İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Instagram Takipçi Siteleri 2024 Güvenilir Siteler

Instagram takipçi siteleri 2024 arasında bir sitenin güvenilir olup olmadığını anlamak için birçok kriter mevcuttur. Bu kriterlerin en başında gelenleri size bugünkü blog yazımızda detaylı olarak açıklamak istiyoruz. Bu yazımızda yer alan kriterlerin hepsi mevcut müşterilerimizin talepleri ve beklentileri doğrultusunda oluşmuştur. Instagram Takipçi Siteleri 2024 Güvenilir Siteler konusunu yakından inceleyelim.

1-) İnternette yapmış olduğunuz her alışverişte olduğu gibi öncelikle sitenin güvenilir olup olmadığına çok dikkat etmenizi öneriyoruz. Bunun başında SSL Sertifikası gelmektedir. Bir siteye giriş yaptığınızda site adresinin sol tarafından https yazısını görmeli ve yeşil renkle olduğundan emin olunuz. Bu her sitede dikkat etmeniz gereken en önemli kriterdir.

SSL Sertifikalı Instagram Takipçi Siteleri Neden Tercih Edilmelidir?

Instagram Takipçi Siteleri 2024 Güvenilir Siteler konumuzda detaylı olarak tüm siteleri ele alacağız. Mevcut Instagram takipçi arttırma hizmetleri için değil internette yapacağınız her türlü işlem için bu şekilde SSL sitelerini tercih etmenizi önermemizin nedeni Kredi Kartı bilgilerinizin çalınmasının önüne geçmiş olacaksınız. Şifreleme sağlayan bu sistem sayesinde banka ve sizin haricinizde bilgilerinize başka hiçbir kimse görememektedir.

Tabi ki her SSL sertifikasına sahip siteyede hemen güvenilir diyip satın alma işleminizi gerçekleştirmeyiniz.

2-) Faturalı hizmet veren siteleri mutlaka tercih etmelisiniz. Instagram hizmetleri sunan sitelerin mutlaka sizlere bu hizmet karşılığında fatura kesip kesmediğinden emin olunuz. Öncesinde bunu satın alım yapacağınız yere kesinlikle sormanız gerekmektedir. Çünkü fatura kesen firmalar genellikle bu işi kurumsal ve ciddi bir şekilde yapmaktadırlar.

3-) Müşteri desteği sunan siteleri tercih ediniz. 7/24 müşteri desteği sunan gerek telefon gerek ise canlı destek sistemi olan sitelerden alışveriş yapmaya özen gösteriniz. İşini ne kadar ciddi yaptığının göstergelerinden biride bu hizmeti 7/24 aktif bir şekilde sunan sitelerdir.

4-) Fiyatın uygunluğundan çok kalitesine bakınız. Hemen bir hizmet ucuz diye atlamayınız. En uygun fiyat demek en kaliteli hizmet demek değildir. Bu sektörde insanları kandıran ve dolandıran siteler çok fazladır. Onlara çok dikkat etmeniz gerekmektedir çünkü bu tarz siteler hem paranızı almakta, hem de hizmeti vermemektedir.

5-) Satın alma yapmadan önce o sitenin web de her hangi bir şikayeti var mı diye ön bir araştırma yapınız. Bunu şu şekilde gerçekleştirebilirsiniz

Site İsmi Şikayet Etme

Yukarıdaki arama sorgusuyla siteyi Google üzerinde aratırsanız onun hakkında şikayetleri görebilirsiniz. Genellikle bu işlemde şikayetvar sitesini göreceksiniz. Bazı firmalar uyanıklık yapıp buradan yıllık paket alarak şikayetlerinin görüntülenmemesini sağlamaktadır. Haklarında 1 adet bile şikayet olmayan siteleri tercih etmeyiniz. Her firma hakkında şikayet mevcuttur. Önemli olan bunları ne oranda çözdükleri ve çözüme kavuşturdukları. Hiçbir şikayet olmayan siteler kandırmaca yapmaktadır.

Tüm bu şartları sağlayan siteler genel anlamda güvenilirliğe çok önem veren siteler olmaktadır. Bu tarz siteleri tercih ederseniz her hangi bir sorunla karşılaşmadan siparişlerinizi başarılı bir şekilde sonuçlandırabilirsiniz.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?
Instagram Kapalıyken Nasıl Girilir?

Instagram'ın kapalı olduğu bir ülkede erişim sağlamak için VPN en güvenli ve etkili yöntemdir. Proxy sunucuları, Tor tarayıcısı, DNS değiştirme ve mob...

Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?
Instagram Veri Kullanımı Tasarrufu Nedir?

Instagram, günümüzde en popüler sosyal medya platformlarından biridir. Fotoğraf ve video paylaşımı üzerinden etkileşim imkanı sunan bu platform, ayrıc...

Instagram takipçi siteleri 2024 yılında gerçekten çok daha dikkat edilmesi gereken bir yıl olacaktır. Çünkü dolandırıcılar adwords reklamları çıkarak sizleri kandırmak için yukarıda görüntülenmektedir. Bu tarz işlemlerde genellikle reklamlardan alışveriş yapmayınız. İlgili arama sorgusunu yazarak çıkan başarılı siteleri tercih ediniz.

Maddeler halinde dikkat edilmesi gerekenler;

  • SSL
  • 7/24 Destek
  • Adwords Reklamlarından Uzak Durun
  • Uygun fiyat kaliteli hizmet
  • Webdeki şikayetleri incelenecek
  • Telefon, Whatsapp birden fazla destek kanalı olacak
  • Faturalı hizmet verecek ve kurumsal olacak

Tüm bu işlemlerin hepsini sunan web sitemizi güvenilir bir şekilde tercih edebilirsiniz. Sadece Instagram değil tüm Sosyal Medya kanallarının hepsine hizmet vermekteyiz.

Ürünlerimizi görmek ve bilgi almak için instagram takipçi siteleri 2019 en iyi sitesi olan  https://www.fenomist.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Sosyal medya rekabet açısından zorlu bir yerdir. Bu nedenle sosyal medya yarışında yer almak için güvenilir yardımlar almak çok faydalı olacaktır. Güvenilir sosyal medya sitelerini kullanarak zahmetsiz ve hızlı bir şekilde popüler olabilirsiniz.

Sizlere sunmuş olduğumuz sosyal medya sitelerini kullanarak, %100 güvenilir bir şekilde rakiplerinize karşı avantaj yakalayabilir ve popüler olma yolunda hızlı adımlar atabilirsiniz. Instagram Takipçi satın almanın herhangi bir zararı olmaz, tabi ki güvenilir sitelerden!

Instagram takipçi satın alırken, sizlerden şifre isteyen sitelere asla girmeyiniz. instatakipci.com’u kullanarak şifre veya kişisel bilgi sormayan, güvenlik sertifikasına sahip bir siteden takipçi satın almanın avantajlarını yaşayın!

Instagram konusunda hizmet veren ve sizlerden şifre isteyen uygulamalara güvenmemelisiniz.

Sitemizin sizlere sağlamış olduğu üst düzey sosyal medya hizmetleri sayesinde, satın alma işlemleriniz tamamen organik olarak etkileşim kazanmanıza sebep olur.

SSL sertifikasına sahip olmak bir sitenin güvenli olduğunu işaret etmekte olan bir durumdur.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Takipçi Siteleri 2024 Güvenilir Siteler Hakkında 25 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 48 Ortalama: 5 )

25 yorum

  1. Ercan KARTAL
    Ercan KARTAL

    Fatura almadığınız hiç bir yerden işlem yapmayın. En güvenli yol budur Size tavsiyem ne türlü iş yaparsanız yapın faturalı iş yapanları tercih edin

  2. Nazlı ŞEKER
    Nazlı ŞEKER

    Ben kredi kartı konusunda çok güvensizim. Bir yerden alışveriş yaparken küçük meblağ ile başlayarak güven oluşunca alışveriş yapıyoum. Bence sizde dikkatli davranın

  3. cihan yar
    cihan yar

    İnternete takipci satin al yazıyorum çıkan ilk siteden alışverişimi yapıyorum ilk siteler çok fazla kişinin siteye girdğini gösteriyor. Tabi sorun yaşarisem müşteri telsimcisi varmı diye bakıyorum.

  4. Jale KOPARAN
    Jale KOPARAN

    Müşteri desteği olmayan hiçbir site benim için güvenli değildir. Müşteri hizmetleri olan sorulara cevap veren ve rahatça iletişim kurduğunuz siteler ile alışverişlerinizi yapmanızı öneriyorum.

  5. Mahmut ULU
    Mahmut ULU

    google da bazı siteleri aratınca güvenli veya güvenli olmayan diye yazıyor zaten. Oradan bakabilirsiniz. Güvenli siteler kendini belli ediyor

  6. Remzi Kaya
    Remzi Kaya

    internetteki şikayetler veya yorumlar çok önemli alışveriş yapmadan önce mutlaka araştırırım

  7. Nadir Terzi
    Nadir Terzi

    Yazı için teşekkür ederim dikkate alacağım

  8. yavuz güneş
    yavuz güneş

    Çok fazla takipçi satan site var kime güvenileceğini bilemiyor insan. Yazınız için teşekkürler dikkat edeceğim.

  9. Remzi G.
    Remzi G.

    Önce fiyatna bakarım daha sonra eğer bir sorun yaşar isem karşımda muhattap bulabilecekmiyim diye bakarım ona göre alırım

  10. Merve Ugur
    Merve Ugur

    Makale için teşşekkür ederim. İnternetten yapılan alışverişte daha dikkatli olmak gerekiyor gerçekten

  11. Mert K
    Mert K

    güvenli sitelere giriş sayfasından belli eder kendini artıkş internet çağındayız forumlar var araştırıp sorun yaşayan varmı diye bakarım almadan önce

  12. Kaan Poyraz
    Kaan Poyraz

    Takipçi satın almak istiyorum yardımcı olur musunuz?

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Kaan Bey,
      Anasayfa'mızda 7/24 hizmet veren canlı desteğimiz bulunmaktadır. Güncel fiyat listemizi mail adresinize gönderdik.

  13. Pelin Aytaç
    Pelin Aytaç

    İletişim kuramacağım siteler her zaman benim gözümde güvensizdir. ALışveriş yapmadan önce her zaman araştırırım daha önce satın almış olan varmı şikayeti olan varmı diye

  14. ezgi
    ezgi

    Fatura almadığım hiç bir siteden alışveriş yapmam. Tercihim canlı desteği ve iletişim bilgileri açık olan siteler

  15. Bora Yağız
    Bora Yağız

    Güven konusu çok önemli alışveriş yapmadan önce siteyi incelerim. Hangi firmaya bağlı adresi nedir iletişim bilgileri var mı bakarım daha sonra denerim en ucuzunu alırım güvenimi kazandıklarındada alışverişimi yaparım. Bu konuda instatakipci beni üzmedi kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Bora Bey,
      Bizi tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz. 5 senelik tecrübemiz ve uzman takım arkadaşlarımız ile hizmetinizdeyiz.

  16. Hasan Akyazı
    Hasan Akyazı

    Piyada okadar çok instagram takipçisi satan site varki dikkatli olmak gerekiyor. Çoğu güvenilmez ve şikayet var gibi sitelerde çok fazla mağdur olan görüyorum. Dikkatli olmak lazım

  17. Ayşe Özgül
    Ayşe Özgül

    Güzel yazı olmuş. Şahsen ben canlı desteği veya iletişim bilgileri olmayan sitelerden alışveriş yapmıyorum.

  18. Kaan Yıldırım
    Kaan Yıldırım

    Yazı için teşekkür ederim. Blogunuzu takip ediyorum.

  19. Aykut EFE
    Aykut EFE

    Bazı hosting firmaları bu konuda bir kampanya başlatmışlar. Sitelerin güvenli olup olmadığını anlamaları için özel bir program sayesinde güvenlilik veriyorlarmış .

  20. yıldız
    yıldız

    Dikkatli olmak gerekiyor bu tür sitelerde bilindiklerden alışveriş yapmak mantıklı

  21. kardelen kardemir
    kardelen kardemir

    Instagram Takipçi Siteleri 2021 Güvenilir Siteler isimli yazınızı oldukça faydalı buldum. Teşekkürler.

  22. güneş ırmak
    güneş ırmak

    Instagram Takipçi Sitelerini Kullanmak Neden Önemlidir?

  23. Nazan kırsal
    Nazan kırsal

    Instagram takipçi satın almak hesabıma zarar verir mi ? Teşekkürler..