İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Twitch Video Klip İndirme

Twitch video indirme işlemlerini artık kolayca yapabilirsiniz. Canlı yayın uygulaması denilince herkesin aklına Twitch uygulaması gelmektedir. Popüler canlı yayın uygulamalarının başında gelen Twitch’ten video indirebileceğinizi biliyor musunuz? Canlı yayınlar sayesinde kullanıcılarına para kazandıran uygulamayı kullananlar internet üzerinden Twitch video indirme şeklinde aramalar yapmaktadır.

Twitch Üzerinden Para Kazanılır mı?

Para kazandıran uygulamalardan bir tanesi olan Twitch sayesinde sizde gelirinizi arttırabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken Twitch ile para kazanma yöntemlerini öğrenmke olacaktır. Canlı yayınlar bittikten sonra, çekilen yayınlar video olarak video kısmına düşmektedir. İnternet üzerinden Twitch video dowland adı altında pek çok uygulama bulunmaktadır. Bu uygulamalar ne yazık ki sizi çok uğraştıracaktır. Sizler için sıralamış olduğumuz yöntemler sayesinde Twitch video indir işlemleriniz çok daha kısa süre içerisinde tamamlanacaktır.

Ünlü Twitch Yayıncıları hakkında detaylı bilgi burada!

Twitch Video İndirme Uygulamaları

Twitch video indirme uygulamaları sayesinde, videonun çözünürlüğü ya da uzunluğu ne olursa olsun, dilediğiniz videoyu indirebilirsiniz. İşte yöntemler:

TwitchDown

Favoriye aldığınız yayıncıların videolarını kısa süre içerisinde indirebilirsiniz. Dilerseniz yayınları 15 dakikalık parçalar halinde bölebilirsiniz. Uzun süren yayınları bu şekilde izlemeniz de indirmeniz de daha kolay olacaktır.

TwitchTools

Twitch uygulamalarının videolarını bu şekilde daha kolay indirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, indirmek istediğiniz videonun linkini uygulamaya yapıştırmak. Ancak ne yazık ki bu uygulama sayesinde Twitch uygulamalarının eski yayınlarını indirebilirsiniz. Sistem yeni videoları kabul etmemektedir.

JDownloader

Twitch uygulamasındaki yayınların süreleri birbiri ile değişkenlik göstermektedir. Ortalama 3 saatlik bir video varsa, bu uygulama ile yayını indirebilirsiniz. Dilerseniz de birden fazla yayını aynı anda indirebilirsiniz.

LiveStreamer

Komut ile çalışan bu uygulama, diğer uygulamalara göre biraz daha zordur. Ancak programı uzun süredir kullananlar, kullanım ve video indirme sırasında herhangi bir zorluk çekmemektedir.

Twitch klip indir işlemini uygulamak istiyorsanız, yukarıdaki uygulamaları deneyebilirsiniz. Her uygulamanın kullanım şekli diğerine göre farkındalık göstermektedir. (Twitch Destek)

Twitch Web

Twitch Uygulaması Hakkında

Bundan tam 8 yıl önce karşımıza çıkan uygulama, dünyanın en yaygın canlı yayın izleme kanalıdır. Bu uygulamanın her geçen gün popülaritesi artmaktadır. Son dönemlerde uygulama içerisinde oynanan canlı yayınlara, belirli yaş grupları daha fazla ağırlık göstermektedir. Kullanıcılar, diledikleri zaman uygulama içerisinde yayınlarını gerçekleştirebilir, takipçilerine kanallarından sunabilir. Twitch klip indirme uygulamaları sayesinde de diledikleri zaman sevdikleri kişilerin yayınlarını indirebilirler. Twitch yayıncısı olmak için neler yapmalısınız işte tüm detaylar diğer yazımızda.

Twitch ile Para Kazanma Yöntemleri

Twitch uygulamasından para kazanıldığı söyledik. Ancak para kazanabileceğiniz pek çok yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemleri de şu şekilde sıralayabiliriz:

Bağış Alma

Yapılan yayınlardan bağış kazanabilirsiniz. İzleyicilerinizi sizi izlerken, yayınlarınıza bağış yapabilir. Sizler de bu şekilde para kazanabilirsiniz.

Ortaklık Kurma

Twitch ile ortaklık kurarak da para kazanabilirsiniz. Ancak bunun için abone sayınızın en az 5000 olması gerekmektedir. 5000 aboneden sonra kanalınıza bir buton yüklenecek ve bundan sonra her bir üye için 4$ kazanacaksınız.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
En Çok İzlenen Twitch Türkiye Yayıncıları
En Çok İzlenen Twitch Türkiye Yayıncıları

Twitch, internet üzerinden oyun videoları yayınları yapılabilen ve aynı zamanda da E-Spor yayınlarının da yapıldığı büyük bir platformdur. Twitch Türk...

Twitch Kullanıcı Adı Değiştirme
Twitch Kullanıcı Adı Değiştirme

Twitch kullanıcı adı değiştirme nasıl yapılır sorusu yeni kullanıcıların ya da düzenli şekilde yayın açan kullanıcıların merak ettiği konuların başınd...

Twitch Yayın Anahtarı hakkında detaylı bilgi yazımızda!

Twitch hesabınızı geliştirmek ve büyütmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz; https://www.fenomist.com/twitch-takipci-satin-al

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Twitch, üzerinde canlı yayınlar yapabileceğiniz veya yapılan canlı yayınları takip edebileceğiniz bir sosyal medya platformudur. Tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulan içerikler ve canlı yayınlar üzerine dayanır.

Twitch hesabına sahip olmak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez. Ancak takip ettiğiniz yayıncılara abone olmak ve onlara bağış yapmak için ücretler ödemeniz gerekebilir.

Twitch üzerinden para kazanmak için ilk olarak, kendi içeriklerinizi üretmeli ve kendi hayran kitlenizi oluşturmalısınız. Bu sayede kendinize aboneler kazanabilir ve daha fazla kullanıcı tarafından fark edilebilirsiniz. Ayrıca bağışlar toplayarak maddi anlamda ciddi kazançlar edinebilirsiniz.

Twitch premium ücretli bir üyelik sistemidir. İstediğiniz yayıncıya sınırsız destek sağlamanıza olanak sağlamaktadır.

Twitch bit sistemi, kullanıcıların 100’lük dilimler halinde destek pulları gönderimleri yapmanıza olanak tanıyan bir sistemdir.

Twitch abonelik sistemi aylık ücretlendirmeler ile istediğiniz yayıncıya abone olmanızı ve paylaşımlarını, yayınlarını takip etmenize olanak sağlar.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Twitch Video Klip İndirme Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 22 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. selami
    selami

    Twitch video klip indirme yazınızı çok faydalı buldum. Teşekkürler..

  2. Pinar selcan
    Pinar selcan

    Twitch abonelik sistemi nedir ?