İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Facebook Hesabınız Geçici Olarak Kitlendi

Sosyal medya platformlarını kullanmak bir zorunluluk haline gelirken facebook hesabım kitlendi sorunlarıyla karşılaşılanların sayısı da oldukça fazladır. En fazla kullanıcıya sahip uygulamaların başında gelen Facebook özelinde bu durum birçok nedenden kaynaklı olabilmektedir. Gerek yapılan işlem hataları gerek güvenlik açıklarının doğması sonucunda facebook giriş riskli olarak tanımlanır. Bunun neticesinde ise hesapların güvenli kalabilmesi, kullanıcıya zarar verilmemesi adına geçici olarak hesabın kilitlenmesi durumu uygulanır. Hemen her kullanıcı için bu prosedür söz konusu olurken bazı durumlarda çok yersiz bir işleyişi de beraberinde getirir. Peki, facebook hesabım geçici olarak kitlendi durumları ne zaman ortaya çıkar?

Facebook Hesabım Kilitlendi Nedenleri

Halihazırda farklı cihazlardan Facebook giriş yapılması halinde problem olabileceği gibi şifrenin unutulması ya da yanlış şifre girişleri halinde de risk durumu algılanabilmektedir. Bunun haricinde doğrudan Facebook ile ilgili olan güvenlik açıklarından ötürü de gereksiz bir şekilde facebook geçici olarak kitlendi uyarısıyla karşı karşıya gelinebilir. Son yıllarda kişisel gizli bilgilerin çalınmasıyla gündem olan sosyal medya platformunun ne derece kaliteli hizmet sunduğu da her zaman için sorulmaya devam ediyor.

Bununla birlikte ortaya çıkabilecek çeşitli durumlardan kaynaklı facebook güvenlik nedenleriyle hesabın geçici olarak kilitlendi durumlarında yapılabileceklerin sayısı bir hayli fazladır. Farklı yöntemlerin denenmesiyle hesabın kurtarılması mümkün olduğu hiçbir olumsuz durum olmadan aynı şekilde kullanım devam ettirilir. Peki, Facebook hesabın kurtarılmasına dair yöntemler neler?

Facebook Hesabım Kilitlendi Nedenleri

Facebook hesabının kilitlenmesinin nedenlerini aşağıda sıraladık:

  • Güvenlik nedenleri: Facebook, hesabınızın güvenliği açısından bazı şüpheli faaliyetler tespit ettiğinde hesabınızı kilitler. Bu, hesabınızın çalınmış veya izinsiz olarak kullanıldığı anlamına gelebilir.
  • Şifre yanlış girme: Facebook, hesap girişi sırasında yanlış şifre girme sayısının fazla olması durumunda hesabı otomatik olarak kilitler.
  • Facebook kurallarının ihlali: Facebook kullanım koşullarına uymayan davranışlarda bulunmak, spam göndermek veya diğer kullanıcılarla olumsuz bir şekilde etkileşimde bulunmak, Facebook hesabınızın kilitlenmesine neden olabilir.
  • Kimlik doğrulama sorunları: Facebook, hesabınızın sahibi olduğunuzu doğrulamak için bazı kimlik doğrulama adımları gerektirebilir. Bu adımları tamamlamadığınızda veya doğrulama bilgilerinizin geçersiz olduğu tespit edildiğinde hesabınız kilitlenebilir.
  • Facebook hesabı dolandırıcılığı: Sahte sayfa veya hesap oluşturmak veya sahte içerik yayınlamak gibi dolandırıcılık faaliyetleri de Facebook hesabınızın kilitlenmesine neden olabilir.

Eğer Facebook hesabınız kilitlendi ise, hesabınızı açmanız için size bilgi veren bir mesaj veya e-posta almanız muhtemeldir. Bu mesajda, hesabınızın neden kilitlendiği ve ne yapmanız gerektiği hakkında bilgi verilecektir.

Bu yazı ilginizi çekebilir: Facebook Virüsü Temizleme

Facebook Hesabım Geçici Kitlendi Çözümleri Neler ?

Facebook Hesabım Geçici Kitlendi Çözümleri Neler?

Gerek Facebook gerek kullanıcı kullanımından ötürü Facebook adresin geçici kitlenmesi halinin uzun süre devam etmesi söz konusu olabilmektedir. esabınızın neden kilitlendiğini öğrenmek için Facebook’un size gönderdiği mesajı veya e-postayı okuyun. Bu mesajda, hesabınızın neden kilitlendiği ve ne yapmanız gerektiği hakkında bilgi verilir.

Facebook hesabınızın kilitlenmesi durumunda, hesabınızı yeniden açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Hesap Doğrulama

Facebook geçici olarak kilitlendi nasıl açabilirim sorusuna ilk yanıt doğrulama süreçlerinin uygulanmasıdır. Eğer hesabın geçici olarak kilitlendiğine dair bir uyarı ifadesi bulunuyorsa cep telefonu üzerinden doğrulama talep edilir. Telefona gönderilecek doğrulama kodunun belirtilen yere yazılmasıyla hesaba erişim sağlanabilir. Bunun haricinde ispat durumu halinde kimlik ya da ehliyet belgesinin fotoğraflarının çekilmesi ve sisteme yüklenmesi de birkaç gün içinde hesabın açılmasını kolaylaştıracaktır. Kişiye ait bazı güvenlik bilgileri de kişinin o kişi olduğunu ortaya koyma açısından önem taşır. Özellikle çok fazla sayıda mesaj alınması ya da var olan arkadaşlık isteği sayısının aşırı olması hallerinde hesapların spam olarak algılandığı bilinmektedir. Bundan dolayı bir geçici kapatma yapılırken Facebook ile iletişime geçilebilir. (Facebook Destek)

Zararlı Yazılımları Kaldırma

Olabilecek facebook kitlendi sorunu için şifre ya da kullanıcı eksenli çalışmalar yetersiz kalabilmektedir. Özellikle cihazlardan yapılan girişlerde şifrenin çoğu zaman kullanılmadığı bilinmektedir. Bu durum virüslerin hesabı daha kolay ele geçirmesi sonucunu doğurmaktadır. Virüslerin temizlenmesi için Mcaffe ve benzeri anvivirüs programları yüklenebilir. Yapılacak taramaların ardından hesabın açılacağı görülecektir.

Facebook İletişimi

Yapılan işlemlerle yine de hesap açılmıyor ise doğrudan facebook iletişimi kurulmalıdır. Hatanın ekran görüntüsünü çekerek dosya halinde gönderebilir, yaptığınız işlemleri ve şikayet durumunu belirtebilirsiniz. Ayrıca tarayıcı geçmişlerini sıfırlayarak farklı tarayıcılar kullanarak da hesaba giriş yapma denenebilir. Gelişmiş Ayarları Göster bölümünden tarayıcı ayarları sıfırlanabilir. Yapılacak bu farklı yöntemlerin ardından bir ya da birkaç gün içinde facebook hesabı geçici kitlendi problemleri aşılacaktır. Facebook kilitlendi sorunu ile ilgili tüm detayları paylaştık, bizi takipte kalmaya devam edin. Facebook müşteri hizmetleri hattı için yazımızı okuyabilirsiniz.

Şifre Değişimi

Hesabınızın kilitlenmesinin nedeni yanlış şifre girmek ise, şifrenizi değiştirerek hesabınızı açabilirsiniz. Facebook şifremi unuttum yazımızı da incelemek isterseniz tıklayabilirsiniz.

Facebook hesabınızı geliştirmek ve yükseltmek için Facebook takipçi satın al veya diğer hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Hesabınızın maalesef çalınma ihtimali bulunmaktadır. Bu ihtimali ortadan kaldırmak için güvenmediğiniz bağlantılardan hesaplarınıza giriş yapmayınız ve şifrelerinizi herhangi biri ile paylaşmayınız.

Facebook hesabınıza giriş sorunu yaşıyorsanız ilk olarak internet bağlantınızı kontrol ediniz. İnternet ile alakalı bir sorununuz bulunmuyorsa hesabınızın çalınmadığından emin olmalısınız. Detaylı bilgi için blog yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Facebook Hesabınız herhangi bir neden ile kilitlendiyse yapmanız gereken Facebook destek hattına başvurmak olacaktır. Deste hattına başvurduktan sonra sizlere sundukları yönergeleri izlemeli ve hesabınızı kurtarmaya çalışmalısınız.

Hesabınızı silmeniz durumunda, hesabınız içinde yar alan tüm bilgileriniz tamamen silinecektir.

Facebook hesabınız çalındı ise en geç 30 gün süre içerisinde destek merkezi ile iletişime geçmelisiniz ve hesap kurtarma adımlarını izlemelisiniz.

Eski Facebook kullanıcı adınızı tekrar kullanamazsınız. Yeni bir ad seçmeniz gerekmektedir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Facebook Hesabınız Geçici Olarak Kitlendi Hakkında 99 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 24 Ortalama: 4.8 )

99 yorum

  1. Servet erdogan
    Servet erdogan

    Mrhb benim hesabim kilitlendi acamiyorum imail hesabima kot yoluyorum ama gelmiyor bu hesap benim sahsima aitir lutfen hesabimi acarmisiniz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merheba, Facebook hesabınızı geri almak için eğer var ise kayıt sırasında kullandığınız telefon numarasından yararlanabilirsiniz. Telefon numarası belirtmediyseniz Facebook destek hattı ile iletişime geçmeli ve hesabın sizlere ait olduğunu ispatlamalısınız.

      • Ahmet
        Ahmet

        Hesabım kitlendi tel ve e-posta ile kayıt yapmıştım ve e mailine hiçbir bilgi gelmedi

        • Insta Takipçi
          Insta Takipçi

          Merhaba, Facebook destek merkezi üzerinden yardım talep formu oluşturmanızı tavsiye ederiz.

          • Elif demirtaş
            Elif demirtaş

            Hesap Kilitlendi Mart 31, 2021 bnm hesap kitlendi facebook

          • Deriya Dirlik
            Deriya Dirlik

            abi ben hesabım uyun üstüne açmıştım
            ve hesabım kitlendi yardım lütfen

          • Erkan Öztürk
            Erkan Öztürk

            Merhaba benim hesabim kilitlendi acamiyorum imail hesabima kot yoluyorum ama gelmiyor bu hesap benim sahsima aitir lutfen hesabimi acarmisiniz

          • süreyya
            süreyya

            facebook hesabm kitlendi benim kendi şahsi hesabmdır açılmasnı rica ederim

          • Enes Bulut
            Enes Bulut

            Merhabalar , hesabınız donduruldu mu kapatıldı mı? Eğer kapatıldıysa açılması için Facebook yardım merkezine talepte bulunmanız gerekir.

      • muhammed melih
        muhammed melih

        benim hesabım çalındı ve uygunsuz paylaşım yapıldı facebook ‘ hasabımı kapattı yardımcı olabilir misiniz ?

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar, facebook hesabınızın bağlı olduğu mail adresini biliyor musunuz?

    • Şahin
      Şahin

      Merhaba face hesabım kilitlendi e posta şifremi hatırlayamıyorum ne yapmam lazım

  2. Emre
    Emre

    Merhaba bende Facebook’a giriş yaparken sorun yaşıyorum geçici olarak kilitlendi numaram kayıtlı ama sadece fotoğraf kimlik onaylaması isteniyor kimliğimi yolluyorum e-posta gelecekti ama hala e posta gelmedi ne kadar beklemem lazim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Facebook müşteri hizmetlerinden sizlere dönüş olması biraz zaman alabilir. 7 gün kadar beklemenizi öneririz.

      • Seda
        Seda

        Hesabim kitlendi form dolduramiyorum lutfen yardimci olun

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, Form doldurma sırasında hata mı alıyorsunuz?

  3. Mustafa
    Mustafa

    Selamlar spam yapmadıgım halde sadece 3 grupta paylaşım yapamıyorum ama yorum yazabiliyorum yine diğer gruplar ve kendi profilime herşey serbest bu durum ne kadar sürecek 3 günü geçti bir iletişimde kuramıyorum kaç defa yazdım bunun hakkında itiraz etmek istiyor musunuz bölümünden. . 🙁

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhava, FAcebook destek hattı ile iletişime geçmelisiniz. Etkileşim engeli almış olmanız muhtemeldir.

  4. Marsel Asil Özcan Bülbül
    Marsel Asil Özcan Bülbül

    Hesabım kitlendi kod isteniliyor ama hesabımda e posta yoktu numara üzerinde kayıtlı istenilen kod gelmiyor e pstama

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi ile iletişime geçerek bilgi değişikliği talebinden bulunmalısınız.

  5. Revan
    Revan

    Meraba! Hesabim kilitlendi ve acamiyorum kimlik falanda atim sadece e postaya kayitli Numara yada e posta la aca bilirmiyim yardimci olursunuz sevnirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, form doldurma işlemi gerçekleştirdiniz mi?

  6. Ayşegül Akdaş
    Ayşegül Akdaş

    Merhaba benimde hesabım giriş kodu istiyor ama telefonuma hiç sms gelmedi

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, aynı telefon numarası ile denediğinizden emin misiniz? Telefon numaranız başka kişiler tarafından değiştirilmiş olabilir mi?

    • Ali arda
      Ali arda

      Hesabımı başka bi kış kulanıyo

      • Enes Bulut
        Enes Bulut

        Merhabalar , hesabınızı bağlı olduğu mail adresini hatırlıyorsanız şifrenizi değiştirebilirsiniz.

  7. Yusuf
    Yusuf

    Hesabım kilitlendi açabilir misiniz **

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, hesabınızın engel durumu ile ilgili olarak sizlere herhangi bir mail gönderildi mi?

    • Sevinçt
      Sevinçt

      facebook kilitlendi kod gelmiyor kac gundur urasiyorum lütfen yardimci olun

  8. Ebubekir
    Ebubekir

    Merhaba hesabım dün birilerinin eline geçmiş olabilir adı altında güvenlik sebebiyle kitlendi doğrulama olarak da kimlik ve eski cihaz isteniyor. Eski cihazlara iletisimim yok kimliği de gönderiyorum yanıt gelmiyor nasıl acabilirim

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba Ebubekir bey, Instagram tarafından gönderilecek olan maillerde pandemi nedeniyle gecikmeler yaşanmaktadır. Bir süre daha beklemenizi tavsiye ederiz.

  9. Tuba
    Tuba

    Merhaba instagram hesabım geçici olarak kilitlendi telefon numaram da degiştigi için gelen kodu giremiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

    • Insta Takipçi
      Insta Takipçi

      Merhaba, Instagram destek merkezi üzerinden hesap bilgileriniz ile alakalı olarak değişiklik talebinde bulunmanız gerekmektedir.

  10. mehmet yasin ezer
    mehmet yasin ezer

    hesabım
    (Yine de Facebook’u kullanmak için yaşının yeterince büyük olmadığını tespit edersek, hesabın kapalı kalmaya devam eder. Bunun nedeni hesabının Hizmet Koşullarımıza uymamasıdır.
    Facebook’taki insanların güvenliğini her zaman gözetiyoruz. Bu nedenle bilgilerin incelenene kadar hesabını kullanamazsın.)
    bu nedenle kapandı lütfen yardımcı olun

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınız yaş sınırı nedeniyle incelemeye alınmış. Bir kaç gün sonra nihai sonuç gelecektir.

  11. Serkan günyeli
    Serkan günyeli

    Hesabım kklitlendi acarmsınız

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, nasıl bir hata alıyorsunuz acaba?

  12. Tulay
    Tulay

    Benimde hesabim acilmiyor yardim lutfen

  13. Enver Akbaş
    Enver Akbaş

    Benim hesabım güvene aldım kimlik yolladım ingilizce yazi geldi şuanda kimliğimi tekrar göndermek istiyorum spam olarak düşüyor benim hesabım ne zaman açılır yada spam ne zaman kalkar

  14. Büşra
    Büşra

    Facebook geçici olarak kilitlendi açılmıyor ne yaptıysam ne yapabilrim.

  15. Büşra
    Büşra

    Facebook geçici olarak kilitlendi ne yaptıysam da açılmıyor ne yapabilrim.

  16. Tamer Melha
    Tamer Melha

    hesabım
    (Yine de Facebook’u kullanmak için yaşının yeterince büyük olmadığını tespit edersek, hesabın kapalı kalmaya devam eder. Bunun nedeni hesabının Hizmet Koşullarımıza uymamasıdır.
    Facebook’taki insanların güvenliğini her zaman gözetiyoruz. Bu nedenle bilgilerin incelenene kadar hesabını kullanamazsın.)
    bu nedenle kapandı lütfen yardımcı olun

  17. Nurulah
    Nurulah

    Merhaba benim hesabım kilitlendi abi madur olmuşum her türlü uyun hesabım var üzerinde lütfen bana yardım edin

  18. İSMAİL
    İSMAİL

    hesabim kitlendi nasil acarim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, engel mi yediniz yoksa hesabınız mı çalındı?

  19. Guler tepe
    Guler tepe

    Faceme giremiyorum

  20. bilge
    bilge

    Merhabalar ben 7 yıl önce facebook adresimi ya dondurdum yada tamamen sildim. Dün bir bakayım girebilcem mi diye denemek için girdim ve şifremi unuttum kısmından şifremi değiştirebildim. Eğer kapatmış olsaydım bunu yapabilir miydim? Şu anda da hesabınızı doğrulayın diyor ve bu yöntem için sadece önüme güvenilir arkadaşlardan kod isteme olayı çıkıyor. Ama o arkadaşlarıma şuan iletişimim yok ve o hesapların kullanımı da aktif değil gördüğüm kadarıyla. Yani galiba donuk halde olan hesabımı facebook kilitledi şuan hesabım kapatılmış mı yoksa donuk halde mi? Bana bir yardımcı olur musunuz?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınızı dondurmuşsunuz. Uzun süre geçmesinden sonra ise tekrar açtığınız için sizlerden doğrulama istemektedir.

  21. Devrim
    Devrim

    Merhaba eşimin hesabı kilitlendi sadece soyledikleri kimlik bilgilerin kontrol ediliyor o kadar ne zaman açılır geri acaba

    • Ceylan muhammet akbıyık
      Ceylan muhammet akbıyık

      Fecebok hesabım kilitlendi nasıl geriye alırım eski hesabımı geriye almak istiyorum herseyim onun içince idi lütfen yardım edin

  22. DUYGU
    DUYGU

    FACEBOOK HESABIM KİLİTLENDİ AÇAMIYORUM BENDEN KİMLİK İSTEMİYOR SADECE AÇMA ADIMLARINI TAMAMLA YAZIYOR BİŞEY YAPAMIYORUM LUTFEN YARDIM EDİN 🥺

  23. Gulnaz
    Gulnaz

    Fb hesabim 2 aprel tarixinden kilitlenib…vesiqemin kopyasin gondermisem..FB adimla vesiqe adim butun bilgiler eynidi amma soyadim Misirzade evezine M -zade yazmisam..kilitden cixarmagima yardimci olun xais edrem

  24. Mehmet
    Mehmet

    Hesabım kilitlendi şifreyi yenileme me rağmen hala giriş yapamadım

  25. Meltem
    Meltem

    Hesabım kitlendi yeni hesap aciyorum oda anında kitleniyor sebebi ve çözümü nedir

  26. Ceylan
    Ceylan

    Fecebok hesabım kilitlendi nasıl geriye alırım eski hesabımı geriye almak istiyorum herseyim onun içince idi lütfen yardım edin

  27. Dilan
    Dilan

    Facebook hesabım kitlendi hesabıma girdim şifremi değiştirdim ama hala kitlendi diyor numaram kayıtlı ne yapmam gerekiyor

  28. Samet
    Samet

    Merhaba benim hesabım kilitlendi ne yapmam lağzım yardımcı olursanız sevinirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, nasıl bir uyarı aldınız acaba?

  29. Seyda
    Seyda

    Facem geçen hafta bugün kilitlendi Facebook yetkililerini e posta gönderdim kaç günde dönüş yapilir

    • Murat Alma
      Murat Alma

      Umursamiyorlar ya benimde facem kilitlendi diyor e postaya kod günderildi diyor ama hiç bisey yok

  30. samet karadanlı
    samet karadanlı

    Facebook Hesabım Geçici Kitlendi Çözümleri Neler?

  31. ismet tellioğlu
    ismet tellioğlu

    Eski Kullanıcı Adımı Tekrar Kullanabilir miyim?

  32. cumali aslan
    cumali aslan

    Facebook Giriş Sorunu Yaşıyorum. Ne Yapmalıyım?

  33. mehmet
    mehmet

    Merhaba hesabım kilitlendi kod gelmiyor yardım ederseniz çok sevinirim

  34. Tunc kaynak
    Tunc kaynak

    Hesabım kitledi aşılması istiyom

  35. Emine demdi
    Emine demdi

    Aylardır güvenlik nedeniyle kitlenin diyor kimlik fotosu yollama ma rağmen açmıyor kilit kalkmıyor nasıl alabilirim hesabimi

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, sonuçla ilgili herhangi bir cevap gelmedi mi?

  36. Ersin
    Ersin

    Hesabım kitlendi ne kimlik istiyor nede doğrulama kodunu nasıl açabilirim yardmci olur musun

  37. Onur
    Onur

    hesapım kitlendi nasıl açarım

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , E-posta adresinize herhangi bir mail geldi mi acaba?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , E-posta adresinize herhangi bir mail geldi mi acaba ?

  38. Asadullah haydari
    Asadullah haydari

    Hesabım başka birini tarafından kilitlendi hesabıma giriş yapamıyorum Lütfen benim hesabımı tekrar ben görmek istiyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, hesabınıza girerken karşılaştığınız sorunu daha iyi açıklayabilir misiniz ? Ekranda ne yazıyor mesela

  39. Fatma Canan kolaylıoğlu
    Fatma Canan kolaylıoğlu

    14 Mayıs 2021 den beri Facebook hesabım kitli ve ben defalarca kımlik resmimi gonderdıgım halde hesabım bana verilmedi bana ait hesabımı ıade edın

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook yardım merkezine durumu rapor halinde sunduğunuz taktirde hesabınız tekrar aktif hale gelecektir.

  40. Gönül
    Gönül

    Benim Facebook hesabım kilitlendi hesaba girişte internet bağlantınızı kontrol ediniz yazıyor daha sonra Facebook hesabınız kilitlenmiştir direk bunu yaz geliyor e-mailim e-coat geliyor telefonuna kod geliyor kıt geldiği halde hesabımı açamıyorum nasıl açabilirim yardımcı olur musunuz

  41. Seda
    Seda

    Hesabım kilitlendi açmak için iki adımlı doğrulamayi geçiyorum ama açmıyor kimlik yolladım yine olmuyor

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın bağlı olduğu mail adresini biliyor musunuz?

  42. Leman
    Leman

    Merhabalar sizden rica ediyorum bana yardımcı olurmusuz Facebook hesabımı biri çalmaya çalışmış hata num bile eklemiş sanırım .şuan Facebook sayfam kitli . Kimlik bilgilerimi gönderme rağmen açılmıyor mail adresim kayıtlı ama 15 yılık sayfam çocukgum bütün resimleri orda

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook hesabınız çalındı mı kilitlendi mi?

  43. Elmas tuncer
    Elmas tuncer

    Merhaba iki tane Facebook hesabım kilitlendi businis sayfalarim gözüküyor sadece ve ben kimlik yüklerken. Sürekli hata veriyor lütfen yardımcı olur musunuz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, Facebook yardım merkezine mail atarsanız yardımcı olacaktır.

  44. Ahmet Koku
    Ahmet Koku

    Merhaba
    2 gündür facebook hesabım kilitli.Birkaç gün içinde 1500’ü üstünde kişiyi silmiştim arkadaş listemden.1000 kişi üzeri var hala.Sadece artık çok fazla kişi yer alsın istemiyordum arkadaş listemde artık.Genelde ticari gruplar için kullanmak istiyorum facebooku ve eskiden bu yüzden çok fazla kişi eklemişim.Çok fazla kişi istemiyorum arkadaş grubumda artık.Ama facebook bu kadar kısa zamanda bu kadar çok kişiyi silince şüphelendi sanırım ve kilitledi.Acil açmam lazım.Facebook’un hangi email adresine ulaşmalıyım?
    Teşekkür ederim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Ahmet, hesabınız çok fazla işlemi üst üste yaptığı için geçici engel yemiş olabilir. Bunun için 7 gün beklemeniz gerekir.

  45. Güney Can Kumbaz
    Güney Can Kumbaz

    facebook hesabım çalındı geri alamıyorum mail ve telefon numarama kod geldiği halde çok fazla denediniz diyor ve hata veriyor bu konu hakkında yardımcı olma ihtimaliniz varmı

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , çok fazla giriş yapmaya çalıştığınız için hesabınız zaman aşımına uğramış olabilir. Bu sebeple 2 hafta kadar bu durum uzayabilir.

  46. Mete fenerli
    Mete fenerli

    Günaydın enes bey facebook kilitlendi mail ve şuan kullandigim numaram olduğu halde açamıyorum eski numarama kod gidiyor ne yapmalıyım çok teşekkür ederim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook hesabınıza yeni numaranızı eklemelisiniz. Facebook hesabınıza erişim sağlayamıyorsanız yardım merkezinden destek alabilirsiniz.

  47. Meryem
    Meryem

    Facebook hesabım kitlendi bilmiyorum nedendir neden kitlendigini bı bilsem ama nedense haberim yok hesabımın açılmasını istiyorum lütfen rica ediyorum sizden

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Meryem,

      Hesabınızın kilitlenmesi ile ilgili olarak sizlere herhangi bir bilgilendirme maili gelmedi mi?

  48. ceyceyla1@gmail.com

    Slm fboock kitli açılmıyor 2aydir kimlik kabulenmiyoR

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, Facebook Destek Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.

  49. Hüsnü
    Hüsnü

    hesabım ne den kilitlendi anlıyamadım yanlış yapsıysam kusura bakmayın

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, bu linkte tıklayarak adımları izleyebilirsiniz.

  50. Çağdaş Baran
    Çağdaş Baran

    Merhaba, 19 Aralık 2022 tarihinde 15 yıldır sorunsuz kullandığım Facebook hesabım kilitlendi ve cihazlarımı tanımıyor ne yapabilirim?

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://www.facebook.com/help/283100488694834/?helpref=hc_fnav ilgili sayfadan detaylı bilgi alabilirsiniz.

  51. İrfan
    İrfan

    27 Kasım tarihinde Facebook hesabım kilitlendi nasıl açabilirim hesabımı açın hatıra resimlerim var onun için açılmasını istiyorum

    • Ezgi Tunç
      Ezgi Tunç

      Yazımızda bahsettiğimiz yöntemleri deneyerek Facebook hesabınızın kitlenmesi sorununu çözebilirsiniz.

  52. Semsi
    Semsi

    Kilitlndi giriş yapilmiyor