İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Snapchat Destek

Snapchat Yakındaki Kişileri Ekleme

Snapchat Yakındaki Kişileri Ekleme

Snapchat’te ekleyeceğiniz kişinin kullanıcı adını bilmediğiniz zaman, onları ünlü sosyal medya uygulamasında arayarak bulmak oldukça zordur. Ancak Snapchat’e yıllar içinde eklenen “Hızlı Ekle” (Quick Add) ve Snapchat yakındaki kişileri ekleme gibi fonksiyonlar mevcut. Bunlar üzerinden aradığınız ins...

Snapchat Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

Snapchat Kullanıcı Adı Nasıl Değiştirilir?

Teknolojinin günümüzde geldiği nokta, hepimizin gözleri önünde hızı kesilemeyen muazzam bir dalga gibidir. Tabi ki bu durumda dünya üzerinde kullanılan teknolojik aletlerin de gün geçtikçe gelişmesi daha modern, yeni ve işlevsel ürünler olarak karşımıza çıkmasında etkilidir. Pek çok şirket ve yapıla...

Snapchat Ödül Nasıl Kazanılır?

Snapchat Ödül Nasıl Kazanılır?

Snapchat ödül ne işe yarar? Bir zamanların en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesi olan Snapchat, yıllar içerisinde Instagram’ın ona benzer işlevlere sahip olması, en önemli özelliği olan 24 saat kalan hikayeler paylaştırması ve en az Snapchat kadar yaratıcı efektlere sahip olunması gibi...

Snapchat Dondurma Ve Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Snapchat Dondurma Ve Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Snapchat hesap silme artık çok kolay! Instagramın gelişimi ile Snapchat kullanıcıları artık hikayelerini Instagram üzerinden paylaşmakta. Bu sebeple de Snapchat kullanıcıları hesaplarını dondurmak ya da tamamen silmek isteyebiliyor. Bu yazımız ile Snapchat hesabınızı kolaylıkla dondurma ya da silme ...

Snapchat Nasıl Kullanılır?

Snapchat Nasıl Kullanılır?

Snapchat giriş konusunda hala geç kalmış sayılmazsınız. 2011 yılında ortaya çıkmış ve zaman içinde birçok yönüyle geliştirilmiş sosyal medya uygulamalarından Snapchat, kullanıcılarına anlık fotoğraf ve video çekme özelliği sunar. İstenilen yer ve durumdaki tüm görsellerin kullanımı söz konusu olurke...

Snapchat Takipçi Arttırma Nasıl Yapılır?

Snapchat Takipçi Arttırma Nasıl Yapılır?

Ünlü sosyal medya platformu Snapchat’in kullanıcı sayısı gün geçtikçe artıyor. Snapchat takipçi arttırma yöntemiyle kullanıcılar takipçi sayılarını arttırabiliyorlar ve böylece yapılan paylaşımlar kısa sürede çok daha fazla kişiye ulaşabiliyor. Bu yazımızda sizler için Snapchat Nedir ? ve Snapchat u...

Snapchat Destek

Snapchat uygulaması ile ilgili merak ettiğiniz tüm bilgileri Snapchat Destek katagorisinde bulabilirsiniz. Snapchat nasıl etkili kullanılır? Snapchat nedir? tüm sorunların cevaplarını detaylı açıklamalar ve resimler ile anlattık.

Snapchat platformunun kullanımına ilişkin tüm detaylar, hangi özelliklerin hangi işlevi yerine getirdiğine yönelik bilgiler, platform aracılığıyla yerine getirilebilecek tüm fonksiyonlar Snapchat Destek kategorimizde yer almaktadır.

Bu kategori sayesinde Snapchat ile yapılabilecekler konusunda daha fazla fikir sahibi olabilir ve tüm detaylarıyla Snapchat kullanımına hakim olabilirsiniz. Bu şekilde platform kullanımı konusunda bilinçli ve platformda yer alan özelliklerin yeterince farkında olmak istiyorsanız Snapchat Destek alanımızdaki yazılara ulaşıp ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Snapchat, kullanıcılarına anlık fotoğraf ve video çekip oluşturulan bu görselleri çıkartma, efekt ve notlar vasıtasıyla farklılaştırarak paylaşabilme özelliği ve ayrıcalığı sunmakta olan sosyal bir platformdur.

Uygulamayı kendine özgü bir platform yapan ve diğerlerinden farklı kılan özellik; paylaşılan fotoğraf ve videoların 1 ila 10 saniye arası bir süreyle sınırlandırılmasıdır. Bu tip gönderilere Snaps denmektedir. Ayrıca uygulamanın diğer bir ayırt edici özelliği de paylaşılan gönderilerin takipçiler tarafından görüldükten sonra 24 saat içinde kendi kendini imha etme durumudur.

Snapchat Destek

Snapchat kullanımına yönelik uygulamayı anlamayı kolaylaştırıcı, uygulamada yer alan özelliklere dair tüm hususları kapsayan. Uygulamada karşılaşılan sorunlara yönelik tüm ipuçlarını içeren ve uygulamanın püf noktalarını keşfetmeye yarayan tüm detaylara blog sayfalarımızdan ulaşabilirsiniz.

Snapchat programını indirme ve kurma, uygulamada hesap açma ve profil oluşturma, güvenlik detaylarını belirleme, genel ayarları yapma işlevlerini yerine getirmeye yönelik tüm malumata bloglarımızdan erişebilirsiniz.

Snapchat, eğlenceli uygulama arayışında olanlar arasında yaygın kullanılan ve özellikle gençler tarafından tercih edilen favori platformlardan biridir. Snapchat programında paylaşımların yanı sıra sohbet de edilebilmekte; bunun yanında yazılı metin, ses ve video gönderimi de sağlanabilmektedir.

Farklı türde hazırlanabilen renkli ve canlı görseller listenizde yer alan arkadaşlarınızla paylaşılabilmektedir. Bu platform vasıtasıyla kişiye özel kutlama, doğum günü ve tebrik mesajları atabilir.

Oluşturduğunuz görselin renkliliğini arttırabilirsiniz. Tüm bunları başarılı bir şekilde gerçekleştirmek ve platforma bütün yönleriyle hâkim olabilmek için Snapchat Destek kategorisindeki blog içeriklerini incelemenizi ısrarla öneririz.