İsmimizi fenomist.com olarak değiştirdik! +12 yıllık marka adımız instatakipci.com fenomist.com olarak değişmiştir.
Daha Fazla

Facebook Hesabı Nasıl Kurtarılır?

Facebook hesabı nasıl kurtarılır, Her türlü güvenlik zafiyetine karşı Facebook hesabınızı daha güvenli yapmanın yollarını aramalısınız. Şifrenizin kolay tahmin edilememesine dikkat edin, hatta belirli zamanlarda güncellemelisiniz. İşte Facebook hesap kurtarma ile ilgili tüm detaylar.

Örneğin genelde seçilen şifreler “123456” veya “asdfg” gibi şifreler olabiliyor. Bu tarz şifreler kırılması en kolay şifrelerdir.

Telefon onaylı girişleri açın. Yeni bir bilgisayar tarayıcısı ya da telefondan Facebook hesabınıza girildiğinde cep telefonunuza bir şifre gönderilecektir. Bu şifreyi girmeyenler hesabınıza giriş yapamazlar.

Bir cihazda Facebook’a Bağlı Mısınız?

Hesabınızı kurtarmaya çalışmadan önce başka bir cihazda hâlâ hesabınıza erişim sağlayıp sağlayamadığınıza bakmak çok daha sağlıklı olacaktır. Hesabınıza bir şekilde denemeler yaparak ulaşım sağlayabiliyorsanız hiç koda ve uğraşmaya gerek kalmadan hesaba erişebilirsiniz.

Facebook Hesap Bulma ile Kurtarma

Hesabınızın açık olduğu bir cihaz söz konusu değilse ne yapacaksınız? Bu noktada hesap kurtarma işlemlerini gerçekleştirmeniz gerekiyor. Mümkünse daha önceden Facebook’a giriş yaptığınız bir bilgisayar ya da ağ seçmeniz yararlı olacaktır. Öncelikle hesabınızı bulmanız gerekir.

  • Facebook hesabı bulma sayfasına giderek buradan mail ve telefon numaranızı boşluğa giriniz.
  • Boşlukta “telefon veya e-posta” yazsa da Facebook kullanıcı adınızla da giriş yapabilme imkânınız vardır.
  • Hesabınızı bulduktan sonra hesabınıza dair bir özet göreceksiniz.
  • Daha ileriye gitmeden hesabın size ait olduğundan emin olun.
facebook hesabı bulma

Eğer e-posta adresinize ya da telefonunuza erişiminiz varsa hesabınızın şifresine ulaşabilirsiniz ancak bunlara erişiminiz yoksa şimdi bahsedeceğimiz adımı deneyebilirsiniz.

facebook hesap bulma

Facebook Reklam Ücretleri hakkında bilgi almak için yazımıza göz atın!

Facebook İçin E-Mail ve Telefon Numarasına Erişiminiz Yoksa?

Yukarıdaki kurtarma opsiyonlarından hiçbiri sizde mevcut değilse,

  • “Başka bir yol dene” butonuna basın.
  • Ardından sol altta yer alan “Bunlara artık erişimin yok mu?” bağlantısına tıklayın.

Bu bağlantıya tıkladığınızda karşınıza çıkacak olan kurtama sayfasında verilen seçenekler ile erişiminiz olan bir e-posta adresi girerek Facebook hesabınızı kurtarabilirsiniz.

Facebook’ta Güvenilir Hesaplarınız Var mı?

Eğer Facebook hesabınızda güvendiğiniz hesaplar bulunuyorsa onların yardımı ile erişim sağlayabilirsiniz. 3 ila 5 arasında olan güvenilir hesapları ortaya çıkarmak için en azından birinin tam adını hatırlamanız gerekiyor. Hesabınızı kurtarmak için yalnızca 3 hesaptan kod almanız gerektiğini de belirtmemizde yarar var.

Güvenilir hesapları ayarlamamanız durumunda Facebook’un güvenlik sorularını yanıtlamanız gerekmektedir.

Hesabınız Hacklendi mi?

Hesabınızın hacklenmesi durumunda bunu Facebook’a bildirebilirsiniz. Böyle bir durumda yukarıda bahsettiğimiz adımlara benzer işlemler uygulayacaksınız.

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Facebook Yardım Merkezi
Facebook Yardım Merkezi

Facebook Yardım Merkezi, kullanıcıların Facebook platformunu daha iyi anlamalarına ve kullanmalarına yardımcı olmak amacıyla sunulan bir online kaynak...

Facebook Sayfası Nasıl Geliştirilir?
Facebook Sayfası Nasıl Geliştirilir?

Her geçen gün Facebook uygulamasına üye olan insanların sayısında artış yaşanmakta ve üyelerin açtığı sayfaların oranı da benzer şekilde yükselmektedi...

https://www.facebook.com/help adresi ile hızlı bir şekilde iletişime geçmeyi deneyiniz.

Hesabınıza Hâlâ Erişim Sağlayamıyor musunuz?

Tüm bu yöntemler işe yaramazsa Facebook ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz. [email protected] adresine mail atarak durumu bildirebilirsiniz. Bu durumda resmi bir evrak ile kimliğinizi kanıtlayabilirseniz hesabınıza erişim sağlayabilirsiniz. Facebook hesabınızdaki isim, gerçek isminiz değilse bu yöntemde başarı olmanız mümkün değildir.

Eski Facebook Hesabını Geri Almak İçin Ne Yapılır?

  •  Geri almak istediğiniz hesabın profiline gidin.
  •  Kapak fotoğrafının altında bulunan “…” simgesine tıklayın.
  •  “Destek Bul” veya “Profili Şikayet Et”i seçin.
  •  “Başka Bir Şey”e ve “İleri”ye tıklayın.
  •  “Bu hesabı gerial”a tıklayın ve adımları izleyin.

Facebook hesap kurtarma, sorusunun cevabını vermeye çalıştığımız yazımızın sonunda benzer bir sorun yaşıyorsanız tez zamanda hesabınıza tekrar erişim sağlamanızı dileriz.

Facebook Hesap Açma için ilgili blog yazımıza göz atın!

Facebook Destek kategorisi ile tüm Facebook sorunlarınızı çözün!

Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Facebook hesabınız çalındı ise hızlı bir şekilde destek merkezi ile iletişime geçmeli ve sizlere sundukları hesap kurtarma yöntemlerini takip etmelisiniz.

Facebook hesabınızı güvence altına almak için iki aşamalı güvenlik yöntemini aktif etmeli ve 3. Parti web siteleri üzerinden hesabınıza giriş yapmamalısınız.

Facebook hesabınızı kalıcı olarak geri açmamak üzere silebilirsiniz. Ayrıca eğer hesabınız çalındı ise çalan kişilerde hesabınızı kalıcı olarak silebileceklerdir.

Facebook ile iletişime geçip yardım almak istiyorsanız https://tr-tr.facebook.com/help bu bağlantıyı kullanarak şikayetinizi veya sorununuzu bildirebilirsiniz.

Eski hesabınızın profiline girin ve kapak fotoğrafının altında ki simgeye tıklayın. Daha sonra “destek bul” veya “profili şikayet et” seçeneğine tıklayın, ilerledikten sonra karşınıza “ bu hesabı geri al” seçeneği çıkacaktır. Tıklayın ve adımları izleyin böylelikle eski Facebook hesabınızı bulabilirsiniz.

Eğer Facebook hesabınızı sildikten sonra üzerinden 30 gün geçmediyse geri alınabilir. Her zaman ki gibi hesabınıza şifrenizle giriş yaparsanız hesabınız silinmez fakat üzerinden 30 gün geçtiyse ve bu süre boyunca hesaba giriş yapılmadıysa, hesabınız silinecektir.

Enes Bulut

Yazılar: 467

Ben Enes Bulut, 2014 yılında Yeditepe Üniversitesi Reklamcılık bölümünü tamamladıktan sonra İçerik Yazarlığı ve Editörlük alanına yöneldim. Bu alanda yaklaşık 6 yıldır Instatakipci.com bünyesinde çalışıyorum. Sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlık alanım olmak üzere birçok konuda özgün ve özel... Devamını Oku

Bu Yazıları da Sevebilirsiniz
Facebook Hesabı Nasıl Kurtarılır? Hakkında 108 Adet Ziyaretçi Yorumu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

(Toplam: 61 Ortalama: 4.9 )

108 yorum

  1. Mücahit solman
    Mücahit solman

    10 yıllık Facebook hesabım çalındı çalan kisi bütün bilgiler değiştirdi hiç bı şekilde giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Facebook destek merkezi üzerinden hesap kurtarma adımlarını izlemelisiniz.

      • Tombis Tombis
        Tombis Tombis

        Mhb lutfen bi bi yardimci ol fecbook sifre unuttum hangi numera kaytli o numera iok sifre almak icin eski numera istyor bi turlu acamyorum acil fecbook acmak lazim

      • Emre Bilgin
        Emre Bilgin

        merhabalar kısa süre önce facebook hesabım hacklendi . Hesabım bu kural ihlalinden yemiş fakat en az 5 senedir ben bi kere bile kural ihlali yapmadım oyun hesabım bağlı pubgm emek verdiğim bir hesap kasten yapılan bişey ve geri almam için lütfen kısa sürede yardımcı olmanız lazım hesabım kökten çalınacak yoksa

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar, hesabınızın bağlı olduğu mail adresiniz hatırlıyor musunuz?

      • ELİF güney
        ELİF güney

        Facebook hesabım çalındı e postası değiştirildi erisimim yok

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar , Facebook yardım merkezine durumunuzu mail olarak iletebilir misiniz?

          • Şebnem
            Şebnem

            Merhaba facebook hesabım incelemeye alındı selfie videosu istedi attım bütün bilgilerim doğru oyun hesabım olduğu için oyuna giril yapamıyorum ve hala inceleniyor kimlik doğrulama yapamıyorum bu konuda net bir cevap alıp kimlik doğrulama yapacagım emaıl yada adrss varmıdır şimdiden teşekkürler

          • Cemali Batın
            Cemali Batın

            Merhabalar, talepte bulunmanız ardından hesap incelemeye alındıysa beklemeniz gerekmektedir bu süre 30 güne kadar çıkabilir. Dilerseniz kimlik doğrulama işlemini yeniden gerçekleştirebilirsiniz.

      • Mehmet
        Mehmet

        Merhaba kısa süre önce benim hesabım ihlal yedi ve ne kadar ihlal yediğini bilmiyom pung yaptığım harcama az değil ve benim hesabım da başka biri kullanıyor

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar , Facebook hesabınız etik olmayan davranışlarınız veya paylaşımlarınızdan dolayı ihlal yemiş olabilir. Bu tarz paylaşımlarda bulundunuz mu?

      • Harun
        Harun

        Nasıl geri alırım

  2. Nurgül
    Nurgül

    Merhaba Facebook a giriş yapamıyorum cep numaram guncellemedim e-posta şifremi de hatırlayamıyorum yardımcı olurmusunuz hesabımı nasıl geri alabilirim

  3. Mehmet Ali saz
    Mehmet Ali saz

    Abim benim Facebook hesabım çalındı özel bilgilerim içinde Allah için yardım et

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, çalınan hesabınız ile ilgili olarak destek merkezi ile iletişime geçtiniz mi acaba?

      • Ömer
        Ömer

        Benim hesabımda çalındı giremiyorum

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhaba, destek merkezi ile iletişime geçtiniz mi acaba?

          • Murat murat
            Murat murat

            Geçtik ne gerekli ise yaptik ama elimizden geleni kadar uğraştık alamadik sizler alabiliyorsiniz bize yardımcı olun lütfen

  4. Mehtap
    Mehtap

    Merhabalar ben Facebook hesabıma giriş yapamıyorum telefon numaram değişti Gmail hesabı da eski telefonla birlikte gitti giriş yapamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Facebook destek merkezi ile iletişime geçmeyi denediniz mi acaba?

      • Ahmet
        Ahmet

        Merhaba enes bey benim facebook hesabim calindi e posta degistirildi dogrulama kodu alamıyorum

      • asmin dijle
        asmin dijle

        mrb hocam ya benimde facebook şifremi unuttum açamiyorum eski telefon numaram kayitli olduqundan kod alamiyorum bağli olan instagram adresim açik kurtarabilmem için bi faydasi olurmu acba eski şifremide hatrliyorum ama nekadar uğraştiysam açalmadi lütfen destek ekibi varsa bi link paylaşirmisiniz rica etsem yardimci olun lütfen..

        • Enes Bulut
          Enes Bulut

          Merhabalar , Facebook yardım merkezine konu ile ilgili durumunuzu rapor halinde iletirseniz yardımcı olacaklardır.

  5. Samet
    Samet

    Hesabim çalındı

    • Ahmet
      Ahmet

      Benim hesap calindi e postam degistirildi lütfen yardımcı olur musunuz

  6. Arzu
    Arzu

    15 senedir kullandığım Facebook adresimin şifresini unuttum kod maile gönderiyor ama mailinde şifresini unuttum. İngramim faceme bağlı ama bu bir işe yaramıyor hesabımı geri alamıyorum Facebook mail attım defalarca ama dönüş yapan yok çok fazla anım var face’de lütfen yardımcı olun telefon numarama da kod gelmiyor

  7. Tekin Erdaş
    Tekin Erdaş

    Kişisel Facebook hesabım kapatıldı kimlik gönderdim Kovid-19 nedeniyle incelemenin biraz zaman alacacağını söylüyorlar

    • zeynel
      zeynel

      Aynı durum bende de var pupg hesabım gidecek facebook dönüş yapmıyor.

  8. Zeynep
    Zeynep

    Merhaba eski facebook hesabıma giremiyorum erişebileceğim tüm cihazlarım değişti posta adresimin kullanıcı adını hatırlamıyorum şifremi hatırlamıyorum 6 senedir girmediğim bi hesap hesapta yakın ekli olan sadece kardeşim var ve facebook g.mail benzeri sitelerin yönlendirmelerinden sonuç alamadım hesabıma telefon, eski sifre, kullanıcı adım ile hiç bir şekilde geri alamıyorum ne yapmalıyım ?

  9. Rabia kabakçıoğlu
    Rabia kabakçıoğlu

    Hesabıma giriş yapıcam kod gondererek kimlik doğrulama istiyor ama eski telefon numaram var nasıl giriş yapabilirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, Destek merkezi ile iletişime geçmeli ve bilgilerinizin değiştirilmesi konusunda yardım almalısınız.

  10. MEHMET
    MEHMET

    abi benim hesabimi kurtar lutfennn

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba, hesabınız için destek talebi oluşturdunuz mu acaba?

  11. Ali
    Ali

    Hesabımı caldılar lutfen yardımcıvolub

  12. Zilan
    Zilan

    Facebook instagram a baglı fakat gırıs bilgilerimi hatırlamıyorum

  13. Özlem
    Özlem

    Telefonuma virüs bulaştı fabrika ayarlarına geri dönmek zorunda kaldım şimdi facebook a göremiyorum telefon numaram kayıtlı ama kod gelmiyor yardımcı olurmusunuz

  14. zeki can aydın
    zeki can aydın

    Gönderdiğin Bilgileri Aldık
    Yine de Facebook’u kullanmak için yaşının yeterince büyük olmadığını tespit edersek, hesabın kapalı kalmaya devam eder. Bunun nedeni hesabının Hizmet Koşullarımıza uymamasıdır.
    Facebook’taki insanların güvenliğini her zaman gözetiyoruz. Bu nedenle bilgilerin incelenene kadar hesabını kullanamazsın. bana bunu gösterdi

  15. Veysel Yener
    Veysel Yener

    facebook hesabıma erisim saglayamıyordum bir kac gundur facebook hesap kurtarma adlı blogunuzu inceledim faydalı oldu tesekkurler

  16. lorddes
    lorddes

    facebook hesap kurtarma hakkında faydalı bir blog

  17. İbrahim
    İbrahim

    Selam

  18. Selin ozyurt
    Selin ozyurt

    Merhabalar esimin facebooku kitlendi tekrar alamiyrm cnk esku eposta adresi nasil kurtara bilirim yardimci olurmusunuz

  19. İlker
    İlker

    Eskiden açtığım Facebook hesabıma hayatımın ifşası diyorum. 9 yaşındaydım o kadar saçma resimler o kadar saçma şeyler yazmışım ki. Yıllardan beri e-posta şifreyi hatırlayıp hesabı sonsuza kadar kapatmak istiyorum. Fakat bir türlü ne e-postaya erişebildim ne de şifreye. Facebook ekibine de yıllardır mail atıyorum ama geri dönüş yok. YouTube’da senelerdir “Facebook nasıl çalınır?” tarzı şeyler izliyorum fakat hepsi yalan dolan. Artık kabullendim kaldı öyle. Hayalimde zaten yazılımcı olmak var belki ileride çalarım. Ya da Freelancer sitelerinde bu işi birine yaptırabilirim. Tavsiyem İlkokul / Ortaokul dönemlerinde Facebook açmayın. Açarsanız eğer şifreyi e-postayı bir kenara not alın ve benim gibi pişman olmayın.

  20. Elif
    Elif

    Hesabım kilitlendi nasıl açacam yardımcı olur musunuz?

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar, tarafınıza hesabınız ile ilgili herhangi bir mail geldi mi? Geldiyse daha iyi yardımcı olabiliriz.

  21. Abdulazi
    Abdulazi

    Fesbuk hesabım çalındı epos adresini deiştirdiler

  22. ugur avcı
    ugur avcı

    selamın aleyküm facebook ve pubg mobile hesabım çalındı bana yardımcı olurmusunuz ???

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook hesabınızın bağlı olduğu mail adresini hatırlıyor musunuz?

  23. Fatih muslu
    Fatih muslu

    Facebook hesapina giriş yapmıyorum yaşınız küçük falan diyor inceme falan diyor 6 senedir aynı face book kullanıyorum

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook hesabınızın bağlı olduğu mail adresi üzerinden hesabınızın şifresini değiştirin. Sonra bir daha girmeyi deneyin.

  24. Fatih muslu
    Fatih muslu

    Enes bey ben facebook giriş yapamıyorum topluluk kural ihlali yapmış olarak gözüküyorum yaş dan dolayı yaşımda 30 yaşındayım 6 yıl aynı facebook kullanıyorum bugün sabah giriş yapamadım ya

  25. Fatih muslu
    Fatih muslu

    Facebook hesapina giriş yapmıyorum yaşınız küçük falan diyor inceme falan diyor 6 senedir aynı face book kullanıyorum 30 yaşındayım nasıl kullana bilirim facebook yeri

  26. Fatih muslu
    Fatih muslu

    Facebook hesapina giriş yapmıyorum yaşınız küçük falan diyor inceme falan diyor 6 senedir aynı face book kullanıyorum 30 yaşındayım nasıl kullana bilirim facebook yeri neden incelemeye alındı

  27. Abbasİsmayllov
    Abbasİsmayllov

    Selam Hesabım Çalındı Geri Alımak İstədim Ece Etsem Fezbuk Hesab Adı Abbasİsmayllov

  28. Mehmet ali
    Mehmet ali

    İyi günler benim biı buçuk milyorluk sayfam silindi. Silerkende siliyoruz filan gibi bir mesaj atmadılar, diretk silmişler. Sabah bir baktım sayfam yok. Silinen sayfayı geri nasıl getirebiliriz

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook yardım merkezine durumunuzu mail olarak atarsanız size yardımcı olacaklardır.

  29. Reyyan orucovan
    Reyyan orucovan

    Çalınan hesab

  30. Aydın
    Aydın

    Mrb benim Facebook hesabıma farklı konumda giriş yapılıp yasak içerikler paylaşıldi ve hesabıma değerlendirme talebinde bulundum ve hesabıma bir türlü giremiyom değerlendirlcek ne yapmalıyım daha çabuk hesabımı alayım

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , hesabınızın şifresini bağlı olduğu mail adresi ile değiştirebilir ve geri alabilirsiniz.

  31. Bekir
    Bekir

    Merhaba iyi çalışmalar Enes bey kaçtır yazıyorum ne bir cevap nede sonuç alabildim hesabım bir başkasının eline geçti ana e postama gelen güvene alın linki dahi işe yaramıyor eski şifremle kurtarmaya çalışıyorum şifreyi kabul ediyor fakat yine erişime izin vermiyor Facebook destek merkezine kaç kez mail attım maillerim ulaşmıyor yada geçersiz mail adresleri

  32. Ercan
    Ercan

    Hesabım çalındı
    Kimlik bilgilerimi gönderdim ama 1 aydır geri dönüş alamadım.

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , bu tip durumlarda doğrudan Instagram destek sayfasına gidilerek yardım talebi oluşturmak gerekir.

  33. Çetin
    Çetin

    Facebook hesabım instergam hesabım çalındı ve kurallara aykırı olarak paylaşım yapıldı diye kapatıldı instergam kullanmıyordum Facebook hesabımı nasıl geri alırım

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba Çetin, help.instagram adresi üzerinden iletişim kurmanı tavsiye ederiz.

  34. ilkin ismayilov
    ilkin ismayilov

    salam sizi Azerbaycandan yazıram narahat edrrem menm facebook hesabım basqası terefnden hacklendı ve butun mene aid olan melumatlar deyısılıb ve isdifadeci adı da deyslib hec cur elaqe yarada bılmrem oz hesabmla mene yardımcı olsanız sevinerem .

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhabalar , Facebook yardım merkezinden hesabınızı geri kurtarabilirsiniz.

  35. Yonca
    Yonca

    Merhaba 1 aydır hesabıma erişemiyorum giriş kodu isteniyor giriş kodunu alamıyorum yardımcı olabilir misiniz

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, Facebook Yardım Merkezi, Giriş Uyarıları ve Onayları kısmında yazılanlar ile yardım alabilirsiniz.

  36. Çetin Sofioğlu
    Çetin Sofioğlu

    Hesabım sebepsiz yere Facebook tarafından askıya alındı lütfen hesabıma erişmeme yardımcı olun.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhaba, Facebook ‘Yardım’ kısmından destek almayı deneyebilirsiniz.

  37. Cihan
    Cihan

    Cihan, Hesabın Kilitlendi
    Hesabında sıradışı hareketler tespit ettik. Bu, birisinin haberin olmadan hesabını kullanmış olabileceği anlamına gelebilir.
    Hesap Kilitlendi Şubat 6, 2022
    Seni korumak için profilini Facebook’taki kişiler göremez ve hesabını kullanamazsın.
    Hesabının kilidini açmak için bazı adımları tamamlaman gerekiyor. bu hesabın kilidini nasıl açarım yardımcı olursanız sevinirim

    • Enes Bulut
      Enes Bulut

      Merhaba,

      Destek merkezinden hesap kurtarma formu oluşturmanız gerekmektedir.

  38. Emin
    Emin

    Facebook’u nasıl geri alabilirim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      adlı yazımızı okuyarak belirtilen adımları izleyebilirsiniz.

  39. Tansel Akyol (Torosların Ağası)
    Tansel Akyol (Torosların Ağası)

    Hesabıma giriş yapamıyorum..
    Dün akşam saatlerinde Facebook hesabım kıstlandı .. İstedikleri her bilgiyi ve kimlik bilgilerimi gönderdim ama halâ daha açılmadı..
    Hesabımın kapatılma veya kısıtlama gerekçesi de belirtilmiyor.. Binlerce arkadaşım beni merak ediyor.. Gerçekten sinir bozucu bir durum… Halâ daha bekliyorum, bir gelişme yok…

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, 7 gün içerisinde geri dönüş yapılacaktır. Bir dönüş yapılmazsa Facebook Yardım Merkezi ile tekrar iletişime geçmenizi öneririz.

  40. Fatma çakırusta
    Fatma çakırusta

    Facem çalındı yardm edermisiniz

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, yazımızda belirttiğimiz adımları uygulayabilirsiniz.

  41. Sezer
    Sezer

    Hesabım çalındı pubg mobile hesabida çalındı Facebook üzerindeydi ikiside çalındı lütfen yardımcı olun

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, https://www.facebook.com/hacked adresindeki adımları takip ederek talep oluşturabilirsiniz.

  42. Emre
    Emre

    Merhaba abi yardımcı
    Olur musun çok önemli Öncelikle benim Facebook hesabım telefonumda açık duruyor her zaman neyse sonra bir gün baktım yazıyor ki bütün cihazlardan çık yap yaptım ben de şimdi şifremi giriyorum bana diyor ki doğrulama kodu gelecek gelmiyor onu geçtim şifre değiştirdim gene girmiyor telefondan msn sene kadar her yolu denedim Genede hesabıma giremiyorum üç gün oldu yardım eder misin

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, bu linke tıklayarak adımları uygulayabilirsiniz.

  43. Kaan kurt
    Kaan kurt

    Hesabımı kapatmışlar nasıl geri alırım

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, bu linkte tıklayarak adımları izleyebilirsiniz.

  44. Gurbet
    Gurbet

    Facebook hesabimi ve mail baska oldugu ici giris yapamıyorum nasil yaparim

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Merhabalar, linke tıklayarak Facebook Yardım Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

  45. mahir celik
    mahir celik

    Hesap Kilitlendi Ekim 25, 2022
    Seni korumak için profilini Facebook’taki kişiler göremez ve hesabını kullanamazsın. diyor benm 2014 beri kullandigim onemli dosyalar ve fotoraf bulunuyor lutfen bu konuyla ilgili bnmle iletisime girin hesaba gris yapiyrum ama kilitlndi tammn kullanmazsiniz diye

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://www.facebook.com/help/283100488694834/?helpref=hc_fnav facebook yardım merkezinden hesap sorunlarına yönelik detaylı bilgi alabilirsiniz.

  46. Sena
    Sena

    Merhaba Enes Bey, hesabımı psikolojik bir rahatsızlık nedeniyle yani bilincim tam yerinde değilken kapatmıştım. Tabii 3o gün geçti ve yok oldu. Facebook’a durumumu anlatmak ve hesabımı geri almak istediğimi belirtmek istiyorum. Fakat resmi sitede herhangi bir iletişim maili bulamadım. Acaba siz mail adreslerini biliyor musunuz? Şimdiden teşekkürler.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://www.facebook.com/help/1573156092981768/?helpref=hc_fnav Sayfasını incelemenizi tavsiye ederim.

  47. Oktay
    Oktay

    Facebook hesabım açılmıyor yardımcı olun

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://www.facebook.com/help/283100488694834/?helpref=hc_fnav sayfasından detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

      • Austin gök
        Austin gök

        Hesabım çalındı bu benim e posta şuan ama deişik suanki hesabın ismide yaziyo lütfen yardım edin

        • Cemali Batın
          Cemali Batın

          https://www.facebook.com/help/582999911881572/?helpref=hc_fnav Sisteme kimliğinizi yükleyerek geri alabilirsiniz. Kimlik doğrulaması kesin yöntemdir.

  48. Tahsin
    Tahsin

    Merhaba iyi çalışmalar dilerim Facebook hesabım çalındı bilgilerime erişimim yok e postayı kurtardım ancak giriş yapamıyorum yabancı bi kişi tarafından çalındı kimlik bilgilerimi attım ama yabancı uyruklu önce davrandığı için yapamadım lütfen yardımcı olursanız sevinirim.İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://www.facebook.com/help/582999911881572/?helpref=hc_fnav sayfası üzerinden kimlik bilgilerinin gönderilmesi konusunda destek alabilirsiniz. Eğer karşı tarafta kimlik bilgileriniz bulunmuyorsa sorununuz kısa sürede çözülecektir. Eğer sorununuz halen çözülmez ise https://www.facebook.com/help/1216349518398524/?helpref=hc_fnav sayfasından mesaj yönlendirmeleri takip edebilirsiniz.

  49. ABDULLAH
    ABDULLAH

    Hesabım calındi yardımcı olur musunuz

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://www.facebook.com/hacked sayfası üzerinden ilgili seçenekleri işaretleyerek sorununuza dair bilgi alabilirsiniz.

  50. ABDULLAH
    ABDULLAH

    E-posta adresi değiştirdi nasıp geri alırım yardımcı olun

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      Kimlik ile doğrulama sorununuza yardımcı olabilir. https://www.facebook.com/help/582999911881572/?helpref=hc_fnav link üzerinden inceleyebilirsiniz.

  51. Sevdiye Öztürk
    Sevdiye Öztürk

    Merhaba Sevay Özgür ismiyle kullandığım Facebook um çalındı hiç bir şekilde giremiyorum bende ekli olan arkadaşlarımı dolandırmaya çalışıyorlar Lütfen bana yardımcı olun

    • Cemali Batın
      Cemali Batın

      https://www.facebook.com/help/148233965247823 üzerinden kimlik doğrulaması ile sorununuza çözüm bulabilirsiniz.

  52. Taci güney
    Taci güney

    abi bu düzeltmeler bilgisayardan da yapılabiliyor mu

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Evet, masaüstünden de yapabilirsiniz.

  53. Mithat Candan
    Mithat Candan

    Hesabım çalındı ne yapmalıyım hesabımı geri almak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Facebook’a şikayette bulunabilirsiniz. Hesabın çalındığını kanıtlarsanız hesabı kapatırlar.

  54. Emre
    Emre

    En son bu e posta taydı

    • İclal Bozdemir
      İclal Bozdemir

      Şifrenizi mi unuttunuz?

  55. Ertan Özçetin
    Ertan Özçetin

    Facebook hesabımı bulamıyorum telefon ve mail adresiylede girdim bulamıyorum Ertan Özçetin Ertan Özçetin olan Facebook hesabımi