İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Steam Destek

Steam ID Nasıl Bulunur? Nasıl İndirilir?

Steam ID Nasıl Bulunur? Nasıl İndirilir?

Steam id bulmanın birden fazla yolu var.  Öncelikle, bu kelimenin anlamı sizin Steam kimliğiniz anlamına gelir. İngilizce’de ki İdentity kelimesinin kısaltılmış halidir bu yüzden anlamından da anlaşılacağı gibi benzersizdir. Bu uygulamada kullanılacak isim nasıl bulunur? bunun belli başlı birka...

Steam Oyun İadesi Nasıl Yapılır?

Steam Oyun İadesi Nasıl Yapılır?

Steam oyun iade etme koşulları hakkında merak ettiğiniz her şey bu blogda! Steam kullananların en büyük soruları arasında yer alan iade işlemini bu yazımızda ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz. Tüm profesyonel markalarda olduğu gibi bu uygulama için de geri verme imkanı vardır ve bunun yazılı koşul...

Steam Cevher Ne İşe Yarar?

Steam Cevher Ne İşe Yarar?

Steam cevher ne işe yarar bu konuda merak ettiğiniz her şey bu yazıda! Günümüzün en yaygın dijital platformlarından birisi olan Steam, oyun oynayabileceğiniz, arkadaşlarınızla sohbet edebileceğiniz veya yeni arkadaş edinebileceğiniz eşsiz bir uygulamadır. Bu uygulama içerisinde yer alan cevher nedir...

Steam Hesap Açma İşlemi Nasıl Yapılır?

Steam Hesap Açma İşlemi Nasıl Yapılır?

Steam hesap açma işlemi artık çok kolay! Valve şirketinin tasarlamış olduğu Steam, çok oyunculu bir dijital iletişim formudur. Çevrim içi olarak arkadaşlarınızla oyun oynayabileceğiniz, oyun inceleyebilirsiniz bununla birlikte satın alabileceğiniz bu dijital platform, 12 Eylül 2003 tarihinde piyasay...

Steam Destek

Steam indirimleri ve steam hakkında yaşadağınız tüm sorunları çözebileceğiniz steam destek bloglarımız güncel haberleri takip edebilirsiniz.

Oyun oynayanlarca vazgeçilmez bir platform olan Steam, birçok opsiyon sunmakta ve dolayısıyla kullanıcıların oyun deneyimini arttırmayı amaçlamaktadır. İnternet üzerindeki bu platform sayesinde daha fazla oyuncuya erişilmekte ve böylece Steam kullanımı yaygınlaşmaktadır. Hal böyle olunca Steam hakkında bilinmek istenilenler artmakta bu detaylı platformun özelliklerine daha fazla vakıf olunmak oyuncularca ısrarla istenen bir durum haline gelmektedir. Bu doğrultuda Steam platformu ve platforma ait tüm detay bilgiler fazlasıyla önem kazanmakta; istenilen bu bilgileri tüm detaylarıyla Steam Destek kategorimizde yer alan bloglarda bulabilirsiniz.

Steam; kapsamlı bir dijital dağıtım ağı, dijital hak yönetimi, çok oyuncunun girebildiği bir sistem ve iletişim platformudur. Steam aynı zamanda oyunların incelenip satın alınabildiği, çoklu ve eşli oyunlar için altyapı hizmeti sunan en büyük oyun sağlayıcısı olarak da tanımlanabilir. Steam, oyunların geniş kapsamda dağıtımı ve onlara ilişkin çoklu ortamların internet üzerinde yaygınlaşması amacıyla kullanılmaktadır.

Steam Destek

Steam kurulumu ve hesap açılması, güvenlik ve gizlilik ayarları, grup oluşturmak ve gruplara katılmak, oyunlarla ilgili forum tartışmaları oluşturmak ve tartışmalara katılmak, oynanan oyunun yayınını yapmak gibi Steam platformu kapsamında yapılabilecek tüm işlevlere ilişkin bilgiler ve yönlendirmeler blog yazılarımızda yer almaktadır.

Sevdiğiniz bir oyunu Steam platformu vasıtasıyla aratabilir ve onu sepete ekleyerek satın alabilir ya da hediye olarak arkadaşınıza gönderebilirsiniz. Dilediğiniz takdirde istek listenize ekleyin seçeneği de kullanılarak listeye eklenip başka bir vakit listeden seçerek indirilebilir. Bu oyunlar için oyun bilgi ekranında yorum veya tavsiye de yazılabilmektedir. Steam üzerinden yapılabilen tüm bu işlemlerle ilgili bloglarımızdan bilgi edinebilirsiniz.

Steam platformu sayesinde oyun içi işlemler yapılıp arkadaşlarınızı oyuna davet etme gibi opsiyonlar sunulmaktadır. Bu türde yer alan tüm bilgilere Steam Destek kategorisindeki blog sayfaları sayesinde ulaşabilir ve kapsamlı bilgi edinebilirsiniz.