İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

En İyi Instagram Fotoğrafçıları

En Çok Göze Çarpan Yerli Instagram Fotoğrafçısı Profilleri

Instagram’da bulunan harika fotoğrafların normal kullanıcılar tarafından çekildiğini zannedebilirsiniz. Ancak durum öyle değil, yerli ve yabancı birçok profesyonel fotoğrafçı artık instagram fotoğrafçısı oluyor ve instagram’ı vitrin olarak kullanıyor.

Bu profesyonel fotoğrafçılar kullandıkları hesaplarından müthiş fotoğraflar paylaşıyor ve bizi telefon ekranlarının karşısında hayretler içerisinde bırakıyorlar. Bu yazımızda size intagram’da yerli profesyonel fotoğrafçılarımızın nadide eserlerini sunacağız ve elbette takip edebilesiniz diye intagram adreslerini de yazımızın bir köşesine ekleyeceğiz. En İyi Instagram Fotoğrafçıları kimler? Hepsini bir araya getirdik. En İyi Instagram Fotoğrafçıları yazımıza devam ediyoruz.

İlkin Karacan 

İlkin Karacan 

Fotoğraflarına baktığımızda birbirinden güzel İstanbul manzaraları gördüğümüz İlkin Karacan’ın profilinde, İstanbul’u karlar içinde yada gün batımının en güzel yerinde yakalayabiliyoruz. Galata, Kız Kulesi, Ortaköy, Taksim gibi turistlik yerlerde çekilmiş harika fotoğrafların her mevsimi ve günün her saatini içerdiğini düşünürsek bu profilde oldukça çok emek harcanmış diyebiliriz.

Son olarak İlkin Karacan’ın instagram hesabına ulaşmak için @ilkinkaracan adresini kullanabilirsiniz. İlkin Karacan’ın yaklaşık 278 bin takipçisinden biri olmak ve onun harika fotoğraflarını görmek için takip etmeyi unutmayın.

Önder Türkmen

Önder Türkmen

Fotoğrafçılığın aynı zamanda sevilen bir hobi olduğunu kanıtlayan instagram hesaplarından biri Önder Türkmen’e ait. Kedisi iş adamı olan ancak fotoğrafçılığa olan tutkusunu işiyle birlikte sürdürün yerli fotoğrafçımız daha çok Avrupa kentlerinden fotoğraflarını bizimle instagram üzerinden paylaşıyor.

İspanya, İsviçre, Hollanda ve Fransa gibi mimari kültür açısından oldukça malzeme bulunduran yerleri tercih eden fotoğrafçının 741 bin takipçiye sahip instagram hesabına @onthere adresinden ulaşabilirsiniz.

Koray Yumruklu

Koray Yumruklu

Koray Yumruklu fotoğraflarında kırmızı rengini severek ve ağırlıklı olarak kullanıyor. Ankaralı sanatçının şu an instagram hesabında üç bin fotoğraf post atılmış durumda. Fotoğraflarında genellikle insanların normal hallerini de ölümsüzleştiren Koray Yumruklu, fotoğraflarını Apple Iphone 7 plus ve Canon 6D ile çekiyor.

Koray Yumruklu’nun 105 bin takipçili instagram hesabına @cortiyum adresinden ulaşabilirsiniz.

Alper Yeşiltaş

Alper Yeşiltaş

İstanbul’u mesken edinmiş bir başka fotoğrafçı da Alper Yeşiltaş. Esas mesleği avukatlık olan Alper Yeşiltaş çektiği profesyonel fotoğraflarla takipçilerini duygudan duyguya geçirmeyi başarıyor.  İstanbul dışında da dünyanın çeşitli yerlerinden harika fotoğraflar bulunan Alper Yeşiltaş’ın instagram hesabına @alperyesiltas adresinden ulaşabilirsiniz.

Mehmet Kırali

Mehmet Kırali

Mehmet Kırali, instagram’da bulunan, ulusal ve uluslararası ünü oldukça fazla olan ender fotoğrafçılarımızdan. Dünyadan ve Türkiye’den inanılmaz doğa, insan ve mimari fotoğrafları çeken sanatçının instafram hesabında tam 1,2 milyon takipçisi bulunuyor.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Instagram Hikaye GIF Ekleme Nasıl Yapılır?
Instagram Hikaye GIF Ekleme Nasıl Yapılır?

Instagram hikaye GIF ekleme nasıl yapılır şeklinde sorulan sorular özellikle Instagram'ın bazı işlem engelleri veya son zamanlarda ırkçı söylemleri ne...

Instagram İstatistik Özelliği Nasıl Görünür ? Ne İşe Yarar ?
Instagram İstatistik Özelliği Nasıl Görünür ? Ne İşe Yarar ?

Instagram istatistik özelliği, mobil fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram'ın işletme hesapları için sunduğu bir ölçme ve değerlendirme özel...

Fotoğraflarını ortalama 30 bin kişinin beğendiği, onaylanmış, mavi tikli bir instagram hesabına sahip olan Mehmet Kırali’nin isntagram hesabına @civilking adresinden ulaşabilirsiniz.

Sezgin Yılmaz

Sezgin Yılmaz

Sezgin Yılmaz, fotoğrafçılığı hobi olarak yaparken işinden istifa ederek profesyonel bir fotoğrafçı olmak için yola çıkmış. Fotoğrafçılığı ve instagram fotoğrafçılığını mesleğe dönüştüren Sezgin Yılmaz özellikle instagram’da büyük bir başarı yakalamış durumda.

Instagram tarafından onaylanmış profilinde yaklaşık 2 milyon takipçisi bulunan Sezgin Yılmaz yine diğer sanatçılar gibi dünyanın pek çok yerinde çekilmiş harika fotoğraflarıyla sizlerin beğenisini bekliyor. Sezgin Yılmaz’ın profiline @sezyilmaz adresinden ulaşabilirsiniz.

Instagram’ın En Popüler Hashtagleri Nelerdir? yazımızı da okumak isteyebilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Instagram fotoğraflarınızın kalitesini yükseltmek için sitenin sizin için uygun gördüğü boyutlarda fotoğraf paylaşmak gerekmektedir. Instagram için en uygun çözünürlük; 1080X1920’dir.

Instagram beğenilerinizi arttırmak için Hashtagler kullanabilir, özgün içerikler yaratabilir takipçilerinizle karşılıklı etkileşim yapabilirsiniz. Hızlı bir şekilde beğenilirinizi arttırmak için beğeni satın alabilirsiniz.

Instagram beğenilerinizi arttırmak için Instatakipci.com beğeni servisini güvenle kullanabilirsiniz. Instagram beğeni satın al servisini kullanarak beğenilerinizi hızla arttırabilirsiniz.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
En İyi Instagram Fotoğrafçıları Hakkında 2 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 22 Ortalama: 5 )

2 yorum

  1. asaf polatlı
    asaf polatlı

    Instagram fotoğraf kalitesi düşüyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?

  2. inanç pars
    inanç pars

    Instagram beğenilerimi nasıl arttırabilirim Enes Bey ? Teşekkürler