İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

SoundCloud Destek

SoundCloud Hesap Silme

SoundCloud Hesap Silme

SoundCloud hesap silme nasıl yapılır? Müzik ve ses dosyalarını ücretsiz olarak dinlemek, yüklemek ve indirmek istiyorsanız, SoundCloud uygulamasını kullanmanız gerekiyor bundan dolayı orijinal müziklere bu şekilde daha kolay ulaşabilirsiniz. SoundCloud uygulaması 2010 yılında kullanıcılarla buluştu....

Soundcloud Nasıl Kullanılır?

Soundcloud Nasıl Kullanılır?

Müzik dünyasının en gözde uygulamalarından Soundcloud giriş yaparak yepyeni müzikler keşfedebilirsiniz. Soundcloud uygulamasını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Müzik dinleme platformu olarak tercih edebileceğiniz bu uygulama ile en güzel şarkı listelerini oluşturabilir, müzik keyfini sonuna kadar...

Soundcloud Nasıl Türkçe Yapılır?

Soundcloud Nasıl Türkçe Yapılır?

Soundcloud Türkçe kullanmak ister misiniz? Bilindiği üzere Soundcloud ses ve müzik kayıtlarınızı arkadaşlarınız ve diğer insanlar ile paylaşabileceğiniz ve müzik dosyalarınızı saklayabileceğiniz bir uygulamadır. Bu uygulama ile birçok kişi sesini farklı kitlelere ulaştırmayı başarmıştır. Kullanımını...

Soundcloud Müzik & Video Nasıl İndirilir?

Soundcloud Müzik & Video Nasıl İndirilir?

Soundcloud müzik indirme işlemini artık çok kolay bir sistem ile yapabileceksiniz. Soundcloud orijinal müzikleri kolaylıkla indirebileceğiniz bir uygulamadır. Web tabanlı olarak hizmet veren bu uygulama milyonlarca kişi tarafından severek kullanılmaktadır. Soundcloud uygulamasını kullanabilmek için ...

SoundCloud Destek

SoundCloud çevrimiçi müzik platformuyla ilgili yaşadığınız tüm sorunların ve güncellemelerden anında haberdar olabileceğiniz Destek servisidir.

Günümüzde her yerde ve her ortamda müzik dinlemeyi isteyen insanlar vardır. Zamanımızın çoğu dış ortamlarda geçmekte ve akıllı cihazlar çok aktif olarak kullanılmaktadır. Tüm bu hızlı akan yaşayış ve durdurulamayan zaman içinde insanlar SoundCloud tarzı platformlardan müzik dinlemektedirler. Siz de SoundCloud kullanımına yönelik incelikleri öğrenmek istiyorsanız SoundCloud Destek kategorisinde yer alan içerikleri okuyabilirsiniz.

SoundCloud, müzik ve ses içeriklerini ücretsiz olarak dinlemeyi, indirmeyi veya yüklemeyi sağlayan bir platformdur. Bu platformda son dönemde çıkan bütün albümlere, en güncel şarkılara ve birçok müzik eserine ulaşıp anında dinleme şansına sahipsiniz ya da kaydedip sonrasında dinleyebilirsiniz.

SoundCloud Destek

İdeal bir ücretsiz müzik dinleme ağı olan SoundCloud platformunda istediğiniz bir şarkıyı dilediğiniz saniyede durdurabilirsiniz. Daha sonra o bölüm hakkında yorum yapıp açıklama yazma seçeneğiniz de mevcuttur.

SoundCloud, üye olarak müzik dinleme hizmeti sunduğu gibi üyelik gerekmeksizin de bu platform üzerinden müzik dinlenilebilmektedir. Bu konulara ilişkin kapsamlı bilgiye ulaşmak için bloglarımıza bakmanız yeterli olacaktır.

Özellikle şarkılarını büyük miktarlarda para ödemeden dinleyiciyle buluşturmak isteyen ve yayımlamış oldukları bu şarkıdan alacakları tepkiyi fazlasıyla merak eden şarkıcılar için oldukça ideal bir platform denilebilecek SoundCloud. Amatör şarkıcılar açısından müziklerini deneyimleyebilecekleri ve ona göre aksiyon alabilecekleri bir uygulamadır. Böyle bir düşünce içinde olan bir şarkıcıysanız, bloglarımızda yer alan platforma ilişkin bilgilere göz atabilirsiniz.

Siz de bir müzisyen veya yapımcı iseniz SoundCloud’da müziğinizi yayımlayıp, hayran toplayabilirsiniz. Veya bir hayran olarak favorilerinizi takip edip yeni sanatçılar keşfedebilirsiniz. SoundCloud platformu hakkında tüyolar alabilmeyi arzuluyorsanız SoundCloud Destek kategorisindeki bloglardan kapsamlı bilgi edinebilirsiniz.