İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Messenger İstekler Kayboldu Görünmüyor Çözümü 2024

Facebook uygulamasının mesajlaşma organı Messenger. Dünya genelinde büyük bir üne sahip olan bu uygulama birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Bazı ayarlar ya da bölümler ara ara yer değiştirdiği için bulmakta zorlanabilirsiniz. Bunlardan bir tanesi de Messenger istek bölümü. Yer değiştirmesi nedeniyle Messenger istekler kayboldu görünmüyor sorunu ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu alana girmeden, buradaki mesajları görüntüleme imkanınız bulunmamaktadır. Bu nedenle nasıl çözüm bulunduğunu biran önce öğrenmeniz, gelen mesajları görmeniz açısından önemli.

Aşağıdaki başlıklar üzerinden, Messenger istek bölümü nedir? Messenger istek bölümünü nerede bulabiliriz? kısacası Messenger ile ilgili karşılaşılan tüm sorunları ve merak edilen her detayı beraber inceleyeceğiz. Yapmanız gereken tek şey aşağıda belirtilen başlıkları dikkatle incelemek olacaktır. 

Facebook Messenger, son zamanlarda çok sevilen fakat çok hata uyarısı veren bir uygulama haline gelmiştir. Messenger uygulaması mesajlaşmak için özel olarak tasarlanmış bir uygulama olup bazı durumlarda hata uyarısı verebilmektedir. Messenger üzerinden sizi takip etmeyen ve arkadaşınız olmayan Facebook kullanıcılarının mesajları istek kısmında görünür. Ancak bazı hata durumlarında bu istek kısmı görünmeyebiliyor. Belirtilen sorunun çözümüne başlıklarımız üzerinden dikkatli bir şekilde inceleyerek kolayca kavuşabilirsiniz. 

Messenger’da Arşivlenmiş Mesajlar hakkında detaylı bilgi yazımızda!

Instagram şifresini öğrenme

Messenger istek bölümü nedir?

Messenger uygulaması üzerinde, arkadaşlarınızdan ya da daha önce konuştuğunuz kişilerden gelen mesajlar ana ekranda görülmektedir. Mesaj ekranında mesaj alabilir ya da gönderebilirsiniz. Peki, tanımadığınız kişilerden gelen mesajlar da aynı yerde mi sergileniyor? Bu soruya cevabımız hayır. Takip etmediğiniz ya da daha önce konuşmadığınız kişiler mesaj gönderdiğinde, bu mesajlar ana mesaj ekranında görüntülenmez. Diğer kutusunda yer alır. Böylece siz diğer kutusu bölümüne geldiğinizde, yabancı kişilerden gelen mesaj isteklerini görebilirsiniz. Bu alanı bulamamanız durumunda ise, ana ekranda göremeyeceğiniz için mesajları görüntüleyemezsiniz.

Son derece kullanışlı bir özellik olan Messenger istek bölümü istenmeyen mesajları engelleme ve spam mesajlarıyla uğraşmamak adına kullanıcılar tarafından beğenilmektedir. Messenger istek bölümünün nerede olduğunu bulamıyorsanız, aşağıdaki başlıkta sorunuzu yanıtladık. Hatta bu özelliğe dair bilmeniz gereken tüm detayları da sizlere açıkladık.

Messenger istek bölümünü nerede bulabiliriz?

Messenger uygulaması, gelen güncellemelerle birlikte ara ara değişikliğe gidiyor. Bu değişiklik sonucu, uygulamanın bazı alanlarında yer değişikliği görebilirsiniz. Bunlardan bir tanesi de Messenger istek bölümü olarak karşımıza çıkıyor. İstek bölümüne nasıl ulaşabileceğinize dair gerekli olan tüm adımları paylaşacağız. Messenger istek bölümüne ulaşmak için aşamalar:

Messenger istek bölümü
  • İlk olarak Messenger hesabınıza giriş yapın. Alt kısımda profil simgesi yer alıyor. Bu simgeye tıkladığınızda bazı seçenekler karşınıza çıkacak.
  • Bu seçenekler arasında sağ üst köşede yer alan konuşma balonuna benzer, içinde üç nokta olan simgeye tıklayın. Burası isteklerin olduğu kısımdır.
Messenger istek bölümünü bulma
  • Buraya girdikten sonra işlem tamam. Kimlerin mesaj isteği gönderdiğini kolay bir şekilde görebilirsiniz. Bu mesaj isteklerini kabul et dediğinizde, karşı tarafla konuşmayı aktif hale getirerek bu mesaj kutusunu ana ekrana taşımız olursunuz. Mesajı geri çevirmeniz durumunda ise, bu mesaj istek bölümünden de silinecektir. Bunun seçimini yapmak size kalmış.
Instagram hesap çalma

Sonuç

Gördüğünüz gibi Messenger istekler kayboldu görünmüyor sorununun çözümü oldukça basit. Birkaç adım atarak bu alana kolay bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Messenger üzerinde sürekli güncellemeler olmaktadır. Bu güncellemeler sonucu, uygulamada istekler bölümü yer değiştirmektedir. Bu nedenle herhangi bir yeniliğe karşılık bu konuyu düzenli olarak takip etmeniz daha işlevsel olacaktır.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi
Sosyal Medya Yönetimi Rehberi

Sosyal medya, günümüzde işletmelerin hedef kitleleriyle etkileşim kurmasının ve markaların bilinirliğini arttırmasının en etkili yollarından biri hali...

Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi
Sosyal Medya İle Para Kazanma Rehberi

Sosyal medya, günümüzde sadece kişisel paylaşımlar yapmanın ötesine geçerek bir gelir kaynağı haline gelmiştir. İster bir influencer olun, ister bir g...

Umarım yazımız sorularınıza cevap bulmuştur. Sitemiz üzerinden sosyal medya ile alakalı tüm sorularınıza yanıt bulabilir, sorunlarınızın çözümünü sağlayabilirsiniz. Yanıtını bulamadığınız soruları, yorumlar kısmından bizimle paylaşarak yanıtını talep edebilir veya sorunlarınızın çözümünün anlatılmasını isteyebilirsiniz. Eğer bu konu ile ilgili hala sorun yaşıyorsanız, video bağlantısına tıklayarak videoyu izleyebilir ve daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Facebook Messenger, uygulama üzerinden facebook arkadaşlarınız ile mesajlaşmanıza olanak sağlar. Messenger, Facebook’un iletişim ağıdır.

Facebook üzerinden Messenger kullanarak mesajlaşmanız için, karşı tarafında bunu onaylaması gerekir. Mesajlaşmak istediğiniz kişiye messenger isteği gidecektir. İstek kabul edildiği takdirde, messenger üzerinden konuşmaya başlayabilirsiniz.

Facebook Messenger mesajlaşma isteklerinin görünmemesi sık karşılaşılan bir sorun. Ancak bu sorunun çözümü oldukça basit. Çözüm için yazımızda sizlere sunduğumuz yöntemleri deneyebilirsiniz.

Facebook messenger sistemi tamamen ücretsiz olarak mesajlaşma imkanı sağlayan bir sistemdir.

Facebook messenger kullanmak için sadece facebook hesabınızın olması yeterli olacaktır.

Facebook messenger için özel bir uygulama tasarlamıştır. Bu uygulama ile mesajlaşmalarınızı akıllı cihazlardan yürütebilirsiniz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Messenger İstekler Kayboldu Görünmüyor Çözümü 2024 Hakkında 10 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 52 Ortalama: 5 )

10 yorum

  1. GÜLAY AYAN ÖZKAN
    GÜLAY AYAN ÖZKAN

    andrid telefonumda messengerde istek mesajların olduğu kısım dün kayboldu.göremiyorum artık.Proğramı kaldırdım tekrar yükledim yine gelmedi ,nasıl çözebilirim sorunu.Yardımcı olursanız sevinirim.

  2. Nesrin Gürsoy
    Nesrin Gürsoy

    Messenger da istek kutusu görülmüyor uygulamayı silip tekrar yükledim yinede olmadı

  3. Damla
    Damla

    Ayni sıkıntı bende de var acaba istekler mi kaldırıldı

  4. bugra Turan
    bugra Turan

    messenger uygulamasını açın, sol alttaki sohbetler balkonuna dokunun, aynı sayfada sol üstteki profil fotoğrafına dokunun, açılan sayfada mesaj istekleri yazıyor.

  5. Hulya
    Hulya

    Sayenizde buldum teşekkürler 🙏

  6. fatih
    fatih

    Çok sagolun

  7. Gökçe
    Gökçe

    Ben bunların tersine messengerde dışarıdan gelen yani tanımadığım kişilerden gelen mesaj istekleri kısmını tamamen kapatmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim lütfen yardımcı olun

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Hesabınızın gizlilik ayarlarınızdan hesabınıza kimlerin mesaj yollayabileceğini ayarlamanız mümkündür.

  8. Onur
    Onur

    messenger hesabımdaki istekler kaybolmuştu göremiyordum çözüme ulaştım söylediğiniz adımları uygulayarak ellerinize sağlık

  9. fatih
    fatih

    Anladığıma göre tek mağdur ben değilmişim messenger isteklerim kayboldu gözükmüyordu çözüme ulaştım fakat messengerın buna bir çözüm bulması gerekli