İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Fotoğraf Yükleme Sorunu

Instagram Fotoğraf Yükleme Sorunu Dünya’da en çok kullanılan sosyal medya aracı olan Instagram’da zaman zaman karşımıza çıkabilmektedir. Bu kadar çok kullanılması zaman zaman sorunlarda yaşamanıza neden oluyor. Instagram’da Yaşanan Fotoğraf Yükleme Sorununu gelin beraber adım adım inceleyip çözelim.

Instagram üzerinden yaşanan bu sorunların bazıları kullanıcı kaynaklı olabildiği gibi, bazıları da uygulama kaynaklı oluyor. Bunlar arasında yer alan kullanıcı sorunları içerisinde en sık rastlanan ise Instagram fotoğraf paylaşımı yapamamaktır.

Birçok kullanıcı bu adımda sorunun giderilmesi için yeni bir güncelleme beklerken Instagram kendi resmi sitesi üzerinden yaptığı açıklamada bunun kullanıcı kaynaklı bir sorun olduğunu ve bunun için güncelleme çıkartmayacaklarını duyurdu. Bununla beraber sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl çözüleceği yönünde de bilgiler verildi. İlk olarak sorunun neden kaynaklandığından bahsedelim. Instagram üzerinden fotoğraf paylaşımı yapılamamasının nedeni kullandığınız cihazda Instagramı’ın hafızasının dolmasıdır. Instagram’ın tüm hareketlerinizi depolaması bunun nedeni. Depolanan bu verileri zaman içerisinde silmezseniz eğer yeni fotoğraf yükleme aşamasında sıkıntılar yaşarsınız.

fotoğraf yükleme sorunu

Instagram’ın ön belleğini temizlemek için ise yapmanız gereken telefonunuzun görev yöneticisi bölümüne girmek. Görev yöneticisi bölümüne girdikten sonra Instagram uygulamasını seçmeniz gerekiyor. Ardından ön belleği temizle seçeneğini seçmeniz ve tüm ön belleği temizlemeniz yeterli olacaktır. Bu aşamadan sonra yine resim yükleme işleminde sorun yaşıyorsanız sorun Instagram kaynaklı olabilir. Tüm bu işlemleri uyguladıktan sonra resmi sitede verilen bilgilere göre de her hangi bir olumsuzluk yaşamadan resimleri yükleme sorununu çözebilirsiniz.

İlginizi çekebilecek sayfalar : https://www.fenomist.com/

Fotoğraf Yüklenmiyor Sorunu Nasıl Çözülür Adım Adım

fotoğraf yükleme sorunu
fotoğraf yükleme sorunu

Instagram dünya genelinde 500 milyon kullanıcı sayılarını geride bırakarak en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri haline geldi. Son dönemde sürekli olarak yeni güncellemeler alarak kullanıcı sayılarını daha da arttırmaya başladı. Artık sadece bireysel kullanıcıların değil bunun yanında dev firmaların bile reklam amaçlı, ürün tanıtım amaçlı olarak tercih ettiği bir platform Instagram. Tüm bu özelliklere rağmen belli sorunlarda gündem gelmiyor değil. Özellikle Instagram’da Yaşanan Çökme Sorunu ve paylaşım yapma sırasında yaşanan sorunlar Instagram’ın kullanıcılardan epey eleştiri almasına da neden olabiliyor. Yaşanan bu sorunlar arasında en çok dikkat çekeni ve kullanıcıların en çok şikayet ettiği sorun ise fotoğraf yüklerken uygulamanın çökmesi sorunu ve genel olarak Instagram’da Yaşanan Çökme Sorunu.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?

Instagram'ın kapalı olduğu bir ülkede erişim sağlamak için VPN en güvenli ve etkili yöntemdir. Proxy sunucuları, Tor tarayıcısı, DNS değiştirme ve mob...

Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?
Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?

Instagram, günümüzde en popüler sosyal medya platformlarından biridir. Fotoğraf ve video paylaşımı üzerinden etkileşim imkanı sunan bu platform, ayrıc...

Fotoğraf yükleme sırasında fotoğraflarınız işlenirken yaşanan bu sorun nedeniyle Instagram’ın kitlenmesi gibi bir durumla bile karşılaşabiliyorsunuz. Peki, bu sorunu nasıl çözeriz bakalım.

  1. İlk olarak sorunun internet bağlantınız nedeniyle ortaya çıkmış olabileceğini göz ardı etmemelisiniz. İnternet bağlantınızı kontrol ederek işe başlayınız. Eğer internette herhangi bir sıkıntı yok ise uygulamada paylaşım yapmak istediğiniz sırada fotoğraf yükleme ekranında telefon donuyor ya da bu ekran bir çalışmayı durdurma hatası ile karşı karşıya kalıyorsanız bu durumda ilk olarak yapmanız gereken telefonunuzun belleğini boşaltmanız gerekiyor.
  2. Zira telefonun arka planda çalışan uygulamalar nedeniyle belleğinin dolması durumlarında bu sorun yaşanabiliyor. Sorunu çözebilmek için ise telefonunuzu yeniden başlatmanız ve telefonunuzun belleğini sıfırlamanız yeterli olacaktır. Bu şekilde sorunun çözülmesi gerekiyor.

Ayrıca İnstagram fotoğraf kalitesi düşüyor sorunu da bu süreçte sıklıkla karşılaşılan durumlardan birisidir. Çözüm için yazımızı incelemeyi unutmayın!

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İlk olarak internetinizi kontrol edin ardından telefon belleğinizi kontrol edin. Eğer hala sorun çözülmediyse telefon belliğini sıfırlayın ve telefonunuzu yeniden başlatarak deneyin sorun düzelecektir.

Gün içerisinde çok sayıda işlem yapmanız neticesinde profiliniz eylem engeli alır ve herhangi bir işlem yapamazsınız.

Instagram’ı daha güvenilir bir hale getirmek, spam denemelerini önlemek adına limitler uygulanmaktadır.

Instagram profiliniz ile gün içerisinde en fazla 350 adet beğeni gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram profilleriniz ile en fazla 7500 hesabı takip edebilirsiniz. Daha fazlasına izin verilmez.

Instagram profilinizden hikaye paylaşamıyorsanız etkileşim yasağı almış olabilirsiniz. Ya da cihaz sürümünüz ile instagram sürümünüz uyumsuz olabilir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Fotoğraf Yükleme Sorunu Hakkında 125 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 38 Ortalama: 5 )

125 yorum

  1. Berivan
    Berivan

    Instagram sadece tek bir görseli paylaşmama izin veriyor onun haricinde bir resim yükleyemiykrum 2 günden beri böyle

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, şifrenizi değiştirip uygulamaya tekrar giriş yapmayı deneyin.

  2. ali efe
    ali efe

    merhaba.instagram hesabımda fotoğraf paylaş yapıyorum ama paylaşılamadı diye sonuç veriyor..sayfamda 1650 resim var..ondan mı acaba..birde çözüm öneriniz zere önbelleği sildiğimde sayfamdaki paylaşımlarım silinirmi..teşekkürler

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Önbellek temizlemede paylaşımlarınız silinmez. Sürekli paylaşım yaptıysanız engellenmiş olabilirsiniz. Uygulamayı silip tekrar yükleyebilirsiniz.

  3. İbrahim
    İbrahim

    Merhaba ben tamamen baska bisi istesem sizde yardimci olurmusunuz acaba.hesabima ulasamiyorum telefon kayitli olmadiği icin e posta gonderiyorum şifre icin e posta gelmiyor bana gelsede baska hesap adina geliyor yardimcii olabilirmisiniz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, başka bir hesap dediğiniz belki sizin hesabınızdır. Hesabınız başka birinin eline geçtiyse değiştirmiş olabilir.

  4. Sude
    Sude

    Merhaba lütfen en kısa sürede cevap verir misiniz? Ben gm8 kullanıyorum. Fotoğraflarım Google fotoğraflara yedekli. Önceden hiçbir sorun yoktu ama birkaç gün önce instagram son çektiğim birkaç fotoğrafı gösteriyor. Diğerlerini göstermiyor. WhatsApp da aynı şekilde. Gelen fotoğraflar da galeriye kaydolmuyor. Fotoğraf uygulamalarında da aynı sorun var. Sadece belirli resimleri görebiliyorum onlar da son çekilenler oluyor. Silip baştan yüklemek vs her şeyi yaptım. Yanlışlıkla bir ayarı kapatmış olabilir miyim? Lütfen en kısa sürede yardım edin.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Telefonunuzun hafızasından kaynaklı olabilir. Uygulamalar güncellendikçe kapladığı alan fazla oluyor ve bu tarz hatalar yaşanabiliyor.

      • Egemen
        Egemen

        Hikaye ve normal paylaşim yapamiyorum

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, ne gibi bir hata alıyorsunuz acaba?

      • Semih
        Semih

        Gönderi atılmıyor ama reels atılıyor, gönderi atarken ileri ileri basıyorum sonra kendi kendine uygulamaya yeniden giriyor birşey oluyor hafızam yeterli ram yeterli neden ??

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar , öncelikle uygulama güncellemenizi kontrol etmelisiniz. Sonra cihazınızın doğru çalışıp çalışmadığını kontrol etmelisiniz. Son olarak uygulamanızı silip tekrar yükleyin.

  5. Aysu
    Aysu

    Merhaba
    İnstagramım da story çektikten sonra herkeste olan özellik (FOTOĞRAF EKLEME) yok
    Nasıl yapabilirim?
    Yardımcı olursanız sevinirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba,
      Story çektikten sonra ekranı yukarı doğru kaydırarak menüyü açın ve buradan kamera simgesine tıklayın.

  6. Tarık
    Tarık

    İyi günler telefon iPhone 6s İnstagram sorun bildir kısmına fotoğraf paylaşamıyorum o özellik yok telefon uygulamayı sildim yeniden yükledim yine yok neden bu özellik bende yok

  7. Tarik
    Tarik

    İnstagram dm kısmında grup konuşmasında benim mesajımı gören kişileri ben…+3 kişi gördü yazıyor ama tıkladığımda kim olduğunu göremiyorum tıklıyorum ama bir işlem olmuyor neden acaba buozellikler yok bende

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Bazen teknik sorunlardan dolayı bu tür problemler oluşabiliyor. Uygulamayı güncellemeyi veya kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz.

  8. Dilan
    Dilan

    Açıklama yapacagım zaman video fotoğraf yüklenmiyor hata veriyor..
    Ama açıklamasız video fotoğraf atınca yükleniyor neden?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Özellikle çok etkileşimin olduğu hesaplarda bu tarz teknik problemler yaşanabiliyor. Bir süre paylaştıktan sonra düzenleme kısmından açıklama eklemeyi deneyin. Daha sonra kendi kendine düzelecektir.

  9. Perde
    Perde

    Malasef ki bizde resim paylaşamıoyruz . Güzel sade perdele resimlerimiz hep yarıda kaldı 24 saat geçti hayla bekledeyiz umarım bir an önce bu sorun düzenlenir.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, bilgisayara Instagram uygulaması indirip tekrar deneyebilirsiniz.

  10. elif
    elif

    merhaba ben instagrama fotoğraf yükleme sorunu yaşıyorum dediklerinizin hepsini yaptım internettede sorun yok ne yapabilirim ?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, bilgisayara Instagram uygulamasını indirerek tekrar fotoğraf yüklemeyi deneyebilir misiniz.

  11. didem
    didem

    merhaba instagram hesabımdan paylaşım yapamıyorum ne hikaye ne bişey ön belleği de temizledim ama olmuyor yardımcı olursanız sevinirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, uygulamayı silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?

      • Melihaa
        Melihaa

        Merhaba ayni sorun epeydir bende de var sürekli silip yüklüyorum on bellegi temizliyorum ama faydasi yok ne hikaye ne de normal fotoğraf paylaşamıyorum bir türlü sebebi nedir anlamadim.

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, Instagram hesabınız etkileşim engeli almış olabilir. Instagram destek hattı ile iletişime geçiniz.

          • Duygu
            Duygu

            Ben profil resmimi değiştiremiyorum internetinizi kontrol edin deyip sorun veriyor neden

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhabalar , uygulamanızı silip tekrar yüklerseniz düzelecektir.

      • Selin
        Selin

        Merhabalar iPhone 7 kullanıyorum önbellekte kısmını bulamadım yardımcı olur musunuz ?

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, uygulama ayarları üzerinden Instagram uygulamasına girerek bulabilirsiniz.

  12. Burak sevilier
    Burak sevilier

    Merhabalar günlerdir paylaşım yapamıyorum foğtaraf ve hikaye atamıyorum sorun birdirisi yapıyorum fakat cevap gelmiyor ön belleği temizledim fakat yinede hata verip tekrar deneyin diyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, şifrenizi değiştirin ve tekrar giriş yapmayı deneyin hesabınıza.

  13. Melek
    Melek

    Hesabımda 1 aydır ne profil ne biografi değişmiyor denilen her şeyi yapmama rağmen aynı hatalı ne yapmam gerekir

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, şifrenizi değiştirip ve tekrar giriş yaptıktan sonra tekrar deneyebilirsiniz.

      • Fatih
        Fatih

        Olmuyor hepsini denedik sifre degistirdik uygulamayi tekrar yukledik olmuyor video fotograf paylasilamiyor

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, Instagram hesabınız etkileşim engeli almış olabilir. Gün içerisinde yaptığınız çok sayıda takip etme işlemi ya da takipten çıkarma gibi işlemler hesabınızı engel durumuna düşürebilmektedir.

  14. Naz
    Naz

    Merhaba ben instaramda hiç bir fotograf paylaşmadım ona ragmen hala fotograf paylaşılmıyo me yapmam lazım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız etkileşim engeline takılmış olabilir. Hesabınızın ayarlarını ve güvenlik bilgilerinizi eksiksiz olarak doldurmalı ve telefon numaranız ile onaylamalısınız.

  15. Poyraz
    Poyraz

    Ben telefondan fotoğraf yüklüyordum şimdi yükleyemiyorum. Ön belleği temizledim, şifre değiştirdim tekrar girdim yedek hesabımda da denedim olmadı. Sorun nerde acaba şikayet mi alıyorum, cezamı yedim böyle bir şey var mı?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız topluluk kurallarını ihlal etmek ya da şikayet almak gibi durumlar sonrasında etkileşim engeli almış olabilir.

      • POYRAZ
        POYRAZ

        😀 SAYIN ADMİN YORUM İÇİN TŞKLER BENİM ESKİ TELEFON SAMSUNG GALAXY ES3 MİNİYDİ ORDAN İNSTAGRAMA GİRİYORDUM SORUNUM ORDAYDI ŞUAN GENERAL MOBİL GM8 KUYLLANIYORUM İNSTAGRAM YÜKLEDİM VALLA RESİM VİDEO YÜKLÜYORUM 😀 MEĞER SORUN BNM ESKİ TELEFONDAYMIŞ 😀 O KADARDA HERŞEYİNİ TEMİZLEMİŞTİM AMA NEYSE 😀 GENEDE SAĞOLASIN TŞKKR EDERİM 😀 <3

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Rica ederiz, iyi eğlenceler.

          • Serpil
            Serpil

            Bir haftadır paylaşım yapamıyorum paylaşmadığı gibi sil işaretinede tıklanmıyor dönüp duruyor

  16. Onuç
    Onuç

    Sürüm’ün düşük olması (4.3) Paylaşıma engel teşkil edermi ?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram sürümü ile Cihaz sürümünüzün uyumsuz olması durumunda sorun yaşamanız olasıdır.

  17. Merve
    Merve

    11tane gönderim olduğu halde 4tane gönderi var diyor başka hesaptan bakınca neden olur bu

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram uygulamanızda birden fazla yani çoklu hesap kullanmanız durumunda bu tarz problemler yaşanabilmektedir. Eğer çoklu hesap kullanmamanıza rağmen böyle bir durum var ise Instagram destek hattı ile iletişime geçmeyi deneyiniz.

  18. ceyda
    ceyda

    Ben instayı dün yükledim profil fotosunu değiştiremiyorum. Üzgünüz internet bağlantınız olduğunda tekrar denetin diyor ama benim internetim full çekiyor. Ayrıca fotoda yükleyemiyorum. Paylaşılmıyor.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınızı oluştururken vermiş olduğunuz e-posta adresinizi ve telefon numaranızı tam olarak doğruladığınızdan emin olunuz.

  19. ceyda
    ceyda

    Merhaba. Ben insta hesabı açtığımda profil fotosu koymamıştım. Sonra tekrar koymak istediğimde internet bağlantım olmadığı söyleniyor. Ayrıca yüklediğim günden beri hiç post paylaşamadım. Birkaç kişiye sordum insta engellemiş olabilir dedi. Lütfen çabuk cevap verin. Önbelleğide sildim, tekrar tekrar silip yükledim, şifremi değiştirdim ama olmuyo kafayı yiyeceğim.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesap oluşturma işlemleriniz sırasında verdiğiniz bilgileri onaylamamanız ya da profilinizi tamamlamamanız durumunda Instagram algoritmaları tarafından şüpheli bir hesap olarak algılanabilirsiniz. Lütfen e-posta bilgilerinizi ve telefon numaranızı onayladığınızdan emin olunuz.

  20. Mehmet
    Mehmet

    Hikaye paylaşmak için galeriye girdiğimde “YAKINLARDA FOTOĞRAF VEYA VİDEO YOK” uyarı veriyor ve hiçbir foto ya da video görünmüyor. Bunu nasıl çözebilirim?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız etkileşim engeline takılmış olabilir. Gün içerisinde çok sayıda paylaşım yapmanız, takip etmeniz ya da takipten çıkarmanız durumda etkileşim engeline takılmanız olasıdır.

      • İrem Onay
        İrem Onay

        Bende de aynı sorun var çok fazla etkileşimde bulunmuyorum ne yapmalıyım

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, Instagram sürümünüz ile cihaz sürümünüz arasında uyumsuzluk yaşanıyor olması muhtemeldir.

  21. serkan
    serkan

    merhaba. benım hesabım gızlı fakat bı arkadaşım bı program ıle hep hesabımı gorebılıyor hem de durumlarımı ızlıyebılıyor. ıngram buna nası ızın verıyor bunun onune geçme ımkanı yokmudur

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Bu tarz programlar oldukça güvensiz ve riskli programlardır. Kullanan hesaplara çok büyük riskler doğurmaktadır.

    • ece
      ece

      merhaba iphone 6s kullanıyorum önbellek silme açma kapama programı silme tarzında tüm her şeyi yaptım ama bu telefonumdaki hiçbir hesaptan video yüklemiyorum ama hesabıma başka telefondan deneyince video yükleniyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

  22. Gamze
    Gamze

    merhaba akrkadaşlar telefonumda fotoğraf paylasim yapamiyorum fotoğraf paylaşim tusuna girerken Galerideki fotoğraflarım gozukmuyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Akıllı cihazınızın sürümü Instagram uygulaması ile uyuşmamakta olabilir. Bu durumlarda teknik sorunlar yaşamanız muhtemeldir.

  23. Sule
    Sule

    Merhaba, birkaç gündür Instagram’da galerimden fotoğraflar görünmüyor. Yakınlarda fotoğraf veya video yok yazıyor story bölümünde de. Önbelleği temizledim ama düzelmedi. Nasıl çözebilirim bunu?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız etkileşim engeli almış olabilir.

      • Sule
        Sule

        Ben çok etkileşimde bulunmuyorum, paylaşım yapmıyorum yorum falan da yapmıyorum. Neden böyle bir engel almış olabilirim ki?

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, hesabınız spam altında olabilir, şikayet edilmiş olabilir ya da şüpheli bir hesap olarak incelemede olabilir.

  24. Barış
    Barış

    Merhaba 1haftadan fazladır instagramımda ne hikaye ne post paylaşabiliyorum hikaye bölümünde “yakınlarda fotoğraf veya video yok” diyor post bölümünde hiçbirşey yok lütfen yardım edin 🙏🙏 1.5 haftadır böyle

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınız etkileşim engeline takılmış gibi görünüyor. Konu hakkında detaylı bilgi için Instagram yardım merkezi ile iletişime geçiniz.

  25. Hüseyin Çubukçuoglu
    Hüseyin Çubukçuoglu

    Instagram da video resim paylasamiyirum nedeni ne acaba lütfen yardımcı olun ınstagram hikayede de paylaşım olmuyor

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınız etkileşim engeline takılmış olabilir.

  26. Zehra
    Zehra

    Insgramda paylaşım yapamıyorum nütfen bana yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız etkileşim engeli almış olabilir. Gün içerisinde çok sayıda takip yapmak, takipten çıkarmak ya da beğeni atmak gibi işlemler gerçekleştirmeniz durumunda engellenmiş olabilirsiniz.

  27. Hasan iren
    Hasan iren

    Ya bugün işletme hesaplarıma yeni gelen ürünleri yüklemeye başladım bi hesabıma 19 adet diger hesabıma 20 adet görsel yükledim aralıksız sonrasında bir anda işlem yapamamaya başladım sürekli yükledigim fotolara topluluk kuralları geregi izn verilmemiştir diye uyarı gelio ve görseller hesabımdan kaldırılıyor ne yapmam gerek bi çaresi yokmu telefonum ıphone 6s öle görev yöneticisi felan yok kişisel hesabımdan gönderi yükleyebiliyorum bosuna şunu yapın interti kontrol edin demeyin böyle saçma denetimmi olur bu işletme hesabı günde 50-100 arası ürün geliyor mağazaya ben bunları paylaşamıcaksam neden açıyorum bu hesapları

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, gün içerisinde paylaşımlarınızı yaparken ard arda olmamasına dikkat etmelisiniz. Aksi durumda hesabınız şüpheli duruma düşer ve engellenebilir.

  28. Cengiz
    Cengiz

    Instagram uygulaması iyice kafayı yedi. Hicbir şey paylasamiyoruz. Sorun çözümü telefon belleğini temizledim, uygulamayı silip tekrar yükledim. Telefonun görev yöneticisine kadar gittik yok abi çözüm yok.Bir şeyi yapıyorsunuz bırakın öyle kalsın.Bir reels denen saçmalık eksikti o geldi Instagram gitti. Bırakın en eski sürümü kalsın biz onada razıyız saçmalamayın yeter

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Telefon sürümünüz ile Instagram sürümünüz uyumsuz olabilir. Yazılım güncellemelerinizi eksiksiz olarak yaptığınızdan emin olunuz.

  29. Serdar
    Serdar

    Instagramda sadece hikaye paylasmama izin veriyor, arti dugmesi yerine fotograf dugmesi var. Hesabim firma hesabi.

    Cevap verirseniz memnun olurum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınızın çok sayıda şüpheli işlem nedeniyle kısıtlama almış olabilir.

  30. Türkan
    Türkan

    Merhaba ben kimseye gönderileri atamiyorum ve yeni folarak paylaştım nev postamam diye hikayeme atmak istiyorum atamiyorum ön belegimde temizelidim kaç kere açıp kapatın telefonumu ve başka telefonlardan gidince sorun yok ben kendi telefonumdan ginince bu sorunlarla karlilasiyorum lütfen yardım edin bana 😟😟

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, telefonunuz ile Instagram uygulamasının sürümleri arasında uyuşmazlık yaşanıyor olabilir. Sürümleri kontrol ediniz.

  31. Yusuf
    Yusuf

    Merhaba anasayfada paylasim yapmak icin arti isareti olan yerde fotograf sembolu var ve hikaye olarak yukluyor.. anasayfa paylasimi yapamiyorum

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Ana sayfada yer alan “Kamera” simgesine tıkladıktan sonra ekranı sağa çekerek, aşağıda yer alan paylaşım özelliklerinden “Post” üzerine gelmelisiniz. Böylece post olarak paylaşım yapabilirsiniz.

  32. Aliyeva
    Aliyeva

    Selam benm instagramımda 4 tane fotoğraf var ama başka profilden kendi profilime bakınca 1 gönderi gözüküyor neden böyle ? Ne yapmalıyım bunun için çözüm ne

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram hesabınız tamamen onaylandı mı acaba?

  33. Songul
    Songul

    Fotoğraf yükleyemiyorum başarız deyip duruyor aynı gün biraz fazla foto paylaştım ondan mı acaba ne zaman paylaşırım

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, gün içerisinde çok sayıda paylaşım yapmanız nedeniyle kısıtlama almış olabilirsiniz.

  34. Veli
    Veli

    Merhaba benim sayfamda paylaşım yapamamaktayım.gönderiniz topluluk kurallarına aykırı diyor ama ben sadece tv ünitesi paylaşıyorum bir anda 30 gönderi paylaşmıştım

  35. Melih
    Melih

    İnstegram hesabımda fotoğraf paylaşmak için + işareti yerinde video şeklinde işaret var ona tıkladığımda hikaye ekle bölüme geçiyor. Resim paylaşamıyorum.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, o bölüme geldikten sonra ekranı sağ ya da sola kaydırarak “Post” bölümüne geçmelisiniz.

  36. senan
    senan

    Merhaba ben eskiden instagramds foto video hikaye paylaşa biliyodum şimdi paylaşamıyom kaç tane hesab kapandı uygulama silib yeniden indirsemde aynı şeydir zannedersem eski sürüm telfonum ondan

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, bu durum telefon sürümünüzden kaynaklanabilir.

  37. Serpil
    Serpil

    Merhaba
    İnstagram hesabıma hikaye video ve fotoğraf yükleyemiyorum. Sürekli Yükleniyor görünüyor.
    Bu yüden de diğer iki hesabıma geçiş sağlayamıyorum. Ön belleği sil dediğim halde olmadı. Instagramı silip tekrar yüklesem şifremi hatırlamıyorum.
    Verileri sil dersem bütün paylaşımlarımın kaybolma ihtimali var.
    Aynı hesaba bağlı iki ticari hesabım var
    LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ🙏

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınızın kurtarma kodlarını oluşturunuz. Daha sonra şifrelerinizi yenileyiniz. Tüm güveliği garantiye aldıktan sonra uygulamayı silerek yeniden yükleyiniz.

  38. İsra Farah Türkoğlu
    İsra Farah Türkoğlu

    merhaba. ben google uzerinden instagrama giriyor ve resim paylasiyorum. Paylastiktan sonra resim paylasildi yaziyor ve paylasiyor. Ama instagrama girdigimde o paylastigim gonderiyi goremiyorum. Sayfayi yeniliyorum yine olmuyor. ne yapa bilirim ?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Instagram üzerinden web paylaşımları yapılamamaktadır.

  39. Zeynep
    Zeynep

    Klonlama programi kullanıyorum intagram icin. Paylasim yapiyorum sorun yok. Fakat hikaye olmuyor galerimi algilamiyor. Yakin zamanda fotoğraf yada video yok yaziyor. Ne yapmam gerek ? Uzun suredir böyle.

  40. Yusuf
    Yusuf

    Spor sayfamda, ilk önce reklam veremiyorum daha sonrasında ise fotoğraf paylaşımı yapamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim uğraşıyorum kapatıp açmayı denedim olmadı ama bir türlü verileri belleği nasıl temizlicez telefon iPhone 6s

  41. duru
    duru

    hesabımda video paylaşamıyorum ios kullanıcıyım, verileri sildim uygulamayı silip yükledim şifremi bile değiştim ama sorun hala aynı hatta instagrama sorun bildir yaptım o bile gitmiyor gönderilemedi diyor ama başka telefondan deneyince post atabiliyorum ne yapmalıyım?

  42. hatice
    hatice

    instagramda bi işletme hesabı açtım fakat sadece video paylaşılabiliyor ama ben fotoğraf paylaşmak istiyorum nasıl yapabilirim

  43. SEMRA
    SEMRA

    Merhabalar ilk öncelikle …
    Benim insteqram hesabımda bir aydır ne paylaşım,ne story,nede qörüntülü arama yapamıyorum 4 , 5 defa sildim tekrar yükledim ekstra qüncelledim ne yaptıysam olmuyor. Sadece düz mesaj yazabiliyorum Lütfen kısa sürede dönüş yaparsanız çoookk ama çookk sevineceqimmm …. Çünkü “CILDIRMAK ÜZEREYİM.”😖
    Şimdiden çook teşekkürler …

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınız engel yemiş gibi gözüküyor. Mail adresinizi kontrol edebilir misiniz?

  44. Özgür
    Özgür

    Merhaba 2 yıl kadar önce eşimi kaybettim, şimdi yeni bir ilişkim var.
    İnstagramda rahmetli eşimin beni etiketlemiş olduğu resimleri vefatında kaldırmış olmama karşın 16.05.2021 tarihinde bilgim dışında resimler geri yüklenmiş ve eşim görmüş. Bunu benim bilerek yaptığımı düşünerek bana kırıldı ve şu anda hala konuşmuyoruz. Bu durumun benim ile hiç bir alakası olmadığını anlatıp, dinletemiyorum, kanıtlayamıyorumda bu konuda bana yol gösterip yardımcı olabilir misiniz?
    Ayrıca o gün resimleri tekrar tekrar silmeme rağmen geri gelmeye devam etti, çareyi hesabı kapatmakta buldum.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınızın bilgileri başka birisinde olabilir mi acaba? Normalde otomatik olarak böyle bir durum gerçekleşemez.

      • Özgür
        Özgür

        Hesap bilgilerimin başkasında olduğunu sanmıyorum. Bu konuyu paylaştığım arkadaş çevremde aynı şeyin yada benzer şeylerin başına geldiğini ifade ettiler.
        Bir uygulama hatası yüzünden olmayacak sıkıntılara düştük.

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, bilgilerinizi kullanarak instagram adına hizmet veren uygulamalara giriş yaptınız mı?

  45. sedef
    sedef

    merhaba kendi instagramımdan foto atınca çözünürlük düşüyor ama başka bir hesaptan atınca fotoğraf çözünürlüğü düşmüyo sebebi nedir?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , telefonunuzun ayarlarından kaynaklı bir sorundur. 2 farklı telefondan mı fotoğraf yüklemesi yapıyorsunuz?

  46. Melek
    Melek

    Merhaba instagramda fotograf paylasamiyorum daha one hic fotograf paylasmadim profilime resimde koyamiyorum lutfen yardimci olun

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , uygulamanın güncellemesinin tam olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Sorun güncelleme de değilse uygulamayı silip tekrar yüklemelisiniz. Yine devam ederse cihazınızda bir problem vardır.

  47. Nurdan
    Nurdan

    Meraba ben telefonun bellegindekileri sildim yer actim ama hala foto atarken durdu diyor. Verileri temizledim . Engel yemis olsam bilgisayardan atamazdim foto diye dusunuyorum .Baska hesaplarimdada boyle oluyor telefonda. İnstegramida sildim geri yukledim. Surumleri uyusmuyorsa nasil basta boyle bir sıkntı yasamadim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , cihazınıza format atmanız gerekmektedir. Cihazınıza format attıktan sonrada uygulamayı silip tekrar yüklemelisiniz. Sonra sorunun ortadan kalktığını göreceksiniz.

  48. Feride
    Feride

    Baska telefondan instgram dan resim paylaşabilirken kendi telefonumdan paylaşamıyorum. Telefonu komple sıfırladım instgram sildim yukledim bellegi temizledim duzelmedi

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Problem cihazınızdadır ya da güncellemelerinizi telefonunuz desteklemiyor olabilir.

  49. Dilan
    Dilan

    Merhaba, 12.3k’lık bir sayfam var 3 gündür post paylaşımı yapamıyorum sadece reels paylaşabiliyorum farklı telefondan da denedim fakat aynı post etkileşimimde iyi neden olabilir yardımcı yardımcı olabilir misiniz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , sorunun kaynağı yüksek ihtimal ya cihazınızda ya da uygulama güncellemenizdedir. Bu durumları kontrol edip bir daha denerseniz düzelecektir.

  50. Kübra begdaş
    Kübra begdaş

    Lütfen yarımcı olurmusunuz 10 gündür yakın çoklu fotoğraf paylaşamıyorum instegramda söylediğiniz her seyi yaptım güncelledim sildim tekrar yükledim on belleği veriyi sil bile yaptım ama ne yaptıysam faydasız olmuyor ne yaptıysam olmuyor

  51. Ece
    Ece

    Merhaba. Ben 3 hafta önce instagramda el yapımı ürünlerimin fotoğraf ve videolarını koyduğum bir hesap açtım. Başlarda bir sıkıntı yoktu. Ama 2 gündür hiç bir türli fotoğraf yüklemiyor. Sürekli üzgününüz bi hata ile karşılaştık daha sonra tekrar dene diyor. İnternetlik bir sıkıntım yok, farklı telefondan da girdim aynısını yapıyor. Telefon iphone11 ve alalı 8 ay oldu, kendi hesabımda şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama işletme hesabında böyle yapıyor. Lütfen yardım edin yeni hesap açmak istemiyorum.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , uygulama güncellemenizde bir problem olabilir. İlk olarak uygulama güncellemenizi kontrol etmelisiniz. Sonraki adımınızda işletme hesabından çıkış yapıp kendi hesabınızdan paylaşım yapmak. İşletme hesabız ile ilgili de bir problem yaşıyor olabilirsiniz.

  52. Haktan Gülsaçan
    Haktan Gülsaçan

    Merhaba kendi hikayemde umitcan uygun paylaştım ve durduk yere hesabım kapandı neden bir bilginiz varmı sağ olun

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, paylaşımınız şikayet edilmiş olabilir..

  53. Zennur
    Zennur

    Merhaba ben bir gün içinde 200 fotoğraf paylaştım şuan hiç bir şekilde gönderi paylaşamıyorum acaba geçer mi bu sorun kaç gün içinde yada

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, sık gerçekleştirilen işlem dolayısıyla hesabınıza kısıtlama getirilmiş olabilir. 7-10 gün içerisinde düzelecektir. Bu dönemde hikaye ve gönderi paylaşma, arkadaşlık isteği gönderme gibi şeyleri yapmamanızı öneririz.

  54. Emel
    Emel

    Merhaba, hesabıma fotoğraf yükleyemiyorum, sürekli işlendiğini yazıyor, bir süre sonra resim ters dönüyor. Telefonumu güncelledim, herhangi bir hesap engelim yok, önbelleği temizledim. Ama sorun hala devam ediyor. Diğer hesabıma giriş yaptığımda herhangi bir sorun yaşamıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, uygulamayı silip tekrar yüklemeyi de deneyebilirsiniz. Sorunun çözülmemesi durumunda Instragram Destek Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  55. Murat
    Murat

    Instagram profil fotografi yukleyemiyorum.sadece hikayeye fitograf yukleniyor.ana sayfadada fotograf yuklenmiyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Murat bey, nasıl bir hata alıyorsunuz?