İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Pinterest Destek

Pinterest Rich Pins Nedir?

Pinterest Rich Pins Nedir?

Pinterest Rich Pins nedir, Türkçe ismiyle 'Zengin Pinler' Pinterest web sitenizde yer alan ekstra bilgileri bir pin üzerinde gösteren ve sizin bir işlem yapmanıza gerek kalmaksızın bu bilgileri otomatik bir biçimde senkronize eden kullanışlı bir paylaşım aracıdır. Normal hesaplar için kullanışlı ol...

Pinterest Para Kazanma Yöntemleri Nelerdir?

Pinterest Para Kazanma Yöntemleri Nelerdir?

Pinterest para kazanma yolları nelerdir sorusu artan kullanıcı trafiğiyle birlikte daha sık dile getirilmeye başlandı. Ülkemizde de yaygın bir kullanıcı tabanına sahip olan Pinterest, görsel tabanlı bir sosyal medya sitesidir. Hem uygulaması hem de web sitesi kişilere beğendikleri yapıları ve esteti...

Pinterest Hesabı Nasıl Silinir?

Pinterest Hesabı Nasıl Silinir?

Pinterest hesap silme nasıl yapılır, Instagram, Twitter veya Whatsapp’ı duydunuz, kullanıyorsunuz ama Pinterest’ten haberdar mısınız? Pinterest son 2 yılda, kullanıcı ve aktif tıklanma sayısı olarak tüm sosyal medya uygulamalarını geride bırakmayı başardı. Facebook, Youtube, Twitter veya Instagra...

Pinterest Video Nasıl İndirilir?

Pinterest Video Nasıl İndirilir?

Pinterest video indirme işlemi nasıl yapılır? Pinterest, son 1-2 yıl içinde en çok kullanılan çevrimiçi fotoğraf ve video paylaşım platformlarından biri hâline geldi. Burada olduğunuza göre siz de Pinterest kullanıcısı ya da kullanıcı adayısınız. Pinterest’le ilgili bilgi edindikten sonra video i...

Pinterest Nasıl İndirilir?

Pinterest Nasıl İndirilir?

Pinterest indirme nasıl yapabilirsiniz? İşte tüm detaylar, Pinterest Avrupa ülkelerinde ve Amerika’da sıklıkla kullanılan fotoğraf ve video paylaşım uygulamalarından bir tanesidir. Oldukça yaratıcı ve dikkat çekici fotoğrafların paylaşıldığı uygulama, özellikle tasarıma ilgi duyan kişiler için bir h...

Pinterest Nasıl Kullanılır?

Pinterest Nasıl Kullanılır?

Pinterest nedir? Amerika ve Avrupa ülkelerinde son derece popüler olan sosyal medya uygulamalarından bir tanesi olan Pinterest, Türkiye’de dünya çapı statüsüne geçmesede yinede kendine has fazlasıyla kullanıcı olan bir görsel paylaşma platformudur. Pinterest’in en büyük özelliği Pinlemek’tir. Peki b...

Pinterest Destek

Pinterest Destek bloglarımız ile Pinterest sorunları ve güncellemeleri hakkında tüm detaylara bloğumuzdan ulaşabilirsiniz.

Pinterest’e dair aklınıza gelen tüm soruların ve yaşamış olduğunuz tüm sorunların cevaplarını ayrıntılı ve açıklayıcı bir şekilde Pinterest Destek kategorimizde bulabilirsiniz. Bu kategori Pinterest kullanımını kolaylaştırmakta ve kullanıcı deneyimini daha keyifli hale getirmektedir.

Siz de kategoride yer alan konulara ve yazılara bakarak uzman ekip tarafından hazırlanan bilgileri inceleyip eksiksiz bir Pinterest desteği sağlayabilir ve kaliteli bir kullanıcı deneyimi yaşayabilirsiniz.

Pinterest, her çeşit görselin paylaşılabildiği ve pano sisteminden oluşan bir sosyal paylaşım platformudur. Bu platform adını pin ve interest kelimelerinin bir araya gelmesinden almaktadır.

Yani ilgi alanınız doğrultusunda uygulamada beğenmiş olduğunuz görselleri panoya iğneleyebilmekte ve paylaşılmış olan görsele ilişkin yorumlar alabilmektesiniz.

Pinterest Destek

Pinterest kullanımını kolaylaştırıcı, uygulamaya yönelik ipuçları veren, uygulamada yer alan hangi özelliğin ne anlama geldiği ve ne işe yaradığına dair tüm bilgilere blog sayfalarımızdan erişebilirsiniz.

Pinterest uygulamasını indirme, uygulamada hesap açma ve hesaba ilişkin yer alan tüm detaylar, uygulamada yer alan ayarları düzenleme, hesap güvenliği ve arama gizliliği, oturum açma ve kapatmaya dair tüm hususlar bloglarımızda kapsamlı bir şekilde anlatılmaktadır.

Pinterest, aranılan ve istenilen ürünlerin bulunması ve bu yönde alışveriş yapılması için kullanılan en popüler platformlardan biridir.

Pinterest içerikleri; markanız için yapmak isteyeceğiniz ticari faaliyetler doğrultusunda kullanılabilmekte, ürünler ve hizmetler pano aracılığıyla tanıtılabilmekte ve bu yönde satış yapılabilmektedir.

Birçok kişi Pinterest’i bu amaçla kullanmakta ve fazlasıyla verim almaktadır. Siz de markanıza ilişkin farklı türdeki zevklere hitap eden çalışmaları hazırlamak.

Panonuza ilgi çeken görüntüler eklemek, ayrıntılı açıklamalar içeren Pinler oluşturmak ve tüm bu yöntemlerle de daha fazla Pinner’a ulaşmak istiyorsanız.  Pinterest Destek kategorimizi tıklamanızı ve konuya ilişkin blog sayfalarını okumanızı şiddetle tavsiye ederiz.