İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Yazarlarımız

Instatakipci.com Blog sitemiz üzerinde sosyal medya ile ilgili her türlü konuya dair soru ve cevaplar, püf noktaları, hesap büyütme rehberleri gibi yazılara imza atan yazar ekibimiz.

Kategori
Çağatay Özgün

Çağatay Özgün

Facebook

Ben Çağatay Özgün, 2015 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünü tamamladıktan sonra Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 2 buçuk yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve pazarlama uzmanlık alanım. Dijital ortamda birçok konuda kaliteli ve profesyonel içerikler hazırlıyorum.

Cemali Batın

Cemali Batın

Youtube

Herkese merhaba, Ben Cemali! Sosyal medya konusunda yaklaşık 10 yıllık deneyime sahibim. İlk olarak Facebook üzerinde başlayan serüvenim git gide bir maceraya ve daha sonra tutkuya dönüştü. Sonra ise tüm platformlar hakkında elimden geldiğinde bilgi edindim. Şimdi ise 10 yıl içerisinde öğrendiğim tüm bilgileri InstaTakipci üzerinden sizler ile paylaşıyor, sizlere faydalı olması amacıyla içerikler üretiyorum. Takipte kalın, güncel yazılarımızı kaçırmayın!

Enes Bulut

Enes Bulut

Instagram

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel içerikler hazırlıyorum.

Ezgi Tunç

Ezgi Tunç

Instagram

1995 yılında İstanbul'da doğdum. Uzun zamandır sosyal medya uzmanıyım. İçerik yazmaya olan ilgim dolayısıyla özellikle dijital pazarlama ve sosyal medya alanındaki bilgilerimi ve tecrübelerimi paylaşmayı seviyorum.

İclal Bozdemir

İclal Bozdemir

Merhaba, ben İclal! 1997 yılında Ankara’da doğdum. İlköğretim, ortaokul ve lise eğitimlerimi Ankara’da tamamladım ve üniversite eğitimim için İstanbul’a geldim. İstanbul’da reklamcılık lisans eğitimimi tamamladıktan sonra küçük işler yaparak başladığım içerik editörlüğü alanına tam zamanlı olarak yöneldim. Bu alanda aktif olarak kendimi geliştirmeye, öğrenmeye ve çalışmaya devam ediyorum. Şu anda İnstaTakipçi’de çalışmaktayım. Sosyal medya ve dijital pazarlama alanındaki tüm güncel gelişmeleri takip ederek blog yazılarımı paylaşamaya devam edeceğim.

İnci Kılıç

İnci Kılıç

Sosyal Medya Reklamları

Ben İnci Kılıç. İnstaTakipçi'de 2 senedir içerik editörü olarak çalışmaktayım. 25 yaşındayım ve Reklamcılık bölümü mezunuyum. Boş zamanlarımda piyano çalıp, doğa yürüyüşleri yapıyorum. Kariyerimi İnstaTakipçi'de devam ettirmek ve editöryal becerilerimi ilerletmek istiyorum.

Melisa Özçelik

Melisa Özçelik

TikTok

Merhaba ben Melisa! Gazetecilik bölümünden mezuniyetim sonrasında 5 yıllık İçerik Editörlüğü deneyimine sahip oldum. Her zaman okumaya, araştırmaya ve yazmaya meraklı biriydim. Son yıllarda özellikle, dijital pazarlama, sosyal medya pazarlaması ve yönetimi konusunda kendimi oldukça geliştirdim. InstaTakipçi Blog üzerinden edindiğim bilgileri ve deneyimleri sizlerle paylaşıyorum!

Poyraz Atlı

Poyraz Atlı

Youtube

Merhaba, Ben Poyraz Atlı 28 yaşındayım. Gazetecilik mezunuyum. Dijital pazarlama ve medyacılık üzerine olan ilgim dolayısı ise sizler için yararlı gördüğüm bilgileri Insta Takipçi aracılığı ile paylaşmaktayım.