesabınızın günlük belli bir kişi ekleme sınırı vardır. Ertesi gün tekrar deneyebilirsiniz. Sorununuz devam eder ise tekrar yazabilirsiniz.

      • Selin
        Selin

        2 Nisan 2020 9:53 am, 09:53
        Merhaba. Benim instagramda yaşadığım bir sorun.var son üç gündür.Çok sık takip ettiğim storylerini izlediğim ya da gönderilerine yorum yaptığım kişilerin storyleri görünmüyor bende.ozel olarak sayfalarına girip bakınca görünüyor ama yukarıda çıkmıyor.nasıl çözerim?Teşekkürler

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, Instagram uygulamasının güncellemelerini kontrol edin veya uygulamayı silip tekrar yükleyin.

  15. Selin
    Selin

    Merhaba. Benim instagramda yaşadığım bir sorun.var son üç gündür.Çok sık takip ettiğim storylerini izlediğim ya da gönderilerine yorum yaptığım kişilerin storyleri görünmüyor bende.ozel olarak sayfalarına girip bakınca görünüyor ama yukarıda çıkmıyor.nasıl çözerim?Teşekkürler

  16. Fatih
    Fatih

    Üzgünüz isteğiniz le ilgili sorun oluşuyor uygulamada safari üzerinden giriyorum başka telefonlardan da giriş yapıyorum ama kendi uygulamamdan giriş yapamıyorum yardımcı olurmusun
    Not telefon iPhone

  17. Elif
    Elif

    Hesabımda takip isteği gönderemiyorum işlem engellendi diyor sürekli

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, şifrenizi değiştirerek tekrar deneyebilirsiniz.

      • Emrah
        Emrah

        Merhaba Instagram a aylardır 1 yıl oldu uygulamadan giriş yapamıyorum üzgünüz isteğiniz ile ilgili bir sorun oluştu uyarısı hep alıyorum yardımcı olurmusunuz tlf ıphone 7

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, telefonunuzu güncellemenizi ve Instagram uygulamasını yeniden yüklemenizi tavsiye ederiz.

    • Halil Kütükcü
      Halil Kütükcü

      Sorun hala devam ediyormu

  18. Kürşat
    Kürşat

    Merhaba bende 2 haftadır giriş yapamıyorum başka yerden giriş yapıyorum ama instagram uygulamamdan giriş yapamıyorum her şeyi denedim olmuyor üzgünüz isteğiniz ilgili sorun oluştu hatası arıyorum yardım edin lütfe.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Kullanmakta olduğunuz akıllı cihazınızın desteklediği sürüm ile Instagram uygulamanızın sürümü aynı olmayabilir. Bu gibi durumlarda teknik problemler yaşanabilmektedir. Cihaz ile uygulama sürümlerini kontrol ediniz. Ayrıca uygulama ayarlarından ön bellek temizlemenizi de tavsiye ederiz.

  19. Tuğba
    Tuğba

    Merhaba telefonum ıphone , 4 tane hesabım var işletme hesabım eşimin benim ve birde ortak hesabımız ama hiç birine giriş yapamıyorum hepsinde üzgünüz isteğiniz ile ilgili bi hata oluştu diyor Ne yapmam gerek

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Akıllı cihazınız ile Instagram sürümünüz arasında uyumsuzluk yaşanmakta olabilir. Lütfen cihaz sürümünüzü ve uygulama sürümünüzü kontrol ediniz.

  20. Dürdane
    Dürdane

    İnstagram hesabım kural ihlali sebebiyle kapatıldı. Ancak bana ne Açıklama maili geldi ne de itiraz edebileceğim bir forum gönderildi. Nereye başvurabilirim?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram yardım merkezi ile https://help.instagram.com/ bu adres üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

  21. Erkan bağrıyanık
    Erkan bağrıyanık

    Giriş yapamıyorum telefon numaram değişti yardımcı olun lütfen

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Kayıt olurken kullanmış olduğunuz e-posta adresiniz ile şifre sıfırlamayı talep ettiniz mi?

  22. Maria
    Maria

    İnstagram sayfama giremiyorum ihlal edildiği söyleniyor ve sürekli hata oluştu diyor lütfen yardımcı olun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız gün içerisinde çok sayıda şüpheli işlem yapmanız neticesinde engellenmiş olabilir.

  23. Çağdaş
    Çağdaş

    Merhaba bu sorun bu yazdiklarinizla düzelmiyor malasef.Bu yüzden telefona format atmaniz gerekiyor bunu yapmak için uğraşacaksiniz ama sorun 100% ortadan kalkiyor.

  24. Mihriban
    Mihriban

    İyi günler. 1 haftalık hesap dondurma engelim olmamasına rağmen hesabımı donduramıyorum. Sürekli “üzgünüz birkaç gün sonra tekrar deneyin” uyarısı alıyorum. Uzun zamandır uğraşıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

  25. Hamdullah kayaaslan
    Hamdullah kayaaslan

    “Instagram üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu” yazısını görmekten gerçekten çok sıkıldım. Şunun kesin bir çözümü yok mudur Enes Bey. Saygılar..

  26. Eren Yaman
    Eren Yaman

    Instagram Hesabımı Dondurdum Verilerim Silinir mi Enes Bey ? Teşekkürler..

  27. Zehra
    Zehra

    Instagramda bir sorun oluştu sahefayi yenile diyor amma 2 haftadir kapali

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, telefonunuzdan uygulamanızın ön belleğini temizlemeniz gerekebilir.

  28. Vedat akkaya
    Vedat akkaya

    Üzgünüz isteğinizle ilgili bir sorun oluştu uyarısı verdi ne yaptımsa giremiyom kesin çözümü nedir

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Yazımızda bahsettiğimiz adımları deneyebilirsiniz, eğer yine çözemezseniz Instagram Destek ile iletişime geçebilirsiniz.